- Ge upp, eller?

Blir helt stressad av alla tusen saker jag måste hinna göra tills på onsdag, alltså ska jag hinna fixa allt på onsdag då jag jobbar i morgon. Får se hur mycket jag hinner med.
Rasmus tar ju studenten också så ska ju hinna med att "fira" honom också. Känns redan nu som jag borde ge upp..

- ÅÅÅÅH!

Fönsterlampan är sönder för tredje gången nu. Dax att kasta den snart kanske, men den är ju så fin (eller var!!)..
Irriterande. Är även irriterande att katten repade bilen och ännu mer irriterande att Christian åkte ur Big brother, vem fan ska jag hålla på nu då??

- Lugn och ro

Igår var jag typ världens tråkigaste människa, plus att det var synd om mig då jag hade en extrem huvudvärk och mest tyckte synd om mig själv. Men i morse när jag vaknade då var man pigg och alert igen.

Jobbat hela dagen och nu är det Big brother som gäller, i lugn och ro :)

- Helt underbart

hemma, efter en extrem lång och jobbig arbetsdag och efter det så blev det en utgång med tjejorna + Micke!! Roligaste var ju helt klart hemfärden, Mandy har gjort hela min dag efter den kvarten deet tog att åka hem.  Hon är underbar! Lika Ronja också efter hennes alla ideér hon får.

Ibland är det kul att vara i stort sett nykter och bara hänga på alla fyllon när dom gör allmänt underliga saker.

Men nu blir det sängen för min del!

- Långt hår :)

Löshåret är i och jag är mer än nöjd. Känner mig som mig själv igen, så skönt att slippa det korta, sönderblekta håret. Bara hålla tummarna för att håret är samma kvalitet som det känns som.

Nu sitter jag och väntar på att Mandy ska ringa och att Axa eller Tobbe ska höra av sig. Så man får veta vad som kommer hända resten av dagen.

Nu - leta fram kameran..

Om jag får säga de själv, så är jag jävligt bra!

Linda ljög tidigare. Hon älskar att vi är här och vill inte alls att vi ska åka. De vet man ju. Mandy och Linda sitter och pratar om sin burn book som jag inte får veta ett skit om vilket gör att jag får tårar i ögonen.. vad är de här för kompisar!?

Mandy ska sova hos mig inatt så nu tänker vi låsa in Linda på toaletten, ta hennes telefon och åka hem........

-nu ska dom göra en burn book som jag får vara med i:D alltså inte vara med i, utan får skriva i.. fattar ni? För dom hatar ju inte mig.. för jag, jag är ju jävligt bra ja.

/
Sofie

- och nej!

Sitter vid köksbordet och håller tummarna stenhårt i hopp om att Mandy och Sofie ska ta sitt pick och pack och åka härifrån. Jag vet, jag är snäll. Men ärligt så är jag galet trött och ska vakna tidigt i morgon för att åka till salongen och fixa löshåret.

..och nej Sofie är inte bra!!

- Nyttigheten själv.

Igår när jag kom hem från jobbet så var jag galet hungrig, men orkade inte ta upp något ur frysen och tina och därefter stå och laga mat halva natten, så istället blev det jordgubbar och glass.
Och då tänkte jag att jag skulle vara någolunda duktig idag, så jag åkte till hemköp och köpte lasange. Men kan säga att det var tur att jag köpte chips också för lasangen var den äckligaste jag någonsin ätit.
Så nu sitter jag och Sofie och smaskar chips så det stänker. Sofie fick dippskålen med chips och jag fick chipsskålen, rättvist ska det vara :)

- Kärlek till mig :)



Från Mandy...



...och kortet från Sofie!

Massa kärlek till er!!


- Absolutely sensitive



Sofie var i Turkiet för typ 1-2 veckor sen.
Idag fick jag mitt efterlängtade kort som hon skulle skicka.


- Snäll människa

Det blåser ute, typ storm. Jag håller tummarna på att det ska börja regna, jättemycket och jättelänge. Med det menar jag att det ska vara dåligt väder till typ torsdag. För jag jobbar och jag vill inte unna andra bra väder när jag själv inte kan njuta av det - haha. Jag är en snäll människa jag vet :)

Sommarens schema är lagt och nu är det bara att börja planera dom lediga dagarna. Underbart!

Men nu ska jag fortsätta kolla på Big brother och äta popcorn.

- Jag ville inte åka hem, men tur var väl att jag gjorde det!

Smart som man är så kom jag på när jag var påväg hem att jag nog hade glömt datorn ute. Och rätt hade jag, den stod så fint på bordet utomhus. Jävla underligt att det inte har regnat, med min otur så blev jag nästan chockad över att den stod kvar helt orörd och att den fungerade som den brukar.

Har i alla fall varit en sväng och umgåtts i Kyrkbyn med massa folk (orkar inte räkna upp alla.!) låter som att det var sjukt mycket folk men det var typ tio personer. Hade roligt också för en gång skull. Och det stör mig något fruktansvärt att jag måste hem och sova för att ens orka öppna ögonen i morgon. Jag ville vara kvar - för jag hade roligt!

Inte ofta jag är/blir sugen på att festa men idag var en sånn dag. Även fast jag hade lika roligt nykter. Men jag ville inte åka hem.

Ryggvärken börjar släppa i alla fall och jorden gick inte under den här gången heller. Kan det blir en bättre dag?? haha

Nu väntar sängen, ska faktiskt bli skönt även fast jag inte vill vakna i morgon.

- Ingen lugn och ingen ro.

Sitter ute, får passa på när det är bra väder. Men eftersom att jag bor på den skuggiga sidan så får man nöja sig med att sitta i just den - skuggan! Inte för att jag lider då jag inte är något stort fan av solen. Eller det är skönt men äsch.

Än så länge så har dagen tillbringats med Axa på salongen annars har det inte hänt så mycket.

Nu ska tydligen grannen klippa gräset, så nu fick jag ingen lugn och ro längre.


- Vart är du Sofie??

Skapligt trött, sitter jag still för länge så lär jag ju somna. Mätt är jag också. Men istället för att sitta här och "dega" hela kvällen som var bestämt så är man kompis nog att ställa upp på att följa med sofie och äta mat i Tierp.

Syrran har varit här och satt upp hyllor - visar bilder på det senare när jag har fått upp något på dom också. Än så länge så ser det inte speciellt bra ut. Men nu är dom ju uppsatta i alla fall...

Äsch bara att fortsätta vänta..

- Group 1 crew



Mandy har smittat av sig, egentligen tycker jag inte om sån här musik.
Men den här låten kan jag inte sluta lyssna på. Den har gått nonstop medan jag städat..


- Dammsuga var det jag skulle göra..

Känner hur duktig jag har varit även fast jag har fastnat nu som vanligt. Har i alla fall tvättat fönster, tvättat all tvätt, plus filtar och allting annat. Dammat hela lägenheten och torkat av dörrar, väggar och alla andra ställen som behövdes. Och nu har jag fastnat... som vanligt när det kommer till dammsugningen. Men jag ska ta tag i saken och göra det färdigt.

Ska till Camilla och grilla lite om en stund och efter det ska syrra komma hit och hjälpa mig att sätta upp två hyllor . Resten av kvällen ska jag spendera framför tvn. Blev ju sent igår/inatt. Kom hem vid tre eller nått så jag är ju skapligt trött idag.

- Ny design

Designen är fixad och det blev inte alls som jag hade tänkt mig. Men det gör ju inte så mycket då jag blev riktigt nöjd, lite annorlunda mot vad jag överhuvudtaget kunde tänka mig. Och det är inte min stil alls samtidigt som det är jättemycket jag, äsch går inte att förklara nöjd är jag i alla fall - Tack Mandy!

Dagen har tillbringats tillsammans med Mandy. Är hemma för tillfället och snart kommer hon hit och hälsar på en stund.

- ang. jordens undergång.

Angående jordens undergång på Lördag så diskuterar jag, Mandy och Ronja om detta.. Ronja är livrädd och tror seriöst att hon kan gömma sig i ett skyddsrum och överleva jordens undergång. Medan Mandy ska trösta och säger att det är ungefär som en gammal mandarin som legat för länge och "skrömplat"(som Mandy kallar det!) ihop och sen så kläms man ihjäl.

Med detta sagt så blev Ronja naturligtvis väldigt lugn och harmonisk och funderade ingenting mer på jordens undergång. Tur att Mandy vet hur man lugnar rädda människor.

- Mår dåligt av bara tanken.

Människor är konstiga..
ville bara säga det!

Ska åka till Mandy och se om det blir någon bloggdesign fixad idag istället sen blir det att fortsätta städningen.

Har även pratat med veterinären, mår dåligt av bara tanken. Att inte ens han kan göra min kompis frisk, det gör att jag tappar allt hopp. Finns en chans kvar och det är bokat och klart. Sen är det bara att hålla tummarna.


- nähä

Åkte hem till Mandy endast för att hon skulle hjälpa mig med designen på bloggen, men har jag fått någon hjälp då? NEJ! Istället så ska hon fixa spotifylistor till halva Tierps kommun, plus att hon ska lära dom hur Spotify fungerar också. Och såska hon laga mat och snart börjar Big brother så det blir ingen design på min blogg idag då! Kunde lika bra ha legat hemma i soffan och deppat för mig själv, eller med minsnoriga katt. Återkommer

- Idag igen

Gick och la mig vid halv tre, gick upp första gången, jagade katten, vid fyra och så ringde mamma och väckte mig vid åtta. Underbart! Kanske är en stark anledning till den sprängande huvudvärken som jag lider av idag.

Blev i alla fall en sväng till Gävle och Valbo. En gardinstång och två tavellister från IKEA och så tre tunikor som jag inte kommer på vart jag köpte. Och lite småskit som typ kattmat och en tandborste. haha

Nu kommer Mandy. Hörs.

- Japp så är det.

Snäll som man är så tillåter jag att Mandy får stanna kvar här hos mig tills Micke ska komma och hämta henne. Normalt sett så hade jag antingen kastat ut henne eller skjutsat hem henne för mer än en timme sen. Men inte idag, kompis som man är!

Jag är i alla fall sjukt trött och vill för allt i världen bädda ner mig i min mjuka säng och släcka alla lampor och bara sova. För i morgon då ska jag vakna tidigt för att följa med mamma på lampjakt. Hon har en tendens att alltid åka in till stan och helst vara där en timme innan dom öppnar.

Men äsch ska fortsätta ge Mandy lite "vinkar" om att hon nog ska åka hem snart. haha snäll som man är.

- Jag och min kompis.

Sitter i Mandys soffa/säng och pratar med Gabbe. I väntan på att Mandy har umgåtts färdigt med hunden.

Löshåret är utvalt och nu är det bara att vänta.

Marknad sen ska jag ta fram min kära kompis dammsugaren och umgås en stund.

- Just kidding..

Ingenting händer, vilket jag är ganska glad över. Sitter hemma i min ensamhet efter en varm dusch och ska snart lägga mig i sängen och kolla i taket eller sätta mig i soffan och kolla på något dåligt skit.

Blev en grillning med Mandy och Micke idag och sen så har det inte hänt så mycket mer. Men det gör ingenting, underbart med sånna här dagar ibland. och speciellt efter att Mandy glömde sin telefon här igår och alarmet började ringa på den vid fem eller något i morse och jag inte kunde somna om efteråt. Så man är ju ganska trött också så det är faktiskt sjukt underbart att sitta här hemma och veta att det jobbigaste man har framför sig är vägen till sängen som kanske är femton steg.

Gårdagen var det jobb först hela dagen lång, tills jag var i stort sett helt slut. Kände mest för att åka hem och sova. Men eftersom att Sofie skulle åka till Turkiet idag så skulle vi (Jag & Mandy) ta avsked av henne hemma hos Maddis. Så det var bara att hämta mandy direkt när jag slutade, hem och byta om för att sedan åka vidare direkt.



Allt var som vanligt, alla drack utom jag! Haha tråkig som man är - men till mitt försvar så kan jag ju meddela att det var party här hemma förra helgen och då drack jag :) Alla fall så spelade vi spel, pratade massa meningslös goja och lyssna på musik. Fick mig några rejäla skrattanfall av alla korkade människor som var där :)

Sofie fick en lapp av Mandy som hon var tvungen att ta med sig till Turkiet (Hon fick även ett inramat fotografi på Mandy.. Det fick jag och Maddis också..)..


Tog bilderna från Sofies Fb, men vad hon inte vill visa är vad det står på baksidan av lappen - JUST KIDDING!!!

Äsch långt inlägg, mycket meningslöst skit som kom med men nu blir det en cigg sen väntar sängen för i morgon bär det av till Rättvik på marknad - god natt!

- Positivt att sova.

Nu är den här dagen slut också, enda positiva med det är väl att jag får sova för jag är sjukt trött. Jobbar ju i morgon så det är väl dax för sängen ganska så snart, ska bara medicinera katten sen så..

Hoppas och håller tummarna för att helgen blir som jag vill. Tror inte ett dugg på att det kommer bli så men man ju alltid hoppas - äsch det lär märkas.

Återkommer nån annan dag..

- Signe den elaka

Sitter och stör mig på allting och katten rev mig på läppen.
Har städat hela lägenheten och dammsugit och torkat golvet (duktiga jag!) och katten hänger i benet.
En sväng till Valbo, Gävle, City Gross med Mandy och Micke (insåg precis att jag måste ha glömt en grej kvar eller nått, för den är försvunnen (som jag handlade alltså, blev två paranteser mitt i allting!!)) och katten hänger i gardinen..

Jag vill inte ha min katt för tillfället, rinner blod från läppen, sönderrivna fötter och ben. Och min snälla Julius (den andra katten..) är blöt på magen för att Signe den elaka snuttar. Inte för att jag förstår vad hon får ut av att snutta på honom, bakom framtassarna. haha

Äsch börja leta försvunna saker kanske.