Ny vecka - nya tag.

Har lyckats tagit tag i städningen - har dammat av allt i vardagsrummet + att jag har torkat allt kladd efter Tobbes "champagneöppning". Det var mycket mer än vad jag trodde, tvn var dränkt bland annat:/

Har även fuskat lite och börjat ta ner lite julsaker. Men låter gardiner, ljusstakar och julgranen vara kvar ett tag till.

Mamma var hit och fikade en snabbis, sen följde jag med henne hem så jag kunde ta bilen så jag slipper min. Tog även med Julius på en biltur så han var mer än nöjd och vägrade kliva ur när vi kom hem igen:)

Nu blir det tvn en stund och lite frukost, mandariner. Sen är det dax att fixa sig för ett arbetspass..

Jobb

Ledigheten blev inställd på obestämd framtid. Men det gör inte så mycket för nu har jag fått sova ganska ostört i alla fall. Ingen klocka som ringde för att det var dax att kliva upp och bara det gör ju att man känner sig utvilad:)

Ska ta tag i hemmet så långt jag hinner och orkar och sen blir det jobb 16-22. Hoppas på att det inte blir allt för mycket folk, för det är så mycket saker som behöver fixas som aldrig hinns med på grund av att det senaste tiden har varit folk hela tiden. Men får se, är en ganska "oviss" dag så har inte en aning om hur det kommer bli.

Bara för att

Mycket jobb = dålig uppdatering!!

Är helt slut, fötterna brinner känns det som. Men jag är nöjd och glad ändå för jag är ledig i morgon:)

Nu ska jag ta en snabbdusch sen ska jag bosätta mig i soffan med en film och efter det ska det sovas; mycket länge! Så jävla underbart:)

Får ett bättre inlägg nån annan gång för nu ska jag duscha och bli ren:)

Torsdag

Jag förstår inte hur man kan pratar i telefonen i flera timmar, har man ens något att prata om?!?

Men med gabbe går det - vi har pratat i nästan tre timmar och ja!! Helt plötsligt så hade det gått tre timmar. Blev alltså att prata i telefonen istället för att titta på tv den här kvällen. Gick bra det med:)

Jobbade ett kortpass på fyra timmar (12-16) sen hämtad jag Ronja så åkte vi och hälsade på hos Mandy och Henke. Hälsade mest på Isabel:)

Handlade med "tjejligan", hämtade Rasmus, lagade mat, kollade på tv och umgicks bara:)

Nu ska jag sova så god natt 

Onsdag

Har slängt soporna och plockat i diskmaskinen. Känner mig "på hugget" idag. Haha

Har legat i soffan hela dagen, har fortfarande på mig min onepiece. Men ska kanske duscha och ta tag i livet. Åka till mamma och pappa och äta rester från igår. Känns som att jag skulle behöva lite mat nu, räckte tydligen inte igår:/

Nu är det över




Knäppte lite kort men tror inte det skulle bli så uppskattat av alla om jag la upp dom här där alla kan se så jag låter bli..

Fick i alla fall julklappar så jag är nöjd:) tack alla för allting.

Nu blir det sängen, imorgon ska det städas, tvättas och om vi har tid så ska jag hälsa på Mandy, Henke och Isabel:)

GOD JUL

Nu är jag hemma en stund för att fixa till mig och för att kolla på sista avsnittet av julkalendern.. Riktigt bra julkalender i år måste jag erkänna:)

Har varit hos mamma och pappa för att äta frukost och för att förbereda inför ikväll då det kommer massor med folk..

Fick även julklapp av mormor och av mamma och pappa - pengar:) känns bra att man får pengar när man verkligen behöver dom.. 
Nu ska jag bara försöka vara duktig och spara dom så jag kan betala av självrisken på bilen.. Underbart att julklappspengarna måste gå till det, men känns ändå skönt..

Nu ska jag fixa mig sen blir det till att åka tillbaka.

Dan före dopparedagen

Vilken jävla kväll. Haha

Sanna spelade på fel "spelplan" två spel och gnällde över att hon aldrig vann. Efter att vi gått igenom allt så hade hon visst vunnit 100kr:)

Tobbe och Jesper blev arga för att dom "bara" fick kiddibox från Bennys grill.



Jag städade innan alla kom, känns totalt meningslöst kan jag ju lova..


Gula katten blev livrädd och vågade knappt gå in efter att Tobbe öppnade en flaska mousserande alkoholfritt jordgubbsvin och sprutade ner hela vardagsrummet. Då menar jag verkligen hela, på hyllorna, taket, väggen, dörrkarmarna, tvn, bordet, golvet osv osv. Blev ett jävla liv och det resulterade i att katten blev livrädd.

Men nu har hon äntligen "vågat" komma in. 

Nu blir det tv en stund sen ska jag sova:)
 

Ny bil

Sitter i soffan och väntar på att "folket" ska ramla in. Vi hade tänkt beställa mat, men efter massa strul så slutar det med att vi ska satsa på ost, kex och julgodis istället. Perfekt middag, känns skönt att jag åt lite på jobbet idag så jag inte är allt för hungrig inalla fall.

Har varit till mamma och pappa och klätt julgranen och "hängt" och sen var det bara att stressa hem och dammsuga och plocka lite. Jag han färdigt med allt i alla fall.

Nu blir det uppesittarkväll med Bingolotto. Jag tänkte vinna en bil bara så att ni vet:)

Stress

Somnade efter ett och gick upp vid åtta. Inte min grej, känns som att jag inte sovit ordentligt på flera veckor. Men snart så, snart är all stress över och jag kommer få sova ut!!

Ska fixa lite här hemma, åka och byta bil med mamma. Sen ska det jobbas några timmar. Handla, hjälpa mamma, hem och städa och efter det så blir det Bingolotto och umgås med trevligt folk:)

Fredag

Gick och lade mig vid strax efter tio igårkväll, var galet länge sen jag gjorde det. 
Men satt i soffan och höll på att somna.
Hade nog somnat innan halv elva i alla fall och vaknade vid halv tio idag. Så himla skönt!!

Har jobbat hela dagen, har varit massa folk så tiden har gått riktigt fort.. Började klockan 11 och helt plötsligt var klockan 20.45 och det var dax att göra "slutspurten".. 

Hjälpte  mamma att packa in en julgran i bilen och sen åkte jag hem. Nu ska jag bädda ner mig i soffan och hoppas att det är något sevärt på tvn..

Jag orkar inte ändra

När jag skriver inlägg på mobilen så måste jag ställa in tid för att kunna publicera. Och inte en tid senare utan jag måste ta en tidigare tid . 

Såg nu att jag hade lagt in bilderna till inlägget innan jag hade lagt in det skrivna inlägget. Alltså att det senaste inlägget blev publicerat före det näst senaste. Aah svårt att förklara men ni kanske förstår ändå.


Händer inte så mycket

Har jobbat 10-16. Sen åkte jag och hälsade på Mandy och Henke och bebisen :) såå liten och såå himla söt.. 

Hämtade mamma när hon slutade jobba. Var tvungen då jag hade hennes bil! Sen åkte vi och handlade.. 

Nu blir det mat eller först ska den lagas. Och jag lagade så jävla god mat igår så jag tror jag kör samma sak idag och hoppas på att det blir lika gott:)

Och så bilderna:)






6 dagar kvar

Började dagen med lunch hos farmor, är fortfarande galet mätt, älskar farmors mat. Eller så är det så att jag tröttnat på "restaurangmat" och längtar efter riktigt husmanskost..

Efter det så skjutsade jag runt farmor i Tierp så hon kunde handla och köpa lite julklappar. Jag passade också på handla lite och köpte även den allra sista julklappen:)




Har fixat färdigt julgranen och tömt skafferiet på alla julklappar. Men tror dessvärre att jag lär lägga in dom igen då katterna tyckte det var väldigt roligt både med julgran, kulor, glitter och speciellt snöret på julklapparna:)

Nu ska jag fortsätta plocka lite här hemma tills mamma slutar jobba. Då blir det att åka hem dit och städa och fixa inför julafton. Jobbar ju alla andra dagar innan jul så får ställa upp idag. 
Ska även tvätta färdigt jobbkläderna.

Min tisdag

Dagen blev inte alls som jag hade trott när jag klev ur sängen i morse (på förmiddagen kanske man ska säga..). Inte något negativt sagt med det:)

Har plockat och grejat här hemma, sen har jag varit hos mamma och pappa och kämpat med all tvätt från jobbet. Var mycket mer än vad jag kunde tänka mig. Men har i alla fall gjort mer än hälften, så det är ju tur att jag har en till ledig dag så jag hinner färdigt!

Camilla ringde idag, har knappt hört av henne sen vi var på våran ullaredstripp, skyller inte på henne då jag också varit sämst på att höra av mig.
Men det är väl så att bli "vuxen" (!) alla har sitt med jobb och hem. Sen är det bara att prioritera sin lediga tid så man hinner träffa alla som man vill träffa och så ska det fixas hemma och allt annat som måste göras. 

I alla fall så kom vi fram till att vi skulle till Uppsala, eller hon frågade om jag ville följa med. Ingen var mer glad över frågan än mig då jag kunde införskaffa dom sista julklapparna. Hittade även leggings så jag har något att jobba med. Och julgransglitter, så imorgon kan jag fixa klart julgranen.

Nu blir det paradise hotel :)

Välkommen:)

Har varit vaken och hållt igång sen halv nio i morse. Jobbat sex timmar och inser nu att jag inte ätit mat på hela dagen, smakade lite persisk mat som rezas fru kom till jobbet med (typ två tuggor!!) .
Vet inte om jag ska ställa mig och laga mat eller om jag ska gå och lägga mig och sova. Är inte hungrig heller, inte ens huvudvärk. Så idag har jag väl levt på luft och vatten:)


 Är glad över vädret. Är nog bara jag som ser det som positivt att slippa vinter, snö, is och massa minusgrader. Är nöjd med massa lera och regn istället:)
Är ju inte varje år som det är 9,2 grader varmt klockan tolv på natten mellan den 16:de och 17:de december - men så jävla underbart:)


Ska väl passa på att gratta Henke och Mandy till deras lilla prinsessa Isabel som kom till världen igårkväll. Sötnos:)

Fixat

Har fixat allt med försäkringen och bokat tid för lagning av biljäveln.. Ska alltså kämpa med att klättra in i bilen från passagerarsidan ända fram till den 20:nde januari . Känner mig väldigt glad över att det är jul och nyår och alla dessa helgdagar som det medför. Annars hade det nog gått en aning fortare.. Men det är väl bara att stå ut. 
Lär ju tjäna in bensinpengar i alla fall, för jag lär ju inte köra bil i onödan..

Har klätt julgranen nu istället för att fixa allt annat som borde göras. Ska bara investera i glitter, men vill inte åka till affären med min bil:/ någon som vill ställa upp och köra kanske;)


Måndag igen

Huvudvärk, trött och hungrig. Inte riktigt min grej att vakna och kliva upp innan klockan 10. Och speciellt inte innan klockan nio som jag var tvungen till idag.

Har varit ner med bilen för att kolla skadorna efter rådjurskrocken, nu ska jag bara ringa försäkringsbolaget. Så underbart att man får olika information från alla. Polisen säger en sak, personalen på lackcenter en annan, så får se vad dom säger på försäkringsbolaget nu:/

Efter det så blir det frukost och plockande efter gårdagens bakning.

Söndag


Har julbakat hela dagen med Angelica, Ellinor och Ronja. I början var meline och Niklas med också:) har massa julgodis nu i alla fall. 


Fick besök av Rasmus och Liam en stund. 

Nu händer det inte så mycket mer idag, ska kolla tv och duscha:)

Fredag den 13:de

Idag är det fredagen den 13:de. Jag tänkte hålla mig inne den största delen av dagen. Eller så fick jag oturen igår istället:/

Ska i alla fall städa klart här hemma så det är väl bra att jag inte kan åka nånstans:)


Var inte så stora skador som jag trodde men det räcker för min del:)

Bilolycka:/

Nu har jag ÄNTLIGEN fått hem min IPad . Nu ska den bara installeras och grejas. Och egentligen så är jag inte på humör, så jag skiter nog i det idag.

Skulle ju till syrran och Elinor för bakplaneringen. Och visst fan så springer det ut ett rådjur som jag kör på, eller han springer in i sidan på bilen. Rådjuret dog, och jag får lära mig att klättra in och ut ur bilen från passagerarsidan då det inte går att öppna förardörren längre:/

Fick huvudvärk antingen på grund av att chocken har "lagt sig" eller för att jag blev så jävla förbannad när jag ringde 112 och skulle anmäla olyckan. Det tog seriöst FEM MINUTER innan dom svarade.
Tänk om jag höll på att bli mördad inte fan hjälper det mig att dom säger var och varannan minut; Det är hög belastning för tillfället, vi tar emot ditt samtal så fort vi kan! Jag hade fan blivit mördad 10 gånger under den tiden:/
Äsch förbannad blev jag i alla fall!


Huvudvärken kan även bero på att jag inte ätit idag, men snart serveras det fiskpinnar, potatismos och remouladsås :)

Tomtar och troll





Varje år så bestämmer jag mig för att Max köpa två nya tomtar (eller nått annat julpynt.) för att jag har så mycket. 
Och varje år blir jag lika irriterad för att jag nästan inte har något att pynta med.

Har typ 7-8 tomtar, ljusstakar och julgardiner - jag tror seriöst att någon har stulit hälften av allt pynt och krimskrams jag har. Vart ska det annars ha tagit vägen jag som alltid köper sånt.. 

Håller i alla fall på att plocka upp julsakerna samtidigt som jag städar, dammar och tvättar.

Väntar på att Henke ska komma och hämta en present till Mandy. Sen ska jag till syrran och ha "planeringsmöte" inför julbaket:) ska handla osv tills på söndag då det ska bakas för fulla muggar.

Har även (ÄNTLIGEN!!) fått mitt paket som jag väntat på alldeles för länge. Beställde det den 22/11 och det kon först idag - visar sen vad det är:) 

Handledare




Handledarkurs avklarad. Nu ska bara alla papper fixas sen ska Elinor göra vägarna osäkra :)

Det var inte så hemskt som jag trodde, jag trodde seriöst att han skulle ställa en fråga och peka på den personen som skulle svara. Men som tur var så var det mer en diskussion som hölls och så kollade vi på några filmer.

Lärorikt var det ju i alla fall. Helt klart värt pengarna son Elinor betalade :) haha



Handledare

Borde kanske göra något vettigt av dagen, men det blir inte alltid som man har planerat.

Har påbörjat städningen, mer än så blev det inte. Får se om jag fortsätter en stund till ikväll när jag kommer hem.
Ska på handledarkurs med Elinor, så hon kan övningsköra med mig sen (om jag blir godkänd vill säga..)..

Mamma fyller år idag också, men hon jobbar och ikväll är jag ju som sagt upptagen på annat håll så får gratta henne imorgon eller på fredag istället - får se hur det blir.

Nu ska jag hänga tvätt!! 

Dan före dan före.........



Börjar bli lite julkänsla i alla fall.

Söndag

Så jävla trött jag är. Blev inte så sent igår, kom hem strax innan ett men jag hade (eller fick!) sån extrem huvudvärk. Känns mest jobbigt då, och ville ju inte dra ner stämningen. Och jag hade kul, riktigt roligt innan huvudvärken kom. 

Idag blev det stan med Angelica och Elinor, har köpt några julklappar igen. Har fortfarande en eller två kvar:/
Blev lunch nästan direkt då vi var hungriga och behövde energi för att orka med resten av shoppingturen.


Lyckades vinna tre paket igår, en liten flaska rött vin, en liten flaska vitt vin och den här flaskan som jag tagit förgivet att det är rött vin, det ser ut så i alla fall:) 

Missuppfattning

Missuppfattade Mandy, eller vi missuppfattade varandra. Jag sa att hon skulle vara hos mig om 20 minuter och hon trodde jag sa att hon skulle åka om 20 minuter.

Stog ute i kylan och väntade och frös typ fast. Men nu gav jag upp och gick in i värmen istället.

Snäll farmor:)

Blev julbords-lunch med släkten och massa andra människor som farmor bjöd..



Efterrätt - äppelpaj med vaniljsås och nån maräng som smakadepepparkaka.

Nu tänkte jag ta det lugnt och bara "vara" en stund sen blir det att åka till axa och Tobbe.. 

Glad tjej

Lyckades ta mig hela vägen hem. Ligger i sängen och är nöjd och glad över att jag inte behövde tigga sovplats hos någon annan även fast jag har fått många förslag, tur att det finns snälla människor. Och tur att jag känner dom;)

Mådde halvdåligt nästan hela dagen, hade som frossa. Frös, svettades och var allmänt skakig.
Men det gick över framåt 23.00 och tur var väl det, kom massor med folk så var bra att jag blev lite pigg.

Nu är det ledigt resten av helgen, känns hur härligt som helst. (Förhoppningsvis så har tandvärken gett med sig snart också!!).
Imorgon blir det julbord med släkten
+ några till. Sen blir det "julklappsspelet" hos axa och Tobbe på kvällen:)

Nu ska jag sova - dax att vakna snart:)

I tid

Sitter på jobbet nu, åkte in tidigare för att vara säker på att jag skulle hinna fram i tid.
Hoppas på att snöstormen avtar tills det är dax att åka hem vid två inatt.

Huvudvärk, tandvärk plus att jag är galet trött får se hur det här slutar.

JAG HATAR...

Ligger äntligen i sängen. Har sån jäkla huvudvärk, beror antagligen på tänderna och dåligt med sömn dom senaste två veckorna..

Blev en sväng till mamma och pappa, var skittråkigt där. Åkte till Elinor istället och kollade igenom alla mina bilder (sen 2009..) som jag har på en extern hårddisk . Ska fixa nån jävla födelsedagspresent till farmor. Är så less på att alla vill ha massa kort på en hela tiden. JAG HATAR ATT VARA MED PÅ KORT!! 
Men hittade några gamla, helt okej kort i alla fall.

Kom även fram till att jag vill ha löshår igen:)

Nu ska jag lösa Aftonbladet sen ska jag sova - god natt!

Mörkt

Tandvärken börjar ge med sig eller så är det bara iprenen som gör sitt. Får se, äter ju antibiotika så lär ju inte bli sämre i alla fall.

Har precis kommit hem, är kolsvart (strömavbrott!!) så sitter i soffan med massa ljus tända och väntar på att Micke ska komma och låna en kattbur. 






Får se hur länge  man får klara sig utan ström då (?) jag blir ju så jävla rastlös.

Lycka:)



Så himla underbar bild:)

Min dag, onsdag


Har äntligen hämtat min medicin så nu kan jag förhoppningsvis slippa tandvärken snart.

Blev en sväng med Mandy till city gross, handlade lite mat och massa skit. Som vanligt.
Sen åkte jag till mamma och hjälpte henne (skulle hjälpa henne, jag kunde inte!) med en router som hon hade fått hem idag.
Slog in några julklappar och tiggde åt mig min julklapp nu istället. 
Eftersom att jag visste att det var en julgran så tyckte jag att jag kunde få den innan julafton:)

Pappa ville snåla på julklappspapper därför fick jag den idag (enligt honom..)


Fick även en julgransslinga eller vad det heter (ljus till granen.) fast den slog jag in:)

Nu ska jag duscha, kolla på Paradise hotel sen ska jag sova:)

Plötsligt händer det...

Fick oväntat besök, syrran kom och tiggde lunch. Hon fick laga själv snäll som jag är:)

Hon tyckte även att jag hade smutsigt på golvet så hon drog fram dammsugaren och började dammsuga, så nu slipper jag det i alla fall:)

Nu sitter jag i vänteummet hos barnmorskan och väntar på Mandy. Och sen ska jag till Apoteket och hämta ut penicillin. Och efter det är de bara att hålla tummarna att tandvärken släpper.



Problem

Den här jävla tandvärken blir jag nog inte av med i första taget.
Ska ringa imorgon så jag får antibiotika så jag blir av med skiten snart.
Funkar sådär med Alvedon/Ipren men inte tillräckligt.
Är glad att jag har varit ledig idag och att jag är ledig imorgon. Och förhoppningsvis så är jag "frisk" på torsdag när jag ska jobba.

Skulle vara så jäkla skönt att kunna sova en hel natt utan att man vaknar för att man har så in i helvetet ont. Och sen så tar det flera timmar innan man lyckas somna om.

Äsch problem..

Uppdaterad

Tandvärken börjar avta, ingen är lyckligare än vad jag är nu. Bara hoppas på att den försvinner helt.

Har rivit fram julsakerna och påbörjat "pyntandet", än så länge så har jag mest strukit (julgardiner och örngott!) men har även bytt gardiner i vardagsrummet. 
Skulle vilja ha nya julgardiner till köket, får se om jag hittar några på söndag, annars får jag sätta upp panellängderna som jag har.

Har även premiäråkt med Mandy som tog körkort häromdagen.. Gick skitbra, inte för att jag trodde något annat men i alla fall.



Vill dö

SMÄRTA!! Jag hatar tänder!!!

Morgon

Känner mig inte ett dugg sugen på att gå upp nu. Har sovit dåligt inatt med men ska till tandläkaren om en halvtimme så hoppas på att det blir bättre med sömnen efter det.

Äntligen en tid

Fick inte tid hos tandläkaren förrän imorgon, känns sådär ! Skönt att jag vet att jag har en tid i alla fall, även fast jag hade velat gå dit idag!!
Men hat jag klarat mig sen i torsdags så klarar jag nog en natt till.




Har i alla fall varit en sväng till mamma och hjälpt henne klä om kökssoffan. Sen åkte vi till Tierp, hon köpte en sista julklapp, jag handlade på systemet till julklappsspelet på lördag och så köpte jag Alvedon så jag ska klara mig dagen och natten innan det är dax att gå till tandläkaren.

Nu ska jag bara ta det lugnt och ladda upp för ett 6-timmarspass på jobbet.

Fortsätter klaga

Lyckades somna till nån timme när jag satt mig i soffan, känns som hela huvudet ska sprängas. 

Har ringt till tandläkaren och dom skulle höra av sig när dom har fixat en tid till mig. Bara hoppas på att dom lyckas. Vet seriöst inte om jag klarar flera nätter..

Jävla skit!!

Problemlösning

Usch orkar inte vrida och vända mig i sängen längre. Folktandvården öppnar om en halvtimme så tänkte att jag lika bra kunde vänta i vaket tillstånd. 
Eller ja vaken har jag ju varit ett tag..

Tog sömntablett i går för att vara säker på att få sova. Somnade utan problem vid 23.30 nånting sen vaknade jag vid två första gången och sen två gånger i timmen fram till fem. Efter det så gav jag upp.

Nu håller jag tummarna för att det ska lösa sig idag!!

Tur i oturen.

God morgon. Idag är en "god morgon", även fast jag har ont fortfarande. 
Men jag har lyckats sova nästa hela natten, vaknade till och med innan alarmet ringde.

Hittade några gamla Alvedon som smälter i munnen och det blev min bedövning. Så jävla underbart, kände knappt av värken inatt.

Så får "gå lös" på dom idag på jobbet också så jag överlever. Imorgon är det måndag och som jag har längtat:) 

Nu ska jag fixa lite här hemma sen är det jobb som gäller hela dagen!!