Nintendo wii & snöstorm


Så hemma efter Uppsala vistelsen med mamma och syrran . Blev ingen operation för hennes del utan dom bokade in en ny tid när hon ska opereras nästa vecka istället . Jobbiga dom där . Blir tvungen att åka in minst en gång i veckan . Och jag blev den speciellt utvalda att få köra henne dit - vet inte riktigt vad jag tycker om de, då jag itne tycker om att köra bil på sånna ställen . Speciellt med en bil som jag inte är van med och antagligen aldrig kommer att bli då jag HATAR hennes "lilla blå" (som hon kallar den..)...

Tvingade i alla fall med "gänget" (haha) till Gränby köpcentrum för att jag bara skulle "titta" på ett Nintendo Wii men det var så billigt tyckte jag så jag var bara tvungen att köpa ett . haha Typiskt mig .

Och sånn tur som man har så hamnar man i stán i värsta snöovädret - jag hatar snö!!! tur att kvällen ska tillbringas inomhus så man slipper snön . Blir vin, kinamat och singstar istället .

appropå ingenting så vill ja ha en ny tv - blir mitt nästa inköp.. Kommer aldrig att bli en bil för min del :)

men nu ska jag göra nå annat . hörs

Snö och kyla :(


Jag var helt hundra när jag vaknade imorse att det snöade/hade snöat hela natten ungefär det såg precis ut så. Och jag hatar snö och kyla så inte blev jag lycklig direkt utan gick upp och hoppade av glädje (inte riktigt!!) när jag såg att det regnade som aldrig förr och blåste stormar runt här utanför mitt fönster ... Inte för att det är så speciellt mysigt det heller men bättre än snö ..

Snart bär det av till Akademiska så vi hörs sen..

Klagar inte hela tiden


Precis duschat, väntar på att syrran ska duscha klart så att vi kan sällskapa varandra ut och röka . För att sedan gå och lägga mig och sova (titta på tv).. Börjar känna mig som en 90-årig tant, går och lägger mig klockan nio-tio varje kväll . Har alltid varit en sånn person som vaknar klockan 12.00 ca. (när jag är ledig alltså) och går och lägger mig klockan 22.00 och där i mellan går jag och klagar på att jag är trött hela tiden :) haha . Har fått höra många gånger att man "jämt är trött"..

Men nu vaknar jag halv nio ungefär och går och lägger mig klockan 22.00 och klagar inte hela tiden på att jag är trött där i mellan - en förbättring :) stolt !! haha

Imorgon blir det också en tidig morgon vare sig jag vill eller inte då jag ska med syrran till akademiska och kolla handen. För att jag kanske får köra hem då hon inte kan om hon ska opereras som inte är säkert ännu . Hoppas även att jag ska lyckas springa i lite affärer - är lite sugen på ett nintendo wii (helt onödigt, jag vet. kommer använda det i en vecka sen tröttnar jag.) men även lite annat smått och gott som jag är sugen på att införskaffa . Men får se hur det blir .

Efter det så ska jag till Ullfors och äta kinamat och sjunga singstar med tjejorna . skoj ska det bli ! och gott - länge sen man åt kinamat - mums !!

Men nu tror jag hon är färdig .

Hörs i morgon .

"Tack för att du visar leg!"


Dagen till ära så är jag mest glad över att jag får ha mjukisbyxor på mig . Var typ en vecka sedan sist och jag är beroende ut av dom . Skulle inte klara mig utan . Men nu har man ju jobbat i fem dagar i streck och tvingat på sig jeans varje morgon (...) men nu när ledigheten kom så vaknade man klockan halv nio (jobbigt att man vänjer sig med att vakna tidigt) och drog på sig ett par mjukisar :)

Har varit till systemet och inhandlat lite vin och även en dooleys köpte jag till morgondagen.. Och bara för att jag visade legitimation "självmant" så fick man ett paket med tuggummi som var i en rosa förpackning där det stod "Tack för att visar leg!" haha lite onödigt kändes det som - och dom smakade fan oxå - mest mjöl med en touch av jordgubb tror jag det är ..

Men nu ska jag städa undan lite här inne för att sedan kolla på en film .

Hörs . 

onsdagkväll ännu senare :)


Jag blir helt jävla gråhårig av Facebook.. Jag fattar ingenting. Skulle försöka läsa vad någon hade skrivit till mig (som jag fick reda på genom mejl).. men då var frågan - hur hittade man på det då?? Sen när jag (rättare sagt Katrin) hittat på den rätta läsningen för att hitta på det så förstod jag ändå ingenting. Men tror att jag fick iväg ett svar på det i alla fall.. Men tur att man inte är där så ofta för då hade jag slitit av mig allt mitt "gråa" hår vid det här laget .

usch - inte bra det där eller .

Nu ska jag avsluta min konversation, ta bort tejpbitarna som jag har tejpat upp ögonlocken med sen är det dax för mig att sova .

hörs .

Onsdagkväll


hemma, ledig och har totalt ont i mina ben . Vet inte varför, har inte varit något folk idag så har mest tillbringat mina tio arbetstimmar med att läsa dagens tidningar - har säkert läst varje artikel, insändare (+ allt annat) minst två gånger - SÅÅ lite folk har det varit!!

Imorgon har syrran och mamma gått ihop stenhårt om att vi ska byta däck på bilarna (själv har man ingen men blir ändå huvudperson i det hela) och jag kan inte byta däck så det lär ju märkas hur det kommer att gå .

Men nu är huvudet tomt = finns inget vettigt att skriva (och jag påstår inte att det som redan skrivits är vettigt..)..

Hörs .

Tisdagkväll


Sista dagen i morgon att jobba . och har lyckats fixa skjuts dit till och med, så då slipper man klä på sig vinterutrustningen innan man drar iväg (lycka..) på cykelturen .

Men för att få skjuts så var jag tvungen att hjälpa syrran sätta upp en lampa i taket och det var inte det lättaste ska jag meddela er . Fick stå på en barstol, som inte är stabil och skruva uppe i taket . och jag som är såå stark i armarna . haha Men det gick tillslut i alla fall .

Efter det så blev det en dusch (fem minuter duschade jag, nytt rekord..) och sen var det Andra avenyn.. Och nu sitter man här endast för att det bara är skit på tv och jag har sett alla mina filmer typ tio gånger och skulle behöva något nytt . Men får se om jag kan införskaffa det på fredag då jag ska skjutsa syster till akademiska .. Men det skulle bli operation så hon kommer säkert inte orka det .. men får vänta och se lär ju märkas hur hon mår :)

Nu ska jag ole-dole-doff-välja fram en film jag ska kolla på :)

GOD NATT - HÖRS !!

Måndagkväll


Har lyckats (eller det var inte jag som lyckades..) att bli påkörd av en bil idag när jag som vanligt cyklade hem i kolsvarta mörkret efter att ha jobbat mitt "pass". Eller jag blev inte direkt påkörd utan "puttad" eller vad man ska kalla det . Men i alla fall så cyklade jag (..var tvingad att ha reflexväst, men det hjälper tydligen inte.) så kom  det en bil och höll på att köra över mig men istället så vejjade (stavas??) han ut och slog till mig på armbågen så jag får värsta sladden på kärringcykeln och full fart ner i diket och så låg jag där  och kände efter om jag hade brytit något, dött eller bara hade ont . Men nej!! jag var så frisk och pigg som man bara kunde bli, förutom min förkylning.. Men den är bra idag den med tror jag :)

Ganska underligt, armbåden borde ju i alla fall ha värkt - men inte de heller .. Tur i oturen .

Men nu ska jag gå och lägga mig och kolla på tv .

Hörs .

Måndag


Känns fortfarande inte rätt med tiden . Narmalt så vaknar jag mellan halv nio och nio. Men idag så vaknade jag klockan halv åtta . Kanske är bra så man somnar lite tidigare på kvällarna .

Nu har det i alla fall slutat blåst ute så idag borde det gå att cykla till jobbet, utan att man ska behöva halvt dö av ansträngning .

Men nu ska jag göra mig iordning ..

Hörs .

söndagkväll


Skulle gå och lägga mig och sova (LÄS: se på tv!!) vid kvart över nio nångång.. Så ringer Farmor och säger att det har hänt massa saker med Farfar .. Så då var det bara att åka dit... Men har i alla fall kommit hem nu, eller kom hem två minuter över tio - har kollat på Andra avenyn..

Mycket folk idag, jobbigt när man inte känner sig nå pigg. Huvudvärk, öroninflammation tror jag även att jag börjar få och så har jag en vagel i ögat och det är fan det värsta som finns .

Men nu ska jag gå och lägga mig i min kalla^^ säng :)

Hörs .

Söndag


Usch, stormen slutar aldrig. Verkar inte ha en tanke på att ge upp dom närmaste dagarna . Hade det snöat med så hade det varit tidernas värsta snöstorm - jag lovar . Har inte gått något bra att sova inatt heller då mitt fönster inte är tätt och 70 % procent av luftstormarna som blåser förbi utanför kommer in i stället och jag höll på att frysa ihjäl . Men överlevde även denna natt konstigt nog .

Snart är det dax för andra dagen av jobbande . Känns inte som att jag kommer klara av det här länge till då jag tror att jag har feber.. Har även ont i halsen, huvudet och ryggen . Kanske är förkylningen som är påväg på grund av mitt stormande fönster.. Men får se ska göra mitt bästa .

Nu ska jag i alla fall prova äta frukost .

Hörs .

fredagkväll


Sitter hemma, har precis ätit och nu väntar jag på att
Katrin ska höra av sig så ska väl jag dit eller hon hit . Var ju ett tag sen man träffade henne sist så ahh.. (Nu skrev hon .) ...

Har inte gjort ett dugg på hela dagen, bara lagat mat och tvättat en maskin sen har jag bara i stort sett tittat på tv:n och spelat på mobilen (alltid lika roligt)..

Men nu ska jag ta bort hårstråt som jag har fått i ögat .

Hörs .

Fredag


vaknade klockan halv sju av att jag höll på att frysa ihjäl, då hade mitt fönster (som är precis vid sängen) blåst upp på något konstigt sätt . Värsta stormen ute och det var snudd på lika storm inomhus.. Inte konstigt att det tog 20 minuter att cykla dom där två km från jobbet igår som normalt tar max 5 minuter . Det gick i ungefär 1 km i timmen. Kändes mer som att man backade ju mer man trampade :) haha

Nu ska jag i alla fall äta frukost; hörs .

Torsdag


Usch vad jag tycker synd om mig själv. Mina fötter är isbitar och just därför blir jag på dåligt humör .

Har fått reda på lite arbetstider - inte så lockande men det ger i alla fall lite pengar :)

Har varit värsta polispådraget idag på jobbet, då det var en tant som skulle åka Birka (någon av båtarna) som hade tappat/blivit bestulen (haha) på sin plånbok med ungefär 15 000 i kontanter i :S Ofta man åker runt med 15 000 kronor i kontanter ?? Helt sjukt ju !! Men inte hjälpte det att polisen kom, fanns ingen plånbok i alla fall även fast dom visiterade alla passagerarna på bussen ..

Men nu ska jag betala lite räkningar .

Hörs .

Onsdag


Vaknade tidigt idag . Eller vid åtta, men det är onödigt tidigt för mig eftersom att jag är ledig . Men inte så mycket att göra åt . Har i alla fall bakat en massa grejer.. Det blev Snickerskaka, Hallongrottor fast med jordgubbssylt och så blev det några kokoskakor. Fast kokoskakorna blev inte så bra, då det ser ut som en pannkaka, hela smeten rann ihop när den var inne i ugnen plus att den sitter fast på plåten .

Nu ska jag titta på film om jag hittar någon som jag vill se .

Hörs .

Tisdagkväll


Usch, trött som fan . Har även funderingar, tänkt länge på de . Om jag ska gå och kolla synen . Får jätteont i ögonen, eller blir irriterad i dom och så rinner det hela tiden och svider när jag kollar på tv, sitter vid datorn och kör bil (ibland när jag läser (ett ganska tydligt tecken på att det blir så när jag koncentrerar mig).. Men har egentligen varken ork, lust eller tid att gå dit.. För om jag nu skulle ha något fel på synen så skulle jag aldrig lägga ut pengar på glasögon eftersom att det aldrig kommer hända att jag använder dom . så det var nog bara onödiga funderingar ända från början .

Har suttit hemma coh väntat på ett mirakel hela kvällen^^ hände inget så fick sitta här för mig själv ikväll...

Får se om det blir bättre i morgon .

God natt - hörs .

Tisdag


Sitter och väntar på att telefonen ska ringa (Axa) och på att Andra avenyn ska börja (5 minuter kvar)...

Har i alla fall varit med katten till veterinären och det gick bra hon vinglar runt på nedervåningen nu och försöker hinna med dom andra katterna; men utan framgång då hon går sicksack med sina ben och snubblar och har sig :) sötnos . Men det blir väl antagligen bättre inom några timmar - brukar bli de .

Annars så har jag varit en stund till Mandy och spelat lite kort och lekt med hunden (Bamse) och sen har jag bara varit hemma och gjort i stort sett ingenting - som vanligt :)

Men nu kallar tv:n...

Hörs .

Tisdag


Usch, huvudvärk och dåligt väder . Hänger nog ihop på något sätt .

Blev i alla fall veterinären idag.. Nu ska jag bara försöka få sällskap av syrran dit men hon kommer hela tiden med världens dåligaste bortförklaringar så jag kommer väl antagligen få springa runt där för mig själv i en timme . Och det finns ju inte ett skit att göra där ...

Men nu ska jag vattna mina blommor var ungefär 2 månader sedan sist :P

hörs .

Måndagkväll


Ganska skön dag, har varit lagom mycket folk så man har inte haft en massa dö-tider som alltid annars på måndagar . Fick även sluta tidigt, det är bra med måndagar för då är man färdig klockan åtta när vi stänger så då är det bara att låsa dörrarna och åka därifrån :)

Ledig igen nu då, två dagar. Ingenting planerat som vanligt . Får se om vi lyckas få tag på veterinären så då kanske man ska dit en stund . Annars så ska jag väl bara (kanske) till Axa imorgon om jag orkar och har tid.. Funderar även på att baka igen, är helt inne på att baka nu för tiden . Det är bra så att man har något att bjuda på förutom mammas torra bullar (dom är inte torra egentligen, bara det att man ätit likadana bullar i 20 år, dom smakar fortfarande lika efter alla dessa år..haha)...

nu ska jag städa undan lite och fixa med alla räkningar och skit.. Justé fick mitt hemköpskort idag så nu måste man ju börja samla på sig massa "poäng" eller vad man ska ha så man får någon bonus .

Hörs .

Måndag


Blir så irriterad på sånna där "ring-och-spela-program".. Dom säger hela tiden att "dom behöver någon som ringer" men ofta inte folk ringer hela tiden då?? Det enda dom är ute efter är pengar . Kollade på "full pott" (tror det heter så) idag. Och dom har försökt fått fram ett namn i 1 timme eller nånting nu . Men på dom sista 25 minuterna så har dom inte kopplat in ett enda samtal :S

Äsch, snart börjar jag jobba i alla fall . Försöker bara få tag på veterinären innan utan framgång så nu får mamam fortsätta ringa.. Ska sterilisera våran kattunge (hon är sex månader)...

Men nu ska jag fixa håret .

Hörs .

söndagkväll


på 38 minuter så hann man väldigt mycket . Bra mycket mer än vad jag kunde tänka mig i alla fall . Som vanligt när mamma ska hjälpa mig med någonting i mitt rum så börjar hon klaga på att det är dammigt, fula gardiner (eller att jag haft dom för länge, inte passar in etc.) sängen på fel ledd, ja i stort sett allt som går att klaga på . Så då började det med att hon tyckte det skulle dammsugas, så då var det bara att hämta den och börja dammsuga. Sen så skulle benen på min säng skruvas fast (dom typ hänger under sängen) så då fick jag hämta "skruvverktyg".. Sen så bytte vi gardiner flyttade sängen och ett bord som jag har där inne .

Så på 38 minuter gjordes allt det plus att jag hann duscha och borsta tänderna med .

Känner mig riktigt stolt . Haha

men nu är det dax för Andra avenyn..

Hörs i morgon .

Söndagkväll


Nu har jag tagit mig ork till att gå upp .. Anledningen var att jag skulle fixa sängkläderna, tog fram allting och la på sängen sen gick jag och satt mig här istället . Hatar att fixa det.. Har i alla fall tjatat på mamma så hon ska hjälpa mig :) Måste även duscha också, och ska vara färdig med allt till klockan tio i tio för då tror jag att Andra avenyn börjar (reprisen!!).. Men mamma är extremt seg och är bara tvungen att läsa klart tidningen.. Ångrar mig att jag köpte den.. haha men var ju bara tvungen och läsa om Katrin Schulman eller vad hon heter .

Men nu kommer hon .
hörs .

Söndag


Idag har jag varit
duktig och bakat bullar .
Blev inte så många men
dom blev i alla fall väldigt goda ...
och det känns ju bra ..

Har även varit med Mandy
till Tierp och handlat och
köpt pizza och så har jag tagit ur
sängkläderna ur sängen .
Så har hunnit med en
massa grejer idag..
Och nu är jag trött men har fortfarande inte fixat några nya sängkläder till sängen och det måste ju göras i vilket fall som helst .

Imorgon är det jobb igen, ska bli ganska skönt att jobba för en gång skull.. Bara det att det är måndag och måndagar är grymt sega..

Men nu ska jag kolla klart på "knocked up" som jag började kolla på igår .

Hörs .

Lördagkväll


Dagen har varit så lugn som det bara går.. Har lagat mat hela dagen känns det som - lunch och middag . Skulle göra (eller jag gjorde) ost- och skinpaj.
Axa brukar göra den och den är sååå god, bästa som finns . Men idag när jag skulle göra så smakade den rent ut sagt fan... Men dom åt och tyckte om den i alla fall, och det är väl huvudsaken :S

Har även pratat med Ronja idag var länge sedan sist, så har jag varit till farmor och fikat ...

Men nu ska jag ut och röka .

Hörs .


((Axa & Ronja))



 


Fredagkväll


Blev en väldigt lugn kväll, drack några öl, lagade och åt mat (fläskfilé och potatisgratäng; jättegott..) och kollade på idol .

Kom hem för en halvtimme sen och nu sitter jag och väntar på att Idol eftersnack ska börja . Tänkte göra en "snabbvisit" här först bara .

Imorgon blir det lugnt i alla fall skulle jag tro.. Men mina planer förändras ju ganska snabbt :) haha

Men nu börjar det ..

Hörs .


Fredag


Sitter och väntar på min hårinpackning ska bli färdig. Tänkte se om håret blir bättre om man låter det sitta i länge (väldigt länge).. Mitt hår är risigt som fan, vet inte vad som är fel men får väl se om det blir bättre nu !!

Ikväll ska vi till kusinerna och laga/äta mat kolla på idol och smådricka lite . Får se hur kvällen artar sig, kanske blir skoj.. Lär märkas .

Men nu ska jag duscha tänkte bara göra en snabb update .

Hörs

Torsdagkväll


Blev en snabbvisit till Valbo idag med syrran . Handlade som vanligt massa onödigt "krimskrams" som jag bara inte kan motstå . Eller egentligen kan jag men grejen är den att jag tänker "äsch, den är billig den tar vi" .. det enda jag skulle köpa var en plattång, en billig . sak samma om den inte fungerar nå länge, då får man köpa ny istället . För har köpt dyra förut men dom håller inte nå bra dom heller . Vet inte riktigt vad jag gör med mina men dom "nöts" lixom ut :)

Köpte i alla fall en plattång; sladdlös så nu kan jag springa runt i hela huset och platta håret - känns väldigt smart och nödvändigt, köpte även en mössa (en babyrosa som jag blev/är helt kär i) får se hur länge jag känner att jag vill ha den då (?) förra året köpte jag fyra mössor (helt onödigt men ville bara ha, bara för att lixom) använde typ två av dom samanlagt fem gånger . Köpte även sex stycken jättejätte söta muggar på dollar (10 kronor styck - det var dom helt klart värda) och så köpte jag några filmer som vanligt .

Och så var jag in på systemet och kollade runt och där blev det dyrt som vanligt även fast jag bara skulle "kolla"...

Hade planer på att göra hårinpackning idag och inte göra någonting annat än att somna klockan nio för så pass trött är jag (klockan är nio och jag är vaken ??!!) men så tyckte axa att vi skulle umgås en stund eftersom att det antagligen inte hinns med någon träff under resten av helgen så det fick bli en träff med henne istället för hårinpackning. får bli i morgonbitti eller nånting istället . Men nu ska jag ringa axa och kolla om hon har slutat ..

Hörs .

onsdagkväll


Irriterad så in i helvete .

Ska gå ur alla saker som jag är medlem i.. Blir bara mer och mer irriterad för varje gång jag får massa saker som jag "har glömt" att avbeställa . Fast jag vet att jag har avbeställt det . OCH dom har ingen hemsida och det går ALDRIG att ringa och få ett svar utan man får alltid prata med en jävla telefonsvarare . ÅÅÅH så jävla arg jag blir/är ... men orka kämpa om det . blir bara mer irriterad .

Ska betala massa räkningar, försöka få tag på det där jävla s.k företaget, duscha, ringa runt lite om jag orkar och sen ska jag sova ..

Men hörs om jag hinner tillbaka nå mer idag annars i morgon .

tisdagkväll


mår helt illa, hoppas bara att jag inte börjar bli sjuk nu !! Förkyld är en sak, men inte magsjuka det är det värsta som finns .. Inte för att jag kommer ihåg särskilt bra hur det är (det var ett x antal år sedan sist) men inte är det positiva minnen jag har av det ..

Sista dagen att jobba imorgon ska bli såå skönt att få vara ledig hela fyra dagar irad, inte för att jag har en jävla aning om vad jag ska göra förutom att sova halva dagarna och lyssna på mammas tjat .. haha

Har fyllt på min mobil idag, riktigt härligt med pengar igen då man känner sig helt ensam utan pengar - kan inte ringa eller nånting . men nu är det ordnat i alla fall

Och nu ska jag kolla på andra avenyn .

Hörs .

Måndagkväll


hemma igen och ska strax gå och lägga mig i min varma säng. Min fötter håller på att gå av av all kyla som kommer med hösten. Och man tvingas sitta ute på altanen hemma hos Camilla.. Haha eller kan bero på att vi satt där och rökte, släckte den ena så tände den andra . Så var bara till att sitta kvar och vara social, men nu är jag ju i alla fall inne i värmen och fötterna börjar få tillbaka medvetandet :)

Skulle i alla fall till camilla och fråga om mina arbetstider för den här veckan och samtidigt planera lite inför våran ullaredsresa . Men alla var inte lika intresserade av att planera i god tid, inte lika som jag i alla fall . Förra gången vi åkte så kom vi på det på onsdagen och åkte på fredagen och då fick vi typ tvinga med oss folk men tänkte det skulle bli annorlunda i år . Men får se hur det blir, som det ser ut just nu så är vi i alla fall fyra personer !!

men nu ska jag "mörda" flugor och sen ska jag krypa ner i min varma säng :)

Hörs - god natt!!


Måndag


Helt ensam hemma, Mamma och syrran har åkt till Uppsala till akademiska igen .. Eftersom att handen inte blir bättre och hon ringde för en koll imorse - får se om hon blir inlagd igen..

Själv ska jag börja jobba om en timme, men fick den stora äran att ta bilen idag så jag slipper gå.. Ganska skönt eftersom att det är typiskt höstväder ute, kallt som fan!

men nu ska jag äta frukost.

Hörs !!

Söndagkväll


Dax at sova för att sedan jobba tre eller fyra dagar . Ska bli ganska skönt att jobba lite, känns så nu men kommer väl att klaga halvt ihjäl mig innan jag blir ledig igen :) haha men ska försöka göra så att jag blir ledig fredag, lördag och söndag.. Var ganska länge sedan jag var ledig tre dagar i rad och en hel helg ... Eller det kanske det itne var men känns så i alla fall .

Har precis kolla på Andra avenyn och nu ska jag bara borsta tänderna innan jag ska gå och lägga mig och kolla på slutet av "Se upp för dårarna" men vi hörs ..

Söndag


Segaste dagen, ganska skönt men samtidigt jobbigt ! Har ingenting att göra :(

Har skruvat loss mitt däck på cykeln idag efter att jag fick punktering här om dagen så nu ska mamma få den stora äran att lämna in det på lagning och till dess så är det bara för mig att gå dem 2 km som jag har till jobbet !!

kort uppdatering men måste dra nu - hörs !

Lördag


Oj, fick för mig att jag skrev ett inlägg i går morse.. Eller jag skrev men det publicerades aldrig så det har varit ett uppehåll här - utan min mening !

Men har i alla fall inte hänt så mycket. Har varit ledig suttit hemma och tittat på tv i stort sett hela den lediga tiden .. Har inte haft några pengar på mobilen och har det fortfarande inte så kan inte ringa någon.. Men tur att det ringer någon till mig då och då istället så jag inte blir helt utstängd från omvärlden :)

Idag har jag jobbat och i morgon är jag ledig igen, ganska skönt i och med att jag känner att det går upp och ner med min förkylning eller om jag börjar bli sjuk på riktigt . Kommer knappt ihåg hur det känns då jag inte haft någon annan sjukdom än att vara förkyld sen jag gick i fyran eller nått :S Det kallas väl tur !!

nu ska jag duscha och hämta alvedon.

hörs sen, i morgon eller framöver^^

Onsdag


usch inte min dag det här - tror jag i alla fall . hälften av dagen har gått åt helvete !!

Vaknade var helt inne på att jobba cyklade dit jobbade - kraschade tallrikar och glas och hällde kaffe på golvet som jag glömde bort och halkade i efter två minuter etc etc . allting hände hela tiden .

Tillslut var arbetsdagen över i alla fall och jag skulle cykla hem till Camilla med smörgåsar som blev över och hoppar upp på cykeln och så var det punktering då var det bara att gå... Och som vanligt när jag verkligen behöver ringa så har jag inga pengar på mobilen.. Jag har ALLTID pengar på mobilen men så klart inte idag då jag behövde ringa mamma efter skjuts... Men i alla fall så gick jag till camilla på den mörkaste av alla mörka vägar och siktar så bra jag kan på att hålla mig kvar på vägen - men tydligen så var/är jag dålig på att sikta så den största delen av vägen jag gick så var jag i diket :/

men nu har jag i alla fall lyckats kommit hem, fått lite prinsesstårta av Mamma och min nya telefon . Som jag inte fattar mig på men det ska jag ändra på :)

I alla fall så har jag inga pengar på mobilen (som jag skrev innan) så jag kan inte ringa .. Fyller på mobilen i morgon och ringer då !!

Hörs .

Tisdagkväll


Så dagen är slut och jag sitter och väntar på att min vetekudde ska bli varm. Fattar inte har ont i ryggen när jag vaknr på morgonen sen så går det sakta men säkert över under dagen och kommer tillbaka på kvällen . Men tur är väl i alla fall att det går över under dagen så man kan göra något utan att ha ont hela tiden .

Har varit hemma hos Mandy en stund på "kvällningen" satt mest och bara pratade kolla på lite bilder och var ut och gick med (hunden) Bamse - söt han är !! ska typ sitta i knä hela tiden - haha !!

Nu ska jag gå och lägga mig och sova eller kolla en stund på tv om det finns något som är värt att se .

Hoppas på att telefonen kommer imorgon (mamma pratade om att hon hade fått något mejl om det)

Hörs .

Tisdag


Har inte lyckats kommit in på bloggen på hela dagen . men men nu fungerar det ju i alla fall ,

Har inte gjort ett skit i dag, totalt meningslös dag.. Ganska skönt att vara ledig i alla fall, men har ändå bara gjort massa tråkiga saker. Diskat, tvättat, dammsuigit, handlat etc etc.

var inne på att baka bullar, men då vi inte har någonting alls hemma så gick inte det så himla bra - hade inte ens 1/3 av grejerna hemma som behövdes - så då blev det inga bullar och nu sitter jag här istället efter många försök..

men nu ska jag kolla på tv eller nått
hörs

Måndag


Nu är jag hemma, påväg till duschen. Men orkar inte riktigt än då min rygg inte vill göra det jag vill :/

Har pratat med Camilla i en halvtimme om allt från ingenting till en Ullared-resa igen - ska bli roligt behöver bara ta ledigt lite så man hinner, annars blir det nog lite tajt :) men ska nog ordna sig - "arbetsgivarna" är inte så svåra att prata "vett" med :)

Imorgon är det ledigt igen och jag ska tvätta, då jag hade för mycket saker att göra i helgen för att ens komma på tanken att det behövdes. Blev även tvungen att tvätta till syrran då hon är halvt handikappad och tjatar sönder en till man tillslut säger ja bara för att få tyst på henne .

Men nu ska jag duscha innan jag somnar eller ryggen blir värre .

Hörs .

Söndag


Usch, har gått med ryggont hela dagen, vet inte vad som är fel. Hoppas bara att det gått över till imorgon då jag ska jobba . För det finns inget värre än att jobba med ryggvärk .

Just nu sitter jag och väntar på att Camilla ska ringa och tala om hur det blir med jobb den här veckan .

uppdate: allt planerat in i minsta detalj och jag ska gå och lägga mig i sängen med min värmedyna eller vad det heter och hoppas på att ryggen kommer tillbaka i sitt rätta skick .

Bilder från i lördags



Lördag


Gårdagen blev trevlig på sina sätt i alla fall ! Var som sagt till Church street och åt mat, efter det var vi en snabbis in på Pitchers och sen bar det av hem. Kom hem vid typ halv tre eller nånting trött som fan; men helt omöjligt att somna, så vid fyra somnade jag i alla fall. Vaknade igen vid sex, låg vaken till åtta och sen somnade jag ytterligare några timmar för att vakna upp och lämna sängen vid halv ett :)

Idag har det inte hänt ett skit, har varit hemma i stort sett hela dan, bara varit och handlat lite grönsaker så jag och syrran kunde äta tacos - men det var skitäckligt.. Eftersom att jag fortfarande var mätt sedan gårdagen.. Så det blev nästan ingen tacos för mig, åt lite för att vara snäll och trevlig med syster och sällskapa henne .

Dags att gå ut och röka en sista cigg - hörs .

((Lägger in lite bilder från gårdagen senare eller i morgon om jag orkar..))


Fredag


Varit till Uppsala idag, skjutsade bl.a syrran till sjukhuset. Sen så inhandlade jag; en tandborste .
Fan vad bra jag är, jag gjorde av med 22 kronor
på 4 ½ timme i staden Uppsala ! Riktigt stolt över mig själv ...

Efter det så har jag plockat och donat här hemma.
T.ex så har mamma tvättat trådgardiner
(sånna där panelgardiner med trådar) fyra
stycken samtidigt och det blev bara en stor klump.
Men efter 2 timmars arbete och trasslande så var
det fyra stycken igen - som nya !!

Nu är jag trött som fan och kom just precis nu, på att jag missade Andra avenyn igår, så det ska jag kolla på nu .

Hörs .

Torsdagkväll


Har slutat jobba, hunnit planerat morgondagen
som kommer att bli en tripp till Church street
med Axa och Ronja - skojskoj !!

Fick även med mig  ungefär10 kg godis från jobbet idag,
då det började bli dåligt datum på dem .
Och pappa åt direkt två påsar..
Sen så gav jag och mamma upp idol och åkte och 
utförde några "ärenden" :)
haha men i alla fall så kom vi hem och pappa hade tydligen gett upp godisätandet då han hade tappat en tand .. haha så jävla roligt - där fick han för att han åt för mycket godis . Fatta dyrt att gå till tandläkaren !!

Imorgon ska jag även köra syrrans bill till verkstaden då hon har fått punktering - klockan halv åtta på morgonen, låter riktigt frestande . Och efter det så bär det av till Uppsala, för att skjutsa syrran till sjukhuset för koll av handen och för att handla - morgondagen är planerad in i minsta detalj .

men nu ska jag duscha för det hinns inte med i morgon .

Hörs .

Torsdag


Min mamma är snäll och berättar saker i tid - eller inte . Var helt inställd på att jag skulle få telefonen idag eftersom att när man beställer från Netonnet så tar det inte längre tid. Men eftersom att vi beställt i mammas namn så får hon all "information" som kommer . Men hon berättar däremot inte att hon fått mejl angående det ... Irriterande och nu får jag vänta till den 17:de innan jag får telefonen bara för att Syrrans telefonen inte fanns i lager. Hade jag beställt själv så hade jag haft den idag, men nu vill dom skcika telefonerna damtidigt så aah .

Är i alla fall galet trött idag vet inte varför för jag somnade ganska skapligt igår, runt 23.30 nångång tror jag det va . Men men blir väl piggare under dagen .

Men nu ska jag fixa iordning mig .

Hörs

Onsdag

Skulle skriva ett inlägg i morse men satt och kämpade i tio minuter och det var helt omöjligt att komma till Publishme.se; sökte man på det så kom man automatiskt till google och sen så höll det bara på så hela tiden, så jag gav upp efter ett tag .

Nu sitter jag i alla fall och läser mejl, totalt meningslöst eftersom att 99,9% är reklam och sånt skit.. men nu orkar jag inte sitta här. Ska röka och sen är det sängen för min del .

Hörs .