Telefonförsäljare

Blir så less, vaknade i morse vid 07.20 ungefär av att telefonen ringde och det var ingen som svarade :/ Inte jag heller, låg och lyssnade på alla 16 signaler och sen blev det tyst igen och jag var precis påväg att somna om. Då började det ringa igen och inte den här gången heller var det någon som svarade, inte jag heller eftersom att det verkade så långt till telefonen. Nu gick det 24 signaler innan personen lade på luren . Hade funderingar att gå upp och svara när det hade gått 15 signaler men ångrade mig.

Så jag somnar om istället och klockan 07.40 börjar telefonen ringa IGEN - och efter 12 signaler gick jag upp lyfte luren och lade på igen. Jag vart så jävla förbannad, vem fan får för sig att ringa 52 signaler i sträck (ungefär) och dessutom inte inse att personen han/hon försöker få tag på inte är hemma eller inte tänker svara i telefonen?

Jo, en telefonförsäljare som ville sälja tvättmedel för det fick jag reda på fjärde gången han ringde (klockan 07.55). Den dumma jäveln säger även: Det var ingen som svarade när jag ringde till er alldeles nyss några gånger - jag trodde ni inte ville prata med mig.

Va är han störd eller vem fan vill köpa tvättmedel klockan halv åtta på morgonen genom telefonen dessutom ???

Vänskap

Pishile.


Jag sådde några blommor, en för varje vän

Jag tror att det var fyra, men särskilt minns jag en

Det blev höst och vinter och blommorna de dog

Men på våren kom de åter, men bara tre stod kvar och log

Sen kom regnet med moln stora grå

Nästa gång jag fann dem så var det bara två

Sen kom solen med allt ljus den har

Plötsligt stod det bara en ensam liten blomma kvar

Du härdades i solsken, du drunknade i regn

Men en sak är säker, du är en riktig vän


Snöänglar och brinnande lyktor

Har varit ute och lekt i snön idag med min katt (Pishile) hon var helt galen och skuttade omkring . Men i alla fall så kom jag på den ofantligt smarta idén - att göra en snölykta . Så jag började göra snöbollar där för fullt och byggde ihop till en lykta . När jag hade kämpat klart så gick jag in och hämtade några ljus som jag lyckades tända efter många försök . Men efter bara två timmar så var typ hela lyktan förstörd för då hade den snöat igen (helt täckt av snö, fanns inte ett endaste litet hål) och ljuset hade slocknat och allt kändes så himla onödigt. Då hade jag stått där och rullat och kramat snöbollar för att bygga min lykta och så funkar den inte - jävla skitsnö . När man för en gång skulle lyckas hitta på något vettigt (eller vettigt är det väl inte) att göra i snön så går det bara sönder .


Räcker det inte snart ?

Har ont överallt, brännmärken och det gör inte lite ont heller . Började med att jag la fritösen mot armen i måndags skrek som fan, tur att vi hyade stängt så det inte var några kunder där i alla fall :) Sen i går så hjälpte jag och syster pappa lite och då slår hon mig på armen med en brinnande pinne och det gjorde också ont som fan . fast inte lika men aah i alla fall .

Har snöat hela dagen och jag tycker att det borde sluta nu, ska faktiskt gå till jobbet och det känns ju inte så jättelockande när det är ½ meter snö överallt där jag ska gå . Så bestämde mig i alla fall för att lägga in nya låtar på mobilen så jag kan lyssna på när jag går dit men lyckades inte med det heller :/

Igår blev jag vegeterian, har redan tröttnat - haha . Har ätit tonfisksallad idag och igår blev det fisk med potatismos - så räknas väl kanske inte som riktig vegeterian jag vet inte, för min del gäller det bara att bevisa för Patrik att jag är bättre än honom :) sen är jag nöjd :)

  1. Marquess - Vayamos companeros
  2. Vincent - Miss blue
  3. Sahara Hotnights - Visit to vienna
  4. Alicia Keys - No one
  5. Sugababes - About you now
  6. Gwen Stefani - Now that you get it

Nu ska jag försöka ladda hem låtar igen :)


Framtiden .

Vill göra något nytt, men vad? och hur ska jag lyckas, finns ju inga jobb häromkring - inte som jag lyckas få i alla fall :(

Har tröttnat på att jobba 3 timmar om dagen, och vill inte överhuvudtaget jobba i Bålsta egentligen vet inte hur jag ska göra, vill verkligen inte. Jobba fyra dagar vara hemma tre, vill inte, vill inte...

Allting känns så jävla meningslöst, känns som att jag aldrig får vara ledig en hel dag eller två och bara göra det jag själv vill, istället så måste man anpassa sig hela tiden till att komma hem i tid så man hinner fixa sig innan man ska till jobbet - och väl där så jobbar man 20 minuter med maten och sen städar man bara - varför kan itne jag också hitta jobb som jag vill ha och trivs med??

Ska nog i alla fall prova på Bålsta - även fast jag inte vill, men måste väl ge det en chans. Även fast jag har jobbat där förut och tyckte att det var relativt roligt så känner jag ingenting för att åka tillbaka dit och låta livet passera.

Alla andra hittar på saker och har roligt, medan jag inte kan vara med på grund av att jag alltid jobbar och inte orkar hitta på något när jag har slutat jobba eftersom att jag måste upp tidigt dagen efter. Helgerna är värst eftersom att jag jobbar 10.00-20.00 varje dag, om ändå veckorna kunde vara så och helgerna var 17.00-20.00 då hade allting känts mycket bättre.

Nyår vet jag inte heller vad det kommer att bli av eftersom att jag aldrig lyckats träffa Albert och säga att jag vill vara ledig, allting man kan se fram emot går inte att se fram emot eftersom att jag blir tvungen att jobba. Den enda dagen jag vet att jag blir ledig är Julafton, men sen då börjar jag jobba dagen efter eller?? Man får fan aldrig reda på något nu för tiden..

Hatar det här, tänk om allting kunde vara som förut, man visste jämt vad som hände dagen efter, veckan efter. Man vaknade och gick till skolan och sen var man ledig till dagen efter och helgerna var man jämt ledig, orkar fan inte mera snart..

Fast .

Känns som att jag har jobbat oavbrutet i flera veckor - månader - år. Men nej bara i sju dagar - en vecka . Fast idag var det segt, hade ju planerat att jag kunde hitta på något skoj igår och så kunde jag typ halvsova på jobbet idag, men inte då - för då hade Patrik fått för sig att han var sjuk så det var - den alltid så roliga Albert som jobbade :(

Har i alla fall kommit fram till att jag blir fast anställd från och med senare :) haha kommer inte ihåg när det var, men det blir säkert bra .

Var till Gävle och umgicks med Mandy, Henke, Alice, Milton, Leo och Katten :) Trevligt hade planerat allt in i nästa n minsta detalj men som vanligt när jag och Mandy planerar saker så slutar det med ett  Maxmål :) Trevligt det också .
Men kände mig lite dum, att vi inte hittade på något, inte för att jag vet riktigt vad . Fast idag känns det ändå bra att vi inte gjorde det eftersom att jag fick jobba med Albert .

Vill, men kan inte.

Vill skriva ett inlägg men har ingenting att skriva om, så det blir en sånn här som vanligt då :)

Svara på frågorna genom att välja ett alternativ.


Hur mår du idag?
- Toppen!
- Helt okej
- Blandade känslor
- Kunde mått bättre
- Livet suger

Vad har du för hårfärg?
- Brunt
- Blond
- Rödtott
- Svart
- Färgat i någon frän färg

Vad har du för ögonfärg?
- Gröna
- Blåa
- Grönblåa
- Svarta
- Bruna
- Gula

Vad gjorde du igår?
- Slappade
- Festade
- Shoppade
- Var med vänner
- Ingenting
- Jobbade

Hur är din civilstatus?
- Kom och ta mig, haha!
- Singel
- Har väll någon på gång
- Låt mig vara!
- Har pojkvän/flickvän
- Är gift och har barn

Vem saknar du just nu?
- Min familj
- Min pojkvän/flickvän
- Min bästa vän
- Både vänner och pojkvän/flickvän
- Allt och alla
- Några, men orkar inte räkna upp dem här.

Roligaste ämnet i skolan av dessa just nu?
- Matte
- Engelska
- Svenska
- Språk
- Estetisk verksamhet
- Inget


Vad ska du göra idag?
- Umgås med vänner/familj
- Vara hemma och ta det lugnt
- Nörda framför datorn
- Vara med pojkvän/flickvännen (?)
- Festa som aldrig förr

Vad ska du göra i morgon?
- Umgås med vänner/familj
- Vara hemma och ta det lugnt
- Nörda framför datorn
- Vara med pojkvän/flickvännen (?)
- Festa som aldrig förr

Vad blir det för klädstil idag?
- Jeans och tröja
- Klänning
- Naken
- Shorts och t-shirt mjukisbyxor.
- Partyklädsel

Hur många kontakter har du på mobilen? (aktiekurser, bilbärgning, börsnytt osv. räknas ej)
- Under 50
- Mellan 50-100
- Mellan 100-150
- Mellan 150-200
- Över 200

Leta på den 15:onde kontakten på din msn som är online och beskriv den med ett av dessa ord.
- Bäst
- Snygg
- Ful
- Snäll & Rolig
- Jadu
aldrig pratat med han och har ingen aning om hur han fått min msn menmen


Vad längtar du mest till just nu av dessa alternativ?
- Julafton
- Sommarlovet
- Min födelsedag
- Plugget
- Skidbacken

Brukar du dricka när du festar?
- Ah, blir oftast för mycket
- Ja, och jag dricker normala mängder
- Det händer
- Inte ofta
- Nej, jag är nykterist

Vad har du för färg på väggarna?
- Vit
- Blå
- Röd
- Beige
- Annan

Hur lång är du?
- Mellan 150-160
- Mellan 160-165
- Mellan 165-170
- Mellan 170-180
- Över 180
vet inte säkert

Hur många är ni i din familj?
- Under 4
- Mellan 4-6  (nu)
- Mellan 6-8
- Mellan 8-10
- Över 10

Är du kär just nu?
- Oja, som bara den!
- Ja
- Ja, olyckligt kär
- Vet inte
- Nej

Hur många barn vill du ha?
- Palla barn
- 1-2
- 2-3
- 4-5
- Över 5


Hur tycker du att denna lista var?
- Bäst
- Rolig
- Annorlunda
- Tråkig
- Ingen kommentar

Krogen .

krogen i morgon med Mandy - och sen skulle hon dra med sig Cissi och några till tror jag .

Idag har jag jobbat med Patrik lika störd som vanligt :) haha Jobbar i morgon med och då blir det maräng swish (eller hur det stavas) har väntat på den hela veckan, bara han kommer ihåg grädden . Camilla blir sur eftersom att hon inte får något . haha

Hade inte mycket alls att göra så har suttit och pratat typ halva dán och asgarvat åt Mandy och alla grejer som vi har varit med om :) haha och sen fick jag skratta ännu mera när jag fick se Patrik sopa, moppa och diska haha totalt värdelös - men det är alltid roligt att få skratta :)

Funderar på att gå och sova men sen kom jag ju på att det var fredag så då måste jag dra ut på tiden - så får prata med Mandy en stund till, sen så får jag väl duscha och tvätta lite kläder innan jag går och sover.

Men hát bra :)

Derailed

Jobbade igår, var klar senare än vanligt eftersom att Axa var där och vi satt och pratade en timme mer än vi borde :) Men men det är sånt man får ta ibland. Kom hem kollade på en film jag lånade av Patrik - Derailed, den var riktigt jävla bra asså.

image19

Idag är det typ storm och jag känner för att jag inte vill gå till jobbet idag för det är inte bara storm det är snöstorm också och då blir det ju ännu värre - usch, ush!!

»»Justé Mandy, nu när jag kommer ihåg det - jag kommer på nyår. Hörde av Axa igår att ni hade pratat om att jag aldrig kom med ett direkt svar, och igår när Axa frågade, då pratade jag också bort de :/ haha««

Har redan en mamma

Så jävla jobbig hon är asså - Angelica. Värre än mamma, gör de, gör de och de . hela tiden, gör inget annat än att tjata. Hon tvingade mig att städa rummet, bara för att hon är pedant men då fick hon den stora äran att dammsuga . För jag orkade inte, men då tjatar hon om att jag ska städa resten av huset - glöm de . Vill att hon ska flytta snart, orkar inte med henne :/

Det här är i alla fall en av de tråkigaste dagarna på länge, har bara haft tråkigt hela dagen, har nött "Sweetest girl" med Wyclef och Akon hela dan i alla fall, så jävla bra :)

Funderar stort på att kolla på dem sista två avsnitten på säsong 2 på Oc nu i alla fall .

image18

Irriterande :S

Axa ringde igår och sa att dom hade fått viruset på msn, så då är det väl bara att strunta i att gå ut på msn ett tag eftersom att typ halva min kontaklista är lika som axas och tobbes så då borde säkert flera ha fått viruset .. Inte bra, inte bra .

Idag har syster och jag tvättat fönster, haha hon var värsta nervös för hon var tvungen att klättra på en stege i trappan :) haha men jag fick bara hålla i stegen .

Pishile har blivit konstig, hon har tappat rösten eller vad man ska kalla de, men hon kan inte skrika längre :S fast det börjar komma tillbaka lite i alla fall .

Direkt vid publicering .

Direkt när jag publicerat föregående inlägg så kom hon,
sitter i sandlådan som om ingenting har hänt .
Min misse <3

image1

Varför, varför, varför??

image2
Äsch, vad ska man säga?
Det är väl bara att inse!!  Vill inte - hon var bara en liten bebis .
Jag vill ha tillbaka henne nu! NU, NU, NU!!

Först Ruth sen Bellman, Theoo och Oliver, fyra katter på mindre än två veckor. Men varför? Jag vill ha tillbaka Pishile nu. Man ska väl inte ta ut händelserna i förskott men hon har aldrig varit ute ensam mer än typ två timmar och aldrig varit ute på nätterna. Men nu har hon varit ute i ungefär 21 timmar utan ett bevis på liv..... Varför just Pishile - min bebis!!

Letade två timmar oavbrutet igår plus att jag var ut och ropade hur många gånger som helst. Idag har jag gått runt hela kommunen snart känns det som plus lite runt omkring här hemma igen, har frågat alla grannar om dem har sett henne, men inte.

Vill bara att hon ska sitta här på skrivbordet framför mig och bara vara allmänt dryg och bitas och brottas, jag vill ha henne här nu.

Varför ska det bli såhär?

Om man bara visste vad som hade hänt så skulle det vara lättare, men nu vet man bara att hon är borta! Men borta var, har det hänt henne något eller har hon bara gått vilse ??!!?

Expedition Pishile .

Letade oavbrytet igår mellan 20.00 och 22.00 men ingenting hittades, förutom Puzzie som också var borta. Men henne hade mamma låst in i sitt rum typ hela dagen så hon hade något fel där i typ 20 minuter, då hon var extremt kelig och extremt jobbig som hon blir då hon varit ensam längre än hon velat .

Men i alla fall, vaknade halv nio i morse och gav mig ut på min fortsatta expedition men ingenting hittades då heller, så nu ska jag på en långpromenad och jag vill hitta henne nu. Hon är bara en liten bebis, hon ska inte vara själv så här länge . Min lille misse .


Höll på att dö .

Usch kom hem igår vid klockan 22.30 ungefär tror jag den var. Då ställde jag mig och stekte fläskfilé och greja ihop nått som jag hoppades skulle bli gott, men det blev det inte så det blev bara fläskfilé och creme fraiche (eller hur det stavas) men gott det med .

Åkte i fredags klockan 23.00 ganska precis och stannade 5 gånger typ fem minuter varje gång och var framme i Ullared klockan 07.20 haha, fy fan vad segt vi måste ha kört egentligen :) tog typ 8 timmar för oss att köra dit .

Första stoppet gjorde vi någonstan innan Södertälje, vid mc donalds . Värsta äckliga toaletterna som var placerade mitt i en barack :S Och Evelina smart som vanligt, står under typ Sveriges största Mc donalds-skylt där det står nånting om att det är öppet till klockan 02.00 och hon frågar: Hur länge är det öppet då, hinner vi gå in och äta?? och då var klockan typ 24.00. Sen när vi skulle där i från startade inte bilen, för att Dan höll på att ladda datan så då raggade Ronja upp några killar som hjälpte oss så till slut så kom vi därifrån i alla fall.

Men till sist så var vi framme och då hade ALLA sovit utom jag, stackars mig :/ så vi sprang runt inne på Ullared "Gekås" i några timmar och sen drog vi därifrån och gick i lite andra affärer och sen åkte vi hem igen. Men då mådde jag piss så jag slapp köra :) lyckos mig.

Men orkar inte skriva nå mer . så vi hörs .

Lika tråkigt som vanligt :)

Vad heter du?
Linda

Vad är det för färg på byxorna du har på dig?
Blåa, har jeans på mig för en gång skull

Vad lyssnar du på just nu?
En fluga som surrar i taket

Vad gjorde du igår kväll?
Jobbade och ringde runt till massa folk

Vad var det sista du åt?
Ett wienerbröd

Hur är vädret hos dig just nu?
Kallt ...

Vem var den senaste personen du pratade med i telefon?
eehm, Mandy fast det avbröts eller nått och sen precis så dog mitt batteri :/

Vad det första som du lägger märke till hos det andra könet?
Ögon, eller helheten kanske.

Hur mår du idag?
Jodå mått bra hela dan, förutom att jag är trött så jag håller på att dö

Vilken är din favoritdryck?
Fanta och vatten

Favoritsport?
Fotboll, kul som fan .

Hårfärg?
Just nu någon lila/brun av något slag

Ögonfärg?
Grön/grå/blå tror jag nånting

Soluppgång eller solnedgång?
Orka . Solnedgång säger jag väl om jag måste

Syskon?
Syster

Favoritmånad?
Augusti

Favoritmat?
Just nu, mammas mat för den får jag aldrig smaka längre, eftersom att jag alltid jobbar .

Senaste filmen du såg?
Coyote Ugly (eller hur de stavas)

Favoritdag i veckan?
fredag tror jag .

Favorithobby?
Att sova

Är du för blyg för att bjuda ut någon?
Nej eller kanske .

Favoritlåt?
Sahara hotnights - Visit to vienna

Sommar eller vinter?
HÖST!!! hatar vintern för den är kall och sommaren är för varm

Kramar eller kyssar?
Kramar tror jag

Förhållande eller "one-night-stand"?
Förhållande

Choklad- eller vaniljglass?
vanilj, choklad smakar ....

Hur bor du och med vem/vilka?
mamma, pappa, syster och katterna

Vad läser du för böcker just nu?
"Såld"

Hur ser din musmatta ut?
Har ingen

Favoritsällskapspel?
Orka de då, Monopol kanske eller nej Maxi Yatzy

Favorit data/tv-spel?
Sims :)

Kan du nudda näsan med tungan?
Nej, men min kusin kan :J

Kan du korsa ett öga åt gången?
Nej, brukar inte kämpa med det.

Är du romantisk?
nej, eller vet inte .

Skulle du själv säga att du är lycklig?
Inte just nu i alla fall har tänkt för mycket idag .

Snart smäller det.

Blir så sur men vet inte på vad!! Orkar inte mer snart, så less på allt vill bara låsa in mig på mitt rum och sitta där hela dagarna och helgerna. Men vad är meningen med det ? Ingenting, eftersom att jag skulle klara tio minuter eftersom att jag hatar att vara själv. Ena minuten så är allting hur bra som helst och nästa så ser man något eller inte ser det man vill se och allt blir skit. Man förväntar sig något men så händer inte det, varför ska det alltid vara så?

Tycker att man gör allting rätt, men tydligen inte. Alltid är det någon eller några som ska klaga på vad man gör och inte gör. Vill ha ett liv med händelse, vill inte bara sitta här och ruttna bort. Somna och vakna upp om 100 år och bara inse att man hade ett underbart liv med världens underbaraste kompisar och familj men det kommer aldrig heller hända eftersom att jag inte tänker sova i 100 år. Så får väl ta livet som det är. Tur att man har några som bryr sig i alla fall, hoppas och vill att dem gör det i alla fall .

Sitter och gnäller om att jag aldrig har någonting att göra, bara det att i morgon kväll om prick 26 timmar och 25 minuter så smäller det, då bär det av till Ullared, ska bli kul som fan. Men fy helvete vad jobbigt att åka hela vägen. Minst 6 timmar kommer det att ta :S Men nu är det i alla fall bestämt vilka som ska med - Det är jag, Camilla, Ronja, Masen, Dan och Evelina.. Bara att packa med massa mat och grejer så vi överlever bilfärden. Och hoppas som bara fan på att Camilla helt plötsligt får för sig att hon vill köra hela vägen, eller att Dan vill köra hela vägen så att jag slipper. Jag Hatar att köra bil där jag inte hittar, plus att det är en bil som jag aldrig kört ett plus är i alla fall att det är automat :)

Men nu ska jag gå och hoppa i sängen eller nått.


Blev väckt..

Trött som fan, någon som ringde och väckte mig sisådär klockan åtta i morse håller på att dö, trodde de va väckarklockan sen såg jag att det blinkade en bild på Ronja. Och ofta man är pigg och vaken klockan åtta - hon pigg som fan och skitlycklig och stolt över att hon lyckats väcka mig - jag skittrött och orkar inte vara vaken men nu sitter jag här endå.

Jag måste även prata med Tobias idag tror jag om inte mamma ordnar det här ändå på något finurligt sätt, för jag behöver "dykert" (eller hur det stavas, det låter i alla fall som om det stavas så) så att jag kan spika upp en list som jag har kämpat med i ungefär 4 månader. Den är tre meter och jag skulle måla den svart och det tog ungefär 4 minuter att måla hela listen och jag sköt upp det i 4 månader bra bra. Ungefär som med mina garderobbsdörrar som jag, Axa och Tobbe kämpade med i ett halvår men bara man började så kunde man hålla på 20 minuter om dagen och det är fan inte jobbigt .

Pratade med Mandy igår alltid lika trevligt, vill åka dit nu och hälsa på men det kommer inte hända, för enligt henne så har jag ju skaffat nya vänner :) Haha men du kommer alltid först Mandy .. asg. Men är ju bara ledig en enda helg innan julafton och det är den här helgen ska jag ju som sagt till Ullared..,.

På tal om julafton så kommer det här årets julafton bli mycket tråkigare än normalt. Vi är osams med mormor och morfar, eller inte vi men mamma och pappa är så vi kommer antagligen sitta hemma hela julafton bara vår extremt stora  familj på fyra personer. Orkar inte med det här. Vill fira jul på riktigt, någon som känner för att byta, eller bjuda in mig????


Jag sover inte än...

Här är "reglerna":

Förnamn = mellannamn
Efternamn = närmaste grannes efternamn
Hemstad = Senaste shoppingturen ägde rum här
Ålder = pappas ålder
Yrke = farfars yrke
Intressen = det du avskyr
Du har lika många barn som du har tatueringar
Hårfärg = tröjans färg
Ögonfärg = byxans färg
Musiksmak = sånt du inte tål
Favoritartist = Det du lyssnade på senast

Här kommer min:


Hej på er!

Jag heter Anna Westerlund och jag bor i Gävle,  jag är 52 år gammal eller ung och är pensionär.
På fritiden brukar jag ägna mig åt mina intressen som är att mysa med långbenspindlar och bråka med mina kompisar. Jag har inga barn och tänker nog inte skaffa heller, men min syster har ett. Jag har vitt hår med röda slingor, mina ögon är blåa lite matta.
Min musiksmak varierar lite men jag kan inte sticka under stol med att min absoluta favorit är extrem hårdrock och tung hiphop men  favorit artisten är såklart Di leva.


En snabbvisit på Ullared.

Hela helgen planerad in i minsta deltalj^^ eller inte men det låter bra när man säger så :) Blir i alla fall Jag, Camilla och Ronja, vi är färdiga och bestämda och sen så lät Evelina jättepå och hon skulle fråga Tessan också så får hoppas på att hon också vill, skulle vara roligt . Så är det en till med körkort också, så jag slipper köra så mycket, för jag tycker inte om att köra bil där jag inte hittar, och något lokalsinne har jag ju inte direkt hunnit utveckla eller vad man ska säga :)

Åker i alla fall på fredag runt elva, tolv på kvällen och så beräknar vi vara framme vid åtta på morgonen senast, eller det är vad jag tror och hoppas på i alla fall, och jag brukar ju inte direkt ha fel så ofta heller. haha, men sen springer vi runt och "shoppar" där hela dagen och sen bär det av hem, en snabbvisit på Ullared, skoj som fan ..

Synd att inte alla man vill ha med kan och vill följa med, skulle vart grymt roligt.

Pratade med Axa om nyår också verkar som om det också är planerat in i minsta detalj^^, fast jag fick ju veta det sist :) haha som vanligt, stackars mig, inte för att jag bryr mig, fick ju i alla fall reda på det och det är ju bra. Så nu ska Mandy få den stora äran att köpa en säng till mig, eftersom att det verkade vara så att jag skulle sova hos henne :) mysigt det ska bli...

Men nu funderar jag stort på att gå och sova, och jag har funderat klart och tänker göra det med!! GOD NATT!!!

Sa ju att jag hade tråkigt .

Vad blir ditt namn baklänges?
adniL
Har du gjort en snöängel i år?
Nej, inte min grej att leka i snön
Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus?
Typ en kvart när jag haft örioninflammation :D
Platt eller lockigt hår?
Platt, lockigt tar sån tid
Är du kär i någon?
Nee :(

Vad gör du när det regnar?
Brukar alltid ha den turen att jag är påväg till jobbet gåendes :S
Har en dröm gått i uppfyllelse?
Nej, eller jag vet inte kommer inte ihåg
Vad har du för startsida på internet?
Google

Vem ringde du senast?
Camilla tror jag
Tycker du att sengångare är söta?
Nej, inte direkt, men vet inte riktigt hur dem ser ut heller
Har du haft vattkoppor?
Japps
Har du någon gång testat karate?
Haha eeh, nej!!

Vilken mobilringsignal?
Eehm, den har bytt av sig själv så har typ "Sony ericssons" egna.

Minimorötter eller pommes frites?
Minimorötter, för tillfället iaf
Första sporten du gick på?
Fotboll :)

vad längtar du efter mest just nu?

Fredag

När åt du senast en fiskbulle?
När jag var typ 4 och inte fattade att det var äckligt .
Vad drömde du inatt?
Kommer inte ihåg.
Vilken tv-serie är bäst?
Andra avenyn
Kan du gå ner i spagat?
Nej !!
Vad åt du senast?
En muffins och vatten
Höga eller låga strumpor?
Normala???
Vad är du mest rädd för i hela världen?
Spindlar, fast när jag är med Mandy så är jag rädd för alla småkryp :)
Har du varit kär i en kändis?
Haha, nee eller inte kär eller jag vet inte .

Läser du på baksidan av mjölkpaketen?
Om jag inte orkar hämta tidningen .
Röd, grön, blå eller gul mjölk?
Blå eller gul
Vad har du för färg på ditt påslakan?
Ehhm, blått tror jag.
Vad ska du döpa dina barn till?
Ska inte ha några, ändrar jag mig får jag komma på de då :D
Sommar eller snö?
SOMMAR!!!
Bikini eller baddräkt?
haha, jag badar inte .
Snyggaste läraren?
Finns ingen, men isf så håller jag med Mandy - Lars!!
Är du mörkrädd?
Nej inte direkt.
Har du någon gång haft på dig ett par kallingar?
Japps, har väl hänt .

Riktig gran eller plastgran?
Hatar julgranar så bryr mig inte . men plastgranar barrar inte iaf
Tänt eller släckt när du ska sova?
släckt :S

Godaste drickan till frukosten?
Vatten eller c-vitamin
Senaste lästa bok?
Magdalena Graafs biografi
Vem kramade du senast?
Min katt :)
Älskar du att sjunga?
Haha nee !! (Mandy: "Jaa, när jag & Linda snurrar runt i värsting-volvon :J")

Vill du bli president? 
Nej, vadå tråkigt .
Har du spelat kille i en teater?
Nee, eller jag spelade Zazo fågeln i Lejonkungen när jag gick i ettan .
Duscha eller bada?
Duscha
Kan du ditt mobilnr utantill?
Japps, tror jag har lärt mig de nu .
Har du tråkigt?
Haha, aah.

Har du gråtit i skolan nån gång?
Nej, inte vad jag vet. när jag va liten kanske

Stockholm city, Metro eller .SE?
Ingenting, pinsamt .

Hur tar du dig till skolan?
Ja skulle jag få för mig att åka till skolan, så tar jag nog bil.

Har du någonsin sminkat dig som punkare?
Haha, aah. och det är jag stolt över. eller inte punkare kanske, men konstigt vart de :)

Använder du långkallingar?
haha, nej äckligt .

Är du höjdrädd?
Ja, eller inte lika mycket som förut .

Vilket land vill du åka till?
Japan, Egyptien och Skottland .
Vad var det senaste som fick dig att skratta?
Camilla, för hon är så blåst .
Vad ska du göra NU?
Ringa Mandy och snacka skit :)


Tråkigaste dagen .

Tråkigaste dagen på flera dagar eller flera veckor och månader. Började med att jag fick panik och vaknade klockan 09.30 och klädde på mig och följde med Mamma ill Tierp. sen har jag sprungit runt hela dagen i tierp och bara tråkat, var hos Ronja och en stund och hälsade på och övertalade henne att följa med till Ullared, och till slut så blev hon på, på de :) skoj skoj . Ringde även Fia så hon ska svara i morgon om hur det blir, skoj som fan om vi får ihop ett gäng :)

Men nu ska jag byta om för jag börjar jobba om ½ timme :) skoj de me :)

Gamla goda tider (Bilder)



Kolla Mandy, vadå förändrats....

Fast sådär ser hon ju inte riktigt ut, men såhär...

Ditt nr är registrerat

Skickade in till "Jackpot" eller vad de va för skit, idag. Skulle prova om det funkade. Och så fick jag ett svar där det stod: "Tack, ditt nummer är registrerat i Jackpot!!" Och jag blev skitlycklig och satt där och väntade för det skulle ju inte sitta fel med 10 000 kronor bara sådär. Men det hände ingenting och sen var det någon som hette typ Gertrud fast hon själv sa Görtrud, fast det kanske va så hon hette. Annorlunda, men i alla fall så hatar jag henne nu, för hon tog pengarna som jag ahde kunnat fått. Och dom sa hela tiden i programmet att man fick vara skadeglad så jag va skitlycklig för alla som kom fram och sa fel svar, men jag själv jag kom inte ens fram - jävla skit. och jag kunde ordet och allt, det var SKIDSKYTTE!!! men det visste Görtrud me så aah.

Pratade med Camilla idag och planerna verkar ha förändras till helgen, planerar (om jag kan ta ledigt) att åka till Ullared och julhandla lite :) skojskoj !! Fast ska nog dra mer några till så vi kan dela bensinen på flera så det blir billigare men annars så får de väl bara bli jag och Camilla :) Men kan ju bli trevlans det me. Men hon tvingar mig att köra, fast jag inte vill, men kom fram till att jag skulle köra på alla raksträckor och hon i kurvorna så de blir nog bra de där ändå :)

Satt och kollade på kort idag, haha så jävla pinsamma vi va förut asså.  Speciellt Camilla :) asg...

Men eftersom att den här datan är så jävla seg så kan jag inte lägga ut bilderna, så får göra det en annan dag..

Gamla minnen :)

Jobbat hela dagen (mellan 12 och 20.30) ganska roligt ändå, eller inte mellan 12 och 17 men sen blev det skoj :) Alltid roligt att jobba med Camilla :)

Axa kom dit och vi började prata om gamla minnen eller egentligen så pratade vi mest om Camilla och mina minnen där massa roliga människor ingår :)

Alla Ullfors-tripper, alla fester eller vad man ska kalla det hos Camilla och Evelyn och Mandy haha så jävla roligt vi har haft alltså .

Planerar att hitta på något roligt hos Camilla på fedag, eller inte planerar utan det är redan planerat . Hade tydligen inget val :) Men det blir i alla fall jag, Axa, Camilla och så ska vi försöka få med Mandy också, men hon svarar inte i telefon men har för mig att hon skulle jobba, så ska väl inte störa.

Pratade även med Albert idag och han funderade på att ge mig fast, och det skulle ju inte skada :)

Men fy fan va vi har skrattat idag alltså, satt i typ en timme och inte gjorde ett skit bara pratade och sedan började vattenkriget eller jag blötte ner Camilla lite på typ benet och hon gav igen genom att spruta typ 10 liter vatten i örat på mig så jag har fortfarande lock, men men det är väl sånt man får ta ibland :)image4

Men nu är det dax för en dusch .

Bara Måndag...

Det är bara måndag ännu, har hela veckan kvar att jobba och helgen och nästa vecka sen kanske jag kan vara ledig :/ Usch usch orkar, ska sluta tänka så mycket och bara göra det som måste bli gjort .

Har funderat och ska fan satsa allt på att hitta ett jobb nu, och får jag ett jobb så får fan Albert erbjuda bättre lön eller så slutar jag. För han tror att man kan leva på den skitlönen har ger ut :/ Konstig den dära .

Ska gå till jobbet idag, tänkte ringa Mandy när jag gick dit för att prata lite men hon har ju en tendens att sova när alla andra vaknar :) haha annars så är hon väl och jobbar eller nått. Men sover hon och jag ringer och väcker henne så blir hon bara sur på mig :) haha för hon tycker jag är så jobbig :)

Men nu ska jag dra!!!


Glädjen vänder fort

Jobbade idag, hur roligt som helst. Och fick höra att jag skulle jobba med Patrik några dagar framöver, kanske hela veckan. Och sen när man gått och verkligen ställt in sig på att slippa Albert hela veckan .... Dååå så blev det inte så :/ Jobbar med Albert heeela dagen i morgon, men får hoppas att dom byter tillbaka på Tisdag igen.

Farsdag idag och Pappa fick inte ett skit :) haha, fast jag har inte ens träffat han idag. Dom åkte bort (Mamma & Pappa) i morse innan jag vaknade och sen åkte jag och jobbade och dom åkte till Farmor och Farfar och nu är jag hemma men inte dom. Fast man kommer väl få höra massa gnäll om att han inte får nånting sen :) Bara för att Angelica har köpt en påse godis till honom, men inte jag. Och för att jag köpte till mamma men inte till han :)

Nej, nu börjar Andra Avenyn så lär dra .

Huvudvärk

Usch ska börja jobba om en timme och har sprängande huvudvärk, känns som att jag är riktigt jävla bakis. Hatar!!!
Var till Gävle och umgicks med Mandy och Henke igår, skoj skoj. Sen åkte jag hem, eller till Tierp en snabbis först och köpte cigg till Ronja och sen hem. Bytte om och åkte till grannen på 50-årsfest, lika tråkigt som vanligt att umgås med dom där.

Så då åkte jag hem efter 2-3 timmar sen så åkte jag till Axa och var där till halv ett i natt. Eller jag var inte där, när jag kom dit tog vi Chivas och gick ut med honom i typ 3 timmar .

Idag händer det inte ett skit, ska bara jobba. Längtar men samtidigt har jag huvudvärk :S

En tur i snön .

Blir en tripp till Gävle idag då, blev ju fint väder även fast jag HATAR när det är snö. Och på bara några timmar igår slog det om totalt, från gröna gräsmattor och träd (inte riktigt gröna men nästan) till vitt bara vitt . HATAR SNÖ!!!

Men i alla fall så ska jag åka till Gävle och det kommer inte förvåna mig om Mandy tvingar ut mig för att göra snölyktor, snögubbar eller för att åka pulka - för hon är besatt :)

image4

När jag lyckas, misslyckas jag ändå i slutändan

När jag äntligen lyckats tjata åt mig att vara ledig i morgon (Lördag) så var det inte Albert som skulle jobba. Och jag tog ju ledigt för att slippa honom ett tag, för han är så jobbig att jobba med :/ Va ju Patrick, och han är det ju alltid roligt att jobba med, men men får jobba med honom på Söndag istället.

I morgon blir det en tripp till Mandy även fast det inte var menat så från början, men får se först vad det är för väder och jag har inte ens frågat mamma om jag får låna bilen än så får se hur det blir. Men är det snöstorm, tornado, orkaner eller liknande då blir det inte någon Gävletripp för mig.

Men får väl hoppas på det bästa.

I alla fall så har jag kommit på att det finns logiska förklaring till i stort sett allt, eller det finns nog till allt om man bara är smart nog att tro på dem :) Det där med vattnet jag skrev om det fanns det i alla fall en logisk förklaring till och det var att Albert hade vridit på det så att det inte skulle torka i avloppet eller vad de va han sa, men han hade glömt bort att slå av det.

Min mamma är i alla fall världens jobbigaste, hon tjatar hela tiden . Till och med så att Mandy lagt märke till det och då har det gått för långt.  Men nog om det, nu ska jag kolla på idol, duscha, ringa mandy och greja lite .

Promenad i snöstormen

Helt plötsligt när jag planerade att jag skulle gå till jobbet så började det snöa, och det var ju inte lite heller. På bara fem minuter så var det vitt vart man än kollade . Jag hatar snön .

Så nu måste jag fixa skjuts eftersom att jag inte planerar att frysa ihjäl, inte för att det är så värst kallt men när man gått två kilometer så fryser man garanterat eftersom att jag varken har mössa eller halsduk. Och jackan vill jag helst inte heller ha upp på jobbet eftersom att det kommer lukta illa om den då :S

Finns ingenting positivt med det här, vintern för bara med sig mossor med problem. I alla fall för mig :S




En sömnlös natt med spöken

Usch kunde inte sova låg vaken till  fem i morse ungefär och hade tråkigt, och det var bara skit på tv också så inatt har jag typ sett alla dåliga tv-program som gick. Jag förstår dig Mandy, det är faktiskt synd om dig.

Men så började jag tänka på jobbet och det måste fan spöka där. För i Tisdags när jag och Camilla gick därifrån då kollade vi runt båda två det sista vi gjorde så att vi inte skulle ha glömt något och det hade vi inte . Men dagen efter sa Albert (chefen) att det hade varit lampor tända lite här och där och hade vi låst in nån så hade larmet gått. Men det konstigaste av allt hände i förrgår - Onsdag tror jag eller igår men skit samma.

Då hade först Albert varit ut bakdörren och släkt och låst och allt sånt, sen hade Camilla varit dit och satt på fläktarna och när jag kom och skulle stänga av fläktarna då var det en vattenkran som var på. En vattenkran som vi aldrig använder, det står typ massa grejer runt den så man tänker inte ens tanken på att ta vatten där. Camilla sa även att den inte hade runnit när hon var ut dit, och hon var den sista som hade varit ute före mig :S SKUMT!!!


Goda vs. dåliga gärningar

Jag är i alla fall bäst på dåliga :) Eller bäst och bäst, bra är jag i alla fall .

Fast idag har jag gjort en bra gärning - jag har köpt godis av Ronja Lillebrors bästa kolablandning. Sen när jag hade öppnat den kom jag på den utsökta idén att jag kunde ge den till Pappa i farsdagspresent men då hade jag ju som sagt redan öppnat den, och det är ju inte så snällt att ge bort något som redan är halvt uppäten eller liknande. Fast det förstås Mamma fick en trasig diskmaskin av Pappa i morsdagspresent :)

Jag som inte ens brukar köpa farsdagspresent eller Morsdagspresent, men tänkte att eftersom jag och syrran hade slagit på stort och köpt en blomma till Mamma i morsdagspresent så kunde jag ju ge Pappa någonting också - Måste ju tänka på jämnställdheten :) Men får väl köpa en burk kakor av Axa också då, så får Pappa en sån istället. Men tiden är ju knapp eftersom att det är farsdag redan på Söndag. Men får se har ju inte direkt överflöd i pengar så här i v'äntan på julen..

Blev ledig på Lördag efter lite tjat och gnäll, så funderar på att ta ut lönen och åka till stan och handla julklappar och shit, men ingen som vill följa med :(

Första tanken var att dra in till Gävle och få med Mandy ut men hon brukar ju inte vara så sugen på att följa med plus att Evelina skulle dit, så då tycker jag att dom kan få umgås - Snäll som jag är :) Fast jag hinner och ska hälsa på henne en dag vare sig hon vill eller inte ..

Frågade även Ronja eftersom att jag var till henne och hälsade på idag, om hon ville följa med till stan men hon var inte heller på, på mina planer, eftersom att hon skulle på något Rallykalas med Basse, vad det nu är för någonting.

Och syrran som tjatat så på att åka till Uppsala eller Stockholm för att handla julklappar, vinterjacka och vinterskor kunde inte heller eftersom att hon aldrig får sina pengar som hennes kompis är skyldig henne :S

Så ska fråga Axa om hon är sugen på att följa med, annars blir det nog 50-årskalas hos grannen för mig eller något liknande .

Bytte ämne totalt, men orkar inte skriva mera just nu :)

Vill att de händer något snart

Varje dag är likadan, man sitter och gör alla meningslösa saker som går att göra, typ titta på tv, sitta vid datan och bara ha allmänt tråkigt.
Måste fan göra något åt det här snart - vill att det händer något roligt snart. Finns ingenting speciellt att se fram emot.

Vill ha ett bra jobb så jag kan sysselsätta mig på dagtid (hoppas jag på i alla fall) så man slipper sitta hemma och bara kolla runt hela dagarna .

Vill att det ska bli sommar också så att jag inte fryser, hatar snö och kyla det är fan det värsta som finns . Igår glömde jag mina skor på jobbet också så jag blir tvungen att gå dit i Foppatofflorna idag och det är fan värsta vintervädret ute med snö, is och minusgrader - så det blir ju lite jobbigt.

Funderar på att beställa tid hos frisören också och klippa håret när jag har tagit ut löshåret klart, fast har ju bara en slinga kvar så det blir ju inte så jobbigt, gör mest bara jävligt ont. Och till tändläkaren känner jag också att jag borde gå även fast jag var där för tre veckor sedan, men jag har tandvärk och det är mindre kul. Och det är väl bäst att passa på medan det är gratis, för sen har man väl inte råd att gå dit på ett tag :D

Men nu ska jag gå och jobba!!


...och jag snodde den av Mandy!!

Hur svarar du i hemtelefonen?
Hej de e Linda!
Hur svarar du i mobiltelefonen?
Hej, hallå eller de beror på vem det är.
Ringer det mycket till dig?
Nej, eller ibland :)
Ringer du mycket?
Om jag har pengar så aah!
Vem ringde du senast?
Mandy
Hur mycket pengar har du?
Tillräckligt just nu iaf
Senast kramat och när?
jadu??
Antal timmar sömn inatt?
11 timmar
Sov du ensam?
Nee, med Pischile.
Vem sov du hos senast?
Hos Syrran, fast sov på jobbet en natt oxå :)
Vem sov hos dig senast?
Mandy
Vem vet mest om dig?
Jag själv, eller Mandy kanske .
Vem vet du mest om?
Det vet jag inte, Syrran vet jag en hel del om, mer än jag vill egentligen.
Vad ser du fram emot?
Att få göra något riktigt roligt.
Vad vill du ha just nu?
Ett riktigt jobb
Vem hånar du?
De som jag vill håna.
Vem längtar du mest efter?
eehm ,
Vem vill du helst slippa?
Ska jag inte tala om här.
Vem stör du dig på?
Syster.
Vem vill du sova bredvid inatt?
Ingen, trivs själv .
Vilken buss åker du oftast?
821 eller 838, åker aldrig buss men är gör jag så är det någon av dem.
Vilken årstid är det nu?
Höst eller vinter men utan snö.
Anser du dig själv snygg?
Orka bry sig.
Har du varit kär?
Nähää
Är du kär nu?
Näääj!!
Är du en bra partner?
Kanske, kanske inte.
Har någon varit otrogen mot dig?
Nej !!
Har någon varit otrogen mot någon , med dig?
Nej, inte vad jag vet i alla fall :)
Har du varit otrogen?
Nej !!
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad?
Inte min grej de där :)
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
Ibland .
Vad åt du senast?
Pommes frites och brunsås :) eller en räkmacka vare.
Är du polare med grannarna?
Nej inte polare, men mamma och pappa är.
Har du varit på ett party?
Öhh nej !!
Har du varit utomlands?
Nja!! Räknas Norge?? haha
Var är dina syskon just nu?
Hon är på toaletten.
Vilken tid gick du upp imorse?
11.00 ca, ringde klockan.
Vad gjorde du kl 2 inatt?
Sov!!
Vad är det första du gör på morgonen?
Dricker vatten och borstar tänderna.
Vad ska du göra efter det här?
Duscha och sova.

Vill att allting ska vara som förut

Satt och tänkte idag, så jävla annorlunda allting är mot förut. Vill att allting ska bli som förut, man hade problem men de va ingenting mot nu.

Idag när man gått ut skolan och inte hittar något vettigt jobb så är allting ett problem eftersom att man inte kan göra något på grund av att man inte har några pengar. Förut gick man i skolan träffade sina kompisar varje dag och fick i alla fall lite pengar i månaden.

Ännu bättre var det på den tiden man var ute med kompisar varje helg och bara hade grymt roligt utan några bekymmer men så är det inte längre eftersom att man splittras och växer ifrån varandra. Varför ska allting förändras.

Blev tvungen att ringa Mandy så jag fick lite roligt i alla fall, inte för att vi har något att prata om egentligen. Det tar ungefär 20 minuter i tysthet innan vi kommer på något som intresserar oss båda att prata om. Och det blir samma ämne varje gång - "Personer som vi stör oss på" och typ "gamla tider". Men det första ämnet är alltid det roligaste för fy fan va vi kan skratta ibland och så blir vi sura för att den eller den personen har gjort något som den inte borde gjort . Haha så jävla tråkigt liv vi har.

Saknar att vara liten och inte ha några problem, kommer aldrig att få uppleva det igen :S

"Glöm dina bekymmer, för i morgon kommer det nya".