- Jag tror jag har ångrat mig..

Måste sova, måste sova. Är hur trött som helst men har hur mycket energi som helst. Har grejat det mesta inför morgondagen nu i alla fall. Får se hur det går med det hela.

När morgondagen är över så kan jag slappna av ett tag i alla fall. Usch tycker inte om sånt här. Väckarklockan på 07.00 i morgonbitti då. Har inte vaknat så tidigt på år och dar. Bara att stå ut. Hörs av imorgon..

- CHURCH STREET

Usch, somnade vid halv tre ungefär och det känns nu kan jag ju säga. Jag är inte van. Men ska inte klaga. Var till Church street och åt mat igår så jag är nöjd i alla fall.
Hinner inte mer än såhär. Återkommer ikväll efter jobbet.

- Ja, jag är en tönt!

Huvudvärk, illamående. Har inte ätit någonting annat än en risifrutti till frukost och lite potatisgratänd för en timmes sen idag. Blev fel med allting idag, kände mig inte hungrig istället så blev jag helt yr när jag kom hem. Men nu tror jag att det börjar bli bättre. Ska inte känna efter så länge ska gå och lägga mig istället.

Irriterad över allting, vill inte längre! Allting blev helt fel, ingenting som jag hade tänkt mig. Hoppas på det bästa bara. Fan för den här dagen och fan för att allt blev som det blev. Kan ju erkänna att jag är värsta jävla mesen när det gäller det mesta, (eller det vet väl dom flesta) men nu var jag så jävla inställd på hur allt skulle bli och så blev allt bara helt fel. Orkar inte hörs i morgon sängen kallar!

Förbannad, irriterad, arg; jävligt arg! Ingenting blir som jag har planerat allt går åt helvete.

...


- Ingen mening med det

God morgon. Helt slut, även fast jag somnade vid halv tolv igår ungefär. Det är ju i alla fall minst en timme tidigare än normalt. Men men nu är det ju jobb som gäller, och jag vill inte! Tiden har ju gått så himla fort den här veckan så jag skulle vilja ha ledigt resten av veckan också.

Men ingen idé att gnälla för jag lär ju få jobba i alla fall så det spelar ju lixom ingen roll...

- En bröllopsfotograf ??

Hemma efter att ha varit hos Axa och Tobbe och sagt grattis till tobbe. Han fick en back öl av mig, snäll som jag är :)

Nu ska jag duscha, ska bli skönt! Och sen blir det sängen och kolla på Bröllopsfotografen. Hoppas på att den är bra bara!

- Billboardlistan

Har tråkigt, jättetråkigt. Funderar på att gå och lägga mig i sängen och kolla klart på Beck i stomens öga som jag började kolla på igår men somnade ifrån. Var antagligen väldigt trött igår då jag aldrig somnar från en film eller något annars. Äsch orkar inte tänka, är deprimerad för jag ska börja jobba i morgon igen. Tiden går så himla fort när man är ledig. Var/är ledig fyra dagar och nu är det slut på dom dagarna redan.

Mandy berättade om en remix av alla låtarna från 2009 eller alla låtar från billboard-listan, typ top 25 eller nått på den. Aja, den är sjukt bra i alla fall!!


- Grattis till Tobias som fyller 23 år idag :)



- Just det Sverige tog guld idag igen, i någonting (hörde mamma prata om det.)

Rasmus har åkt vidare, för att ja jag vet inte vad. Vara vaken hela natten för att orka kolla på hockey i morgonbitti eller nått sånt. Blev en lugn kväll med tre öl (för min del, dom andra drack mera.) och pokerspelande som jag förövrigt vann :) Just nu för tillfället så håller jag på att borsta håret, prova kläderna jag köpte idag och så sitter jag vid datorn och läser och skriver blogg(-ar).

Hade väl tänkt gå och lägga mig och kolla på Beck alldeles strax . Men först ska jag borsta tänderna. Hörs i morgon.

- fattigare men ändå rikare

Nu är jag hemma från Valbo. Blev en aning fattigare men istället så blev jag massa kläder och grejer rikare. Köpte fem par leggings i olika färger och modeller. eller inte kanske modeller men aah olika var dom i alla fall. Köpte en jeansjack så får se om jag kommer börja använda sånn när våren och värmen kommer. Blev även serum till håret (eftersom att katten har snott korken eller den pumpgrejen, till min gamla och jag inte får ut något mera från den flaska. Och tre filmer; Nya Beck (I stormens öga), Bröllopsfotografen och The ugly truth (stavas?).

Nu snart kommer Rasmus, så då ska vi fyra (Angelica och Gabbe också.) tillbringa kvällen med att spela spel och dricka öl. Har varit sugen på öl så himla länge nu så blev riktigt glad när jag fick höra att dom skulle dricka öl ikväll. Är ju inte riktigt min grej att ta en öl när jag är sugen och sitta helt i min ensamhet och dricka..


- Jag ska inte, för då blir det inget.

God morgon. Idag sov jag länge, helt skönt! Har träningsvärk i magen. Men det orkar jag inte bry mig om för ska åka till Valbo. Så ska inte klaga för Angelica tar väl alla möjligheter hon kan för att slippa. Och klagar jag så blri det väl inget..

Istället ska jag börja fixa håret, och greja.

- God natt!

Håret är flätat, tänderna är borstade nu ska jag bara gå och lägga mig så kan jag sova sen. Gävle (Valbo) i morgon. Har lyckats övertala syrran att följa med så slipper jag köra. Är ju inte riktigt min grej att köra bil så jag slipper ju helst.

Men vi hörs i morgon istället! God natt!

- Med andra ord (!) så är jag egentligen bra

Middagen är avklarad fast det var den ju vid förra inlägget också, men nu har alla åkt. Jag, syrran och Gabbe håller på att träna eller vad man ska kalla det just för tillfället.

Vi tre och Rasmus spelade med andra ord, och jag och rasmus var ett lag och totalt värdelösa. När Angelica och Gabbe hade kommit nästan hela spelplanen så hade jag och Rasmus typ fem ord avklarade. Men jag skyller på Rasmus för jag är inte så dålig egentligen. haha


- Trerätters middag

Farmor och Rasmus är här på middag. Trerätters. Har ätit färdigt mår inget vidare längre. Tror jag mådde bättre som hungrig istället för mätt. Aja, försent att ändra sig. Social ska jag vara, har inte så mycket till val när man bjuder på middag. Återkommer.


- Jag är aldrig frisk helt och hållet.



Jag har tråkigt, jag har ont i huvudet och i nacken. Vet inte vad jag ska göra, betala räkningar behövs men lockar inte så värst mycket. Men det är ju ändå något som man mäste göra så det är väl bara att stå ut och betala.
Städa mitt rum, eller plocka undan allt som ligger framme är också något som jag borde göra men det är inte så värst viktigt och det vill jag inte och kommer antagligen inte heller att göra. Får se.

- Storstädat..

Jag lär ju vara världssämst på att uppdatera. Har varit hemma hela dagen men inte haft en sekund över för att sitta vid datorn. Har storstädat nedervåningen tillsammans med Gabbe, legat på golvet och skrubbat och gjort allt annat värdelöst tråkigt som hör städning till.. Men nu är det färdigt och rent i alla fall.

Nu eller vid sju så hade jag Marykay-träff här. Blev inte något speciellt, fick en ny foundation (stavas?) och ett rouge för att jag höll i det hela hemma här. Så det lär ju komma snart någongång.

Har inte hänt så mycket annat. Ska försöka skriva mer i morgon.

- Hatar att vakna på morgonen

Vaknade tidigt idag, irriterande. När jag är ledig vaknar jag tidigt när jag jobbar så är jag halvt om halvt död på morgonen. Återkommer, ska skjutsa axa till jobbet och sen till tierp och handla!

- Imorgon blev det mycket som ska göras.

Klockan är sent och jag har inte hunnit duscha ännu. Ska göra det alldeles strax men fastnade vid datorn för ovanligheten skull. Måste även borsta håret först annars lär jag aldrig kunna borsta det efter att jag duschat..

Imorgon är det mycket som ska göras, älskar att vara ledig eller ja vad ska man säga ? jag är en jävel på att gnälla/klaga. Jag klagar över att jag jobbar så himla mycket och jag klagar över att jag är ledig. Men efentligen så klagar jag inte över att jag är ledig jag klagar över att mamma tvingar mig att göra miljontals saker när jag är ledig, därför tycker jag inte om ledígheten. Imorgon ska det tydligen dammsugas och det är det värsta jag vet, vad som helst förutom att dammsuga, snälla!!! Men nej! Det ska dammsugas vare sig jag vill eller inte. Det ska lagas mat, okej tycker det är ganska kul men bara för att hon säger att jag ska så vill jag inte och det ska göras femhundraelva andra grejer.

Kvällen blir i alla fall här med MaryKay, Lisa. Så får se om dom har fått in något nytt sen förra året då jag var på hudvårdsgrejen. Lär märkas.

Dax att duscha. Hörs.!

- Okej att det finns lite snö, men nu får det fan i mig vara nog. Det är mer än lite snö nu!

......... jag har ledsnat

- Natuvive pomegranate moist bodylotion

Vet inte om jag ska gå och lägga mig eller om jag ska sitta kvar vid datorn. Är helt trött och vet att jag skulle behöva gå och lägga mig och försöka somna. Men känner att jag vill sitta vid datorn och fördröja tiden genom att göra ingenting.
Helt meningslöst inlägg, jag vet. Men har tråkigt, är rastlös.

Har en dag kvar att jobba sen är jag ledig i fyra hela dagar ska bli så jävla skönt. Har ju bara varit ledig en endaste dag på två veckor. Fast jag får ju in lite extra pengar i alla fall. Och det känns ju lite onödigt att klaga i efterhand, för jag har ju överlevt i vilket fall som helst :) Det enda som tar skada av att jobba så mycket ( i alla fall för min del.) så är det händerna, jag blir jättejättetorr. Fast sist jag var på apoteket så köpte jag en bodylotion, och den luktar sjukt gott och är jättebra så det är bara att fortsätta kämpa på med den morgon och kväll. Men nu ska jag gå och lägga mig.






- Blåst bort

Sämst på uppdatering och värre lär det ju bli. För när syrran är här så har jag aldrig tid att sätta mig vid datorn förutom sent på kvällarna så får väl passa på då istället.
Jobbat idag med i alla fall, lugnt med folk. Men ska väl inte klaga då vädret är som det är, helt vilt utomhus. Håller på att blåsa bort bara man öppnar ytterdörren. Men får väl se om det lugnar sig i veckan.


- Helt plötsligt så kom det en bil från ingenstans.

Planerna var att titta på Let´s dance, somna tidigt och vara pigg i morgon igen på jobbet. Men kvällen blev inte som planerat som vanligt. För helt plötsligt helt utan förvarning så kom syrran och Gabbe. Så har suttit och pratat till nu. Känner mig stressad att somna så dax att försöka. God natt!

- Förklara vem man är för någon som inte har en aning.

Jag orkar inte, messade en person för att fråga om lite grejer och får svar tillbaka nästan direkt; "Vem?" så då är det bara att försöka förklara vem man är. Och det är irriterande, svårt. Så pappa fick den stora äran att komma på vad jag skulle skriva, så han sa och jag skrev och skickade. Och nu lär jag ju ha förvirrat personen i fråga ännu mera. Haha får se hur det går. Får hoppas på att jag får svar idag i alla fall, finns lite saker som jag vill veta och behöver ha så fort som möjligt.

Aja, vaknade vid halv åtta i morse, så just för tillfället så är jag faktiskt väldigt pigg och mår inte dåligt, har inte ont någon stans (Kors i taket!!).. Ganska skönt att vakna tidigt ibland men idag var det inte skönt då det bara var att springa upp ur sängen och rädda alla ömtåliga saker som finns här hemma. Då var katten (Edgar, kattungen.) på väldigt bra humör och skulle riva allt han såg, klättrade i blommorna, rev sönder gardinen för mamma. Men nu har han fått mat igen och lugnat sig lite. Älskar verkligen att ha energiska katter på nätterna och på morgonen. Usch! Aah, nu är jag pigg och vaken i alla fall så ingen idé att klaga!

- Jag bara undrar..

Har fått mina kläder idag i alla fall. Även fast endel saker var slut på lager och skulle skickas senare men så är det jämt tycker jag. Har i alla fall fått två par leggings, en tröja och underkläder idag. Sen ska det komma ett par leggings och en skjorta i mars nångång.

Pratade även med tjejen från Marykay så får se om det blir någon träff här hemma typ nästa vecka eller nått när syrran och Gabbe är hemma. Bara det att det tydligen är snöstorm i den delen av Sverige där dom bor (vet inte riktigt vart, eller dom har förklarat men jag har inte orkat förstått, det är söder ut i alla fall.) och dom eller syrran vill inte köra 60 mil (eller vad det är.?) i dåligt väder. Men men det ordnar sig nog får se hur det blir med allt.

Någon som är intresserad av att komma på en MaryKay-träff med hudvårdstester eller hur man ska förklara?? Någongång nästa vecka, mitt i veckan blir det i alla fall då jag jobbar helgerna..

Men nu ska jag sova, god natt!


- Jag vill köpa massvis med böcker och börja läsa.

På något konstigt sätt så kom jag in på Adlibris hemsida. Och nu ungefär en halvtimme senare så är jag jättesugen på att beställa böcker. Älskar (fel ord kanske..??) böcker som är tagna ur verkligheten, eller helt sanna. Där människor varit med om hemska saker i uppväxten etc etc.

Håller på att läser SÅLD! (tror den heter så.) just nu, men har läst hela boken nästan har bara slutet kvar då allting börjar ordna upp sig och då blir jag som vanligt inte intresserad av att läsa längre. Men ska läsa klart den så småningom.
Väntar tills jag inte jobbar så mycket, så jag kan ta mig tid att sätta mig soffan under en filt och läsa. Hur härligt som helst, bara det att det nästan aldrig händer.

Aja, nu ska jag gå och lägga mig i alla fall och hoppas på att jag mår bättre i morgon. God natt!

- Jag hade något att se fram emot, även fast mamma förstörde allting!

Mår fortfarande dåligt. Får se var det här kommer sluta. Har inte tid att bli sjuk nu och jag blir ju typ aldrig sjuk annars så varför just nu! Även fast det kanske skulle vara skönt att bara ligga i sängen och inte göra nånting, men inte att vara sjuk det varken vill jag eller har tid med.

Fick paket idag med lite kläder som jag beställde, ringde mamma så hon skulle få den stora äran att hämta ut paketet och så glömmer hon. Så jävla värdelöst, jag som hade sett fram emot att kolla och prova och se vad jag tyckte. Hon var till och med in på ICA (där man hämtar ut paketen.) och handlade sallad och grejer men hämtade ändå inte paketet. Äsch ingen idé att klaga lär ju inte hjälpa. Istället så ska jag ner, ta alvedon, dricka ett glas c-vitamin och röka!!

- Design..

Så nu har jag ändrat det sista på designen så nu får det duga ett tag framöver. Inte den bästa men absolut inte den sämsta heller, så jag lär ju överleva ;)

Ska gå och lägga mig alldeles strax då jag har extremt ont i magen (inte en aning om vad det är för fel..) och skulle vilja vakna helt utan att ha ont någonstans. Skulle ju vara extrem lycka kan jag lova.

Först röka..

- Bara att hålla tummarna; igen!

Har varit hos Farmor och ätit middag, gott! Och nu är jag mätt och mår dåligt igen. Får hoppas på att det är bättre till i morgon bara.

Fick ett nytt problem med bilen (ovanligt..) vet inte vad men tydligen så ska den in på service, det är bara att lyssna på pappa och göra som han säger för då kan han inte klaga. Bara det att jag hatar att prata och försöka förklara något som jag egentligen inte har en aning om vad fan det är för något. Och sen så är det helt fel tidpunkt att få fel på bilen igen för jag har inte råd !!
Hade ju precis kommit tillbaka till min vanliga (eller vad man ska kalla det..??) ekonomi och fått ordning på allt, efter att bilen gick sönder sist och efter julhandel och allt sånt där.
Så då tyckte jag det var på tiden att köpa lite nya kläder och snäll som jag är så passade jag på att köpa en födelsedagspresent till syrran också.. haha Så blir det problem med bilen igen.
Jag vill inte ha en bil som bara krånglar. Okej, hade väl räknat med att det kan kosta lite och att man måste serva bilen lite då och då. Men då hade jag ju inte räknat med att det skulle vara hela tiden.

Aja bara att laga och betala. Hoppas på att det är billigt i alla fall, kan ju alltid hoppas.


- Allting är borta.

Hemma igen, allting tog längre tid än vad jag hade räknat med.

  • Skjutsade Axa.
  • Till Mandy
  • Till Örbyhus, Alex.
  • Högbergsskolan
  • Skjutsade Mandy till hennes jobb
  • Åkte runt, pratade med Alex bara och skjusade henne till tåget sen.

Och nu är jag hemma, mår dåligt igen. Vet inte vad som är fel. Efter varje gång jag har ätit så börjar jag må dåligt. Men men bara hoppas på att det går över.

Insåg nu att alla mina bilder från studenten är borta, inte bra!


- Varför är det inte blått idag för?

God morgon. Är det inte typiskt att det varit klarblå himmel och strålande sol dom två senaste dagarna när jag har vaknat idag är allting bara grått och tråkigt.

Ska i alla fall skjutsa Axa till jobbet (som svar på kommentaren, så jobbar jag på restaurang) sen blir det hem och försöka göra nånting åt håret och därefter till Högbergsskolan och försöka hitta en lärare som jag misslyckades med totalt sist jag var där och letade. Jag är ledig idag. så skönt!

- Efter en veckas letande så hittade jag en grej.

God morgon. Vaknade helt av mig själv kvart i nio. Ganska bra att man börjar vänja sig men jag är inte mindre trött för det. Lyckades komma på vad jag skulle köpa till syrran i födelsedagspresent i natt i alla fall. Passade på att beställa en till mig också när jag ändå var i farten. Men det tog ju sin lilla tid då jag var tvungen att installera java och grejer på datorn för att hela deras hemsida skulle kunna laddas och jag kunde beställa grejerna. (skriver inte vad det är då syrran brukar läsa här i bland.. vad jag tror i alla fall..)

Aja, sista dagen på rad att jobba nu. Är ledig i morgon och sen så har jag fem dagar till att jobba den här veckan. På söndag så kommer syrran och gabbe så får hoppas på att hennes present har kommit till dess, annars får hon vänta till nästa gång hon kommer och hälsar på typ vid påsk eller nått för jag orkar inte skicka och tänker inte åka och hälsa på, alldeles för långt bort tycker jag :)

Men nu ska jag röka. hörs.

- Jag blev nöjd, trodde jag aldrig om mig själv.

Gjorde en snabb header bara för att ha någon (förlåt Mandy!) blev inte riktigt nöjd med den förra och det gjorde mig irriterad för att den kunde blivit så snygg men någonting gick fel på vägen, eller vad är det man säger. haha

Aja, blev väldigt nöjd i alla fall. då jag är helt värdelös på att fixa bilder och greja. Har heller inga riktigt bra program att fixa någon speciellt snygg header i men den blev ganska enkel och den fungerar ett tag i alla fall.



Sitter i alla fall och nöter den här låten, med Lady Gaga.

fast nu ska jag röka och sen blir det sängen för i morgon är det jobb som gäller igen.


- Bara till min syster.

Nånting gjorde jag och en massa blev annorlunda. Men men får leva med det, designen är under utveckling haha.

Tänkte säga Grattis till syster som fyller år idag, 24 år för att vara helt precis.



Gabbe fick också vara med på ett vänsterhörn.. Aja, grattis i alla fall :)

(kan ju inte välja vilken bild jag vill eftesom att jag vet att hon blir helt arg om jag tar någon som jag tycker är rolig.. haha


- Den här gången är det mitt fel.

klarblå himmel och sol. Förstå vad skönt att vara ledig och bara göra ingenting i det fina vädret. Nej, istället ska jag vara instängd och jobba under tio timmar. Fast Mallan ska ju också jobba så den här dagen går nog galant i alla fall.

Och den här gången kan jag inte skylla på blogg.se att det inte går att ladda upp bilder. Äsch ska bättra mig, ska bara hitta alla sladdar och grejer till mobilen och kameran så kommer det fungera.


Jag kommer inte på någon passande rubrik till det här meningslösa inlägget.


Jag är trött .
Jag ska sova.
Imorgon ska jag jobba.
Jag vill vara ledig!
(får se om det blir en hel vecka till i sträck, eller om jag blir ledig tisdag.)


- Ny rolig dag idag

God morgon, en ny spännande dag att se fram emot, eller inte! Bara att stå ut. Tre dagar kvar sen är jag ledig, en dag. Bättre än ingenting. Mycket som ska göras på den dagen bara. Får se om jag hinner med allting.

Over & out.

- Jag vill också!

Jag vill också göra något. Jag vill ha ork att inte behöva sova all min lediga tid. Vakna, jobba, datan/tv och sova igen. Alla dagar likadana. Men bara ter dagar kvar sen är jag ledig en hel dag. och sen är det några dagars arbete igen.

Postivt tänkande: Jag kommer kunna shoppa som bara den sen :) När jag äntligen blir ledig, vecka åtta! Jag längtar!


- Arg lapp!

Helt slut, vill vara ledig; länge! och det är nu. Vill kunna sova, vill kunna göra vad jag vill. Jag älskar att klaga!



Haha, nånting som får mig på bättre humör. Finns fler än jag som klagar i alla fall..


- HJÄLP!!

Har sämst fantasi av alla, nej kanske inte Mamma är nog värre.. Kommer inte på någonting att köpa i present till syrran. Frågade vad hon ville ha och hon svarar "kött, för det är dyrt" haha okej! Men det vill jag inte ge bort, vill ge något annat bara att jag inte kommit på vad än. Hjälp mig någon??!

Hade två ideér, den första fungerade inte då det inte fanns i rätt storlekar (en tröja..) den andra vet jag inte om den fungerar än, lär kolla om jag har lite saker som behövs till i så fall men det verkar inte som att jag har det heller. Vänta och se.

- Mer än vad jag trodde

Stressad för ovanligheten skull. Fastnade vid datorn men märkte att klockan var halv elva och inte tio. Så dax för en rush. Återkommer, ikväll!


- Trodde det var rätt...

Så jävla svårt det ska vara att hitta något som man letar efter. Har väl antagligen inte lärt mig söka som man ska på internet, Google.se lär ju tjäna en jädrans massa pengar på mig för jag skulle inte överleva utan den sidan. Fattar ingenting. Och är det inte typiskt att när man hittar den grejen man letat efter en längre tid så stämmer det inte riktigt, det är någon liten detalj som gör att allting blir helt fel. Bara att börja om på nytt. Inte idag, nu är det rökning och sen sängen som gäller för min del.

Jag som troode att jag hade lyckats, fasiken...

- Andra avenyn



Nu blir det Andra avenyn för min del.


- Blir sämre och sämre.

Blev en sen kväll idag, kom hem vid kavrt i nio från jobbet. Var tvungen att vänta tills allt var färdig så jag fick nycklarna till stället. hem tittade på tv en stund, duschade och nu sitter jag här. Helt slut.

Kommer bli väldigt dålig uppdatering här på bloggen, dom närmaste dagarna/veckorna då jag jobbar så himla mycket .. Får inte direkt någon inspiritaion av att jobba varje dag, händer ju inte så speciellt mycket. Och ingenting att berätta om på bloggen i alla fall. Sen så går det ju fortfarande inte att ladda upp bilder. Så det får bli som det blir.

Nu ska jag i alla fall försöka borsta ut håret innan jag går och lägger mig.

- Peppar peppar, ta i trä!

Går fortfarande inte att ladda upp bilder så det är bara att ge upp tanken, i alla fall för den här gången/dagen! Hittade massa kläder till slut i alla fall, så nu har jag gjort av med pengarna som jag inte ens jobbat för en, känns riktigt bra. haha Så nu är det bara att hålla tummarna att man inte blir sjuk, fast det brukar jag ju aldrig bli heller så det är nog inte något problem (peppar, peppar!!!), man ska väl aldrig säga aldrig. Äsch bara att jobba ändå i så fall..

Nu ska jag i alla fall gå ner och hämta en mandarin sen ska jag gå och lägga mig. Hörs i morgon i stället :)

- Något nytt..

Blogg.se fungerar lika bra som vanligt. Den laddar inte hela sidan. Och jag som är så dålig på att lägga ut bilder på min blogg har ju en anledning att slippa det idag, när jag faktiskt hade tänkt göra det. Finns lixom inegn "knapp" eller vad man ska kalla det att klicka på så jag ladda upp några bilder, och jag har uppdaterat typ fem gånger men det hjälper tydligen inte. Aja, nångång i framtiden så kanske Blogg.se har fixat allting och det allt fungerar som det är tänkt, men man vet aldrig när den dagen kommer. Sitter i alla fall och kollar runt lite, är sugen på att beställa lite kläder. Men har inte bestämt mig för vad ännu. Har inte hittat något speciellt som jag vill ha heller. Vill nog mest bara ha något nytt haha. Får se hur det går med den saken.

- God morgon

God morgon. Har snoozat hela morgonen i stort sett, mobilalarmet ringer vid nio jag gick upp ur sängen tio över tio. Något jag ångrar nu, blir ju bara tröttare av att snooza. Okej en gång! Men men för sent att ångra sig. Gjort är gjort. Jobba idag, känner jag inte heller så mycket för, jag vill sova!

Men skriver mer när jag kommer hem, har ju inte direkt någon inspiritation när jag precis ha vaknat. Hörs!!

- Hinner inte göra av med pengarna ens..

Blogg.se verkar krångla hela tiden. Var och varannan dag så är det problem med att logga in. Aja, fungerade ju till slut i alla fall..

Har kommit hem igen efter att jag skjutsade hem Mallan från jobbet. Länge sen jag träffade henne. Kärt återseende eller vad kallar man det, haha kanske inte var såå extremt länge sen i alla fall..

Ska ta en tidig kväll ikväll så jag orkar med dom här två veckorna framöver då jag jobbar 130 timmar på 14 dagar. Fan vad jobbigt det låter när man skriver det. Men jag vet att jag kommer lyckas med det också, för det har jag gjort förut så.. Ger ju i alla fall pengar och det lär ju aldrig sitta fel, och speciellt nu när jag inte ens hinner göra av med dom. haha Fast det finns ju internet :P

Äsch nu ska jag gå och lägga mig. God natt!


- Bloggtorka, kallas det va?

Tråkigt, vet inte vad jag ska göra. Hade planer på att fixa om lite på designen på bloggen men gav upp då jag insåg att jag inte orkade tänka för mycket. Det blir väl till att lägga sig i sängen och kolla på tv för ovanligheten skull.

- Mamma skulle vara snäll

Hejsan!
Sitter hemma hos Axa har inte gjort så värst mycket idag. Bara tagit det lugnt, sovit länge; skönt!

Mamma skulle vara snäll och väcka mig i morse för att fråga om jag skulle jobba idag, eftersom att jag brukar jobba söndagar så trodde hon väl antagligen att jag skulle jobba idag också. Men då borde hon ju inte ha väckt mig fem i elva, eftersom att om jag skulle jobbat idag så hade jag börjat elva och då hade jag inte hunnit i alla fall, men det var ju snällt tänkt i alla fall; eller?

- Ska inte klaga

Håret är en stor tova och jag är trött. Måste borsta ut håret och fläta innan jag går och lägger mig, vilka bekymmer man kan ha alltså. Ska inte klaga, jag är nöjd med mitt hår, kanske inte för tillfället men alltid annars (sen löshåret kom på plats menar jag!).

Blev middag hos Camilla, riktigt gott men blev så himla mätt. Kanske inte skulle ha ätit lunch vid halv fyra eller vad klockan var då. Men men, gick ju bra i alla fall eftersom att middagen inte var färdig förän vid nio ungefär haha. Camilla trodde helt ärligt att kycklingen skulle tina helt och hållet på en timme. :S

Äsch blev allt för mig idag. Ska gå och lägga mig och ta en riktig sovmorgon i morgon. För efter imorgon så dröjer det länge till nästa gång. Nästa tisdag (alltså inte nu på tisdag utan nästa ändå ..) är nästa sovmorgon jag får. Usch vad jobbigt jag får det att låta, men det är bara att stå ut!

- Melodifestivalen.

Delfinal 1.


Anders Ekborg - The Saviour


Frispråkarn - Singel


Jenny Silver - A place to stay


Jessica Andersson - I did it för love


Linda Pritchard - You´re making me hot-hot-hot



Ola Svensson - Unstoppable


Pain of salvation - Road salt


salem Al Fakir - Keep on walking

Prenumerera!!


- Potatisgratäng

hemma, åkte till kusinerna. Rasmus fick hjälpa mig byta alla lampor som var trasiga på bilen. Så nu fungerar allt som det ska och då menar jag verkligen allt. Känns skönt !!

Ska väl börja laga mat alldeles strax, jag ska ju fixa en potatisgratäng till ikväll då det annars skulle bli så sent innan vi fick mat eftersom att Camilla slutade typ halv sju eller nått..

Plocka undan lite på bordet innan kanske...

- Utsövd . Wiiie!

God morgon, eller god middag eller vad man kallar det (?) har varit vaken i två timmar nu i alla fall. Fick sova ut länge, plus att jag somnade ganska tidigt igår också. Så nu är jag helt utsövd, härligt!

Skulle behöva ta en snabbstädning i mitt rum.  Fattar inte att det kan gå så fort och lätt att stöka till det. Inte för att det är extremt men hela bordet är fullt med grejer och likaså golvet. Men det får vara där idag också skulle jag tro. För i morgon blir det till att tvätta alla kläder, och bara om jag gör det så minskar det med grejer kan jag lova :)

- Deppar, helt för mig själv!

Usch vilken tråkig dag. När jag för en gång skulle verkligen villa hitta på någonting, så har inte någon tid eller inte svarar i telefon. Men ska inte klaga det brukar vara jag som är den negativa av oss alla, bara den här gången som jag inte är. Vad som helst, men inte sitta hemma! Och det blev att sitta hemma.
Istället ska jag avsluta dagen med en dusch, nånting kul kan man ju alltid hitta på . haha inte för att jag tycker det är så värst roligt att duscha men tänkte försöka vara vaken en stund till så att jag är säker på att jag somnar sen. Fast aah, skulle nog inte vara några problem att somna nu heller..

Jag vill ha färskpressad apelsinjuice eller yoghurt; jag är sugen på något men finns ingenting hemma som jag vill ha. Äsch nu ska jag fortsätta deppa för mig själv här. Eller i duschen!

Hörs i morgon istället.


- Inte mycket eller.

Så, nu är jag äntligen hemma !! Haha, eller var hem en stund efter jobbet och försökte ta reda på vad alla skulle göra ikväll, men det slutade med att jag åkte en stund till Camilla. Kom fram till vad vi skulle äta i morgon, då vi ska laga mat och kolla på melodifestivalen. Sen nu är jag här igen.

Nu ska jag kolla på resultatet på let´s dance. Skriver senare

- Tur att man har lätt att somna.

God morgon, har sovit max tre timmar i natt. Första timmarna låg jag bara och vred och vände på mig sen när jag äntligen trodde att jag kunde somna så började katten leka rövare så då var det bara att vara vaken i några timmar till. Sen klockan 07.23 i morse, då kollade jag sista gången på klockan så någongång efter den tiden somnade jag; härligt! Så den här dagen kommer jag säkert somna bara jag hinner hem från jobbet.

Men får se kanske hittar på något annat att göra än att sova ikväll. Får väl passa på för det här är den enda lediga helgen på länge. Nästa lediga helg är den sjätte till sjunde mars. Så en månad kvar. Bara att ta till vara på den här.

Men nu ska jag borsta håret.

- Huvudvärk; igen!

Huvudvärk, måste bero på vädret. Eller vi säger det i alla fall. Funderar på att ta en dusch och sen gå och lägga mig och glo på någon film, och så lär det ju bli. Om jag ska vara pigg och vaken i morgon då jag ska jobba så behöver jag mina x antal timmar sömn.

Har inte gjort ett skit idag. Suttit hemma framför tv:n och tyckt synd om mig själv. Fast jag har varit duktig och tvättat en maskin med kläder, men mindre duktig då jag fortfarande inte orkat hänga den; så då har jag en sak till att göra innan jag kan gå och lägga mig.

Men vi hörs, God natt!


- ...

Vad ska man göra en dag som denna? Någon idé??

(Går inte ens att ladda upp bilder på bloggen för tillfället....)


- Nu räcker det

Hej hej !

Känner på mig att det här kommer bli den segaste dagen på hur länge som helst. Är inte min grej att vara utomhus när det snöar och är dåligt väder och nu är det snöstorm ute. Så det blir inte mycket bättre än att sitta framför datorn, tv:n och kanske tvätta lite. Usch nu är jag less, det räcker med snö nu!


- Hypokondriker, inte jag i alla fall!

Händer inte mycket mer än såhär idag. Imorgon ska jag försöka hinna med lite grejer däremot. Lyckades duktig som jag är (egentligen inte mitt fel..) sätta mig i något hemma hos Mandy och Micke igår så är ju tvungen att tvätta. Men det var jag i behov av i alla fall så det var inte ett så extremt stort problem. Annars händer det nog inte så mycket i morgon heller.
Ska ta det lugnt med handen, då det helt plötsligt har blivit något fel på den. Och jag orkar inte mera, har alltid och då menar jag verkligen hela tiden ont någonstans. Hypokondriker, fast jag har ont på riktigt. Äsch bara att stå ut. Någon gång i framtiden lär jag ju vara helt frisk, inte idag bara!

Nu ska jag i alla fall bättra på lungorna lite, ska röka!

Hörs i morgon :)

- Blått, nej svart :)

jag lyckades, nu är alla länkar i menyn och överallt svarta istället för blåa :) Jag är en bra en jag :) haha

Nu väntar duschen :)


- Vart är du ??

Så snodde ett recept av Axa och det blev kanon. Även fast jag som vanligt tycker att det blir godare när Axa lagar maten. Men helt klart godkänt blev det nu när jag gjorde det själv i alla fall. Alla var ju nöjda och glada och det är väl det som är huvudsaken.
Försöker även få tag på Axa, helt utan framgång. Som vanligt när jag verkligen vill prata med någon. Så ska försöka en sista gång innan jag går in i duschen.

Kvällen blir lugn, Andra avenyn och en tidig kväll hade jag tänkt mig. Men får se, brukar ju lätt ändras det där. Men ut ska jag inte i alla fall då det börjar blåsa riktigt rejält nu, bara snön som fattas (eller inte snö på marken för det har vi mer än gott om men att det snöar. För det ska det göra om jag har förståt det hela rätt..). Och eftersom att det ska bli/är dåligt väder så tänker inte jag vara ute i onödan.

- semla med Camilla

Handlat, sprungit runt på min gamla skola i flera timmar och letat lärare men helt utan framgång. Nu kom Camilla över på en fika eller det var ett tag sedan. Så sitter och pratar skor för tillfället, för det är ju något som jag alltid kan prata om :P

Ska börja med maten alldeles strax, skriver mer senare.


- Oops I did it again.

God morgon, är lite stressad. ska åka in till Tierp; handla och prata med en gammal lärare. Ska även hämta Mandy för hon ska också fixa lite grejer och behövde skjuts. Bara det att jag skulle hämta henne typ för fem minuter sen . Oops! haha

Återkommer.

- Fan för det här.

jag skrev ett låååångt inlägg, Blogg.se förstörde allting . Nu är jag less och det blir inte mer än såhär idag. Hoppas på bättre uppdatering imorgon (idag!!) Förlåt ;)


- Kissie och Amir

Nu är det dax för sängen, hade tänkt kolla på Ashberg (stavas?) och se vad Kissie och amir har för vettigt att prata om.
Har en dag kvar att jobba innan jag är ledig igen. Nästa vecka så blir det grymt mycket jobb, eller dom närmaste två veckorna så är det mycket jobb. Men det är bara att vara glad, ska ju egentligen inte gnälla över att man får jobba; inte alla som får det!

Men hörs i morgon, god natt!

- Märks med tiden

Slutat jobbat och sitter och gör ingenting. Har pratat med Mandy om Lilla tierps händelser, inte för att jag fick veta så mycket . Förut ringde vi varann bara när det hade hänt något roligt, och kände att vi var tvungna att ringa och skvallra för varandra. Nu ringer min telefon så pass ofta (att Mandy ringer menar jag!) så att den blir varm så nu hinner vi aldrig bygga upp någon hög med skvaller. haha

Pratade även med Camilla en stund. Och hon gör så att jag blir jättesugen på att börja plugga igen. har ju sökt en utbildning, tänk om jag inte kommer in. Vad ska jag göra då istället? Fortsätta jobba, fortsätta leta en bra utbildning som jag kan tänka mig. Den som väntar får se.


- Det slutar aldrig.



För ungefär en vecka sedan, har snöat mycket mer sen dess. Och jag har ledsnat för länge sedan. Men idag är det inte så kallt i alla fall (tre minus ca.) om man jämför med igår då det var runt 20 minus. Usch.. Jag vill ha sommar, sol och värme och det är nu! Om det ändå kunde sluta snöa nångång.

Jobba idag, får hålla mig inomhus i alla fall, vilket är positivt.
God morgon, föresten :)