- Tjock & hårig

Igår blev det filmkväll med Camilla, Masen (på första filmen) och Angelica (På andra filmen). Kollade i alla fall på "Wildchild" först; rolig, satt och skrattade typ halva filmen.. Sen efter det blev det "Marley & me" och den var också bra men sorglig på slutet, och det visade Camilla tydligt genom att snyfta högt haha..

Idag blev det Furuviksparken med Syrran och Gabbe, inte så extremt roligt. Men nu är det gjort och nu kan man vänta tio år till nästa gång. Aporna var ju roligast som vanligt och lemurerna var sötast, för dom eller i alla fall en såg ut som Sten (Min katt..) den var jättetjock och hårig.

Kvällen har tillbringats på altanen, först med potatiskroketter och bearneisesås och efter det blev det lite kortspelande, musiklyssnande och nu sitter Angelica och Gabbe och äter kräftor, men det står jag så gärna över eftersom att det är bland det värsta jag vet..

Ska försöka lägga upp bilder imorgon, från lördagen den 18:de då det var party här och sen har jag några bilder från Furuvik och så massa bilder på syrran som jag knäppt idag då hon är helt sminkad, med rött läppstift och grejer. Men får se om jag orkar lägga ner tid på att fixa det i morgon, dom kommer med tiden i alla fall ...

LindaAnnaEriksson

- Kolla på djur

Blir inte så mycket inlägg nu när det är sommar, inte för att vädret är det bästa men har ju alltid så mycket annat för sig. Och speciellt nu när jag är ledig också. Sitter för tillfället och väntar på att klockan ska bli sex så jag kan åka och hämta mat, är hur hungrig som helst.

I morgon blir det Furuviksparken, ska kolla på djuren; var flera år sedan jag var där sist så det ska bli sommarens höjdpunkt :P haha

Men nu ska jag kolla runt lite, betala räkningar mm.

LindaAnnaEriksson

- Saftpimplare

Har skjutsat syrran och Gabbe till Tobo, där dom skulle äta tacos. Själv så sitter jag och väntar på att stripsen och hamburgarna ska bli färdiga så jag också kan få middag någon gång.

Dagen till ära, har jag inte gjort ett skit, hel meningslös dag. Har sprungit runt med kameran och försökt knäppa fina kort; helt utan framgång - träning, träning, träning - ger färdighet!

Äsch nu ska jag fortsätta pimpla saft som Dynamit-Harry och vänta på maten; vi hörs.

LindaAnnaEriksson

- Systemkamera

Ny uppdatering på gång . har jobbat mina dagar klart nu för tillfället, nästa arbetsdag är den sjätte augusti tror jag det var. Så det ska bli härligt att få vara ledig en längre period.. Inte för att vädret är så himlma skönt men men, svensk sommar kallas det ju !!

Igår var det Uppsala med Rasmus, Angelica och Gabbe; blev en systemkamera, resväska och lite annat smått och gott för min del. Så nästa mål för mig är att lära mig knäppa kort; fina kort !!

Men nu ska syrran låna datan och betala räkningar .

LindaAnnaEriksson

- Vingar av glas

Jobbat hela dagen, skönt men jobbigt; var mycket folk! Bara tre dagar kvar...

mamma och pappa kom hem från sin semester, och enligt syrran så han dom knappt mer än innanför dörren innan mamma var galen för att det inte var tillräckligt städat enligt henne, tur att man jobbar och slipper henne när hon är som värst . haha Så syrran fick ta all skit istället för mig, även fast hon skyllde det mesta på mig så överlevde jag..

Nu ska jag gå och lägga mig och kolla klart på "vingar av glas"..

LindaAnnaEriksson

- kycklinggryta

Sitter och väntar på att kycklingen ska bli färdigstekt, Angelica och Gabbe är och handlar grädde då den grädden vi hade var helt förstörd. Och inom en timme eller i alla fall inom en och en halv timme så är kycklinggrytan färdig  :)

Var och hämtade mitt pass och fan vad jag ser ut haha . Pinsamt . Så nu är det bara resan kvar ..

LindaAnnaEriksson

- Äntligen

Hej !

har försökt komma in på internet i typ en timme, först nu har jag lyckats.  Skuell gå och lägga mig tidigt, med det menas vid halv-tio-tiden, men det gick som det gick och eftersom att inte internet fungerade från början så var jag tvungen att nöta tills det gjorde det och det var ju som sagt nu eller för typ tio minuter sedan.

Imorgon är jag ledig, och sen ska det arbetas torsdag, fredag, lördag och söndag och sen har jag tio dagars ledighet; fan vad underbart..

Tänkte lägga upp lite bilder från i Lördags men hittar varken kameran eller sladden så det får bli någon annan dag, nu ska jag ta min nattcigg sen ska jag gå och lägga mig..

LindaAnnaEriksson


- Frukost skulle inte vara fel

Kommer inte vara ett dugg trött ikväll med massor av folk här. vaknade vid halv sju (gick även upp då..) och gav alla djuren mat, meningen var att jag skulle gå in, lägga mig i soffan och somna till "Allt flyter" som vi hyrde igår. Men så blev det inte, höll mig vaken och såg hela filmen istället och nu sitter jag här på altanen, helt Outsövd (eller vad det heter..) men har sovmorgon imorgon istället och det ska bli väldigt skönt .

Tänk vad härligt det skulle vara att vara utomhus om inte det var jävla mycket mygg och flugor som störde friden. Men det är väl bara att stå ut.

Resten va dagen? Kolla klart på "Benjamin Buttons otroliga liv", lämna tillbaka filmerna vi hyrde igår, sen är det matningsdax av djuren igen.. Annars har jag inte en aning .

LindaAnnaEriksson

- Snart börjar semstern

Sitter och väntar på att Mammas och Pappas skjuts ska komma, så vi slipper dom en hel vecka; gud så härligt. Ingen som klagar, gnäller eller ger " tips" på saker som man MÅSTE göra enligt dom . Så nu har jag, syrran och Gabbe en veckas semster från "slavdrivarna", inte för att vi är helt lediga men ledigare än om dom varit hemma i alla fall :)

Så inom tio minuter börjar semstern :)

LindaAnnaEriksson

- Linda 21 år

Har inte hunnit med att skriva så mycket här, eller hunnit och hunnit har väl inte orkat bara.

Fick i alla fall massa roliga och bra saker när jag fyllde år; bl.a pengar, presentkort, mc donaldsglas, Smurfhits (nya smurfskivan..) hårspray, Porslinsänglar mm mm...

På  kvällen (i onsdags alltså..) så åkte jag, Malin och Axa in till Gävle med Rasmus och Fredrik och åt på church street saloon och sen gick vi runt lite i affärer och så skulle vi avsluta med att kolla när Markoolio stod på scenen, men han var sjuk så Martin Stenmark var där istället, så då "vände vi på klacken" och åkte hem istället.

Nu ska jag titta på alla bloggar som jag missat under dom senaste dagarna..

LindaAnnaEriksson

- 40 minuter kvar...

Blev ett sent inlägg idag, då jag har haft fullt upp hela dagen. Handlade först i Tierp i morse med Gabbe. Åkte till Ronja först och hämtade Axas plånbok och min kamera ... Efter det åkte vi till Ronja, en annan Ronja; min kusin. med grejer så hon kunde baka jordgubbspaj, Blåbärspaj och Hallonpaj till imorgon så jag kan bjuda på det. Sen blev det Uno-x; köpte räkor fast jag fick inte betala och sen blev det Axa och läman hennes plånbok och dom grejerna jag hade handlat till henne.

Åkte hem grejade lite och sen blev det en spontantripp till City Gross i Gävle, och där blev det dyrt; fast inte för mig :)

Imorgon är det mycket som ska göras, helst innan klockan tio då Camilla kommer.. Så nu är det väl bäst att man går och lägger sig så man orkar med morgondagen..

LindaAnnaEriksson


- Turnering

Så ska alldeles strax gå och lägga mig och kolla på big brother, för imorgon är det mycket som ska göras och donas. Ska handla, lämna grejer till kusin Ronja som är min personliga "pajbakare" till på onsdag och trettio andra saker.

Axa och  Malin var precis här, hade en plumpturnering; vi tre med syrran och Gabbe och för första gången i världshistorien så vann Gabriella, men det var hon värd efter dom tiotal eller kanske hundratal gånger som hon förlorat. haha

Men nu ska jag hjälpa farmor med en telefongrej .

LindaAnnaEriksson

- Nu har jag internet

hej hej :) Nu har jag varit till Tierp med Syrran och Gabbe och hämtat ut datorn från "Data-affären", så nu har jag windows XP och därmed så kan jag ha internet på minidatorn, härligt. Så nu behöver jag inte springa runt med den andra stora, klumpiga.

Var även på systemet för att bunkra upp inför helgen, blev dyrt nästan tusen spänn bara för att ha roligt en dag . haha låter som man är alkoholist, men så långt har det inte gått än i alla fall och det är väl tur det !!

Men nu ska jag laga mat..

LindaAnnaEriksson

- Nya skor, tacos & allergichock

Imorgon är det jag som är den speciellt utvalda, till att jobba. Malin är fortfarande sjuk, tycker synd om henne kan inte vara roligt att vara sjuk när det är sommar. Kanske inte är så himla varmt, men det är ju just på sommaren som man vill hitta på massa saker. Men men, nu är hon sjuk och Axa ställde upp idag så jag kan väl inte vara sämre så jag får ställa upp i morgon..

Idag blev det i alla fall en Valbotur med Mamma och Gabbe, investerade i ett par jeansleggings, är inte alls min stil egentligen men dom var otroligt sköna så dom kommer jag väl att bo i en tid framöver. Sen hittade jag en tröja/jacka på Intersport som jag säkerligen kommer att få användning av. Och som alltid, sist men inte minst; tre par skor .. Ett par vita med typ en decimeter höga stilettklackar, kommer aldrig att användas, men jag gillade dom ändå plus att dom var billiga, sen var det ett par utan klackar, vet inte hur man beskriver bäst men dom kan man ju ha lite när som helst. och Sen ett par Converse, har alltid varit helt emot converse, men dom som jag köpte var inte riktiga converse och ser därmed inte ut som riktiga converse men samtidigt så gör dom det på något sätt, dom gillades skarpt så dom kommer jag väl nöta tills dom ramlar sönder :)

Blev middag hos Moster efter det; Tacos helt underbart gott ! Känns som att det var evigheter sedan sist jag åt tacos.. Så det uppskattades, tack så mycket .

Har även funderingar på om jag är allergisk mot Mary Kay produkterna, sminkade mig imorse och igår så smörjde jag in mig i ansiktet med rengöring och återfuktningsgrejerna därifrån och idag så är jag snorig och tårarna rinner och ögonen svider. vet inte om det är på grund av det men hade så för ett tag sen också, och då hade jag också använt grejerna därifrån.. Ska checka upp det där lite bättre framöver men nu ska jag tvätta bort allting.

LindaAnnaEriksson

- En ängel .

Ska alldeles strax gå och duscha, ska bli härligt ...

Problem med arbetet imorgon också, Malin är sjuk. Att det ska hända hela tiden, men axa är en ängel som vanligt och ställer upp, själv ska jag inte anstränga mig allt för mycket då jag måste få igång axeln och nacken igen. varje gång jag jobbar så blir det "stopp" eller vad man ska kalla det i höger axel och i nacken och det gör grymt ont. Ska kanske till den stora staden; Uppsala också och försöka hitta nya jeans som jag kan jobba i men får se hur det blir med den saken.

Nu är det i alla fall duschen som gäller för min del..

trevlig fredagskväll alla .

LindaAnnaEriksson


- Ljudet av BB..

Hemma från jobbet, och det känns att det var ett tag sen jag jobbade (fem dagar sedan..).. Egentligen inte så länge men men tråkigt var det i alla fall. Var ju strömavbrott fram till tre ungefär så fick samla ihop en bunt med tidningar sen veckan och läsa bara för att få tiden att gå.

det enda jag har att se fram emot just nu är Onsdag, och nej! det är inte för att jag fyller år då, det tröttnade jag på för flera år sedan. Utan det är för att jag, Axa och Malin ska till Church street då! Fan vad gott, jag längtar efter dollar chips med vitlökssås.

Kom ju även på att jag har tappat bort min kamera, hade den på midsommar sen är minnet och kameran som bortblåsta så får hoppas på att någon ger sig till känna eller att den helt plötsligt ramlar ner från en hylla eller något där jag har lagt den! Så om det är någon som har den, kan du/ni ju alltid höra av dig/er.. !!!

Nu ska jag kolla lite bloggar sen ska jag somna till ljudet av Big brother . haha

LindaAnnaEriksson

- För söt!!

Har hunnit med hur mycket som helst idag, allt som jag påbörjade igår har jag avslutat idag; städat klart, tvättat klart, rensat rabatten, dammsugit övervåningen.

Nu är ledigheten slut, börjar jobba i morgon igen. Fast jobbar bara Torsdag och Fredag sen är jag ledig igen, fast ska kolla lite runt dom där tiderna och se om jag ska jobba något mera, men men !!

Har även bakat rabarberpaj, efter ett recept som jag stulit från Axa. Men det blev inte så bra då den blev för söt, så man nästan mådde dåligt. Men den går säkert åt med tiden den också som allting annat gör här hemma...

Nu ska jag i alla fall vara lite social.

LindaAnnaEriksson

- Regnväder

Rengar, dåligt väder jag som hade planer på att rensa ogräs idag och bara vara ute hela dagen. Men dom planerna har ändrats, eller jag hoppas fortfarande att regnmolnen ska försvinna. Känner inte för att vara inomhus idag även fast jag skulle behöva städa, byta sängkläder och allt såntdär. Men men får se vad den här dagen kommer utvecklas till, hoppas på det bästa; får hålla tummarna på att regnet ger med sig!

Nu ska jag i alla fall byta tvätt i maskin ,

LindaAnnaEriksson

- Klädbeställning

God morgon, även fast jag har varit vaken sen typ sju i morse. Eller första gången jag vaknade var klockan fem. För tillfället så sitter jag och Gabbe på altanen med en varsin dator och småpratar. Haha, härligt att vara ledig.

Väntar på att klockan ska bli ett så att jag får mat någongång, har beställt så ska hämta vid ett; kyckling med curry och räkchips, en perfekt frukost på en lördag :)

Håller även på att beställa lite kläder, blev dyrt men vill ha något nytt så det får bli det priset som det blev..

Men nu ska jag röka..

LindaAnnaEriksson

- Fåglarnas kvitter

Suttit ute i tystheten och lyssnat och hoppats på att katten ska komma fram till mig, men hon är försvunnen och därmed så får hon vara ute och klara sig själv bland alla faror i natt. Orkar inte kämpa med letandet längre.

Jobbat idag, inte alls lika varmt, äckligt och jobbigt som det har varit dom andra dagrna som jag jobbat den här helgen. Ska bli väldigt skönt att få vara ledig fem dagar nu (jobbar inte förän på torsdag..) vet bara inte vad man ska sysselsätta sig med.. På måndag ska jag skjutsa kusin till Vägverket i Gävle i alla fall, där han ska skriva teoriprovet till körkortet sen får man se vad resten av veckan har att erbjuda. Imorgon ska det i alla fall drickas öl.. Får se om det blir i min ensamhet eller hur det kommer utveckla sig under morgondagen..

Nu lockar sängen mer än vad datorn gör..

LindaAnnaEriksson

- Kämpar på i värmen

Hemkommen, har varit (som jag skrev innan.) och firat mina kusiner på deras födelsedag. Efter det blev det en tripp till Ullforsbadet, där Syrran coh Gabbe skulle bada. Själv stod jag på stranden med fötterna i sanden och tittade tålmodigt på medan dom plaskade runt. Inte min grej att bada då jag är rädd att fiskarna ska anfalla, plus att Ullfors inte har världens fräschaste vatten direkt, men men går ju alltid att duscha sig ren efteråt om man skulle få för sig att bada nångång framöver,

Har i alla fall hunnit med tillräckligt mycket idag så jag är nöjd, har bara tvätten kvar att hänga och så ska jag skrva ut några papper till jobbet .

Men men nu ska jag sätta igång .

LindaAnnaEriksson

- En snabb update

Känner att det inte riktigt lockar att gå och sätta sig framför datorn när det är 30 grader varmt ute . Men just för tillfället så håller jag på att skriva ut lite grejer som jag ska ha färdigt inom en halvtimme, och det går ju inte riktigt som jag vill. Färgen håller på att ta slut, och jag har inte tid med det just nu, men men får hoppas på att jag hinner, för det tar ju sånn extremt lång tid när den ska hålla på att varna och greja. Skulle även behöva hinna tvätta mina arbetskläder så att jag har något att jobba i imorgon. Men det ska nog kunna lösa sig alltihopa . för nu kommer utskriften .

Grattis till kusinerna idag, Ronja och Rasmus på 16 och 18 årsdagen - kommer snart !

LindaAnnaEriksson