Jobb

Jobbat sen klockan 16 är döende efter gårdagen då det var fullt med folk och avhämtning från klockan 16.30.
Hade ett band på kvällen som spelade så det fortsatte med galet mycket folk ända fram till klockan 1 på natten.

Har varit bra med folk hela dagen idag också. Men nu har det lugnat sig.

Min uppgift då blev att skjutsa Mossi så han kunde duscha. Så just nu sitter jag i bilen utanför hans lägenhet och väntar på att han ska bli färdig. Han har lovat Nanna att vara tillbaka på restaurangen 21.05, 3 minuter på sig få se hur det här går:)


Fredag och en bra dag:)

Har tagit det lugnt hela dagen, åkte och hälsade på hos mamma och pappa en snabbis och det är väl ungefär det mest ansträngande jag gjort idag.

Men börjar jobba om en halvtimme ungefär och känns som att det kommer bli en hel del att göra då vi har trubadur (eller ett band!!) som ska köra ikväll och det brukar resultera i en hel del att göra, även innan!!

Update om nanosalvan - tror att det går mot det bättre. Julius har aldrig varit så "fin" i munnen. Men samtidigt så har jag inte kollat hans tandkött varje dag som jag gjort nu den senaste veckan. Så om jag (vi!) har otur så går det upp och ner med inflammationen hela tiden och det här är bara en av hans bättre perioder. Men om vi har tur så funkar det och han blir bättre:)


Snart är torsdagen slut

Så nu är den här dagen slut och jag har gjort/hunnit med ungefär det jag hade tänkt mig.
Har tvättat täcket hos mamma och pappa, bytt sängkläder, storhandlat, tvättat några maskiner (2 stycken, men bättre än ingenting..), rensat skafferiet och kylskåpet och plockat massor..

Har inte stressat ett dugg idag, har en tendens att stressa upp mig när jagar ledig och speciellt nu när jag jobbat så mycket. Bara för att jag vill få så mycket som möjligt gjort och hinna med massa saker - träffa massa folk och ja sånt. Ta igen tiden man missar när man jobbat och är ständigt trött som jag är :)

Men har hunnit träffa både mandy och axa och sen har jag nog pratat i telefonen med resten av alla människor.

Riktigt skön dag i alla fall, huvudvärken har i stort sett gått över så nu kan jag bara ta det lugnt nån timme i soffan innan det är dax för sängen igen:)


Fortfarande torsdag

Huvudvärken från helvetet. Länge sen jag hade sån här extrem huvudvärk. Har ätit, druckit och tagit Alvedon så nu är det bara att hoppas på att den går över.

Fick ställa upp som chaufför och skjutsa hem mandy. Passade på att köpa kattsand när jag ändå var i tierp.

Har varit till mamma och slängt in täcket i maskinen så måste väl tillbaka om en stund och byta till torktumlaren om jag ska få det torrt till i kväll.

Ska bara hänga tvätt här hemma först medan Ossian är ute och låter allting hänga kvar på ställningen - är tydligen roligt att klättra och riva ner allting son jag hängt..


Torsdag

Ska tvätta hela dagen, skulle vara skönt att bli helt färdig med det någon gång. Har bytt sängkläder och nu ska jag åka till mamma och pappa och tvätta ett täcke, då jag inte äger någon torktumlare så får dom ställa upp med deras:)

Blev förkyld inatt eller ja jag blev snorig + att jag nyser lite hela tiden. Känns underbart. Men är väl sånna tider just nu också. Hoppas att det går över fort bara.

Ska rensa kylen och skafferiet innan jag åker och handlar ikväll i alla fall.

Sen får vi se hur mycket jag hinner/orka göra idag. Är fortfarande ganska slutkörd och ska jobba 16-02 både fredag och lördag innan jag får en ledig dag igen. Känns som ett tufft schema för tillfället men kanske blir bättre.


Hatar det här med rubriker

Är trött, galet trött. Slutkörd hela jag för tillfället. Imorgon är jag ledig, vad som än händer så är jag ledig.

Har några funderingar på vad jag ska göra, får se hur det blir, hur länge jag sover osv osv.

På kvällen ska jag och axa handla i alla fall - ekar i både kylen och skafferiet här hemma så det är dax:)


Guld värt

Jobbade till klockan åtta ungefär sen åkte jag till salongen där Ronja gjorde någon behandling på mitt hår - får hoppas att det funkar bara:)

Sen åkte jag tillbaka till jobbet och hämtade pizza. Inte ofta jag äter pizza, men ibland blir jag sugen. Fattar inte varför bara, jag äter kanterna sen så tycker jag att det blir äckligt.. Samma sak varenda gång.

Nu ska jag i alla fall hänga tvätt..

Just det fick nonisalva av Anders idag som jag ska smörja in Julius tandkött med - undrar hur det går med den saken. Tycker synd om han om det smakar lika illa som det luktar. Men är ju värt ett försök, tänk om det skulle hjälpa och tandköttsinflammationen som han har levt med hela sitt liv skulle botas eller bara lindras lite - skulle ju vara guld:)


Roligt med variation

Mina lediga dagar blir inte riktigt som jag planerar den senaste tiden. Fick hoppa in och jobba i köket idag, än så länge så har allt gått galant. Ingen som klagat, bara sagt att allt varit bra - så är kunderna nöjda så får jag vara nöjd:)

Håller tummarna för att Anders kommer in innan åtta så jag får fixa håret idag för jag har verkligen sett fram emot det sen igår då vi kom fram till att vi skulle prova..

Men nu ska jag fortsätta städa, putsa och plocka :)


Dålig

Åt/drack nått konstigt igår, tror att fruktsoppan jag drack igårkväll var dålig, så har mått skit hela natten.

Men nu är jag pigg och glad igen. Skjutsade farmor till mamma och pappa så hon kunde plocka äpplen, sen har jag lagat/ätit mat och bakat äppelpaj..

Nu blir det lugnt en stund...


Dunderkur

Fy fan vad slut jag är i kroppen. Är ganska pigg annars.. Dålig kombination.

Imorgon är jag ledig. Har ingenting planerat på hela dagen förutom på kvällen efter åtta då Ronja kommer hem från jobbet. Hon ska göra nån dunderkur på mitt hår så får hoppas på att det blir bättre.


Arbete

Jobbat hela dagen (12-21.30 ca.) känns i fötterna och benen. Ryggen är helt bra nu - peppar peppar...
Har varit sjukt mycket folk, mycket spring och mycket av allting. Mossi hade sprungit så han fick huvudvärk haha.

Imorgon är det sovmorgon, länge:) börjar inte jobba förrän vid 16.00 och sen är det tisdag och jag är helt ledig så jävla skönt!!

Bu blir det en dusch sen ska jag lägga mig på soffan och hoppas att det är något sevärt på tvn.


Vild katt

Hemma, galet mycket folk fram till halv elva sen tvärdog det. Vid halv ett så var det tre personer så då ansåg jag att det var helt okej att börja städa.

Kvart över var jag färdig. Eller ja, vi kanske man ska säga:)

Hade inte räknat med att jobba natten idag. När Mossi ringde imorse så trodde jag att jag skulle jobba till tio. Tänkte att det skulle vara skönt att komma hem i skaplig tid, duscha, titta på tv/film och vila ryggen inför mitt 12-21 pass imorgon .
Men det var ju inte alls så Mossi tänkte:)
Men det gick bra, ryggvärken släppte ju längre dagen gick och nu känner jag av den men det är ingen smärta, gör inte ont alls känner bara att det lixom inte är som det ska - svårt att förklara men ja, det är mycket bättre i alla fall som tur är:)

Nu ska jag släcka lampan och försöka få Ossian att sova och sluta gnaga på kabeln till mobilladdaren så jag också kan få sova - god natt...


BINGO

Sitter på bilbingon och väntar på att det ska börja sen blir det jobb resten av kvällen/natten.


God morgon

Mossi ringde och väckte mig, så kom upp i skaplig tid idag med:)

Ryggen känns bättre men inte bra på långa vägar. Fattar inte vad som hände egentligen, det bara knakade till i ryggen helt utan anledning.

Men i alla fall så blir det till att jobba några timmar ikväll efter bingon då det blev lite konstigheter. Men jag får hålla mig i kassan och göra lite enklare saker så ryggen håller till att fortsätta jobba hela dagen i morgon också..


Går att leva

Käkat pamol eller Alvedon kommer inte ihåg och tagit en varm dusch, varmt ut av bara helvete vill jag lova och nu känns ryggen lite bättre får hoppas på att det håller i sig. Nu är smärtan så pass låg att jag kan stå ut med den ett tag.
När jag skrev förra inlägget så var det så illa att jag helst av att skulle vilja grina vid varenda steg jag tog. Fy fan säger jag bara.

Blir en lugn kväll, framför tvn med en film.

Fick middag hos mamma och pappa. Spaghetti och köttfärssås, länge sen jag åt mammas köttfärssås och det var uppskattat nu.
Hon hade även gjort nått annat skit som tydligen skulle vara gott, jag smakade men hon hade fel för det var inte gott. Inte ens mamma tyckte om det haha.


Helvete - PAIN

Satt mig i bilen för att åka till mamma och pappa så knakade det till i ryggen.

Så nu håller jag på att dö, ryggen är fan det värsta stället man kan ha ont i. Gör ont när jag står, sitter, skrattar, pratar, rör mig till och med när jag andas.

Tror lungan är punkterad eller vad det heter. Hoppas på att det ger med sig, i alla fall till på söndag då jag ska jobba hela dagen..


Idag

Dagen har bara rusat förbi känns det som. Jag har; varit till Valbo med Elinor och Ronja, jagat grannens kanin som rymde, hängt hemma i solen, ätit kinamat med Rasmus och Ronja, kollade på en film hemma hos dom efteråt (21&over tror jag den hette?).

Nu är jag hemma, ska gå och lägga mig då jag ska upp i tid imorgon för att orka med att jobba några timmar..


Sent

Sitter på jobbet,är precis färdig med städningen. Mossi skulle komma 22.15 för att låsa men han har inte dykt upp än:/ så det är bara fortsätta vänta.

Lyssnar på människorna i huset bredvid som tjafsar med balkongdörren öppen - om äppelkaka..

Ska hem så fort jag kan och får för att duscha, skulle göra det imorse men orkade fan inte. Är ju ganska seg tills jag varit vaken i typ en timme.

Sen blir det Gävle eller Uppsala med Ronja och Elinor då jag måste ha nya byxor..


Så ser det ut

Jobbade extra 4,5 timme idag. Gick bra att gå upp i morse med. Lite jobbigt att mandy ringde och väckte mig 5 minuter innan klockan ringde bara.

Efter jobbet så matade jag kalven hos mamma och pappa sen åkte jag hem och städade. Äntligen färdig, tog typ en halvtimme bara men det är ju det där med att dammsuga - hatar att dammsuga. Men nu är det gjort iaf:)

Blev fika hos farmor efteråt och massa prat innan syrran skjutsade hem mig.

Nu ska jag kolla på Wallander sen blir det en snabbdusch och sängen därefter..


Exakt

Känns inte sådär skitbra att jag fastnade framför tvn och idol. Fick ett extrapass på några timmar imorgon på jobbet (10-14.30) på grund av sjukdom.

Planerna var att städa då det är kaos hemma eftersom att katten är vild och galen. Men får fixa det efter jobbet istället.

Men nu ska jag skynda mig att somna så jag får sova några timmar iaf:)


Vattenfall och middag

Så himla skönt med en ledig dag, behövdes kan man ju säga.

Har inte gjort så värst mycket - åkte till Angelica och Elinor för att fira Elinor och Ronja som jag skrev tidigare. Fick tårta så jag var mer än nöjd.

Blev en sväng till mamma och pappa där jag har varit resten av dagen. Krattat ihop massa päron som ramlat ner, tittat på en kalv som jag ska vara snäll och mata imorgon eftersom att den är sjuk, pratat, provat på vattenfallsfläta på elinor (blev mycket bättre än börjat gjorde på mandy här om dagen!!) och bara tagit det lugnt.
Tvingade med mamma till Tierp så jag kunde handla, så nu blir det mat - schnitzel, potatisklyftor och bernasiesås .. Mycket gott.

Har även hunnit med en städning i köket - det var där det var värst men orkar inte göra nått mer nu är så galet hungrig.


Toblerone

Tårta till frukost - aldrig fel:)


Död

Sjukt skönt att vara hemma. Känns som att jag jobbat bra mycket längre än mina 10 timmar.
Kan bero på mina 2 timmars sömn jag fick inatt..

Mossi lejde bort kvällens städ (sopning och moppning av golv) hade han inte gjort det så hade jag garanterat varit kvar än ..

Imorgon så är jag bjuden på kalas. Eller ja inte kalas kanske. Men ska fira Elinor och Ronja då jag inte hunnit gjort det än fast det var typ ganska länge sen dom fyllde år, men har inte blivit av än..

Men nu blir det sängen.


Problem

Inte ett dugg irriterande att man inte har något vatten. Tänkte tvätta men det går inte, går heller inte att diska.
Tänkte laga lunch men kan ju varken koka pasta eller potatis.

Andra dagen i rad som jag fått borsta tänderna i bubbelvatten:)

Tycker synd om mig själv - men inte ens det hjälper i det här läget. Haha

Tur jag jobbar sen så jag kan få mat.


Trodde att det var en bra dag

Är så less på människor som "tror sig höra" något som i själva verket aldrig har sagts. Är det bara för att man vill ha något att prata om?

Jag anser att det är fan bättre om dessa människor kunde hålla käften. Dom kan ju inte må bättre av att ha hittat på/förstora upp en väldigt liten händelse till hur stor som helst.

IDIOTI!!


Inte min dag

Så jävla irriterad på allt och ingenting. Försöker komma på saker att bli irriterad på bara för att jag vill och kan.

Men sen är det ju inte så jävla svårt heller, för vissa människor behöver ju knappt säga något utan att jag blir irriterad.


Nu är det lunch

Galet jävla trött, huvudvärk. Inte på grund av att jag drack (eller det också kanske??!) men sov bara 4 timmar.
Somnade runt 4 och vaknade hur pigg som helst klockan åtta.

Har tvättat och hängt kläderna på tork. Städat eller ja, plockat massa sen gårdagen.

Försökt sova en stund, helt utan framgång.

Hade i alla fall roligt igår - dog ut vid halv två typ så då gjorde jag som dom andra i "mitt sällskap" och begav mig hem.

Blev 1000kr rikare då jag och pappa vann på en av våra lotter som vi köpte tillsammans. 5:e pris fick vi, 2000kr att dela på - inte helt fel:)


Hörs

Ska duscha alldeles strax. Skulle dammsuga men det skiter jag i, lär bli smutsigt igen efter människorna ikväll så jag gör det imorgon istället:)

Letar efter Ossian som fått för sig att rymma hemifrån, eller ja han har varit borta en timme. Men han brukar alltid hålla sig i närheten då han är ganska feg. Men tydligen så hade jag fel eller så har han bara somnat nånstans:/

Nej dax att sätta fart så man hinner duscha innan stället stormas med folk.


Idag är det fredag, eller?!

Riktigt skön dag på jobbet idag - lagom mycket folk, man han med att göra allting och behövde inte stressa och så gick tiden ganska fort.
Natten var egentligen helt okej med folk, men kändes som att det var ganska lite då jag hade med mig en ny tjej som jag skulle lära upp litegrann. Aja inte så viktigt.

Men har inget annat viktigt att skriva heller. Har ledigt lördag och söndag, imorgon är det party:)
På söndag så har jag funderingar på vad som ska hända och ske men måste kolla lite med en person som jag tänkte involvera i min planer. Äsch..

Sova i stället om jag får för Ossian för han är helt jävla galen.


Hemma snart

Nu ska jag hem. Jobbat sen 16.00.. Sitter och väntar på mossi..

Imorgon är det sovmorgon - "stör-ej"-funktionen är skitbra på telefonen har jag insett:)


I drömmarnas land ringer det klockor

Sitter hemma hos mandy, vi ska plocka svamp. Hon ska bara göra sig fin först eller nått:)

Idag när jag kom hem från mamma och pappa, vid åtta imorse så la jag mig på soffan och sov.
Drömde världens konstigaste dröm.
I alla fall så var det nån som sa i drömmen - "hoppas det ringde en klocka för dig nu" och precis efter så plingade det på dörren, alltså på riktigt. Underligt det där.
Var en jävla speciell dröm i alla fall, men orkar inte dra hela så det skiter jag i.

Nu ska vi åka - på återseende !!:)


Fy fan

Klockan ringer om sex timmar - god natt!


Lugnt & skönt

Nu har vi grillat och mandy och Henke har åkt hem. Sitter ute och bara är.

Har huvudvärk och tycker synd om mig själv som ska gå upp klockan 6.45 imorgonbitti igen och samma sak på tisdag..

Blir som sagt en lugn kväll, kolla på tv och sova tidigt.


Blå himmel

Så nu är hela lägenheten städad (har t.o.m dammsugit och moppat golven😊) och så har jag satt i nya sängkläder. Härligt :)
+ att jag har hunnit tvättat 3 maskiner med tvätt så det har minskat en hel del från badrumsgolvet - har nog bara 2 maskiner kvar innan jag är färdig..

Nu har jag paus, sen ska jag handla och senare blir det grillning hos mandy och Henke.

Blir en tidig kväll ikväll också då det är min tur (igen!!) att fixa djuren hos mamma och pappa imorgonbitti.


Eckerölinjen

Precis kommit hem. En heldag med massa underbara människor
god mat
äckliga drinkar
shopping i taxfreen
Klagomål från grannen (axa och Tobbes grannar)
Och hundra saker till.

Har i alla fall haft riktig skoj idag.

Nu blir det sängen ska bara rycka ur lite kontakter då det åskar.. Blixtarna är gigantiska och lyser upp hela himlen sen blir det lite muller efter nån minut..


Usch

Fy fan för att vakna den här tiden, på en ledig lördag dessutom. Eller egentligen så gick jag upp för en timme sen.

Men nu är dagens "måsten" färdiga. Jag har duschat så nu får jag ta en powernap på 3 timmar - och det ska jag göra också..

Skulle behöva städa men vem orkar det, i det här vädret (sjukt varmt!!) och efter att ha sovit 5 timmar när man är van med 8-10 timmars sömn.

Usch fy fan!


Mat

Nu har vi ätit mat, åkt hem, jag har varit in en sväng på jobbet och nu ligger jag hemma i sängen. Hoppas jag lyckas somna snart - klockan står på 6.45.
Känns inte så jävla skönt, men det går nog det också:)

God natt


Vägen

Jobbat fyra timmar ✔
Vattnat blommor och matat djuren hos mamma och pappa ✔
Duschat och "hårinpackat" håret ✔

Nu är vi (mandy & Henke) påväg till Uppsala för lite mat..

Blir en lugn kväll, så jag orkar upp vid kvart i sju imorgonbitti.
Sen imorgon blir det en båttur med mandy, Henke, Ronja, Rasmus, axa och Tobbe:):)


God natt

12 timmar på jobbet - ingenting jag rekommenderar. Eller ja egentligen så gick ju allt galant. Lugnt och fridfullt till ungefär klockan tre sen kom det en liten rusning med folk. Vid halv fem var det tvärdött igen så trodde jag skulle hinna med en massa grejer.

Sen kom det folk, och så kom det några till och några till och så var det fullsatt och kaos. Men det löste sig ganska bra ändå.

Har en jävla massa att göra imorgon innan öppning i alla fall, men fick förstärkning så det ska nog gå bra.

Nu ska jag sova i alla fall..