- Klippa håret

Så nu har jag jobbat klart för veckan, härligt! Sitter hemma hos Axa och småtittar på Idol, medan Axa plockar ur och i diskmaskinen. Ska alldeles strax klippa håret; toppa och klippa upp det lite ! Vågar mig inte på något annat då jag ångrar mig efter varje gång jag klipper mig på något nytt sätt, for kort bland annat!! Inte min grej..

LindaAnnaEriksson

- Ändrade planer, gör inte så mycket!

Blev en heldag på jobbet i morgon i alla fall, känns inte som att det spelar någon större roll. Kan ju ändå inte göra något speciellt eftersom att jag skulle ha börjat klockan fyra.. Kan lika bra jobba heldag känns det som, spelar lixom ingen roll!!

Så det blir en tidig kväll i kväll också. Vaknade vid nio i morse, helt utsövd men vid två så höll jag på att somna på jobbet. Vet inte vad jag ska göra för att inte vara så himla trött hela tiden. Kan ju inte sova förjämnan!!??!

Men men, nu ska jag röka ..



LindaAnnaEriksson


- Kylan har tagit över...

Usch känner nästan genom fönstret hur kallt det är ute. Måste klä på mig som att det är vinter och snöstorm när jag ska gå till jobbet annars kommer jag inte att överleva dom kilometrarna. //LindaAnnaEriksson

- "pigg & glad"

Blev ett tidigt slut på arbetsdagen, skönt! slutade ganska precis åtta. Sen bar det av hem till Camilla och fixade schema för Oktober så man kan planera efter det sen om det händer något! Händer ju inte så himla ofta, men om det gör det så kan det ju vara bra att veta om man jobbar eller inte!

Ska i alla fall gå och lägga mig nu och hoppas på att jag vaknar upp som en ny människa imorgon, skulle ju inte vara fel att vakna "pigg och glad" för en gång skull!!

LindaAnnaEriksson

- 17 igen!

Blev ingen hemmadag idag heller, även fast jag hade bestämt mig för att titta på alla avsnitt av idol som gick i repris och äta Ben&Jerry och bara vara hela dagen. Men ganska exakt efter att jag hade publicerat det tidigare inlägget så ringde Mandy så då bar det av till den stora staden Gävle, eller rättare sagt till Valbo köpcentrum.. Köpte lite smågrejer, mest filmer; "17 again", "Wallander - cellisten", "Gossip girl" säsong två och "Parlamentet 100 år". så nu har jag något att göra på kvällarna framöver. Ikväll blir det reprisen av Andra avenyn istället, eftersom att jag missade den i tisdags då jag var i värmen istället..



Imorgon börjar arbetandet igen och det är dax för vardagslivet, ska bli helt underbart eller inte! Eller så hemskt ska det inte bli men har varit sjukt skönt att vara ledig...

Men nu ska jag duscha sen ska jag bädda ner mig i sängen och hoppas på att mina revben har läkt till imorgon så jag kan arbeta hårt . haha

LindaAnnaEriksson

- Kollar ikapp

Sitter och kollar "ikapp" alla idolprogram som jag missat under veckan, är repris nu!! Kommer att bli tv:n hela dagen för mig idag känner jag! Är ju även bland annat säsongspremiär på "playa del sol" och det kan man ju inte missa ...

Börja jobba i morgon, men blev inte så mycket jobb den här veckan, måndag, tisdag och halva onsdagen bara!! Sen ska vi väl fixa schema så man har någon aning om några veckor framöver i alla fall...

Nu ska jag hämta en macka och sen blir det fortsättning på idol...

LindaAnnaEriksson


- Så sant!

Jag vill tillbaka till värmen...



LindaAnnaEriksson


- sånt som händer :(

Hela dagen har gått, kändes som det skulle bli en extremt lång dag. Men det var inte så farligt. Har varit och hälsat på hos Farmor, kusinerna, Axa och Malin.. så har hunnit med ganska mycket idag i alla fall. Men däremot så har jag inte packat upp resväskan och börjat tvätta som jag egentligen borde ha gjort först.

Telefonen ringde, hem - mitt i natten! Händer ju inte sådär jätteofta. men i alla fall så har det minskat en katt för någon (en som har blivit påkörd...), tror inte att det är någon av mina i alla fall som tur är för har sett alla ganska nyligen men man vet ju aldrig, bara hålla tummarna! Men men sånt som händer, går inte att göra så himla mycket åt!

Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig..

LindaAnnaEriksson

- svensk mark

Hejsan! Nu är jag hemma igen, håller på att frysa ihjäl! sjukt kallt här alltså! En extrem omställning, bara att packa fram vinterjackan. Hade ju inte direkt räknat med bara fem plusgrader.. men men bara att stå ut..

Nu är det en cigg som gäller och sen blir det sängen och svensk tv tills jag somnar. Ska även mysa med min katt!!

LindaAnnaEriksson

- Arlanda nästa!

God morgon!

Om fem minuter ungefär så kommer Camilla och hämtar mig, hoppas jag så hon inte har glömt bort mig. Skulle ju vara lite jobbigt haha

Sen bär det av till Arlanda, för att vänta två timmar ungefär på att flyget ska gå! Och vid klockan tre (svensk tid) så landar vi på Azorerna; härligt!

Allt från mig, ses nästa vecka!!

LindaAnnaEriksson


- Allting färdig, tror jag!

blev en ny resväska då varken jag eller någon annan lyckades fixa den andra.. Kanske hade lyckats om man hade haft lite tid men jag blev ju bara mer och mer stressad eftersom att jag lixom var tvungen att packa färdigt idag. Men nu är packningen färdig i alla fall.

Imorgon bär det av, klockan 05.00 ungefär tror jag att det var bestämt. Känner verkligen hur pigg jag är på att vakna så tidigt, eller inte. Ska försöka somna i tid ikväll..

Men men nu ska jag hämta vatten sen blir det idol..

9 timmar kvar

LindaAnnaEriksson

- det som inte fick hända, har hänt

Problem, problem, problem och åter en massa problem!!

Väskan är för liten eller så har jag för mycket saker som jag bara "måste" ha med mig, bekymmer, problem fan fan fan och sen så har dragkedjan på väskan typ hängt sig och vägrar fungera som den ska. Mycket problem.. Usch jag hatar att packa, och vad ska jag ta mig till om dragkedjan spårar ur helt och vägrar fungera då har jag ju ingen väska, för tror ju inte det funkar så himla bra att åka med en väska som inte är helt stängd..

Fan fan fan..

På återseende

LindaAnnaEriksson

 


- Tidig morgon

God morgon!

Sitter hemma hhos Camilla, pratar med henne och Ylva om resan som vi har framför oss :) haha

Vaknade vid sex i morse pigg och alert och det känns ju bra, hoppas bara på att jag kommer vara trött ikväll så att jag somnar i tid för imorgon blir det ännu tidigare, mellan halv fyra och fyra ska jag upp, usch!!!

LindaAnnaEriksson


- Snart bär det av

Skulle ju behöva gå och lägga mig men är sjukt pigg så det kommer inte att fungera så himla bra. Istället ska jag duscha och sen ska jag ut och leta efter katten (Sten!) och hoppas på att hon lyssnar och kommer in.. Men det är ju inte så lätt när hon är döv och inte bryr sig ett dugg om sin omgivning.

Jobbat idag, sista dagen och i övermorgon "bär det av" till Azorerna. Ska bli så skönt att få komma bort och se något nytt och slippa vardagen ett tag (en vecka, men i alla fall!)

Imorgon är det mycket som ska uträttas, får hoppas på att jag hinner packa klart också annars blir det nog lite jobbigt . haha





LindaAnnaEriksson

- Hade tråkigt

Sitter och väntar på att få åka och jobba. Sista dagen innan semestern; härligt!! Håller samtidigt på att packa lite smått, men går inte så bra. Vet inte hur mycket jag ska ha med mig, vad jag ska ha med mig osv..

Men men.. Nu ska jag ta en rökpaus i alla fall..

LindaAnnaEriksson

- 200 kronor i månaden

usch sjukt trött, men var bara tvungen att kolla allt som jag ville kolla på på datorn och det tog ju sin lilla stund (typ en halvtimme..) innan det var Rasmus här och gjorde ingenting. Men det är som vanligt när han kommer, sitter på altanen, pratar, jag kedjeröker och han "kedjeäter", han äter jämt och gör han itne det så dricker han. Rotar runt i kylskåpen tills han hittar något som ser lovande ut haha.

Fick även ett brev från Sos-barnbyar där vi har ett fadderbarn. Stog i alla fall att "vårat" barn har börjat kaxa och inte följde reglerna och bla bla bla så hon hade flyttat därifrån så nu hade vi inget barn kvar .. haha, då har vi tjänat in 200 kronor i månaden. Men vem vet jag kanske ska bli snäll igen och skaffa ett "nytt" i framtiden. Men får tänka på det när ekonomin är på uppgång.

Nu ska jag i alla fall sova..

3 dagar kvar..

LindaAnnaEriksson

- okontaktbar

Irriterar mig på att inte en enda skrivare här hemma har bläck kvar. Måste vänta till måndag eller tisdag då jag får mina nya patroner (tror att jag får dom då i alla fall..) men jag behöver ju precis just nu! Jag som typ aldrig använder skrivare och när jag för en enda gång skull behöver så går det inte . Typiskt .

Jobbat hela dagen i alla fall, lagom att göra så dagen har gått ganska fort i alla fall blir nog värre i morgon när det är måndag och inget folk. Men bara att stå ut, Azorerna på Torsdag och jag jobbar ju bara måndag och Tisdag sen är jag ledig och okontaktbar i en vecka; minst! haha

Men nu ska jag duscha :)

4 dagar kvar

LindaAnnaEriksson

- Mördare jag?

Hemma, länge sedan jag var ute såhär sent när jag ska jobba dagen efter . Får hoppas på att det inte blir några problem imorgon bitti bara skulle ju vara lite jobbigt om jag försover mig .

Blev i alla fall en promenadrunda med Camilla och Angelica, sen blev det pizza med Erik och Camilla; kan ju passa på att vara onyttig när man hade varit ute och gått innan . haha

Men nu ska jag mörda en fluga innan jag går och lägger mig .

God natt... LindaAnnaEriksson

- Äsch de va inget!

Sitter och väntar på att Camilla ska ringa, då blir det en till promenad idag . härligt härligt, känner mig riktigt duktig :)

Resten av kvällen blir lugn, ska ju jobba i morgon så orkar inte så mycket annat!

Men orkar inte skriva mer här, blev en snabb update .

LindaAnnaEriksson


- Ahaja, händer nu då?

Har stora problem med packningen så jag gav upp. Har inte en jävla aning om vad jag ska packa för något . haha . handdukar var jag smart nog att komma på sen blev det stopp :P Hatar att packa!!!

Sen kom jag ju även på att det kanske är lite tidigt att packa för mycket av grejorna som man ska ha med sig måste man ju använda innan så dom kan man ju inte packa ner ännu. Fast aja det mesta har jag ju dubbelt av ..

Blev en och en halv timme ungefär i skogen med axa och Tobbe, hittade mycket kantareller. Fast jag gav bort dom för jag orkade inte rensa och sen så äter jag ju inte ens svamp så kände att jag lika bra kunde ge bort dom :)



LindaAnnaEriksson


- Promenad

Sitter och väntar på att Axa ska komma och det lär ju bli snart. Ska ta en promenad med svampplockning om vi hittar någon. Ska bli skönt!!

Resten av dagen så ska jag i alla fall försöka börja med packningen och komma fram till vad jag ska ha med mig på torsdag...

Det var min dag :)

LindaAnnaEriksson

- Idolnörd

Är man "idolnörd" så kan man inte göra mycket åt saken :)  Gårdagens bästa :)

Robin Bengtsson






Mårten Lindholm


- Kate Perry

Såg att det blev fel klipp som jag lade in, men får fixa det sen. Den här låten är också bra:)



LindaAnnaEriksson


- Packningsbesvär

God morgon!

Sitter och väntar på att klockan ska slå "rätt tid" då det är dax att ta fram cykeln och åka till jobbet. En dag, sen är jag ledig i morgon med och då MÅSTE jag börja med packningen och kolla vad jag ska ha med mig, eftersom att jag inte ens har börjat funderat så är det väl dax med det. Och sen jobbar jag söndag - tisdag så det blir lite tajt om jag inte börjar imorgon. Men tycker inte om att packa så mycket kommer säkert att bli uppskjutet till på onsdag i alla fall och det är inte bra för då kommer jag säkert att glömma något istället :/

Ikväll blir det fredagsmys i Ullfors med Axa och Malin, säkert så kommer ju Tobbe vara med på ett hörn haha :P

Men nu ska jag göra något annat!

LindaAnnaEriksson


- slösat pengar igen :)

Så har jag gjort någonting vettigt alls idag ?? NEJ!! Eller jo jag har tvättat min arbetströjor men det är väl det enda också. Var till banken men dom hade inga pengar till mig, var till och med dit två gånger utan någon som helst framgång... Men men den saken får mamma fixa under veckan som kommer då jag själv jobbar.

Åkte till Axa för att klippa håret men Lickan han före med naglar och hårfärgning så det blev idol för min del istället i deras soffa. Och jag har hittat min idol för i år; han hette Morgan och var 17 år tror jag, hejjar fortfarande på flickfavoriterna. haha

Efter det blev det en sväng till Camilla, lite parfym och cigarettbeställning och annat skit som jag skulle göra av med pengar på inför resan, eller till resan eller vad det nu blir .

Men nu är det big brother för hela slanten sen är det jobb i morgon igen..

LindaAnnaEriksson

7 dagar kvar

- Morgondagen

Tänkte tömma systemkameran och lägga in lite bilder, var ju ett tag sen man la in sånna. Men kom på att jag inte orkar. så det får bli någon annan gång. Skulle ju behöva gå och lägga mig eftersom att jag har planer på att vakna i tid i morgon (i tid menas senast halv nio..) men får se hur det blir med den saken. Ska hinna med att göra mycket i morgon så lär ju behöva gå upp den tiden. 

  • Till banken någon gång på eftermiddagen..
  • Hälsa på Farmor, det var typ en månad sen sist, tänkte passa på att ta en promenad när jag ändå har chansen.
  • Tvätta en maskin..
  • Städa klart det sista och fixa det sista med garderoberna.
  • Handla mat till mina katter :)
  • Till apoteket och shoppa loss.

fast får se hur mycket jag orkar och hinner med . Nu ska jag i alla fall borsta tänderna och gå och lägga mig .

LindaAnnaEriksson

8 dagar kvar..

 


- Alltid samma sak

Alltid när jag ska byta sängkläder, så tar jag ur alla och tvättar dom men sätter inte i några nya direkt. Vilket resulterar i att jag går till sängen för att lägga mig och inser att jag måste börja med att fixa nya lakan och det blir aldrig bra när jag gör det själv.. Men nu har jag ju inget val eftersom att mamma sover och pappa antagligen inte ens vet hur man gör .

Kom som ni kanske förstår precis hem, har varit hos Axa och Tobbe och kollat på Idol och Andra avenyn. Idol var bra, det var många med som var duktiga. Men endel är ju bara för pinsamma.. haha

Nu ska jag fixa sängen..

 

LindaAnnaEriksson


- Aldrig helt färdig

Precis duschat, garderoberna är i stort sett klara, nu är det bara 711 andra saker som ska göras idag.. haha det är som vanligt hur mycket man än kämpar med allt varje dag när man är ledig så blir man aldrig färdig . Fast jag tar inte det så hårt, det är mamma som blir galen för att det aldrig blir färdigt . haha

Men men nu ska jag försöka få tag på Axa och kolla vad hon har för sig ..

LindaAnnaEriksson

- ökar fort

Hej hej :)

Håller på att städa, eller plocka in i garderoberna nu. Och det har ökat bra med kläder sen jag plockade ut allt ur garderoberna och det är bara en och en halv vecka sedan (inte bra!!) får inte in allt nu utan att dörrarna får stå på glänt och det känns inget bra, men ska försöka hitta en lösning till det också; i-landsproblem..!!

Resten av dagen ska jag bara ta det lugnt, kanske ut och gå senare men men får se hur det blir med den saken. jag och camilla har ju varit duktiga och varit ute och gått två kvällar i rad nu

LindaAnnaEriksson

9 dagar kvar


- Anstränga sig lite kanske

hela den här dagen har gått också, tiden går för fort tycker jag, speciellt när man är ledig fast har ju två dagar ledighet kvar sen är det jobb onsdag, fredag & söndag-tisdag sen är det azorerna i en vecka; ska bli så skönt att få komma bort och göra något annorlunda inte så himla vardagligt!!

Men börjar bli lite stressad vad gäller packningen, vad ska jag ha med mig? vad behöver jag inte ? ha med mig, jag hatar att packa blir alltid för mycket eller för lite.. men men blir kanske bra till slut det också..

Imorgon är det storstädning, inplockning i garderoberna och en Valbotur med kusin, för att köpa det sista. Det skulle jag göra i söndags också när jag och Camilla var till Uppsala men så blev det inte. Men imorgon ska jag skärpa till mig och anstränga mig lite också ..

LindaAnnaEriksson


- Spenderar min tid hos/med Camilla

Sitter hemma hos Camilla, och dom "arbetar" för fullt med allt och inget medan jag bara hänger med som sällskap ungefär. Har sysselsatt oss halva dagen med att vara hos grannen (Erik & Connie..) och kollat och plockat på deras loppis som inte har några kunder (vet inte vad man kallar det...??) men men sånt är livet..

Ska väl snart grilla kött och majskolvar och göra potatisgratäng, lär behövas då jag är väldigt hungrig .

LindaAnnaEriksson


- flug- och vintertider

Sitter och renskriver schemat till jobbet, och jag känner hur fort tiden går, om ungefär två veckor så åker jag utomlands; Och för bara en vecka sen (?) inte riktigt men känns så, så var det två månader kvar.. Tiden går för fort. Det kommer inte bli riktigt sommarvärme förän om tidigast åtta månader, kan ni förstå; ÅTTA MÅNADER! Usch, hur ska man klara sig genom hela vintern; snöstorm, massa minusgrader ... usch!!


Och nu har tiden på året kommit då alla flugor inom flera mils radie får för sig att komma in i mitt rum. Och jag hatar flugor, en sak om dom var tysta och bara flög runt och inte störde mig men det gör dom (!) dom surrar och ska för allt i världen in i öronen, munnen eller näsan när man sover. Så varje kväll innan man ska gå och lägga sig så måste man på jakt med flugmördaren!!

Mår inget bra idag heller, eller det började vid halv sju! Mår illa, så ska försöka sova bort det. Ska bara kolla lite saker och sen blir det sängen för min del..

LindaAnnaEriksson 

- Som vanligt

Har precis duschat, och som väntat så har jag hittat på miljoner andra "nödvändiga" saker så att jag inte har blivit färdig med garderoberna :/ Ska försöka fixa dom nu, i alla fall fixa så att det bara är att hänga in alla kläder sen för då är det jobbigaste gjort i alla fall..

Har beställt kläder också, väldigt nödvändigt . haha eller inte (!) men beställde ett par kortbyxor som jag kan ha när vi åker. Men kom på nu varför jag överhuvudtaget gick in på den sidan, för att kolla efter en bra necessär men det glömde jag totalt bort så ska se om man kan lägga till en sådan om jag hittar någon ..

LindaAnnaEriksson

- Skor överallt :)

Håller på att städa garderoberna för fullt, och nu börjar det till och med synas att jag städar så det är ju positivt. Men inte så roligt i alla fall, plus att det är sjukt varmt här inne så jag måste ta pauser typ hela tiden. Fast än så länge så har jag bara fixat skorna, alla kläder ligger på nedervåningen och väntar på att jag ska ha fixat och torkat ur alla skåp så att det går att lägga in dom igen :)

Nu ska jag fixa lunch sen är det bara att fortsätta och hoppas på att man blir klar idag.

LindaAnnaEriksson