- Memma vad äckligt!

Ledig i morgn och ska försöka göra hundra saker, har börjat lite smått nu ikväll bara för att jag ska slippa stressa imorgon. Fast det gör jag itne i vilket fall som helst. Haha..

Har fått någon efterrätt/dessert av min chef idag - Memma! Kan säga att det var bland det äckligaste jag smakat i hela mitt liv. Men det var ju bara att tacka och ta emot och se glad ut. haha, fick ju inte lite heller - en hel kartong med sånt där äckligt gegg.. Gav den till pappa först men han lyckdes köra ner tummen i den och sen ville han inte ha nå mera. Så fortsatte jag, genom att ge den till mamma istället. Men den var inte så omtyckt där heller. Blir soporna med den (punkt slut..) !!

Nu ska jag duscha i alla fall, känns som att det skulle behövas :) haha

Hörs .

- Inte alltid samma anledning

Usch, lika trött idag som igår. Fast igår berodde det bl.a på att det var grymt stressigt på jobbet och idag helt tvärt emot.. Har inte funnits ett dugg att göra så man har typ letat saker som ska göras, och det är inte det lättaste kan jag ju meddela.

När jag slutat åkte jag i alla fall till Camilla och "utövade" (haha, roligt ord!!) lite yoga - är grymt skönt när man är färdig !! Och börjar märka lite skillnad på hur mycket man klarar av nu mot för tre veckor sedan .

Men nu ska jag gå och lägga mig .

Hörs .

- Dyrt framför datorn

Ska sluta sitta vid datorn när jag har tråkigt. Har en tendens att beställa saker och buda på tradera. Så det blir dyrt . Dagens "köp" är två silver-schampoon från L´Oreal, det var billigt i alla fall, får använda det som en bra anledning till varför jag beställde . haha

Ska alldeles strax åka och jobba (igen!!) är sjukt trött fortfarande efter gårdagen, men lyckades somna tidigt igår. Men det gör ju samtidigt att jag vaknar tidigt också, klockan halv åtta då vaknade jag i morse... Men men man borde väl vänja sig snart med sommartiden, är fan extrem.. En timme och blir värsta kaoset . haha

Men nu ska jag fixa håret - hörs .

- Bara så att alla vet

Sjukligt trött, orkar knappt hålla ögonen öppna .
Tänkte bara meddela alla det :) haha
Nu ska jag sova - GOD NATT

- Hjälper inte att snooza

God morgon !!

Är trött som fan, även fast jag snoozade och gick upp ur sängen halv tio istället för halv nio som jag brukar gå upp när jag jobbar. Alltså sov jag lika många timmar som normalt, men är ändå trött . Känns inte bra. Får väl se och hoppas på att jag piggnar till under dagen, brukar finnas mycket att göra på söndagar på jobbet ..

Får se om det fortfarande är ljust ute när jag slutar jobba ikväll och om jag har vaknat till liv då (det borde jag ha gjort efter så många timmar...) så kanske man kan gå ut och gå en stund . Men men som sagt det lär ju märkas .

Nu ska jag i alla fall fixa håret - Hörs .

- Sommartid

Känns som att klockan skulle vara hur mycket som helst, men det är den väl också beroende på hur man ser på saken. Får ju sova en timme mindre inatt på grund av sommartiden.. Men det går nog bra, i alla fall i morgon men blir nog värre att vakna på måndag . Usch, känner redan nu av hur trött jag kommer att bli dagarna framöver...

Men ska gå och lägga mig nu och hoppas på att jag somnar snart så jag kan vakna utvilad imorgon.

Hörs .


- Stjärnan, Näckrosen & Hunden

Sånn här lyckades jag till slut göra, fast just den här har mamma gjort - Stjärnan.



...och här är Näckrosen, tror den hette så..





Här är även bilder från igår, när jag och Domi (tror hon stavas så, eller jag vet inte. Ronja hur stavas hon??) tog en promenad...





Blev en till promenad med henne idag, plus Ronja (kusin)..

Nu ska jag ner och börja laga middag :)

Hörs .

- fryst smoothie

hemma igen, åkte och köpte tidningen och skivan som mamma absolut måste ha med Scotts . Efter det blev det till att hälsa på mormor och morfar igen..  Och nu har vi vikt färdigt servetterna, och jag lyckades vika en medan mamma vek fyra . haha

Ska alldeles strax börja göra rent torktumlaren ska bara äta upp min frysta smoothie (riktigt gott...) och efter det ska jag till mina kusiner och ta deras hund för att få sällskap när jag ut och gå :)

Men dax att fortsätta .

- Servettvikning

Sitter och viker servetter med Mamma eller mamma viker och jag läser instruktionerna. Men jag provade innan och insåg att jag var helt värdelös när det gäller servettvikning.. Men men känns inte som att det skulle vara något livsviktigt .. Ska lägga in bilder på dom sen, (som mamma har gjort..) dom blev jättefina, näckrosen och stjärnan..

Ska snart åka och till macken och köpa tidningen och efter det ska jag börja vika servetter, fattas fem stycken .. Och sen ska det börjas med rengöring av torktumlaren . Ska även försöka  hinna med en promenad, men får se hur det går med den saken .

Nu ska jag börja med "dagens sysslor" . hörs senare .

- Tänk på den du ;)

Sjukt trött, börjar väl antagligen känna av min "tidiga uppgång" i morse. Men ska snart gå och lägga mig, ska bara kolla vem som vinner Let´s dance-finalen..

Hade även lovat att jag skulle hämta Pappa och våra grannar vid elva, men har lyckats övertala mamma att hon ska göra det istället. Då jag inte vill eller orkar längre . haha Men får väl se, om han ringer i en rimlig tid eller inte .

"Man kan inte välja när och hur man ska dö.
Det enda man kan bestämma är hur man ska leva"


Hörs i morgon

- En briljant idé

Hämtat mamma och handlat allt som jag tror behövs, förutom bacon som jag kom på att jag ville ha just precis nu . men men, har i alla fall fått tvättmaskinen och imorgon ska allt med och runt den fixas så sen är det bara att börja tvätta :)

Pappa kom också på en extremt smart lösning på ett problem. När vi skulle bära in tvättmaskinen i badrummet så var vi tvugna att ta bort dörren för att den skulle komma in genom dörrhålet. När det var färdigt så kom vi på att torktumlaren skulle också in dit, men inte förän tidigast i morgon. Och då kom han med sin briljanta plan; vi behöver inte sätta tillbaka dörren, ska ju ändå tas bort imorgon . haha Men till och med han insåg ganska snabbt att han ville ha en dörr till toaletten .. rolig han !!

Nu vill jag ha middag, men det får mamma stå för. Själv ska jag ut och röka ! Hörs


- Tvättmaskin var det

JAAA! vi får en tvättmaskin idag - gud vad härligt att kunna tvätta precis hur och när man vill !! Istället för att åka runt till släkten och tvätta eller tvätta i en ej fungerande tvättmaskin :)

// 'Lycklig'

- Leka med en pappmugg

Har skjutsat mamma, ska tillbaka och hämta henne och handla om två timmar nånting. Efteråt tänkte jag vara duktig och hälsa på Mormor och Morfar, så det gjorde jag, fikade och var trevlig :P haha fast det är jag ju alltid!! Tog hunden (dom var hundvakt) och gick på en promenad i 40 minuter, riktigt skönt, bara det att det blåste så mycket och hunden var stressad och studsade runt i diket och lekte med en pappmugg, endel har lätt att sysselsätta sig .. haha

Har även dammsugit hela nedervåningen och kämpat på som vanligt här hemma.. Men nu ska jag plocka undan lite i mitt rum, måste lära mig att lägga sakerna där dom ska vara direkt efter jag använt dom så blir det aldrig så rörigt som jag har det för jämnan.

Men hörs senare .

- Träning av träningsvärk

God morgon! Som vanligt när jag är ledig så kan jag inte sova länge, fast egentligen spelar det väl ingen större roll huvudsaken man vaknar pigg. Vaknade i alla fall klockan nio (trodde jag!!) gick ner och skulle äta frukost. Först då såg jag klockan, den var bara kvart i åtta, fattar inte riktigt hur jag såg fel på både timmar och minuter . jobbigt var det i alla fall när jag insåg problemet, haha..

Men det enda felet jag har idag är träningsvärk, jag och Camilla skulle vara duktiga och träna bort träningsvärken i magen men i alla fall för min del så blev det värre . haha har det inte lätt vi eller .

Men nu ska jag åka med Mamma till Tierp.. sen får vi se vad dagen bjuder på :)

Hörs senare .

- Spårlöst försvunnen

jag har ett stort bekymmer, jag har tappat bort papperskorgen. Inte en sånn som man har på golvet och slänger papper (eller annat skräp..) utan den man har på skrivbordet på datorn. Den är helt försvunnen, och man kan väl inte slänga papperskorgen i papperskorgen. Och om man nu kan det så tror jag inte att jag har gjort det i alla fall. Men spårlöst försvunnen är den i alla fall och jag behöver den ...

Dålig uppdatering senaste dagarna, men blir så på grund av jobbet, blir bättre nu i alla fall två dagar framöver (en bra början..) då jag är ledig . Ska bli himelskt skönt.. haha Hoppas bara att vädret håller i sig och att jag slipper snö. Men metrologerna (stavas??) i tidningarna är inte på min sida så får väl stå ut ... Våren borde ju vara här inom en månad i alla fall tycker jag !!

Men det var allt från mig idag .. Dax att sova .. GOD NATT

- Kolla inte på den

Åkte till Camilla after jobbet, eller jag gick till henne är ju inte så värst långt.. Körde lite pilates, trodde inte det skulle vara så jobbigt, ungefär som Yoga hade jag ju trott. Men det var helt olika saker egentligen, Mycket var lika, men Pilates är mer en bestämd kroppsdel man tränar åt gången . Och det kändes kan jag ju säga...

nu ska jag i alla fall ta en snabbdusch innan jag ska lägga mig och kolla på en film, justé kollade på "ett hål i mitt hjärta" igår, ett tips kolla inte på den, Den var totalt värdelös, helt konstig.. haha låg och väntade på att den skulle ta slut, orkade inte byta film, fanns ingenting jag vill se på tv:n och så kunde jag inte somna så det blev att jag kollade på hela även fast jag tröttnade efter fem minuter .

Men nu är det en dusch som gäller för min del . Hörs .

- Nu är det vår IGEN

Idag är det skönare väder ute, några minusgrader men massa sol :) vilket gör att jag kan gå dit utan bekymmer och massa gnäll haha . Igår lyckades jag ju övertala pappa att jag skulle få skjuts, så då slapp jag gå i snöstormen .

Ska börja fixa håret, eller borsta och fläta det innan jag ska gå. Börjar känna ig lite stressad nu faktiskt :P

Så hörs senare ikväll istället .

- Ett hål i mitt hjärta

Nu ska jag snart försöka hitta en film att titta på sen ska jag lägga mig och kolla tills jag somnar. Bara det att jag har ingen film jag vill se, får se kanske blir "Ett hål i mitt hjärta" eller "Container".. Men men känner inte riktigt för en "sånn" film heller, vill kolla på en helt meningslös film så det inte gör något om man somnar ifrån den .. haha

Ska hålla tummarna stenhårt för att det ska bli bättre väder i morgon, funderar på att ta en morgonpromenad. Men det kommer inte bli något av med det om det blåser och snöar som det gjort idag, riktig snöstorm . USCH!! Så därför hoppas jag på vårväder, med solsken imorgon :)

Men nu ska jag ut och hämta mina jobbartröjor ur tvättmaskinen och hoppas på att dom är rena .

Hörs i morgon - GOD NATT


Kräsen var ordet

Hemma. Gjorde en smoothie åt mig och pappa, och han är så kräsen.. Hällde typ 1 dl. socker i för att den var sur, men jag kan intyga att den inte var sur..

Ska sätta mig vid tv:n snart och kolla på Andra avenyn. Sen nåste jag hitta något som jag kan följa (titta på..) varenda kväll, eftersom att OC tog slut igår. precis som förra gången jag kollade så tog jag förgivet att det var en disc kvar med några avsnitt, men det var ju bara en bonusskiva så det tog slut fortare än väntat - lite tråkigt !!

Men nu ska jag "bänka" mig framför tv:n...

Hörs .

Jobbigaste vädret idag

Usch, jobbigaste vädret är idag i alla fall . Det varierar mellan snöstorm och iskallt & Sol . Med tjugo minuters mellanrum.. Jag vill ju ha vår, och det är nu !!

Ska alldeles strax fixa håret innan jag ska till jobbet och vara där hela dagen, får hoppas på att det finns saker att göra hela dagen så det går fort . Så tråkigt att bara sitta och vänta och hoppas på att det ska komma någon !!

Men först ska jag prova tvätta mina jobbartröjor, i våran extremt bra tvättmaskin. Får hoppas på att dem blir lite renare än dom var innan i alla fall . Men får nog en ny tvättmaskin i veckan, har beställt en ny i alla fall så den borde komma snart tycker jag !!

Hörs senare (efter jobbet..)

Vinter - Vår - Snöstorm - Bestäm dig!!

Ska gå och lägga mig alldeles strax, ska bara läsa klart chatten på tv4.se som är nu efter Spårlöst ..

Hunnit med mycket idag, och nu tre dagar framöver så är det bara jobb, jobb och jobb som står på schemat.. Får se hur pigg man är sen . Känns ju lockande också att jag inte har någon bil dom här tre dagarna som jag ska jobba och det ska bli kallar och kallare för varenda dag som går. Plus att det snöar och blåser som bara den - SNÖSTORM!! verkligen mitt favoritväder :S Jag ska gå två kilometer varenda morgon i snöstorm för att komma till jobbet, inte så värst uppiggande . Men får göra det bästa av situationen, tjata på pappa, kan fungera ibland - HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS!!

Allt från mig idag, hörs i morgon (om jag överlever stormen).. GOD NATT

Rökpaus på yogan

Sitter hemma hos Camilla (som vanligt nu för tiden ..) Tittar på när dom äter, riktigt intressant.. Håller på med våran Yogagrej, men nu är det som sagt matpaus, i alla fall för vissa :P Sen skulle vi prova Pilates, får se hur det går eller om det överhuvudtaget känns nödvändigt ..

Men nu ska jag vara nyttig och börja med en rökpaus, en riktigt bra kombination det där, känns helt rätt . haha

Hörs senare..

Blender, OBH Nordica!

Så nu är jag hemma, blev ingen tvättmaskin men det ska vi ändå fixa under veckan . Men jag behöver ändå tvätta snart, så får smöra in mig hos någon så jag får tvätta en maskin .

Men istället blev det en Blender från OBH Nordica, lyckades på något väldigt smart sätt (vet inte hur!!) få Pappa att köpa en sådan till mig .. haha. Så nu sitter jag och dricker, Jordgubbs-smoothie riktigt gott men väldigt kallt .

Camilla borde ringa snart också, ska ut och gå men vet inte vart hon tagit vägen då hon skulle runga runt fyra och då brukar det vara kvart i, inte kvart över . Men men kan inte göra så mycket annat än att vänta, eller så ringer jag och skulle tro att det blir det sista alternativet :P

Haha, hörs senare .

En tvättmaskin, skulle inte vara fel!

Lyckades sova till nästan tio, riktigt skönt!! Vaknade inte av alarmet på mobilen för en gång skull, men istället så vaknade jag av att det var "catfight" utanför mitt fönster; min katt (Sten..) mot en vildkatt.. Skulle tro att vildkatten vann då Sten satt högst upp i en tall när jag kom ut för att rädda henne . haha stackaren !!

Sitter och väntar på att Pappa ska komma hem, ska åka till Uppsala med mamma och pappa och hoppas på att det blir en ny tvättmaskin, är så less på våran .. För det spelar ingen roll hur mycket ti och pengar man lägger ut på den, så vägrar den samarbeta. Blir inte så rena kläder när man tvättar i iskallt vatten; anledningen, även en bra sådan för att få köpa en ny !! Får se om resten av familjen är på min sida när det gäller mitt tänkande bara .. Borde vara så tycker jag - är ju inte bara jag som behöver tvätta kläder .

Men först ska jag äta frukost .

Hörs .

Vem ska jag prioritera (?)

Satt mig vid datorn för en timme sedan och skulle bara kolla bloggarna som jag följer innan jag skulle skriva här, men insåg inte förän nu att det har blivit ganska många, nästan 30 stycken tror jag att det var, och det tar ju sin lilla stund att kolla allihopa.. Men får väl börja prioritera snart . haha

Gick till Camilla efter jobbet, kollade på Rallybrudar ganska rolig film, men som vanligt speciellt med svenska filmer så tror man att dom ska vara mycket bättre. Man blir besviken även fast filmen var bra, bara för att man trodde den skulle vara ännu bättre .

Imorgon är jag ledig, och har några saker som jag måste göra - Banken, ut och gå med Camilla, Ringa Mandy, Tvätta en maskin (som vanligt...) händer nog lite mer än så får man hoppas, annars kommer dagen bli värdelös . Haha

Men nu ska jag gå och lägga mi i alla fall, har ont i ryggen, hoppas det gått över i morgon ..

GOD NATT ALLA!!


Jag måste få sova

Usch helt slut. Har varit mycket folk på jobbet så har inte hunnit sitta en enda minut (förutom min lunch på en kvart..) .. Åkte till Camilla efteråt och umgicks lite tills mamma börja ringa och tjata om att jag skulle komma hem med middag till dom. Dom har en tendens att aldrig laga mat när det bara är mamma och pappa hemma så istället så får jag fixa hem det från jobbet .

Men blir inte mycket mer än såhär idag.. Måste få sova några timmar .

GOD NATT!!

...och veckan har inte ens börjat .

Kollat klart på Let´s dance och ska gå och lägga mig, men "mellanlandade" här vid datorn som vanligt .

Satt även och läste schemat, och känner att det är någonting som inte riktigt stämmer nästa vecka, så det måste jag även kolla upp i morgon innan jag jobbet, eftersom att problemen ligger mest på måndagen :/

Ska se om det blir en morgonpromenad imorgon med, var ju faktiskt ganska skönt .. Har blivit som besatt av att gå ut och gå . Har lyckats lova Camilla att åka hem till henne efter jobbet i morgon, får se hur pigg man är på det efter ett 10-timmars-arbetspass . hmm ...

Men nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig och kolla på OC ...

Hörs . GOD NATT

Nintendo wii & nerfilade naglar .

Sitter hemma har grymt tråkigt . Vill hitta på något men vet inte vad och det kan inte vara något speciellt heller då jag jobbar i morgon och måste orka vakna upp till det :) Spelar lite wii och sitter vid datorn några minuter åt gången . haha sånn är jag !! Svårt att välja vad man ska göra, fast man egentligen inte vill göra något av det .. Gör allt samtidigt, filar naglarna gör jag också, men det har blivit som något man gör automatiskt bara man sätter sig vid datorn, så snart har jag filat ner alla mina naglar som jag har kämpat med för att få långa . haha

Måste även ringa till Camilla och ändra våra planer, får se om hon är med på mina förändringar bara . Men sen vet jag ju inte när hon slutar jobba :( hmm ...

Men nu är det wii som gäller några minuter . Hörs.

Silikon och pizza

Sitter hos Axa och gör ingenting, tror hon håller på att städa eller nått men jag vet inte säkert . Och som vanligt så får hon mig att vara onyttig, alltid pizza, godis, chips men ska försöka stå emot haha .

Axa har även funderingar att skaffa silikon, endast för att reta Tobbe. Inte fullt normalt . haha

Hörs senare .

Morgonpromenad

Åkte som sagt till Valbo igår, blev lite småsaker som jag hittade bara, ingenting speciellt . Kom hem vid halv tio, tio nångång. Eftersom att jag var tvungen att lämna Farmors bil som vi hade lånat och då bjöd hon på kaffe så då fick man sitta där halva kvällen och vara trevlig . Kom hem, gjorde middag eller vad det kallas när man äter vid halv elva :/

Blev en morgonpromenad med Camilla och hästen och nu ska jag till Axa och umgås ett tag .

Hörs .


Väntar, väntar & väntar

Hemma, har ätit lunch och har fortfarande ont i benen . Men det borde väl gå över snart . Väntar på att Camillas häst är färdig för att sedan få veta om det blir en Valbotripp eller inte . Inte för att det behövs egentligen, men roligt att hitta på något i alla fall . Sen kommer jag hitta något i alla fall, och det är alltid roligt .

Men orkar inte med det här . Hörs .

Yoga

Sitter hemma hos Camilla, har ont i hela kroppen efter att hon tvingat på mig ett yogapass på 40 minuter ungefär . Men får hoppas på att jag blir "frisk" på vägen hem, då jag ska gå . Och det ska väl hända snart då det ska komma en massör och massera hennes häst eller något sånt ...

Men nu ska jag vara social ett tag innan jag ska hem .

Hörs .

Nästan storm :/

Sitter och pratar med Camilla i telefon, ska ut på promenad men vi vet inte vart . och det är det vi håller på att planera nu . Och sen är det inte fint väder idag heller, det blåser nästan storm och så är det ingen sol, så det är kallt - burr!

efter det så kommer det bli en allmänt jobbig dag, då jag ska tvätta, dammsuga, laga mat och allt sånt där tråkigt .

Men nu ska jag börja dammsuga så har jag det färdigt sen när jag kommer hem igen .

Hörs senare .

Känner mig såå duktig :)

Så nu är jag hemma, helt röd i ansiktet, och varm. Och så har jag ont i ljumskarna och skavsår på tårna . Haha inte min grej att vara ute och gå, gå och gå hela dagarna men det är i stort sett det enda jag gjort idag. Känns så i alla fall .

Efter jag ätit middag, som bestod av 2 kiwi och en apelsin (haha, var fortfarande mätt efter lunchen jag ätit två timmar innan..) så gick jag till Camilla, var egentligen meningen att vi skulle ut och gå men jag tyckte det var kallt. Är ju inte van med tre minusgrader nu haha är ju bara sol so gäller, i alla fall för mig . Men blev i alla fall till att gå till Camilla (efter att hon tjatat till att få gå och möta mig och att vara snäll mot miljön tror jag hon hade som anledning..) spela tv-spel där och sedan gå hem igen . Men Camilla är i alla fall snäll så hon sällskapade mig halva vägen hem .

Känner mig duktig nu i alla fall, motionerat heela låånga dagen :)

Hörs i morgon, ska bli så skönt att få krypa ner i sängen.


Problemen kommer efteråt

Väntar på mamma, behöver åka och handla men hon ska "bara" göra det och det och det först . Men snart borde hon vara färdig tycker jag .

Tänkte även gå ut och röka men ångrade mig lika fort då jag insåg att "Jehovas" (vet inte hur det stavas eller vad det heter riktigt, men ni fattar nog..) var ute och sprang runt här utanför på gården och jag vet inte vad jag ska säga när jag träffar folk från olika organisationer och/eller försäljare så jag säger bara "JA!!" och så blir det massa problem som uppstår senare . haha typiskt mig .

Hörs senare .

Promenad var det !!

nu har jag gått en långpromenad, gick till farmor men hon var ju såklart, som vanligt inte hemma så fick fortsätta min tripp. Kom till jobbet, åt lunch med Camilla och Hanna och sen gick jag hem . Men lyckads även boka in en till promenad ikväll tillsammans med Camilla. Sådet blir dubbelt upp idag :) fast det är väl bra, får passa på nu medan vädret håller sig fint för en gång skull i alla fall .

Meb bara för att jag gick hemifrån vid tolv och kom hem nu ungefär så har jag hunnit göra något nyttigt alls idag förutom själva promenaden då . haha

Men nu måste jag gå ner . hörs

Vårväder, idag igen :)

God morgon !

Härligt väder idag också, med sol :) fast det blåser lite, men man ska väl inte klaga, för hellre såhär än att det ska vara 10 minusgrader och snöstorm..

Sitter och väntar på att grannen ska komma och hämta en nyckel, han skulle komma elva men har inte kommit ännu, jag hatar att vänta.. Kan inte lämna gården på grund av att han inte kommer. Ska ut och gå, bara han har kommit . Till Farmor eller nått och kolla om hon är hemma annars är det väl bara att gå hem igen . Men eftersom att det inte blev någon promenad igår så får det ju bli idag istället .

Men vi hörs senare .

Våren är här; tror det är på riktigt..

Hemma igen, har umgåts med Axa hela kvällen; alltid lika skoj :) Har kämpat med hennes hår i samanlagt ungefär två timmar, fan hur det såg ut (förlåt Axa, men det är sanningen..) Hon har satt i löshår, för en månad sen ungefär och nu är det inget bra längre, hade lim i hela håret och börjat fått hur mycket tovor som helst, tycker synd om henne :P Men då kom jag, 'räddaren i nöden', satt i alla slingor hon tappat, plus dom som hon inte hade satt i från början, sen fixade jag så bra det gick att fixa toverna. Så får hoppas på att det blir bättre nu än det var innan i alla fall, eller sämre kan det ju inte bli skulle jag ju tro .
 
Väldigt bra dag har det varit, helt underbar. Har gjort bara det jag själv velat göra (men har även varit snäll och hjälpt mamma och pappa lite, är ju tvungen att ställa upp ibland..)...


Men nu ska jag kolla på OC :)


((Ser ut som att jag ska strypa Axa, men hon lever fortfarande :P))

Thorleifs och Vikingarna

Ska alldeles strax åka till Axa, eller ska hämta henne först sen ska vi umågs :)

Har tandvärk och starka funderingar på att ringa tandläkaren, men mamma håller stenhårt på att det är visdomstanden/-tänderna som gör att jag har ont. Men men får se hur det blir med det .

Håller i alla fall på att bränna en skiva så jag kan lyssna på i bilen istället för typ Thorleifs eller Vikingarna eller något sånt som mamma ska lyssna på .

Men men hörs .

Precis som jag trodde .

Precis som jag anade så har det inte blivit av med att gå ut och gå, även fast vädret är så fint som det är :/ Men har för en gång skull inte sovit (kollat på film!!) bort hela dagen. Har varit så duktig så idag . Städat, bakat (tre sorters kakor, sockerkakor...) och massa annat :)

Pratade med Axa nyss så får se om jag åker dit senare efter att jag lagat mat . Och det är precis vad jag ska göra nu, laga mat och lyssna på låtar från melodifestivalen (men bara dom jag anser skulle gått till eurovision istället för Malena..)

Hörs .

Ut-och-gå-väder


Hejsan :) Idag är det riktigt vårväder; igen! Skönt, har funderingar på att gå ut och gå en stund, men får se har hundra andra saker jag måste fixa först . Gick i alla fall upp vid åtta i morse så har hunnit med att göra några av alla saker som ska hinnas med under dagen . Riktigt stolt över mig själv :P

Har även fixat tvättmaskinen så nu kan man börja sysselsätta sig med att tvätta om dagarna igen . Men nu först ska jag hitta en blomkruka till min nyinköpta blomma :)

Hörs .

Vad är felet??


Känner mig inte alls pigg (mår dåligt), vet inte om det är att jag är hungrig, trött eller för att jag börjar bli sjuk; får hoppas på alternativ två (om man får välja!!).. Ledig halva veckan nu, så är jag sjuk så borde jag hinna bli frisk innan jag ska jobba i alla fall . Och det är bra eftersom att jag behöver alla pengar jag kan få just nu . Har väl handlat lite för mycket som vanligt !! Måste börja hålla koll mer på ekonomin nu snart tror jag :)

Blev i alla fall ledig i morgon också (börjar jobba på Lördag, igen..) men istället så ska jag hinna med att göra hundra andra saker. fast det är vad mamma tycker, men lite kanske jag ska ställa upp för en gång skull :P haha

Men i morgon ska jag försöka vakna tidigt !! Känner att jag inte ska sova bort mina lediga dagar för en gång skull, brukar inte göra det men men det är bra att ha mål !!

Hörs .

B.A Repair Serum gel

Björn Axén Repair Serum Gel


Någon som vet om den här är bra (?) om inte, vilken är bra??

Jag behöver investera

'Pizzasallad för hela slanten'


Dagen närmar sig sitt slut, sitter och väntar på att Sanningens ögonblock ska börja igen efter reklampausen för att jag sedan ska fortsätta kolla på OC. Får hoppa över tredje säsongen (har sett den förut..) och börja på fyran direkt efter avsnitt tre i säsong tre . Men det är endast för att jag är en såå snäll kusin och lånar ut den :)

Åkte i alla fall en stund till Ronja efter att jag hade fixat med tvätten. Åkte därifrån och tog med mig två pizzor hem (till mamma och pappa) . Var helt inställd på att jag skulle ha pizza jag också men när jag kom till pizzerian så ångrade jag mig och "bunkrade" upp med pizzasallad istället, haha . Är man nyttig så är man :P

Ändrade arbetsplaner för veckan också, skulle varit ledig Tisdag, Onsdag, Torsdag och fredag . Men blev till att jobba Tisdag eftermiddag också, fast det skadar inte. Blir så långt uppehåll om man är ledig flera dagar, och jag har ju entendens att bara ligga hemma och gnälla i alla fall när jag är ledig :) Och nu när vi inte har någon tvättmaskin så kan jag ju inte tvätta heller, som jag har en tendens att ALLTID göra då jag är ledig :P haha

Men nu börjar det, vi hörs i morgon :)

En doft av nytvättat

Kämpar med tvätten. Hade jag kunnat tvätta hemma hade det inte varit något problem. Men nu kan jag inte det, och tvättmaskinen som används står ungefär 5 kilometer härifrån så det tar ju lite tid . Ska i alla fall hänga tvätten snart. För en gång skull så luktar mina nytvättade kläder gott, har inte ens tänkt på att dom inte luktar något alls efter att man tvättat dom hemma i våran extremt bra tvättmaskin, men nu har jag märkt skillnaden i alla fall .

Vill hitta på något annat än att sitta här, får se vad som händer och sker .

Hörs senare


Caroline Af Ugglas

Hemma, åkte till Camilla efter jobbet för att titta på melodifestivalen.. Jag till och med röstade (brukar aldrig göra det..) men hjälpte inte så mycket att jag gjorde det då bidraget jag röstade på inte kom så värsta långt ändå :S Men tur att inte Caroline Af Ugglas gick vidare i alla fall, tycker inte om den låten...

Nu ska jag däremot kolla på OC för ovanlighetens skull :P

Hörs .


Bra att vara vaken

God morgon, börjar vakna till liv nu, även fast jag gick upp ur sängen vid kvart i nio. Ganska bra att vara vaken och inte "bara där" när jag är på jobbet :)

Känner inte alls för att jobba, hade ju planerna inställda på att få vara ledig hela helgen, men dom går ju att ändra lika fort tydligen . För nu är det jobb som gäller .

Syrran har åkt till Torsås igen och jag har ingen rökkompis på några veckor . haha

Hörs senare .


Krimskrams; typiskt mig !!


brukar vara duktigare att uppdatera här dagarna jag är ledig men idag blev det inte så :/ Åkte till Axa i morse och sen bar det av till Uppsala vid halv tolv (tror jag, eller tolv kanske..) var runt på lite affärer.. Köpte det jag skulle ha; schampo och balsam, men hittade inte (orkade inte leta ordentligt..) efter örhängen som jag också var i behov ut av då mina gick sönder imorse :S

Sen blev det som vanligt massa krimskrams och onödiga saker . haha Men det är sånt ma får räkna med i alla fall jag :) Och efter det har jag inte gjort mycket mer än att kolla på tv och ätit middag .

Nu ska jag gå och lägga mig, jobb imorgon och jag har huvudvärk (igen...) som bara den . Jag överlevde natten som var och får hoppas på det den här natten med; Fredagen den trettonde. Tur att man inte tror på sånt där !!

Linda

Axa nästa


God morgon !!

Ska alldeles strax eller om 20 minuter ungefär åka till Axa för att sedan se vad som händer, om det blir Uppsala men det skulle jag ju tro!

Men först ska jag borsta håret och byta om .

Hörs senare.


Bättre sent än aldrig


Punkterna börjar bli avklarade, alltså så börjar min dag bli bättre . Precis när jag ska gå och lägga mig men bättre sent än aldrig . Har i alla fall duschat och tagit alvedon, hoppas att dom funkar så jag inte vaknar med huvudet i 2000 bitar, för så känns det just nu; att det kommer sprängas alltså ... Fast om det är 2000 bitar så kommer jag antagligen inte vakna heller, äsch orka :P haha

Uppsala verkar också bli av, men får se hur det blir. Tror och hoppas på Axa nu i alla fall :) Får se om jag får följa med till Linné och sällskapa henne på hennes lektion eller vad man ska kalla det - "istället-för-praktik", alla andra i hennes klass är på praktik men inte hon; särbehandling i högsta grad :) Men behöver schampo och balsam, mitt börjar gå mot botten .

Men nu blir det fortsättning på OC ...

HÖRS I MORGON :)

Inte min dag


  • Jag har huvudvärk...
  • Jag måste duscha...
  • Jag är i stort behov av en tvättmaskin..
  • ...och jag vill åka till Uppsala i morgon...

Inte min dag idag, till och med så att mitt horoskop säger att jag ska vara på dåligt humör och att det inte är min bästa dag (inte för att jag tror på det egentligen, men läser det varje dag .. haha).. Kom hem och var så lycklig (kanske överdriver en aning) över att jag och syrran skulle till Uppsala imorgon, men då hade ju planerna ändrats och "hon hade inte lust längre" VAAA?? Jag blir så jävla less...

Sen om inte det skulle vara nog där lixom så halkar jag och slår i huvudet och höll på att dö så nu sitter jag med sprängande huvudvärk och deppar istället . Men får se om Axa är snäll och umgås med mig i Uppsala i morgon istället . Men nu måste jag duscha, helst innan Axa ringer .

Hörs .


Målade naglar och Cosmopolitan


Sitter och målar naglarna, normalt gör jag det aldrig . Men nagellacket jag fick idag är kanon. Hatar nagellack med färg. Eller det är fint precis när man fixat naglarna men sen så blir det skitfult när det börjar lossna färg och det bara bliir massa fläckar istället. Men det här var lite ljus-beige/rosa så det syns inte så mycket om det skulle börja försvinna. Och jag har inte ro att sitta med nagellacksborttagning eller något sånt så det blir bäst såhär . haha

Har suttit och läst Cosmpolitan, en av få tidningar jag tycker om.. Fattar itne varför jag aldrig har köpt den tidigare, så nu kommer det bli Cosmopolitan för alltd :) haha

Ska bara borsta tänderna och håret (+fläta det..) och sen ska jag gå och lägga mig, för att vara pigg och vaken imorgon när jag ska gå (suck!!) till jobbet .

Hörs GOD NATT!!

Lite smått och gott :)


Beställde kläder (tröjor) till jobbet häromdagen och fick hem dom idag. Och eftersom att jag är en så trogen kund så fick jag lite grejer därifrån; smink, nagellack, senaste nr av Cosmopolitan (tror aldrig att jag ens har kollat i en Cosmopolitan..??) och så fick jag choklad från Karl Fazer, den godaste chokladen som finns och den enda chokladen jag tycker om, i alla fall den vita chokladen; fick några olika sorter .

Så det ska bli kvällens sysselsättning; Oc, Cosmopolitan och repsien av Andra avenyn (missade det igår...) Men först ska jag prova ett par jeans som jag också beställde ..

Hörs senare .




((Dem här tre fick jag bland annat...)

Snöstorm, jag vill ha vår .


Hatar Sveriges väder (i alla fall för tillfället...) jag som inte vill ha något mer snö . Men tydligen så finns det andra planer inom det området eftersom att det vägrar sluta snöa . Och så blåser det också, en så kallad snöstorm . HATAR snö !!!

Ska inte göra ett skit idag i alla fall, skulle till tandläkaren men dem ringde därifrån imorse och avbokade då min tandläkare var sjuk :/ Och jag som kämpade halva gårdagen med att byta dag på jobbet så istället för att jobba idag så ska jag jobba lördag vilket inte uppskattas från min sida :/ haha

Så får väl roa mig med Oc idag igen . haha fan vad tråkigt liv jag har ... Måste göra något åt det snart :P

Hörs senare

Katrin 20 år


Kom på nu att jag glömt bort att ringa/sms:a Katrin och gratta henne på 20-årsdagen . Lite sent att ringa då hon antagligen jobbar i morgon och behöver sova . Så tänkte att jag skulle tillägna henne ett inlägg här istället...



Så Grattis på 20-årsdagen . Ring mig om du behöver sällskap på systemet :P

Våffelsmet och en trasig tvättmaskin


tvättmaskinen är trasig och jag behöver tvätta, men går inte att göra så mycket åt saken. Kläderna blir alldeles genomblöta när maskinen har tvättat "färdigt" eftersom att centrifugen inte slår igång och så läcker den vatten och det är massa problem . Men än så länge är det inte kris i alla fall och tur är väl det .

Försöker även få tag på Sofie för att fråga om vi kan byta arbetsdagar men det var ju lättare sagt än gjort :/ men får hoppas på att hon ser mitt meddelande innan imorgon . år väl fråga Camilla om hjälp om det blir kris :)

Nu ska jag göra våffelsmet för första gången i hela mitt liv får se hur det går ...

Hörs .

Lika värdelöst som vanligt


Usch det här kommer bli en lika värdelös dag som vanligt . Hade ju sett fram emot att göra något annat än att sitta hemma framför datorn och tv:n men det verkar inte bli mycket bättre än så . Och vädret gör ju inte att man blir mycket piggare och gladare, hade ju hoppats och trott att det skulle bli bättre väder och kanske börja närma sig våren nu, men jag hade tydligen väldigt fel . För nu börjar det närma sig snöstorm eller något liknande .

Så den här dagen kommer se likadan ut som alla andra; OC !!!

Hörs ...

Deppig


Sitter och pratar med Mandy i telefonen och deppar över att syrran inte vill åka till Uppsala på grund på vädret  :(

Allt från mig, skriver sen .

Punkt ett avklarad


Även fast jag skulle gå direkt från datorn till duschen så tog det 20 minuter innan jag kom dit . haha men nu är jag färdig i alla fall och det skönt, har bara det jobbigaste kvar - att föna håret torrt . Måste det på grund av löshåret och jag tycker inte så värst mycket om att föna håret men har som sagt inte så mycket val . så det är bara att kämpa på !!

Så det är bara att börja..

Säger god natt här - vi hörs i morgon !!

Tar tid att duscha


Som vanligt så har jag skjutit upp duschandet . Kom hem vid åtta och ´hade planer på att duscha direkt, men än har det inte blivit av (Ronja du hade rätt..) men nu ska jag bara skriva klart här sen ska jag duscha .

I morgon ska jag antagligen till Uppsala med syrran, då hon ska köpa en födelsedagspresent och jag ska vara smakråd eller vad man ska kalla det . Jag ska väl ge henne några idéer i alla fall, men får se hur det blir .

Nu är det duschen som gäller i alla fall .

Hörs .

Tv-tittande


Ligger i sängen och kollar på tv,  lite jobbigt att kolla på fyran, femman och sexan samtidigt.. Haha men det går ganska bra, bara att dom har reklam samtidigt och det är ju lite irriterande. Kvällen ska i alla fall fortsätta frmaför tv:n, "Sanningens ögonblick" börjar om en kvart och sen blir det OC resten av kvällen .

Men men vi hörs imorgon istället, antagligen efter jobbet eftersom att jag inte kommer orka innan ;)

Hörs .

Har inte hunnit sova


Usch vad trött jag är, har inte hunnit sova så mycket som jag känner att jag skulle ha behövt i helgen . Även fast jag kom hem ganska tidigt igår så somnade jag inte förän tre någongång, på grund av OC. Bara jag börja kolla på en serie så måste jag kolla klart på alla säsonger, helst på 2 dagar även fast jag har sett den förut och vet på ett ungefär vad som ska hända och när det kommer hända .

Men snart kommer Gossip girl säsong två ut så då kan jag börja kolla på något som jag inte har sett. Även fast jag tycker att Gossip girl är ganska "komplicerat" så måste jag ändå se ....

Nu ska jag äta middag i alla fall - hörs senare .

Mitt hår


Hade tänkt lägga upp bilderna på mitt hår när det var som mest lockigt, men kameran strejkade och det fick bli dom här istället. Det är när jag kom hem nyss, inte så mycket lockar kvar :/


Ihopklibbande medel


Så nu är jag hemma igen, ska gå och lägga mig bara jag skrivit klart här . Hade planer på att fortsätta kvällen i Tierp med Ronja men kände ganska tidigt att jag inte ville göra så mycket annat än att vara social med släkten för att sedan åka hem och titta på film och sova; och det är det jag ska göra nu, titta på film!!

Var i alla fall lugnt, men det kanske man får räkna med på en 40-årsfest.. jag vet inte riktigt brukar inte vara på sånna så ofta men blev lite dricka i alla fall..

Men nu ska jag försöka trassla ut mitt hår, hatar när jag har lockat det. För att mina lockar ska hålla så måste jag ha 20 kilo spray, saltvattenspray eller något annat "ihopklibbande" medel som gör att håret inte går att borsta ut efteråt. Men det är ju fint i några timmar istället för 20 minuter som det skulle vara om jag inte hade i något spray i det ... Men men dax att börja kämpa .

Hörs i morgon - GOD NATT!!

Allt inom en halvtimme


Sitter och väntar på att jag ska orka plocka ur värmespolarna ur håret . Ska även byta om och allt det inom en halvtimme då vi ska åka . Är inge sugen på att åka dit längre, men nu har man inget val längre . Får väl se hur kvällen blir, kanske blir roligt ändå annars är det bara att åka därifrån och umgås med Ronja istället :) Men men som sagt det lär ju märkas, får i alla fall åka dit och vara social ett tag :)

Nu ska jag i alla fall börja med värmespolarna för att se resultatet, kanske måste platta allting istället efter och då behöver jag lite extra tid :P

Hörs .

Let go


Nu har jag duschat ska alldeles strax börja föna håret. Det är det värsta jag vet för det ar sånn jävla tid eftersom att jag har "så mycket hår". haha Sen ska jag prova locka lite får se om jag har ork och tid med det . Fast det går ju lite bättre nu när jag köpte värmespolarna istället för att stå med locktången .

Har även hunnit städa hela rummet och dammat alla hyllor och "plana utrymmen" som har en tendens att dra åt sig damm :S Men har inte orkat dammsuga för det är tråkigt även fast det skulle behövas ..

Så nu ska jag lyssna på Janet och föna håret - hörs senare .




Alltid någon som stör mig ..


Sjukt trött, kom hem vid två någongång inatt, och kollade på några avsnitt av OC så somnade vid fyra. Och som vanligt när jag har sovmorgon så har jag antingen glömt stängt av alarmet på mobilen eller så ringer det. Imorse var det Axa, vid tio - helt pigg och pratglad. Helt tvärt emot mig men lyckades ändå inte somna om efteråt :/

Till Ronja och igår och kollade på film, skvallrade och skrattade . Länge sedan jag skrattade så mycket åt helt oväsentliga saker, totalt meningslöst men sjukt roligt hade jag.. Lyckades även bli stannad av polisen både då jag åkte dit och hem, så irriterande, dom borde hitta på något bättre än att jaga mig ...

Nu ska jag duscha tror jag, det märks..

Hörs .


bättring under närmsta dagarna


Hej hej :) Hade planer på att skriva ett inlägg tidigare medan jag väntade på att mamma skulle bli färdig så vi skulle åka och handla men när jag kom på att sätta mig vid datorn efter en timmes väntan då var ju såklart hon färdig :/

Har varit och handlat massa grejer till katten, hon vägrar äta och det är inte likt henne då hon är ett riktigt matvrak . Men det hjälpte inte med dyr, "fin" mat eller någonting så jag vet inte vad som är felet, men får hoppas på en bättring under dagen eller morgondagen .

Nu ska jag i alla fall kolla på en film .

Hörs .

Istappar på soffkanten


Nu har jag kommit hem precis fryser så jag hackar tänder . Är alltid sjukt kallt i mitt rum, kan kanske bero på att elementen inte fungerar riktigt som dom ska, men men jag har överlevt så här länge så det lär jag ju fortsätta med . Och för en gång skull så var det inte istappar fran soffan hemma hos Camilla (haha överdrev litegrann men det brukar nästan vara minusgrader där inne...) så jag kan inte klaga på hennes värme/kyla heller .

Spelade lite wii i alla fall och jag förlorade, även fast det var grymt tråkigt spel och jag inte fattade någonting; Super mario var det i alla fall . Kollade på Patrik 1,5 efter och den var inte så extremt bra tycker jag . Men fanns ju lite roliga scener och repliker i den i alla fall :) så lite fick vi ju skratta .. haha

Men nu ska jag sova, ska vakna tidigt och duscha imorgon orkade inte det idag efter jobbet :/

Hörs . GOD NATT

En mask på facebook


Så.. nu har jag kommit hem slutade tidigt idag; fem över åtta . Skönt, plus att jag är ledig hela helgen och det är grymt skönt !! Sitter och väntar på att Camilla ska höra av sig (komma hem..) så jag kan åka dit, ska ha nintendo wii-turnering . Fast jag vet inte vad vi ska spela, men hon har ju ett x antal spel så det är ju bara att välja och vraka, ge allt och hoppas på att man vinner . haha Men jag tror stenhårt på mig ;)

Fick höra av mamma att man tydligen inte ska befinna sig inne på facebook, då det finns någon "mask", jag fattade ingenting men det är i alla fall ett virus som inte är så bra för datorn. Eller finns väl inget virus som är bra men aah, ni fattar.. Stod tydligen i tidningen idag . Men men brukar ordna sig i slutänden i alla fall :)

Nu ska jag fortsätta vänta ...

Hörs ..

Dreads och skrikigt alarm


Nu är hela dagen förbi, tiden/dagarna går sjukt fort när jag är ledig, även fast jag har noll saker att göra och bara sitter. Möjligtvis så kan jag tvätta, plocka undan saker som ligger framme eller liknande men det är inte mycket . Men ändå så försvinner tiden direkt och det är dax att gå och lägga sig . Men jag ska inte klaga jättemycket då det bästa jag vet (kanske inte bästa, men topp-fem-listan finns det på i alla fall) är att sova. Men samtidigt ska jag jobba i morgon och bara tanken på att vakna av mobilens skrikiga alarm klockan åtta i morgonbitti gör mig på väldigt klagande humör . Men efter det så är jag ledig hela helgen och det ska bli grymt skönt :)

Ska försöka satsa på att borsta ut mitt hår idag, igår var jag så trött så jag bara flätade och gick och la mig direkt när jag kom hem så har inte borstat håret sen i måndags och det är inte bra speciellt inte när man har löshår och det kommer att se ut som att jag har dreads (stavas?) om jag fortsätter med den här stilen och det vill jag INTE !!

Därför säger jag god natt NU :)

Facebook tar min tid .


Sitter på facebook och fördröjer tiden, vet inte till vad men har ingenting att göra (nu börjar gnället...) så kan lika bra sitta där och ha tråkigt !! Har i alla fall hunnit med att tvätta och städa lite .

beställde några filmer också; 27 dresses, Container, hål i mitt hjärta och Patrik 1,5 så hoppas på att jag får dom i morgon, dischshop är bra på det sättet. Går fort, väldigt fort att få det man har beställt :)

Nu ska jag fortsätta fördröja tid på facebook - hörs .

God morgon


God morgon !!

Lyckades sova ända till halv elva, väldigt skönt !! Och jag är pigg dessutom ännu skönare :) Är fortfarande inställd på att inte göra någonting under hela dagen, även fats jag fortfarande vet att det kommer att bli en massa gnäll i slutändan.. Men nu ska jag fixa tvätten för det är ett måste sen ska jag börja min tråkiga dag :)

Hörs senare .

Att gnälla, vardag för mig ;)

Hejsan :)

Tänkte slänga in ett inlägg innan jag går och lägger mig . Har inte hunnit sitta vid datorn tidigare idag då jag först har jobbat hela dagen . Och sen åkte jag hem bytte om och åkte vidare till Axa och Tobbe. Och gav Tobbe hans present, ungefär en vecka försent . haha men bättre sent än aldrig ;)

Imorgon är jag ledig och har planerat att göra ingenting. Endast tvätta en maskin, annars ingenting !! Fast jag vet redan nu att jag kommer bli rastlös och sitta och gnälla hela dagen om att allt är så värdelöst, att alla är så tråkiga osv. Så ringer jag mamma och gnäller och hon kommer med bra förslag på vad man kan göra (enligt henne så är det bra förslag..) som t.ex. dammsuga, tvätta fönster, baka, laga mat etc etc.. Och så blir jag bara ännu mera sur och gnällig . Haha så ser nästan alla mina lediga dagar ut :)

Men blir det fint väder ska jag ta en promenad . Fast det kommer antagligen vara jättehalt ute och jag har inga bra skor för sånt väglag. I dag gick jag 100 meter på helspänn, livrädd för att ramla och när jag äntligen vågade slappna av för att jag nästan "hade nått mitt mål" så halkade jag, tur att ingen såg . haha

Men sängen kallar :) hörs i morgon god natt


Alltid är det något fel


Varför finns det inte en dag då man mår helt bra, är helt frisk alltså, inte har ont någon stans.. Finns säkert, har säkert varit med om det . Men tycker ändå att jag klagar hela tiden, har jag inte ont där så har jag ont där och är jag inte förkyld så har jag öroninflammation, och mår man inte fysiskt dåligt så mår man psykiskt dåligt . Som att vara ständigt trött, det är ett ganska jobbigt problem jag lider av haha; alltid är det något fel.. Idag: Huvudvärk så det heter duga !! (haha, men jag är nog trött...)

Men ska gå och lägga mig med några flaskor vatten och kolla på OC och hoppas på att all värk har gått över till imorgon då jag har fått sovit ut .  Och det är percis vad jag ska göra nu..

Hörs i morgon :) GOD NATT

Glömde bort anledningen ...


God morgon !!

Vaknade klockan halv åtta, och har gjort allt som jag behöver göra innan jag ska åka och jobba så nu sitter jag endast och väntar på att Top model (reprisen) ska börja, 20 minuter kvar .

Var ju och handlade igår och anledningen till att jag skulle åka och handla ( i första hand..) var att köpa present till Tobbe eller köpa dom sista delarna i hans present . Men så klart så glömde jag det och det blev ingen present igår. Får se om jag lyckas fixa det idag även fast jag jobbar . Nån gång ska jag väl åka dit med en present och säga grattis i alla fall haha .

Men nu ska jag kolla på tv .. Finns inte så mycket annat att göra .

Hörs ikväll !!

Har man roligt så har man - God natt!!

Med hjälp av dina SMS ska du besvara frågorna.
Börja med det som är högst upp på listan och gå sedan neråt!

Sa den första du mötte idag:
- Om ett tag. Pratar i luren.

Sa din mamma den dagen du föddes:
- Om ett tag. pratar i luren. (
Syrran skickar alltid dubbletter på sina sms..)

Säger din bästa kompis på din begravning:
- Okej okej. Öh nej vad skulle de va för sms?

Den som du gillar säger mest:
- Haha ja klart ja gjorde lovade ju de, men lite nyfiken har ja vart faktiskt. Ja kommer ihåg sagan nu ja.

Det första du kommer att höra imorgon:
- Haha en rosa nallebjörn :)

Den snyggaste på skolan kommer att komma fram till dig o säga:
- Jag ska bara klä på mig så åker jag!

Första intrycket av dig:
- Ahha! Men vart är du?

Ska det stå på nästa tröja du köper:
- Ring inte mig, jag ringer dig. Är hos Farmor!!

Kopiera och gör det du med så jag får något att läsa, men skriv gärna något bland kommentarerna så jag vet om det också i så fall ;)


= helt värdelös dag

Har inte gjort ett dugg roligt idag, helt värdelös dag . Fast det har varit sol ute och riktigt skönt !! Men inte har jag spenderat mycket tid ute för de eller, tycker inte att vara ute när det är snö, så har hållt mig inomhus den mesta delen av dagen.. Tillbringat all tid vid datorn och tv:n (= helt värdelös dag..)

Lyckades i alla fall till slut få med mamma till affären, och jag ångrar det lite så här i efterhand då hela "kalaset" gick på närmare 800 kronor . Fast det kan ju ligga någonting i att jag har en tendens att inte välja det billigaste alternativet, haha . Snarare det dyraste bara för att det ser godast ut ungefär !! Men man får väl passa på medan det finns pengar :)

Nu ska jag i alla fall bädda ner mig i min iskalla säng och fortsätta kolla på OC !!

Hörs i morgon..

((Ställa in sig på att jobba i morgon - usch !!))


Fint uttryck, jag ska döda dig!!


Har försökt med allt för att få med syrran eller mamma till affären. Vårat kylskåp ekar men dom är för sjuka (läs; trötta!!) för att orka följa med . Jag sa till mamma att jag skulle laga middag, städa hela övervåningen och dammsuga nedervåningen men hon vägrade följa med i alla fall . Syrran så har jag försökt muta helt utan framgång . Så istället så tänkte jag vara smart så jag drack upp en hel liter mjölk bara för att inte hon skulle ha någon till kaffet; men inte ens det hjälpte !! Vet inte vad jag ska ta mig till ...

Trodde hon skulle "döda" mig nyss .. haha jag slog henne med en kolsvartpinne (den var svart eftersom att hon hade eldat på den så den var sotig alltså..) fast hon slog först och jag skulle ge igen och halva hennes tröja råkade bli svart . Men i alla fall så skulle hon "döda mig" (som hon så fint uttryckte sig..) så jag sprang allt jag kunde och hon efter och så halkade hon - tror det finns en gud ändå för jag överlevde men höll på att skratta ihjäl mig istället haha ... skulle haft kameran med mig !!

Men nu ska jag försöka hitta sällskap till affären ... det behövs men det är bara jag som insett det :/

Hörs senare .

duschat :)


God morgon :)

Riktigt pigg idag, vakna för en timme sedan och sen har jag duschat i 45 minuter; härligt :)

Igår åkte jag till Mandy en stund och efter det så åkte jag till Camilla och pratade lite, så blev inte så sent. Var hemma vid halv tolv tror jag !

Nu är det frukost som gäller. vi hörs senare .