Snällaste

Världens bästa mandys och Henrik har räddat min kväll. Då min alkoholutköpare svek mig i sista minuten. Men Mandy och Henke är snälla och ställer upp när jag är i nöd..

4 1/2 timme kvar till stängning. Sen blir det party:)


Mörklagt

Ligger redan i sängen, tänkte försöka vakna innan det är dax för arbete. Känns som att det kan bli en lång dag imorgon - jobba 12-20, hem och duscha och fixa till mig någolunda för att sedan åka till Tierp och parta:)
Det är ju ändå bara nyår en gång om året och förra nyår så var jag nykter och åkte hem och sov strax efter 12-slaget. Får se hur det blir i år.

Hoppas bara att så många som möjligt vill vara med:)

Släcka lampan och sova - god natt


Work

Jobbat hela dagen, sen blev det en sväng till Ronja . Fick julklappar (igen:)) blev så nöjd och glad (visar bilder senare..)

Hämtade mat på Bennys och skjutsade hem Linda. Nu blir det sängen och hoppas på att jag somnar fort innan det är dax att vakna upp till ännu en jobbdag..


Årets..

..julgran


Händelse

Äter kucklingsallad och kollar på Harry Potter - perfekt fredagskväll:)


Händelse

Äter kucklingsallad och kollar på Harry Potter - perfekt fredagskväll:)


Städ

Börjar jobba vid två idag, skönt faktiskt. nu försöker jag vara duktig att plocka undan här hemma, helt kaos. Men snart ser man diskbänken och köksbordet i alla fall. Sen ska jag försöka leta fram badrumsgolvet.

Har inte gjort ett skit hemma på typ två veckor, så får väl skylla mig själv:/


Klick

Kom på att jag hade fått en julklapp av gabbe också (tack☺) det var tre "extremt fina" mobilskal:)

Blev en sväng till Gävle idag med syrran efter jobbet, hon skulle köpa ett gå-band. Själv köpte jag en ny fönsterlampa och sen tre, små korgar till badrummet.

Nu ligger jag i soffan och väntar på att maten ska bli färdig:)


Levande

Har ingenting att skriva, därför jag inte skriver. Skulle bara berätta att jag lever och snart ska jag fixa bilder och grejer så då blir det bättre med bloggandet.

Jobbat idag, mår fortfarande dåligt men går mot bättre tider hoppas jag. Jobbar varenda dag resten av året sen har jag inte koll längre:)

Men börjar med tandläkaren imorgon:)


Dopparedagen

Fan vad skönt det skulle vara att må bra just nu. Men sånn tur har man ju inte. Ryggen gör fortfarande ont, hur seg som helst och skulle helst vilja sova bort hela den här dagen också.

Men istället så ska julen firas och man ska vara trevlig, tacksam och allt som hör till. Självklart så har jag normalt inga problem med detta, men just nu, just idag så orkar jag inte.

Har i alla fall varit hos mamma och pappa och ätit frukost med halva släkten. Fick lite julklappar av mormor.

Efter så var jag en snabbis till mandys och Henke och bytte lite julklappar och hälsade på.. Fick fruktfatet (eller vad det är??!) som jag ville ha av dom. Så glad och nöjd:)

Nu fick jag några timmar hemma i soffan. Som ska tas till vara genom att vila så man får lite mer energi.

Ska bara skälla lite på Signe som äter upp mina blommor för tillfället:/


Julafton

Sjukt ont i ryggen, känns typ som träningsvärk.. Trodde att jag var helt frisk, men är helt seg och fortfarande illamående.

Hoppas på att man mår bättre när man vaknar. Skulle ju underlätta. Men nu ska jag sova, inte direkt någon sovmorgon inplanerad imorgon:/


Usch och fy

Efter att ha fastat hela dagen så skulle det vara jävligt gott med typ filmjölk eller yoghurt. Men jag får tydligen klara mig utan:/

Börjar känna mig lite piggare nu i alla fall. Ska kolla klart på mr & mrs Smith sen ska jag försöka somna, kan nog bli ganska svårt då jag sovit i stort sett hela dagen..


Usch

Underbart, trodde aldrig jag skulle bli smittad av magsjuka. Perfekt nu till jul och ledigheten! Hoppas det går över fortare än kvickt!


Fel igen

...och inte gick jorden under den här gången heller, otur!!


Tuggummi

Dax för jobb igen. Sofie rånade barnmorskan på nikotintuggummin som jag fick, har huvudvärk som fan efter det..

Läste på en av påsarna att dom var nikotinfria.. Såå fick ju inte överdos av nikotin i alla fall:)


Inbjudan

:)


Besiktning

Första gången jag har tur, bilen gick igenom med bara en trasig lampa:)


Knäckigt

Har inte hänt så mycket idag. Tittat på tv, handlat tre julklappar till (jag trodde jag var färdig..men nu har jag bara två kvar!!), handlat med mamma, kokat knäck, hälsat på hos mormor, sällskapat mickan och reza en stund på jobbet...

Nu ska jag bara kolla klart på 2 1/2 men, hänga tvätt och sen ska jag sova:)

Imorgon ska jag besiktiga bilen, bara hålla tummarna. Tror inte för fem öre att den ska gå igenom utan minsta anmärkning men jag blir lika besviken och irriterad varenda gång i alla fall..

Aja. Hörs


Snart så

Gick inte så bra att gå och lägga mig tidigt. Sitter fortarande framför tvn och hänger, känner att jag börjar bli galet trött. Ögonen bränner. Men jag ska "bara" kolla klart på "Lilla årskrönikan"..

Får se hur det här slutar:)


:)

Har som sagt tillbringat eftermiddagen och kvällen med mandy och Johanna. När Johanna åkte hem och Henke kom hem från jobbet så tog Mandy på sig finkläderna så åkte vi och hälsade på Ronja en stund:)

Ska lägga mig snart, så jag inte sover bort hela morgondagen också:)


Tillbringat några timmar med mandys och Johanna och katten.


Hmm

Jobbat klart för den här gången. Ledig två dagar innan det är dax igen, och sen är jag julledig - lördag till tisdag:) härligt..

Har hunnit med en dusch sen jag kom hem och har tittat klart på sista säsongen av one tree Hill, sorgligt:/ (axa nu är det din tur!!)

Men nu blir det tvn en stund sen ska jag sova, massor och länge:)


Humor

Jobbat både igår och idag så har varken hunnit eller orkat uppdaterat här..

Känner i benen att jag jobbat, borde. kanske investera i nya jobbarskor. Men finns ju så mycket roligare saker att lägga pengarna på:)

Fick höra idag av en av gästerna att jag var den bästa servitrisen på brorsans - alltid lika roligt att höra:)
Men fick även höra (av samma person!!) att jag var den bästa bartendern på jobbet, och det är ju lite kul då dom ända drinkarna jag kan är rosa pantern och redbullvodka. Eller har lärt mig white russian också så tre drinkar kan jag i huvudet:) och om jag nu är den bästa bartendern så måste de andra jag jobbar med vara totalt värdelösa (inget illa menat, men vet inte riktigt hur han tänkte när han sa det) hahahaha..

Nu ska jag läsa Aftonbladet sen ska jag sova - jobb imorgon också:)


Japp

Nu blir det en snabbdusch, sen ska jag sitta bänkad framför one tree Hill tills jag somnar:)

Känner mig riktigt pigg nu, så ska bli skönt att få återgå till vardagen och börja jobba imorgon igen:)


Lyckan...

..är total..


Hur ska detta gå??!

Tillbringat hela dagen i Tierp. Först till mamma på hennes jobb, sen blev det en sväng till brorsans, till Ronja och nu tillbaka till mamma. Helt slut!

Undrar hur det ska gå att jobba hela helgen(?) är helt slut efter att ha gjort typ ingentig, mest pratat och suttit i fem timmar. Imorgon börjar vi det enkelt med ett 10-timmarspass - kan inte bli bättre:) tur att jag börjar vid 16 så jag hinner vila upp mig innan:)


Frisk men död

Gud vad jag blir irriterad. Bara för att jag inte kan nånting om ämnet (bilar!!) så tycker folk att det är okej att utnyttja det.

Får se hur det här slutar.. Nu ska jag i alla fall äta mat.

Förkylningen börjar ge med sig men jag är inte helt pigg och det märks. För jag blir helt slut när jag får för mig att göra något. Trodde jag skulle avlida när jag var tvungen att skotta fram bilen för att åka och fixa lite grejer!!


Tradition

Som jag väntat, nu händer det


Stannad värld

Förstår inte att man kan vara trött efter en dag då jag knappt lämnat soffan.

Imorgon måste jag fixa lite grejer även fast jag tog ledigt från jobbet och egentligen borde ligga hemma och vila. Men tyvärr så stannar inte världen när man är sjuk:/

Har tillbringat kvällen med att kolla på alla avsnitt av julkalendern. Nu blir det en dusch sen ska jag sova.


Tråkigt

Blir inget jobb imorgon heller, om jag ska orka jobba hela helgen så är det nog bäst att jag vilar så mycket som möjligt och satsar på att bli frisk helt och håller istället.

Avbokade klipptiden hos axa imorgon också. Får ta det nån annan gång. Känns ju inte som det jag prioriterar mest just nu! Hur gärna jag än vill, så är det massa andra saker jag måste fixa först. Inte för att det var anledningen till att jag bokade av tiden. Det var för att orken inte finns..

Aja, svammel. Fortsätta tvtittandet kanske. Mest bara skit. Musikhjälpen har paus till klockan sex så får stå ut med äntligen hemma så länge:/


Nu är det dax för mat

Insett att jag måste äta, kanske får lite mer energi då. Kan ju hoppas i alla fall:)
Så nu har jag fixat bakad potatis som står i ugnen och borde vara färdig vilken sekund som helst. Gjorde även en kycklinggryta. Så får se vad jag ska äta, känns ju inte som bästa blandningen i alla fall:)

Imorgon ska jag jobba, har tröttnat på att vara hemma. Måste ut och träffa folk och komma iväg från soffan..


TOLV

12-12-12 klockan 12.12


Musikhjälpen

Gud vad allting ska krångla. Är så less. Om man ändå hade lite energi så man orkade med nånting.

Vill att det ska sluta snöa och bli sommar nu så blir allting en aning enklare i alla fall.

Bädda ner mig i soffan idag igen. Musikhjälpen !!


Stjärna på golvet

Julius har varit snäll hela dagen, har inte drygat med att klösa på väggarna och rensat fönstrena på blommor och annat. Han har bara myst med mig i soffan, med ett kortare avbrott då han gick och la sig i sängen istället.

Men nu, nu har han ledsnat. Julstjärnan åkte i golvet, tapetbitarna regnar i köket och han har tappat tålamodet helt och hållet. Underlättar ju inte att det är snöstorm ute, då han inte tycker om när det blåser. Men nu blev han utkastad en stund i alla fall, elak son jag är:)


Ja just de

Hade glömt bort att mamma fyller år idag. Inte likt mig, men får skylla på febern:)

Firade ju henne i söndags så hade väl ingen anledning att komma ihåg det heller:) men har i alla fall ringt och grattat henne nu, bättre sent än aldrig.


Guld

Har gjort dagens jobbigaste nu. Fick skjuts av mamma till verkstaden för att hämta bilen och så åkte jag hem. Andnöd nu, håller ju på att dö..

Bästa Tessan ställer upp för laget och jobbar åt mig imorgon:) guld värt.

Nu ska jag bädda ner mig på soffan igen.


Älskar att gnälla

Är för rastlös för att vara sjuk. Inte min grej att bara vara och vänta på att man ska bli frisk.

Fryser samtidigt som jag svettas. är hungrig samtidigt som jag mår illa av tanken på mat. Är less på att sitta i soffan men orkar inte göra nånting.

Blir andfådd bara jag går ut i köket.

Tur att jag har Alvedon i alla fall så jag får ner febern litegrann annars hade jag nog redan varit död.


Less

Tänder ljus och dör några timmar framför tvn.

Andra dagen i rad som jag vaknar av telefonförsäljare - känner ett starkt hat.


Fy fan för det här!

Redo för natten


Temperatur

Skulle ju underlätta en hel del om man visste om man frös eller svettades - om det är varmt eller kallt.


Synd om mig

Feber och förkyld. Jag som aldrig blir sjuk, nu blir jag aldrig frisk istället. Förra förkylningen jag hade var ju värsta barnleken, trodde ju då att jag var döende.

Men nu vet jag vad jag pratar om. Är glad att jag är färdig med städningen och att bilen är på lagning för nu har jag inga "måsten" imorgon. Ladda upp med en trave filmer och ligga på soffan från det jag vaknar och orkar kliva ur sängen till dess att jag känner att det är dax för sängen igen. Skönt det känns med morgondagen:)


Snor

Henke hjälpte mig med startkablar att få igång bilen så jag fick den till verkstaden så nu är det ur världen i alla fall.

Städning + dammsugning är avklarat ska bara moppa sen är det som nytt igen..

Var hem till mandys och Henke en stund, spelade blokus med Mandy och jag vann :):) sen blev det ett par avsnitt sv solsidan innan jag bestämde mig för att åka hem och ta Alvedon och fortsätta överdoseringen av nässpray. Men jag tror inte det hjälper, hoppas bara att förkylningen lagt sig lite till på onsdag då jag ska jobba igen - onsdag till söndag 40 timmar:)

Nu ska det moppas innan jag ska duscha..


Död

Nu funkar appen igen:)

Förkylningen har slagit till ordentligt. Huvudvärk till tusen, snorig som fan och hostig. Självklart så är det värst på nätterna. Inatt har jag väl sovit sammanlagt 3 timmar kanske. När jag äntligen somnade så vaknade jag med panik för att jag inte fick nån luft..

Men nu ska det städas lite innan Mandy och Henke kommer.


winner

Just det igår så spelade vi "Med andra ord" det var jag & Evelyn mot Axa &Mandy, Henke & Tobbe och Marcus & cessi. Mandy har fått för sig att dom vann. Men utan att överdriva så utklassade jag och Evelyn dom andra. Dom hade knappt börjat när vi var färdiga.
 
Men för att göra Mandy lite glad i alla fall så kan jag ju också erkänna att vi spelade en omgång innan då jag och Mandy var i samma lag och då vann vi.. Vilket gjorde mig till kvällens vinnare:)

igår, idag & imorgon

Blogg-appen har sagt upp sig. Nu sitter jag hos mamma och pappa med mammas dator. Lär ju inte bli något riktigt aktivt bloggande från min del förän appen börjar fungera som den ska igen..
 
Igår blev det en helkväll hos Henke och Mandy.. Spelade spel, drack läsk (dom andra drack vin, öl och glögg.), pratade, skrattade massor och hade skitkul:) Kom hem runt tre inatt så var sjukt skönt att gå och lägga sig och veta att man inte hade någon tid att passa idag.
 
Men... så ringde mamma vid tio i morse och frågade vart jag var (?) för jag hade tydligen lovat henne att hjälpa henne förbereda innan alla (typ hela släkten plus några till..) skulle komma hit och fika och fira mamma som fyller år på tisdag. Så blev inte någon jättelång sovmorgon för mig direkt..
 
Imorgon ska jag försöka städa färdigt och skotta fram bilen och hoppas på att någon kan hjälpa mig att få igång bilen så jag kan få den till verkstaden. Skulle vara skönt med en fungerande bil ett tag framöver.
 
Men nu ska jag vänta på att Syrran och Elinor kommer hit och att jag sen kan få skjuts hem. Förkylningen har tagit över igen, så känner mest för en varm dusch och sen bara ligga i soffan hela kvällen.

Snart

4 timmar och 15 minuter kvar till fyra dagars ledighet. Känns underbart:) som jag ska städa:):)


Mera sömn

Att kliva upp klockan halv nio känns ju inte helt skitbra.. Men vad gör man inte när man måste till jobbet och inte har nån bil (?) jo man måste anpassa sig efter andra..

Nu sitter jag på mammas jobb, hungrig så jag mår illa samtidigt som jag håller på att somna.

Imorgon ska jag få sova.. HUR LÄNGR JAG VILL:)


Efterlängtad, mer eller mindre

Julius har fått sin, inte alltför efterlängtade reflexväst.. Haha

Själv har jag slagit in julklappar. Nu är det bara mormor och farmor kvar sen är jag färdig:)

Nu blir det en dusch sen så ska jag sova i min, mer än efterlängtade säng:P


Life is too short

Sjukt jobbig dag. Inte haft så mycket att göra som tur var. Var/är så galet trött så jag kommer somna fortare ön kvickt idag - eller så blir jag sådär "övertrött" som jag kan bli och inte lyckas somna alls..

Mandy och Henke kom förbi och hämtade två barstolar som dom köpte av mig vilket slutade med att pappa lurade på Henke två bilar också:) haha

Själv har jag haft julafton här för mig själv, hämtade paket igår som jag öppnade idag:) mitt efterlängtade vinställ:)


Överlevde

Sitter på jobbet, hatar fortfarande vädret. Fick sova i Tierp, hos Ronja inatt. Lyckades få nån timmes sömn i alla fall, nu har jag mest huvudvärk och ont i magen.

Men jobb idag och i morgon sen är jag ledig några dagar. Nu behövs det kan jag lova! Vädret gör mig bara deppig och att köra bil nu är fan det värsta. Men nu slipper jag köra, nu får mamma köra resten:)


Skitstorm

Gud vad less jag är på det här vädret. Inte för att det hjälper att gnälla men det känns bättre i alla fall:)

Jobba på två timmar till så får vi se vad som händer sen, om man lyckas ta sig hem över huvud taget:/


God natt

Har haft fullt upp hela dagen mer eller mindre och det märker jag nu. Det är inte ofta jag går och lägger mig i sängen trött, oftast så gör jag det för att jag måste eftersom att jag vill gå upp skapligt dagen efter (skapligt för mig är innan klockan 12.00)..

Nu satt jag i soffan och somna till hela tiden. Skulle ju BARA kolla klart på the big Bang theory och 2 1/2 men sen skulle jag BARA duscha. Haha men nu så, nu ska jag släcka lampan och sova. Har mycket som ska fixas imorgon innan jobbet också:/


Bildbevis

...och bilden


Bullar

Var lite seg på att börja med bullbaket men nu står i alla fall sista plåten i ugnen. Är glad att jag inte gjorde två satser för då hade jag aldrig blivit färdig. Blev typ 50 stycken :)

Ska försöka hinna med att fixa middag också får se hur det går med den saken!!


Jul & död

Mandy ringde och väckte mig vid elva, frågade om jag skulle med till city gross. Efter lite tvekande (eftersom att sängen var så himla skön!!) så sa jag i alla fall ja. Klev upp, fixade ordning mig någolunda och gick ut för att starta bilen.... Den funkade inte, inte helt död för den lät ju lite typ klickade men den startade ju i vilket fall inte..

Ringde till Mandy och sa att jag inte skulle med eller att bilen inte funkade, in på internet och bokade om besiktningstiden eftersom att biljäveln skulle besiktigas imorgon. (underbart att det aldrig varit något problem med att starta bilen och dagen innan besiktningen så funkar den inte..).. Ringde runt lite i hopp om hjälp men alla jobbade..

Följde med Mandy och Bettan till Ica maxi i Uppsala istället. Och nu står bulldegen på jäsning, tvättmaskinen och diskmaskinen är igång. Julpyntet börjar ta sin plats men bilen den startar fortfarande inte..


Jahapp

Efter 10-15 samtal och ungefär 30 sms så vaknade Mandy till slut:) så blev en stressad tur till Gävle. Men han göra av med massa pengar ändå:)

Personalmötet blev inställt imorgon så då ska det städas, julpyntas och bakas bullar..

Lägger upp lite bilder; julgranen har tydligen kommit upp här hemma i byn, missade den när jag skulle hämta posten så jag gick in i den:) haha

Rosen - blev en tavla idag.

Nya jultomtar.

Mitt ej så städade köksbord. (ligger massa julklappar blandat med reklam, julpynt och massa skit.(gabbe, din julklapp ligger under den gröna burken))


Väntat FÖR länge

Idag skulle jag och Mandy "hänga". Hon jobbade natt och skulle därför sova några timmar när hon kom hem i morse.
Hon skulle ställa klockan på ett, alltså 13.00. Klockan är nu snart 14.20 och jag har ledsnat på att vänta..

Så vad ska man göra..?? Jag börjar bli galet rastlös nu!!

Hon som säger att hon aldrig kan sova, varför måste hon lyckas sova idag??


Trööööött

Trött i benen efter jobbhelgen. Men nu är jag ledig i två dagar (två & en halv!!) och ska försöka hinna med att städa, julpynta och kanske baka!! Får se hur det går led allting..

Ikväll är det lugnt i alla fall. Kolla klart på Filip och Fredrik, duscha och sen sova:)


Snällisar

Sjukt jobbig dag. Kändes som deb aldrig skulle ta slut....men för en gång skull så är jag positiv. Det har varit roligt att jobba:)

Bästa gästerna idag, som dricksade massor och som var trevliga och nöjda med det mesta. Snälla arbetskamrater som sopade av all snö från bilen så det bara var att starta och åka när jag var färdig med städningen:) sånt gillar jag:):)

Farmor stickade sockor till mig som jag hämtade idag. Jävligt skönt att slippa frysa ihjäl om fötterna:)

Nu har jag pratat med mandys en sväng och nu blir det till att sova - god natt!


En vacker vän

Jag har en vän. En mycket snäll vän. Hon är ganska smart, säger saker som " hon har allt julpynt hemma men hon har inte köpt det än" det betyder ganska exakt samma sak som "hon/han har inte alla bestick i lådan" eller "det är tänt, men ingen är hemma".

Min vän mår lite dåligt nu, ingen vet varför - inte hon heller egentligen. Snart så blir hon en lika glad, energisk, jobbig männsika som hon brukar vara. Som jag kan reta genom att säga tvärtom vad hon säger.

Vi har en ganska speciell relation - vi säger inte att vi tycker om varandra och allt sånt där "tjafs" , kramas inte och klänger på varandra och gullar..Vi bara är och det gillas.

Men nu ska jag sova.


Hatar

Hemma från jobbet - fy fan!!
All den här förbannade jävla snön gör ju allt extra jobbigt. Alla människor som kom till jobbet var snöiga. Självklart så kände dom inte för att sopa av lite snö innan dom gick in vilket gjorde att det såg ut som en simhall innan kvällen var slut.
Så ska man försöka sopa i den där "bassängen" med vatten innan man moppar - ja ni fattar.

Blev klar till slut i alla fall - då var det dax att skotta fram bilen igen. Tog bara ungefär 20 minuter. Jag var för feg för att göra son Ali gjorde. Han skrapade (eller jag skrapade) ett litet hål på ungefär 2 kvadratdecimeter så han såg ut bara sen var han nöjd.

Nej hålla tummarna att det inte blir nå mer snö inatt eller i vinter.

God natt