Bonzo-time & kommentering

Har precis vaknat av köld i mitt rum. Kallt som fan , hade två täcken och två filtar, mössa, vantar och raggisar^^ men ändå frös jag. Kollade upp temperaturen och den låg på omkring +15° och det är ju lite kallar mot vad jag brukar ha :( Men nu är jag i alla fall och fryser bara om fötterna.

Måste kommenterar Ronjas blogginlägg 
http://ronjabergqvist.blogg.se  eftersom att det fick mig att tänka till ganska rejält. Skillnaden på "bekant, kompis eller vän" och jag tycker såhär.

En bekant det är en person som man inte umgås men känner, träffas man av någon anledning så hälsar man och i vissa faller pratar men man ringer inte varandra för att prata, för att träffas etc. Det är en bekant för mig.

En kompis det är en person som jag kan lita på. Man behöver inte berätta allt men det man bestämmer sig för att berätta litar man på att det stannar där. Bara för att man inte vill berätta allt betyder inte det att man litar på folk. En kompis är en person som man har roligt med, som man saknar nu och saknar speciella tillfällen tillsammans med. En kompis för mig är precis samma som en vän för mig. Ser inte skillnaden så där glasklart för jag tycker att det är samma men men..

Nu ska jag i alla fall till Ullfors och hälsa på Bonzo, han var inte hemma igårkväll när jag var dit :/

image43

Kommentarer
Postat av: Ronja

Ja men för mig är det ju skillnad. STOR skillnad. Jag antar att du öppnar dig mer för din syrra än för din mamma. Förstår du? Men det är väl olika vad mna kallar det oxå. Kompis för dig kanske är vän för mig.
God JUl


En kommentar tack:):

Ditt namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (bara jag som ser..):

Bloggadress (eller liknande..):

Nu är det bara att skriva ...

Trackback