- Mandy, fin i håret?



Mandy tror att hon ska bli fin i håret till ikväll - skenet bedrar. Det är ju jag som ska fixa det .. haha


- FAAAN!!

Bara massa bekymmer, får se vad som händer under dagen vad som kommer med allting. Vill bara att allt ska bli bra. Orka inte vänta har inte råd att lägga ut mer pengar. Vad fan ska man göra? Bara vänta är lika mycket fel. Måste göra något och det snart!


- Inte lätt att bli gammal.

Skulle ju inte vara helt fel att ta en dusch så det är ju så det lär bli. Sen blir det nog sängen och en sovmorgon imorgon också så att jag orkar med att vara vaken några timmar extra imorgon.
Tur att jag är ledig både lördag och söndag så jag hinner vila ikapp. Nu för tiden så orkar jag ingenting. Skillnad mot när man var 14 15 år och var uppe hela nätterna och dagarna för det mesta. Inte lätt att bli gammal.

Nu ska jag duscha.


- Lite bilder från kameran.

Blommorna efter Farfars begravning.







Julius, liten!



Ceasar..



Första advent



Knäck..



Sover djupt..



En mindre rensning av skorna..



Julfin.



Ceasar också.


- Mandys kompislista

Har lagt in lite bilder från kameran som kommer upp alldeles strax. Sitter och pratar med Mandy. Ingenting som händer, ingenting som är sevärt på tvn.

Mandy kom fram till att hennes bästa kompis var Leo (hennes katt..) och att jag kunde vara nummer ett om jag hade varit snäll när vi var 14 år. För enligt Mandy så hade hon ringt till Camilla och frågat om hon fick komma och "leka" med oss. Så Camilla låtsas gå och fråga hennes mamma om Mandy fick komma och sen så vi att hon inte fick (fast enligt Mandy så frågade vi aldrig..). Och det är anledningen till att jag inte ligger på placering 1 på Mandys kompislista.

- Nu får vi hålla tummarna att det fungerar

inte förän nu har jag lyckats fått hem programmet så jag kan fixa lite musik. fast har ju inte provat om det fungerar än, så ska inte ta ut glädjen i förskott. Återkommer om det!

Har i alla fall nästan städat klart, ska bara hänga en maskin med tvätt och torka golven men det fixar jag nog i morgon.

- Musik ska det bli.

God morgon. Blev en lång sovmorgon, men det kändes skönt. Vaknade med armen i någon konstig vinkel så har jävligt ont, fortfarande fast jag varit vaken och uppe ur sängen i mer än halvtimme nu i alla fall.

Mandy ringde och väckte mig så ska med henne en snabbis in till Tierp och leta nyårsklänning lite senare. Samtidigt ska jag försöka fixa lite grejer som jag skjutit upp föör länge nu. Typ panta flaskor och slänga massa grejer som står och tar plats.

Först ska jag ju som sagt i alla fall påbörja städningen. Direkt efter att jag lyckats hitta lite musik, om jag nu lyckas det vet man aldrig.

- Testing testing

Eftersom att jag inte bloggat ordentligt på ungefär fyra månader eller någonting så tänkte jag prova på det här med tidinställda inlägg.

Så det blir ingen film för min del, istället så skriver jag det här helt meningslösa inlägget, provar fixa tidsinställningen och går och lägger mig. Imorgon är det ju som sagt storstädning på gång.

God natt

- Beslutsångest!?!?

Sova tidigt eller titta på en film?
Beslutsångest!
Jag vet att jag måste vakna tidigt imorgon för att påbörja
högen med tvätt, dammsuga, skura golven osvosv.


- Början på något nytt ...

Data är införskaffad och bredbandet är installerat så nu ska jag försöka ta tag i dett här med bloggandet igen. Får se hur det går, har ingenting att skylla på heller (inte än så länge i alla fall..)

Blev i alla fall en tripp till Uppsala med Mandy och Micke idag. Hittade ingenting annat än datorn och tur var väl det för då hade jag varit helt luspank nu. Men istället så blev det en 'shoppingtur' med mamma i Tierp istället; Lidl, Hemköp, Ica och Systemet. Några hundra fattigare.

Sitter och kollar på 'A shot at love with Tila Tequila' och pratar med Axa i telefonen. Planering av nyår. var nästan helt inställd på att hyra en film och sitta framför tvn med katterna hela nyårskvällen. Hade ju inte hört något alls om nyår, ingen som hade någon idé eller liknande. Men nu slipper jag fira in det nya året för mig själv.

- Två månader senare

Tänkte bara visa att jag lever. Har varken dator eler internet som fungerar hemma hos mig och när jag är vid en dator så är ju inte bloggen det första man tänker på. Men nu tänkte jag att jag skulle slänga upp ett snabbt inlägg.
Har inte ens varit in på bloggen sen sist jag skrev ett inlägg och dom har hunnit ändra litegrann sen dess ser jag.

I alla fall så har det inte hänt ett skit i min närhet sen sist i alla fall, allting flyter på som vanligt. Har jobbat hur mycket som helst senaste två veckorna och nu har jag en ledig helg som jag ska ta tillvara på hade jag tänkt. Men verkar inte som att det blir något är så jävla trött så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Kan kanske bero på att jag har varit sjuk dom två senaste veckorna och inte hunnit vila något eftersom att jag jobbat typ varje dag (har varit ledig en dag sen den 28/11 och det var nu i torsdags..). Så kanske ska ta och vila istället, får se vad som händer och sker.

Idag firar jag mamma i alla fall som fyller år, hon fick två lyktor av mig sen hade hon fått massa krimskrams av resten av släkten, mest blommor. Imorgon blir det Gävle med Mamma för att försöka införskaffa dom sista julklapparna, känner en enorm stress på grund av det eftersom att jag normalt sett är färdig med mina julklappar redan i mitten av november. Men blev inget Ullared iår och därmed fick det vänta med allting.

Japp, som sagt ingenting händer och har därmed ingenting att uppdatera om. Nu ska jag nog åka hem och umgås med mina katter en stund i alla fall. Får se när nästa gång blir jag uppdaterar. Hörs.