- Jordens undergång.

För stunden så har jag internet får se hur länge det håller i sig den här gången. Syrran ringde Telia igår för att kolla upp problemet och är det inte typiskt att just igår så hade dom problem med täckningen i hela Sverige. Just precis den dagen då någon är snäll och hjälper mig.

Utanför fönstret så håller dom på att borra, trodde hela jorden skulle gå under (på ett ungefär) i morse när jag vaknade av världens liv. Katterna var livrädda och satt i ett hörn i hallen och gömde sig för det "hemska" som lät. Gick runt ett tag men insåg ganska snabbt att det inte var så farligt.

Istället tog jag mig tid att sätta mig vid datorn och nu när det för en gång skull fungerar så kan jag ju försöka lägga upp lite bilder om det nu finns något att visa, får se. Om det gör det så kommer det upp här ganska snart.

- ..


Det regnar.
Jag har tråkigt.
Jag är rastlös.
Vill göra något.
Någon som vill komma och hälsa på?


- Förstår mig inte på folk.

Förstår inte hur men har inte skrivit här på nästan två veckor och jag har fortfarande läsare. Att folk orkar gå in och kolla när jag nästan aldrig uppdaterar. Och tyvärr så kommer jag inte bli bättre på att uppdatera heller eftersom att jag inte orkar anstränga mig och skaffa internet hemma. Istället får jag ta dom chanserna som kommer upp när jag är hem till mamma och pappa (som jag är för tillfället.) etc.

Har inte hänt något speciellt i alla fall. Har tusen saker jag skulle behöva fixa idag, men jag kommer antagligen inte göra något i alla fall. Lider av en extrem huvudvärk och fötterna är förfrusna av denna kalla höst. Fast egentligen så kan det ju bero på att jag endast går runt i badtofflor eller foppatofflor och dom skorna är väl inte direkt gjorda för att användas utomhus i det här vädret.

Ska fixa allting jag skulle greja vid datorn. Och sen bege mig hemåt för att fixa lunch och greja med massa skit som jag måste få gjort.

Hörs i framtiden.

- Ny säng, behöver sova.

Mitt internet krånglar hela tiden, så det kommer dröja innan det blir någon ordning på det här bloggandet. Får skriva när möjligheten ges istället.

Sitter hemma hos Mamma och Pappa har varit hit med min gamla säng. Innan så var jag, Mandy och Micke till Örsundsbro och hämtade/köpte en ny säng till mig. Och det är anledningen till att jag tog hit den gamla. Aja nog om det.

Trött satan, sovit ungefär två möjligtvis tre timmar i natt och det kan jag lova att det känns, så det kommer bli en väldigt lugn kväll ikväll.

- Sysselsättning under tiden.

God morgon. vaknade för en timme sen av att katterna körde race i sängen riktigt roligt att vakna med en rivstart i ansiktet. Kanske lugnar ner sig med tiden. Ingenting som har gått sönder inatt i alla fall, inte vad jag märkt än i alla fall.

Nu ska jag bara vänta på att Mandy vaknar snart någongång så hon kanske ringer och vi kan åka och plocka svamp. Så länge är det ju bara att kolla på tv och läsa nån tidning eller nåt.

- Julius Ceaser

Precis kommit efter att ha varit hos mina kusiner och kollat på Fångarna på fortet. Ingenting är rivet här hemma av galningarna till katter som man har skaffat.

Imorgon blir det svampplockaning med Mandy, så är det någon som är sugen på svamp och är villig att ta emot om jag lyckas hitta så är det bara att säga till, för själv äter jag inte! Tycker bara att det är roligt att plocka!

men nu ska jag fortsätta mysa med katterna; som nu mera är en Julius och en Ceaser istället för en Doris och en Princess Lillifee som mamma sa att det var. haha hon har då aldrig rätt...

- Internet är fixat

Mandy fixade brebandet så nu är det bara att satsa på med bloggandet igen. Men först ska jag få katterna att känna sig hemmastadda. Hörs.