Inga händelser

Det åskar som bara den. Fattade inte vad det var först, smart som man är, men nuså, nu har kronan ramlat ner:)
Tycker inte riktigt om det här vädret när det är så nära:/

Har jobbat hela tiden sen sist jag skrev eller ja det har inte hänt så mycket.
Var ledig igår så då passade jag på att åka till stan med Elinor, blev massa presenter till alla som fyller år den närmaste tiden.

Idag blev det ändring i schemat så jobbade 10-15 istället för 17-22. Känns skönt! Imorgon är jag ledig så ikväll ska jag bara ta det lugnt, duscha och kolla på tv och sova tidigt..


Ibland kommer energin vid rätt tillfälle

Känner mig riktigt duktig idag. Trodde inte jag skulle orka bry mig om ett dugg som vanligt:)
Blev en sväng till Valbo med Mandy först för att köpa byxor. Var ganska duktig, så blev bara byxor och en ljusgrej. Haha har så himla mycket olika ljusfat, ljusstakar etc så jag har lyckats att nästan fylla ett helt skåp i köket + att jag har massor i skrubben också:/

Sen blev det en sväng förbi salongen för att köpa hårspray och kolla vad jag hade för sår i hårbotten.

Och nu har jag städat, dammsugit, moppat, tvättat och diskat. Och så har jag även lagat mat. Ost och skinkpajmed broccoli. Så nu blir det en snabbdusch sen ska jag äta mat och titta på tv:)


Dagen

Jobbat några timmar idag, 10-14 . Sen blev det duschen och därefter soffan. Kollat på the big Bang theory och sovit om vartannat fram till nio ungefär.

Insåg hur tråkig den här fredagskvällen var så gjorde det bästa av situationen och åkte hem till mamma och pappa där dom satt och drack öl med grannarna.

Vid elva tröttnade alla, grannarna gick hem, mamma gick och la sig. Så nu har jag och pappa suttit och pratat halva natten. Bra roliga saker vi har hunnit "gått igenom". Vilken skitunge man har varit, men efter den här kvällen så kan jag ju konstatera vem man har fått det ifrån:)