Hej mitt vinterland

Finns det något värre än snö eller??! Allting blir miljoner gånger jobbigare.
Blev ju heller ingen "mjukstar" på vintern i år. Det blev kaos direkt.

Kastade ut Julius en stund inatt - han hade lite för mycket energi. Vilket resulterade i att han kom in som en snögubbe (snökatt??!) imorse och hoppade direkt upp i sängen för att tina..

Själv skulle jag ut och röka, men det gick inte att öppna dörren - insnöad. Men efter lite kämpande så lyckades jag. Så nu har jag letat/skottat fram bilen och tillbringat en halvtimme ute i vintervädret.

Det enda som är bra med den här dagen är att jag börjar jobba klockan fyra så jag inte behöver stressa med att skotta snö och fixa allting:)


Självklart

Alla säger att jag skämmer bort mina katter. Finns dom som är värre:)


Snö snö & snö

Har varit till mamma och pappa och hämtat kupévärmaren. Imorgon är bilen varm när jag ska åka - underbart:)

Hunnit med en snabbträff med axa och Ronja på salongen. Efter det blev det middag med Mandy och Henke på thai.

Nu ska jag bänka mig framför tvn med tända ljus under en filt. Det enda som är bra med vinter och snö är typ att få vara inomhus utan att behöva bry sig om att man MÅSTE gå ut i det fina vädret.


Så less

Ska alldeles strax åka och jobba. Väntar på tvättmaskinen så jag kan hänga sista tvätten, är bara 1 minut kvar så!!

Är less på den här jävla stormen nu. Hade nog inte ens lidit över snön om det inte blåste så in åt helvete. Men nu är jag less på snön också.


Storm OCH snö

Vaknade av alarmet vid elva och sen låg jag kvar i sängen till kvart i tolv. Var inte så värst motiverad att kliva upp. Men nu är jag uppe i alla fall. Blir lunch med Sofie, hon skulle bara fixa nånting eller vad hon sa så skulle hon höra av sig..

Är kaos här hemma. Skulle ju städa och börja fixa julpynt och grejer. Det som hände var; jag tog fram julgrejerna packade upp dom på bordet, satt upp julgardiner i köket sen tröttnade jag. Och nu ser det ut som det gör !

Får se när jag hinner och orkar fixa det!!


God natt

Blev en relativt tidig kväll idag, ligger i alla fall i sängen redan nu så det är ju positivt.

Imorgon börjar jobbet igen. Onsdag-söndag sen är jag ledig två dagar innan det börjats igen. Men det är skönt att ha något att göra också, så ska inte klaga.

Innan jobbet imorgon så ska jag skjutsa runt lite på Mandy. Hon skulle hämta grejer . Blir nog bra. Men nu ska jag släcka lampan och hoppas på att jag somnar..


Mat igen

Efter att jag varit snäll och skjutsat hem Mandy efter att hon varit och hälsat på hos tandläkaren, så åkte jag till mamma och pappa och lagade mat.

Nu står maten i ugnen (potatisgratäng för ovanligheten skull och fylld kycklingfilé). Bara vänta på att mamma kommer hem så man får äta också:)


Jul

Fick för mig att riva fram alla julsaker. Så nu vill jag åka till stan, jag vill ha mera. Jag vill ha julgardiner till vardagsrummet. Och bara massa julgrejer.


LAAARM

Gick och la mig vid två, släckte lampan vid halv fyra nångång och ställde klockan på elva..

Runt fyra så började en bil att larma. Gud va lycklig man blir. Precis när man somnat. Så blev det en paus och jag somnade om och så började det om och så fortsatte det i över en timme innan jag lyckades koppla bort det och tänka på nått annat.

Inte bästa natten med sömn. Men jag har sovit oavbrutet mellan ca 9 och halv ett i alla fall. Nu sitter jag vid köksbordet, med tandvärk, huvudvärk och är helt slut. Känns som att jag är bakfull:/

Ska fixa en julklapp till pappa alldeles strax.. Sen ska jag agera chaufför till mandys.


Frysande fötter & bra människor

Mina fötter dör, har ingen känsel och hade jag inte sett att "dom sitter där dom ska" så hade jag trott att dom fortfarande satt fastfrysta i asfalten i Tierp. Dom är så kalla så jag (om jag inte visste svaret) inte kan svara på om dom är iskalla eller brännheta. Då är det illa, och det är det.

Kon hem precis i alla fall. Skulle bli en tidig kväll. Åkte till Tierp och skulle prata lite med mickan. En kort stund i Tierp och sen hem till soffan och sängen.

Blev ingen kort stund, blev en lång stund - 2 1/2 timmer ungefär. Inte konstigt att fötterna fryser.

Men jag tycker om mickan, jag tycker om att prata med henne. Hon är en bra!!

Men nu ska jag kolla på Arne Dahl på tvn, när jag ändå är vaken lixom:)


Att sova

Signe har inte varit ute på hela dagen, har knäppt kort på henne lite då och då under hela dagen.. Sötpluttan


Fun

Sitter i soffan är så jävla mätt efter middagen så planen var att inte lämna soffan på hela kvällen.

Men mickan fick mig på andra tankar, ska till Tierp och snacka skit med henne istället..

:)


Måndag

Satt vaken halva natten och tittade på tv och borstade Julius. Resultatet på det blev att jag sov till halv två idag. Är less på mina sov-vanor samtidigt som det är så jävla skönt att bara sova länge utan att behöva bry sig:)

Har i alla fall duschat och nu ska jag ut på en promenad. Ska bara vänta på att tvättmaskinen är färdig så jag kan hänga det innan..


Nakenfis

Börjar bli lite irriterad på Julius och hans jävla päls. Får ha minst en timmes "pälsvård" varenda dag. Tyckte synd om honom sist när han bar tvungen att raka av sig pälsen och vill helst undvika det igen.

Men han blir sjukt tovig varenda höst, och han tillåter inte att jag drar och borstar honom hur mycket som helst eftersom att det antagligen gör ont.

Får se hur det här kommer att sluta, eller om han får bli nakenfis igen efter nyår..


Snö

Spenderat kvällen hos Ronja, vår obligatoriska filmsöndag. Då vi kollat klart på alla Johan falkfilmerna så blev det cockpit idag. Ganska rolig men seg, sevärd i alla fall:)

Kom hem nu i alla fall, ska kolla på Filip och Fredrik, duscha och borsta tänderna utav bara helvete:)

Btw det är snö hemma hos mig nu.


Tvårätters

Har varit och storstädat hos mormor, tog BARA 4 timmar.

Nu har jag tvingat mamma att bjuda på mat. Hungrig satan!!

Tandvärken håller ju i alla fall i sig, käka lite Alvedon till förrätt kanske:S


Ååååååh

Efter att ha sovit dåligt i ungefär fyra timmar så ger jag upp. Vill sätta mig nånstans och grina. Det gör så jävla ont med den där jävla tandvärken eller vad de nu är! Kan knappt gapa längre för det gör så jävla ont.

Där visdomstanden ska komma upp har det blivit ett hål och i det hålet så har det antingen fastnat nått som gjort att jag fått inflammation i tandköttet eller så har visdomstanden fått för sig att börja växa igen efter några år. Tror på det förstnämnda då det blöder som fan när jag borstar, men det blir ju inte bättre ju mer jag kämpar..

Göra det bästa av dagen kanske.


Rubrik

Har tillbringat hela dagen hos mamma och pappa, tittat tv, ätit mat, pratat och så var jag och mamma ut på en promenad.

Nu sitter jag i soffan hemma, med dunkande tandvärk och väntar på att det är dax att göra sig iordning för ett "nattpass" på jobbet:)


Död åt...

Tandvärken från helvetet, visdomständer vad ska man ha dom till (?) har ju klarat mig utan dom innan så kan nog fortsätta med det. Blir bara på dåligt humör, tur att jag ska till tandläkaren snart..

Undrar vad den här dagen har att erbjuda då?:)


Kaoooos

Kaoskväll. Men sjukt roligt. Ronjas badrum badar i nagellack, Johanna fick för sig att kasta vinglaset från balkongen vilket resulterade i att hennes drickande fick fortsättas tillsammans med ett vinglas i plast.
Chrille blev LITE för full märkte vi när vi hittade honom på en bänk utanför Bennys.
Skjutsade hem honom efter att han svamlat om att Ronja hette Härnösand och att hon borde sitta på hans höft.
Svamlet fortsatte i bilen, men tillslut så klev han ur bilen och jag kunde skjutsa hem resten av folket som jag packat in i bilen.

Nu är jag hemma, tänkte sova. Men det är fest i grannhuset och dom har bestämt sig för att nöta "dansa pausa" på högsta volym och med dörren öppen så får se om det blir någon sömn.

Har i alla fall sovmorgon till 21.00 imorgon. Då är veckans sista pass planerat på jobbet:)


Kuuul

Skrattar så tårarna rinner, sjunger så jag tappar rösten och har bara allmänt roligt:)

Allt kan hända i ronjas etta:)


Jul

Jobbat till 16 sen blev det en sväng till salongen för att hälsa på axa och Ronja. Handlade med mamma och åt mat hemma hos dom. Så nu ekar det inte i kylen och skafferiet längre.

Hittat en till julklapp så nu är det bara pappa kvar. Och sen så fyller ju mamma och farmor år mitt i allt också, så ska väl försöka hitta nått kul till dess också. Blev även en julklapp till mig själv idag:) ett vinställ som jag tittat på hundra gånger på internet, men nu kunde jag inte hålla mig längre ... Oops!!

Aja, titta på tv och duscha innan jag ska gå och sova..


God natt

Så jävla less på det här förbannade vädret. Vill inte ha storm nå mer nu, nu vill jag ha vår. Lär väl få vänta ett tag innan den önskan blir av...

Imorgon kör jag lunchen i sällskap av Frida. Alltid lika kul att jobba då;)

Sen skulle jag behöva göra några ärenden men vet inte om jag orkar, inte som jag känner just nu i alla fall:/

God natt


Rädsla

Den här bilden har Mandy varit duktig och lagt till som bakgrund på mobilen. Blir rädd varenda gång jag ska använda telefonen:/


Allt från mig

Blev en sväng till Gävle Med mandys och Henke för dom skulle köpa ett motionsband. Men dom ångrade sig så det blev godis till katten istället.

Själv köpte jag kattmat, ett pussel och en timer till motorvärmaren:)

Kvällen till ära ska tillbringas med mandys då hon är gräsänka och sugen på öl. Kompis som man är så ställer man upp på att ta en öl:)


Lugna gatan

Hemma från jobbet. En lugn dag och kväll, ganska skönt faktiskt:)

Ingen inspiration till att blogga, så blir väl lugnt här ett tag men jag återkommer..


Våffla

Middag. Skulle vara sjukt gott med mjölk nu! Men får stå ut med vatten då mjölken är gammal:/


4-2 till Sverige:)

Mätt efter julbordet. Tittat på Sverige-englandmatchen och nu kollar jag på nå annat.

Huvudet dunkar och ska väl gå och läggs mig snart. Jobba lunch imorgon, 10-16!! Sen är det kväll/natt fredag och lördag som gäller på arbetsfronten.


Trött

Vaknade vid tolv och efter det har jag inte gjort ett skit.. Blir ju inte direkt piggare av att ligga på soffan och titta på tv..

Men ska väl börja göra mig färdig för kvällen. Börja med en dusch så man vaknar till liv kanske:)


Förbjud godispåsar på bio

Filmen var inte så lång som jag hade trott. Stod att deb var 1h & 55 min. Men nej den var Max 1h & 45 min.

Aja, sevärd film. Inte mer än så. Tycker att det var den sämsta av alla filmer i serien.

Kanske är för att jag inte har ro att sitta still i en biosalong, man sitter ju så jävla oskönt.
Och sen att ALLA människor precis i samma sekund som filmen börjar bara måste prassla med deras jävla godispåsar som dom köpt. Stör mig något sjukt på det.
Håll er till popcorn eller ta med en skål och häll upp i.

Får vänta, och köpa den när den kommer ut på film så får jag se om jag tycker den är bättre då.

God natt


Tråk

RASTLÖS!! Har tröttnat på att sitta i soffan, har tröttnat på att vänta.

Men vad gör man den här tiden på dygnet om man inte kollar på tv??!!

Bara typ 2 1/2 timme tills det är dax att åka.


Twilight

Funderar på att sova en stund. Är så sjukt trött.. Inte van att gå upp innan tio i alla fall. Och inatt så blir det bio med mandys och Henke. Lär väl inte komma hem förän halv tre tidigast.

Imorgon blir det julbord med jobbet och sen så börjas min jobbhelg - som jag längtat:)


Usch

Gick och la mig vid två, släckte lampan vid halv fyra och somnade nångång därefter. Känns inte som smartaste valet nu när mamma ringde vid halv nio för att påminna mig om att jag lovat att vakta nått jävla bud som ska komma med något bord .

Så nu sitter jag halvt döende hemma hos mamma och väntar.


Lugnaste dagen på länge

Haft besök och bjudit på morotskaka. Den blev faktiskt jävligt god om jag får säga det själv, lite smulig bara men va fan!!

Nu blir det soffhäng en stund..


Mat/bak

Tvingade mamma att följa med och handla idag igen:) haha

Lagar mat nu, kyckling i jordnötssås:) sen blir det morotskaka till efterrätt.. Kommer antagligen inte ens orka efterrätt..


Hatar att komma på en rubrik

Avslutade kvällen hos Ronja. Hade en av våra filmkvällar :) Johan Falk som vanligt. Kollade på en sen så blev vi tvungna att kolla på en till, så nu har vi sett alla:/

Blåser storm ute och jag är lycklig över att vara inomhus annars hade man garanterat blåst bort.
Hoppas på att det avtar tills imorgon, för jag är sugen på en promenad utomhus istället för att gå på motionsbandet.. Får se hur det blir..

Nu ska jag sova i alla fall.


Snart

Har beställt mat som jag ska hämta om en stund. Galet hungrig, har inte ätit något vettigt alls på hela dagen.
Men snart så schnitzel från Uno-x. Sjukt gott:)

Känner hur rastlös jag är, har knappt jobbat. Två dagar den här veckan och så är jag ledig tills på torsdag. Skulle jobbat på onsdag men då tyckte resten av personalen att jag skulle vara ledig så dom fixade en "stand-in" så jag kunde följa med på julbord istället.

Men nu ska jag hämta mat.


Tomt

Farsdagsmiddag hos mamma och pappa. Har spenderat hela dagen här . Rastlös som tusan...

Ingentig vettigt att skriva:)


OBS OBS OBS!!

Nu kan jag sova tryggt .. Tur att Aftonbladet tar upp de här viktiga händelserna och att forskare har fullt upp med att forska om det här :)


Otippad kväll

Ronjas uttryck "otippad kväll" kan ju inte förklara kvällen bättre:)

Först blev det så mycket bättre bara vi två, sen kom Jimmy över en stund men han gick lika fort igen..

Sen kom Chrille. Skrattar bara jag tänker på dom två (Ronja och Chrille.) dom har dansat till "stampa med leroy" (tror jag det hette..) och sen blev det en sväng till Månkarbo med allsång i bilen, jag satt mest och skrattade :)

Men nu är jag hemma och katterna är återkomna och nu ska vi inta sängen:)

Imorgon fars dag så måste hitta på nå skit till pappa så han är nöjd. Förut räckte det med att rita en teckning, kanske ska satsa på det i år igen:)


Lördag

Fick "tillökning" i soffan hos Ronja - åkte och hämtade Chrille också.
Så nu sitter jag och Chrille och grejar med telefonerna medan Ronja sitter på golvet och sjunger:)

Partylördag


Men

Blev soffhäng hos Ronja idag också. Tur att hon har skön soffa så ofta som jag hänger här:)

Blev middag på kina och nu är jag mätt, typ mer än mätt men jag är ju inte hungrig i alla fall:)

Får se vad den här dagen/kvällen har att erbjuda!!


Gick till Bennys för lite kvällsmat. Men alla människor tänkte likadant och jag orkade inte köa och vänta så jag blev utan:/

Inte lider jag för det eller..

Kul kväll, massa skratt och konstigheter. Avslutade det hela med att kolla på när folk inte kan beté sig och är allmänt dryga och sen får ta skiten för det också.

Imorgon, vad händer då?? Sova länge först i alla fall;)


Kinder

Hänger hos Ronja med Jimmy, Rasmus, Robin, Carro, Mimmi, Ronja och Robin (igen!!).

Diskuterar kinderägg och ritar och pratar:)


Hicka

Blev en sväng till Tierp, för att checka lägenheten som Ronja och mathias skaffat..

Avslutar dagen med, twilight - eclipse och hicka..


Tröttare

Trodde att jag var frisk i stort sett, men känner mig helt slut efter att ha jobbat 6 timmar nu. Tur att jag bara jobbar imorgon innan jag är ledig fyra dagar igen:)

Ska åka och handla lite innan jag åker hem!!


God natt

Nu är sängen nästa punkt på listan. Hoppas att jag somnar fort och sover djupt. Känns som att det var länge sen jag sov riktigt bra:/

Men med helt färdigstädad lägenhet, färdigtvättat och nya sängkläder så kan det ju inte bli så mycket bättre:)

Imorgon - jobba 10-16 sen är jag fri resten av dagen:)


Myys

Varm oboy, popcorn, tända ljus och twilight - new moon.


Smart drag

Smarta telefonförsäljare.. Haha

Gick och kastade soporna och när jag kom in så hade jag ett missat samtal från nått konstigt nr. Även ett sms om att någon pratat in på röstbrevlåda.
Ringde och lyssnade, var ingen som sa något utan man hörde massa folk som pratade i bakgrunden; du har varit kund hos oss tidigare, vi har ett väldigt bra erbjudande osv osv.

Det jag fick ut av det där samtalet var alltså att jag inte ska svara när nr: 019-769 01 02 ringer:)


Dör snart

Går ju inte jättesnabbt med mitt städande eller. Huvudvärk från helvetet. Blir yr bara jag reser mig. Har i alla fall bytt sängkläder och nu är ju bara resten kvar.

Julius underlättar inte att ha som inneboende när man ska städa. Han sitter mitt på köksbordet och river sönder servetter och puttar ner på golvet.


Invecklat

Mossi ringde och väckte mig i morse, inget konstigt med det egentligen. Men jag fattade inte vad han pratade om:/
Och sen drog han till Italien vilket gör att jag inte kan ringa honom och fråga vad han egentligen ville:)

Men han skulle komma tillbaka snart igen så får väl vänta med att fråga till dess.

Nu; byte av sängkläder:)


Halv ett redan

För att ha bestämt mig att lägga mig tidigt ikväll förstår jag inte riktigt vad jag gör vaken vid den här tidpunkten.

Hålla tummarna att jag somnar relativt fort när jag lagt mig i sängen. Klockan står på tio imorgon. Så jag kanske lyckas somna ännu tidigare imorgonkväll. Måste ju börja förbereda inför torsdag och fredag då jag börjar jobba 10 (torsdag) och 11 (fredag).
Men det brukar lösa sig.

Planerna är att bli färdig med städningen imorgon, att få gå och lägga sig i nya sängkläder och veta att ingentig behöver göras är väl helt underbart:)

Men nu sängen.


Bilder från dagen

Lite bilder från dagen, satt upp tavellister i hallen,nya gardiner och annat plock i köksfönstret, en kyrka :) och min omplåstrade arm efter att jag fått inflammation efter kattbettet jag fick igår (förrgår??).

Satt och klämde lite och helt plötsligt så sprack det och det kom massa var och äckel.. Bara hålla tummarna att man överlever:)


Mat

Lagar mat, kycklingwok. Lite deppigt att jag inte hade någon minimajs:) haha

Har bytt gardiner, blev skitfult så imorgon ska jag byta igen.

Har varit och tänt ljus med mamma och moster på typ deras mormors grav eller nå sånt. Sen så bjöd jag mamma och pappa på mat, resterna från igår:)


Snart så

Börjar piggna till lite nu, har kämpat för att hålla mig sysselsatt. Sätter jag mig så kommer jag garanterat somna.

Städat och rensat en massa. Men nu blir det lunch, kanske får lite mer ork sen efter det:)


Fel sida

Vaknat på fel sida, känner redan nu och då har jag varit vaken en halvtimme, att jag är irriterad.
Eller, har ju knappt somnat än. Vid sex imorse så låg jag fortfarande och vred och vände på mig för att jag inte kunde sova. Då hade katterna varit snälla och sova hela tiden till dess, men runt sex vaknade dom och skulle ut.

Inte båda samtidigt, utan en i taget så jag han gå tillbaka till sängen emellan. Och sen skulle Julius in.

Ååh blir galen. Och just inatt så kunde jag inte koppla bort och strunta i att han kraspar och grejar när han vill nått.

Hostar hela jävla nätterna och nu är jag bara irriterad. Ska försöka sysselsätta mig hela dagen så jag somnar på stört ikväll..


Går för fort

Sitter fortfarande i soffan :) inget dåligt samvete för det eller, man får göra det när man inte är helt frisk:)

Var i alla fall duktig och lagade middag, potatismos, pannbiff och gräddsås - riktigt gott..

Annars har jag mest, spelat på mobilen, pratat med Mandy, klappat katten och rökt.. Tycker om sånna här kvällar..
Men tycker inte om att tiden går så sjukt fort när man tittar på tv - tre timmar känns som max 1/2 timme:/


Sånt är livet

Sitter i soffan med huvudvärken från helvetet. Inget ovanligt egentligen. Men nu har jag ont i armen efter att ronjas katt fick för sig att hata mig och gjorde allt för att döda mig igår.

Börjar bli svullen och det gör jävligt ont, även fast det ser ut som att han möjligtvis tryckte in en klo i armen och att det kom ut Max en droppe blod. Men så var inte fallet, han var ute efter att döda jag lovar...

Har bytt gardiner i köket och funderar om jag ska byta i vardagsrummet också. Men på grund av förkylningen så har jag ingen ork alls och kommer nog fortsätta kvällen i soffan. Tur att jag är ledig två dagar till:)


Rädsla

Sitter hos tandläkaren i väntrummet och väntar på Mandy. Låter som att dom ska rotfylla nån tand på henne, härligt!!

Själv så är jag mest hungrig och trött. Det här med att ställa om dygnet skulle ju inte skada..


Snällis

Hemma. Ska duscha sen blir det sängen.

Imorgon ska jag agera moraliskt stöd åt Mandy. Hon ska till tandläkaren och är livrädd stackarn - inte lätt när man är rädd eller:/


Haha

Massa söndagsmys hos Ronja:) kan man må bättre när man både kan frossa i massa snusk, som man blir illamående av efter tag och får vara med världens bästa Ronja.

För övrigt så kan jag ju berätta att Ronja har en finne på arslet, hon har en, jag sa inte att hon är en;)


Johan falk

Ligger i soffan med huvudvärk, planerna var att fortsätta ligga här.

Men Ronja fick mig på andra tankar, blir Johan Falk hos henne istället. Myyys:)


Idag

Har varit och handlat med mamma, så nu borde både jag och katterna klara mig några dagar.

Tände ljus på morfars och farfars gravar, eftersom att jag jobbade igår och missade hela "tända-ljus-och-gå-i-kyrkan-grejen"..

Nu mat hos mamma och pappa. Entrecote med klyftpotatis:)


Film mitt i natten

Satt mig och tittade på tv, handen som gungar vaggan eller vad den heter. Älskar den filmen, så jävla bra.

Detta kommer resultera i att jag kommer sova halva dagen imorgon:) ingenting förutom min ångest av att jag sovit för länge kommer att lyckas väcka mig.

Ska stänga av mobilen nu så god natt igen


Ge mig mat

Tur att jag varit sysselsatt i stort sett hela dagen/kvällen/natten för annars hade jag dött av hunger. Kom på nu, när jag är hemma med sällskap av mitt tomma kylskåp att jag endast ätit en rostad macka idag.

Tänkte äta på jobbet, innan tio då vi stänger "matdelen" men jag glömde bort det. Och nu skriker magen efter mat.

Får försöka sova bort hungern och hoppas på att kylskåpet har fått påökning när jag vaknar. Vilket jag tvivlar på men man kan ju alltid hoppas.

God natt


Bara för att

5 timmar & 15 minuter till ledigheten:)


Gnäll

Sov till ett, känner mig fortfarande nyvaken. Ska åka till mamma och tigga Alvedon, så jag klarar mig resten av dagen och natten:)

Men känner mig lite bättre idag i alla fall, så kanske är påväg mot "ljusare tider". Har ju fyra dagar att vila upp mig på efter dagens pass så blir nog bra det här med till slut:)


Helt onödigt

Hemma efter dagens 6-timmars arbetspass. Känner mig mycket piggare nu. Tror inte det här med att ligga på soffan och tycka synd om sig själv hjälper så mycket när man är sjuk, tror mer på att man ska göra saker så man "glömmer bort" att man inte mår bra. Hur jobbigt det än är:)

Imorgon så blir planerna lite annorlunda mot den här dagen, kan bara ligga på soffan till typ halv fyra istället för halv åtta eftersom att jag börjar vid fyra imorgon!! Men det blir nog bra det också.. Lär ju sova bort halva dagen först i vilket fall.

Såå god natt


Jobb

Dax att byta från onepiecen till jobbkläder nu kanske. Har inte gjort nått vettigt alls idag, legat på soffan och kollat på tv, legat på golvet och kollat på förra veckans solsidan på datorn och så har jag duschat.
Trodde jag skulle bli lite piggare om jag duschade men det hjälpte inte, förkylningen och allt dåligt med den är fortfarande kvar.

Men nu ska jag jobba snart, så lär vi försöka bli lite piggare då:)


Apelsinjuice

Tänkte bädda ner mig i soffan med varm oboy. Men mjölken hade hunnit blivit gammal som vanligt så fick bli apelsinjuice istället.

Usch vad jag inte tycker om att må dåligt.

Ringde mamma för att bjuda in mig själv på middag, men det gick inte så bra för dom var bortbjudna.

Jobba natt sen, så borde väl påbörja mitt vilande så jag kanske mår lite bättre när det är dax att åka och jobba...


Snålmandy

Har pratat med Mandy i telefon i någon timme. Länge sedan vi hade så mycket (o)vettigt att säga till varandra:)

Vi har sagt ett tag att jag,hon och våra katter ska fira jul tillsammans i ensamhet. Så nu frågade jag; ska vi köpa julklappar till katterna också då eller??
Mandy: ja men jag tänker bara köpa till Julius.

Snäll den där Mandy:) haha och vissa säger att jag favoriserar Julius, det är tydligen inte bara jag som gör det:P


Förkyld

Huvudet dunkar, halsen värker, snoret rinner och ryggen ömmar. Men nu är dagens arbetspass över och jag kan vila ut ett tag. Är dax igen vid 20.00 imorgon.. Sen blir det ett tiotimmars på lördag innan tre (kanske fyra) dagars ledighet:) välbehövligt vill jag lova..

Tur att det blev ganska mycket att göra idag, så tiden gick. Han inte känna efter hur synd det var om mig heller eftersom att jag är sjuk:) haha

Massa tankar som snurrar, irritationen är extrem förtillfället. Men det löser sig som vanligt på nått sätt!!


Jag

Ständigt trött, börjar jobba om ungefär en halvtimme och jag skulle ju behöva sova några timmar innan känns det som.

Somnade en stund på soffan och det händer inte ofta. Förkylningen tar alla krafter. Ont i halsen, huvudet och ryggen och är allmänt seg och trött.
Ångrar inte alls att jag tagit åt mig alla dessa extrapass den här veckan. Men bara stå ut. Får ju sova halva dagarna innan jag ska börja jobba i alla fall.

Men nu ska jag försöka skynda mig:)


Irritationsobjekt no.1

Ena dagen så är det sol och varmt, nästa dag så snöar det, tredje dagen så fryser man halvt ihjäl i det här iskalla landet och fjärde dagen så får man myggbett.

Underbart att bo i Sverige!!

Är det nu man ska skriva; gilla om du håller med?? Som alla andra gör ( förutom att det är på Facebook!!)