Rastlöshet

Som vanligt så blev jag sjukt rastlös bara för att jag är ledig, så jag satt inte i soffan så värst länge utan åkte till mandy och Henke och satt istället:)

Åkte hem vid sextiden och tänkte sova en stund, lyckades somna 20 minuter kanske. Känner mig inte ett dugg piggare, men nu har jag försökt i alla fall.

3 timmar kvar innan dom kommer och hämtar mig. Och då har vi 6-7 timmars bilresa framför oss:)

God morgon

Min plan var att sova till två, jag trodde inte att det var något större problem för mig då jag har en tendens att kunna sova hur mycket och länge som helst. Men nej, vaknade vid elva och sen gick det inte att somna om. Vid tolv gav jag upp försöken och klev upp ur sängen i stället.

Nu har jag lite grejer jag ska fixa under dagen men ingenting jag behöver stressa med så börjar med en stund i soffan:)

Nytt till vintern :)



För några veckor sedan så beställde jag en vinterjacka. Blev helt kär i den, även fast jag egentligen ville ha en grå, men den var slut i storlek så fick bli en svart.

Nu har den gråa kommit in i storlek så jag kunde inte låta bli att beställa en grå också. Bästa är att jackan från början kostade 1499kr men är nedsatt till 999kr. Och med erbjudanden och massa skit så fick jag jackan för 499kr så det känns som ett riktigt kap:)


...och då kom jag på den smarta idén att när jag ändå skulle beställa jackan så kunde jag kolla om det fanns något mera roligt. Och det gjorde det - en jacka/kappa.




Så nu har jag beställde två jackor som skulle kostat nästan 3000kr för bara ca 1100kr. 

Ja med det sagt så behöver jag ju inte frysa i vinter i alla fall haha.

Mat & tv



Firar ledigheten i sällskap av katterna. Maten står i ugnen - helstekt fläskytterfilé med potatiskaka och vitlökssmör. 

Tvn är i full gång, så nu är jag sysselsatt resten av kvällen:)

Ledig

Såååå underbart att den här arbetsveckan är slut och den här månaden. Nu jobbar jag inte förrän på måndag klockan 16.00.. Länge sedan jag hade en helg ledigt, en hel helg alltså. 

Imorgon ska jag först sova så länge jag kan plus lite till helst. Sen har jag en hel del jag ska ta tag i. 

Och imorgon-natt åker jag, Ronja och Rasmus till Ullared. Kul:)

Yes

Längtar efter att få en ledig dag. På onsdag är jag lite ledig i alla fall, börjar inte jobba förrän vid 16. 
Det gör jag imorgon också men då lär jag åka in och kolla en lampa som lyser på bilen, och det ska göras vid 12.30. Kanske inte så extremt tidigt för vissa, men som jag mår nu så är det tidigt. 

Jag mår inte dåligt på något vis så, men jag är så sjukt trött i kroppen men inte i huvudet så kroppen vill sova i flera dygn (lite överdrift) men kan inte eftersom att huvudet inte vill.

Har träningsvärk i benen och det gör någon så in i helvete ont och det har jag fått efter en jobbhelg.✌️

Har haft lite tid över idag, så passade på att hälsa på farmor. Drack saft och pratade och skrattade, min farmor är bäst:)

Sen blev det middag och tårta hos mamma och pappa. Även lite korsordslösning. 

Men nu ska jag försöka sova, ska bara övertala huvudet.

Storstädning & nackspärr

Vaknade av att nacken gjorde så jäkla ont, hade antagligen legat konstigt. Det brukar gå över under dagen men inte den här gången. Är fortfarande helt stel och får strunta i att vrida huvudet åt höger ..



Har städat hela dagen i stort sett... Och dessutom blivit färdig med det också. Så jäkla skönt. 
Har bytt gardiner i köket, bytt sängkläder och tvättat tre maskiner också. Så känner mig riktigt nöjd med dagen:)

Efteråt så åkte jag och hälsade på hos mandy, Henke och Isabel. Känns som en evighet sen sist jag träffade dom. Allting händer så fort med Isabel, träffar man inte henne på några dagar så har det hänt så mycket.. 


Finaste Isabel:)

Storhandlat

Ledig idag så då bestämde jag och Malin oss för att åka till Uppsala och "kolla in"/storhandla på nya Ica maxi som öppnade idag. Tydligen så tänkte alla andra också så för det var galet mycket folk där.


Passade även på att äta på nya favoritstället - Chopchop när vi ändå var i Uppsala.

Handlade i alla fall en massa . 
Imorgon är jag också ledig så då ska jag försöka ta tag i hemmet. Egentligen så är det inte så illa. Måste bara fixa/plocka/damma i vardagsrummet, tvätta och dammsuga. Sen är det som nytt igen.

Var även in en snabbis på plantagen (köpte två blommor och två krukor) och på ÖB (köpte bara massa kattmat.)

Kom hem vid 21.30 och sen dess har jag bara hängt i soffan med katten. Har kollat på (halva) big brother, Paradise hotel och nu är det million dollar listing new york..


 

Jag & Julius

Har städat färdigt badrummet och rensat ur massa onödiga saker som jag sparat för att det kan vara bra att ha sen. Men problemet är ju att sen aldrig kommer så då ligger det bara och samlar damm.

Får försöka ta vardagsrummet och hallen på onsdag och/eller torsdag så är jag färdig med hela lägenheten sen. Skulle ju vara ganska skönt att bli färdig:)

Börjar bli hungrig, kanske ska fixa lite middag innan jag somnar här i soffan.




Tandläkaren

Blev som sagt tandläkaren, var typ bara dit och pratade. Fick två nya tider, en för operation och en för att ta bort stygnen efter operation.

Efter det blev det Ikea, först frukost/lunch och sen ett för shopping. 
Jag köpte bara 4 assietter och ett doftljus.

Kom hem för ungefär en halvtimme sen, tänkte ta tag i badrummet och städa det. Problemet är bara att jag är så galet trött så att jag dras som en magnet till soffan och sängen. Men badrummet ska fixas idag✌️





Onsdag - lördag

Sitter i bilen påväg till Uppsala. Är egentligen inte ens vaken, är galet jäkla trött och fötterna värker. Men hade inte så mycket val då jag ska vara hos tandläkaren om en timme ungefär, förhoppningsvis för en undersökning men kanske för operation. Har inte en aning. Men det visar sig nog:)

Var på mitt livs första ishockeymatch i onsdags med Malin och rosa. Var mycket roligare än vad jag kunde tro - och Brynäs vann.


Var även på matmässa och blev bjuden på middag. Allt genom jobbet. Så hela dagen gick åt där i Gävle.

Sen har jag jobbat 10-22 både torsdag och fredag.  Så har mina senaste dagar sett ut✌️

Ny vecka, nya tag

Halvligger i soffan och kollar på dokumentären om Zlatan. Blir tv resten av kvällen också. 

Har jobbat 10-16. Sen fixade jag lite grejer, eller uträttade några ärenden haha. Efter det åkte jag till mamma och pappa, åt middag och gick igenom några kvitton.

Fick med mig en påse kattmat till katterna, Julius blev helt galen och började skrika. Som att han aldrig hade fått mat förut haha.

Söndag

Har spenderat hela dagen hos mamma och pappa tillsammans med syrran och Elinor. Har fixat massa grejer som skulle fixas och gås igenom, ätit alldeles för mycket mat och även godis. 


Innan Angelica och Elinor kom och hämtade mig så gjorde jag en snabbstäd här hemma, tvättade lite, hängde/vek undan tvätt, bytte sängkläder och grejade. Har aldrig orken att göra allting så är väl tur att jag tar lite åt gången i alla fall:)

Nu ska jag kolla klart på reprisen på dokumentären om Zlatan sen blir det Tierp En sväng ..

Torsdag och höstväder

Älskar hösten och regnrusket som kommer på köpet. Men bara om man får vara inomhus och ligga och slappa på soffan eller göra vad man vill.

Kollade på ett avsnitt av Jagad av hundar som jag missade. Väldigt underligt program men så jävla roligt.
Efter det så har jag gjort ett "ryck" i köket. Plockat i diskmaskinen, plockat undan allt som låg framme och lagat mat. Nu ska jag hänga tvätten och ta en dusch innan jag ska parkera i soffan igen och äta middag och kolla på tv:)





Brända mandlar


Jobbat 10-16 och sen blev det en sväng på marknaden med Elinor. Samma skit den här gången också. Blev havrebollar och brända mandlar. Så nu klarar jag mig ett tag.

Kom precis hem, har stoppat i en maskin med tvätt och ska väl kanske ta tag i nått annat "vettigt" får se. Är ganska skönt att inte göra nånting alls också:)


Redo men hatar snö

Sitter hemma vid köksbordet och väntar på att det är dax att åka till Tierp. Ska möta Malin, rosa och barnen för att äta. Är inte så jättehungrig men ska väl ta något litet i alla fall.

Slutade jobba vid 16, sen handlade jag och hämtade ett paket med kläder (vinterjacka bland annat.) som jag har provat och nu har jag paketerat om allting förutom en tröja som ska skickas tillbaka. Ändrade storleken på jackan så får hoppas på att den passar bättre vid nästa försök:)

Har även plockat undan utemöblerna och kastat alla ruttna blommor som stig ute. Så nu är jag mer eller mindre redo för vintern. Egentligen inte för jag hatar snö!!!

Over and out



Gick upp vid halv nio imorse vilket har resulterat i att jag är dödligt trött. Men har bestämt mig att jag ska vara vaken och se både big brother och Paradise hotel. 

Var i alla fall barnvakt en stund i morse åt Isabel. Sen hem en stund och därefter tillbaka till mandy för att "hänga" . Lagade och åt mat.

Efter det blev det tårta hos mamma och pappa. Ingen aning om varför men tårta blev det i alla fall.

Ledig idag, så planerna var att hinna med litegrann här hemma i alla fall. Men det enda jag gjort är att tvätta en maskin med tvätt och den ligger fortfarande kvar i maskinen. Och så har jag kastat soporna. Haha är helt slut.

Torsdag

Shoppade en massa igår, två par skor, ganska vanliga "tennisskor". Lite prydnadssaker och tallrikar bland annat.

Idag jobbade jag 10-16. Var galet segt, tröttast i hela kommunen typ efter en sömnlös natt. Har bara vridit och vänt mig hela natten. Och när jag väl lyckas somna så börjar katterna dryga.

Var i alla fall iväg med Malin, rosa och barnen idag till mm och Willys. Var så himla hungrig när jag handlade. Så blev en hel del mer än planerat. Började med att jag ville ha varma mackor, övergick till potatisgratäng och sen blev det köttbullsmackor med rödbetssallad .  Har i alla fall allting hemma nu. Gratängen står i ugnen så snart får jag mat:)