..

Hemma. Sova. Tankarna snurrar, gör ju inte huvudvärken bättre direkt.


Skitdag

Huvudvärk och hungrig. Sitter hos Ronja och kollar tv. Hem och gräva ner sig kanske. Inte min dag för fem öre.


.

Faaaan. Helvete.


Nånting att tänka på

Fick ett sms som innehöll det här bl.a; Det löser dig alltid i slutändan och har de inte löst sig så är det inte över än.

Bra sagt/skrivet..


Tankar

Livet går upp och ner. Jag vet inte vad jag vill. Kanske ska göra nånting åt saken. Är så fruktansvärt less på allting. Ingenting kan vara seriöst och normalt. Varför kan inte allt bara gå som man vill att det ska.

Världens minsta grej, men det gör mig så sjukt jävla förbannad. Kanske var det den här saken som fick "bägaren att rinna över".

Så jag känner nu, (tyvärr!) så är jag ju inte långsynt så känslan kommer att försvinna lika fort igen.

Jag vet vad som krävs för att leva. Men det är något helt annat som krävs för att må bra!

Ni behöver inte fråga, ni kommer inte att få några svar, jag ville bara skriva av mig.


..

Finns det något värre än egotrippade jävla idioter. Så jävla less..


Dagens kapsyl

Visdomsord;


Så ligger det till

Lite lugnare på jobbet, alltså lite skönare. Hinner göra alla grejer runt om också och inte bara springa in och ut med mat och beställningar.

Blir lugnt ikväll också, känner att jag behöver det med min huvudvärk:/


Slut slutare slutast

Det här med tio inlägg om dagen, kanske ska försöka fortsätta med det. Men då på dom lediga dagarna, hinner inte om jag jobbar, idag har jag tittat på telefonen kanske två gånger . Sjukt mycket folk.

Känner nu när jag har slutat att benen skakar när man sitter ner. Helt slut, plus huvudvärk på det.. Underbart:)

Jobbar i alla fall lördag-tisdag sen har jag två dagar ledigt.. Skoj skoj!!

Men nu ska jag bädda ner mig i soffan nån timme!!


Update

Dåligt med inlägg idag och antagligen resten av helgen då jag jobbar.

Bara så ni vet lixom;)


Tian :)

Känner inte alls för att jobba i helgen, eller mest av allt så vill jag ha sovmorgon. Är så sjukt trött och hängig. Antagligen tessans fel!! (hon har nog smittat mig med sin förkylning..)

Ena stunden så fryser jag typ ihjäl och en stund senare så svettas jag!!

På morgonen så har jag ont i halsen, sen blir det bättre och bättre ju längre dagen går. Och så kommer kvällen och jag dör ihjäl - huvudvärken börjar krypa sig på, ont i öronen, halsen. Rinner ur ögonen och fryser och svettas om vartannat.

Hoppas på att det inte går längre än såhär. Är inte riktigt min grej att vara sjuk:)

Nu ska jag ta en snabbdusch sen ska jag gå och lägga mig:)


Nian

Antingen lider jag av ett humör som går upp och ner var tionde sekund... Eller så får vissa människor mig på jävligt dåligt humör.

När man säger en sak och sen inte kommer ihåg att man sagt den. Eller låtsas om att man inte sagt den. Så jävla irriterande.

Ååååh!


Åttonde <3

Jag satt och tänkte medan jag väntade på att mandys och Henke skulle komma. Tänkte så mycket så att jag kom på mig själv med att sitta på golvet, med fötterna i soffan och fryst blick rakt in i väggen.

Är så tacksam för alla vänner och människor runt omkring som ställer upp och bryr sig. Som kan ringa för att fråga hur man mår. Som ser på en att man inte mår bra. Som finns där utan att ha några ursäkter. Som man kan skratta med. Prata med och som lyssnar utan att anklaga.

Jag säger det sällan (aldrig egentligen!!) men jag älskar er. Ni vet vilka ni är<3


Sjuan

Just det glömde säga att telefonen har vaknat till liv igen, vilket gör det här bloggandet mycket enklare.

Är hemma igen, Mandy och Henke har åkt och nu är jag ensam:)

Mandy körde när vi var till hennes föräldrar så jag känner mig magsjuk för tillfället. Blir så jävla åksjuk när hon kör, så när jag kliver ur bilen vill jag bara spy..

Ska slå mig ner i soffan med en flaska vatten och kolla på tv nu..


Sjätte?!

Mandy bloggrapeade (rejpade) mig. Ni kanske förstår själva att det inte var jag som skrev det tidigare inlägget.

Sitter hos mandys föräldrar och fördriver tiden:)


extra

Jag drack ett halvt glas vin å blev dyngrak

Fyran

Nu ska Mandy och Henke vara här alldeles strax, maten är färdig sen länge och jag har ledsnat på att vänta. Men har hunnit med att hänga tvätt, plocka undan lite medan jag väntat i alla fall, förde ju något gott med sig att jag kollade fel på klockan tidigare.
 
Har även hunnit kolla på alla sidor som säljer skor också (kanske inte alla men det är säkert 20 olika..). Och det kliar i fingrarna, är farligt med internetshopping, eftersom att det bara är ett "klick" ifrån. Men kunde hålla mig ifrån att beställa hem i alla fall:)

Trean

Min telefon vägrar samarbete med nätverket vilket gör att internet inte fungerar på telefonen. Har 3G och full mottagning men kan inte gå in på bloggen, facebook etc. Irriterande, speciellt när jag och Tessan har vårat uppdrag (10 inlägg om dagen.).. Så länge jag är hemma är det ju inga problem för då kan jag ju använda datorn. Men blir inga bilder för jag orkar inte lägga upp bilderna från mobilen till datorn.. Kanske kommer bilder när mobilen vill fungera igen.
 
Aja, håller på att laga mat tills mandys och henke ska komma. Fick panik och typ gjorde klart för att dom skulle tydligen komma halv sex och jag trodde att klockan var halv fem, sen såg jag att klockan bara var kvart över fyra när jag var färdig. Alltså var den halv fyra när jag trodde den var halv fem, stresade i onödan.
 
Nu ska jag kasta sopor och ta rökpaus i alla fall:)
 
 
 

Tvåan

Så nu har jag varit och lunchat med Tessan på thai - kyckling med jordnötsås, gott:)

Åkte och hälsade på på salongen efter. Axa hade kund, så jag och Ronja sällskapade till Apoteket och pratade om allt och ingenting.

Var där i ungefär en timme. Bilen stod parkerad utanför och nu ser det ut som att det har regnar lera på den - underbart:/

Hänga lite tvätt och greja nu!!


Ettan

Telefonen var varm när jag vaknade och kollade på den. Hade typ 10 sms och 15 missade samtal och massa händelser på Facebook och på spel.

Det var i alla fall mamma som lyckades väcka mig för ungefär en halvtimme sen. Hon ville ingentig som vanligt..

Mossi ställde in lunchen för han var tvungen att jobba i Uppsala på lunchen. Så får nöja mig med att luncha med Tessan:) haha

Ska väl kanske skynda mig att klä på mig och borsta håret så jag hinner:)


Nr 10

Julius har hittat sin leksakskorg och är nu i full gång med att tvätta leksakerna. (inte världens bästa bild, men det är ju en bild iaf.)..

Signe ligger och sover, och varje gång jag reser mig upp så springer hon till matskålen:)

Själv så sitter jag och drömmer om dom randiga muggarna som dom har i "2 1/2 men". Har letat efter sånna sen jag började kolla på det, vilket är några år sedan. Älskar randigt:)

Äsch blir bara massa svammel när man MÅSTE skriva. Men har ju skrivit tio inlägg på fyra timmar i alla fall, utmaning utförd:)

Ska kolla klart på tv, sen blir det en dusch innan sängen:)


Nr 9

Tessan har skrivit dagens tio inlägg som överenskommelsen (eller vad det nu va??!) gick ut på. Jag är nu inne på mitt nionde så det blir inga problem det här.

Regnet öser ner och jag är less på det här jävla vädret. Det har fan regnat oavbrutet i typ... Länge är det i alla fall.

Fick min one piece (stavas det så, såg konstigt ut!?) idag och den är rosa och skitful som alla dessa sparkdräkter är enligt mig. Men sååå mysig:)

Kollat på "big Bang theory" och nu är det "2 1/2 men". Har suttit framför tvn i typ fyra timmar nu, börjar känna av att myrorna springer i benen vill jag lova.


Nr 8

Häromdagen när jag skulle sminka mig så tog jag fram alla mascaror jag hade. Alla var torra och gamla eller bara jävligt dåliga.

Idag har jag investerat i en ny och jag är så lycklig;)


Nr 7

Svårare än man tror att lyckas skriva tio blogginlägg. Och speciellt då jag skrev första vid 19.40, hade jag börjat redan i morse när jag vaknade så hade det nog underlättat.

Har inga bilder jag kan bjuda på heller.

Sitter i alla fall fortfarande i soffan, inlindad i en filt eller pläd eller vad det nu kallas. Fryser så jag hackar tänder, nästan så att ögonfransarna har fryst till is. Huvudvärken blir värre och värre oh förflyttar sig bakåt. Nu är det i bakhuvudet som det dunkar. Öronen dunkar och jag hostar. Kanske håller på att bli sjuk. Skulle inte förvåna mig, tessans fel..

Hon som blev sjuk först och nu smittar hon alla runt omkring sig. Nästa offer kanske är jag!!


Nr 6

Jag och Mandy åt på Max idag (Henke också men han åt efter oss!!) . När vi gick därifrån till bilen så försökte fåglarna kapa bilen..


Nr 5

Har kollat klart på filmen, tyckte inte alls att den var lika bra som dom andra Johan Falk-filmerna var. Men men smaken är som...

Ska kolla på oskyldigt dömd innan jag ska duscha. Känns sjukt skönt att vara ledig i morgon, för sen står det fem dagars arbete på schemat. Tur att man har bra arbetskompisar så man står ut :)


Nr 4

Införskaffade nytt torrfoder åt Julius idag (och ni som gnäller om att jag ser Julius som favoriten, så ja Signe får också äta men hon tycker inte om torrfoder hur dyrt det än är..) men i alla fall han har säkert ätit ett halvkilo på två timmar. Som att han aldrig fått mat förut - bortskämd..

Tog rökpaus nu, har lyckats sett över en timme på filmen utan något mer avbrott.

Imorgon vankas det lunch med Mossi och Tessan.

Sen har jag bjudit mandys och Henke på middag. Tänker inte skriva ut vad här, för då kommer inte Mandy komma . (och nej det är inte kyckling!!)


Nr 3

Julius vill inte gå ut för att det regnar. Men han är för rastlös för att vara inne. River tapeter, klöser på lamporna, biter sönder blommorna osv osv. Men jag hade vattensprutande i högsta hugg så han gav upp och gick till köket istället.

Och när det blir tyst så vet man att nånting är på gång så jag pausade filmen och kollade vad han gjorde - han låg på katthyllan och sov..

Gick tillbaka till soffan och startade filmen och pang, så rök en vas med blommor i köket. Vasen höll men det var vatten överallt. Han sov alltså inte han låtsades sova. Så jag fick torka vatten och nu kastade jag ut honom i regnet snäll som jag är. Men han verkade inte lida så förskräckligt för han gick iväg från dörren.

Underbart att det händer något som man inte räknat med. Men jag vill se mer än tio minuter av filmen..


Nr 2

Har köpt nya ljuslyktor idag, så jag är nöjd:)


Nr 1

Jag tyckte att Tessan skulle skriva blogg tio gånger idag, vilket gjorde att hon tyckte jag skulle göra samma:/

Hon har hunnit med tre inlägg på hela dagen, så det borde jag kunna slå även fast jag skriver det första nu..

Har varit och storhandlat var sjukt länge sedan jag gjorde det, och det behövdes kan jag lova.

Nu ska jag kleta in håret/hårbotten med olja sen ska jag titta på nya Johan Falk-filmen som jag köpte idag.

Återkommer senare!!


Hatar att komma på rubriker..

Fick ett extrapass på tre timmar i morgon 10.30-13.30. Det behövdes, hur trött jag än kommer vara när den här veckan är slut..

Efter jobbet i morgon ska jag hämta Mandy, sen ska vi handla. Och på kvällen ska jg bjuda dom på middag. Har inte en aning om vad då Mandy är ganska kräsen.. Hon är värre än mig, och då är det illa. Eller egentligen så är det bara kyckling hon inte äter. Äsch jag hittar nog på något.

Nu ska jag kolla på x-factor innan jag går och lägger mig..


Mm

Rastlös och trött, en konstig kombination jag ofta lider av!! Ska åka och jobba nu i alla fall, så gör jag ju något vettigt av dagen.

Annars händer det inte så värst mycket runt mig för tillfället. Jobb, äta, sova och duscha:) är ledig onsdag och torsdag får se vad som händer och sker då!!


Underbart är kort

Usch man fryser ju för fan ihjäl i det här vädret. Har varit ute och gått i stormen och passat på att ropa och leta efter s
Katten (Signe..) som tydligen gått vilse eller nått, borta är hon i alla fall.
Men hon kan ju få för sig att vara borta ett dygn lite då och då..

Har tagit plats i soffan under en filt för att titta på "underbart är kort"..


Ett inlägg om kattmat

Slut på ledigheten. Går fortare än man tror. Har hunnit med en massa i alla fall..

Imorgon börjar jag jobba klockan 10 och kör ett sextimmars så är inte så speciellt allvarligt..

Var och handlade idag med sällskap av Ronja, kattmat var viktigast. Stod och velade och så hittade Ronja coops egna märke på torrfoder och tänkte att det får duga - billigt och bra så jag slog till (fattig som man är!!) . Nu har Julius gått till matskålen och tittat och luktat och sen tittat på mig och gnällt typ 50 gånger sen jag hällde upp. Bortskämd är vad han är . Det dög tydligen inte. Men men han får stå ut några dagar ..


Tråkig

Rastlös, jobbigt att vara ledig så här länge. Men behövligt!!

Har städat klart, kletat in ricinolja i hårbotten/håret och nu sitter jag med flottigt hår hemma hos mamma och pappa.

Ska väl åka hem, duscha och bosätta mig i soffan några timmar!!


Sånt är livet

Åkte och åt pizza på brorsans mes Ronja. Kändes som att hon mådde lite sämre än vad jag gör efter gårdagen - fast det är ju inte så svårt för jag mår ju bra:)

Tänkte tvätta klart sista fönstret idag - men det blir inget av med den saken. Ska dammsuga och torka golven istället:)


Kvällen är ung

Kom hem från fotbollen, där ullfors blev seriesegrare i år (grattis till dom!!). Hem hängde tvätt och fixade mig medan syrran och elinor lagade och åt mat.

Nu sitter jag hos Ronja och myser i soffan:)


Kompis det

Alltid samma sak, varenda dag. Jag vill sova på nätterna och då ska Julius dryga med att klösa på dörren för att komma in och ut. Lyckas inte koppla bort det, då jag har ungefär 3 meter till ytterdörren från sängen..

Och på dagarna då sover han utan minsta bekymmer..


2 fönster - check

Vaknade och det regnade fortfarande.. Jag som skulle tvätta fönster:/ men... Det gick ändå, hade tydligen tak över vardagsrumsfönstret så nu har jag bara sovrummet kvar och det blir inte idag. Får vänta på finare väder.

Hänga tvätt och fixa nya sängkläder innan syrran kommer och hämtar mig för att åka och titta på fotboll:)

Inte lätt att få bra bild när det är så jävla mörkt och tråkigt.
Måste ju även göra plats för katten:)


Bilder

Avslutar dagen med att lägga upp dagens onödiga helt meningslösa kort som knäppts.


Det regnar - igen.

Då är den här dagen slut också .. Har hängt en stund hos syrran och elinor, sjukligt rastlös.. Haha men sån är jag!!

Åkte vidare till Ronja, där vi satt i soffan och gjorde ingenting egentligen.

Åkte hem, och blev akut sugen på mjölk. (hade till och med mjölk hemma!!) drack ett glas och ångrade mig starkt när jag blev påmind av hur jävla äckligt det är att bara dricka ett glas mjölk!! Usch.

Men nu ska jag gå och sova. Imorgon satsar jag på att bli färdig med fönstret i vardagsrummet. sen står det fotboll på schemat. Ska inte spela utan titta.. På kvällen blir det mys, mat och lite öl/vin. Hoppas allt löser sig till det bästa bara:)

God natt


Färdig utan fusk

Så.. Nu är jag färdig med köksfönstret. Bara putsa utsidan, men det gör jag en annan gång. Har planterat om blommorna också, har bara två kvar som jag ska fixa nu:)

Ser ut som kaos här hemma, det gör det jämt när jag får för mig att städa eller nått liknande:/


Sep. 21, 2012

Äntligen inte hemma, åkte till mamma och skulle hjälpa henne en snabbis. Men fastnade.

Har strosat runt i Tierp hela dagen med Mandy, evelyn, Evelina och Henke. Har varit överallt och på endel ställen har vi varit flera gånger - men har inte gjort något vettigt alls.

Ska hem och plantera om blommor med tiden. Och kvällen ska nog spenderas med syster.


Lurad

Har lunchat med Tessan och Mossi på Kina. Och följde med som sällskap på brorsans medan Evelina, evelyn och Mandy ska äta.

Mandy var sugen på öl, så Mossi hällde upp en lättöl. I tron att hon dricker starköl så kommer hon bli skitfull... Haha


JAG HATAR FLUGOR

Lägger mig i sängen, drar täcket över mig och så kraspar Julius på dörren - bara att kliva upp och släppa in honom.

Lägger mig i sängen igen, drar täcket över mig och så hör jag att det droppar från duschen (sånna ljud kan störa mig nå extremt när jag ska sova.) - går upp för att stänga av duschen ordentligt.

Lägger mig igen och då har Julius hunnit blött ner hela sängen med hans blöta päls och tassar - underbart med djur ibland. Men det får man väl ta, när man har misslyckats med uppfostran.

Ligger i alla fall i sängen och så hör jag en fluga. En sån där jobbig, ettrig, illalåtande dryg jävla flugjävel. FLYGER upp ur sängen för att ta dö på den. Och lyckas.

Lägger mig igen och så hör jag en till sån där förbannade jävla flugjävel. Inte meningen att jag ska få sova inatt verkar det som. Gud så inåthelvetes jävla irriterande allt kan vara för tillfället.


Done

Jag fuskade orkade inte tvätta färdigt fönstret, får se om jag gör det i
Morgon.

Satt upp nya gardiner i alla fall:)


Men ååååh

Underbart att jag åkte hem för att tvätta klart fönstret i köket och så börjar det regna.
Strök gardinen som jag skulle sätta upp och så lyckas jag inte sätta upp den utan hjälp.
Så vad ska jag göra medan jag väntar på att syrran och elinor kommer för att hjälpa mig??!
Ville ju bli färdig nu, Gud va irriterande.


Får se hur det blir!??

Har tvättat ett halvt fönster invändigt. Sen hade jag lovat pappa att hjälpa honom att mata djuren i ladugården så det var bara att åka och göra det.

Nu sitter jag på altanen hos mamma och pappa i solen, skönt:)

Funderar på om jag ska åka hem och fortsätta med fönstrena, tänkte göra klart i köket idag i alla fall. Eller om jag ska fortsätta och sitta och njuta av solen... Hmm


En solig dag på landet

Har varit och pratat med killarna på verkstaden så dom skulle kunna fixa sista (peppar peppar) felet på bilen.

Hämtat fönsterputsmaskinen hos mamma och pappa.

Betalat räkningar och tyckt synd om mig själv.

Och nu ska jag äta lunch innan jag påbörjar fönsterputsningen.


Milton

Jag och mamma var och hälsade på Milton igår. Han hade varit hos doktorn efter att han försökt äta upp en strumpa och misslyckats. Stackars liten, men han verkade inte lida av det - helt vild.


Maaat

Hungrig, första gången i världshistorien som jag kan laga något annat än pasta och bacon spontant.

Lasange står på menyn:)


Smärta

Älskar att utsätta mig själv för smärta - eller inte..


Hår

Klippt håret och jag tror att det känns bra, har inte riktigt hunnit kännt efter då vi fick för oss att locka hela håret när jag var färdig - ser ut som ett troll för tillfället.. Haha

Ska tvätta håret snart så jag får någon kontroll på det. Annars tänkte jag sitta bänkad framför tvn hela kvällen :)


Det är Bygglov på tv

Pratat med gabbe i några timmar.
plockat undan allt som ska plockas undan.
Bokat klipptid.
Ordnat matdejt (mandys).
Klippt bort tovor och sniglar från Julius päls.

Händelserik början på dagen. Nu sitter jag i soffan och är avundsjuk på signe som kan sova..


2 1/2

Jobbat veckans sista pass. Kul dag att jobba, lagom mycket att göra och vi blev färdiga i bra tid så man kom hem innan man somna..

Imorgon står det städning på schemat, kanske skulle behöva handla lite också men får se hur det blir med den saken..

Nu ska jag kolla klart på 2 1/2 men innan sängen i alla fall.


Exakt så ligger det till

Mamma ringde och väckte mig strax efter tolv för att hon hade tråkigt på jobbet och ville ha sällskap. Snäll som man är så åkte jag in en timme innan jag själv börjar jobba för att sällskapa.

Var först till banken, satt in lite pengar och placera om några fonder eller vad det heter. Blir nog bra tills man blir gammal och fattigare än vad man redan är.

Och nu sitter jag på Bennys medan mamma jobbar för att sällskapa. Inte för att jag fick något sällskap eftersom att hon var tvungen att jobba.


Vaken

Nu har jag sovit bort halva den här dagen också, men det gör inget. Vaknade utan huvudvärk och då är jag mer än nöjd.

Planerat att inte göra ett skit innan jobbet, men kom på att jag måste till banken innan. Även en massa annat som jag skulle behöva göra men det skjuter jag upp till nån annan dag i veckan. Fem dagars ledighet så borde jag hinna med en massa grejer:)


Tessan

Kul att titta på när andra jobbar och sliter..


Grattiiis

Jobbat mellan 10 & 16 och sen åkte jag direkt till karlholm för att fira att Mandy har blivit lika gammal som mig.. Hon fick ett så kallat "startkit" till katten hon får hem om en månad:)

Pratade, åt smörgåstårta och utklassade evelyn på monopol.

Skulle åka hem, hämta mat på jobbet! Då jag insåg på vägen hem att jag inte skulle orka laga mat när jag kom hem. Istället så lyckades Mossi övertala mig att äta här i sällskap av honom !! Och så blev det!


24 år gammal

Hemma, mätt efter att ha ätit kycklingwraps efter jobbet. Men ont i benen och fötterna efter en helg med massa spring.

Har två 6-timmars arbetspass kvar (måndag & tisdag) sen är jag ledig i fem dagar - ska bli galet skönt.

Imorgon ska jag hälsa på
Mandys efter jobbet eftersom att hon fyller år :)


Kvällen med stort k

En timmes övertid. Sen så har jag agerat chaufför och hängt med mandys och Ronja:)

Skojig kväll, massa prat, skamliga erbjudanden, kaxiga poliser (som ser sig själva som "kungens små pojkar som får göra som dom vill") och träffat på människor man inte träffat på flera år:) äsch kul hade jag i alla fall - massa skratt och det behövdes:)

Nu blir det en snabbdusch innan sängen!!


..och igen

Slutade vid nio, Mandy och Henke kom och hälsade på. Skulle till Hemköp och införskaffa middag. Så bi började våran "dejt" där, blev läsk, chips och dipp - en förjävla bra middag måste jag ju erkänna.

Mår dåligt nu och ångrar att jag inte köpte fiskgratäng som jag tänkte från början!! Aja för sent.

Nu ska jag sova igen..


Beer

I den mörka ölen som vi har på jobbet - flying monkey, så står det något i varje kapsyl. Dagens;


Mandy får bjuda på bilden

Lunchat med Mandy och spelat bort lite pengar. Sen hem till mamma och så vänta några timmar på att hon skulle sluta jobba. Skjuts för att hämta bilen och nu är jag hemma - min dag i korthet.

Lagar mat för fulla muggar nu sen blir det soffan tills jag får för mig att lägga mig i sängen. 5 dagar med jobb framför mig, sen blir det 5 dagars ledighet:)


Nytta med nöje

Dagens planer var att lämna bilen på lagning och sen umgås med mandys hela dagen.

Istället så fick hon jobba.. Lämna bilen på lagning, fixa skjuts till Tierp och luncha med Mandy och sen har jag inte en aning - för jag kommer ju inte hem om jag inte tar bussen och jag hatar bussar. Så får vänta tills mamma slutar jobba och åka hem med henne.

Har i alla fall fixat en maskin med tvätt och plockat i diskmaskinen så lite nytta har jag ju gjort:)


Äckligt

Fortfarande inga roliga händelser, har ingen inspiration till att skriva här. Men ska försöka lägga upp nått inlägg då och då i alla fall.

Lagat mat, snodde ett recept på en omelett som mamma brukar göra ibland med nån räkröra i. Den blev skitäcklig. Gjorde exakt som hon sa men det smakade fan i vilket fall och hennes är ju skitgod.. Får hitta på nått annat att äta istället:/


Äckligt

Fortfarande inga roliga händelser, har ingen inspiration till att skriva här. Men ska försöka lägga upp nått inlägg då och då i alla fall.

Lagat mat, snodde ett recept på en omelett som mamma brukar göra ibland med nån räkröra i. Den blev skitäcklig. Gjorde exakt som hon sa men det smakade fan i vilket fall och hennes är ju skitgod.. Får hitta på nått annat att äta istället:/


Snäll dotter

Åkte hem till mamma och pappa . Snäll som man är så har jag städat hela köket.

Imorgon ska bilen på lagning igen. Hoppas att allt löser sig den här gången. Tror inte att det kommer göra det, men hoppas kan man ju alltid:)


Usch

Händer inte så mycket just nu. Jobbat mellan 16-22 sen var jag hem till Ronja en stund och nu är jag hemma.

Igår när jag kom hem så satt det en jättestor padda utanför bilen när jag klev ur. Usch jag är livrädd för djur som hoppar (små djur) som typ grodor, gräshoppor etc. Så nu är jag rädd när jag kommer hem på kvällarna . USCH


Kantareller

Jobbat lunch, fixade ladugården hos mamma och pappa i sällskap av Carro. Och nu sitter jag på jobbet och väntar på mandys och Henke. Vi ska plocka svamp om vi hittar några.

Huvudvärken börjar krypa sig på igen. Ska hem och laga mat sen och hoppas på att det är det som är felet:)


Extra

Min lediga söndag blev inte helt ledig. Fick hoppa in och jobba tre timmar; 17-20. Men det gjorde inte så mycket, lite extra pengar är aldrig fel:)

Har hunnit med att hälsa på Ronja och hämtat mina skor hos axa och Tobbe som jag glömde i axas cykelkorg igår. Plus att jag handlat. Hade tänkt laga middag hemma idag, men det blev inget av med det eftersom att jag fick jobba istället. Men får laga mat imorgon eller nån annan dag istället..


Andra surprisen den här veckan

Överraskningsfesten för min farbror igår var kul - han blev överraskad så det blev lyckat i alla fall:)

Drog vidare vid tio nångång tror jag det var, hem till Ronja.. Satt och drack några öl, lyssna på musik och pratade innan dom (axa, Tobbe, Rasmus, Micke & Ronja) drog vidare på nån fest som jag inte alls var sugen på. Så själv ringde jag mamma efter skjuts och gick till brorsans för att vänta på henne.

En helt okej kväll i vilket fall..

Nu väntar jag på Carro, ska borsta tänderna innan hon kommer sen ska vi åka och våldgästa Sofie i hopp om att hon är hemma och har tid:)


@ brorsans kök & bar

Sitter på jobbet med Carro och Tessan, frukost/lunch står på schemat och vad passar inte bättre än plankstek då. Haha är sjukt hungrig.

Sen blir det hem och fixa sig för att dra vidare på äventyr. Kul kul.


Cupcake

Åkte och hälsade på Mandy en stund när jag slutade jobba. Slutade vid halv två så blev en timme med massa "skitprat".. Saknar när det var vi två mot världen. Klarade inte en dag utan varandra, vad hände!??

Hon gjorde cupcakes i all fall, jag garnerade en innan jag gick så jag fick lite färdkost:)


Underbart

Varit till verkstaden med bilen...igen!! Den här gången för att den typ låter jävligt illa. Nytt avgassystem eller vad det heter. En jävla tur att man är miljonär i sånna här lägen..


Kul

Varit och tittat när Mossi hoppat fallskärm. Synd att jag är så jävla höjdrädd och feg annars hade jag också velat.


Elakt

Julius har hållt mig vaken hela natten i stort sett. Nu duger det för honom att sova..


Regn

Blev sjukt mätt efter att jag hade ätit, fick även dagens dos av huvudvärk. Ska försöka bättra mig med att äta regelbundet och dricka en jävla massa vatten hela dagarna i hopp om att det ska hjälpa.

Ett snabbesök hos Ronja som avslutades med en promenad. Mer än så har det inte hänt. Ska duscha nu sen blir det sängen. Ska försöka komma upp i skaplig tid imorgon så jag hinner dammsuga innan jag ska på lunchdejt på jobbet.

Ska även jobba natten i morgon 18-02. Så kanske ångrar mig när det gäller att vakna och kliva upp i skaplig tid:/ får se!!


Trevlans

Middagspaus med Tessan på brorsans. Orkar inte städa mer idag, har redan varit mer än duktig:)

Hälsa på Ronja en stund sen, mysigt..


Fint:)

Blommorna är omplanterade så nu är jag nöjd..


Update..

..Tessan är brutal..


Inte riktigt som alla andra

Jag och Tessan har en väldigt intressant sms-konversation om att tortera människor.


Alla mina skor

Storstädning sker, håller på att damma i sovrummet, har hela skosamlingen där så det tar sin tid. Men nu tror jag att jag är färdig med det mesta i alla fall här inne..

Lägger upp bild på skorna jag köpte igår:)


Farligt med lim

När jag, eller vi - jag och Mandy, gick i skolan så satt vi varje gång vi skulle använda lim till något och limmade fast fingrarna och händer med varann och var allmänt jobbiga.

Nu fick jag i alla fall för mig att göra det för att jag hittade en tub superlim här hemma. Vad jag inte tänkte på var att i skolan så limmade vi med papperslim.

Gjorde skapligt ont att dra isär fingrarna efter att jag superlimmat ihop dom..


Aaaaj

Huvudvärken är extrem, hoppas på att få sova ut imorgon. Inte att någon ringer eller kommer och knackar på. Känns lite som att jag ber om det när jag skriver här - men så är inte fallet..

Börjat med städningen lite här och där. Ska försöka hinna med resten imorgon.


Tårta och blommor

Laddade hem appen på nytt, får se hur länge det fungerar den här gången :P

Tårtan är i alla fall från mossis överraskningsfest. Och blomgrejen köpte jag i dag.

Resten av bilderna kommer senare nån gång..


Lila & grön

Mandys och Henke var på kryssning i helgen och tänkte mig - kompisar det:)


Here I am

Hemma från Valbotrippen med Mossi, Tessan, Carro och Mandy. Skoj skoj!! Hittade massa grejor som jag inte skulle ha egentligen, då ekonomin inte är den bästa. Men jag känner mig själv och hade räknat med det. Åkte in för att jag var tvungen att ha nya byxor till jobbet. Annars hade jag aldrig åkt för att jag vet att jag gör av med mer pengar än vad jag egentligen har råd med.
 
Blev i alla fall;
  • Två par byxor till jobbet.
  • Nya blommor, fat och dekorationsgrejer från Plantagen.
  • Ett par nya skor, som jag suttit på internet och funderat på att klicka hem men inte vågat pågrund av att jag helst vill prova först. Men dom var kanon:)
  • En halsduk från Lindex.
  • Lampa och lite småsaker från Ikea.
Nu ska jag försöka packa upp allting samtidigt som jag lagar mat. Börjar bli hungrig igen..
Glömde köpa blomjord, anledningen till att jag åkte till Plantagen. men men, kanske kan tigga åt mig lite av mamma - behöver ju inte så mycket.
 
(Så länge blogg-appen vägrar fungera så blir det inga bilder, orkar inte lägga in dom från datorn för att sedan lägga upp dom här.. Men jag knäpper massa kort dagligen. Så det kommer att komma upp massor med bilder bara det börjar fungera igen..)

Vart jag än går

Helt underbart att det knackar och plingar på dörren klockan tio på morgonen när man knappt har sovit och hade planerat en sovmorgon. julius har drygat mer än vanligt inatt, fick för sig att vi skulle leka nån lek. Han kraspar på väggarna, vilket gör att jag flyger upp ur sängen på grund av att jag vill ha kvar dom få tapetresterna jag har på väggarna. Men när jag har rest mig ur sängen och gått till hallen så är han borta, och så där håller det på. Tills jag hittar honom efterr många försök, under ett vitrinskåp. Han kurrade (vet inte vad det heter, men ni fattar) så mycket så det ekade under skåpet, och blev så himla glad när jag hittade honom så jag kunde inte vara arg längre.
 
aja, syrran kom i alla fall och väckte mig för att röka en morgoncigg innan hon skulle till farmor för att klippa gräset. Själv skulle jag ta tag i städningen innan vi skulle till Valbo. Går så där med den saken kan jag ju meddela.
 
Har sovit med en inbakad fläta inatt (dumt nog!!) så nu ser jag ut som pudel i håret. Göra nånting åt den saken också innan jag ska visa mig bland folk. Hämta upp alla i Tierp klockan 12.10 har jag och Mossi bestämt. Men först så ska jag påbörja städningen lite i alla fall:)

I got this feeling

Hemma igen, efter sex timmars arbete. har duchat och sitter och tittar på tvn nu innan jag ska förflytta mig till sängen.
 
Imorgon blir det valbo en sväng med tessan, Mossi och Carro.. Hade planer på att bara åka en snabbis för att köpa nya byxor och skor till jobbet. Men känns som att det kan bli ett lite längre besök i "den stora staden Gävle".. Men ska inte åka förän 12, 1 nångång så kanske hinner med lite tvättning och städning innan.
 
Har massor med saker som jag ska försöka fixa färdigt den här veckan.. Men nu ska jag kolla klart på That's 70's show innan jag går och lägger mig.
 
(Blir dåligt med inlägg då blogg.se-appen krånglar och loggar ut mig när jag trycker på "skriv nytt inlägg".. men men sånt som händer)

Surprise

Gårdagen blev lyckad, riktigt kul!! Överraskningsfest för Mossi på Arom i Uppsala. Att han inta hade misstänkt nåntng alls var ju det mest konstiga känns det som:)
 
Han fick ett fallskärmshopp av mig, Mickan, Angelica, Tessan och Carro som ska utföras i slutet av veckan.
 
Hade ju planer på att sätda en massa idag innan jobbet, jag är väl färdig med en av ca 60 kvadrat. Plus att jag har stoppat i en maskin med tvätt... Golven ser ut som fan, på grund av det här jävla vädret...
 
Äsch jobb, om ett tag så ska väl börja fixa mig lite..

Usch

Vaknar vid fem i tio med världens panik, kastar på mig kläderna . Då inser jag att jag börjar klockan fyra, la mig framför tvn och vaknade typ nu. Med huvudvärk - så klart!!

Ska göra det bästa av dagen, försöka städa och tvätta lite innan jobbet, får se hur det går med den saken.


Hemligheter

Hemma, en snabbdusch och sen fixa mig för ska iväg på lite äventyr. Ska första till mamma för att fixa en annan grej som behövs till kvällen.. Kan bli kul det här..


Skrik

Vaknade av att dom håller på att gräva utanför fönstret. Och så är man tydligen tvungen att skrika när man pratar med varann och då var jag vaken sen..

Men nu blir det några timmars jobb - ska bara agera väckarklocka åt Mossi först..


Absolut Istanbul

Appen har inte funkat för mig på några dagar - nu tog jag bort den och laddade hem den på nytt, så nu funkar den igen:)

Jobbat idag, lugn dag på serveringen men mycket avhämtning.. Har städat lite extra istället - fast det gjorde vi efter stängning!!

Mossi har börjat jobba igen - fick present av han och Carro och jag blev jätteglad :) snälla som dom är så fick jag två absolut vodkaflaskor av dom. (när man skriver vodkaflaskor på telefonen så blir det boskapsskötsel, var bara tvungen att berätta det!!)

Aja nu blir det sängen, jobb i morgon igen 10-16, lagom långt pass!!


Exakt

Allting är som vanligt, Mossi har kommit tillbaka till Sverige efter sin Turkietresa med Carro och självklart ska han ringa och väcka mig. Tur att jag gick och la mig så tidigt igår så jag hade sovit färdigt i stort sett..
 
Mamma sa till mig igår att jag skulle komma hem till dom, vet inte varför men det har jag gjort i alla fall. Men syns inte en människa på hela gården. Efter några olika försök på att ta reda på vart dom  håller hus så fick jag reda på att dom var hos farmor. Jag orkar inte åka dit. Satt mig framför datorn här istället.
 
Jobb om  2,5 timme.

Ovettigt

Nyduschad och ska gå och lägga mig. Låter som att grannarna elle vad man säger, dom som bor i lägenheten över är hundvakt eller nått. Race fram och tillbaka hela tiden haha.

Ronja tyckte att jag skulle komma till henne nu, men orkar inte byta om och fixa mig så jag kan visa mig bland folk. Så tackade nej, får ta det en annan gång. :)

Äsch har inget vettigt att skriva - hörs hej!!


Lugnt och skönt

Kvällen blir lika som gårdagen - soffhäng.. Skönt med en helg när man slutar tidigt och sen inte gör ett skit:)

Hade planer på att hälsa på Ronja men hon har flyttat, skaffat portkodo och vägrar svara i telefonen så det blev inget av med det!!