- Iphone

Jag som alltid har varit emot Iphone, men nu så är jag med i "klubben" jag också.

:)


-Ny mobil

eftersom att jag blev lite irriterad på min mobi häromdagen så blir det en sväng till Gävle idag för att införskaffa en ny.

Har precis bränt sönder handen efter att jag släckte Mandys filt som fick för sig att börja brinna efter att jag la glöden från cigaretten på den. On gjorde det kan jag lova, eller inte då men nu!

- Varför gjorde jag så?

Ingen bra dag, har varit vaken hela natten. Kom hem vid tre (halv tre eller nått....) och hade i planerna att springa till sängen för att hinna sova så mycket som möjligt. Men katterna hade andra planer så tillslut tröttnade jag, och kastade ut dom. Somnar till och då hör jag att mobilen dör, så måste ju fixa den för har jag inget batteri så ringer inte alarmet. Men den vägrade fungera så istället så bröt jag av laddaren i telefonen :/ Inte likt mig, men nu är det gjort i alla fall och så springer jag runt här hemma i panik över att jag inte har någon klocka, så har fått starta bilen för att jag ska kunna kolla klockan.

Verkligen min dag.

Men Bryan Adams, var jävligt bra så det är ju något positivt iaf.

- Bryan Adams

Nu ska bara det sista fixas här hemma, eller jag ska typ hänga tvätt och hitta ett par strumpor. Sen bär det av, mot Gröna Lund och Bryan Adams. På återseende.

- Operation och en svart blomma

Allting har hänt, eller lite saker i alla fall. Har varit på operation idag, eller Julius har opererat sig. Just för tillfället så är han vaken men det är väl inte mer än så heller. Han ligger på gräsmattan och tycker synd om sig själv, fast jag tycker också synd om honom. Nu är det bara att hålla tummarna på att vi får ett svar om vad det är för fel och att det finns ett botemedel också.

Eftermiddagen ska tillbringas på ikea med Mandy och Micke, väntar bara på att Micke ska sluta jobba så vi kan åka och hämta honom innan vi åker dit.

Men det mest störande måste ju vara att Signe (den jobbiga katten..) har hoppat på min data eller nått vilket har visat sig genom att skärmen har gått sönder. Den högra sidan av skärmen är det massa streck på typ fem cm in i skärmen och längst ner i höger hörn ser det ut som en stor svart blomma eller nått. Underbart!!

- Ölintagning

Har ont i hela kroppen, känner mig som en 90-åring, helt stel. Värker när jag rör mig. Bara hoppas på att det ger med sig snart.

Ronja och Axa på ingång. Sen blir det några öl och en allmänt lugn kväll skulle jag tro. Är inte alltför pigg, bara lagom.

Imorgon blir det Valbo med mamma för inköp av nya jobbarbyxor plus att jag måste byta grejen som ska bytas på bilen, blev fel sist...

- Många timmars sömn

Hur kul som helst på kryssningen.

Däremot så blev inte gårdagen som planerat. Tänkte att jag skulle kolla på fotboll och Bigbrother när jag kom hem. Så satt mig i soffan vid sju, vaknade igen vid kvart i tio. Missade hela fotbolssmatchen och sen så insåg jag att det inte skulle bli något big brother heller. Somnade och vaknade vid tio i morse. Så nu är man mer än utsövd.

Nu blir det att tillbringa några timmar i solen, dör här i varmen snart..

- Kryssning :)

Mår inget bra, bara hoppas på att det inte är något speciellt eftersom att jag ska på kryssning idag. Skulle ju vara lite jobbigt att behöva ligga i hytten hela resan. Men sån extrem otur brukar jag inte ha.

Nu ska jag bara ta mig i kragen och börja packa, jag hatar att packa och packar därmed alltid i sista minuten. Jag orkar inte tänka, vad ska man ha med sig. Äsch får bli som det blir. Hellre för mycket än för lite får vara mitt motto inom packning :)

Återkommer när jag är hemma eller nått.