Gamla minnen :)

Jobbat hela dagen (mellan 12 och 20.30) ganska roligt ändå, eller inte mellan 12 och 17 men sen blev det skoj :) Alltid roligt att jobba med Camilla :)

Axa kom dit och vi började prata om gamla minnen eller egentligen så pratade vi mest om Camilla och mina minnen där massa roliga människor ingår :)

Alla Ullfors-tripper, alla fester eller vad man ska kalla det hos Camilla och Evelyn och Mandy haha så jävla roligt vi har haft alltså .

Planerar att hitta på något roligt hos Camilla på fedag, eller inte planerar utan det är redan planerat . Hade tydligen inget val :) Men det blir i alla fall jag, Axa, Camilla och så ska vi försöka få med Mandy också, men hon svarar inte i telefon men har för mig att hon skulle jobba, så ska väl inte störa.

Pratade även med Albert idag och han funderade på att ge mig fast, och det skulle ju inte skada :)

Men fy fan va vi har skrattat idag alltså, satt i typ en timme och inte gjorde ett skit bara pratade och sedan började vattenkriget eller jag blötte ner Camilla lite på typ benet och hon gav igen genom att spruta typ 10 liter vatten i örat på mig så jag har fortfarande lock, men men det är väl sånt man får ta ibland :)image4

Men nu är det dax för en dusch .

Kommentarer

En kommentar tack:):

Ditt namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (bara jag som ser..):

Bloggadress (eller liknande..):

Nu är det bara att skriva ...

Trackback