Ska bara kolla om det fungerar.

Ska bara kolla om det fungerar.


- Träningsdax kanske

Dax att gå och lägga sig kanske. Ska väl upp senast halv åtta i morgon. Ska åka härifrån vid åtta bara för att jag måste följa med mamma till Gävle och handla. Hoppas, hoppas på att det går fort så jag hinner med elvatåget till Uppsala sen bara men men får se i morgon hur det blir annars är det bara att ta nästa tåg i stället är inte värre än så.

Ska även få reda på hur mycket nya bromsskivor kostar till bilen, känns inte bra det här. Otur att man inte är rik och kan göra hur fan man vill med allting. Då hade jag köpt ny bil varje gång det blev något fel. Eller antagligen så hade jag anställt en privatchaufför för så roligt tycker jag inte att det är att köra bil, kan bero på att jag är helt värdelös på det egentligen. Går bra så länge det går framåt. haha Dax att träna lite kanske..

Men nu ska jag gå och lägga mig, hörs i morgon. Ska skriva innan vi åker om jag hinner..

- Min födelsedagspresent från Farmor









Inte bästa bilderna kanske men man ser ju i alla fall vad det föreställer och att det är olika färger och det var ju det som var meningen med det hela.


- Big ben, London!

Fick årets första fädelsedagspresent idag, är ju bara 3 ½ månad kvar tills jag fyller år. haha. Men farmor har varit i London och hon köpte den där och ville ge den direkt för att få se min reaktion och höra om jag tyckte om den eller inte . Rolig!
Var i alla fall en klocka, som var en miniatyr av Big ben, som blinkade i olika färger. den var jättefin! Bara det att det inte gick att ställa om den till svensk tid men får väl lära sig att den går två timmar efter. (Lägger upp bild på den senare.)

 

Fick även nyckeln till bilen idag, bara det att den var startspärrad så det går inte att starta bilen med den bara låsa upp den. En bra början i alla fall. Ska sluta gnälla och klaga nu. Har ju en extranyckel utifall jag låser in den rätta nyckeln i bilen på något sätt:)


- Dax att skynda mig..

Har precis gjort klart en lasagne till mig och mamma och en moussaka (stavas?) till pappa. Får se hur det blir, såg inte direkt ut som att jag hade lyckats men kan ju inte veta förän man smakat.

Ska fixa lite småsaker innan mamma kommer hem, om jag orkar.

Lägger upp några fler bilder från i lördags.


((Micke))


((Malin))


((Ronja))


((Tobbe))


((Lickan & Axa, Jörgen i bakgrunden))


((Tore))


- Halva dagen

Som vanligt så hinner halva dagen gå innan jag ens har lämnat datorn. Haha Men jag vill inte göra något eller jag orkar inte göra något, även fast jag måste. För i morgon hinner det inte bli så mycket gjort. Då blir det att förlja med Mamma till Gävle på morgonen och sen ta tåget till Uppsala direkt vi kommer till Tierp.
Usch tycker inte om att åka tåg själv, helt värdelöst. Så det är väl bara att fylla på mobilen med massa musik så jag överlever hela resan.

- God morgon

God morgon.
Måste plocka undan på bordet, igen.
Fixade och plockade i fredags eller i lördags eller när det var och sen blev det likadant igen på lördagkvällen när vi var här och fixade oss.
Och nu är det lite småsaker som jag letar efter så det är bara att börja från början och se om et kommer fram under tiden.
Men först ska jag till bilen och hämta lite saker.

- Åt skogen

Vad jobbigt allting blev nu. Allt var så himla bra till för en kvart sen. Bara för att man har en sak planerad så gick allting annat åt skogen. Äsch får se vad som händer och sker, orkar inte anstränga mig mer just för tillfället angående det här.

- jag ska, jag ska

Ska återuppta bloggningen i morgon, ska verkligen försöka skriva lite mer inlägg. Men har inte orkat i helgen och sen har jag jobbat måndag och tisdag, och passen är ju mellan 11.00 och 20.00 minst så då hinner man inte blogga så mycket. Men ska bättra mig.

- för trött för det här.

God morgon, helt trött. Men är ju sista dagen att jobba den här veckan så ska ju inte klaga.
På torsdag ska jag med Axa till hennes praktik så hon får klippa och färga min utväxt, ser ju inte riktigt bra ut men det lär ju ändras.

Resten av veckan är oplanerad, får se vad som händer. Orkar inte mer måste försöka vakna till innan jag ska börja jobba, vi hörs.

- Bara svart

Satt och kollade igenom alla bilderna från i lördags, närmare bestämt 324 stycken. haha bara det att typ 270 stycken ut av dom föreställde ingenting . haha hade typ knäppt kort i fickan eller något jag vet inte, svart var det i alla fall. men lyckades ju med ganska många kort men inget på mig själv. Ovanligt!
Nej den lördagen tycker jag att vi ska göra om, hade grymt roligt.

Nu blir det sängen för min del. God natt!

- Vintertid??

Har blivit lite dåligt med uppdateringar men är fortfarande kvar på vintertid plus att jag är sjukt trött efter att min sömn blev lidande i helgen. Är inte van att vara vaken halva nätterna.

Sitter och laddar upp bilder från lördagen på FB, men det tar sånn jävla tid så nu ger jag upp. Ska ringa ett samtal, röka och sen blir det sängen för min del. Jobba i morgon sen är jag ledig hela veckan; underbart!



Smakprov på bilderna från lördags :)


- Sprang förbi

Hej hej!

Tänkte lägga in bilder från gårdagen men den här dagen har bara sprungit förbi så har inte hunnit med någonting som jag hade tänkt mig förutom att plocka ut löshåret och det tog en aning längre tid än vad jag hade tänkt mig; ungefär tre timmar. Men nu är det gjort i alla fall. Har även tagit bort nagellacket från gårdagen och duschat så nu är jag fit for fight, bara att gå upp i morgon börja jobba.

God natt

- Ett snabbt meddelande

Jag ville bara meddela att jag ramlade i trappan. Och ont gjorde det. haha Nu ska jag gå och lägga mig.
Mår som en kung, bästa kvällen/dagen på hur länge som helst. Tack Axa, Tobbe, Jessica och Stoffe för en helt minnesvärd kväll, den bästa på länge. Har haft så kul.

Imorgon eller idag när jag vakna blir det en promenacd till Ullfors för att hämta bilen. Men snart kissar jag på mig.


- Tröttnat på det här.

Nu har jag ledsnat på att vänta, antar väl att dom kommer inom en halvtimme i alla fall. Men vad ska jag göra fram till dess då? Får väl byta om kanske och se hur det blir med kläderna.

Kom på nu att jag inte har någon data (alltså inte min egen..) och den skulle jag ju behöva ikväll då jag fick hjälp med sminkningen på den. Men får väl ta mammas och fixa till det så jag kommer åt bilderna. Lär ju underlätta då Gabbe gav mig en sminkkurs genom mejlen med bilder och texter hur man skulle göra . haha

Men nu ska jag byta om - hörs .

- Bella & Tyra

Sitter och segar, har precis ätit och nu väntar jag på att folket ska komma hit så vi kan börja fixa oss för att sedan bege oss vidare till Ullfors.

Funderar på att titta på BellaTyrashow medan jag väntar, och så lär det bli!

- Förvandlingen har börjat

Axa och Tobbe var hit och beslagtog min data tidigare än vad jag hade räknat med så nu får man nöja sig med mammas. Inte så hemskt egentligen. Borde börja med maten så att jag är mätt och belåten när Ronja, Micke och Malin kommer för att fixa sig innan maskeradpartyt ikväll.

Själv har jag påbörjat förvandlingen, men än så länge så har jag bara målat naglarna. och det lär ju vara den fulaste färgen jag någonsin har sett. Men det är ju för en kul grej så jag bryr mig inte så värst mycket. Ska bort i morgon igen så, så det är inte så himla hemskt.

- disp







Igår när jag var till Axa så blev jag påmind att jag hade sagt att jag ville köpa produkter från deras UF-företag. Så fick hem dessa två igår; Rock hard & Spray mousse. Nu väntar jag på healingcreme och någon mer som jag helt har tappat ordet för.


- Har tröttnat

Sitter och gör ingenting, börjar känna av en svag huvudvärk och det är det sista jag vill ha idag. Är så jävla less på den här ständiga huvudvärken.

Men har fastnat sen flera dagar på att kolla runt på Youtube, så det är det jag gör nu, som jag anser att jag inte gör någonting. Ska väl tvinga mamma att måla naglarna på mig sen är det väl bara att försöka borsta håret så det är någorlunda utborstat och utan tovor ikväll.

- New



Jag håller på att leta lite mer låtar till ikväll. Hittade den här i ny verison. Bra faktiskt!


- Pappa kan allt.

God morgon.
Härligt att vakna tidigt, eller inte. Pappa väckte mig och frågade hur mina bilnycklar fungerade, inte rent ut men frågade vad alla knappar var till för osv. Och det var halv nio och sen dess har jag inte lyckats somna om, fast jag försökte bara i fem minuter sen tröttnade jag.

Ska hjälpa mamma att städa för ovanligheten skull sen blir det in till Tierp och titta om jag hittar en grej jag helst skulle vilja ha till ikväll ..

- Det närmar sig :)

Jag tappade en slinga av löshåret, den första som jag tappat helt utan att jag pillat bort limmet. Ska man bli glad ätt det går åt rätt håll eller. För ut ska det ju så fort som möjligt :)


- Alla väntar på mig.

Nu är jag hemma (igen.) åkt runt och grejat heka kvällen. Först Camilla och hämtade henne, åkte hem hit och hämtade en stol som vi åkte med till Axa, till min moster och frågade om lite grejer som Axa och Jessica behöver till morgondagen. Fortsatte till Tierp, Camilla springer in på Hemköp och blir utkastad lika fort (haha inte direkt utkastad men dom hade stängt och inte hunnit låst dörrarna.) och så Bennys och köpte cigg och sen tankade. Dumpade Camilla och åkte till Axa och fixade röksällskap av henne och Jessica (och Tobbe.) för nattciggen/kvällsciggen.)

Det var mina senaste timmar, haha. Blev mycket på kort tid. Nu ska jag däremot skynda mig och duscha och försöka borsta ut håret. Blir lika arg varje gång jag duschar för att håret blir som en diskborste (eller vad man nu ska jämföra med?). Men på Söndag ska det ut vare sig jag får hjälp eller inte. Ska i alla fall börja, för jag har tröttnat nu.

Imorgon skulle jag ju behöva åka och handla lite smågrejer i Tierp också om det nu finns i Tierp det som jag vill ha. men får väl se om jag orkar med det eller om mina "maskeradkläder" duger som dom är. Äsch duschen väntar och det gör sängen med, hörs i morgon.

- Behöver en skohylla

Hemma, Camilla håller på att leka med mina skor som vanligt när hon är här. haha medan jag försöker byta och greja så jag får en ny eller en till skohylla så jag får plats med alla skor..

Nu ska jag åka till Axa med en stol som dom ska låna i morgon när dom ska på UF-mässan i Fyrishov. Och sen ska jag tanka bilen åt pappa.

Återkommer.

- Börjar bli stressad

God morgon, sitter och försöker hittar massa låtar, fortfarande! Insåg att klockan var tjugo i och jag börjar få lite bråttom att åka till jobbet så att jag inte kommer försent. Så det är bara att fortsätta ikväll.


Så Axa nu får du skriva vilka låtar du skulle ha, annars kommer jag inte hinna fixa dom.

- Törstig

Nej, dax att ge upp för dagen. Typiskt att ledig dagar bara flyger förbi och man knappt hinner reagera.. Ska ju upp och jobba i morgon, sista dagen för den här veckan.
Men först ska jag dricka vatten - Törstig!

- Evelyn doppar

Eftersom att jag blev ledig idag så hade jag tänkt mig en lugn dag framför tv:n; slappdag! Istället så blev det att jag åkte hemifrån vid halv elva och kom hem nu. Inte exakt som planerat, men det gillar jag spontant ska det vara.

Åkte för att hälsa på Mandy, åkte vidare och lunchade och grejade lite i Tierp och fortsatte till Evelyn. Spelade spel med henne och Sanna och sen åkte E, M och jag till Uppsala; Gränby. Riktigt trevligt. Hittade inget skoj i alla fall köpte nya Wallander det var väl det enda.

Köpte två paket Ballerina när vi var i Tierp för att bjuda på hemma hos Evelyn. Evelyn tar fram saft och mjölk, häller upp mjölk till sig själv och doppar.
- Jag ställer glaset (som hon doppat i en stund innan och som är alldeles fullt med smulor.) med mjölk här så ni kan doppa. Evelyn
Efter att vi skrattat och undrat vad hon menade så säger hon, Ja, men det står ju att dom är godast när man doppar dom. haha


- Surprise

God morgon. Att man kan bli glad för något så litet. De ringde från jobbet nyss och sa att jag kunde vara ledig idag, helt underbart och helt otippat. Så vad ska man göra den här dagen då? Bra fråga, först ska jag i alla fall åka till jobbet och lämna nycklarna så att dom klarar sig helt utan mig idag annars lär jag ju få åka dit ikväll istället. Men men Börja med att försöka borsta ut håret :)


- O-zone




Har fastnat på Youtube, men nu måste jag nog ge upp för dagen. Kom på i all hast när jag höll på att stänga ner alla (typ femtio.) program som jag hade uppe på datan att jag ville ha den så nu är det kirrat. (Här är två olika remixer av samma låt.) Äsch nu ska jag ge upp. hörs i morgon.


- Någon som kommer ihåg Haiducii??

Går lite framåt i projekt; hitta musik . Fast har inte en aning om vad jag ska ta för låtar så jag har gått igenom i stort sett det mesta som jag hade sen innan och valt ut vad som går att lyssna på i nutid. Hittade en gammal goding från några år sedan, fast i remix. Men den ger så härliga återblickar från sommaren den kom ut och slog igenom riktigt stort. Hade så grymt kul den sommaren. Kan tänka mig att det är många som har många roliga minnen som har den här låten med på svagt ljud i bakgrunden :)



Nu ger jag upp för idag, får fortsätta i morgon. Skriv i kommentarerna nu och tipsa om lite låtar behöver fortfarande en massa tips.


- Bra musik, någon som kan ??

Kan någon tipsa mig om lite bra musik. Står helt still i huvudet så jag kommer in på någon bra låt alls. Och ska ju försöka fixa lite musik i alla fall till på lördag. Så är det någon som ska till Axa, Tobbe, Jessica & Stoffes party och vill höra någon speciell låt så säg till . För nu kommer jag inte på någon alls :S


- I-landsproblem är störande.

När jag väl börjar titta på en serie, i detta fall Desperate housewives så blir jag helt inne i den och nästan längtar tills jag kommer hem från jobbet så jag kan lägga mig i sängen och fortsätta titta. Enkelt, bara pausa när man håller på att somna ifrån och fortsätta nästa dag.
Och nu är det någon idiot till lastbilschaufför som åkte förbi här på vägen och trodde att han körde typ en gocart eller nått eftersom att han helt glömde bort att lastbilar är ganska höga. Till och med lite högre än vad elledningen sitter . Alltså rev han ner elledningen. Och i och med det så måste jag hålla på att leta upp vilken jävla scen jag var på på DH. I-landsproblem, störande så in åt helvete. Ofta man inte tänker sig för . Och inte att han stannade och lixom reagerade på att han släckte ner allt så långt han såg, allt blev svart; lampor, tv:n, boxen OCH dvdn.

Så nu är det bara sätta sig och leta. Hörs i morgon.


- Mår som en påse sopor?!!

Har kämpat i ungefär 45 minuter nu och jag tror jag lyckats fått ut alla tovor i håret, helt underbart. Men ska försöka plocka ut skiten nästa vecka, eller påbörja det hela på söndag då jag är ledig. Beroende på hur jag mår då dagen efter ledig Lördag. Bara ladda upp med alvedon så borde jag överleva hela den dagen också.

Börjar känna att livet kommer tillbaka, inte lika trött med ständig huvudvärk. Eller ska väl inte jubla ännu då det bara gått en enda dag då jag inte mår som en påse sopor. Men det är ju en bra början, får hoppas på att det håller i sig. Har bara tre dagar kvar att jobba sen är jag ledig, vet inte om det var två eller tre dagar men det spelar ingen roll är nöjd bara jag får vara ledig en dag känns det som just nu i alla fall.

Får se om det blir något mer inlägg idag eller om jag somnar, skulle ju vara skönt. Hoppas på bättre väder imorgon igen då. Eftersom att det tydligen är något så kallat varannandagsväder för tillfället; snöstorm, solsken, snö...och i morgon??


- Lär dig leva med det.

Huvudvärk är knappt något som jag reagerar på längre, har lärt mig leva med det. Men idag är det värre än det någonsin varit innan. Vet lixom inte vart jag ska ta vägen, Vet inte om jag sovit för mycket, för lite, ätit för lite, druckit för lite eller om jag börjar bli sjuk. Enda dagen på (egentligen mer men..) det här året som jag absolut inte ville ha sol, för jag klarar inte av det starka ljuset på grund av huvudvärken men såklart; SOLSKEN!

Så händer inte så mycket mer än såhär idag, klarar inte av att göra något i alla fall. Ska duscha och sen ladda om batterierna till resten av veckan. Bara fyra dagar kvar. Ska försök borsta ut håret en aning innan för annars blir det helt åt helvete när det är blött...

- Solig morgon

God morgon. Sovit ganska bra i natt för en gång skull. Måste bero på att jag var så sjukt trött i hela kroppen igår, somnade redan vid elva skulle jag tro. Vaknade första gången vid kavrt över åtta och var väldigt pigg, men tyckte att jag kunde liga kvar i sängen och dra mig en stund eftersom att klockan inte var så mycket. Så nästa gång jag vaknde var av alarmet klockan nio och då var jag inte alls lika pigg. Hade jag gått upp ur sängen första gången jag vaknde så hade allting blivit mycket lättare; lätt att vara efterklok.
Han till och med en frukost i morse; Risifrutti.

Nu ska jag borsta tänderna, hämta in katten och sen åka iväg till jobbet.

- Underbart är kort.

Ännu en dag är över vilken minut som helst. Helt slut i kroppen. Känns som att jag sprungit runt halva Sverige idag; har jobbat får tolka det hur man vill trött är jag i alla fall. Så ska bli så underbart skönt att krypa ner i sängen och titta på DH.

Vädret är ju tillbaka till det bättre idag, fick ju uppleva en återblick från vintern idag. SNÖSTORM! Och det var verkligen snöstorm. Tur att den är över nu och det sägs att det ska blir fint väder igen imorgon. Den som väntar får se.
Skulle skjutsa hem Axa efter jobbet, och hela bilen var vit av ett tjockt lager snö. Så det var bara att ställa sig och skrapa rutor och borsta snö medan man sprang runt bilen i helt fel skor för den snömängden som var där jag skulle gå. Irriterande.
Ingenting blev ju direkt jättemycket bättre av att vindrutetorkaren typ ramlade sönder eller något. Och att jag är så galet teknisk av mig så jag lyckades ju inte bygga ihop den igen, fick åka hem utan. Men fick ju reda på vem jag ärvt den starka tekniska sidan ut av i alla fall; Mamma var lika värdelös hon också för hon lyckades inte heller.

RÖKA. DESPERATE HOUSEWIFES. SOVA.

- Blåst

Jag håller på att kolla på Youtube; blåsningen när Ara Abrahamian blir blåst. Tydligen så ska det vara en av dom mest lyckade blåsningarna och jag missade ju det programmet.


- Juice, och försenad till sängen.

Dålig uppdatering idag, och det beror på att jag jobbat och sen bara var hem en halvtimme efteråt för att fortsätta resan till Tierp, Kyrkbyn, Tierp och nu hem.
Camilla hade tråkigt, så hon tyckte vi skulle hitta på något. Även fast ingen av oss (i alla fall jag.) egentligen inte orkade, jobbar ju några dagar till och jag behöver ju min sömn. Så vi åkte till Tierp; Hemköp och handlade kattmat och Brämhults juice. Sen blev det en sväng förbi Kyrkbyn och hälsade på Rasmus med flera som hade party eller nått.
Katrin och Robin efter det, men där svek Camilla och åkte till Brorsans.

Aja händer ju inte värst mycket i lilla Tierp så man får ta till vara på dom dagarna som det händer.

Nu ska jag dricka juice sen blir det sängen och desperate housewifes, säsong fyra som jag fick tillbaka :)


- Och det kallas för?

Jagat katten helt utan framgång. Han har rymt; igen! Men finns inte så mycket att göra åt saken, han vågar ju ändå inte gå längre än tio meter från huset. Istället så ska jag sätta upp håret och åka och jobba. Helt udnerbart; eller inte!!

Storm och åtta plusgrader ute, ska man kalla det för vår eller ?

- Röka, sen god natt!

Händer inte mycket mer än så här idag. Klockan är ju ändå snart elva så det är väl dax att gå och lägga sig om jag ska orka upp i morgonbitti igen. Så nu ska jag ut och röka en snabbis, sen blir det sängen. Hörs i morgon istället.


- Nya skor :)





Dom här två par skorna, är samma modell bara olika färger. Men dom vita var inte alls lika fina i verkligheten som dom var på bilden som Skopunkten hade på deras på hemsida. Men dom andra; dom mörka var finare tycker jag. Bara ett problem, dom är extremt höga och jag kan inte gå i dom alls. Så nu är det bara att börja träna på heltid :)



Dom här skorna är absolut favoriten. Ser inte så fina ut såhär men dom var skitsnygga på och jättesköna :)



Absolut dom snyggaste men inge sköna. Får väl kämpa på mig dom någongång, dom var så smala. Men får se kanske lyckas någongång i framtiden.


- Helgnöjen för mig med

Håller på att föra över bilderna från kameran till datan nu. Så visar snart.

Åkte i alla fall till Tierp och hämtade skorna efter jobbet. Fick ju någon extremt smart idé i morse när jag var och hämtade ut paketet från Ica; jag lämnar paketet hos mamma (på hennes jobb.) så får hon ta hem det. Förstår inte varför men så gjorde jag i alla fall i hopp om att mamma skulle komma ihåg dom och ta hem dom. Men det gjorde hon ju såklart inte. Så det var bara att åka dit och hämta dom efter jobbet.
Träffade på, eller stämde träff med Ronja och Micke och pratade lite utanför Bennys; lite helgnöje måste man ju få ha även fast jag jobbar haha.
Åkte hem och lyckades komma efter Camilla när hon var påväg hem från jobbet så då stannade vi och pratade en stund också. Sen bar det av hemåt, så var inte hemma förän vid nio och jag som hade tänkt titta på Så ska det låta, men blev ingenting av med den saken. Istället blev det en stund på Lets dance och solsidan.

- Senare

Solsidan nu sen visar jag skorna :)


- Det låter som regn

God morgon.
För ovanligheten skulle så ringde inte alarmet på mobilen i morse, fattar inte vad jag gör för fel. Alla inställningar verkar rätt, tycker jag i alla fall. Men som tur var så vaknade jag kvart över nio i alla fall. Börjar väl vänja mig nu.

Det låter som att det regnar ute, men det är snön som smälter bort. Bara hoppas att det håller i sig så att den försvinner helt .

Nu ska jag åka till Tierp, hämta paket och köpa halstabletter och alvedon. Så att jag klarar av jobbet några dagar till :)


- Jag har fått paket :)

Satt mig vid tv:n när jag kom hem för att titta på Sveriges värsta bilförare men blev att jag stannade och tittade på Maria Wern - främmande fågel också. Så nu är det bara att försöka komma ihåg att jag ska kolla på det nästa torsdag också.

Fick paket idag, men bara för att det stod i mitt namn så är jag tvungen att hämta ut det. Annars brukar jag alltid beställa saker i mammas namn bara för att då underlättar det för mig, eftersom att det blir mamma som måste hämta det då. Men den här gången gick inte det, eftersom att jag absolut inte fick beställa för mamma. Men men ska åka in till Tierp och hämta det innan jag börjar jobba i morgon så visar jag det efter jobbet i morgon.

Nu ska jag gå och lägga mig och sova bort huvudvärken som har en stark tendens att dyka upp varje dag. Usch..

- Söndagskväll





Tur att alla var på topp i söndags när vi spelade bingolotto. Pigga och glada, fast jag tror vi var mer på topp än vad vi såg ut . haha


- Bra, bättre ....

God morgon, huvudvärken har släppt nu är det bara halsen kvar. Får se vad som händer under dagen. Det är ju bara att hoppas på att huvudvärken inte kommer tillbaka, kan tänka mig att den kommer att göra det..

Nu ska jag prova äta frukost.

- om man ändå mådde bra

Andra avenyn är slut för den här veckan, bara att vänta en vecka igen på nästa avsnitt.

Fattar inte hur jag ska klara av att jobba alla dom här dagarna jag har framför mig. Mår fan, huvudet känns som att det ska sprängas snart även fast jag knaprar alvedon som aldrig förr. Halsen är helt torr eller vad man ska säga inte är den som den ska vara i alla fall.
Ska försöka borsta ut håret så gott det går, röka och sen gå och lägga mig med några flaskor vatten och hoppas på att det inte försänras under natten. Orkar inte med att bli sjuk, och har ingen tid till det då jag jobbar varje dag fram till torsdag eller fredag och det finns ingen som kan jobba istället för mig.
hörs i morgon istället.

- Hörs senare ;)

Nu är det Andra avenyn :)


- Låtsas som ingenting.

God morgon. Vaknde vid halv nio idag. Skönt att vakna tidigt när jag ska iväg till jobbet. Fast inte så konstigt egentligen då jag somnade vid halv elva igårkväll. Helt skönt!

Istället så har mamma smittat mig och jag vaknade och hade ont i halsen. Jag som trodde att jag inte kunde bli riktigt sjuk, då jag aldrig är sjuk. Om man bortser fran huvudvärk och att jag alltid har ont någonstans. haha Men det är bara att hoppas på att det kommer gå över snart och inte bli värre än vad det redan är.

Har fixat det största problemet med bilen nu är det bara att vänta till den ska in på lagning, fram till dess är det bara att köra runt som vanligt och låtsas som att ingenting har hänt. haha brukar bli bäst så.

- I mörkret.

Nu har jag fått dom efterlängtade bilderna från Gabbe, där hon hjälper mig med sminkningen till Så har vi aldrig sett dig förut-festen som Axa, Tobbe, Jessica och Stoffe fixat. Så nu är allt fixat bara att vänta in rätt dag.

Sitter och kollar på dating in the dark. Och sen blir det en film och sova. För att sedan vakna upp och ha nio-tio arbetsdagar framför mig. Helt underbart, haha längtar ju inte direkt. Men inget klagande från min sida.

Nu ska jag fortsätta titta. Hörs i morgon, god natt!


- Rökning, skor och filmer.

Hemma, ska duscha och borsta ut håret så gott det går. Sen blir det sängen och en film, köpte fyra styken nya igår (hunnit sett två . haha) så jag klarar mig ikväll och i morgon med dom filmerna i alla fall. Det är mitt tredje beroende;

  • Röka (inte bra...)
  • Skor :)
  • ...och filmer.

Appropå skor så beställde jag hem dom där fyra par skorna som jag visade innan. Kunde inte låta bli. Nu när sommaren närmar sig, det känns som att den gör det i alla fall, så får jag väl börja springa runt i mina skor som jag har laddat upp med. Ska bara lära mig att orka gå i 10 cm-klackar utan att det ska kännas som att fötterna håller på att gå av efter femtio meter. haha Men alla har väl sina beroenden. Och jag ÄLSKAR skor!

 

Duschen kallar.


- Jag har blivit kär; igen!


Sandalett från Skopunkten.com

 

(Alla bilder är tagna från Skopunkten..)
 
Jag vill köpa skor och det är nu, är så himla nära på att klicka hem dom här fyra paren. Men får se hur det bli. Ska gå ut och röka och tänka på saken ett tag :)


Sandalett från Skopunkten.com

Pumps från Skopunkten.com

Sandalett från Skopunkten.com

- Gick ju bra utan ansträngning.

Lite roligt att jag fick brev från folkuniversitet idag. Tänkte att det står väl antagligen att jag inte blev antagen eftersom att jag inte ens var på informationsträffen. Kanske att dom skickade ut papper om att man inte blev antagen ändå tänkte jag. Öpnnade kuvertet och det första jag ser är:

Antagninsbesked

Du är antagen till Folkuniversitetets kvalificerade yrkesutbildning: Redovisningseknom, 80 KY-poäng.

Haha, kändes ju riktigt bra att man inte behövde anstränga sig det minsta, även fast jag inte ens vill längre. Men sen när jag började läsa lite närmare så stod det varken mitt namn eller personnummer; dom hade skickat fel. Eller det enda som stämde var väl LINDA. Så nu är det bara att mejla och greja till det här så att rätt person får reda på att hon är antagen.

- Klockan är ju bara tio i nio

God morgon, har inte en jävla aning om vad jag gör vaken nu. Solen skiner ute i alla fall ska gå ut en stund och se om jag piggnar till lite. Hörs.

- Strawberry cheesecake



Nu ska jag lägga mig i sängen tillsammans med Ben&Jerry och titta på en film.
Inte tänka på något.
Har varit så himla mycket idag så jag har fått huvudvärk orkar inte mer nu.
Hoppas på en bättre idag i morgon, eller den kan inte bli sämre.
Allting har hänt och allting har hänt idag känns det som.
Även fast allting har ordnat upp sig nu så känns det ändå jobbigt, Irriterat och onödigt.


- FAN!

Faaaan vad jag älskar mitt jävla liv. Bara massa jävla problem hela tiden. Tur att det inte blivit värre än vad det redan är.


- Jag har en lila dammsugare.

 

Jag har köpt skor. Dom var billiga så kunde inte riktigt låta bli.



Och en dammsugar, en lila. Den är kanon. Så nu behöver mamma aldrig mer klaga över att jag "förstör" hennes dammsugare för att jag är så dålig på att använda dammsugaren när jag väl gör det. Har min egen.
Hittade öven smink, ska ringa Gabbe för att få reda på alla detaljer om framtiden.


- Madeira, nej inte den här gången.

Irriterad och irriterad och lite mer irriterad. Blir inget Madeira, inte för den här gången i alla fall. Får se hur det blir till hösten men jag ville ju göra det nu ju. Men får bli som det bli, ska inte klaga för jag hade gjort samma sak som Camilla och då hade resan blivit inställd för min del också.

Så istället så har jag en massa saker som jag vill köpa så nu är det bara att shoppa loss istället. Blir en spontantripp till Valbo med kusin; Rasmus istället. Ronja däremot hon är tråkig (och ännu mer tråkig.) och vägrar följa med för att hon är sjuk bullshit, hon vill bara inte ha praktik det är det enda det handlar om. Hon är inte sjuk egentligen, fan vad snäll jag är. Haha men det är bara för att jag vill åka utomlands och var så himla inställd på att det skulle bli av också.

Men nu åker jag, hörs av.

- Desperata

Hemma igen eller det var ett tag sen. Men har suttit och diskuterat pappas helg på Gotland. Men nu sitter jag vid datorn (igen..!) ska gå och lägga mig och kolla desperate housewifes (Katrin, om du läser det här så får du gärna komma och byta box jag har hittat femman och skulle vilja ha fyran.) säsong fem nu. Har kollat på trean klart och skulle börja på fyran då jag kom på att den var utlånad, men tror jag överlever. Bara det att jag inte tykcer säsong fem är nå bra. Aja nog om det, väldigt intressant :)




Morgondagen blir det dammsugning igen om jag får låna dammsugaren av mamma. Tappade en porslinsvas i golvet två minuter efter att jag hade dammsugit igår så det är ju bara att dammsuga igen. Tur att det ligger på top fem av saker som jag tycker om att göra. Finns ju absolut ingenting roligare att göra. haha

Äsch orkar inte längre hörs . god natt


- Bingolotto

JAG VANN!! 100 kronor men jag gick ju 50 kronor plus i alla fall :)

- Självklart, skulle inte tro det!

Börjar känna mig stressad. Ska vara hos Axa inom femtio minuter men orkar inte gå från datorn, plus att internet segar så det tar ett tag att komma in på alla sidor som jag vill kolla. Men nu börjar det ordna upp sig. Måste även tvätta ur inpackningen ur håret innan jag åker och det är det jag borde göra istället för att sitta här.

Dagen till ära så har jag inte gjort ett skit förutom att titta på tv och bränt fast en omelett på plåten i ugnen. haha mamma blev galen, hon tyckte det var självklart att man antingen smörjde plåten eller hade bakplåtspapper. Men allt som är självklart för henne är inte det för mig så det blev som det blev. Men det gick att äta i alla fall. För nu är jag mätt.

Dax för duschen..

- Miljonär ikväll :)

Nu har jag en stund över för att sätta mig vid datorn. Ska hänga tvätt och sen duscha men börjar med datorn.

Åkte till Strömsberg efter en massa tjat från Camilla om att hon behövde skjuts hem så det var bara att sätta sig i bilen och åka ..

Ikväll blir det Bingolotto med Axa och Tobbe (och kanske Ronja och Micke.) då ska jag prova på att bli miljonär eller något skulle ju inte vara fel med bara några tusen extra :)


- Ja vad ska man säga?

Melodifestivalen är slut och jag är lika irriterad som vanligt, exakt samma sak varje år.. Jag ska titta men fel låt vinner jämt. Vem som helst (nästan?!) kunde ha vunnit men inte hon. Jag tippar på en top fem placering i Eurovision song contest men bakifrån på listan. Helt tråkigt nummer. Äsch ska inte klaga. Kan inte göra så mycket åt det hela i alla fall. Men nu ska jag duscha.


- Krångligt

Internet krånglar. Tänka lägga upp lite bilder och visa hur fint jag har lyckats städa idag, stolt! Men det blir inga bilder men kan ju ändå meddela att jag har lyckats städa klart hela rummet, plus att jag har dammsugit hela övervåningen och hängt tvätt. Kämpat på som bara den. Nu ska jag bara sätta i nya sängkläder och sen bär det av till Tierp för att hämta mat. Blir kinamat idag ska bli gott.

Resten av kvällen ska tillbringas hemma eller man vet ju aldrig vad jag för mig. Men än så länge så är planerna melodifestivalen och kinamat hemma med mamma.

Men nu ska jag försöka hitta örngotten till mina stora kuddar som jag har lyckats lagt på något bra ställe.

- Varning!

Bordet är avplockat och så har jag gjort lite annat också, men nu orkar jag inget mer för stunden. Ska ringa Ronja alldeles strax och varna henne att jag och axa kommer och hälsar på. Men först ska jag hitta bilnycklarna, trodde att dom låg på bordet men det är ju städat och där låg dom inte .. hmm bara fortsätta leta.

- Jag lär mig aldrig



Förstår inte hur det kan bli så stökigt så himla fort. Bordet jag har i mitt rum överbelastas på två dagar. Allt som jag tar fram hamnar på bordet när jag har använt det färdigt. Istället för att lägga det på sin plats direkt så lägger jag det på bordet i väntan på att det ska bli överfullt och jag blir tvingad att städa undan allting till sin rätta plats igen. Samma sak hela tiden, att jag aldrig lär mig. För så kul är det faktiskt inte att städa. Men nu ska jag ta tag i det hela.

- Bellas & Tyras show

Har suttit i en timme och försökt kolla på Tyras & Bellas show, nu äntligen så har jag sett hela. Det hackar och grejar och pausar på typ två minuter lite här och där så det tog ju sin lilla tid.

Jobbat hela dagen, och nu är jag ledig till på onsdag så himla härligt . Ska försöka hinna med hundra saker under min lediga tid nu, måste ju lixom ta vara på tiden:) Men ska börja med att sova, så återkommer sen när jag har vaknat :)



God natt

- Update

Har inte kommit till duschen ännu, tur att jag mest tillbringat dagen hemma framför tv:n. Men nu ska jag duscha, och göra en hårinpackning och hoppas på att håret blir en aning bättre i alla fall annars är det bara att fortsätta plocka slingor.

Det regnar ute, härligt. Om det bara kunde bli vår. Så att regnet känns mer behagligt.

- Inte min dag.

Seg dag, hämtade mandy i Tierp och skjutsade hem henne. En snabbis till Camilla, lånade en bok och diskuterade lite om planerna för utlandet :) härligt. Och sen hälsade jag och pappa på Farfar. Och så har jag kollat på film.

Kallt ute, ingen sol. Har huvudvärk efter att jag suttit och dragit ur slingor från löshåret. Usch det här är inte min dag. kanske hinner ändra sig, Men för tillfället ser det inte ljust ut!

- Man vet aldrig

Fastnade vid datorn. Skulle duscha men gör det imorgonbitti istället. Ska sova nu, eller gå och lägga mig och kolla på Desperata hemmafruar (säsong tre, hade inget bättre att kolla på.)

Imorgon är jag ledig. Skulle vilja städa klart här, men vet inte om jag orkar. Har inte lust med det helt enkelt. Får se vad som händer. Nu ska jag gå coh borsta tänderna i alla fall. God natt!


- Bra morgonhumör

God morgon. Vaknade vid halv åtta så är riktigt pigg. Kanske ska försöka hålla kvar vid att gå och lägga mig vid halv tio. För nu känner mig riktigt utsövd för en gång skull. Åka och jobba alldeles strax.

Tror våren börjar närma sig nu. Fan vad härligt det är med sol och det nästan alla dagar.
Får hoppas på att planerna blir som jag vill, då blir det mer sol i slutet av April :)

- Mina nya skor



Har ju inga finare skor utan klack. Alla skor jag har, har antingen klack eller så är det vanliga tennisskor. Vill ha något mittemellan och då fick det bli dom här. Orkade inte kolla så himla mycket. Skopunkten inne stan har mycket sämre utbud än den affären utanför stan. Kollade i några andra affärer också men hittade inga som jag ville ha. Så får bli dom här så länge i alla fall.

(Bilden är inte den bästa, tog kortet med mobilen och det blev helt fel ljus så skorna har fått någon konstig matt svart (brun?) färg. Men i verkligheten så är dom helt svarta i alla fall.

Nu ska jag gå och gå lägga mig.

- Om jag överlever så skriver jag i morgon.

Hemma, eller har varit det i en och en halv timme eller nått.. Har fått en förjävlig huvudvärk, tror att jag kommer svimma snart. Vet inte vart jag ska ta vägen. Ska även passa på att klaga ännu mer på mitt jävla löshår. En stor orsak till att jag har ont i huvudet (jag borstade ut håret..). Plattade håret i morse, eller innan jag åkte till Tierp och sen hade jag utsläppt i tre timmar och det blev bara som en stor tuss. borstade ut håret för en stund sen och trodde jag skulle dö.

Hönder inte så mycket mer idag, ska ner ta en alvedon, röka och sen ska jag gå och lägga mig. Får se kanske kommer upp en bild på skorna jag köpte idag (ett par till :))

- Sol och värme :)

Har varit ute och lekt med kattungen i solen. Ska alldeles strax börja fix mig lite så jag kan åka in till Tierp och hämta Mandy när hon slutar jobba, för att sen åka vidare till Uppsala. Finns lite saker som jag behöver till Maskeradfesten och sen till våren (Utomlandsresan?). Får se hur det blir med allt, skulle ju inte vara fel att åka bort en vecka till värmen och inte bry sig ett dugg, bara göra det man själv vill. Härligt!


- Man vet aldrig

Får se vad som händer, jag vill åka utomlands. Blir ju inte mindre sugen när man vaknar av meddelande där
det tipsas om vart dessutom. haha
Så just nu kollar jag sista minuten och det ser faktiskt ut som att det kommer bli av men man vet aldrig.











- Stor förvandling

Den här dagen har varit extremt jobbig. Hade inte räknat med mycket folk alls på jobbet och trött som jag var (är.) hade jag tänkt sova mig genom halva dagen på jobbet. Haha inte sova men göra så lite som möjligt. Men gick inte som planerat kom folk hela tiden, har aldrig hänt innan på en måndag brukar alltid vara jättelugnt men inte idag. Men blev lite piggare ju längre dagen gick och efter att jag blev tvingad att dricka kaffe, c-vitamin och allt var det var. Men fick även Oxfilé till lunch så jag mådde ganska bra ändå :)

 

Åkte till axa efteråt så hon fick klippa mitt fina löshår. Bättre nu än innan, mycket bättre kan jag lova. Men det är fan inte bra. Förstår inte att det här håret som jag ändå la ut ganska mycket pengar på är så jävla dåligt om man jämför sist när jag budade och vann på tradera. Tyckte att det håret var dåligt då men det är ingenting mot vad det här är. Bara skit!
Har bestämt mig att göra en ganska extrem förvandling med håret senare när jag tar ur löshåret, får se om jag har modet kvar när det ska ske. haha

 

Nu ska jag kolla lite tåg. För i morgon blir det Uppsala med Mandy! God natt!


- Den åttonde mars

God morgon. Gick inte så bra med min smarta plan att ställa klockan på sju. Ställde klockan på sju, vaknade stängde av den och vaknade vid kvart över nio istället. Ska inte klaga för fan vad härligt det var. Får prova det där med att gå upp klockan sju någon annan gång, inte i morgon i alla fall för då är jag ledig :P

Vill åka till Uppsala imorgon, men det är ingen som har tid med mig. Alla jobbar eller går i skolan så får väl sysselsätta mig själv här hemma istället med städning eller nått. Alltid lika roligt. haha

Ikväll blir det att klippa löshåret en aning och ta bort allt det slitna. Eftersom att jag blev galen häromdagen och klippte lite själv. haha Var värsta tovan och jag lyckades inte hur jag än gjorde att få ut den så då klippte jag bort den. Och nu ska Axa hjälpa mig med den största skadan och fixa till det.


- Gör en ändring i livsschemat

Jobbat hela dagen är helt slut. Mår ju psykiskt dåligt av det här vädret behöver sommar och sol nu så man överlever. Det har varit vinter fööör länge nu, orkar snart inte mera. Jag behöver ljusare dagar för att orka.

Ska prova gå och lägga mig (snart) och ställa klockan på sju i morgon, och prova ändra dygnen lite. Istället för att sova mellan 01.00 och 10.00 så ska jag prova gå upp vid 07.00 och somna så tidigt som möjligt. Tydligen så ska man ju må bättre ut av det. Får ju tydligen den bästa sömnen innan klockan tolv på natten och det var ju ett tag sen jag somnade innan dess. Går ju alltid och lägger mig senast klockan halv elva men somnar ju tidigast halv ett. Och det ska jag försöka ändra på. Får se hur det går.

- Mamma fattar noll

Skrev ett mejl till mamma "Tekniskt fel, denna e-melj måste raderas omgående." haha så får hon panik och skriker och frågar vad hon ska göra. haha Tur att hon är lagd åt det tekniska hållet och förstår sig på allting som hon tror att hon kan.

- God natt.

Nu ska jag gå och lägga mig och sova eller kolla på desperate house och somna så fort som möjligt. Ska jobba i morgon så då är det bara att gå upp i tid igen. Imorse lyckades jag ju i alla fall sova till halv elva eller nått.

Men först ska jag föna håret och greja lite. Återkommer i morgon.

- Blir såå irriterad.

Jag måste ju vara en av dom mest klagande människorna som finns. Först så gnäller/klagar jag över att jag vill ha löshår och att det är så dyrt och bla bla bla. Sen nu när jag har satt i löshår så ska jag klaga på det istället. Har suttit under hela tiden melodifestivalen hållt på och försökt fixa håret så bra det nu går att få. är så jävla less, skulle egentligen inte vilja klaga men jag blev så himla förbannad till slut så jag var tvungen att skriva av mig.

Jag måste ju vara helt värdelös på att "ta hand om" mitt hår eftersom att det blir som det blir. Lär ju klippa topparna snart i alla fall så jag får bort allt det slitna, men får vänta till Axa har tid och lust med det.
Nu ska jag i alla fall duscha..







..Kolla posen i spegeln, hahaha...


- Nu har jag tänkt för mycket igen; fan!

Börjar ångra mig. Vet inte vad jag ska göra. Har ångrat mig helt och hållet. ska jag åka in på tisdag och inse ännu mer än vad jag redan har gjort att det här inte är något för mig.
Känner mig dum som överhuvudtaget försökte. Egentligen så borde jag väl "försöka" lite till och få reda på om jag kommer in eller inte. Men det är bara elakt mot dom andra 79 stycken som har sökt till samma sak som mig och som antagligen verkligen vill komma in på utbildningen.

Varför skulle jag komma på det nu för (?) hade väl varit mycket smartare om jag kommit på det innan jag ens sökte. men antagligen så var jag så himla inne på att börja plugga, eftersom att det är något som jag velat hur länge som helst. Men tänkte väl inte så mycket på vad jag sökte till. Och nu när det närmar sig med stormsteg så börjar jag ju inse att jag egentligen inte vill.

Vet inte hur jag ska göra. Vet inte vad jag vill. eller jag vet inte om jag vill plugga och sluta jobba eller om jag ska fortsätta jobba och försöka börja på någon enstaka kurs och göra den på distans. Fan för att jag börjar tänka så himla mycket, har inte tid. Allt går ju så himla fort, hinner ju inte ens tänka vad jag egentligen vill... Känner mig fruktansvärt jävla dum!

- Snö..







Några av bilderna från våran (deras) pulkaåkning. Blev inte så mycket bilder som var värd att visa..


- Pulkaåkning.



(Lyckades ladda upp en bild i alla fall, sen började det krångla eller just den grejen bröjade strejka...)

Har varit och åkt pulka (eller jag åkte aldrig jag var bara med som sällskap till Camilla) med Camilla, Masen, Camillas pappa och hennes småsyskon. Det enda som hände var att jag blev extremt blöt om fötterna.

Idag är det plusgrader, solen skiner helt underbart. Ska ut och gå med mamma alldeles strax hon skulle bara fixa med lite grejer först och jag ska hänga tvätt....


- Omtapetsering.

Nyss hemkommen, åkte till Axa efter jobbet satt och "tittade" på medan dom (Axa, Jessica, axas föräldrar och tobbes föräldrar..) drack vin och öl. Hade det trevligt. Roligt att göra något annat än att sitta hemma varje kväll. Men orkar ju ändå inte så mycket, typiskt att man ska vara trött på kvällarna.

Imorgonkväll blir det melodifestivalen och sängen skulle jag tro. Jobbar ju söndag igen så det är bara att börja ladda direkt när man är ledig.

Katten river tapeter. Återkommer när jag vaknar senare.


- Solen lyser, himlen är blå!

Klarblå himmel. Om det ändå kunde vara (minst) 20 grader varmare då hade jag inte klagat. Men man ska väl vara glad så länge solen tittar fram ibland. Jobbigt att jag ska infinna mig på jobbet om 40 minuter bara. Men bara att stå ut, är ledig hela dagen i morgon så :)



- Allt blev jobbigt.

Nu var det slut. Kom på att jag inte har tvättat arbetskläderna så jag har ingenting rent till i morgon. Har lagt in det i tvättmaskinen men inte en chans att jag orkar sitta och vänta på att den ska bli färdig håller ju på att somna nu ju!

Usch vad jobbigt allting blev. Men får hoppas på att tröjan hinner torka litegrann imorgonbitti i alla fall.  Nu ska jag röka. 

- Äntligen slut på OS

Dax att bänka sig framför tv:n nu. Nu när och Os är slut (och jag är glad över det!!) så börjar ju Andra avenyn igen. Så nu ska jag gå och sätta mig i sängen och kolla.

Återkommer.

- Ingen ork till någonting.

Tråkigt, orkar inte. Jobba i morgon, Axa kunde inte! Bara att ställa upp har ju egentligen ingenting annat för mig i alla fall så ja! Men hade varit skönt att ligga hemma och göra ingenting i någon vecka till. Gårdagen och den här dagen har ju varit dom slappaste dagarna på länge, spela spel, titta på tv och film. Och inte gjort någonting vettigt alls; precis i min stil i alla fall för tillfället. Känner inte för att göra nånting bara sova!

Och det är precis vad jag ska göra nu!


- Inspiration, nej!

Helt tråkig dag har inte hänt någonting. Kollat på film, the ugly truth (igen!!) och så har jag varit till tandläkaren och hade inga hål i tänderna den här gången heller.

Ska väl gå till bilen snart och hämta alla grejer som ligger kvar och "skräpar". Annars lär det ju inte hända något. Har ju inte direkt någon inspiration att skriva blogg heller, därav den dåliga uppdateringen. Gör ju inte mycket annat än att spela Yatzy, Alfapet och titta på film. haha

- Blir inte bättre..

Varit vaken hela dagen har knappt lämnat huset på hela dagen. Den klart längsta dagen jag varit med om på länge. Som ni kanske förstod så blev det ingen tripp till Uppsala och informationsmöte för mig. Allt pågrund av det här förbannade vädret. Helt mycket storm. Går inte att göra nånting. Ytterdörren fryser fast så man får kämpa varje gång man ska försöka ta sig ut; Gud vad jag älskar det här.

Det borde vara vår nu, det är ju ändå mars! Den nya dagen för infomötet blev nästa tisdag i alla fall, får hoppas på att jag får ledigt från jobbet då. Håller tummarna! Jag som ville åka dit idag även fast jag var nervös. eller det var jag ju egentligen inte heller men ahh nånting var jag ju i alla fall. Bättre än såhär blir det inte.

- Enda dagen som det inte fick hända.

God morgon. Varit vaken en timme nu så nu börjar jag känna mig ganska pigg.
Snöstorm ute, så jävla klart att det skulle bli det idag då, den enda dagen som det absolut inte fick bli dåligt väder. Får se hur det blir med allt, ska ringa och prata med kontaktpersonen vid halv nio när dom öppnar "telefonslussen".

Får se vad som händer och sker fram till dess, reda ut alla tovor i håret kanske!!??