Solglasögon och regn

Positivt tänkande, eller inte, jag tror att det kommer börja regna snart..

Sitter ute och röker (som vanligt!!) och väntar på mandys och henke som tydligen ska komma nu.. Trevligt, slipper man ju sitta själv innan alla andra tänker komma.. Hade tänkt lägga mig på soffan och ladda upp med att sova bort nån timme framöver men bara att ändra planerna istället..

Leta efter mina solglajjer innan dom ramlar in ska jag göra iaf :)


Mandy skriver

Gick in på Mandys blogg och kollade tillbaka lite i arkivet, förra året den 22 April. Mandy får mig att framstå som en gammal moraltant.. haha

- Kul

Idag bara ler jag.
Jag skrattar & ler hela tiden.
När Linda är på sitt bästa humör är det roligt.
Jag har till och med fått Linda att dansa med musiken i bilen på högsta volym.
Och Linda dansar aldrig nykter.
Jag får heller inte ha på hög volym i hennes bil, jag får inte välja låt & jag får inte veva ner rutan.
Men idag har jag fått välja musik, varannan gång, vevat ner rutan & ökat volymen.
Tillsammans satt vi där & dansa & såg ut som två fån


dessa äckliga små djur

Nyss hemkommen från Tierp. Var på Systemet åt Pappa och passade även på att köpa öl till mig själv, slog på stort så det blev fyra stycken :) Får se om jag överhuvudtaget blir sugen på att dricka ikväll, just nu känner jag mig inte så pepp, men jag är ju inte den som är den. Kan ju ha lika roligt utan att dricka..

Ska i alla fall alldeles strax börja med allt skit som ska göras till ikväll, potatissallad, göra rent grillgaller etc etc. vet inte hundra när allt folk kommer så får se om jag hunnit klart med allt jag planerar att hinna med i alla fall..

Satt ute på trappen i fem minuter och rökte och när jag ska gå in så ser jag att det kryper tre fästingar på mig, en på handen och två på armen, gud vad jag hatar dessa små, äckliga, helt meningslösa kryp. Även fast dom verkar älska mig.. Förra sommaren hade jag väl minst ett tiotal på mig, varav tre (har jag för mig..) hade bitit sig fast.  Usch får panik...

Gaaaaaah

Gud va irriterad jag är, hatar att vakna av att folk skickar meddelande den tiden som är exakt så man varken är för trött eller för pigg.. När man inte lyckas somna om för att man är för pigg samtidigt som man håller på att dö för att man är för trött...

Och när jag lyckas att nästan somna i detta omöjliga skede så börjar kattjäveln vässa klorna på dörrmattan så att det smäller, hon tar lixom tag i den, lyfter och släpper vilket göt att det smäller ganska rejält..

Jag är så sjukt irriterad just nu så gaaaaaah...


Zzzz

Imorgon så kommer det hit en massa folk, känns som att det är en aning för många. Inte pga att jag bryr mig om det egentligen men jag har inte ens stolar till hälften:) Men det löser sig nog!!

Håller på att förbereda just nu med att koka potatis som jag ska göra potatissallad av i morgon och marinera kött.. Egentligen så varken orkar jag eller vill men men är ju skönt att få det gjort sen så är jag ju inte något jättefan av köpt potatissallad.. Äsch massa svammel.. Hörs nån annan gång..


Agressionsproblem

Jobbat hela dagen, benen är som spaghetti och jag ligger på soffan hos Angelica och gabbe medan gabbe plockar mina ögonbryn..
Gör sjukt ont vill egentligen bara grina men när man börjar likna en reklampelare för mc donalds så är det dax att göra något åt saken...

Sen att gabbe typ tar ut sina agressioner genom att typ nypa lite i skinnet och stoppa pincetten i ögat är ju en annan femma..


Utsövd

Första natten på flera månader som jag får sova oavbrutet.. Då Julius har en tendens att väcka mig upp till tio gånger varje natt.. Och även fast jag bara sovit runt sju timmar inatt så känner jag mig piggare än vad jag normalt gör när jag sovit tio timmar.. Härligt..

Nu ska jag hem till mamma och pappa och tigga mat...


Svettigt men roligt

Jävligt rolig kväll att jobba. Om det inte hade varit så himla varmt så hade det varit ännu bättre:)

Har alltid känt att jobbet är ett måste men nu ser jag för det mesta fram emot det.. Vilket kanske är ett tecken på att man trivs..

Äsch nu ska jag duscha innan jag somnar, sjukt jävla svettig och äcklig kan jag lova...


House of Mike

Hostat hela natten, är det ett tecken på att man börjar bli sjuk.. Men sen jag gick upp ur sängen för några timmar sen så har jag inte hostat... Får se vad det här leder till..

Börja jobba om några timmar (kl. Tre!) och sen jobba till klockan två i natt ca. Trubadur - house of Mike står på schemat ikväll.. Så får hoppas på att det kommer massa folk:)


Gammal mjölk

Började jobba klockan tre och har precis kommit hem, trött i benen och galet hungrig.. Men eftersom att jag typ struntar i att handla om jag inte hittar någon som vill/kan följa ned till affären så har jag aldrig någon mat hemma..

Fast för en gång skull så har inte filmjölken gått ut i datum så det är ju positivt:)


Fyra timmar till

Lite omplaneringar i schemat. Får skynda med allt jag skulle göra i morgon fram till klockan tolv istället för fyra..

Men ska bli kul att jobba lite mer än planerat - det behövs :)


Det ekar

På besök i Karlholm hos Henke.. Han har bott här i 1,5 år och det är helt öde.. Alla blommor är döda, tavlorna står i en trave bakom tvn .. Men den här gången så hade han ju något annat än öl och falukorv att bjuda på i alla fall, så det var ju trevligt!!!


Rökpaus med ove..

Trodde att jag skulle vara klar med städningen nu men det börjar närma sig i alla fall, bara hallen kvar!!

Blir väl till att sällskapa mamma ikväll när hon ska ut och gå, verkar inte hända så mycket annat..

Och imorgon är det jobb som står på schemat, börjar inte förän 16 så det är ju skönt i alla fall. Sen fortsätter det med jobb hela helgen, trubadur (house of Mike!!) på fredag så då lär det ju bli en jävla massa folk, men det ska bli kul:)


Hamburgare, milkshake och promenader

Blev en promenad med Linda, som vi avslutade på Bennys, hon med mjukglass och jag med milkshake.. Köpte även hamburgare som jag tog med hem, men tog en tugga och kom fram till att det inte va nå gott haha..

Fortsätta med städningen.. Hoppas på att bli färdig idag!!


- Ledig idag med

Vaknade för tio minuter sen. Inte direkt som jag hade planerat. Alarmet var ställt klockan nio, och har tydligen ringt sedan dess, hade fått åtta sms och missat två samtal men inte vaknat än då. Och i alla fall smsen låter förjävligt när jag får men det hjälper tydligen inte när man behöver sova.

Ska göra klart det sista på städningen idag, sovrummet, badrummet sen dammsuga och torka golv.. Bara hoppas på att jag hinner. Om 45 minuter ska jag även ut och gå med Linda en runda i Kyrkbyn.
Tur att det är bra väder ute i alla fall, för egentligen så känner jag mig inte ett dugg peppade för att gå ut och gå. Men när man väl kommer ut så är det skönt.

börja med att slänga sopor kanske..

Helt plötsligt

Var som att vända på en hand, från att vara hur pigg som helst för en halvtimme sen så sitter jag i soffan nu och kämpar för att hålla mig vaken..

Blev som sagt en sväng till salongen hos Ronja där Mandy klippte håret och jejje, Henke och jag tittade på.. Åt middag på jobbet - filé Oscar, det är aldrig fel..

Och sen avslutade vi dagen hemma hos mig, jag Mandy och Henke, med att spela lite spel..

Nu lär det ju bli tvn resten av kvällen, möjligtvis en dusch om jag orkar :)


Dag 2

...på mandys "havregrynsdiet".. Det går bra nu..


Svart himmel

Gav upp städningen efter att både köket och vardagsrummet glänser! Började åska och hagla så in i helvete. Var drivor av hagel på vägarna..

Värsta jag varit med om i hela mitt liv, eller den här månaden i alla fall:)


Städar som vanligt!!

Har storstädat köket, nu väntar jag bara på diskmaskinen sen är jag färdig!!

Bjöd över Camilla på en fika, hade ingenting annat än saft att bjuda på men hon verkade nöjd i alla fall..


Snäll, dum??! Hmm

Jag har en vän, hon heter Mandy! På hennes blogg (finns länk i menyn till vänster) skriver hon att hon ska börja med något som hon kallar "havregrynsdieten" eller något liknande.. Hon ska alltså banta - gå ner i vikt.. Fattar inte varför, hon är inte överviktig, inte någonstans..

Snäll som jag är, så ringde jag för att bjuda på mat - fläskfilé och potatisgratäng.. Sjukt onyttigt då jag har massa grädde och smör när jag gör potatisgratäng. Men jag vet att hon tycker om det så nu ska jag förstöra hennes diet..

Men hon är inte tjock så det gör inget.. Fattar inte vad hon får allt ifrån..

Men jag är hungrig och rastlös så det ska bli kul med lite matsällskap:)


Statsbesök

Blev en sväng till Uppsala med mandys.. Egentligen så behövde jag ingenting var bara sugen på att kolla om dom fått in något nytt på Ikea, skopunkten och chilli..

Köpte två lila skålar på chilli, dom hade inte fått in något nytt som föll mig i smaken men då jag kollat på dom skålarna ett tag så slog jag till nu..

Skopunkten hade fått in massor med nya skor - så det fick bli två nya par till min samling:)

Och Ikea hade väl fått in litegrann så blev nya sängkläder (igen, är så skönt med nytt) blev även ett ljusfat, ljus och dekoration till det, kuddfodral och en bordslampa.. Så är riktigt nöjd över allt krimskrams jag införskaffat idag!!

Nu ska jag plocka undan lite sen blir det en promenad med mamma och moster om någon timme..


Sängen lockar

Blev big brother hos syrran efter jobbet. Nu blir det en dusch sen ger jag upp för idag!!


Tunghäfta

Sitter på jobbet med världens ömmaste tunga, har hänt något med piercingen som gör att det gör sjukt ont..

Skulle försöka fixa det tidigare idag men fastnade hos mormor där halva släkten höll på att rensa, städa och tvätta.. Så eftersom att jag inte fixade det så får jag som skylla mig själv..får ta det imorgon..

Kom hem typ tre-halv fyra inatt och gick upp vid nio pigg och lycklig och började baka cupcakes!! Nu börjar jag känna av min något för korta sömn som jag fick inatt:/


Fuck

Hade tydligen fel - telefonen tål INTE vatten ! Gud vad underbart, tur att man är rik och badar i pengar.. Haha eller inte. Dags att investera i en ny telefon kanske..

Ingen ide att ringa mig i alla fall då jag inte hör er:)


*studs*

Duktig som jag är så tappar jag telefonen i golvet, böjer mig ner för att ta upp den och tappar den igen i golvet men studsar i katternas vattenskål.. Fast tydligen så tål den vatten för verkar inte som att det blev något fel i alla fall..

Fick ingen mat hos mamma, bara nybakade bullar med mjölk.. Så nu ska det lagas lunch och kolla på gårdagens big brother..


Mamma bakar bullar

Vaknade innan klockan ringde, vilket är skönt. Men känns som att jag kommer få dras med huvudvärk hela dagen istället..

Får se vad dagen har att erbjuda innan man ska börja jobba ikväll...

Just för tillfället så sitter jag hos mamma och hoppas på att hon ska bjuda på frukost/lunch. Men det ser inte så ljust ut för min del:/


Kul med jobb

Nyss hemkommen från jobbet.. Tycker det är sjukt roligt att jobba på kvällarna, om folk bara kunde beté sig..

Annars så har den här dagen varit ganska meningslös, har legat på soffan mesta delen och varit allmänt trött...


Ständigt trött

Vet inte varför jag jämt är så jävla trött, har provat sova ut och provat sova mindre - då typ alla säger att det beror på att jag sover för mycket/ för länge..

Men ingenting hjälper, blir så less. Sätter jag mig i soffan så typ somnar jag och då får jag panik istället..

Bara hoppas på att det blir bättre när det här jävla vädret får för sig att slå om till sommar...


Vinter eller?!

Ena stunden är det sommarväder och hur skönt som helst och i nästa så snöar det..

Kul med lite variation..


Sova

Galet skönt väder ute... Synd att jag är så himla trött annars hade jag nog suttit här ute ett tag men som sagt är skapligt trött och väljer att sova istället..

Imorgon ska jag med mamma till Tierp där hon ska klippa håret, jag själv väljer att tillbringa tiden hos Ronja och axa.
Börjar ju inte jobba förrän vid 21.00 så har ju hela dagen ledigt - skönt:)

Äsch hörs imorgon istället god natt!!


Röda rosor

Nyss hemkommen från jobbet, kolla på big brother, hänga tvätt, hämta posten sen blir det sängen...

Gick ut och kollade en stund på Facebook och det var ju totalt onödigt. Visste egentligen redan vad alla hade skrivit, och fattar inte varför alla måste skriva samma sak??! Ääh tråkigt..

Fick i alla fall med mig lite fina blommor hem:) (går som vanligt inte att ladda upp bilder.....)


Lunch & promenad

Håller på att dö av hunger, ska strax laga lunch..

Har precis kommit hem från en promenad, känner mig riktigt duktig som ens tar mig ut. Tycker egentligen att det är skönt att bara slå på musik och gå ut och gå men det är de där lilla steget att just Börja gå:)

Va ju i alla fall till veterinären i morse och pratade lite. Han typ hälsade på Julius, det var nog det enda han gjorde med honom :) haha

Nu ska jag göra lunch - hörs..


Varför vet jag inte??!

Imorgonbitti ska jag och Julius till veterinären (Mandy ska med som moraliskt stöd..) vet inte varför vi ska dit egentligen - dricka kaffe och snacka skit kan ju vara lite skoj..

På eftermiddagen så väntas ett arbetspass.. En kvart kvar på bb sen blir det sängen..


Mariestad

Mandy och Henke kom över en stund på en kaffe.. Fast anledningen var för att Mandy skulle hämta sina öl hon köpte på båten igår..

Men hon lämnade några, snäll som hon är, till mig:)


Sluuuuut snaaaart

En halvtimme kvar, måste erkänna att dagen gått jävligt fort. Mycket fortare än vad jag trodde men den har ju inte direkt varit skitkul för de eller!!??

Funderar på att gå ut och gå sen får se om jag ska vara duktig och göra det idag med eller om jag ska hitta på något annat??!


Schnitzel med stekt potatis och bearnaisesås

Det bästa med att hoppa in och jobba på Uno-x måste ju vara att man kan äta schnitzel...

Problemet är bara att jag var sjukt hungrig och gjorde ordning en portion och nu har jag tagit fyra tuggor och håller på att dö för att jag är så mätt...


Men..

Visste exakt hur det skulle bli, det jag inte ville höra, eller få frågan om! Ååh va irriterad jag blir!!!

Har ju jobbat en halvtimme i alla fall.. Bara sysselsätta sig så dagen tar slut..


Trött, tröttare, TRÖTTAST

Den här veckan blev det bara två dagars ledigt, och dom är i stort sett slut nu..

Imorgon ska jag, snäll som man är, jobba en dag på gamla jobbet.. Känner inte alls för det men nu har jag sagt ja så finns inte så mycket att göra åt saken..

Sitter i soffan och tittar på tv och sover om vartannat.. Vill vara vaken och se big brother, hoppas jag lyckas bara...

Tog en promenad med mamma för några timmar sen och det gjorde ju inte direkt att jag blev mycket piggare:/


Alkoholfritt

Efter båtturen så mår man som man förtjänar, eller jag är bara sjukt trött och vill gå och lägga mig och sova men kan ju inte göra det än känns det som...


Tidigt....

Känns fan som när man gick i skolan, när man måste vakna såhär tidigt skillnaden är väl bara att då var jag van och gjorde det inte till någon stor grej! Känns som att jag kommer somna klockan sex ikväll ..

Fy fan stackars alla människor som måste gå upp tidigt på morgonen, jag lider med er...


Eckerölinjen

Imorgon blir det eckerö fram och tillbaka, vet inte om jag känner mig pepp på det! Anledningen är väl mest att vi MÅSTE åka så jävla tidigt - klockan åtta härifrån..

Men det blir nog bra, och kommer säkert bli sjukt roligt.. Är ju inte direkt dom tråkigaste personerna som kommer åka - kommer bli allmänt kaos skulle jag tro :)


Bra bättre bäst

Helt sjukt skönt att vara ledig när det är sånt här väder, om det bara kunder sluta blåsa så hade det varit ännu bättre!

Har i alla fall lunchat och varit ute och gått med Ronja på förmiddagen och sen har det väl inte hänt så mycket..

(inte ett dugg störande att det inte går att ladda upp bilder!!!!!!!!!!)


Promenad i solen

Kollar på big brother på datorn och väntar på klockan. För om tio minuter ska jag till Tierp för att äta och sen ska jag och Ronja ut och gå;)


Hockey!!??

Jobbat hela helgen.. Är helt slut i kroppen men pigg i huvudet ingen bra kombination..

Startade tvn och såg att Skellefteå (?) vann mot Brynäs - galet irriterande. Hade varit så himla skönt om Brynäs vann, för om jag förstått det hela rätt så hade dom vunnit guld och då hade hela den här "hockeyfebern" som pågår varit slut redan ikväll. Men nej den kommer fortsätta ett tag till..

Ledig imorgon och tisdag..


Aouå eiyäö

Har fastnat på salongen idag med, trevligt med sällskap ibland :)

Har haft en svenskalektion med vokaler som huvudämne med Ronja får se hur mycket hon förstod av det jag sa!!


Mycket intressant kväll

Efter en middag på brorsans med Mandy (plankstek) så Köpte Mandy wienerbröd som vi nu tagit med till Joel för att bjuda på.

Han kokade ett glas med vatten i micron så Mandy kunde dricka snabbkaffe . Medan vi andra tittar på..


Åt en aning för mycket

Sitter i soffan helt sjukt mätt efter maten. Så jävla gott - skulle kunna leva på grillat, finns inget bättre:)

Axa, Tobbe och Joel (som också kom över för att äta lite..) åkte hem för typ en timme sen. Efter det har jag legat i soffan och mått dåligt för att jag åt för Mycket.. Men får väl skylla mig själv!!


Grilla

Varit och handlat och lunchat med axa, städat och nu väntar jag på mamma så ska vi åka och hälsa på mormor..

Ikväll ska vi (jag,axa & Tobbe) inviga grillen jag fick när jag fyllde år förra året.. Bara hålla tummarna på att det inte börjar regna..


Måste

Sjukt seg dag, va och handla med mamma, lagade mat och helt plötsligt var klockan åtta och det blev dax att byta om och fixa till sig någolunda för ännu en arbetskväll/natt..

Ledig måndag - onsdag så får fixa alla måsten då istället!


God morgon

Kom hem väldigt tidigt igår/inatt från jobbet, var väl hemma resan strax före två. Känns skönt, känner mig i stort sett utvilad idag.

Funderar på att ta tag i kaoset som har uppstått här hemma innan jag påbörjar arbete ikväll igen - men först gårdagens big brother..


Sitta och grina istället

Står matlagning på schemat, eller jag hjälper mamma fixa påskmiddag.

Tog en promenad hit i morse, och blir så sjukt irriterad på min fot som gör så jävla ont - men bara ibland! Ibland så känns det ingenting och ibland kan jag knappt gå, och sista 500 m gjorde det så ont så jag ville grina men nu är det bra igen.. Får hoppas på att det ger sig helt snart...


Elefant

Träffade Mandy som varit i Thailand i två veckor igår och fick presenter!! Alltid lika roligt :)


Inte som planerat

Älskar tanken att sluta jobba klockan 22.20 och ta fart mot Gävle för att äta på Max!

Mina planer var mer att köra sjukt fort hem, svepa en flaska vatten och kasta mig i sängen..


Påskmat och sånt

Har varit och ätit påsklunch och firat min morbror som fyller år och nu är jag så mätt så att jag mår illa!!

Arbetshelg på schemat igen, börjar om 20 minuter så ska väl ta och åka snart:)


45 min = 4 h

Älskar mitt extremt snabba internet, tur att man inte använder det så ofta för då skulle jag bli galen.

Bestämde mig för att kolla på big brother, och avsnittet är en timme långt, utan reklam så är det typ 45 minuter! Och dom 45 minuterna har tagit mig 4 timmar att titta på, eller jag är inte färdig har typ fem minuter kvar.. Sen blir det en dusch och efter det ska jag nog ta en promenad hem till mamma !!


Soligt och fint

Sitter hemma, ute i solen och funderar vad jag ska göra! Kommer antagligen tillbringa närmsta timmen framför datorn och gårdagens big brother - får passa på medan det är fint väder :P


Frulle

Frukost i örbyhus med Sofie :)

Kebabtallrik funkar alltid :)


Arbetspass

Började tio slutar tio, jag som var trött redan innan jag började jobba!!!:/


Lamp-placering

Gabbe köpte en lampa idag, placering; bakom tv:n????!!!! Jag fattar inte grejen med det...


Kunde blivit rånad

Nyss hemkommen från ett valbobesök! Blev två par tygskor, ett par jeans och sen lite smågrejer.

På första affären vi var in på (jag och gabbe) så tappade båda två bort plånböckerna, fattar inte hur vi lyckades men det ordnade sig iaf - gabbes var det en tant som hade lämnat in i kassan och min låg snyggt och prydligt på en hylla där jag själv antagligen lagt den .. Haha slutet gott allting gott:)


Bb

Blev bigbrother-afton hos Mig ikväll med Linda, Rasmus, Angelica och gabbe!

Nu blir det en dusch sen blir det sängen för min del, underbart med en ledig dag i morgon. Har ju fått tisdagen som extrapass så blir bara ledigt måndag och onsdag den här veckan!! Men ska inte klaga :)


Work work

Fick börja ett idag med, kändes mer okej idag då jag fått sova typ tolv timmar och den värsta huvudvärken har lagt sig!! Får hoppas på att det blir en någolunda lugn dag så jag inte är döende ikväll också:)