Förkyld



Känner mig inte direkt skitpigg idag, men förhoppningsvis så mår jag bättre och blir piggare när det är dax att jobba. 

Så blir vila i 2 timmar innan det är dax för ett 10-timmarspass.

Torsdag

Blev inget jobb för mig idag, dom ringde så fick jag avgöra själv om jag skulle jobba eller inte. Struntade i det eftersom att jag inte mår helt hundra.

Men rastlös som jag är så tröttnade jag strax efter 18 på att ligga i soffan och glo så bestämde mig för att åka och tanka bilen och sen se vart jag hamnade. Det blev hos Ronja och Rasmus. 
Pratade en massa, åt lite tacos och tog en runda med hunden innan jag gav upp och skulle åka hem.

Så ringde jag rosa och skulle kolla hur dagen varit på jobbet, slutade med att jag satt där i två timmar och åt nötter och pratade skit med henne och Malin.

Nu är jag hemma, vattnade blommorna ute och precis när jag hällt i sista vattendroppen så började det regna. 

Blir sängen nu i alla fall. Så god natt!!

Förkyld & glassplitter

Mår inge bra, huvudvärk, ont i halsen, hostar etc etc. Förkyld helt enkelt.

Mamma kom och väckte mig vid halv tolv, då skulle hon ha skjuts/sällskap till Gävle för att köpa en grill. Var hemma igen strax efter ett så var bara en snabbis.

Kom hem, låste upp dörren och så blåste den upp och alla grejer i hallen blåste ner på golvet. En ljuslykta slog i golvet och förvandlades till miljoner glasbitar. 

Så nu har jag dammsugit. Har även stoppat i en filt i tvättmaskinen som Isabel spydde på häromdagen. 
All tvätt är vikt och lagt på sin plats, diskmaskinen är i full gång och maten står i ugnen. Känner mig riktigt duktig idag.

Börjar jobba vid fyra så nu ska jag bara äta och vila så jag orkar jobba några timmar sen.

Vattenmelon

4 grader varmt (kallt kanske man ska säga..??!) och jag ligger i sängen med täcke och filt, jag som normalt bara har ett påslakan.

Ont i halsen har jag också, förkylning på gång känns det som. Bara hålla tummarna på att det inte blir så allvarligt. Varken orkar eller har tid. Eller egentligen så har man väl aldrig tid att bli sjuk. Men i alla fall.

Jobbade 16-22.45 ca. var folk hela tiden, så klockan "sprang" fram. Kändes mer som 1 timme än nästan 7.

Avslutade kvällen hos rosa. Där vi hängde i soffan och åt vattenmelon. Och självklart så var Malin med och livade upp stämningen:)




Trött

Efter att ha jobbat och sprungit hela dagen igår. Så fick jag och Malin för oss att dra till Gävle och äta på Max, tvingade med oss rosa också. 
Glömde bort/hade inte tid att äta på jobbet så kändes det som en väldigt bra idé.

Kom hem runt 12 och kunde inte somna. 
Imorse ringde klockan vid 10 och jag hade Max sovit 2-3 timmar. Så är en aning trött för tillfället.

Har spenderat hela dagen i Valbo/Gävle med mamma. Hittade två tröjor/toppar, två leggings och sen var det nog inte så mycket mer. Men jag är nöjd ändå.

Nu sitter jag hos mamma och pappa i stormen och väntar på att potatisen ska koka färdigt.


Träffade på den här finingen i Valbo, tror hon fick en chock när det var jag som drog vagnen när hon vaknade haha. 

Fredag

Har planterat blommor och hängt på gräsmattan med Julius. 
Nu sitter jag på altanen hos mamma och pappa och väntar på att jag ska börja jobba eller nått.


Har inte någon ork för att göra något vettigt. Skulle behöva tvätta och diska. Men det kommet antagligen finnas kvar till någon annan dag.. Tråkigt nog.

Bara bilder.

Har hängt med mandy, Isabel och Heidi idag. Har även planterat blommor hemma och mandy (och lite jag!) har oljat in uteplatsen hemma, så nu ät äntligen det färdigt.










Måndag






Eftersom att det regnat hela (jävla!!) dagen så har det inte blivit någon oljning idag heller. 
Istället så har jag myst med Isabel, hängt med mandy, handlat blommor till mig som ska planteras imorgon (förhoppningsvis!) och till jobbet som jag och Malin har planterat idag.

Nu sitter jag i soffan efter att jag hälsat på hos mamma och pappa en stund. Kommet inte ihåg sist som jag kom hem och bara kunde vara för mig själv så här tidigt sist.. Men Gud så skönt det är ibland att bara vara för sig själv.

Har köpt glass och jordgubbar som jag ska mumsa på:)

Men va??!!

Jag blir så jävla irriterad. Nu har jag jobbat i stort sett varje dag. Och varenda dag så har det varit typ 25 grader varmt och sol.

Idag är jag ledig och visst fan regnar det!! Egentligen så har jag ingenting emot regn men jag har planerat att olja in uteplatsen hur länge som helst. 

Idag hade hag bestämt mig för att göra det, jag skulle bara fixa lite inne och så skulle jag duscha. Sen när jag går ut så regnar det. Inte ett dugg störande.




Hjärtstopp x 2

Jobbat hela dagen idag också. Åkte en sväng till mandy och Henke efter jobbet där axa och Tobbe också var. Skulle bara in en snabbis men fastnade framför en film (baksmällan 2!!).

Kom i alla fall hem nyss efter att jag skjutsade hem axa och Tobbe. Kliver innanför dörren och telefonen börjar ringa på högsta volym i en knäpptyst lägenhet, hoppade en halvmeter. Får i alla fall tag på telefonen efter massa jonglerande och går in i köket för att mata katterna. Tänder taklampan och så exploderar den, hoppade typ 2 meter den här gången haha. Och så gick ju säkringen/proppen eller vad det heter så kylskåpet och frysen dog dom också.
Hade det inte varit pågrund av kyl och frys så hade jag bara sopat upp glaset och gått och lagt mig men nu var jag tvungen att få igång kylen och det. 

Till slut gick det i alla fall. 

Händer lite grejer fast man jobbar dygnet runt.

Rökpaus

Har dammat hela lägenheten, har bara en maskin med tvätt kvar så nu ska jag börja dammsuga. 

Sen skulle mandy, Isabel och Heidi komma. Så jag får väl vara nöjd med dagens insats efter det här:)

På jobbet

Blev inte så mycket gjort idag. Tvättade och hängde två maskiner, plockade ur diskmaskinen och ställde upp stolarna på bordet. 
Efter det så tog jag paus, satt mig i soffan, tittade på tv och sen vaknade jag strax efter 15.00. 
Händer inte ofta att jag somnar i soffan, men det händer tydligen.
//trött tjej

Jag ska...



 De här två ska fixas. Den undre ska målas vit och den andra har jag inte bestämt mig för om jag ska måla vit eller låta den vara som den är. 
Sen ska det planteras blommor i dem.

Får se när det ska hinnas med bara. Är ledig en dag den här veckan också och det är imorgon. 
Har hundra saker jag ska göra, har tvätt i hela badrummet och resten av lägenheten ska städas ordentligt. Uteplatsen ska oljas in osv osv. 

Men det är ju ingenting jag känner för när jag väl är ledig. 

Har påbörjat tvättningen idag i alla fall och så har jag börjat städa lite. Men det går ju inte direkt skitfort om man säger så:)

Bebisfästing

Årets första fästing (på mig alltså..) satt mitt på mitt vänstra knä. Den var jätteliten. Och nu kliar det överallt bara för det. 
Ungefär som att det börjar klia när man pratar om löss..

Har jobbat 16-22 var ganska lugnt. Städade lite och grejade. Vid kvart i tio så kom dom med uteserveringen så snart ska väl den öppnas också. 

Innan jobbet så var jag hos mandy. Tiggde åt mig mat och pratade med Heidi, Jejje och mandy OCH Isabel:)

Dagen

Inte världens mysigaste dag i skärgården. Men vi har ju fått en hel del gjort i alla fall:)


Först åkte vi fel, Angelica som skulle visa vägen var inte den bästa vägvisaren.
Men till slut så kom vi rätt i alla fall.


Samlade ihop massa sniglar som "låg i vägen" för att rädda dom från oss när vi skulle springa med grejer. (Men pappa råkade mosa alla ändå..)

Huset.

Började att rensa under huset.
Sen vinden.

Och därefter tog vi insidan.
Eldade upp typ hälften.

Resten la vi i en container.
Och så åkte vi hem.

Det var typ dagen lite snabbt i bilder:)

Nu är jag så galet trött (gick upp vid 6.00 imorse) så ögonen bränner.
Men blir väl tvn en stund först..

5

Klockan ringer om 5 timmar . Känner mig riktigt pepp. Var tvungen att kolla klart på röstningen på Eurovision när det gick så bra för Sverige. Tredje plats, ingen fy skam!!

God natt

(Funderar på att klä på mig så jag bara kan kliva upp, borsta tänderna och åka imorgon!!) haha

Matbilder och massa annat

Alarmet är ställt för morgondagen. Ska följa med syrran och hennes "crew" och hjälpa till att tömma ett hus i skärgården.

Känns sådär när jag ser alarmen, men roligt att göra nånting annat än att jobba. Bara det att lämna Tierps kommun är ju värsta grejen känns det som haha.

Jobbat hela dagen idag, har agerat kock bland annat. Lite roligt att göra det med ibland. 

Finns det något roligare än dessa matbilder(?). Blev i alla fall schnitzel och stekt potatis med massa färsk persilja på för min del, så gott!!

Nu ska jag fortsätta "slötitta" på Eurovision. Sen blir det sängen så jag får någon timmes sömn i alla fall:)

Städning pågår (hos mandy!!)

Händer lika lite fortfarande. Har varit en sväng på marknaden med mandy och Isabel. Fanns inget roligt, köpte plastpåsar (vuxenpoäng!!) och brända mandlar.

Sen var jag hem en snabbis och fixade tvätten och efter det så var det dax för jobb igen. 


Har tagit ett kort idag, det är väldigt lite till och med för att vara jag. I alla fall så var det på mandys köksbord + stolar och det var inte ens meningen att jag skulle knäppa kort, men jag är inte så teknisk haha.

Svammel

Dålig uppdatering, men händer inte så mycket. Eller typ att jag (vi!!) såg en varg igår och det var värsta händelsen.
Men förutom vargen så jobbar jag mest bara.

Idag har jag sprungit en mil på jobbet känns det som. Fattades personal, så jag och reza fick köra själva, jobbigt men det gick. 

Samlade på mig nästan 600kr i dricks, så snart har jag råd med alla räkningar haha.

Imorgon ska jag också jobba, som vanligt. Får se om det blir en sväng på marknaden också. Är ju egentligen helt meningslöst då det är samma skit varenda gång.

Äsch. Hörs

Varg



Vi såg en varg. Livrädd. Alltså vi, inte vargen.

Ny vecka, nya möjligheter

Igår blev det årets första bilbingo, vann inte en krona. Axa däremot vann 1200kr. Inte ett dugg irriterande, hade jag gått före henne i kön så hade pengarna varit mina haha. Men får väl säga grattis till henne ändå.


Efter det så åkte vi och handlade och sen lagade vi mat, klyftpotatis och schnitzel. Riktigt gott med hemlagad mat när man har jobbat en längre tid.


Idag har jag jobbat, jobbar alla andra dagar den här veckan också. Eller inte söndag men då har jag andra planer så fullspäckad vecka med andra ord.


Katten har varit i slagsmål eller nått för hon har ont i svansen. Den bara hänger. Hon som alltid har svansen ståendes rakt upp och spinner bara man tittar på henne. Men inte nu - stackars!!

Ångest

Finns det något värre än att skjuta problemen framför sig (?) det är precis vad som händer i mitt liv just nu.

Jag vill så jävla mycket samtidigt som jag känner att jag bara skiter i allting. Hoppas på att allt löser sig till det bästa imorgon. Återstår att se. 

Skönt med lite ledigt i alla fall, även fast det är av en konstig anledning.

Nu ska jag sova, ska försöka hinna med en massa i morgon. Hälsa på hos mamma och pappa som jag inte har gjort på flera veckor nu.

Talar i gåtor

Irritationen har stigit mig åt huvudet. Eller vad man säger, huvudvärk har jag i alla fall.

Det är lördag och jag är mer än ledig, imorgon också. Dagarna efter det också kanske.

Jag har det mest bra, myser med Isabel..

.

Ingenting blir bättre med tiden, vad alla andra än säger. Bara så ni vet!

Jävla skitdag, den kan fan inte bli värre. 

Potatis

Som vanligt så blir det inte som jag har tänkt mig.

Tanken var i alla fall att åka hem direkt när jag slutade jobba vid nio, duscha och sen bänka mig i soffan och kolla på "Hundraåringen" som jag köpte häromdagen.

Men istället så jobbade jag till nio och blev sen hembjuden till rosa av Malin, då hon fick nån typ av inspiration från churchstreet igår och bjöd på massa gott idag.

Men nu är jag hemma, och jag hoppar både duschen och filmen och tar det när jag vaknat i morgon istället..
Nu blir det bara en cigarett innan sängen.

Imorgon väntar ett 10-timmarspass (i bästa fall..) men jag börjar inte förrän vid 16.00 så har hela dagen på mig att göra ingenting först..

GOD NATT!!