Torsdag

Ledig idag. Finns hur mycket som helst som jag skulle behöva göra men är för trött, istället så sitter jag i soffan.

Syrran var över en stund så hon hjälpte mig med badrumsskåpet i alla fall så nu sitter det på plats . Har även fixat hyllorna som skulle flyttas och skruvas upp. 


Tvätten ligger i maskinen så ska vara duktig och fixa den maskinen med tvätt och kanske (om jag hinner!) en till. 

Julius är lycklig över att badrumsskåpet kom i en kartong så han ligger självklart mitt på bordet i kartongen.




Tisdag

Gud jag är så jäkla trött. Både fysiskt och psykiskt!!

Ont i stort sett i hela kroppen, känns som att det brinner bakom ögonen, huvudet dunkar, illamående. 

Men i vilket fall som helst så har jag duschat efter dagens arbetspass och mitt hår är som ett jävla "virrvarr", kaos med andra ord. Inte orkar jag reda ut skiten heller för jag ska sova - god natt!

En dag i staden Uppsala

Har som sagt spenderat hela dagen i Uppsala med Malin. Är helt slut. Men hinner vila några timmar i alla fall:) börjar inte jobba förrän vid 16 i morgon.

Har bland annat köpt ett nytt badrumsskåp, monterat ihop det och skruvat ner det gamla sen tog det stopp. Så ska "lura" hit någon som kan hjälpa mig nån dag framöver:)

Har även provat den så omtalade "semmelwrapen" som inte alls var så jävla god som alla verkar tycka. Jag som älskar semlor, får helt enkelt hålla mig till dom traditionella, gamla semlorna. 


Fick även med mig ett par nya skor hem. Eller egentligen så blev det två par. Hittade även ett par "gympadojor" som jag köpte mest på grund av färgen. Haha fast dom var sköna också. Men dom får ni se nån annan gång. 

Nu ska jag kolla film. Sen blir det sängen:)

Att (inte!) sova med katt

Inatt fick jag knappt sova nånting. Julius (katten) som hade varit ensam, inne hela dagen igår eftersom att jag jobbade, tyckte väldigt synd om sig själv. Han var rastlös och sällskapssjuk. Själv så var jag bara jäkligt trött och slut efter att ha jobbat och ville inget hellre än att få sova så många timmar som var möjligt innan det var dax att kliva upp idag för 10 timmars arbete igen.

Vid halv fyra - fyra nångång i morse så hade jag klivit upp ur sängen och gått runt som en zombie och hällt upp ny mat, öppnat dörren så han kunde gå ut, öppnat dörren så han kunde komma in osv osv.  Men då fick jag nog och letade fram bomull som jag tryckte in i öronen och så släppte ut jag ut Julius en sista gång innan jag somnade.

Idag har jag som sagt också jobbat hela dagen. Men då ringde jag mamma som var snäll och åkte hem hit och släppte ut Julius. Så nu är han "slutkörd" efter att ha varit ute halva dagen och hoppat i snön. Nu ligger han fint i sin katthylla och sover medan jag ligger i sängen.

Hoppas att jag får sova ostört några timmar i alla fall. Är ledig i morgon så ska börja det hela med en ordentligt sovmorgon och sen ska jag umgås med Malin. Vi ska till Uppsala och spendera pengar:)

En lördag

Usch, jag är så jävla trött så jag håller på att somna stående. Men ska snart lägga mig i sängen. Har jobbat 6 dagar den här veckan eller ja, det blir sex dagar med i morgon. Och passen är långa. Mina ben håller på att ta död på mig, eller fötterna rättare sagt. Så länge man går/springer (som det ofta känns som att jag gör på jobbet!!) så känns det inte så mycket men stannar man upp så värker det.

Är ledig på måndag och då ska jag först sova lääänge och efter det så ska jag till Uppsala med Malin. Så vilar väl inte benen/fötterna så mycket då heller kanske men jag får ju göra och se något annat än jobbet i alla fall:)

Nej nu ska jag sova, klockan ringer 10.00 och sen är det jobb som gäller fram till 21..

Vakna tidigt

God morgon . Klockan stod på 7.45 och det var vääääldigt längesen som jag gick upp så tidigt. Känner mig nästan full eller bakfull i alla fall. Usch vad jag inte tycker om att gå upp tidigt på morgonen .

Nu ska jag i alla fall åka och hämta mamma och pappa sen bär det av till Uppsala .

Grattis pappa:)


Igår var det 60-årsfest för pappa som fyller år idag . Så med andra ord har det varit lugnt idag:) 
Har tillbringat några timmar (hälften av mina vakna timmar idag..) hos mamma och pappa, sen blev det en sväng till mandy, Henke och Isabel innan jag åkte hem. 

Skönt med en ledig helg även fast den är fullbokad, men nu verkar det vara färdigvilat för ett tag framöver. Jobbar antagligen alla dagar förutom onsdag den här veckan, och då har jag andra planer som ska verkställas . 

(Ska försöka bättra mig på att blogga - men lovar ingenting.)

Ändrade planer

Planen för dagen var att hälsa på farmor och hälsa på hos mamma och pappa. Men känner inte för att gå i det här vädret och bilen litar jag inte på för fem öre. Känns lixom som att tar jag bilen någonstans så kan den lika bra sluta med att jag får gå..

Istället så kommer mandy och Isabel.

Att köra bil i mörker

Äntligen hemma och äntligen är den här jobbhelgen över.  Har jobbat kväll/natt (16-01.30) både igår och idag och har skjutsat hem Malin efteråt båda dagarna. 
Idag när jag/vi skulle åka så började bilen strejka lite. Lamporna eller lyset på instrumentpanelen slutade fungera och lampan som visar texten på stereon slutade fungera. Tänkte inte så mycket på det förrän vi kom ut i mörkret i skogen då jag skulle slå på hellyset och insåg att det inte heller fungerade, var tvungen att hålla i spaken för att få lyse. Störande (?) JA!!!

Men nu är jag hemma och behöver inte bry mig om det just nu, jag varken orkar eller vill..

Ska sova istället - god natt:)

Bjuder på en bild på Manfred med syskonen😊

Himmelskt



 Jobbat 11.30-16 var ganska lugnt, precis så man höll sig sysselsatt. 

Efter jobbet drog jag och Malin till Ica och handlade, sen hem till mig och lagade mat - kyckling med jordnötssås och ris och sallad. Var så jävla gott så jag höll på att äta ihjäl mig:)

✌️

Blev färdig med hela lägenheten idag (alltså städningen.) nu är julen bortplockad och jag är nöjd med min insats.

Drog till axa och Tobbe där även, mandy, Henke, Isabel, Ronja och Rasmus var. Axa bjöd på världens bästa ost & skinkpaj. Och så blev det massa prat.

Sen avslutades kvällen med att jag sällskapade Malin medan hon väntade på bussen.

Nu blir det sängen. Jobb imorgon 11.30-16 (kortpass)

Update

Städar och plockar bort alla julsaker. Är färdig med köket och ska försöka hinna färdigt med vardagsrummet också innan det är dax att bege sig till axa.

Har inte hänt så mycket, firat nyår med mandy, axa, Tobbe, Henke och Malin (och Isabel men hon sov mest..)



Och här är kattungen jag ska hämta hem om ungefär 1 1/2 - 2 månader. MANFRED✌️😊