Rutiner

Kollar för ovanligheten skull på one tree Hill, snart har jag sett klart alla säsonger och kan återgå till mitt "normala" liv.

Just för tillfället så gör jag typ inget annat än att jobba, sova och kolla på tv:)


Missemys

Hemma hos mamma och pappa och myser med bebisarna.

Ska åka hem snart, duscha, tvätta och slänga sopor innan syster och elinor kommer och hälsar på:)


Shopping

Först tandläkaren där dom kom fram till att jag hade ett hål, nångång lär ju vara den första;)

Sen hämtade jag evelyn och så blev det city gross, kebabtallrik och massa prat om gamla minnen haha, fan vad roligt vi har haft en gång i tiden:)

Sen blev det mormor och tårta. Fick kämpa för att hålla mig undan kameran men tror jag lyckades någolunda bra i alla fall.

Nu ska jag packa in alla matvaror sen blir det soffan för ovanligheten skull:):)


Plusgrader

Går inte så bra med städandet, eller det går inte alls. Har skjutit upp det en vecka snart:) egentligen så är det väl bara golven som ska fixas men jag orkar inte bry mig om det:)

Ska i alla fall till tandläkaren om 1 1/2 timme sen blir det city gross eller Ica maxi med evelyn (kanske Mandy om hon orkar..)..

Men först ska jag försöka trassla ut håret och ta bort gårdagens smink..


Min dag

Dagen har gått sjukt fort. Mandy ringde och väckte mig vid halv tolv. Kollade halvt om halvt vaken på ett avsnitt av one tree Hill och åkte sen till mamma för att mysa med kattungarna.

Hämtade Mandy, åt mat på brorsans och "snackade skit" och så handlade vi.

Nu har jag gått en timme på gåbandet och håller på att dö, för att det blir så jävla varmt och svettigt. Duscha och sen spendera hela kvällen på soffan.


God natt

Druckit en massa alkohol, lite för mycket. Bara hålla tummarna för att jag mår bra när jag vaknar. Men det har varit en riktigt trevlig/kul kväll.

Nu blir det sängen efter en bennysburgare. Underbart med nya sängkläder :)


Öl

Ibland är man glad över att man har en snäll syster som ställer upp och kör mitt i natten:)

Så ikväll ska jag dricka någon/några öl :)


Minns gårdagen...

Sovrummet är i stort sett färdigt, ommöblerat, nya sängkläder och för första gången sen jag flyttade in hit så har jag både gardiner och blommor i fönstret..

Julius har tagit plats i sin "hörna" i sängen och jag tänker ge upp för idag. Kanske äta mat och kolla på ett till avsnitt av one tree Hill:)


Ååh

Efter att ha sovit bort hela dagen (som vanligt när jag får och kan..) (vaknade vid kvart i ett..) så ska jag BARA kolla på ett avsnitt av one tree Hill innan jag "tar tag" i dagen.

Minusgraderna har ändrats från 20 minus till 2 minusgrader på några dagar nu. Så istället blåser det. Självklart kan det inte bara vara fint väder.. Alltid med något extra så som storm eller snö. - Gud vad jag hatar den här årstiden.


Glömde bilderna

Axas konto när vi slutade


Bankrutt

Nyss hemkommen från en monopolkväll med axa och Tobbe. Jag och Tobbe blev totalt utklassade av axa, hon ägde alla gator och hade hotell på alla utom tre gator (och det pga att det inte fanns flera hotell)..

Jag och Tobbe körde sista halvtimmen i ett lag, bytte bankkort som det fanns 50 miljoner på och fifflade en massa men det hjälpte inte haha.

Nu ska jag sova, imorgon är det först sovmorgon sen städning sen får vi se om det blir shotsafton med Ronja:)


På/av

Känns som klockan är mitt i natten och det är dax att gå och lägga sig.. Bara för att jag legat på soffan och kollat på one tree Hill och sovit om vartannat sen klockan tre.

Jag som kände mig så duktig som gick upp utan större problem klockan nio imorse håller nu på att dö av sömnbrist istället.

Men ska satsa på att fixa håret och greja så kanske jag känner mig piggare efter det, om inte annat så borde jag ju se piggare ut i alla fall.


Bra humör

Imorgon är det helg igen, den här helgen är jag ledig. Känns som att det händer alldeles för sällan, men det är bra på sitt sätt, man tar "tillvara" på den mer då!!

Imorgon är det först ett pass på jobbet, 10-14 sen ska jag bara vara hemma några timmar. Städa, "hänga" med katterna, duscha och greja.. På kvällen så är det jag och axa som gäller. Spela spel och bara vara - mysigt.

Nu ska jag sova, tidigt idag men Gud så skönt:)


Allt är som vanligt

Hemma, igen. Jobbat mitt torsdagspass och sen åkte jag till mamma och pappa och lekte med kattungarna. Dom har blivit stora och vilda, 4 veckor imorgon:) sötpluttar..

Nu håller jag på att laga mat, potatismos och schnitzel står på menyn. Kvällen kommer som vanligt tillbringas framför tvn:)


Så ere

Fortarande sämst på att blogga.. Finns några som varit snälla och påpekat det också:)

Men fortsätter att skylla ifrån mig på telefonen.

Har som vanligt jobbat eftermiddag idag, som alltid på onsdagar. Kom hem, pratade med Tessan i telefon en halvtimme. Han göra massa bra saker under tiden, plocka ur och i diskmaskinen och få ordning på bänken i köket som var total kaos innan, hängde tvätt. Går alltid mycket enklare att göra dessa måsten när man har sällskap, även fast det "bara" är genom telefonen.

Nu ska jag släcka lampan och hoppas på att jag somnar fort, klockan står på 9.15. Börjar jobba klockan 10.. Tycker inte om att kliva upp tidigt. Och med tidigt så menar jag allt innan klockan 11.

GOD NATT


Slutet gott??

Sitter i bilen och väntar på Ronja som skulle hämta något hos sin mamma.

Vaknade vid halv elva så har inte behövt stressa, även fast jag är galet stressad nu utan någon som helst anledning:)

Får se hur allt det här slutar..


Problem

Mottagningen har varit bra hela dagen, bara hoppas på att det håller i sig.

Har duschat och kollat på one tree Hill.. Nu blir det sängen. Imorgon är det sovmorgon, nästan hur länge jag vill, ska vara i Tierp klockan ett. Men det borde inte vara något problem - haha.


Så ser det ut

Sämst på bloggande för tillfället. Skyller ifrån mig på telefonen då jag aldrig har 3G-mottagning endast E. Har varit så dom senaste dagarna..

Men jobbar på som vanligt så är inte så mycket som hänt i vilket fall. Imorgon blir det Gävle och spådomar med Ronja. Sen ska jag tvinga med henne till plantagen då jag behöver en blomma till för att vara nöjd:)


Minus

Vintern är tillbaka, med kyla istället för snö. Jag är så nöjd man kan bli på den här årstiden, hellre kallt än snö.

Kom hem för typ en kvart sen. Ska lägga mig och hoppas på att jag sover bra, så jag kan kliva ur sängen utan större problem imorgon. Jobb mellan tolv och nio..


58 år &...

Tårtkalas


Stör mig

Två saker som jag stör mig på nått sjukt mycket. När folk måste köra 60 på 70väg. Kör 30 på vägrenen istället om du nu vägrar hålla rätt hastighet.

Eller som nu när jag åkte till mamma och pappa, så tar jag med mig två tomma cigarettpaket istället för ett fullt.


Finfint

Jobbat mellan tio och två. Sen var jag till salongen, där bästa Ronja tvättade och lockade mitt hår så nu är det jättefint.

Har precis varit hemma och matat katterna och nu ska jag vidare till mamma och pappa, då pappa fyller år. Tacos och tårta står på menyn:)


Ute efter värme

Skön dag, har inte gjort något vettigt alls förutom att tvätta en maskin med kläder.
Har i alla fall varit duktig och gått fem km på gåbandet, synd bara att det händer alldeles för sällan.

Nu blir det sängen.

Julius har legat på "sin plats" hela kvällen. Tror han tycker att det är kallt..


Mm

Har haft fullt upp med att göra typ ingenting idag:) hängt med Mandy några timmar, hälsat på hos axa och Ronja, tvättat.

Tänker inte göra ett dugg ikväll heller. Är så galet trött!! Kolla på tv tills jag somnar är planen.


Städerska

Tog slut med folk runt sju. Så nu har jag städat som aldrig förr. Synd att jag aldrig är på sånt "städhumör" när jag är hemma:)

Slutar i alla fall om typ en kvart. Väntar på att alla som är här och spelar ska gå härifrån så jag kan göra klart det sista.

Imorgon blir det nog att hänga med mandy, om inte hon har fått för sig att göra något annat. Får se!!


Inget

Sitter på jobbet, hade planer på att städa en massa då jag trodde det skulle bli jättelugnt idag, men jag hade fel. Har kommit folk hela tiden så har inte blivit av med något städande alls (än så länge i alla fall..)


Jan. 14, 2013

Somnade tidigt och vaknade tidigt. Vaknade och gick upp vid nio, inte ofta som det händer måste jag ju medge.

Har tvättat och plockat lite här hemma.

Ska äta och bara ta det lugnt, vid fem så är det arbete som gäller igen:)


Det händer

Nu blir det tvn hela kvällen. Tända ljus och semlor:)


Någon bad om...

Bilder på skorna:)


Nya blommor

Huvudvärken avtar sakta men säkert.. Har plockat upp och fixat allt jag köpt idag:)

Nu ska jag baka semlor. Köpte vetemjöl istället för strösocker idag..


Hemma

Kom precis hem, huvudvärk till tusen. Beror antagligen på för lite sömn.

Jag som skulle göra så mycket, tvätta, baka osv osv. Men får se, får ta det i lagom tempo så huvudet hinner med..


Kärlek

Två par nya älsklingar till samlingen:)


Origami

Kommer hem. Båda katterna sitter fint innanför dörren och ser allmänt söta och oskyldiga ut.

Men när jag kommer in i köket så inser jag att det inte var så oskyldigt. (antar att det är..) Julius har provat på servettvikning. Utan framgång om man frågar mig..

(gabbe, hette det origami??!!😃)


Jan. 13, 2013

Väldigt, väldigt långtråkig kväll/natt. Har varit hur lugnt som helst. Men skönt att bli färdig med allt till kvart över ett :)

Hem, kasta mig i sängen och vänta på att mamma ringer och väcker mig. Tio ska hon tydligen ringa. Klockan halv elva ska jag hämta henne sen blir det Valbo.


Update

Äntligen så ligger jag i sängen. Har så sjukt ont i benen, typ träningsvärk. Hoppas att det "lagt" sig lite till imorgon.

Hade typ fem personer fram till kvart över tolv. Totalt dött, tänkte (och hoppades lite..) att det skulle vara så resterande 45 minuter innan stängning. Men helt plötsligt så var det typ fullt, massa spring och folk som hällde ut drinkar och öl på golvet. Men var färdig med städning och allt innan klockan två så det gick jävligt smidigt måste jag säga. Även fast det såg ut som det gjorde..

Men nu ska jag sova..


Rubrik

Ska börja göra mig iordning. Börjar jobba vid fyra men ska luncha med Tessan vid två, så lär ju inte hinna hem efter det.

Fryser ihjäl av den här jävla stormen. Julius vägrar gå ut vilket kommer resultera i att han kommer vara vaken hela natten och dryga. Tur att jag börjar vid fyra imorgon också:)


..

Är sjukt less på det här jävla vädret. Hellre massa snö än att det ska vara storm..

Bädda ner mig i sängen med massa täcken och filtar och sova, länge!!


Inte som planerat

Vad irriterande att jag var och handlade enbart för att jag skulle baka semlor.
Kommer hem och inser att det är vetemjöl jag hade slut på och inte strösocker. Nu har jag 4 paket strösocker och NOLL vetemjöl och det blir inga semlor idag heller :/


Överraskning

Vintern har kommit tillbaka, överraskade med en snöstorm. Visste att vintern inte var slut men jag hoppades in i det sista att det var slut med snöande och stormande ..

Har i alla fall jobbat sex timmar idag, handlat (så jag kan baka semlor!!) och nu är jag hos mamma och pappa. Ska tigga middag här, orkar inte laga mat. Så får väl nöja mig med pannkakor här istället:/


Min dag

Vaknade (av alarmet) och gick upp vid halv elva. Halvt typ död fram till jag fick sms om att mitt löshår hade kommit.

Kastade i mig lunch sen blev det Tierp, hämta paketet och vidare till salongen för att sätta i det..

Hälsade på hos Camilla en snabbis innan jag åkte hem, matade katterna och grejade lite för att sedan åka och jobba sex timmar.

Har haft turen att ha Ronja som sällskap några timmar på jobbet. Var lite folk nästan hela tiden, men kom ändå därifrån vid tio då allt var fixat. Skönt.

Nu blir det tvn en stund sen ska jag sova. Imorgon är det arbete som gäller 10-16 sen ska jag baka semlor tror jag. Får se hur det blir..


Tråk

Kollade klart på filmen, trodde den skulle vara bättre - bara hålla tummarna och hoppas på att tredje filmen kommer vara bra.

Åkte till mamma och pappa och hälsade på kattungarna. Och nu sitter jag i soffan (igen!!) . Har 24 grader inne, men fryser snart ihjäl. Massa tända ljus och filtar så får hoppas på att det hjälper.

Nu blir det tvn ett tag till.


Snart så

Åh vad jag längtar:)


Blond igen:)

Kom precis hem från salongen. Överraskning i postlådan - snabba cash 2. Titta på den sen får man se vad som händer:)


Död

Två dagar i rad har jag gått upp tidigt. Igår var det mycket lättare än idag.

Om 20 minuter ska jag vara i Tierp.


Japp

Har varit till banken och handlat med mamma. Sen har jag varit hemma hos dom typ hela dagen, kom hem nu.

Slå på en film och bara göra ingenting innan det är dax att göra sig iordning för 5 timmars arbete:)


10 dagar

Tittar på "hur man blir av med en kille på 10 dagar". Har sett den typ 100 gånger men finns inget annat som är sevärt på tvn. Så en gång till skadar inte.

På tisdag är det bokat för blondering av håret hos axa. Gud va skönt:)


Ont

Städat klart, dammsugit och moppat golvet. Hälsat på mamma, pappa och katterna, sen blev det en sväng till Tierp för att handla lite med syrran och elinor.

Maten är snart klar så nu är det bara att vänta.

Foten värker, har inte gjort nånting konstigt alls (vad jag vet!!) men det gör sjukt ont hela jävla tiden.


Otur i turen

Vaknade av Alarmet idag, och var till och med så pass utvilad att jag orkade kliva upp:)

Ska fortsätta med städandet idag så jag blir färdig. Annars har jag inte en aning om vad som händer..

Av någon konstig anledning så kollade jag kontot det första jag gjorde när jag vaknade. Visste att det i stort sett var tomt men skulle kolla i alla fall. Inte ett dugg överraskad man blev när mamma hade fört över 3500 kronor ungefär. Ringde och frågade varför, och då blev jag tvungen att skicka tillbaka pengarna haha. Otur!!

Nu ska jag tvätta.


Toamugg & poliovaccin

Efter att ha skrattat mig genom kvällen så har jag nu "landat" hemma.

Lyckades få min vilja igenom och spela julklappsspelet, även Rasmus blev med. Hade fem paket ett tag men när klockan ringde så hade jag självklart bara ett - en sparbössa. En sån som man måste ha konservöppnare för att kunna "tjuva" pengar..

Men nu ska jag gå och lägga mig i en renbäddad säng - skööönt:)

(Tobbe fick 36 doser vaccin i sitt paket från Ronja . Så jävla bäst.. Och jag hade köpt en toamugg som axa vann.)


Kort & öl

Först ölparty med syster sen kortspel med Ronja och Rasmus.


Signe Karlsson

Helt däckad. Jag har fört ett jävla oljud runt henne, flyttat korgen hon sover i men det gjorde inget. Tydligen ganska trött efter att sovit ungefär 16 timmar:)


Mat

Går riktigt bra med städning/rensning/tvättning idag. Väntar på att syrran ska komma och hämta massa grejer som hon ska ha eftersom att jag själv har tröttnat på det:)

Maten står i ugnen, blir potatisgratäng för ovanligheten skull:) och så ska jag försöka komma på något att äta till det också..


Inte nån utlandsresa

Jag hatar Nordea. Nu kan jag ju inte samla på mina enkronor längre, eftersom att dom ska sluta med kontanter.

Jag som skulle spara till
15000 och sen åka utomlands. Istället blev det 4500 kronor och antagligen så blir det att betala räkningar för dom - Gud vad irriterande..


Ännu en dag

Kom hem vid halv ett nångång inatt. Ställde klockan på 11 för att jag inte skulle sova bort hela dagen - vaknade för tio minuter sen. Underbart!

Hungrig som bara den. Känner mig mer bakfull idag än jag gjorde på nyårsdagen . Drack bra mycket mer på nyår än igår då jag drack 1 öl och så öppnade jag en ny som jag tog en klunk ur:)

Försöka ta tag i tvätten och resten av städningen . Får se hur det går med den saken:/


118800

Dom som ska ha svar på allt.


30 minuter duktig

Jag tyckte att jag gick "relativt" fort på gåbandet. Men efter att ha gått i 30 minuter och bara hade gått 2,5 km då gav jag upp för idag.. Har i alla fall varit duktig i en halvtimme:)

Nu blir det en dusch sen får vi se vad som händer. Om axa och Ronja (och Tobbe) vill vara med på min idé:)


Morfars födelsedag

Har varit och tänt ljus på morfars grav.


Söt

En grå, en svart & en vit


Glad tjej

Kan vara så att jag har världens bästa farmor:)


Kattbebisar

Fördriver tiden hemma hos mamma och pappa. Jag ska få köttbullar med gräddsås, så jag är nöjd:)

Kattungarna har fått ett öga var och skriker som galningar, ramlar ur soffan och är mest bara söta. Men nu har jag lagt i dom i en kartong så dom inte får hjärnskakning av alla "vurpor" dom gör..

Jobbat sex timmar (lunch) idag, och planerna var att jag skulle åka hem och fortsätta städa men det orkar jag inte, eller rättare sagt jag vill inte..

Imorgon blir det ett kort pass på bara 4 timmar. Skönt:)


Fruktigt

Jobbat färdigt för idag och nu är jag hemma. Känns som att det är måndag. Blir snurrig av alla dessa helgdagar, men nu är det slut på dom ett tag:)

Är nyttig och kör på "fruktmys" ikväll. Fick finaste fruktfatet i julklapp av mandys och Henke:)


Inte julfint längre

Fick ett ryck och plockade bort alla julgrejer och bytte ut julgardinerna. Var till och med så duktig så jag la i alla julgrejer direkt i en kartong istället för att sprida ut det i hela lägenheten:)

Nu ska jag åka och jobba ett sextimmarspass..

(hjärtat som hänger fick jag av axa och Tobbe i julklapp..)


Mycket som händer. Eller!?

Lagar mat nu så jag kan äta sen ikväll när jag är trött och hungrig.. Framförhållning kallas det :)

Har rensat i badrummet, det enda som hände var att det minskade med grejer i badrummet och ökade i hallen.. Typiskt mig.

Kollar på the big Bang theory-maraton som går på tvn typ varannat program då jag redan sett dom flesta.


Småmissar

Ätit pizza med mamma och pappa . Och hälsat på kattungarna!! Nu ska jag hem och tvätta och kasta sopor:) härlig början på nya året.

Pappa fick en dörrmatta i julklapp:)


Gott nytt

Nytt år och nya möjligheter!

Jag hade kul igår, jobbade som sagt fram till klockan åtta sen åkte jag hem, tog en dusch, åt mat och fixade mig innan jag åkte tillbaka till Tierp.

Blev lite väl mycket "drama" ett tag men det gjorde inte mig så mycket:)

Kom hem runt halv tre, piggare än någonsin. Så fick för mig att börja städa. Men bara börja för det ser fortarande ut som kaos.

Mår i alla fall bra idag, då är jag nöjd för finns det nå värre än att ligga bakfull en hel dag. Och jag är ju bara ledig idag innan jag ska börja jobba igen så:)