Onsdag

Julius börjar bli sitt vanliga jag igen, lite seg/slö. Men det kanske inte är så konstigt. Har varit och köpt "finmat" till honom, är ju inte så lätt att äta vad som helst när man bara har fyra tänder..

Var och hälsade på hos Ronja, Rasmus och Junia. Ååh så söt hon var. Liten☺️

Blev bjuden på middag, och sen kände jag hur huvudvärken började tränga på:/

Jag vet att jag får huvudvärk när jag fuskar med maten och väntar alldeles för länge innan jag äter på dagen. Men ändå gör jag det, dumt? Ja!!

Men nu ska jag bädda ner mig i sängen.

Stackars liten



Stackars Julius mår dåligt. Han är fortfarande lite groggy efter att han var nedsövd.

Vakna upp efter en timme utan päls och sex tänder fattigare med blodet rinnande ur munnen kan inte vara så lätt. Tycker så synd om honom. Bara han kvicknar till så blir det nog lite bättre i alla fall. För tillfället så ramlar han mest runt, vägrar att ligga stilla.

(Lägger upp bild på nya frisyren senare.)

Tankar och funderingar

Tänkte på en sak i söndagskväll när jag gick och la mig i sängen; nu när jag jobbar som jag gör, (alldeles för..) mycket och varenda helg. Så är det så himla skönt när det är söndagkväll och det är måndag dagen efter och jag har sovmorgon hur länge jag vill. Ibland är jag ledig måndagar annars börjar jag jobba klockan 16 och då är jag vaken i vilket fall som helst. Jag är alltså helt tvärtemot alla andra.

Äsch.. Har jobbat 16-22 idag i alla fall, rullade på med folk men jag var mest seg och gäspade kändes det som. Orkade inte ta tag i något ordentligt. Känns som att jag aldrig blir ordentligt utvilad:/

Kollade klart på skilda världar innan jobbet, så nu har jag kollat igenom alla 15 boxar (500 avsnitt.) och vette tusan vad man ska göra istället - skaffa sig ett liv kanske??!

Imorgon ska jag till veterinären med Julius, tandvård och pälsvård. Kör på samma sak en gång om året och nu är det dax, stackars liten. Men det behövs ..

Nu ... God natt 




Cola Zero

Jag har så ont överallt och jag är så jävla trött i kroppen så jag skulle .. Eehm jag vet inte. Har ta mig fan ont överallt, knäna, hälarna, hela benen och hela fötterna, armarna, händerna, osv osv. 

Nu är jag ledig imorgon i alla fall och det ska bli så förbannat skönt för det här har varit den jobbigaste helgen på väldigt länge. 

Nu blir det skilda världar och min efterlängtade Cola Zero, sen ska jag sova och det ska jag göra länge !!




Allt på en gång

Sämst på att blogga jag vet. Men är mest jobb hela tiden och när jag är ledig så är jag bara stressad för att jag ska hinna med så mycket som möjligt.

Har i alla fall varit ledig måndag och tisdag. Igår (måndag) så hälsade jag på Ronja en stund, pratade en massa. Var så länge sen det bara var hon och jag så det var välbehövliga timmar:) 
Sen efter det blev det en sväng till Uppsala med Malin, båda två var sugna att kolla på fullerö. Men när vi väl var där så fanns det ingenting som föll oss i smaken istället så var vi först till rusta och sen en snabbis till Gränby innan vi åkte hem. Hittade presenter till syster som fyllde år på alla hjärtans dag, i lördags (bättre sent än aldrig med presentinköpet!!) och så köpte jag även en present till Ronjas och Rasmus bebis som skulle ha kommit i söndags men som verkar bli lite försenad:)

Idag har jag hjälpt mamma att rensa lite och så har jag bakat morotskaka som jag bjöd Sturessons och Zetterströms på. Efter så blev det middag med Malin på jobbet:)







Jag har varit snäll, så jag har fått blonmor av tre snälla människor i veckan/helgen :):)

Invecklat

Precis klivit utanför dörren från jobbet. Är trött och mår illa men är ändå pigg och mår bra. Går inte att förklara så bra, det är så jag mår.

Nu blir det att åka hem och lägga mig på soffan en stund och kolla skilda världar innan jag ska sova. Sen är det arbete som gäller resten av helgen:)

Isabel och snögubbe

Ledig idag. Har huvudvärk så jag håller på att dö, men försöker förtränga den och istället tänkte jag städa, framförallt damma. Känns som hela lägenheten har dammat igen!!

Var hem till mandy, Henke och Isabel en sväng. Mest för att jag saknat Isabel:) 
Har åkt lite pulka och sladdat runt annars så har vi (läs Henke, efter att mandy jag insåg att vi inte kunde..) kämpat med att ta ner lösa grenar som hängde i träden. Haha ja så roligt hade vi.

Hann göra en liten snögubbe också men då hade telefonen hunnit dö:/




Arbete, arbete & gorgonzola

Händer inte så värst mycket för mig för tillfället. Jobbat 10-12 timmar både fredag, lördag och söndag. Så i stort sett så har jag vaknat på morgonen, åkt till jobbet, åkt hem och lagt mig i sängen direkt och så lika dagen efter..... Men imorgon, då är jag ledig. Och som jag ska vara ledig, ska inte göra nånting alls som man borde göra.

Nu tänkte jag starta ett desperate housewives-maraton i alla fall. Börjar på säsong 1.

Lägger ut den enda bilden jag tagit i helgen och det var på gårdagens middag som Malin bjöd på, på jobbet alltså:)

Schnitzel med klyftpotatis, gorgonzolasås och gurka. Sjukt gott, speciellt såsen som jag ätit dagligen i en vecka nästan haha.