Blommor

Äntligen kommit hem, eller kom hem för typ en halvtimme sen.
Har suttit på jobbet och väntat på nån gubbe som skulle lämna lite grejer. Riktigt underhållande kväll måste jag ju säga - eller inte?!??

Kolla klart reprisen av "hundens sämsta vän" eller vad det hette sen ska jag sova. Börjar tio imorgon och det är en hel del som ska fixas på jobbet:)


Cheesecake

Började jobba en halvtimme tidigare idag, en jobbig halvtimme då det var imorse. Inte min grej att vakna tidigt, och ja jag anser att innan kl 11.00 så är det tidigt!!

Jobbade i alla fall till fyra, handlade en snabbis med mamma, eller jag var med som sällskap! Sen blev det en sväng till mamma och pappa och så hälsade jag på kattbebisen igen. Han har börjat springa runt nu sötnosen ..

Nu å kvällen så har jag bakat cheesecake och legat på soffan. Var inte det lättaste att få in cheesecaken i frysen efter att jag storhandlar igår, men det gick till slut efter att jag packat om hel äta frysen:)


Ledig dag

Efter att jag legat på soffan sen jag vaknade vid elva, förutom vid kortare rökpauser, så är det dax att göra något av denna lediga dag.

Först hjälpa mamma en snabbis när hon slutat jobba sen blir det Gävle och storhandling med axa.


Dödens död

Efter en veckas frånvaro i bloggen så tänkte jag slänga in ett snabbt inlägg.

Är helt slut efter den här jobbhelgen. Galet mycket spring, vilket har resulterat i att mitt högra knä har gått i strejk och fötterna skriker efter vila.
Tänkte ta mig en sovmorgon imorgon men slutade med att jag jobbar 10-19 istället för 17-22.
Skönt att sluta tidigt, mindre skönt att börja tidigt.
Men sen är jag ledig hela tisdagen i alla fall.

Skriver mer nån annan dag nu ska jag sova så jag orkar vakna.


Vmguld till sverige

Seg dag, den har gått fort men inte så mycket som har hänt.

Kollat på reprisen ev esc, lite halvt om halvt. Satt mest och slösade batteri på telefonen.

Efter det så har jag bara åkt runt och hälsat på hos olika folk/djur.

Hälsat på kattbebisen med Mandy, hälsade även på lammen efter mandys önskemål.
Sen blev det kyrkbyn, en snabbis hos elinor och sen Roger och Anna-Lena.
Efter det blev det Micke, för att kolla hur katten Jansson hade fått det sen han flyttade från mamma och pappa.

Sen blev det hockeymatch hos Ronja. Min första match jag sett i hela mitt liv, känns som en bra första match:)


Mm

Även fast det varit en väldigt lugn helg så är jag galet trött i benen och fötterna. Så skönt att vara ledig idag. Har ingenting planerat även fast det är vissa saker som jag borde göra, men får se hur det blir med allt, ska börja med en dusch i alla fall så jag vaknar till liv:)

Skulle behöva handla, men skiter nog i det också. Ligga framför tvn hela dagen lockar mera:)


Liten

Hälsat på bebisen idag:)


Lurvig

Jobbat till fyra. Sen handlade jag och mamma lite snabbt.

Har varit och valt/kollat på kattungen som jag ska få. Den är gul och lurvig och jätteliten.. Blev ingen bild då mamman blev orolig när jag grävde runt i lådan och skulle kolla på dom.

Sen blev det en promenix med Camilla igen, måste ju erkänna att det är ganska skönt att gå. Bara man kommer iväg så går det ju bra. Men jag måste ju ha nån som tjatar lite och det är hon förjävla bra på måste jag ju erkänna haha.

Nu blir det soffan en stund till sen ska jag förflytta mig till sängen.


Bebis

Jag har äntligen hittat en kattunge. Han är bara tre dagar gammal än så dröjer ett tag innan han får flytta hit. Bebis:)

Har städat klart nu i alla fall, äntligen.
Hunnit med en promenad med Camilla på kvällen med.
Och veterinärbesök och vaccination är avklarat.

Mer än så har inte hänt:)

(Bänken är färdig nu också..)


Händer mycket när man inte är bakfull

Gjort massa idag. Var lite rädd att jag skulle få en jävla huvudvärk idag eftersom att jag drack massa vin igår men jag klarade mig som tur var:)

Har målat bänken (för sista gången hoppas jag!!), tvättat en massa, dammat hela lägenheten och plockat ordning på allting så nu är det bara dammsugningen och moppningen kvar men den tar jag imorgon.
Har även hunnit med att hjälpa mamma några timmar idag med att städa och flytta och grejat.

Kon hem vid 19.30 ungefär och sen dess så har jag målat, bakat cupcakes (synd att dom är roligare att baka än att äta..) och nu står middagen i ugnen, färdig om nån minut - baconlindad kycklingfilé som är fylld med fetaost och bakad potatis:) mums.


Hänger

Sitter ute i blåsten och väntar på att tvättmaskinen ska bli färdig.

Har jobbat klart för den här veckan, inte helt fel med ledig helg kan jag ju säga..

Har varit duktig och målat lite idag också. En eller två gånger kvar sen är det färdigt:)
Tänkte även försöka städa, tvätta och möjligtvis tvätta fönstrena nu när jag är ledig, får se hur det blir med den saken.

Efter att ha sovit ungefär 2 timmar inatt så är det sängen som lockar mest inte att städa..


Liten bebis

Så nu är den här dagen i stort sett förbi också.

Bestämde mig för att åka till mamma och pappa och tigga middag. Men där serverades det korv så jag ångrade mig. Istället så hälsade jag på "nytillskottet" sen åkte jag till Tierp och åt middag på jobbet tillsammans med Ronja.

Efter det så satt vi på hennes balkong i nån timme i solen. Och pratade och pratade och kommenterade alla människor som gick förbi utanför.

Inget speciellt men finns inget bättre än att ha sånna dagar ibland:)


Målar

Finns det något tråkigare än att måla(?) men nu har jag ju lagt pengar på målarfärg och penslar så då känns det som att man inte har något val!!

Nu började det blåsa igen och alla jävla småkryp verkar ju dras till målarfärgen så fick bli en paus.

Har tillbringat dagen mestadels med Mandy, ätit mjukglass eller jag tog en milkshake istället. Sen blev det lunch på jobbet - carbonara.


Min

Flaska.. Otur att det bara fanns i vanlig Coca-cola, det är ju så äckligt!!


Brand

Dom senaste veckorna så har jag haft en extrem jävla huvudvärk. Inte hela tiden, utan den kommer när jag t.ex har jobbat en hel dag och när jag kommer hem och slappnar av då... Då slår den till.

Som idag, har jobbat mellan 12.00 och 21.00 sen drog vi och grillade vid bergstäckten jag, Mossi, Tessan, Robin och knutte. När jag släppte av alla hemma hos dom så kände jag att huvudvärken var på gång. Nu är jag hemma och nu känns det som att huvudet kommer sprängas snart.JOBBIGT!

Har i alla fall sovmorgon imorgon, ska ta en snabbdusch nu så man får bort brandrökslukten sen blir det sängen..

God natt


Min katt kan också

Jag har alltid trott att Julius inte har någon jaktinstinkt. Att han är för korkad för att fatta att katter ska jaga råttor och fåglar och liknande.
Har bara sett honom jaga skalbaggar och fjärilar.
Men jag hade fel. I och med att jag aldrig sett honom tagit något annat än typ en spindel så har jag aldrig brytt mig så mycket.
Men nu när jag skulle gå och lägga mig så gick jag ut och skulle röka först. Så hör jag hur han kommer och springer på gruset, kastar sig upp för trappen precis efter att jag stängt dörren - med en RÅTTA. Den var stor också.. Typ 15 cm i bara kroppen.

Han kan min Julius också :) hur stolt som helst la han den på trappen (den levde lite grann, i stort sett död.) och började spinna och jama och greja för att få beröm.


Igår idag och inget mer

Jobbat igen, 10-16.30. Och nu sitter jag hemma hos mamma och pappa och väntar på mat. Grillat idag igen:)

Trodde jag skulle hinna med att äta på jobbet men jag hade fel (!) så har inte ätit ett skit på hela dagen. Börjar känna i huvudet nu..

Blir en lugn kväll hemma ikväll. Var länge sedan jag gjorde ingentig och bara va hemma.

Igår var jag till stan med evelyn och Mandy på dagen. Handlade mat tills igårkväll och lite annat. Var även en sväng till Valbo då evelyn skulle ha en långklänning.
På kvällen så var jag till Mandy och Henke (axa och Tobbe var också med) - grillade och spelade spel. Blev en ganska tidig kväll, då jag skulle upp och jobba idag. Men var helt slut ändå när klockan ringde vid nio imorse.