furuvik


Gick upp vid halv nio ungefär (känns nu, kan jag lova. Mest i ögonen - dom brinner av sömnbrist..) åkte till Tierp, mötte upp mandy,Isabel,Malin och Heidi och så tog vi tåget till Furuvik.

Spenderade några timmar med att kolla på massa djur och spela bort pengar på chokladhjul. Mandy och Heidi vann, men det gjorde inte jag och Malin tråkigt nog.

Efteråt så tog vi tåget tillbaka, åt middag på svanbykiosken och sen plockade jag och Malin upp Ronja och drog på bilbingo. Förlorade ännu mera pengar :/






axa 25 år

Igår blev det en spontanare till Uppsala för att gratta axa som fyllde 25, med mandy,henke och tobbe. Åt på Texas longhorn och sen spelade vi lite shufflebord innan vi avslutade med en öl på station.

Idag så blev det firande av axa igen. Smörgåstårta och rosévin. 

Nu ska jag sova. God natt




Att bygga hus

Känns som att klockan är Max tolv, kan bero på att jag ställde klockan på elva (för att "ta tillvara" på min lediga helg) men jag somnade om och vaknade vid ett haha.

Har i alla fall byggt ihop katthuset med sällskap av Mandy i telefon. Nu har jag fixat till mig så jag inte ser allt för förstörd ut och snart kommer Mandy och hämtar mig och sen ska vi ut och äta..





Lockdow

Har jobbat sista dagen för den här veckan. Timmarna har gått sjukt sakta och jag har varit jätteseg och haft huvudvärk i stort sett hela dagen. Men tillslut så var klockan 22.30 och jag var färdig för dagen.

Innan jobbet började så var jag och hälsade på Ellinor, Angelica och Liia, men Liia var mest som bebisar är, så hon åt och sen sov hon. Vet inte riktigt vad jag hade förväntat mig men.. Haha.

Kom hem vid tolv och började kolla på nya Johan Falk och med några avbrott så blev jag precis klar. Och nu längtar jag på att nästa ska komma.

Men kanske ska tänka på refrängen och gå och lägga mig - är ju en dag i morrn å.




Avi

Måste lära mig att hämta posten lite oftare.. Har gnällt sen i måndags, eller egentligen så började jag gnälla redan förra veckan på att det tog sån tid att få paketet med grejer som jag hade beställt.

Men jag trodde att jag skulle få sms om att jag kunde hämta paketen, eller att jag skulle få det hemkört som det stod när jag beställde men istället så fick jag en avi med posten. Och det var ju inte bara en eller två utan fyra. Haha

Så nu har jag lärt mig att jag ska hämta posten innan jag börjar gnälla :)




Lilla Liia

Har jobbat varje dag sen i torsdags så har inte hänt så värst mycket. Eller jo, jag blev moster i söndags åt världens finaste bebis - Liia. Helt förälskad. 

Men annars så.. Ja, jobbar jag. Hängde en stund med mandy, Heidi och Isabel igår innan jobbet kallade. Och idag så var jag och handlade med mamma innan jobbet.  Hon ville köpa present till Liia så det gjorde vi, och så fixade vi lite andra ärenden som behövdes fixas.

Nu sitter jag hemma i soffan och kollar på reprisen av Titanic. Dom visar repris pga att det inte gick att få text häromdagen.  Så tänkte kolla en stund till innan det är dax för sängen.


några bilder från dagen








Semester

Seriöst, jag blir galen. Nu hade jag bestämt mig för att äntligen ta tag i det här med bloggskrivande, och när jag hade skrivit i tio minuter så råkar jag radera hela. Blir galen!!!

Men ska ge det en chans till. Jag har ny telefon (eller den är några veckor gammal) och jag fattar ingenting och tar mig inte tid till att lära mig den heller och det är en av anledningarna till att bloggen har fått lida. Men har heller inte haft ork eller lust att skriva..

Har i alla fall varit ledig sen i fredags, börjar jobba igen på torsdag så har fått en liten minisemester i år också:)

Har varit fullt sysselsatt hela tiden, i fredags så städade jag hela lägenheten och tvättade kläder.
I lördags så kom Ronja, Rasmus, junia, Mandy, Henke, Isabel, Camilla och Kenneth över på grillkväll och för att fira att jag blir gammal och fyller 27 år (!) i morgon. Blev en väldigt trevlig kväll, med massa prat om gamla minnen, spel och massa mat. 
I söndags så kom släkten över för firande, blev tårta och massa kakor, och presenter. Ett lugnt och skönt firande men jag är så nöjd med allting.

Igår så hängde jag mest hos mamma och pappa (man behöver ju göra det med ibland, haha) . Avslutade dagen med att mamma bjöd på köttbullar och potatis, så himla gott. ÄLSKAR KÖTTBULLAR:) då kom även syrran och Elinot förbi. Blev även jordgubbar och glass till efterrätt.

Idag har jag spenderat hela dagen hos Axa och Tobbe. Ronja, Rasmus, Junia, Mandy, Henke och Isabel har också varit där. Älskar spontana dagar som den här. När alla träffas.

Kom i alla fall hem för typ en timme sen. Var förbi syrran en sväng innan jag åkte hem och tog en cigg och pratade lite:)

(Bilder kommer i ett annat inlägg då jag skriver från ipaden nu!!)