Hela dagen

Nu har den här dagen gått också. Den har varit väldigt lång och jag är galet trött. Men ska försöka vara vaken en stund till i alla fall (av någon helt oförklarlig anledning!!).

Har hunnit med massa "bra" saker. Har städat, dammat och dammsugit hela lägenheten. Tvättat och bytt sängkläder. 
Hälsat på hos mandy och Henke, men mest Isabel. Vi har som vanligt hoppat i vattenpölar, det är lixom våran grej☺️

Nu har jag precis duschat och slagit mig ner i soffan. 

👊


Underbara måndag

Usch är mer död än levande. Efter att ha sovit ungefär 3-4 timmar så ringde alarmet klockan 7.10. Inte min starka sida att kliva upp ur sängen, och vid den tidpunkten på dygnet så är det inte någon mening att ligga och dra sig heller för då somnar jag garanterat om igen.

Hämtade mamma och åkte till Uppsala, hon var till sjukhuset och var färdig en kvart innan bokad tid. Och hela Uppsala är stängt. Så lyckades ta en fika tillslut när dom hade öppnat. Sen handlade vi lite på city gross och Grizzly zoo och efter det bar det av Hemåt igen.

Nu har jag precis pratat med Telia i 45 minuter och sitter och väntar på att dom ska ringa upp igen. Underbara måndag!!

Ska hem och tvätta sen i alla fall.

Julius 1:a och jag 2:a

Insåg precis att min katt (Julius) Harvner kompisar än mig. Skulle vi haven varsin fest samma tid och samma dag så skulle han ha fullt och jag fick dom som inte fick plats på hans fest. 
Känns ganska ologiskt att det ens skulle hända. 
Men med tanke på att han har fått inbjudningskort till minst tre olika "kalas" och varit på varenda pubkväll som anordnats här i byn och till och med varit på utomhus-gudstjänsten som anordnades för något år sedan så känns det ju ändå lite som att det skulle kunna hända - det där med att vi skulle ha fest samtidigt alltså.

Var nämligen så att det var en katt som hade blivit överkörd i närheten av där jag bor . Jag fick först ett PM på Facebook där någon frågade om det var Julius. Sen hade det blivit en diskussion på Facebook om det var Julius. INTE att dom undrade vilken katt det var och att dom ville få tag på ägaren UTAN om det var Julius och att dom måste få tag på mig.. Och nu har jag fått fyra PM till där dom frågar om det är Julius. Ett av dessa PM är dessutom av en människa som jag varken känner igen eller hört talas om.
Och hon kallar dessutom Julius för Julle, så undrar hur tajta dom är.




Hela helgen

Fullspäckad dag, åkte hem till mamma och pappa när jag vaknade sen drog jag och mamma till Ikea i Uppsala för att hon skulle ha nya lampor, matta etc. Och kolla på ny säng.

Kom hem strax före sex och sen dess har jag städat och blev precis klar och nu ska jag till farmor alldeles strax. 

Igår  slog jag rekord i att sova länge , vaknade 14.29😂 men jag låg vaken till halv sju på morgonen och kollade på film så kan ju skylla på det:)

På kvällen var jag mandy, Henke och Isabel hem till axa och Tobbe. Drack några öl/cider, kollade på nya Beck och axa klippte och färgade håret på mandy.

Mera kläder

Fastnade vid en film på tvn, jag som skulle lägga mig tidigt. Men nuså, nu ska jag bara borsta tänderna sen ska jag bädda ner mig i sängen. Ska sova länge imorgon, huvudsaken att jag är vaken när jag ska börja jobba vid fyra men det borde inte vara något större problem:)

Fick hem ett paket med kläder häromdagen. Och nu gick jag in och kollade en annan sida och "råkade" beställa mera kläder. Älskar att beställa. Älskar att få paket. Hatar att betala. Haha

Nu ska jag sova - god natt

Glömde bort

Skulle ju lägga upp bilder på lite av det jag hittade i måndags. Men appen ville inte fungera och sen glömde jag bort det. Så lägger upp nu istället .







Tisdag

Ändrade planer. Fick ledigt idag också, ganska skönt faktiskt och välbehövligt då jag är i stort behov av att städa.

Igår hade jag och Malin en heldag med shopping, kom egentligen inte hem med så mycket men det var trevligt ändå:)

Började på Thuns och det var mest överskattat tycker jag, fanns inte så mycket som "föll mig i smaken" och så var det dyrt!!
Efter blev det Uppsala, Ikea, rusta etc (våra standardbutiker..)

Visar senare vad jag köpte.

Nu ska jag hänga tvätt.

Vattenpöl

Har tillbringat dagen med mandy och Isabel. Först var vi en sväng till skutskär (MM) fanns inget roligt alls, köpte kattmat och klorin.. Så då åkte vi hem till mandy, så tog jag och Isabel en promenad medan mandy städade lite.

Vi hoppade i vattenpölar och kollade på fåglar, riktigt trevligt:)





Efter det blev det en tur till mig för att hälsa på Manfred. Och sen avslutade vi dagen med middag på Uno-x..

Och sen var jag typ slutkörd, huvudvärken kom och jag har legat på soffan i mörkret och blundat. Hatar när det händer, hatar huvudvärk.

Manfred

Ledig idag, riktigt skönt och välbehövligt.

Gick upp vid halv tolv och städade och tvättade. Åkte till mamma och pappa en sväng och därefter så hämtade jag Manfred. 
Han verkar trivas som "fisken i vattnet" och det är inga problem alls med Julius.

Har duschat honom, gjort rent öronen och avmaskat. Och efter det så var vi inte direkt bästa kompisar. Men när han fick mat så blev han glad igen.

Angelica och Elinor var över och bjöd på fika då jag missade angelicas födelsedag eftersom att jag jobbade. Hon fick ett brickbord Och turkosa ljusstakar och ljus. Elinor fick ett fotbad i examenspresent. Så dom verkade bli nöjda i alla fall:)







Jag blev tvungen att ge upp "min plats" i soffan:/