Tjuv

Farmor kom och väckte mig vid nio. Hade lovat att hämta henne då hon skulle lämna bilen på städning/tvättning.

Hälsade på en stund på salongen där även mandy och Isabel var. Ponchi snodde nappen när Isabel spottade ut den. Haha sötplutt.



Nu blir det att jobba ånga timmar innan det blir tidigt i säng ikväll för att ta igen missad sömn:)

Söndag

Ligger i sängen och är helt klarvaken. Har inte gjort av med någon energi alls idag. Har varit så slut efter gårdagens arbetspass så egentligen så har det väl inte funnits så mycket energi att göra av med idag heller. 

Var en sväng till mamma och pappa, pratade lite, kollade ett korsord  ( brukar fylla i det som dom inte kan, visar att jag är smartast i familjen!!) och sen tog jag ett paket köttfärs och åkte hem. 
Lagade pasta med köttfärssås har längtat länge efter det så nu har jag lyckats "dämpa" det suget i alla fall.

Fick ett ryck och torkade ur och plockade ordning i skafferiet men det är väl det enda vettiga jag gjort också.

Tänkte ta en promenad men orkade inte med det heller, kändes bättre att bara slöa bort hela dagen i soffan:)

Nu ska jag försöka sova i alla fall - God natt!

Sommartid

Helt slut efter en skitkul dag på jobbet,halvlugnt fram till 22 ungefär sen kom det folk hela tiden. Riktigt bra stämning. Men sen är det ju städning efter alla människor också, men det får man ta. Så skitigt som det var idag på golven och borden är nog rekord sen jag började där. Men nu är det städat och fint igen:)

Imorgon är jag ledig och har ungefär 1000 saker jag borde göra och 2000 saker som jag vill göra. Kommer antagligen sluta med "Skilda världar"-maraton på tvn ..
Men är man ledig så är man!!

Nu har jag duschat och ska gå och lägga mig så fort jag rökt färdigt.. Klockan blev ju helt plötsligt 4 istället för 3.

Godnatt 

Tavla.


Före.

Efter.

Pyssel & filmer

Nu är jag hemma. Planen är att ta tag i hemmet. Hade tänkt tvätta fönster men jag skiter nog i det då det är storm ute för ovanligheten skull:/

Håller på att pyssla lite med en tavla också, visar bilder på den när det är färdigt. 


Resten av dagen/veckan/månaden är räddad. Då jag fått min efterlängtade leverans med filmer:)

Vårsol & tandläkarskräck


Sitter på en bänk i solen (ja det är sol även fast bilden är mörk!!) på parkeringen vid akademiska och väntar på syster.

Har varit till tandläkaren och grejat och fick en nu tid i slutet av april. Känns sådär!
Första gången i hela mitt liv som jag är nervös för att gå tillbaka, men det är bara för att hon förklarade i detalj vad dom ska göra nästa gång och det kändes ju inte så jävla mysigt:/

Nu är det väl bara att sitta här och vänta tills hon dyker upp och sen ska jag väl hem och städa undan allt skit som ligger utspritt i hela lägenheten efter gårdagens shoppingtur!!

Kalle Anka-bula

Bara för att jag har fått tid hos en specialisttandläkare på tisdag så har tandvärken gått över. Är ju skönt att den gått över men känns ju inte helt hundra att åka dit och dom frågar vart jag har ont och jag svarar "ingenstans" haha. Men åker jag inte så kommer garanterat tandvärken komma tillbaka så det är ju bara att åka.

Istället så har jag huvudvärk efter att jag slog huvudet (pannan) i en plåtkant idag. Har fått världens bula och just då så kändes det som att huvudet skulle explodera och att det sprutade blod men det var inte ens ett blåmärke. Men nu så, nu jävlar har jag en blå bula strax ovanför högra ögat..

Om någon ska lyckas så är det jag!! Har inte haft sån jävla tur den senaste tiden känns det som.

Är ledig måndag och tisdag. Och det känns så jäkla skönt. Imorgon ska det städas lite men framförallt tvättad. Var ett tag sen jag tvättade. Har bara kört en maskin då och då så det är väl i alla fall 5-6 maskiner som ska bli färdiga imorgon förhoppningsvis.

Men först så ska jag ha sovmorgon, vakna utan att någon/något stör mig. Så ska stänga av telefonen och bara sova - LÄNGE! Det är jag bra  så det blir nog inte några problem:)
God natt

Det där med tänder

Har precis gått och lagt mig i sängen. Planen var att komma i säng tidigt, planen är alltid samma och jag lyckas alltid fastna framför tvn och så blir det aldrig som jag tänkt mig.

Jobbat hela dagen, blir lika imorgon och på söndag sen har jag en ledig dag på måndag. Är ledig på tisdag också men då tog jag ledigt på grund av att jag ska till Uppsala för specialisttandvård. Har fått problem med den där jävla tanden som jag hade problem med sist - IGEN!!

Har en blåsa ovanför tandroten tydligen, som är vätsefylld. Vilket gör att mina andra tänder flyttar sig ju mer blåsan fylls. Nu har blåsan blivit så pass stor så att den syns i tandköttet i munnen och (speciellt på morgonen..) så ser jag lätt förlamad ut i halva ansiktet eftersom att inte munnen följer med när jag tex ler eftersom att det gör så jävla ont.

Så nu ska jag äta penicillin i tio dagar, varvar den kuren med alvedon/Ipren och hoppas på att smärtan inte blir värre än vad den är. För än så länge så är den hanterbar.

Nu ska jag släcka lampan och försöka sova, för som sagt så står det arbete på schemat imorgon igen (12-21!!)

God natt

Shopping

Ska nog lägga i fran mig paddan snart, tur att jag börjar jobba om två timmar. Anledning: sitter och kollar runt på kläder, skor, filmer etc etc. Eller ja, jag har beställt hem lite grejer också men nu får det vara nog!! 

Vintern har kommit tillbaka också. Är så jävla less, har väl kommit 5-10 cm i natt och nu börjar det smälta direkt. Jävla slask hela tiden!!

Punkt.

Söndag


Har inte gjort något vettigt på hela dagen, eller ja det beror väl på vad man anser vara vettigt.

Bjöd över syrran och Elinor på lunch. Har en tendens att alltid göra så jävla mycket mat och jag ville inte ha några rester så då passade jag på:)

Resten av dagen så har jag mest hängt i soffan med Julius. Och så har jag bakat..



Vid halv nio så tog jag med mig "bakverken" och åkte hem till mandy och Henke och kollade på Annica bengtzon - studio sex.
Nu är den slut och jag ska åka hem och duscha. Sjukt kallt ute!!!

Lördag

Blev lunch hos farmor med syrran och Elinor. Jag fick köttbullar, potatis och sås så jag är mätt och nöjd nu.
Farmor har alltid en tendens att laga olika mat till alla så att alla blir nöjda:)

Nu blir det lugnt ett tag sen så ska jag väl försöka hitta på något, vad vet jag inte än men det lär väl märkas:)

Sova hela dagen

Kom hem nu, senare än vad jag hade tänkt mig. Tur att jag är ledig imorgon:)

Tack för en sjukt rolig kväll i alla fall:)

Våren är här

Så härlig dag, älskar solen, ljuset och våren. Man får massa energi och blir pigg. 

Började dagen med att dammsuga och moppa golven. 


Åkte sen till mandy och tog en promenad på 30-40 minuter. 
Handlade eller sällskapade mandy som handlade och sen åt vi frukost/lunch:)
Åkte hem snabbt och fixade mig för jobbet. Jobbade till nio istället för tio och nu sitter jag här, nyduschad i soffan och väntar på att skjutsen ska komma:)

Punkt.


Tisdag

Har jobbat lunch, 10-16. Åkte hem direkt och satt mig ute på trappan i vårvärmen. Hade inte så mycket sol här då jag bor på fel sida av huset men det gör ingenting var riktigt skönt i alla fall:)

Sen så påbörjade jag städningen som jag skjutit på hur länge som helst. Så ringde Gabbe så jag fick sällskap medan jag städade. Dammade allt, bytte sängkläder, tvättade, diskade och allt annat förutom golven som jag tänkte ta imorgon innan jobbet.

Nu sitter jag i soffan och kollar  Bygglov och har precis ätit. Kycklinggryta. Mums:) så jäkla gott..

Prime Time

Härlig dag. Sov först halva dagen, vaknade vid tolv men klev inte upp ur sängen förrän vid ett:)

Har hängt med Ronja och Rasmus några timmar först sen blev det att handla med Mandy och Henke.
Efter det blev det grillning hemma hos Mandy och Henke med Ronja, Rasmus och axa. Så jäkla gott, åt så jag mådde illa..

Han spela Bingolotto också, spelade på henkes lott och lyckades vinna 100kr. Så grattis till Henke:)

Nu blir det Annika Bengtzon - Prime Time på tvn.. 

Irriterad tjej

Irriterad och förbannad!!! Ska inte gå in i detaljer eller inte alls. 

Har slutat jobbat och precis kommit hem. Nu blir det sängen och imorgon ska jag bara göra saker som jag vill. Inga måsten ska bara skita i allt och göra exakt det som faller mig in!!

LESS!!

Torsdag

En välbehövlig dag, låg kvar i sängen i typ 2 1/2 timme efter att jag vaknat. 
Resten av dagen har jag kollat på tv, tvättat, diskat, kollat mer på tv, strykt och kollat ännu mer på tv. Lagom fartfyllt:)

Nu ska axa komma över på besök. Så ska väl skynda mig att hänga tvätten innan. 

Nakenposering

Huvudvärk. Är så himla trött så det är antagligen därför... Eller så är det på grund av tandvärken.
Får se hur tänderna "mår" imorgon, om jag ska ringa om en akuttid eller om jag ska försöka stå ut, först och främst över helgen, annars till den 20/3 då jag har tid hos tandläkaren. Får se, får se..

Jobbade fyra timmar idag, sen blev det en sväng till Ronja och därefter till mandy och så avslutade jag min rundtur hos mamma och pappa.

Kom hem vid halv åtta, kollade på alla tv-program som är värda att se (enligt mig!!) och efter det så blev det ipaden och TV3-play.. Är inne på talang för tillfället. Men ska nog bara kolla klart på det här avsnittet innan jag ska gå och lägga mig.

En hårlös Julius:)

Punkt.


Måndag igen

Hade ställt in mig på att städa och göra massa nödvändiga saker som man inte hinner med så ofta på jobbet. Men var bara att ändra inställning då det aldrig slutade komma folk. Men dagen gick fort och allt gick bra.

Nu sitter jag i soffan med ett glas Cola zero och ska kolla på reprisen av Farmen och sen blir det Top model Sverige på paddan.

Har börjat få tandvärk igen också, hatar den där förbannade tanden. Tur att jag ska tillbaka till tandläkaren snart.. Orkar inte med den där smärtan som jag hade sist.

Punkt.


Punkt.

Dålig uppdatering, skyller på jobbhelgen. Har börjat vid 11-12 både fredag, lördag och söndag. Och slutat vid nio, så har varit ganska slut när jag kommit hem.

Jobbar imorgon och tisdag sen är jag ledig två dagar igen, men ska inte klaga på att jag jobbar mycket. Har varit ledig länge och det visade sig när jag fick lön så nu ska jag jobba så mycket jag kan, får och orkar med så jag får en bra lön:)


Fick mina efterlängtade raggsockor igår av farmor, så nu ska jag duscha och sen klä på mig onepiecen och raggsockorna och slänga mig i soffan.

Snöar utav bara helvete, fick köra typ 50-60 km/h när jag åkte hem från jobbet för jag såg typ ingenting:/ jag vill ha sommar och det är NU!!

Punkt.