Kaos

Har insett att mitt hår blir kaos om jag inte fönar det efter att jag duschat.. Har precis duschat och nu funderar jag starkt på att låta mitt hår leva i kaos tills imorgonkväll eller nått - jag orkar inte föna det är så sjukt drygt. Tänker nog titta på film istället.. Får fundera på det ett tag!!??;)


Osynlig

Spenderat dagen i Gävle och Valbo med syrran och elinor.. Och sen var det bara att åka hem och städa undan i köket för att börja med potatisgratäng och snart kommer Ronja, axa, Tobbe och Micke så ska vi grilla:) Julius har en tendens att alltid vara där jag är om jag är hemma, nu var han självklart på bänken i tron att jag inte såg honom.. Men när han märkte att jag såg honom så blev han överlycklig, sötplutt:)


Skogens guld och ouppfostrad snorunge

Han med en massa saker nu på kvällningen - jag Ronja och axa tog en tripp till skogen och plockade kantareller, hittade en hel del:) sen släppte jag dom i Tierp för att själv åka hem men fick för mig att kolla in en snabbis på jobbet och då blev jag kvar där till kvart i elva för att sen gå och äta på Bennys med Mossi och Tessan.. Skjutsade hem dom och åkte till kyrkbyn (hittade ronjas syster, Linda efter vägen så hon fick skjuts hem också) för att lämna kantarellerna till syrran och där fastnade jag ett bra tag. Pratade om massa dumma grejer man gjorde (eller jag gjorde) när man var yngre. Fan vilken snorunge jag va alltså.. Stackars lärare och andra personer som fått stå ut med mig.. Nu blir det en snabbdusch innan sängen - god natt


Hål i huvudet

Slog i huvudet i nån konstig järnpinne som satt på vedpannan i köket. Blev helt snurrig och så började det blöda hur mycket som helst, så lyckades även få blod i ögat. Haha men nu har det lugnat sig i alla fall. Tog paus i plockandet, diskandet och tvättandet och satt mig ute i stället!! Så sjukt härligt väder. Men hade det inte fläktat så hade jag avlidit..


Dagen

Sitter ute och fördriver tiden men telefonen och några cigaretter. Julius bestämde sig för att göra allt för att väcks mig vid halv åtta, så till slut fick jag ge upp!! Ska till farmor och äta lunch om en timme - köttbullar. Så jag är mer än nöjd:) sen vid tre är det dax att klippa av mitt redan väldigt korta hår. Men det är så jävla förstört så har inte så mycket val:/


Bilder

Dag två på campingen, eller när vi åkte därifrån så stannade vi och skulle kolla på "ingbo källor" . Helt ointressant om man frågar mig. Tessan, Sandra och Mossi verkade däremot väldigt fascinerade :)


En haj

Fastnade framför tvn efter jobbet. Hade ju aldrig sett "hajen" men nu är det också avklarat. Roligt med sånna gamla filmer, hur fejk allting ser ut:). Nu är det i alla fall dax för sängen.


Otur

Har jobbat sen klockan tre och kom precis hem. En sjukt jobbig värme inne på restaurangen, svettats och tyckt synd om mig själv!! Har längtat något extremt efter svarta moln och massa regn . Men nej, istället för att det ska regna under arbetstiden så börjar det regna nu när jag sätter mig ute på trappan för att röka nattciggen. Alltid samma tur.


Gonatt

Hemma efter ett femtimmarspass. Eller vi blev klara tidigare, så ska inte gnälla över nånting. Nu blir det en snabbdusch innan sängen.. Och ska försöka kliva upp i skaplig tid i morgon då jag börjar jobba 15 istället för 21 så måste hinna fixa lite grejer innan!!


Party

Själv får man jobba medan Julius är på kalas.. Rättvist samhälle man lever i ;)


Grillning

Camilla och Kenneth kom förbi så jag följde med och vaktade hunden medan dom badade.. Och så blev jag bjuden på mat så ska dit och grilla om en stund:) efter det så blir det arbete i några timmar..


Allting fixat

Sitter ute i skuggan och betalar räkningar och lyssnar på musik. Har fixat bil tills vi ska till Sundsvall - snart smäller det, jag Mossi, mandys och Henke nästa fredag. Kan bli jävligt roligt:)


Bilder

Del 2


Bilder

Del 1. Lägger upp några åt gången från när vi var och campade för det tar sån jävla tid!!


Min smarta vän mandy

Samtal mellan mig, Mandy och Henke; jag: jag har glass och maränger. Henke: och bananer Gud va gott.. Mandy: Nej, Linda är vegetarian så det går inte. Henke och jag: va?? Mandy: ja men bananer är ju apkött!!


Mat

Har precis duschat, innan det så var jag Mossi och Carro hemma hos mamma och pappa och lagade typ världens godaste mat. Klart det bästa jag ätit på väldigt väldigt länge - hemmagjorda köttbullar med potatismos och gräddsås. Ligger just nu i sängen och mår dåligt för art jag åt för mycket.. I min egen säng dessutom och hur underbart är inte det!??


Håller tummarna för vinst

Bingonördarna är laddade


Ulva kvarn eller nått;)

Plockat jordgubbar, trampat runt i lera/kobajs, ätit varma mackor/paj och tittat på när Mossi fiskar upp sjögräs - mycket trevlig och extremt varm dag:)


Panik

Ligger i sängen i denna extremt osköna säng i stugan på campingen. Hatar att inte få sova i min egen säng. Men trodde att människorna jag åkte hit med skulle vara vakna lite längre än dom var.. Haha Sandra drack lite för mycket, spydde och gick och la sig och då sällskapade Tessan. Jag Mossi och Carro satt och spelade lite yatzy sen försvann dom också.. Själv så har jag diskat och städat lite och har nu läst alla artiklar på både Aftonbladet och Expressen - mycket intressant:) kanske ska prova sova jag också..


Campa

Klev upp ur sängen för en kvart sen, utvilad, vaknade innan klockan ringde. Så nu är jag nöjd. Sitter och väntar på att bli upphämtad men kan nästan garantera att dom inte kommer före elva fast dom sa kvart i. Och just nu så känns det väldigt långt då jag inte har något att göra. Tänkte vara duktig och äta frukost så dom slipper höra mitt tjat om att jag är hungrig.... Men jag hade ingenting att äta. Otur för dom;)


God natt

Blev exakt som jag trodde, JAG KAN INTE SOMNA!! Blir så jävla less, har fan varit vaken hur länge som helst.. Dax att vakna snart igen, då bär det av på camping.. Lite smågrejer som ska fixas innan så ställer klockan på halv tio och hoppas på att den sömnen räcker!!


Carros privata

Inhandlat allt som vi ska ha med oss på campingen. Rökpaus utanför Carro medan hon skulle vattna blommorna. Hon har tydligen en egen parkering..


Tyra

Trevligt lunchsällskap:)


Underbart med bil, speciellt när personen som lagar den ska förklara vad felet är och jag bara håller med för att det låter vettigt. Fattar ingenting!!??!


Blir inte alltid som man vill

Mina planer var; att gå upp vid halv sju, åka till mamma och pappa och mata och fixa alla djur och sen åka hem och sova. Nu är alla djur fixade och jag har hunnit bli pigg. Ååh vad irriterande, kommer ju aldrig kunna sova några timmar till som jag planerat. Istället blir det att duscha och påbörja städningen..


Arg & glad

Sitter ute och röker och ska strax åka och jobba.. Imorgon blir det att vakna tidigt (halv sju) tycker redan synd om mig själv.. Ska hjälpa pappa och mata alla djuren så dom överlever även fast mamma och pappa inte är hemma:) Fixat kattvakt, så jag kan följa med "gänget" och campa (eller sova i stuga om Tessan får bestämma vad det heter, jag säger campa).. Så på tisdag får jag inte vara "nykter och tråkig" som det lät haha.. NEGATIVT; beställde present till axa i måndags, och får se om jag lyckas få hem den snart, skulle ta tre dagar alltså skulle den kommit senast i torsdags. Men då fick jag mejl att det var lite försenat så får se när den kommer. Hon fyller på tisdag, men då har jag inte tid att fira och det är väl bara tur för jag har antagligen ingen present heller:) haha


50 årsfest

Precis kommit hem, borstat tänderna, matat katterna och nu ligger jag i sängen. Har haft sånn extrem värk i benen och fötterna i flera dagar, igår var värst trodde jag skulle börja grina för att det gjorde så ont. Idag kom pappa på vad det var - träningsvärk... Pinsamt då jag har fått det av att plocka svamp haha.. Var till Hasse och Bettan och hälsade på efter jobbet, då Hasse fyllde 50 i veckan och det skulle firas. Hälsa på hela familjen Anglehed (och ragge förstås..),var ju flera år sedan sist.. Trevligt:)


Hade planer på att äta, duscha och sova efter jobbet. Blev att äta medan Angelica och elinor sällskapade mig, en snabbdusch och sen fastnade jag framför tvn; walk the line. Har sett filmen hur många gånger som helst men den är ju så himla bra så kan kolla igen:)


Var till salongen och åt lunch med Ronja och axa. Och där träffade jag en bebis och blev kär:)


Tillbaka till framtiden

Tillbaka på jobbet, faktiskt riktigt roligt. Schema från och med augusti är fixat och jag är nöjd:) Innan jobbet idag så blev det en sväng i skogen för att plocka kantareller med Camilla igen. Sjukligt mycket mygg, förutom dom så älskar jag att strosa runt i skogen och leta svamp. Tråkigt att dom är så äckliga bara, men mamma blev ju glad i alla fall. Nu ska jag sova ska försöka hinna med en massa grejer imorgon!!


Snart slut

Sista dagen på ledigheten och det är sol. Och jag ska inte klaga för det har ju regnat varenda dag under ledigheten. Men jag fick för mig att kolla på film istället för att ta till vara på det fina vädret - sånn är jag:)


Svampskogen

Vaknade med ett jättekonstigt illamående. Jag måste försöka lära mig att äta ordentligt, frukost, lunch och middag. Och skaffa lite rutiner, när man ska sova osv. Kanske kommer bli lite piggare då.. Nu sitter jag och väntar på Camilla så ska vi ut i skogen och plocka svamp - jag är redan rädd för alla ormar, småkryp och annat äckel som finns därute!! Får se hur det går!??!


Tröttast

Var iväg på en snabbshopping med axa och tobbe, så nu är ronjas födelsedagspresent fixad - bara axas kvar.. Har lyckats tagit mig ork att plocka i diskmaskinen och kasta soporna går framåt. Är så galet trött idag..


Tack så jättemycket

Fick jättemycket grejer igår och jag är mer än nöjd med allting:) Nu är det bara städningen kvar, ser ut som ett kaos i köket med all disk, alla presenter, blommor, sopor mm. Plocka ordning och sen lägga mig på soffan. Fattar inte att jag alltid ska vara så jävla trött- börjar bli riktigt less nu.


Helt tyst

Har redan varit vaken en timme, normalt sett så brukar jag knappt ha somnat den här tiden.. Har lite småsaker att göra så får hoppas på att jag vaknar snart också, känns mer som att jag är i dvala nu..


Viktig smsinformation

Skjutsade som sagt mandys till karlholm och fick sällskap av Ronja.. Skrattade så tårarna rann. Vilka idioter (=underbara) vänner man har. Blir alltid på bra humör:) Prata gamla minnen och skrattade ännu mer. Nu ligger jag i sängen och har Mandy på tråden (eller sms..)


Karlitplansnytt

Update från karlholm; Henke har skaffat en tavla och blommorna lever:) det går framåt..


Starwars <3

Satt och kollade min logg på Facebook och fick reda på att jag är ett Starwars-fan. Hur nu det gick till??! Har mina funderingar när jag kollade vilka jag hade som sällskap just den tiden!!:)


Tårtbakning

Huvudvärken vägrar släppa, får skylla på vädret eftersom att jag haft ont i typ en vecka mer eller mindre.. Har gjort tårtor och nu funderar jag på att bädda ner mig i soffan och tycka synd om mig själv en stund.


Städning - check

Nu är jag färdig med städningen till och med att jag har dammsugit och torkat golven.. Får sitta ute i stormen tills golven har torkat:) Efter det ska jag börja greja med tårtor och sånt!!


Ooont

Huvudvärk.. Lagar mat och ska äta alldeles strax, hoppas på att huvudvärken beror på det. Städningen går sådär, fick för mig att rensa skafferiet istället för att dammsuga, tur att jag har hela morgondagen på mig också:)


Varierande

Är så sjukt less på det här vädret nu. Det är mulet, det, regnar, det är varmt, det haglar, det är sol och det är kallt. Har i alla fall ätit lunch med Tessan och Ronja och nu är jag mätt och belåten och ska fortsätta städa..


Morgonpigg

Sjukt trött, planerade att vakna och kliva upp en aning tidigare idag. Ångrar mig nu, men nu är jag redan uppe!! Ska försöka städa klart allting idag, även dammsuga och torka golven om jag får tillbaka moppen av syrran.. Men först byta sängkläder och sen lunch me Tessan:)


Myyys

Jag och Ronja tog en tripp ut på "landet" för att hälsa på Sofie och Mattias och Tyra förstås och alla djur.. Soffhäng och barnspya riktigt mysigt:)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/44890/images/2012/pic_4fff4e979606ee6fb000168f.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/44890/images/2012/pic_4fff4e9cddf2b3184700181f.jpg" class="image">


Mmm

Jordgubbar. Jag tycker inte om det egentligen, men jag var tvungen att provsmaka och dom var mer än okej:) så nu blir det en film och lite jordgubbar!!


Pengar

Åkte som sagt på bilbingo med Mossi och Carro. Jag vann inte ett skit, men idag var jag lite mer koncentrerad vilket gjorde det hela lite roligare.. Mossi vann däremot 2000 spänn - vilket han skulle spendera fortare än fortast. Tankade bilen och åkte till Gävle och åt på church street. Ingen av oss var egentligen hungriga men sjukt gott var det:)


Väntar

Sitter på station och väntar på Mossi och Carro. Vi ska utsätta oss för bilbingon igen, eller jag ska utsätta mig. Vinner jag inte idag så blir jag galen. Hatar att förlora. Positivt är väl vädret eftersom att det inte är några myggor...


Paket till nig

Jag fick paket idag, bara för att jag fyller år på söndag:) ska vara duktig också och vänta med att öppna det:)


Gårdagen

Åkte in till Uppsala med Tessan och Mossi, åt på lingon och sprang runt lite överallt. Kul kväll. Mår Tessan skit idag så är det pricken över i.. :)


Julius

Ska bara prova om jag kan lägga upp bilder. Allting krånglar på den här jävla appen.


Så är det

Blir galen på den där jävla bloggappen, ser ju ut som ett barn har skrivit som inte vet vad styckeindelning är.. Bara jobbigt att läsa skiten. Nu orkade jag starta datorn så skriver är istället.
 
Ska ta tag i städningen alldeles strax, bara fixa lite musik så jag klarar mig ett tag:)
 
Imorgon blir det tydligen middag med Mossi och Tessan på Lingon, dom fick som dom ville för en gång skull. Eller dom lyckas typ jämt. Hur fattig jag än är!!
 
Ska tydligen och Campa också typ nästa vecka eller nått, inte riktigt min stil. haha men kan ju bli roligt.
 
Lämna in bilen på lagning också, pengarna bara strömmar iväg

:)

Nyduschad... Är nu ledig i tio hela dagar Gud så himla skönt det känns. Blir väl tråkigt om några dagar eller så går tiden jättefort - får se.. Nu blir det en film iaf:)


Olidligt

Usch vad jag är less på det här vädret, kan inte göra ett skit utan att svetten ska börja rinna. Slutade jobba vid tio sen blev det en sväng till mamma och pappa för att prata med pappa om min extremt älskade (eller inte!!) bil.. Alltid något fel på den.. Men skulle kolla det imorgon istället.. Nu blir det iaf en dusch sen sängen..


Väääärme

Trodde dom skulle fixa appen med när dom ändå höll på. Hatar att det alltid ska krångla när man ska lägga upp bilder.. Jobbar på i sakta tempo, är så sjukt varmt så man inte vet vart man ska ta vägen. Håller tummarna för att det börjar åska och regna snart så man inte behöver svettas för att man går några steg.. Fortsätta putsa glas och vara duktig en stund till då:)


En varm applåd för...

Bloggappen funkar och då ska man väl börja ta tag i bloggandet igen. Just nu orkar jag inte för jag är sjukt trött. Jobbat mellan 15 och 2 ungefär.. Imorgon är det jobb på schemat igen och likaså söndag sen är jag ledig i tio dagar - SKÖÖÖÖNT.. Men som sagt nu är jag trött och ska sova god natt


Helt ensam

Julius har stuckit och det har Signe också, så nu sitter jag ensam. Och anledningen till att jag åkte hem var för att mata dom. Men men dom kommer väl om dom blir hungriga.. Ska försöka borsta håret istället..
 
Ska tydligen på bilbingo med Mossi och Carro sen. Bara hålla tummarna för att man vinner för det skulle ju inte vara fel. Skulle ju behöva lite för att kunna leva som vanligt igen :) haha

sömnsvårigheter och god mat

Helt fullspäckad dag. Fast jag har inte gjort nånting som jag tänkte göra, eller som jag borde göra kanske man ska säga. Städa och tvätta bilen och att dammsuga lägenheten. Istället så har jag hängt på salongen med Ronja och Axa . Varit en snabbis hos mamma och pappa och bara suttit. Sen blev det middag på Unox med Ronja, Axa och Micke. SÅÅÅ SJUKT GOTT, med deras schnitzel. Är fortfarande lika mätt, så jag mår illa i stort sett..
 
Resten av kvällen har tillbringats här hemma, som publik till Tore och Tobbe som kämpat med att bygga en uteplats till mig. Blir riktigt fint, fattades några brädor sen så är det färdigt.
 
Lyckades sova ungefär fem timmar i natt så nu är jag uppe i ungefär tio timmar på tre nätter. Och av dom fem timmarna jag lyckades sova så har jag blivit jävligt pigg. Har inte känt av alls idag att jag varit trött. Får se hur det blir inatt, ska gå och duscha nu sen ska jag lägga mig och hoppas på att somna innan fyra i alla fall, för då blir jag nöjd:)

VM-GULD

...och just det den där jävla fotbollen. Blir så jävla irriterad, för varenda match jag sett i det här em:et så har laget jag "hejat" på förlorat. Så nästa gång, alltså när det blir vm då ska jag heja på laget som jag vill ska förlora för då kommer dom att vinna. Så förstå vad glada alla kommer bli när Sverige tar VM-GULD:)
 
 

Saker händer i hemlighet

Guuuud vad trött jag är, så jävla lycklig att jag är ledig i tre dagar nu. För jag behöver sömn. Sov bara två timmar inatt eller i morse kanske man ska säga. Hade världens panik när jag inte kunde somna och såg klockan ticka och ticka. Tittade på klockan vid halv nio i morse och efter det så lyckades jag somna i alla fall. Sen vid halv elva så ringde alarmet på klockan och gud så lycklig jag blev när jag insåg att jag kunde sova minst 2 timmar till. Men då kunde jag inte somna om istället. Jobbigaste natten på väldigt länge. Låg i alla fall kvar i sängen och tyckte synd om mig själv ett tag..
 
Nu har jag pratat med Gabbe sen jag kom hem i stort sett (2h 40min) var länge sedan jag pratade med någon så länge. Och trött som jag är så skrattade jag ihjäl mig åt allt som har hänt och inte hänt men som jag hoppas på.. haha ska vara snäll och inte säga för mycket.
 
Julius har varit med i en catfight, och har fullt med sårskorpor på hela kroppen och så haltar han. Men jag tror att jag tycker mer synd om honom än vad han själv lider av det hela. För han skuttar runt och drygar och håller mig vaken hela nätterna som vanligt.
 
Men nu blir det sängen, är nästan föör trött för att sova. Men ska försöka i alla fall :) GOD NATT

Kär & Galen

Sitter och pratar med Gabbe i telefon, en timme och 47 minuter senare har vi kommit fram till att Gabbe tappat sin shoppinglista, jag har ätit köttbullar och att Gabbe är kär och har fått en mycket trevlig beundrare. Detta har gjort min dag. Mycket kan hända på kort tid.
 
Imorgon hoppas vi på bra väder. Jag ska gräva, eller jag ska titta på medan Rasmus gräver.. Kan inte bli bättre:)