- Gott nytt år

Det här lär bli det lugnaste nyåret sen jag var sisådär 10 år eller nått, eller nej det var nog ganska livat då med om man jämför med den här dagen.

Men det gör ingenting, ska faktiskt bli skönt. Mår inte helt hundra och känner inte så himla starkt efter att göra något extremt så det får helt enkelt bli lugnt..

Ska kolla på några avsnitt till av One tree hill, sen så ska jag väl iaf borsta håret innan jag åker till Ronja och sällskapar henne.

Nu får det vara nog

Så less på det här jävla vädret nu, det blåser ju storm hela tiden.. Räckte det inte med den där Dagmar eller vad stormen hette som va häromdagen!!?

Ligger iaf i sängen och lyssnar på blåsten samtidigt som jag snorar och hostar om vartannat underbart less är jag...

Och jag saknar alla mina fina som är ute på skojigheter medan jag är hemma helt i min ensamhet - dax för er att komma hem nu va??

Imorgon tar jag med mig rasmus till Valbo iaf.. Tur att han bröt fingret så han blev sjukskriven och kan sällskapa mig:D haha


Åååh

Hatar att vara förkyld! Hellre blir jag sjuk "på riktigt" i två, tre dagar än är förkyld i flera veckor...

Härligt att jobba i detta tillstånd också - jag vill hem och sova...


Tyck synd om mig

Tandvärk . Huvudvärk . Förkyld . Trött .

Kan det bli bättre?


Nu glänser det

Skrev ett långt (meningslöst!) inlägg innan men tydligen så blev det bara en rubrik ! Irriterande men sånt som händer..

Syrran och gabbe var här idag vilket gjorde att min lägenhet glänser nu.. Underbart när Angelica är på det humöret så hon städar!! Tack så mycket båda två!!


Reklampaus


Tack så mycket!!

Julklapp av mamma, 40 stycken enkronor och det här kortet!! Jobbigaste var väl bara att borsten kostade mer än det tredubbla av pengarna jag fick - haha!!


God jul

Har haft "lilla julafton" med axa, Tobbe, Ronja och Micke !! Spelade Bingolotto, julklappsspelet och bytte julklappar!!

Vann 100 kronor på Bingolotto inte helt fel:)

Fick skor, en ugnsform, kryddburk ( eller inte burk men aah det står kryddor på den i alla fall!!) och ljusgrejer..
Tappar alla ord så ska nog ge upp bloggandet nu:/


Sova

Lunchbreak nu! Även fast jag fick sovmorgon i morse med en timme så är jag trött och känner att jag skulle behöva sova några timmar till!!

Imorgon har jag bokat tid hos axa för att tvätta håret (något lat!! Haha) !! Är så jävla drygt att tvätta, föna och platta själv ! Och det är jag tvungen till om håret ska se någolunda okej ut och för att jag bestämt ska ha löshår... Och det är ju ändå jul snart så:)


Sovmorgon

Ringde från jobbet tidigare idag och meddela att jag får sovmorgon i morgon - en hel timme, jag längtar redan:)

Middagen står i ugnen och jag är galet hungrig bara att vänta när jag är dum nog att välja potatisgratäng istället för snabbmakaroner...


Man tager vad man haver

Köpte blommor idag (igen!!) men hade inga krukor.. Så fick bli vinglas istället - tur att jag har sjukt mycket glas...


Och igen..

Efter veterinären imorse så blev de en sväng till stan med Angelica och gabbe! Skulle bara till jula men var typ överallt förutom jula!

Så nu är man ännu fattigare än man var innan.. Har även köpt mer julklappar, en till mamma o en till mormor. Så nu är jag färdig med julklapparna - igen..


Monopol och försvunna grindar

Spelat monopol med gabbe och angelica, kan säga att jag förlorade.... Kom långt efter dom andra eller inte gabbe men Angelica! Men ibland måste man låta nån annan vinna också, blir så enformigt om jag ska vinna hela tiden!!

Imorgon är det dax för ett besök hos veterinären igen och jag har tappat bort "grinden" till kattburen.. Så nu ska jag införskaffa en ny bur och ett koppel.. Imorgon får jag däremot åka dit med Julius i sele och typ ett snöre som koppel - fungerar säkert det också! Tur att han är snäll och godtar alla mina konstiga idéer .. Kanske ska klä på han fintröjan också:) för den fina röda jackan har han växt ur...


Tillbakablick

För två år sedan var det 20 grader kallt den här dagen.. Idag/i år klagar man om det är 5 minusgrader eller om det snöar litegrann...

Haha men jag är en av dom och jag hatar snön i vilket fall som helst..


Pfft..

Seg helg, eller den går fort men den är tråkig... Är rastlös och trött på samma gång och det är ju inte den bästa kombinationen..

Badrummet är städat och diskmaskinen fylld och nu är jag less och hungrig...


Snööö

Lugn helg som vanligt! För en gång skull så är jag lite skeptisk, skulle vilja göra något samtidigt som jag är galet trött.. Men valde att vara hemma..

Men har träffat Mandy och umgåtts med henne ett tag iaf!!

Vintern och snön är här (igen..) bara hålla tummarna på att det försvinner snart igen!!


Idag imorgon och resten av mitt liv

Var sjukt trött när jag satt i soffan och titta på tv eller jag låg på golvet, men skit samma trött va jag i alla fall! Tvingade mig själv att vara vaken och titta på tv av någon underlig anledning men när jag väl gick till sovrummet så går det inte att sova - typiskt eller vad?

Åkte till stan idag igen och blev färdig med alla julklappar och sånt tills jag kom hem och insåg att jag glömt en, en enda och så störande!! Får kolla i Tierp om jag hittar nått! Om ingen ska in till stan och vill ha sällskap vill säga;)

Bilen är lagad och hämtad men det är fortfarande något fel och jag blir bara mer och mer irriterad. Tänker aldrig mer diskutera bilar med någon slutar bara med att jag blir så sjukt arg och att jag fortfarande har fel på biljäveln...

Imorgon blir det en hemmadag, ska byta sängkläder, tvätta, plocka, dammsuga etc etc sen skulle det ju inte vara så illa om man fick ordning i sovrummet efter mer än ett år! Använder det för tillfället som sovrum/lagerlokal eller nått liknande..

Ska även iväg med bilen igen - men först ska jag sova läääänge.

God natt


Tobbes fel

Tobbe har fått in mig på konstiga tankar, får se hur det här slutar!!!


Stressade människor

Fått i uppdrag att åka och köpa en julklapp! Lär ju bli den bästa:)

Men mamma är inte så snabb, hon sa typ; nu åker vi, ska bara upp en stund! Och det var 40 minuter sen - går jävligt fort må jag säga!!


- Huvudvärk och saker som ger mig huvudvärk

Sjukt ont i huvudet, knaprar alvedon som aldrig förr, eller inte, jag har lärt mig att det inte spelar någon roll om man tar mer än vad som står skrivet. Har i alla fall tagit alvedon och hoppas nu på att dom ska hjälpa.

Ikväll blir det idolmys med Axa och möjligtvis Ronja (håller tummarna..).  Ska även påbörja matlagning..

Bilen blir jag helt knäpp i huvudet på. Igår provade jag femtiotal gånger att starta den men den vägra.
Så idag var jag och köpte startkablar och har tvingat Syrran att skjutsa runt på mig, och när vi kom till jobbet och skulle prova bilen vad tror ni hände? Den starta utan problem på första försöket.. Blir tokig på all skit som är hela tiden. Men nästa vecka ska den in på lagning i alla fall. Och får hoppas på att den kommer fungera läääääääääääänge efter det..

Nu ska jag leta ombesiktningstid och hoppas på att det finns någon bra...

...

Känns som att allt är emot mig, varför kan inte mitt liv gå bra ibland?

Så less på all skit nu...


Haaaat

Min bil har fått för sig att strejka! Själv har jag inget annat val för tillfället än att bara godta det eftersom den ändå vägrar starta!

Tur att jag besiktiga den igår, mindre tur att den inte gick igenom!!

Fan vad jag hatar den där jävla bilen!!


Till min samling:)


Någon som är lycklig iaf

Länge sedan jag såg Julius så himla glad och sprallig. På grund av hans "sjukdom" eller vad man ska kalla det så har han dagar han bara vill ligga inne hela tiden och inte göra något annat än att äta, sova och riva tapeter:/

Men nu när det kommit snö så skuttar han runt och jamar och piper och ser så himla lycklig ut!

Tycker om han ja, jag är glad för att han mår bra nu (för stunden iaf!!)


Julklapp till pappa

Den enda jag med säkerhet vet som inte läser min blogg det är pappa! Därför kan jag lägga ut bild på hans julklapp!!

Blev en skål med 15 småflaskor med olika sorters likörer, whiskey, sprit och annat!!

Annars; eckerö idag med Mandy, Bettan och gabbe! Blev julbord som var sjukt gott men kände av att det blåste så mådde lite illa, men blev bättre och det blev några drinkar och massa taxfreeshopping innan resan var avklarad iaf!!


Bubbelbad och tuggummi

Så sjukt skönt med ett varmt bad.. Dom få gångerna jag får för mig att bada så fattar jag inte varför jag inte gör det oftare!!

Det skrev jag och tänkte för ca 2 timmar sen när jag låg o badet!!

Nu är tankarna ; sista gången jag badade med löshår i alla fall ! Tog ungefär 1 timmes slitande med hårborste och händer innan håret såg någolunda normalt ut! Och då hade jag använt sjukt mycket oljor, balsamspray och andra produkter för att lyckas reda ut det tuggummiliknande tovorna som blev i håret! Säger bara; aldrig mer..,


Åååh vad jag längtar

Bara sex och en halv timme kvar av dagens arbetspass och sen är jg ledig i två hela dagar!! Går inte att beskriva hur mycket jag vill sluta jobba, och alla dessa saker jag ska hinna göra!

Ska nog börja med ett varmt bad hos mamma och pappa i alla fall och hoppas på att ryggen mjuknar lite och slutar värka!!


Burr

Fryser ihjäl, och seg som jag är på att hänga tvätt fick jag ta på mig en blöt tröja och det gjorde ju inte saken bättre:/

Åka och jobba igen, imorgon är sista dagen sen är jag ledig i hela två dagar :)


Inte som planerat

Min förhoppningar om att vara ledig imorgon gick inte nå bra!!

Blir till att åka till Tierp och bunkra upp med cigaretter, vatten och nå mer kanske för att överleva två dagar till!!!


Åååh

Jag är less på vinter och minusgrader nu, kan det bli vår snart?!


Åter igen

Dax att sova igen, bara tre dagar kvar! På tisdag är jag ledig - LÄNGTAR!!!


118 800


Okej???!

Kan inte Aftonbladet och Expressen gå igenom vädret tillsammans så kanske det blir lite mer troligt!!

Expressen; ställ in er på en snöfri jul.
Aftonbladet; det blir vitt i större delen av landet i jul!!

Hur ska man tolka det??