En mindre

Det är ju bra att katterna rensar lite bland mina grejer, så man kan köpa nytt! Mindre bra att jag tyckte om dom ljuslyktorna:/


Alla alla alla

Irriterande att jag inte kan kommentera andra bloggar när jag läser genom mobilen (vilket jag alltid gör!). Egentligen så är jag sjukt dålig på att kommentera men nu går det ju inte alls och det stör mig..

Har i alla fall hunnit med att träffa en massa människor idag :) va in en sväng på salongen och prata med axa och hejade på Ronja, handlade med mamma och så var vi och hälsade på mormor och min morbror med familj.
Har hängt med Mandy i stort sett hela dagen, tycker om att ha någon här som man bara kan vara med, inte känna några måsten och inte behöva tänka så mycket och det är Mandy bra på att bara finnas där:)

Va hem till mamma och pappa en stund för att äta semlor som Angelica och gabbe hade bakat och bjudit på och sen åkte vi (jag och Mandy.) hem till hennes föräldrar på familjemiddag (+jag)!!

Nu på kvällen så åkte jag en sväng till Sofie och Mattias och hade lite soffhäng!

Saknar våra gamla dagar, när det var jag, Sofie och Mandy varenda dag i stort sett! Så himla roligt vi hade <3


- Blodigt.

Ledig helg igen. Så himla underbart. Egentligen så skulle jag behöva vara ledig en månad för att hinna med allt som jag vill göra när jag är ledig för att även hinna med att ta det lugnt någon dag.

Men det är sånt man får leva med, så det är bara att acceptera. Imorgon ska jag göra alla "måsten" eller så mycket jag hinner i alla fall. Sen ska jag även umgås med Mandy.
På lördag ska jag agera städhjälp hos mormor och söndag ska jag till mormor och fira henne på hennes födelsedag.

Äsch nog om allt nu ska jag torka bort allt blod i ansiktet efter att Julius anföll mig nyss när han blev rädd för något ljud, men ser nog värre ut än vad det är..

God natt

- GAAAAH

Är inne i världens jobbigaste depp-period. Jag vill så mycket men ingenting händer.. Jag vill härifrån, vill inte vara kvar i Tierps kommun. Men jag är för lat för att ta tag i saker och för feg för att göra något nytt..

GAAAAH blir galen!!

Bort från det här

Jag vill åka bort, långt bort! Jag vill ha något att se fram emot som gör vardagen mycket enklare! Bara tanken på att jag inte har något speciellt roligt att se fram emot gör allting mycket värre än vad det är!

Tur att vissa människor finns och livar upp mitt liv lite! Hade varit extremt värdelöst annars..


Äckligt ...

Vad är grejen med att det stinker kattpiss i hela kommunen? blir ju illamående för fan!!!


Update

Gårdagen var kaos . Men efter en i stort sett sömnlös natt så känns det mesta mycket bättre..

Gabbe och Angelica va hit och hjälpte mig uppdatera telefonen vilket gjorde att alla mina appar försvann så de är det jag sysselsätter mig med för tillfället. Men ska väl ge upp och sova istället då det är jobb som gäller imorgon igen..


God natt

Jag hatar att gråta, jag hatar ännu mer att gråta framför andra människor.

Skulle vilja gråta hur mycket som helst nu när jag är ensam men det går inte! Finns ingentig att gråta för, eller?

Vill så mycket men ingenting blir som jag vill. Alla har saker att se fram emot, jag vill också ha nånting, nånting att se fram emot. Nånting att kämpa för!

Just nu känns allting skit, vill må bra, vill se något positivt.. Åka bort och slippa allt, rensa huvudet från allt och ingenting.

Allt var så bra, jag var så glad och så sket sig allting - vad fan är det som är fel??!!!


Faaaan

Allting blev konstigt, vet inte varför det bara blev så?!!

Ska aldrig mer dricka ska aldrig mer bry mig allt känns skit...

Förlåt alla som finns och bryr sig...


- Galna katter

Efter en hel dag med i stort sett bara matlagning så är jag inte i närheten av färdig.

Men var tvungen att ta en paus efter att att jag skalat 1 kilo räkor, helt sjukt lite räkor det blev av det i alla fall när jag skalat. Resulterade även i att mina händer lukatr fan hur mycket jag än tvättar dom och att katterna blev som galna..

Men nu ska jag dammsuga så är jag färdig med det sen iaf:)

Fredagsmys

Efter en fullspäckad dag så blev det middag (tacos) hos Angelica och gabbe.. Efter det så bar det av till Tierp till Ronja för fredagsmys, dom åt ost och kex och jag drack apelsinjuice :) haha

Spelade spel och hade kul!!


- Mitt idag

Hundra saker som ska hinnas med idag, men får nog skylla mig själv för det.
Lunch hos farmor om 20 minuter och sen vid halv två ska jag till Axa och blondera utväxten och klippa och kolla löshåret.

Resten av dagen ska jag städa, tvätta, byta sängkläder, handla och allt sånt tråkigt skit.. Men har i alla fall börjat städningen så det närmar sig färdig:)

Ledig hela helgen än så länge.. Dom skulle ringa från jobbet om jag var tvungen att hoppa in en timme på söndag men det känns helt okej att bara jobba en timme så det gör inte så mycket :)

Torsdag

Soffhäng med Julius !!


Kunde gjort jävligt ont

Blev en kvällspromenad på 20 minuter mot min vilja... Stängde av tvn för typ 40 minuter sen gick ut och rökte och när jag ska in då rymmer katten..

Och eftersom att jag av någon oförklarlig anledning har olika "regler" för mina katter (Julius ska vara ute på natten och Signe inne!!) så var det ju jävligt typiskt att det var Signe som stack så det var ju bara att springa efter.. Och i all hast så hade jag förträngt att det var isgata så efter typ tre steg så halkar jag och blir irriterad men reser mig fort för att ingen ska se! Och när jag tittar mig omkring (lite för hastigt..) för att just kontrollera att ingen såg JA då ramlade jag igen..

Men till slut fick jag tag på katten efter ytterligare en vurpa men jag bröt ingenting och mår relativt bra, inte sämre än innan iaf så nu kan jag sova tillsammans med min kompis signe Karlsson för imorgon vankas det arbete och efter det ska det bli smörgåstårtor gjorda !!!

God natt


Lördagskväll

Hos syrran och gabbe med Rasmus och Linda !! Gladiatorerna är tydligen bra för det är det som vi tittar på:/


Myyys

Det hör har varit en bra dag, en bra fredag den 13!!

Har träffat en massa favoriter:) åkte till Uppsala med mandys och gabbe för att köpa lite grejer (tar mer om det imorgon!!) sen hem och fortsatt sällskapande med mandys... Till klockan 22 då hon inte hade tid längre:) haha

Istället åkte jag till Ronja för att hämta henne och åka vidare till Sofie och Mattias - och ååh vad jag saknat Sofie :) blev några timmar där och nu är jag här, hemma i sängen med en snarkande S.Karlsson bredvid mig (katten..)

Och bara för att alla undrar så tänkte jag berätta att jag har ett sår på lilltån som gör jätteont fast det gör ingenting för det här är ju som sagt en bra dag:)


Typiskt

Är det inte typiskt att man måste ha verktyg när man ska skruva ihop möbler!!???


Hoppas

Att beställa från Nelly om man har bråttom är ju inget jag tänker tipsa om! Har tagit elva dagar (har fortfarande inte fått beställningen...) och nu äntligen har posten ändrat uppdateringen om man söker vart paketet finns..

Så hålla tummarna om att jag blir några par skor rikare imorgon:)


Mandy

Dagen har till mestadels tillbringats hemma, lagat massa mat och städat!

Men har även hunnit med att träffa Mandy. Även fast det inte varade så länge så var det iaf roligt att träffas för det känns som att det var sjukt länge sen!!


- Today, tomorrow, (Toyota)

Blev massa smågrejor från stan, mest blommor skulle jag tro. Var 50% på plantagen så jag slog på stort och införskaffade fem stycken. Nu är bara problemet att jag inte vet vart jag ska ställa dom..

När vi kom hem blev det mat hos hyresvärdarna/Tobbes föräldrar och sen lite kortspel. Så en lugn lördag för mig - ganska skönt faktiskt!

imorgon så ska det lagas en massa mat eventuellt umgås med Mandy en stund om hon inte hittat på något annat roligare (vem vet??) och sen kommer syrran och Gabbe hem från Småland och då agerar jag snäll lillasyster och bjuder på middag :)

Min orkidée mår Inge bra


Sjuk igen

Blev en spontanare till Ronja efter att jag kollat på the voice och insåg att jag ville ha sällskap!!

Ledig helg på schemat, underbart! Så imorgon blir det en sväng till uppsala med axa och sen ska jag nog till Tina dagen hemma - plocka ner julgardiner och dammsuga!!

Julius är sjuk igen (IGEN!!) är så jävla less på det! Kan inte felet bara hittas eller försvinna av sig själv så han kan få må bra! Tycker synd om tuss!!!


- På tredje försöket kanske

Lite segt på bloggandet för tillfället. Men händer inte så mycket så finns inte så mycket att skriva..

Har varit och besiktigat om bilen idag gick inte så jävla bra.. Blir så jävla less på den där bilen men men tredje gången brukaar man ju säga så får hålla tummarna haha:)

Annars så händer det som sagt inte så mycket, plockar bort alla julgrejer och städar och grejar som vanligt..