Mätt & belåten

Mätt och belåten, har precis ätit tacos - mums :) Ska snart ner och duka av och greja klart det sista. Men just nu sitter jag och funderar över vad jag ska göra av kvällen. Ska jag sitta hemma och kolla på tv för mig själv (med familjen!) eller ska jag bege mig ut på en upptäcksresa för mig själv eller med någon (?) hmm, svårt val..

Försöker få Mamma att åka till Uppsala (Gränby) i morgon i alla fall, innan jag börjar jobba. Men hon låter inte sådär jätte på. Men hon har ju fått lön så det borde inte finnas något som hindrar henne från att åka till Uppsala och umgås med snälla, rara mig ;) Haha för vem vill inte det??

Gaah, jag får panik (två rader senare!) jag vill inte sitta hemma. Jag vill görs något. Inte något jobbigt, vill bara träffa folk och prata, umgås och titta på tv eller något. Men min familj räknas inte som folk (asg!!) så vill alltså inte vara hemma. Men får hoppas att någon ringer, som dom sagt att dom ska göra .. Annars får väl desperata jag ringa och gnälla till någon :)
image162
Men nu ska jag kolla klart på "Mean girls" som jag började kolla på igår för ungefär "femtielfte" gången.

Hon längst till höger (kommer inte på vad hyon heter) så jävla bäst. Totalt blåst ;)

Aja, nu ska jag planera min dag eller försöka i alla fall medan jag dukar av bordet .


Hej Då!!!

rubrik (?)

Syrran har fått avslag på övningskörningstillståndet, tyckte det var lite roligt i och med att jag aldrig hört någon som fått det tidigare och på grund av att hon var såå himla inställd på att få köra bil och skröt om att hon var såå extremt bra och ingen var bättre än henne och bla bla bla. Inte riktigt så men hon är en jävel på att skryta om sig själv (var bara det jag skulle komma fram till).. Men samtidigt så tycker jag lite synd om henne, eftersom att hon kämpat så mycket så får hon avslag för att hon inte betalat (säger dom, men hon har det!!).. Får jag ragga skjuts av någon annan istället :) Inte för att jag behöver men ändå :P

Har i alla varit till frisören, tog ganska precis 5 minuter, snabbt det där. Kom fram till hur långt det skulle vara och att jag skulle ha fyra olika nyanser, bara för att jag hade så mycket färgskiftningar i mitt eget hår. Så helt enkelt så skulle det se bäst ut om jag hade så, enligt henne men jag håller nog med..

Ville åka till Uppsala idag, men det sket sig. Eller ska kanske fråga om någon är på. Ville bara springa en snabbis i affärer och titta om det fanns något roligt. Inte för att jag har sådan ro att kolla runt men kanske hittar något ändå, eller så kollar jag på internet om jag hittar något.. får se hur det blir.

Fredagen är oplanerad, och nu är det inte "för ovanligheten skull" utan nu har det blivit "som vanligt" haha. Men hittar säkert på något skoj.. Eller inte, men ska ju jobba i vilket fall som helst i morgon så aah. Orkar ju inte vara bakis eller nått så dricka ska jag göra i måttliga mängder om jag nu ska göra det...

Aja, hadé!!

08.15

Vaknade klockan 08.15 och var pigg, skönt att vakna så pass tidigt som jag gjorde. Så man hinner med lite innan man ska lämna huset.. Men kollade ut genom fönstret och det förstörde allting.. det var snö! hatar det, trodde det skulle bli vårväder nu med sol och grejer men tydligen inte :(

Om 40 minuter ska jag till frisören och kolla håret - skoj skoj. sen ska jag hämta Mandy och åka tillbaka till Tierp där vi ska göra - jag-vet-inte-vad.. men det lär märkas.

Nu ska jag i alla fall göra min i ordning, innan jag ska åka.

Hörs senare...

Jobba på ledig tid ...

Vad gör jag vaken egentligen (?) ska vakna snart känns det som. Men inte direkt sugen på att gå och lägga mig eftersom att jag inte behöver vakna i morgon och stressa iväg till jobbet som jag gör varje dag. Nej, istället ska jag till frisören och kolla håret och hur långt det ska vara och färg och grejer.

Blev jobb på Lördag även fast jag inte vill. Men det är skit samma jag får skylla mig själv som är för feg för att säga ifrån. Så nu får jag lida fyra hemska, stressiga timmar istället.

Men nu ska jag ge upp det här och kolla på film istället. God natt!!

Sommartid

Har väckarklockan inställd på sommartid (ja, fortfarande!) så jag vaknade ut av den klockan 08.30 istället för 09.30. Fast det kom jag ju inte på förän jag hade vaknat, klätt på mig och gått ner.. Men det känns ganska skönt ändå eftersom jag somnade så pass tidigt igår (23.30)..

Idag är det vårväder ute, underbart :) bara det att jag jobbar så jag kommer inte märka någonting av det, bara när jag ska gå dit. Men det ska bara bli skönt, förutom att det är lerigt första delen där jag ska gå...

Och skulle bara tala om för några att det INTE är melodifestivalen på Fredag. Är på Lördag!! Råkade komma in på deras hemsida och då stod det så... så får hitta på något annat, Let's Dance kanske??

Hoppas på fullt att Mamma är ledig i morgon, så jag får åka till Uppsala en snabbis, vill ha lite grejer...

jobb, jobb, jobb!!

Har precis kommit hem från jobbet, eftersom att min Mamma är så seg och tvingade med mig runt för att hon image161skulle lämna papper och skit till några personer. Så nu sitter jag här i alla fall, helt slut. Var så lycklig halva dagen över att det var näst sista dagen att jobba den här veckan (hade ju bara torsdagen kvar att stå ut med!) så säger han: kan du jobba fredag och lördag mellan 15 eller 16 och 20.00??

Kom på bästa undanflykten (skulle haft ett annat ord där men kom inte på vad det va!) för att slippa fredagen i alla fall men Lördagen lyckades jag inte med. Så nu sitter jag bara och hoppas på att hans fru ska inse att hon inte vill bjuda hem folk utan vill sitta hemma för sig själv och kolla på melodifestivalen eller någonting. Men det kommer säkert inte hända, som vanligt med min underbara tur..

Samtidigt sitter jag och försöker komma på en "plan" för att slippa jobba på Lördagen men kommer inte på en enda anledning som är bra nog att säga så man slipper jobba. Så det får väl bli mitt straff för något dumt som jag har gjort i mitt tidigare liv..

Har i alla fall pratat med Mamma idag och det är inte ofta hon är på min sida men i det här fallet så var det HON som sa att jag kanske inte kunde fortsätta jobba inom det området jag jobbar. Anledningen är att det är något som jag inte tål. Någonting som jag tar i för det är händerna (fingrarna!!) som får ta värsta smällen. Helt förstörd..

Men nu ska jag duscha, resten som jag skulle göra idag det skiter jag i för är trött som fan och mår inget vidare heller..

Dagens

Dagens humör: Inte det bästa..
Dagens mående: Förkyld
Dagens borde: Städa.
Dagens frisyr: Just nu - flätor men dom ska ur inom snar framtid ;)
Dagens smink: Mascara & solpuder
Dagens klädsel: Jeans och arbetst-shirt
Dagens planer: Jobba
Dagens längtan: att klockan ska bli 20.00 så jag får komma hem igen
Dagens fundering: jobb, jobb, jobb
Dagens mat: ingenting än så länge.
Dagens onyttiga: Rökning - igen
Dagens bästa: Finns inget bra med den här dagen
Dagens sämsta: Att jag ska jobba och att jag är förkyld
Dagens ord: Har inte hunnit säga så mycket ännu och inte hört något heller
Dagens omgivning: bara syster
Dagens vill ha: Ledigt!!!
Dagens måste: Städa, tvätta & duscha..

God morgon!!

Känner mig så pigg totalt förkyld, börjar tappa rösten också tror jag.
Fast det är nästan så att jag just för tillfället skulle vilja bli sjukimage160.
För då har jag chansen att få vara hemma och sova hela dagarna. Men börjar också funderar på att jag bara ska vara lycklig över att jag överhuvudtaget har ett jobb som drar in lite pengar, för det är i alla fall ganska mycket - även fast det inte känns så och inte känns som att det är värt att jobba för just dom pengarna.

Men nu ska jag sluta klaga.. Har i alla fall fixat skjuts dit idag (Farmor.) så jag slipper gå på dessa skitiga/leriga vägar och skita ner mig. Plus att om jag skulle gå så skulle det säkert börja spöregna när jag precis gått halvvägs eller nånting, för sånn tur har ju jag :)

Men nu har jag i alla fall något som jag ser fram emot två fredagar i rad, tur är väl det annars skulle jag nog ha dött av all den här skiten. Fattar inte vad som är felet med det där stället (enligt mig) för det kan ju ändå inte vara arbetstiderna eftersom att jag innan jobbade 10.00-20.00 (tidigast!) på helgerna och i veckorna jobbade jag 17.00-20.30 ungefär. Alltså sju dagar i veckan medan jag jobbar två - fyra dagar i veckan och klagar som fan. Men det är väl personerna man jobbar med som gör. Hade ju mycket mer gemensamt med dem i Gryttjom än dom jag jobbar med nu. Är ju bara jobbigt, eftersom att jag inte kan prata, skämta och skratta här som jag gjorde förut.

Idag ska jag i alla fall försöka hinna med något vettigt när jag kommer hem. Får hoppas på att jag har ork och lust att göra alla tänka saker då. Eftersom normalt så brukar jag somna direkt när jag kommer hem ungefär men det ska jag ändra på idag :)

Men nu ska jag kolla runt lite för att sen göra min i ordning. Hej då allesammans !!

Tisdag

Känner av att man jobbat i åtta timmar i alla fall, det är typ vardagen för i stort sett mer än halva svenska befolkningen och ja, jag tycker synd om dom. Men man måste jobba om man ska kunna leva. Och just nu känns det som att jag vill de (leva alltså!) även fast mina ben och fötter håller på att ramla av kroppen samtidigt som huvudet känns som att det ska explodera vilken sekund som helst. Men men det är sånt man får ta skulle jag tro..

Har fått utökad arbetstid, istället för att jobba två dagar i veckan (Tisdag och Onsdag!) så ska jag jobba fyra dagar Måndag-Torsdag. Känns bra att dra in lite extrapengar för det sitter ju aldrig fel. Men problemet är att jag INTE VILL jobba där jag jobbar. Vill inte. Men var ska man ta vägen då?? är ju bara skit...

Funderar starkt på att plugga vidare - någon som är på??

Nu längtar jag bara till Torsdag klockan 20.00 för då börjar min lediga tid. Ända till Måndag klockan 12.00 är jag ledig, underbara dagar :)

Men nu ska jag ringa några samtal och hoppas på svar...

Sovmorgon !?!

Försov mig i morse så har stressat i en kvart nu, inte för att det gör så mycket att jag försover mig eftersom att jag ställer klockan på nio och jag börjar ändå inte jobba förän 12 (går hemifrån vid halv tolv!) men känns jobbigt i alla fall.

Sitter och hoppas som bara den på att jag ska vara ledig i morgon, men vet inte riktigt om de sa att jag skulle jobba Tisdag och Torsdag eller Tisdag, Onsdag och Torsdag men det lär väl märkas idag. Men har ju tröttnat heltotalt^^ på att jobba där, är ju bara skit. Fattar inte varför jag tycker det men blir bara så less på det. Vill ha ett riktigt jobb och det är nu - men det finns ju ingenting och finns det något så har man redan sökt det. Vet inte hur fan jag ska göra. Men lär ju ordna upp det snart. Vill ju ha något annat till sommaren. För då vill jag jobba varenda dag känns det som just nu, men i sommar så vill jag inte jobba alls kan jag tänka mig. Så om jag hittar jobb, så hoppas jag på att det ska bli pissigt väder ute och regna varje dag och aldrig vara sol :) och hittar jag inget jobb så ska det vara lagom med sol (inte för mycket!) och bara regna ibland.. Men dom drömmarna kommer nog inte slå in - vad jag tror i alla fall.

Men nu ska jag fixa iordning mig innan jag ska gå !!

Dagen namn: Torgny & Torkel

(Sorry Axa, skulle ringt dig igår kom jag på - glömde det. Men ringer dig ikväll när jag har slutat.)

Händelserika Måndag

Dagen har varit ganska händelserik mot vad mina lediga dagar brukar vara. Har varit hos/med Mandy i stort sett hela dagen. Skrattat som fan då Micke gav oss ett x antal gamla skolkataloger att snoka igenom. Fan vad folk har förändrats, men så himla roligt att se tillbaka på dem när de var små (ca. 10 år tillbaka om inte mera!) och jämföra med idag :) skojskoj..

Kom i alla fall hem alldeles nyss (20 minuter sen!) och har ätit lite yoghurt eftersom att middagen som bjöds var äcklig, äcklig, äcklig. Fast det får man ta när Farmor försöker sig på sånt där. Verkar som att hon tror att vi fortfarande lever på 30-talet, men det får man väl kanske ta när det är gamla personer. Men Farmor är bra i alla fall!! En av få gånger jag hört henne säga "fulA" ord idag i alla fall - lite roligt för ovanligheten skull :)

Nu börjar reprisen av Andra avenyn, eftersom att jag missade det förra gången det gick  men men ....

Hörs . god natt

Lär sig något nytt

Nu har jag suttit här och nött i någon timme fast har inte lyckats lära mig mer än ungefär fyra saker om designen. Men fick bästa hjälpen på den här sidan (designadinblogg.blogg.se) (funkade inte med att länka just nu) och av Mandy (mantinic.blogg.se, som sagt funkade inte att länka just nu) som hjälpte mig med att fixa klockan. Tur att det finns hjälp att få :)
44890-159
Har lyckats fått till det med en ikon bredvid rukrikerna i alla inlägg i alla fall (den som syns nedanför/bredvid) och så har jag lagt in "dagens namnsdag" (som idag var Sivert och Sigvard eller nått) och så hjälpa Mandy mig med att fixa klockan.. Stolt över mig själv :) och så lärde jag mig om massa smått och gott^^

Men ändrar väl lite mer när jag har tid och lust.

Har i alla fall varit in till Tierp idag med Mandy. Var in på banken först och satt in alla mynten på sparkontot. Sedan var det Hemköp och därefter frisören där jag beställde tid för hårförlängning :) gjorde min dag lycklig. Så om två veckor då har jag långt och fint hår igen :) eller det är mindre än två veckor det är bara 11 dagar - håller räkningen :) Men först och främst ska jag dit på fredag och kolla på färger och grejer för att det ska se så bra ut som möjligt.

Nu väntar jag igen, denna gången på att Mandy ska ringa - men jag vette^^ fan när hon skulle göra de. Borde ju vara snart tycker jag..

Men nu ska jag kolla runt bland lite bloggar :)

Varför???

Orkar inte mer vill ha ett jobb så jag kan ställa tillbaka tiden och vakna på morgonen och ha en anledning till att göra det. Har tröttnat som fan på det shit jag har nu, blir bara massa problem hela tiden, eller problemen ligger väl hos mig. Varför ska dom komma på 1 timme innan att de inte klarar sig själva utan att jag behövs den dagen också - så jävla typiskt. Finns inga ursäkter kvar längre(...) orkar inte med det.

Idag är dagen då jag inte kommer göra ett skit är så jävla less, hatar att dem ska göra som dom gör, blir bara massa tankar, ånger och skit när dom håller på... Men jag ska försöka att inte bry mig om det. För det är ändå inte mitt bekymmer att dom ringer i sista minuten.

Istället ska jag hem till Mandy och lämna grejer och sen ska jag må dåligt hela dagen för mig själv, mår fortfarande inget bra....


Bästa fantasin

Söndag - skönaste dagen, har inte gjort ett dugg vettigt. Inte så bra egentligen men väldans skönt :) Eller jag har tvättat en maskin men inte mer med det, för det fick mamma ta över sedan !!

Har i alla fall grattat Tobias idag (fyller inte föräns i morgon!) och med min bästa fantasi och alltid försent ute som jag brukar vara så fick han ett pack "Pan pizza" och en påse hamburgare (godis....) tur att han har mig - haha .

Har även varit in till Tierp och mött några kompisar till syrran. Som vi sedan tog med hem hit och bjöd på fika, och ja, dom såg ju värre ut än vad dom var. Blev ju nästan rädd när jag såg dom direkt. men dom var helt okej när man hade pratat ett tag . Men hon var ju i alla fall lycklig.

Nu är det i alla fall dax att kolla klart på Beck - den svaga länken som jag började kolla på igår.

image158

Väntar & väntar

Sitter och oroar mig för att jag ska missa början av Melodifestivalen - tycker synd om mig själv som oroar mig över något sådant, pinsamt för fan :) haha

Snart kommer Ronja och hennes syster för att vänta in Mandy och Micke som ska äta middag mitt i natten ;) För att vi tre sedan ska åka hem till Micke och kolla på Melodifestivalen :) längtar - inte för att det är några bra artister vad jag vet med i dag men i alla fall, har ju börjat kolla på delfinalerna så då kan man ju inte sluta mitt i lixom.. tycker jag i alla fall .

Men nu kommer det en bil.... kan vara dom .

Dagens...

Dagens humör: Lite blandat, just nu så är jag bara :)
Dagens mående: Ont i huvudet men det är som vanligt
Dagens borde: Tvätta
Dagens frisyr: Uppsatt i en slarvig knut
Dagens smink: Mascara - blir väl en förbättring lite senare
Dagens klädsel: Just nu: Mjukisar och en t-shirt även det kommer väl kanske att förändras
Dagens planer: Kolla på Melodifestivalen
Dagens längtan: Just nu är det i alla fall efter mat för jag är hungrig
Dagens fundering: Det ska vi inte ta upp här i alla fall, ett som är säkert.
Dagens mat: Potatisgratäng och kött
Dagens onyttiga: Får väl säga rökning på den.
Dagens bästa: Att jag har massa öl som står och väntar på mig ;)
Dagens sämsta: Att det aldrig blir som man tänkt sig
Dagens ord: Får väl välja Mandys nötta ord där!! (men ska inte skriva ut vilket)
Dagens omgivning: Mandy, Micke, Ronja hennes syster och min familj.
Dagens vill ha: LÖSHÅR!!!
Dagens måste: MAT!!!!

Samsung

Lördag igen, Melodifestivalen och några öl ikväll. Kommer antagligen bli lugnt, hoppas på det i alla fall. Är inte så sugen på att festa, bara på att ta några öl. Men hinner säkert ändra min inställning - som vanligt!!

Igår var det också lugnt, var och åt först med syster och kusin sen bar det av till Valbo med Mandy och Micke. Och sen hem igen - var hemma runt 22.30 (skönt!!) så kollade jag på mittendelen av "På smällen/Knocked up" får väl kolla klart på den ikväll om jag hinner, orkar och känner för det!!

Har varit till Ronja idag och checkat^^ in hennes hår - svartsjuk så det ryker om det. Vill också ha långt hår. Men det ska jag fan i mig fixa fast blir nog hos en frisör istället för att göra det hemma, ska bara kolla upp priserna lite först.. Fast först av allt ska jag bli blond igen - trivs bäst i det :)

Har ny mobil (igen!) har bytt med Mandy - så nu är det en ny/annan Samsung

En Sgh F300.

Börjar bli som syrran - fattar inte ett dugg ut av den. Men lär väl sig snart hoppas jag!!

image157

Dags att duscha!!

Fredag - oplanerad

Första fredagen på hur länge som helst som jag INTE planerat att festa på - ganska fantastiskt. Fast det kommer säkert bli så ändå :) Fast då får det ändå bestämmas snart eftersom att jag måste till systemet först då i så fall.

Men men ska i alla fall dammsuga "halva" huset först och städa lite i mitt rum sen ska jag till Tierp och sätta in pengar på banken och handla till Mamma. Men får se hur det blir med det eftersom att Mamma har bilen som vanligt och bara var tvungen att åka och hälsa på Farmor och Farfar (kunde inte ens fråga om jag ville följa med - inte för att jag ville men ändå)..

Igår skulle jag ju inte ha jobbat även fast jag gjorde det, men fick ju i alla fall betalt för att jag var där och jobbade som aldrig förr på min lediga dag :) haha. Hade missförståt (stavas?) varandra dagen innan då de sagt att jag skulle vara ledig, men det spelar ingen roll. Får se om jag ska jobba Lördag också - men kommer antagligen tacka nej om dem ringer för jag mår pissdåligt när jag har jobbat, allergi eller nånting skulle inte förvåna mig.

Har sagt det tidigare men får väl säga det igen - har INGA pengar på mobilen så kan varken ringa eller skicka/svara på meddelanden.

Men nu ska jag ut en snabbis innan jag börjar städandet..

Ensam...

Borde sova nu känns det som men det går inte, helt slut i kroppen och huvudet men inte ett dugg trött - nått fel är det!! Ska väl köra samma som vanligt, vatten och film i sängen - skönt !!

Sista dagen för den här veckan i morgon i alla fall (att jobba!) sen får jag se om det blir fyra dagar nästa vecka också, hoppas på det men samtidigt inte. Orkar inte egentligen, men kanske mår bättre nästa vecka. Men samtidigt så behöver jag pengarna.. (verkar som om jag har blivit helt besatt av pengar, men det blir lätt så när man gör av med mer än vad man har :))

Har slut med pengar på mobilen också, Axa tog dom sista när jag till slut fick tag på henne. Men det gör inte så mycket han ju prata en liten stund i alla fall (prick fem minuter för att vara exakt!).. Men det har vi varken tid, ork eller råd med att göra något åt just nu i alla fall. Men hinner väl ångra mig om alla mina planer och ideér som jag har fått för mig ..

Känns som att jag suttit hemma helt för mig själv hur länge som helst, men orkar ingenting när jag jobbar. Plus att det gör väl inte saken bättre att jag mår som jag gör. Men vill träffa folk. Sa det till Mamma att jag har tröttnat och vill träffa lite folk och så får man till svar "det gör du ju hela dagarna". Ja, men inte dom jag vill välja själv vilka jag ska träffa!! Men i morgon är sista dagen i alla fall och då får jag hoppas på att inte Mamma har bilen så att jag kan åka och hälsa på någon för jag VILL!!  Får hoppas på att jag orkar bara..

Nu vill jag bli frisk igen och pigg och glad. Kan ju inte skylla på vädret längre i alla fall för det är ju kanon. Inte just nu men dagtid i alla fall..

Äsch nu blir det sängen för min del!!

sjuk eller nått

Usch, huvudvärk och mår illa (klagar hela tiden!) funderar på att gå och lägga mig med en flaska kallt vatten och kolla på tv. Orkar knappt hålla ögonen öppna och klockan är halv tio. Brukar gå och lägga mig tidigt men har ändå en tendens att ligga vaken och kolla på film framåt tre, men så kommer det inte bli ikväll verkar det som.  Jobbigt om jag börjar bli sjuk....

Har massor som jag skulle behöva göra som antagligen inte kommer bli av de närmaste dagarna på grund av att jag jobbar. Och då orkar jag inte med något annat än just att jobba. Timmarna innan och efter går åt till att sitta vid datan och tv:n. Ingenting annat!! Men har i alla fall jobbat hälften av den här veckan redan och det är skönt och nästa vecka blir det bara två dagar - skönt!! :)


Funderar även på att färga håret - och har fått för mig den dumma idén att fixa löshår (igen!) men det är nog ingen idé för Mamma kommer bli galen. Fast jag har annat jag måste lägga ut pengar på i första hand - mig och Mandy!! efter det så blir det väl antagligen, lite kläder och sen så blir det hår igen - fast denna gången blir det nog clips (eller hur det stavas?!?) Men färga håret det ska jag beställa tid om snart tror jag :)


Men nu ska jag kolla på sista tjugo minuterna på "I huvudet på Gynning" och sen är det sista avsnittet på Andra avenyn för den här episoden... får vänta enda till Söndag för att nästa ska börja .


Ha det bra - God natt!!


Söka jobb

Trött så jag håller på att dö känns det som, vänjer man sig aldrig med att vakna tidigt (?) tydligen inte, inte för att jag har gjort det mpnga dagar i rad men ändå!! Ska prova somna lite tidigare någon kväll så kanske det fungerar..

Ska försöka fixa jobb till sommaren också, för jag måste ju ha något så jag får jobba mera än en eller två dagar i veckan. Så att jag får in lite pengar i alla fall.. Men blir jämt så himla arg när jag letar jobb, för det står jämt, jämt, jämt att man måste ha arbetslivserfarenhet (!) och hur fan ska man kunna få det om man aldrig lyckas jobba (?) helt jävla sjukt!!

Äsch nu har inte jag tid!!

neej !

Jobb idag igen. Hade hoppats på att det skulle varit lika fins vårväder idag som det var igår men inte då!! Den här jävla huvudvärken som jag har varenda morgon kommer ta död på mig, varför kan inte vakna en enda morgon och vara pigg och itne ha huvudvärk (?) då allting skulle vara perfekt bara.. Kommer nog aldrig att upplevas..

Kebabpizza (?)

Vaknade vid elva (tio över!) av att Axa och Pishile kom och väckte mig. Kollade stundvis på reprisen av "Lets dance" och kollade även på slutet på "ciao Bella". Sen har vi inte gjort så mycket resten av dagen, kollat på tv och ätit mat.

Igår var vi i Ullfors och kollade på melodifestivalen med Tobbe. Ganska roligt det där. Vilka bidrag det finns alltså - "Kebabpizza slivovitza" tror den hette så, men dom sjöng om kebabpizza (?) What!! vad har hänt med världen lixom?!!? Men tyckte det var rätt bidrag som gick vidare i alla fall, Rongedal (eller hur dom stavas) och Sanna Nielsen. Och till Andra chansen gick Ola och Carola & Andreas Johnsson. Fan vad bra att inte Carola gick direkt till finalen - man såg hur förvånad hon blev över att inte just "hon" gick direkt till finalen.

Har inget emot henne så egentligen, men hon tycker för mycket om sig själv och tror att hon är såå mycket bättre än alla andra. Alla andra som gått till Andra chansen har blivit glada hon blev istället förvånad över att hon inte gick direkt till finalen. Deras låt var väl helt okej - men det spelar ingen roll tycker jag!!

Nu ska jag och Mamma ut på en promenix !!

Mitt liv, min blogg!!

Blir så less, det är min blogg, jag skriver vad jag vill utan att någon ska behöva klaga. Och det är ingen annan än jag som bestämmer vad och när och hur jag ska skriva. Varför kan folk bara inte förstå det ! Vad är anledningen till att ha en blogg? Inte är det för att sitta och vara "rädd" för vad man skriver så att det inte ska bli massa tjafs.

Stör det er vad jag lägger in för bilder, skriver etc. så sluta kolla och läs då! Det är ändå MITT eget val vad jag gör här - alltså ingen annans...

** Bilder **


Kvällen - underbar :)

Usch inte pigg, längtar efter sängen förstår inte egentligen varför jag sitter här men så blev valet i alla fall. Haft en underbart rolig kväll med alla som jag vill träffa och umgås med plus några till som jag fick träffa vare sig jag ville eller inte. Men det är sånt man får ta när man är ute bland folk!!

Även fast det blev lite tjafs mellan vissa personer och det inte blev precis som jag ville så var det hur roligt som helst, länge sedan jag hade såå himla roligt. 

När vi kom, jag, Katrin, Ronja och Axa var redan Micke, Emil, Mandy och EVelina där så det var ju bra. Men då spelade vi lite kort, och sen körde vi "sanning eller konsekvens" något spel som Evelina hade med sig. Kan ju säga att det var länge sedan jag skrattade så mycket och det var länge sedan jag hörde alla andra skratta så mycket som dom gjorde. Fick välja sanning eller konsekvens. Och Micke valde Konsekvens och så var han tvungen att ringa och säga "Har inte tid med dig just nu, men kan vi höras senare kanske" och fy fan vad vi skrattade :)

Men det var i alla fall massa roligt folk, och mindre roligt folk (!) dessutom. Mendet var Katrin, Camilla, Mandy, Fredrik, Axa, Maria, Erik, Erik, Marcus, Danne, Evelina, Frida,Sandra, Jeanette, Emil, Östling, Ronja Micke och Evelyn och Jag då :) roligt roligt roligt. Kommer bilder när jag vaknat till till liv i morgonbitti. Eller om några timmar :)

Nu ska i alla fall jag och Pishile gå och sova, vet att hon vill :)

Tankeförmåga ?

Tankarna står still, ingen fantasi hos någon av oss inblandade i detta. Förslagen kommer men ingenting man kommer så värst långt med. Allting blir bara skit, jag som började bli på, på det här nu. Men blev väl bara skit på grund av att man blev det. Brukar alltid ordna upp sig såhär mitt på dagen men inte idag. Nee, blir så less.

Jag förstår hur folk tänker, alla tänker säkert lika. Men jag blir sur i alla fall. Även fast jag inte har någon rätt till det, men kan itne rå för hur jag tänker - så är det bara!!

Varför, varför, varför - kan inte allt bara ordna upp sig nu (?) tror att man inte känner så mycket folk, men hur många personer vet man inte då som man bara inte har jättebra kontakt med, som man bara inte vågar ringa.

Men det spelar ingen roll ändå om vi inte ringer, min telefon går varm ändå. Ronja skriver meddelande var och varannan minut ;) och blir det uppehåll mer än en minut så ringer det någon och ringer det inte till mobilen så ringer det hem.

Planerna

Axa planerar helgen utan mig, även fast jag är den mest inblandade :) Haha fick höra att hon skulle sova här hela helgen. Inte för att jag lider, ska bara bli roligt. Även fast det enda jag visste var att hon skulle sova här och umgås med mig i morgon och kolla på melodifestivalen. Men vem vet planerna kanske hinner ändras :)

Just nu sitter jag bara och hoppas på att Mamma ska komma hem i tid så jag hinner till Tierp innan dem stänger ner allting för kvällen som dem har en förmåga att göra mitt på dagen känns det som.

Verkar inte bli något bra ikväll i alla fall, får väl hitta någon gammal sten som vi får umgås runt. För det verkar vara det enda stället som är ledigt som vi kan vara så pass många som vi är på. Egentligen är vi väl inte såå många men det blir trångt på dem ställena som vi brukar vara på. Men hoppas, hoppas, hoppas på att det löser sig i god tid !! Finns några alternativ kvar som vi ska kolla upp, får se hur det går..

Alla samlade igen :)

Axa
Ronja
Camilla
Mandy
Katrin
Evelina
Linda
image121
Det blev vi som skulle parta i morgon :) skoj skoj, men får väl se vad det blir av det hela eftersom att det inte finns något ställe att vara på. Men det brukar ju ordna sig så varför ska det inte göra det den här gången (?) men man ska väl inte hoppas för mycket !

Min katt är borta igen och jag hatar när hon sticker, hon är bara en liten bebis och ska inte vara ute när det är mörkt :) haha fast egentligen så är hon väl ingen bebis men i mina ögon så är hon det.

Tycker synd om syster också, hon säger att hon inte bryr sig men vet att hon gör det innerst inne. Stackar´n^^ var inte många som grattade henne, vi är vana med att hela släkten på 50 personer kommer och grattar men inte i hennes fall på grund av massa tjafs mellan familjen och släkten. Så det var bara Farmor, Farfar, jag, Mamma och Pappa som grattade . Sedan var det ju några som ringde också som inte kunde ta sig hit (hennes kompisar från Södertälje) men men, inget jag behöver grina över i alla fall.

Så nu ska jag ut och leta en stund, sen är det time^^ för att duscha och sova om jag ska orka hålla igång igen i morgon .

image122
Glad alla hjärtans dag eller vad man säger :)


Designar för fullt :)

Försöker göra om designen, inte för att det går så där jättebra, men försöker i alla fall :) Kommer alltid på andra saker att göra när jag ska städa . Men har i alla fall börjat så ska bara dammsuga nu i stort sett, sedan bär det av till Tierp där jag ska köpa blommor till mamma (alltså jag ska inte köpa för att ge till mamma, utan ska köpa två rosor som hon bad mig att köpa, med hennes pengar alltså!!)..

Kommer fortsätta med designen när jag känner att jag har tid (eller tid behöver jag egentligen inte, för det har jag inte nu heller!) ork coh lust att fortsätta. För varje gång jag börjar bli nöjd och ska förhandsvisa och sedan fortsätta redigera så måste jag börja om från början, vet inte om det är den här datan som är konstig och inte fattar hur den ska göra eller om det är
www.blogg.se som är konstigt. Men så småningom så kommer det ju bli bättre. Bara det att jag aldrig hittar någon bakgrund som jag vill ha och blir nöjd med.. :(

Skulle jämföra hur många steg jag tar när jag är hemma mot när jag jobbar. Och vid den här tiden när jag har jobbat så brukar jag ligga på ungefär 5000-6000 steg och nu ligger jag strax under 1500 steg, haha tur att man är aktiv när man är hemma i alla fall. Tur att jag blev väckt i morse av att mobilen ringde, för annars hade jag varit tvungen att stressa genom hela den här dagen - och det hade ju blivit jobbigt.

Men men, nu ska jag ta mig i kragen och börja dammsuga så jag blir färdig någongång - skulle ju vara skönt :)

22 år...

Vilken extremt tråkig dag, ska sitta för mig själv hela dagen (eller inte!), fast nu ljög jag eftersom att pappa tvingar mig att åka till Tierp och handla åt honom fast jag inte vill. Men ska i alla fall städa som jag bestämt mig för men samtidigt inte orkar, fast lyckades i alla fall med disken eftersom att syrran fick göra det :)

Satt och läste tidningen och blev så irriterad för att det ALLTID händer samma saker här omkring, någon blir misshandlad, någon åker dit för misshandel, någon blir rånad och någon/några tänder eld på ett hus. Och när jag läst igenom allt skit som händer här dag ut och dag in, så frågade pappa varför jag läste förra torsdagens tidning. Tur att man har anledningar till att bli sur. Inte konstigt att det händer exakt samma saker hela tiden, eftersom att jag läser samma tidning flera gånger.

Syster fyller år idag (22 år.) har fått en tröja av mig, roligt att ge bort presenter och se hur dom reagerar. Hon blev i alla fall glad, så sa hon att hon hade funderat på att köpa den själv tidigare. Fast det tror jag däremot att hon ljuger om. Men hon blev ju i alla fall glad :)

Hade det inte varit storm så hade jag varit ute och gått nu, men eftersom att det är storm så får jag sitta inne och titta ut på det soliga vädret som ser så lockande ut innifrån.

Hörs sen kanske !!

Tur & retur

Trött och ont i huvudet, anledningen är väl för att jag jobbat hela dagen och inte åkte hem direkt efteråt och bara tog det lugnt. Men roligt att träffa Mandy och Axa också det känns som det var år och dar sedan sist även fast det bara är en vecka (eller en halv!).

Helgen (?) vill jag bara ta det lugnt samtidigt som jag vill ut, vet inte hur eller vad jag ska göra, men det blir väl som vanligt att man hänger med strömmen^^ och går ut på fredag. Men har i alla fall bestämt mig för att jag ska (JAG SKA!) sitta hemma på Lördag och kolla på melodifestivalen - har blivit som ett beroende. Även fast jag varenda år blir sur för att fel låt går vidare och fel låt vinner. Blev väl ganska nöjd förra året när "The Ark" vann, även fast jag inte tycker dom skulle vinna just melodifestivalen för trodde inte så starkt på dom utomlands (var dom nu var någonstans).

Har i alla fall lånat två filmer av Axa, inte en aning vad den första handlar om "Tur och retur" och den andra filmen "Så som i himlen" - har en svag aning om att jag har sett den, men minns inte riktigt fast det lär ju märkas när jag börjat titta på den.

I morgon är det i alla fall storstädning som gäller för min del, som vanligt. Känns som att jag inte gör något annat än att jobba, diska, tvätta, städa etc. Ska skaffa mig en hobby :) haha

Äsch, nu ska jag sova - GOD NATT!!

Duktig som bara den

Idag har jag och Axa varit duktiga och varit ute och gått. Någon som sa att det var runt en mil men jag vet inte riktigt, var inte så jobbigt fast man vet ju inte kanske är så långt . Kände mig duktig i alla fall :) Ska försöka ut och gå lite mera nu igen, är ju såå skönt. Bara det att det är så himla jobbigt att komma iväg, men bara man är iväg så är det hur skönt som helst !!

Söndag och helgen är slut igen, börjar jobba igen i morgon och jobbar tre (!) dagar framåt . jobbigt jobbigt, men blir ju i alla fall lite mera pengar än normalt :) Nästa vecka jobbar jag måndag, tisdag, onsdag och torsdag så då blir det mer ändå.

Skulle egentligen ha jobbat torsdag den här veckan med, men har lovat syrran att jag ska hjälpa henne göra tårta och grejer för att hon fyller år, så lär väl hålla det man lovar..

Tredje lördagen

Tredje Lördagen jag sitter hemma och tittar på tv och kollar bloggar. Ganska skönt egentligen . Har i alla fall kollat på melodifestivalen och tyckte inte att det var någon låt som var speciellt bra men om jag är tvungen att välja någon så måste det bli Amy Diamond (vet inte hur hon stavar!) med låten "Thank you" (tror den hette så!) och hon gick ju till final tillsammans med Christer Sjögren (!!?).

Nu funderar jag i alla fall starkt på att gå och lägga mig i sängen med en flaska vatten och kolla på tv, har för mig att "grabben i graven bredvid" skulle visas idag - bättre än ingenting. Fast klockan är ju förstås snart 22.30 så den är säkert slut eller närmar sig slutet i alla fall så får väl bli en film eller något för min del.Och har ju för den delen inget att passa idag så jag blir tvungen att hålla mig vaken som jag gjort dom senaste två Lördagarna så nu behöver jag inte tänka på något annat än mig själv, mitt vatten och tv-tittandet :)

Ajja, God natt allihopa!!

Bilderna sen gårdagen :)



((Emil, Micke, Mandy, Evelina, Ronja, Axa och jag och så var det några andra som kom och gick))

Gårdagen!!!

Vaknade precis trött som fan, kom hem vid halv fyra (fast sista timmen satt jag bara och väntade på mamma!). Hade ganska kul igår till en början i alla fall sen förstördes stämningen lite men det gick över det med. Ronja blev för full för att klara av sig själv, Evelina satt och väntade på att någon som hade dricka skulle komma och "rädda" henne och alla andra var bara allmänt glada skulle jag tro, förutom Fredrik som jag såg låg ihopknuten med sladdar på soffan och sov :)

Idag ska jag nog inte göra något i alla fall, kolla på melodifestivalen och äta pistagenötter eller nått sånt skoj :) haha Har blivit beroende ut av dem (pistagenötterna!) och det är inte bra...

Men nu ska jag försöka vakna till liv och gå ner och va dryg :)

(Uppdaterar med lite bilder från gårdagen senare)

I väntans tider ;)

Sitter och väntar på att Axa ska ringa ... nu ringde hon . Men i alla fall. Precis färdig och väntar på att Axa och Tobbe ska komma och hämta för att sedan hämta Mandy och åka hem till Ronja där vi ska dricka och ha det trevligt :)

Hatar mitt hår som är alldeles för kort för att jag ska vara nöjd så nu ska jag klippa (toppa) mig regelbundet för att det inte ska bli en sånn stor chock varje gång jag blir tungen att klippa av mig två decimeter. Tur att man fick presentkort i julklapp annars hade det blivit för dyrt med mina planer som jag har gällande håret.

Men men inte tid med det här längre .


Sedan sist.

Konstigaste människan jag känner.. Mandy!! Hon ringer mig och pratar eller hon sitter mest och sjunger. Och så säger ag efter 13 minuter att jag inte har tid för att jag ska städa då blir hon typ skitlycklig och lägger på :) haha rolig hon .

Har i alla fall inte hänt så mycket sen sist jag skrev. Har jobbat, suttit hemma och flängt^^ runt med Mandy, Axa och Ronja!!

Fick även reda på igår att jag fått flera dagar att jobba - lite roligt att få mera pengar, behövs nu det är lixom kris i ekonomin eftersom att mamma tvingar mig att tanka upp mina pengar som jag hade bestämt mig för att spara. Men i alla fall så ska jag jobba sju dagar på två veckor i stället för fyra. Hade även ett annat jobb inplanerat i helgen på tolv timmar men det blev inget av (Så Ronja, eftersom att jag inte kan bevisa det nu så får du ringa och fråga Mamma så att hon kan bevisa att jag inte ljugit för dig).

Ikväll vet jag inte vad som händer, massa missförstånd och irritation som förstört. Men får hoppas på det bästa annars blir det vin och tv-tittande själv för min del. Men antagligen så kommer det hända något i alla fall.

Nee, nu ska jag fortsätta städa..

Synd om mig :(

Kom hem, huvudvärk. ont i fötterna, inget batteri på telefonen och vill prata med någon - men hittar inte laddaren. Shiiit, vad ska jag göra. Funderar på att bara vänta tills mobilen laddat en stund (när jag fixat en laddare, som jag ska göra snart), ringa runt lite och sen ta en alvedon och gå och lägga mig och sova - Orkar inte med någonting idag inte ens mig själv.

Har i alla fall varit ganska duktig idag, gick upp vid nio och var ut och gick i 45 minuter. Sen hem, åt frukost och så gick jag till jobbet. Är såå stolt över mig själv. Men nu ska jag i alla fall kolla efter laddaren.

Hej då!!

Lista igen^^

Plats? På en stol framför datorn
Tillstånd? trött
I jackfickorna? Nycklar, cigaretter och tändare
Vad åt du senast? Oxfilé, hasselbackspotatis och vitlökssmör
Vem ringde dig senast? Axa
Vem mailade du senast? Något jobb skulle jag tro
Roligast förra veckan? Fredagen måste jag ju ta :)
Roligast denna vecka? Fredagen får vi ta här också då..
Favoritläsk? Trocadero
Favoritmynt? Tior
Favoritjuice? Apelsin med fruktkött (färskpressad)
Bästa grannen?  Jadu finns nog ingen bättre än någon annan. Lättare att säga den sämsta
Sämsta grannen? Och det blev nu - Sören Westerlund
Bästa ingrediensen i en god gryta? créme frâiche, någon med smak
Bästa frisyren? Lockar :)
Vad tycker du om att äta? Fisk är gott (endel sorter) och Kött. fast det beror ju helt på vad jag är sugen på :)
Är du kär i nån du har nämnt i de tidigare frågorna? Nej
Idrottar du? Nej, men kan ju skryta med att jag har gjort - haha .
Vad har du ätit idag? Kyckling och Oxfilé med tillbehör .
Vad har du på dig idag?  Mjukisar och t-shirt
Har du växt något det här året? Nej de tror jag inte. 
Vilket år har varit ditt bästa? Jadu, kommer inte ihåg men 2002 eller 2003 borde det ju ha varit :)
Vad har du ångest inför? Pengar...
Hur långt hår har du? Fööör kort i alla fall.
Är du nöjd med det? Neeeeeej!
Går du i skolan så mycket som du ska? Japp, aldrig .
Vilket är ditt sämsta ämne? Vet inte men kan väl säga idrott till en början blev bättre sen..
Har du en bra klass? Hade den bästa .
Vad ligger på ditt databord just nu? Telefon, kamera, papper, böcker, pennor, skrivare, mammas glasögon och massa skit.
Varför blev du arg senast du var det?För att jag drack för mycket och mådde piss dagen efter.
Hur länge kan du använda samma byxor utan att dom tvättas? 2-3 dagar kanske .
Byter du underkläder varje dag?haha aah!!
Hur luktar du nu? Cigarettrök och vitlök
Vad ska du göra i helgen? Som det känns nu så säger jag sova eller bara ta det lugnt men så blir det antagligen inte.

Stomp the yard

Söndag igen och det snöar för fulla muggar^^. Usch tycker inte om snö och är såå sugen på att gå ut och gå men blir nog ingenting av med det i de här vädret. Varför måste det börja snöa när man trodde att det skulle bli vår snart. Men det blev hur mycket snö som helst istället - jobbigt jobbigt.

Har "krusat" håret på syster igen, hon tyckte allvarligt att det var jättesnyggt. Kan ju inte säga att jag är bra på att se vad som är snyggt (eller jag ser väl själv vad jag tycker är snyggt) men hon är extrem, det är inte snyggt.

I morgon ska jag i alla fall ut, ska med Mandy till Tierp och greja lite. Hon ville ha sällskap och då får man väl vara snäll och ställa upp lite lätt :) Har ju ändå ingenting annat för mig - och är ju skänt att få komma ut lite också.

Men nu ska jag kolla klart på "stomp the yard".

(..Den var inte så bra som jag har hört och läst men den var i alla fall värd att se ..)

image101

Mitt liv som inkorg^^

Med hjälp av dina SMS ska du besvara frågorna.
Börja med det som är högst upp på listan o gå sedan neråt!


Sa den första du mötte idag:
Ring

Sa din mamma den dagen du föddes:
Hur mår vi idag då?

Säger din bästa kompis på din begravning:
Jag vill ha aceton din jävla bugg

Den som du gillar säger mest:
Ja. Så gör barnen i Ryssland då dem är hemlösa

Det första du kommer att höra imorgon:
Då får du fan bjuda mig ditt fanskap

Den snyggaste på skolan kommer att komma fram till dig o säga:
Nej. Jag har inga kläder, pengar eller plats i magsäcken

Första intrycket av dig:
Han missade dig.

Ska det stå på nästa tröja du köper:
Snart är glassbilen hos dig :)


Samma sak som förra Lördagen

Blev ingen film för min del eller satt mig vid TV:n och skulle kolla två minuter på Harry Potter innan jag skulle börja kolla på filmen och så somnade jag - så trött var jag och såå dålig var Harry Potter :) haha

Men hatar att jag somnade för nu kommer jag få problem med att sova inatt fast då kan jag ju kolla på filmen istället. Och nu sitter jag precis som förra Lördagen, uttråkad, för trött för att över huvud taget anstränga mig till att hitta på något att göra och kan inte gå och lägga mig och hoppas på att jag ska somna för att jag ska hämta Mamma och Pappa..

Får även hoppas på att det blir lite bättre väder så jag slipper köra bil i storm och yrsnö .. hatar vinter, is och snö!!!

Bilder från gårdagen



Blev lite bilder från gårdagen - roligt var det. Men idag har det varit/är mindre roligt, mår dåligt som fan. Sitter hemma och tycker synd om mig själv och det ska jag fortsätta med - för det är synd om mig. Till och med så syrran ska bjuda mig på Fläskfilé idag så jag är ju lite lycklig. Fast problemet var ju att jag ville ha kyckling men men får bli som det blir.

Men nu ska jag gå och lägga mig i soffan och kolla på "Stomp the yard" ska tydligen vara väldigt bra - lär väl märkas snart :)

Mandy!!!

image63

Justé här är bilden jag pratade om Mandy!!!

Fredagkväll

Sitter hemma än så länge - nyduschad. Planerna leder hem till Mandy dit Evelina och Axa även kommer. Ska sitta där och smådricka lite är vad jag vet. Antagligen så far vi vidare någon annan stans senare ikväll. Men inna vi åker så ska jag försöka fixa åt mig några öl eller cider av mamma eller pappa, har typ tre deceliter (deciliter - vet inte hur det stavas) vin "Black tower" tror jag det till och med var. Det var det som blev över sedan förra helgen då jag och Axa drack vin och greja.

Nu är i alla fall Farmor här och äter kålpudding med resten av min familj - alltså alla utom jag för jag äter inte sånt trams... Fick mina benvärmare idag typ fyra centimeter långa - vaa. Känner mig så elak, tänkte inte ens på det. Men klagade som fan när jag fick dom (men vaa, värsta korta och bla bla bla) men får väl vara nöjd. Men hon lyssnade inte på vad jag sa från början och hade hon gjort det så hade det gått riktigt bra och jag hade blivit väldigt väldigt nöjd :) Men nu blev det som sagt inte så. Så sa till på skarpen att det andra paret skulle vara mycket längre. Får se om dom kommer över 10 centimeter. haha känner mig så dum.

Nu är det i alla fall dax att torka håret och börja fixa ordning mig innan kvällen börjar . Och kanske tid att ta ett till glas vin :)

20 min med volumemaster'n





image70

Så jävla pinsamma människor, ska föreställa min syster och kusin. Skratta så jag fick ont i magen igår :)