Försvunnen

Städade klart, dammsög och moppade golven sen åkte jag till mamma och pappa och spenderade dagen hos och med dom. 

Tänkte att jag skulle fixa julgardiner och ljusstakar/stjärnor i fönstren när jag kom hem. Har nu fixat gardinerna men ljusstakarna är försvunna. Var säker på att dom var på översta hyllan i skafferiet men det var dom inte så då var nästa tanke att dom var i jullådan (ganska logiskt.) men dom var inte där heller.

Så nu har jag packat upp lådan men har inte en aning om vart jag ska fortsätta leta:/



Gävle igår




Igår var jag och Malin i Gävle. Malin ville åka och jag hade inget planerat så jag ställde självklart upp som sällskap:) 

Köpte några julklappar. Och så köpte jag lite smått och gott till mig själv. Ljusstakar och ljusstakar och blommor. Mina blommor hade tvärdött som jag köpte för några veckor sen, jag hade visst glömt bort att vattna dom. Får hålla tummarna för att dom här blommorna är mer tåliga, det lär man vara om man ska vara blomma och bo hemma hos mig 😂

Varning för starka bilder😊

Idag var det tandläkaren som gällde, axa kom och hämtade mig vid elva. Åkte till Uppsala och så gick vi till China garden och åt lunchbuffé - var inte direkt skitgott eller, men jag blev mätt i alla fall.

Hos tandläkaren gick det bra, blev lite nervös precis innan det var dax. Men allt gick bra, det enda jag kände var en av sprutorna (bedövningen..) innan och sen när hon skulle sy efteråt så hade bedövningen i gommen börjat släppa lite så det var ju inte så skönt:/ 



Men nu är det bara att hålla munnen stängd (inte gapa för stort, skratta etc.) för då forsar det blod . Usch..

Tandläkaren

Imorgon ska jag till tandläkaren i Uppsala, då är det dax för operation. Som jag har väntat på den men nu är det dax. Är faktiskt lite nervös, jag som aldrig har brytt mig det minsta när det gäller tandläkaren men nu så:/

Men ska nog gå bra..

Ringde axa nyss, som ska vara snäll och köra och vara sällskap fram och tillbaka, för att checka hur och när vi ska åka i morgon. Avslutade samtalet med att hon ska väcka mig. Haha fast det är jag som har en tid att passa. Det var även hon som kom på att jag borde äta mat innan. Tur att man har människor runt omkring sig som känner mig och vet hur jag funkar:)

Måndag

Sitter på jobbet med världens jäkla huvudvärk. Börjar jobba om 40 minuter. 

Lämnade bilen på verkstad då dom ska kolla nån lampa som tändes häromdagen. Skulle varit där klockan 12 men 12.45 kom jag på det. Så var bara att skynda sig att byta om och fixa till sig och åka iväg. Hatar när dagarna börjar med stress så nu kommer hela dagen bli konstig:/

Men men är inte så mycket att göra åt. Ska jobba mellan 16-22 så jag är ju sysselsatt i alla fall. Hoppas bara att huvudvärken ger med sig lite.

Morfar & farfar

Jobbat, efteråt åkte jag till mandy så sällskapade vi till kyrkogården där hon tände ljus på minneslunden till sin mormor och jag tände ljus och la en blomma hos morfar och farfar.




Efteråt så blev det en snabbfika hos syster och sen handlade vi. Nu är jag hemma, sitter i soffan och äter köttbullsmackor. 

Är galet trött idag, så blir en lugn kväll framför tvn.



katten 😪

Igår blev jag väckt av en granne som berättade att hon hade hittat Katten påkörd. Usch, stackars liten. Men förhoppningsvis så slapp hon lida i alla fall. Julius är orolig och springer runt och letar. 
Även fast han visade mig vägen till katten, när jag skulle gå och kolla så att det verkligen var hon😢





Jobbade på eftermiddagen/kvällen och sen jobbade jag lunch idag.

Drog till Uppsala med Malin och rosa efter jobbet. Strosade runt lite och så avslutade vi med lite kinamat innan vi åkte hem igen.




Fy fan

Fega jävla människor.

Ullared

Fick i uppgift att visa vad jag hade köpt när jag var på Gekås (Ullared.) men insåg att det inte är så mycket som är roligt att se för andra.

Köpte bland annat sängkläder, handdukar/badlakan, en duk, tangentbord till paddan, städgrejer, kattmat och julklappar (som jag inte vill visa här..)

Men några bilder ska jag lägga upp och kommer jag på något mer som är värt att visa så kommer det bilder på det senare.







Glasbit och middag

Jag tror att jag fått en glasbit i foten. Kraschade ju en massa vinglas förra veckan och efter det så känns det som att jag har något i foten. Men jag vet inte, får vänta och se..

Fick besök av mandy och Isabel. Hade tänkt åka och hälsa på där idag men dom hann före så nu är saknaden lite botad:)

Lagar mat och plockar i diskmaskinen och det är de enda "nyttiga" jag tänker göra idag:)

Vardagsrum







Vardagsrummet är färdigstädat. Och här är bilder på hur det blev efter möbleringen..


Sen blev ugnspannkaka med grädde och jordgubbssylt till middag. Egentligen så tycker jag inte så mycket om pannkaka men fick bli det ändå:)

Nu är det Big brother som står på schemat .

en snabb uppdatering

tar en paus i städningen igen, för tillfället så igger jag i sängen och ska sätta i nya sängkläder och så väntar jag på att tvättmaskinen ska bli färdig.

börjar bli hungrig men tänkte inte så långt när jag och mamma var och handlade så jag köpte ingenting som jag skulle kunna äta till middag så får väl se om jag lyckas ordna nånting ändå:)

(Egentligen så skulle jag bara prova tangentbordet jag köpte på Gekås till ipaden. Känns jättekonstigt att skriva på ett "riktigt" tangentbord. Plus att jag har blivit van med att mobilen/paddan ändrar orden om man stavar fel och ändrar automatiskt till stor bokstav där det ska vara det..)




Vinter och julklappar



Vintern är här och snön. Än så länge så lider jag inte. Men jag tycker redan att det räcker med snö för den här vintern😄

Har fixat nya vinterdäck i alla fall så nu borde jag köra ganska säkert..

Sitter och slår in första julklapparna och efter det så blir det städning och plockning. Har fortfarande inte plockat ordning på allt jag köpte i Ullared:)

Cookies in heaven

Jag hade sedan några dagar bokat Malin idag för att få hjälp med ommöblering av vardagsrummet. Så sagt och gjort så körde vi igång. Allting gick smidigt tills jag slog sönder typ hälften av allting i vitrinskåpet. Men annars gick allting kanon - lägger upp bild när jag är färdig med allt småpiff:)

Sen tog vi en spontantripp till Gävle och Church street. Det var såååå gott och jag är fortfarande sjukligt mätt fast det gått flera timmar ..







Tandvärk

Anledningen till huvudvärken är påkommen. Har haft tandvärk men inte tänkt så mycket på det då jag börjat vänja mig, men nu har visdomstanden kommit upp en bra bit mer än den varit de senaste åren. Den har helt plötsligt fått "nytt" liv och det är ingen behaglig känsla vill jag lova:/

Nu halvligger jag i soffan med ett glas isbitar som jag ligger och tuggar på. Samtidigt som jag försöker borsta tovor på julis och kollar på skilda världar:)

Gekås och en halv uggla

Kom hem strax före 22 igårkväll, somnade som en stock när jag la mig i sängen vid 23. 
Vaknade halv tolv idag, trodde klockan var halv två så flög upp ur sängen..

Har tillbringat dagen med/hos mandy, Henke och Isabel. Sen kom även axa och Tobbe över för lite tacos.


Åkte till mamma och pappa vid sjutiden och sa hej och nu är jag hemma sen en timme tillbaka. Har plockat, eller börjat plocka ordning på alla grejer som jag bara packade upp på köksbordet från Gekås.


Var tvungen att ge upp, då jag har sån jävla huvudvärk. Helt slut på alvedon har jag också, hade tänkt ta hos mandy men glömde bort det helt och hållet. Då såg jag att Julius mördat min uggla, antagligen så var den ivägen när han skulle gå precis, just där ugglan var.



Men nu ska jag tillbringa kvällen lugnt och städat i soffan istället och hoppas på att huvudvärken lugnar sig lite.