Hemma igen .

Fick höra att Carola och Andreas Johnsson ska vara med i melodifestivalen också - inte intressant, men ändå.

Har i alla fall kommit hem efter shoppingturen i Uppsala nu, handlade inte så mycket. Två tröjor från Gina Tricot, en tröja till Syrran från H&M som hon ska få när hon fyller år. Och sen köpte jag en film "Ciao Bella", har ju sett alla filmer jag har nu typ 5 gånger och börjar tröttna. Och eftersom att jag kollar på minst en film om dagen så måste det ju inhandlas några nya då och då :)

Men i alla fall så köpte jag även en Björn Axen sånn där volymgrej - kommer inte ihåg vad det heter. Men ni förstår säkert. Måste ju ha lite volym i håret - ser ju helt dött ut och det är inte såå kul.

Idag är det i alla fall min tur att laga mat - ska bli hokifilé (tror det hette så - är någon slags fisk). Och jag har ju blivit kung på att fixa fisk sen jag började jobba på restaurang :) skojskoj.

Men nu ska jag ner, diska och börja med maten . men vi hörs - hoppas jag :)


Melodifestivalen

Nu längtar jag till melodifestivalen börjar, vet inte varför - jag brukar inte ens titta på det. Men ska försöka göra det i år. Bara det att det är så många delfinaler och grejer så att hur jag än gör så missar jag minst en - brukar vara så :/

Kollade i alla fall upp vilka som skulle vara med i årets delfinal igår.

I Göteborg är det:

E-Type & The Poodles
Christer Sjögren
Face-84
Velvet
Michael Michailoff
Brandur
Suzzie Tapper

I Västerås är det:

The Nicole
Andra generationen
Rongedal
Sanna Nielsen
Lasse Lindh
Alexander Schöld
Ola Svensson

I Linköping är det:

Frida feat. Headline
Patrik Isaksson
Caracola
BWO
Ainbusk
Mickey Huskic
Therese Andersson

I Karlskrona är det:

Sibel
Daniel Mitsogiannis
Fronda
Calaisa
Nordman
Linda Begntzing
Charlotte Perrelli

Det är typ 10 artister/grupper jag ALDRIG har hört talas om !!

Men nu ska jag till Uppsala med Ronja !!


Körkort :)

Såå tråkig dag, har gjort det mesta som jag hade planerat i alla fall, har tvättat & diskat. Varit till Mormor och Morfar och till kyrkogården och tänt ljus med syster. Men sen då - ingenting. Har kollat på "Boog & Elliot" med pappa - totalt sjuk film. Första filmen som jag kollar på med pappa och han lyckas hålla sig vaken :) satt och skrattade i varsitt hörn av soffan ..

Me har även hjälpt syrran att plugga till körkortet. Och då kom jag på en ganska intressant grej - haha, jag kan ingenting. Fattar inte hur jag lyckades med körkortet. Eller mycket kan jag ju. Men kommer ju inte ihåg nått med bromsträckor, stoppsträckor & reaktionssträckor bl.a. Men får ju träna lite extra nu när hon håller på att kämpa till sig ett. Bra om hon får körkort, för då slipper jag köra hela tiden - då blir det hennes tur att skjutsa mig var jag än vill :)

Missade även seriepremiären av "Gossip girl" igår som jag planerat i tre veckor att jag ska se . Men men sånt som händer får väl försöka kolla upp när reprisen går istället.

Men nu ska jag duscha .

och helt plötsligt blev det vinter

Usch, vaknade idag och kollade ut genom fönstret och det var mer snö än det varit samanlagt under hela den s.k vintern. Hoppas bara att det försvinner "fortare än kvickt". Hatar snö - men vet ju i alla fall en som är glad.

Pishile är helt galen, först skulle hon inte ut för det såg väl otäckt ut eller någonting. Men när vi tvingade ut henne, eftersom att hon var helt galen inne och rev grejer från hyllor och fönster, så var det hur kul som helst. Sitter inte still en minut, kryper runt i snön och anfaller den hela tiden. Såå sööt!!

Idag ska jag i alla fall först till kyrkogården och tända ljus med syster, efter det ska jag till Mormor och Morfar och gratta Mormor som fyllde år igår och sedan till Farmor och hämta mina benvärmare :)

Känns som att det har varit hur mycket födelsedagar som helst i år redan, men nu är det bara syrran och tobbe kvar inom snar framtid sen dröjer det ett tag - tror jag i alla fall. Eller många som fyller år men ingen jag grattar :) snälla jag !! haha

Nee, nu är det dax att diska, tvätta och tigga cigaretter av syster :)

Pishile.

Bang bang orangutang - nu är det onda borta

Kollade på sämsta filmen som jag sett igår tror jag - "Bang bang orangutang" totalt värdelös . Han kör på sitt eget barn så barnet dör och blir lixom inte ens ledsen. Helt sjuk film.

Nu är det bara nio timmar kvar sen är jag ledig 5-7 dagar - såå skönt . Ska väl inte klaga, men det känns som att det var skit länge sedan jag var ledig.

Men i alla fall, Camilla ringde och väckte mig i morse, eller nästan väckte mig - vid halv elva nånting. Frågade om jag ville följa med på deras studentkryssning, ganska skoj men får se hur det blir . Blev ju tillfrågad att åka till Hede också, och har nog inte råd med allting. Men får se kanske har köpt en lott och blivit miljonär till dess :) inte för att jag tror det, men möjligheterna finns ju :) haha

Nu vaknade syster så nu ska jag ner och dryga mig innan jag ska gå till jobbet .

Uppdatering kommer sen .

55 000 kronor

Kom hem efter åtta timmars arbete och 40 minuters pratande med Mandy :) Trevligt, känns som det var en evighet sen jag träffade henne sist. Antagligen bara för att vi träffades varje dag i typ två veckor sen började det dö ut mer och mer.

Men i alla fall så kom jag hem - öppnade posten, hade fått ett årsbesked från Swedbank (mitt sparkonto) och Mamma snodde det och läste och blev galen. Trodde inte jag hade gjort av med så mycket pengar som jag tydligen hade. Typ 15 000 kronor på ett år. Låter kanske inte så mycket. Men vad har jag för utgifter? Inte ett skit. haha . Men det är 15 000 kronor från kontot sen har jag även tjänat runt 40 000 kronor, och vart är dom pengarna då? Borta!! Måste ta och skärpa mig nu asså!!

Nej, nu ska jag leta upp syrran - tigga cigg. Sen bär det av till duschen för att duscha bort allt pizzaflott :) haha

Ha det bäst :)

Jag vill ...

Nu är det kallt ute igen, eller det ser kallt ut ialla fall för det är is och lite snö. Jag vill ha sommar, sommar, sommar och det är nu... Men verkar ändå inte få som jag vill ;/

Nu är det bara en timme kvar sen börjar jag jobba, och jag har sprängande huvudvärk så är inte så sugen på det - men blir väl tvungen. Fast huvudvärken kanske kommer att gå över. får hoppas på de .

Ändrade planer

Jag som skulle städa som bara den i morgon, blev till att jobba istället. Men fungerar det också. Bara det att jag verkligen var inställd på att vara ledigt, ta det lugnt och städa. Men men sånt är livet - kan inte ta allting förgivet :)

Har i alla fall varit hos Axa och kollat på "Andra avenyn" blir så jävla irriterad när jag kollar på den serien, men har samtidigt blivit beroende ut av den. Endel karaktärer är ju bara för mycket, hur dom betér sig - ÅÅÅHH!!

Ska alla fall gå och lägga mig och kolla på "The girl next door" för typ tredje gången nu.. Måste köpa några nya filmer, mina är såå nötta . Bara det att man aldrig har tid, ork eller pengar till det :/ Men någon gång i framtiden ska jag skaffa en bunt i alla fall :)

God natt!!

igår - idag - imorgon

Har varit och hälsat på Angelicas moster, morbror och kusin idag . Alltid lika sjuka i den familjen, garvar bara man tittar på dem . haha

Nu har jag precis kommit hem, beställt pizza som jag ska bjuda familjen på. Anledningen till att jag ska bjuda finns inte, men jag var sugen och då blev det så. Fattar inte hur jag kan bli sugen på det när jag jobbar med pizza två dagar i veckan, men så är det i alla fall.

Ikväll händer inte ett skit, ska nog bara kolla på tv och ta det lugnt idag med skulle jag tro - men det lär märkas .

igår somnade jag i alla fall vid 00.00 (tolv noll noll) skönt, hämtade Mamma och Pappa vid halv tolv . så slapp jag sitta vaken och vänta på att jag skulle hämta dom ..

Imorgon är det i alla fall bestämt att jag SKA städa - usch ser ut som fan i mitt rum och speciellt i min garderob :) haha

1-50.. fördröjer tiden


1. Hur gammal är du om fem år? 24 år!!

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Tobbe, Axa & Syrran .

3. Hur lång är du? runt 170 cm skulle jag tro

4. Vilken är den senaste filmen du sett? Känd från TV

5. Vem ringde du senast? Ronja

6. Vem ringde dig senast? Ronja ringde en signal

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? Men gaah, hur långt var inte det då. Men förkortat så stod det typ att hon skulle fixa sig och att vi måste hitta på något snart.

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Ringa

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Inget av det

10. När såg du senast din pappa? Vid 18.00 ungefär

11. Vilken ögonfärg har du? Gröna

12. När vaknade du i dag? 11.45

13. Vilken är din favoritjulsång? Lyssnar inte på det, bara när Mandy nöter för fullt.

14. Vilken är din favoritplats? Sängen

15. Vilken plats föredrar du minst? eehm inte vet jag, många ställen.

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Inte en aning har inte planerat så värst mycket.

17. Vad skrämde dig om natten som barn? Spindlar, mörker och myror :)

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? När jag pratade med Ronja skrattade jag, men kommer inte ihåg varför :S

19. Hur stor är din säng? 120 cm.

20. Har du stationär eller bärbar dator? har ingen, men mamma har en bärbar.

21. Sover du med eller utan kläder på dig? I t-shirt

22. Hur många kuddar har du i sängen? 6-7 stycken

23. Hur många landskap har du bott i? ett..

24. Vilka städer har du bott i? Ingen .

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor. eller det beror väl på, ute vill jag ha skor, inne strumpor och när jag typ duschar, badar, sover etc vill jag vara barfota.

26. Är du social? Olika :)

27. Vilken är din favoritglass? Gammaldags vanilj .

28. Vilken är din favoritefterrätt? cheesecake - gott som fan .

29. Tycker du om kinamat? Bästa :)

30. Tycker du om kaffe? Nej, inte vanligt men är det något special så brukar de vara gott.

31. Vad dricker du till frukost? inget, äter inte frukost men kan dricka vatten.

32. Sover du på någon särskild sida? Nej.

33. Kan du spela poker? Ja, inte så svårt.

34. Känner du någon med samma födelsedagsdatum som dig? Ja, eller känner och känner.

35. Kan du några andra språk än svenska? Nej, inte ens engelska.

36. Har du någonsin åkt ambulans? Nej.

37. Föredrar du havet eller en bassäng? En bassäng om jag MÅSTE välja för det finns fiskar i havet.

38. Vad spenderar du helst pengar på? Onödigt skit.

39. Äger du dyrbara smycken? Haha nej.

40. Vilket är ditt favoritprogram på teven? Andra avenyn

41. Sover du med gosedjur? Nej!!!

42. Vad har du för ringsignal? "Heaven" just nu.

43. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Ja i en kartong i garderoben

44. Vad har du närmast dig just nu som är rött? En lapp från www.112INK.se siffrorna 112 är röda.

45. Kan du byta olja på bilen? Byta vet jag inte, men jag kan fylla på :)

46. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nej, jag är laglig :)

47. Läser du dagstidningen? Ja nästan varje dag ...

48. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Mix megapol, NRJ eller Rix fm . vet inte .

49. När var du i kyrkan senast? Jadu, var nog när min kusin döpte sig för nått år sedan.

50. Vad var det senaste ordet du gogglade? Jag kommer inte ihåg vad ordet var men det var nått Mamma sa åt mig att goggla .. hmm...


misslyckande

Lördag - varit hemma hela kvällen - Skönt ... Har kollat på "Känd från Tv" på Tv4film. Helt okej, har inte sett den förut, men nu är det också gjort :)

Tjatade på syrran typ en timme förut att hon skulle följa med till Tierp för att jag ville ha pistagenötter - var såååå sugen på det. Och till slut följde hon med efter att jag mutat henne med en film.. Haha Inte för att jag hade råd med det, men det blev så i alla fall. Men sätter oss i bilen - åker till Konsum och jag typ springer till nötterna och fixar en påse med syrran kollar på filmer.

...Då kommer jag på att jag inte hade plånboken med mig - vilket misslyckande.. haha . Men som tur är så bor ju min vän Ronja i Tierp så då bar det av dit så jag lånade pengar av Basse för att jag skulle få mina nötter, och istället för en film blev det en semla för syrran.. Men billigare för mig blev det ju i alla fall .

Nu sitter jag bara och väntar på att Mamma och Pappa ska ringa för att få skjuts hem, men dom verkar inte ha tänkt i samma bana som mig. Men hoppas i alla fall att dom ska ringa snart, så jag kan gå och lägga mig snart.. Trött som fan ....

Ingenting speciellt

Idag har jag varit med Axa och Tobbe i Uppsala, var först på "Öppet hus" på Linnéskolan för att kolla in Axa :) sen bar det av till Max för lite frukost och därefter till Teddys lägenhet, sen Rusta och Ikea . Och jag köpte bara galgar - känner mig så himla duktig som inte köpte massa onödigt krimskrams^^ som jag har en tendens att göra jämt och ständigt :)

Ikväll blir det lugnt för min del, har fortfarande ont i huvudet efter gårdagens vin . Även fast jag inte drack så mycket, men vin får jag ont ändå ut av . Satt hos Axa och Tobbe, spela yatzy, kollade på tv (Lets dance), spelade plump med Tobbes föräldrar och åt Tacos . Riktigt skoj . skönt att bara kunna ta det lugnt också - även fast jag kanske gör det ca 4 dagar i veckan :P haha

Ska skjutsa Mamma och Pappa om 40 minuter nånting sen efter det funderar jag på att hyra film eller något liknande , men märks vad jag gör . Ville hyra med syrran men hon varken vill eller orkar, sitter och deppar, har väl anledning att göra det nu (igen kanske man ska säga). Men ofta det är jobbigt att kolla på film. Och för den delen så hade hon bara träffat honom 7-8 gånger och senast för typ 6 år sedan. Men ska väl inte klandra henne, hon har väl rätt att vara nere som alla andra - allvarliga saker händer ju.

Dagens .....

Dagens humör: Glad som bara den, helt utan anledning tror jag.
Dagens mående: Bra fast trött i benen efter arbetet :/
Dagens borde: Städat mitt rum.
Dagens frisyr: Uppsatt så det inte blir massa hår i maten
Dagens smink: NMascara och solpuder
Dagens klädsel: jobbet: svarta jeans & vit t-shirt. hemma: mukisar (med hål i) och en adidas munktröja
Dagens planer: Se klart på sista delen av "Supersugen"
Dagens längtan: Att Pappa ångrar sig så jag får sova hur länge jag vill i morgon
Dagens fundering: Mycket.
Dagens mat: Snitzel med pommes
Dagens onyttiga: Snitzel med pommes :)
Dagens bästa: Att jag blivit utsedd till världens sämsta "pizzakartongsvikare" :) + att jag fått lön :)
Dagens sämsta: eeehm
Dagens ord: inget speciellt tror jag .
Dagens omgivning: Massa folk man inte känner .
Dagens vill ha: Ingenting tror jag ( och det är ovanligt när det gäller mig) men en mazda 6 skulle ju inte sitta helt fel förstås .
Dagens måste: SOVA !!!

Axa & jag

Imorgon ska jag vakna tidigt, pappa har mutat mig för att han behöver hjälp och då måste jag vara väken klockan 08.50 senast. Jag som var så lycklig för att jag skulle få min första sovmorgon på två dagar (haha verkligen synd om mig). Men i alla fall sen ska jag göra bokföringen till Mamma - hatar, men måste vara snäll någongång ibland också.

Men i alla fall i morgon kväll så ska jag umgås med Axa - skojskoj. Dricka vin, äta mat (om vi får för oss att vi har råd) och kolla på tv.. mysigt :) Det känns som det var år och dár sen sist vi gjorde något annat än att spela yatzy :) haha.. men det är kul det med ;)

Nu ska jag i alla fall titta klart på "Supersugen" eftersom jag somnade ifrån den igår och sen ska jag sova mina timmar som jag behöver - känns som jag inte sovit på en vecka. Jag måste lixom ha 10-12 timmars sömn varje natt annars är jag skittrött. Och inatt (mellan tisdag och onsdag) sov jag bara 7½ timme (synd om mig)..

Men nu ska jag dra - ha det bra alla :)

Synd om mig .

40 minuter kvar sen är det bara att ge sig ut i stormen. Konstigt egentligen, kollade ut genom fönstret nu och det blåser ingenting men när jag var ute för 15 minuter sen då blåste det som bara den, då var det storm - på riktigt.
Men men, sånt är livet - det är ju sista dagen jag jobbar den här veckan så är ju bara att stå ut och gå dit .

Äsch skulle bara tycka synd om mig själv lite ...

Allt & ingenting

Har jobbat hela dán helt slut i benen och fötterna och huvdet med för den delen. Ska vänta till "Fråga Olle" börjar så ska jag gå och lägga mig och kolla på tv och efter det blir det film - "Supersugen" som jag fick hem idag med posten :) skojskoj .

Har varit en snabbis hos Farmor och Farfar efter jag slutade jobba, med mamma och pappa . Så fick jag prova mina benvärmare hon stickar åt mig - dem blir jättefina och röda . Får även ett par bruna när hon är klar med dom röda .

Fick extrapengar idag på jobbet på grund av att jag jobbar i mina privata kläder. Och för att jag råkade ha sönder min tröja jag jobbar i.. Tur att man har snälla arbetsgivare :)

I morgon blir i alla fall sista dagen att jobba den här veckan - skönt :) plus att det blir lite pengar då - men det har jag ju redan gjort av med på telefonen jag impulsköpte :) men den är bra - nöjd som bara den .

Men nu ska jag dra .

Sommartid i Januari

Vaknade klockan 09.30 i morse av att klockan ringde, och precis då när jag stängde av den kom jag på att den går på sommartid så klockan var egenligen bara 08.30 och jag blev omedelbart trött som fan igen och skulle somna om och sova en timme extra men det gick så klart inte.. Så nu sitter jag här, klockan är bara tio men jag har redan varit vaken i 1 ½ timme, känns så onödigt att vakna 3 timmar innan jag börjar jobba - även fast jag inte behöver, men nu är det gjort .

Har bråkat med Pappa om min katt idag, som antagligen kommer att avlivas. Hon hade anfallit min kusin igår, som är två år eller någonting. Jag vet att det är fel, och man kan inte ha en sånn katt som anfaller barn. Enligt Pappa så hade katten typ hängt från hennes ansikte med klorna och typ ätit upp halva ungen - fast ja, han överdriver. Men jag även att hon (katten) inte direkt är väluppfostrad - hon är helt galen. Så nu får vi se hur det går - får väl hoppas på ett mirakel och att hon blir en snäll och söt lite katt som bara sitter och ser söt ut - fast det vet vi nog alla som träffat henne att det miraklet kommer inte att inträffa... Men det märks .

Nu ska jag byta om - hörs :)

Efterlängtad om jag hunnit

Nu har jag fått min efterlängtade telefon, eller jag hann väl inte längta så mycket eftersom att jag beställde den igår - tycker om netonnet, det gick fortare att få telefonen än jag väntat mig.

Men blev tungen att köpa ett memorycard för jag fick bara plats med tre låtar - så nu måste jag köpa det ganska fort om jag ska kunna överleva mina promenader till arbetet ...

Syrran har köpt min gamla, och hon är bra konstig. För det första så har hon haft sin telefon i två år ungefär och hon vet inte än hur den funkar, allt hon kunde vara att svara, ringa och skicka/ta emot meddelanden. När hon skulle ställa om klockan etc. så frågade hon om hjälp. Haha och nu när hon har min gamla, vaaaa, då frågar hon hur man svarar och lägger på. Det lär man sig för fan på två minuter av att bara kolla på telefonen.

Har varit hos Axa idag, spelat Yatzy, kort och fotboll, varit barnvakt åt hennes kusin Izabelle (tror hon stavar så). Axa sparka bollen på mig när vi spelade fotboll och jag höll på att dö, den var inte ens hård varken bollen eller skottet men fan vad det sved på låret.. Var även ut och gick en stund men det blåste och var så kallt att vi var tvungna att ge upp och gå hem..

Imorgon är det jobb som kallar igen (två dagar) känner inte att jag vill, men är sugen på mat (har ätit två pan pizzor idag) men vill ha riktig mat eller vad man ska kalla det - kanske oxfilé med pommes - mmm vad gott :) Bästa med att jobba på restaurang :)

Men nu blev det i alla fall bestämt att jag ska tillbaka till Axa och umgås en kvart innan jag ska hem och sova som bara den för i morgon är det ju bara för mig att vakna tidigt eftersom att jag börjar klockan 12.00...

Ha det bra allihopa :)

Ny telefon och konstig familj

Fick för mig för några timmar sen att jag ville ha en ny mobil och nu har jag fixat en.. Beställde från netonnet. Så nu väntar jag bara på att syrran ska köpa min som jag haft ett halvår.. Hatar telefoner, man tröttnar precis när man lärt sig hur den fungerar.. haha

image62


Har i alla fall gjort några bra saker idag som att tvätta, baka sockerkaka, lagat mat och städat efter min otroligt extremt rumsrena katt... Hatar henne just nu. Och det gör pappa med eftersom att hon pissade bakom honom så att det rann ner på han.. Fast det var ju lite roligt med, för fan vad vi skrattade..

Har även kommit fram till att min familj är konstig.. Igår låg pappa och sov på soffan medan mamma satt och kollade på tv och jag lagade mat. Så frågade jag mamma om någonting som hade med maten och göra och pappa vaknar och säger "Bodybuilder" (eller hur det stavas).. Haha och vi frågar vadå? och han svarar "Nej, på tv:n".. Haha totalt störd asså. Samma Mamma för några veckor sen, låg hon och sov och vaknar mitt i ingenting och skriker "Kom in".. haha vadå kom in, det var ju inge där!!

Störda, undrar vem jag brås på eftersom att jag är så smart :) haha

Mandy & Linda

Mandy: Men vaaaa

Linda: Vad???

Mandy: Vad vad???

(lite prat)

Mandy: vadå vad vad??

Linda: Men vaaaaa?

Två timmar senare (Mandy sitter och sjunger)

Linda: Men vaaaa

Mandy: vad?

Linda: Vad vad?

Mandy: Vadå vad vad?

Mandy: Ja du ser....

Totalt meningslösa samtal vi har med varandra...

Skratt-irriterande

Jag har blivit utsatt för något väldigt hemskt, min syster har slutat prata med mig - gud så hemskt . Så jävla barnslig, hon är 22 år och betér sig som en 10-12-åring. Kan inte göra annat än att skratta för det är roligt.. Hon ber mig om hjälp samtidigt som står och hånar, klagar och klankar ner på mig och tror tydligen på fullt allvar att jag ska säga "Ja, min kära syster det är klart jag vill hjälpa dig. Jag älskar när du är dum i huvudet och är allmänt elak. Kom så går vi och får det överstökat med det du vill ha hjälp med" - totalt konstig. Haha

Tror på att jag ska det. Men eftersom att jag sa nej, så slutade hon att prata med mig. Så varje gång jag säger nått till henne så svarar hon "jag varken lyssnar eller pratar med dig" dubbelmoral eller vad ska man kalla det. Hon svarade - alltså pratade hon med mig och eftersom att hon svarade så är det ett bevis på att hon lyssnade:) Så jävla rolig den där människan alltså.

Inte för att jag lider, det är bara skönt att slippa höra henne gnälla på allt och ingenting . Längtar till den dagen hon får jobb och flyttar härifrån. All lycka på färden - min kära syster :) *asgarv*

Nej, nu ska jag äta mat och sedan bär det av till Tierp för att äta semla med Alexandra - mums :)

Mår som man förtjänar :)

Usch, blev sent och för mycket att dricka igår - märker av det nu . Är inte bakfull så men huvudet håller på att sprängas .. Tycker synd om mig själv . Men ikväll blir det i alla fall lugnt som det är planerat i alla fall, Bingolotto och vatten - tänker jag köra :)

Kom hem vid 05.15 i morse och skulle smyga som fan, men fick för mig mitt i allt att jag skulle hälsa på syrran, fast jag ångrade mig som tur var eftersom att hon inte ville umgås med mig (sa hon idag), fast så full var jag då inte när jag kom hem. Jag var bara väldigt pigg - helt plötsligt. Så bestämde mig i alla fall för att kolla på några avsnitt på OC men somnade efter ungefär 2 minuter - så var nog trött ändå :) haha

Nu ska jag bara försöka få tag på alla sen ska jag kolla på dom avsnitten jag inte kollade på igår på OC. Sen är det dax att vinna pengar igen :) haha

E.M.D - All for love .. Dagens mest nötta :)


Pappa, Öl & Irritationsmoment no 1.

Börjar väl med en tyst minut för Milton.. Sötaste Milton :) Men han får det nog bättre får man hoppas :)

Sen så aah, blir så irriterad på folk som tror dom kan behandla andra hur dom vill. Dom tror inte dom gör något fel, men vaa! Tänker dom ett steg längre så borde till och med dom fatta - men tydligen inte.. Man förstår när det är dax att ge upp, eller om man inte är välkommen. Kan dom inte bara inse .

Har i alla fall fixat öl och vin och grejer till ikväll - så det ska bli roligt, bara vi kommer på någonstans vi kan vara. Vill inte vara här i alla fall eftersom att Pappa fyller år och hela min nyktra släkt ska vara här . Eller alla är väl inte nykterister men endel av dom i alla fall...

Grattis till Pappa i alla fall . Jag var snäll och gav honom 4 smörgåstårtor :) haha dom var inte så stora men det var snällt av mig i alla fall tycker jag + att han fick två filmer av mig, mamma och Angelica - "Boog & Elliot" och en till med Clint Eastwood (eller vad han heter/hur det stavas)..

Har ordnat sig lite till med jobb i alla fall - jobbar några dagar med Mamma, under två veckor i februari - lite extrapengar i alla fall - alltid trevligt .

Shayne Ward - If that's ok with you 
&
The red jumpsuit apparatus - Your guardian Angel

 dagens mest nötta :)

Äsch .

Idag är jag sysselsatt typ hela dagen - pappa fyller år i morgon och jag ska baka och göra smörgåstårta :) skoj skoj . Ska även försöka få tag på Alexandra "Axa" Nyberg. Som jag försökte med igår utan framgång .. Men får väl se om jag lyckas ...

Uppdatering kommer ......

I huvudet på Gynning ..

Kollade på "I huvudet på Gynning" i gårkväll. och så jävla sjuk hon är. När hon skulle vara barnvakt åt en åttbarns-familj. Den ena flickan bränner sig och när hon säger att det gör ont svarar Carolina: Tyvärr kommer du att få leva med i resten av ditt liv. fy fan vad jag garva vilken snäll barnvakt. Och gav dom kalla köttbullar och kall falukorv för att göra dom glada.

Trodde jag var sämst med barn, men det finns tydligen dom som är värre :)

Men men....

idag är det i alla fall jobb som väntar.. Börjar klockan tolv och jag vill ha skjuts för att det spöregnar ute och jag tycker synd om mig själv :/ Men Farmor svarar inte så funderar på att ringa Mormor men får se. Har en timme till på mig att fixa skjuts i alla fall.

Bättre än ingenting

Fixade till det där med jobbet i alla fall, så nu har jag bara fem lediga dagar av sju i veckan - känns skönt att veta att man har ltie inkomst i alla fall, och inte bara massa utgifter :) Inte för att jag jobbar mycket (16 timmar i veckan) men det är ju i alla fall bättre än ingenting .

Varit till Tierp idag och köpt garn som jag ska förmedla vidare till Farmor som ska få göra benvärmare till mig :) ska bli trevligt, blir billigare att köpa garn än färdiga sådana .

Har även hjälpt Mandy med sitt "nya hus" så nu är det fins där med, eller massa grejer kvar men det mesta är färdigt och på sin plats i alla fall .

Har fått min OC-box idag - så glad :) (säsong 3) så nu ska jag nöta den hela natten, eller det kan jag inte borde väl vara pigg i morgon när det är första dagen på nya jobbet.. Längtar ....

Perfekt :)

Kollade på "Singing bee" så jävla roligt, att människor inte skäms . Jag kan inte heller sjunga men inte fan ställer jag mig upp och sjunger då . Han som vann var ju en av dem värsta - lät som han precis hade kommit i målbrottet - haha .

Har i alla fall fixat ett någorlunda jobb - ska dit och prata i morgon så får man se hur det blir sedan. Men alltid bättre än ingenting . Och det är så pass nära så det räcker om man vaknar 20 minuter innan man börjar jobba.. Plus att man kan det mesta så det blir inte så ovant... Skoj, skoj - längtar redan . I morgon klockan 12.00 gäller det :)

Mandy har blivit bestulen

Namn: Linda
Piercingar: Neej!!
Tatueringar: Inte det heller .
Längd: runt 170 cm tror jag
Skostorlek: 39/40 nånting - olika .
Hårfärg: Mörkbrunt för tillfället .

Random...
Är du kär i någon: Ja, om min katt räknas :)
Önskar du att du bodde någon annanstans: Inte just för tillfället, eftersom det inte finns någon inkomst, men hade jag det så aah!!
Tänker du på självmord: Vilken fråga, nej .
Tycker andra att du är attraktiv: Kanske ska fråga "andra" då!!
Dricker du: Ja, det mesta.
Använder du droger: Nej, och om jag gjorde skulle jag verkligen skylta med det här .
Vilket shampoo använder du: Olika, det som jag känner för, för tillfället .
Vilken parfym använder du: Paris Hilton för tillfället .
Vad är du rädd för: Spindlar och malar .
Gillar du att tvätta: Det är väl inte det roligaste .
Gillar du Berg-och-Dalbana: Nej, usch hatar karuseller .

Hur tidigt stiger du upp: För det mesta mellan 10 och 12 .
Gillar du att slåss: Haha, neej inte min grej det där .
Vad ska du göra ikväll: Titta på tv och duscha .
Är du seriös: beror på vad .
Vad är du allergisk mot: Mycket men ingenting jag kommer på/vill tala om här .
Var har du ont: I huvudet och på benet .
Använder du hårspray: Ibland, om jag vill fixa håret .
Kan du stå på händer: Haha nej, och har aldrig kunnat .
Kan du göra volt: Nej ...
Favorit serie: Andra avenyn.
Håkan Hellström eller The Ark: The Ark om jag måste välja .
Salt eller socker: Salt .
Gillar du ketchup: Bara ibland .
Är du glad nu: Nej som vanligt .
Var du glad igår: Ehhm en liten stund .
Känner du nån som jobbar på sjukhus: Japp .
Vad dansar du till: Musik om jag någongång skulle få för mig att dansa .
Stockholm är: Sveriges huvudstad :) haha
Göteborg är: Underbart - längtar ;)
Kan du sjunga: Nej, haha och försöker inte heller .
Mer värt än guld: Vänner och mina katter :)
Spaghetti eller makaroner: Spagetti, makaroner blir bara klumpigt .
Ett land jag helst vill besöka: Egyptien och Japan .

Senaste...
Film du hyrde: Knocked up / på smällen
Film du köpte: Oc säsong 3 (men har inte fått hem den än).
Låten du lyssnade på: Enrique Iglesias - (den där pingpong)
Låten du hade på hjärnan: Samma - störande .
Låten du laddade ner: Simple plan - shut up
Personen du ringde: Mandy .
Tv program du tittade på: Lilla Jönssonligan (fast det är inte ett program, men kollade på Bridezillas innan)
Personen du tänkte på: Jadu, många som snurrar runt där uppe .

För eller emot...
Långdistansförhållanden: Emot
Utnyttja någon: Emot
Självmord: Emot
Teenage smoking: Spelar ingen roll .
Att använda droger: Emot
Sex före äktenskap: För.
Köra onykter: Emot
Förhållanden: För

Favorit...
Mat: Potatisgratäng (håller kvar det Mandy sa)
Låt just nu: Celine Dion - Alone
Sak att göra: Sova :)
Sport: Fotboll om jag måste välja .
Dryck: Vatten och Öl
Kläder: Mjukisar :) bästa som finns .
Film: Säger väl hmm . eeh . Knocked up för den va bra :)
Bil: Mazda 6 :)

Har du nånsin...
Gråtit över en pojke: Har väl alla ?
Gråtit över en flicka: Haha, inte vad jag kommer på nu, men har jag säkert, men säger som Mandy - inte på det sättet
Ljugit för någon: Javisst haha Mamma speciellt :)
Varit i slagsmål: Nej, inte min grej att slåss .
Blivit arresterad: Nej :) stolt !!
Gånger du varit kär: ....en gång säger vi ...
Hjärtan brustit på grund av dig: Inte vad jag vet i alla fall .
Tjejer/killar du kysst: Vem håller koll?
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Några gånger kanske .
Ärr du har på kroppen: 3-10 nånting har itne räknat .

Senaste...
Bok du läste: Det ska bli ett sant nöje att döda dig - Magdalena Graaf
Personen du fick mail av: Massa reklam och sånt .
Personen du fick brev av: Brev ?? hmm . Måste väl varit Madde .
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Igår, idag varje dag .
Saken du köpte: Oc säsong 3 :) så lycklig .

Svammel :)

Tråkiga Lördag . Fast kan väl egentligen inte klaga så extremt mycket eftersom att jag inte är ett dugg sugen på att göra något. Det enda som intresserar mig just nu är att hitta ett jobb - inte för att jag har några framgångar direkt .
Klart att man vill träffa kompisar och sitta och prata och bara vara men det är skönt att vara hemma och bara vara också .

Igår var dagen då jag inte ville något annat än att sitta hemma, titta på tv och vara för mig själv . Men så blev det inte, men ska inte klaga för jag hade roligt i stort sett hela kvällen . Gjorde av med massa pengar jag egentligen inte har. Eller kanske inte kan säga så, menar bara att jag inte har något jobb alltså ingen inkomst och därmed inte har råd att göra av med pengarna jag har på struntsaker. Fast det mesta jag köper är väl strunt, det jag anser som viktigt är inte ett dugg viktigt om man tänker efter - cigaretter kommer i alla fall på första plats :) och det är väl inte så viktigt . Det enda som är viktigt egentligen då är väl bensinen, men det är väl lika onödigt det med egentligen för jag kör aldrig bil för att jag ska göra något som är livsviktigt, bara för att hälsa på folk, göra av med pengar på massa skit etc etc. Men det är väl sån jag är, så får väl leva med det .

Men eftersom att jag "glömde bort" "sköt upp" min "degardag" igår så kom den så klart tillbaka idag, lika trött och bara vill sova . Försökte göra det bästa av det, så jag åkte till Shell och köpte en Bingolott för att påbörja min "degardag" - gick som smort (vann en hundralapp) men sen gick det över alltihopa och jag ville hitta på något så stack till Mandy en timme. Blev bara en timme eftersom att hon skulle till Gävle med Tomme, Evelyn och Marcus för att äta på Max eller va det va. Men sånt är livet, blev mest bara massa svammel så säger God natt!!

Alltid hon, hon ,hon

Blir så less på allt, allting ska gå efter hennes regler och hon kan aldrig ge någonting i gengäld. Vad man än säger så är det fel och hon är alltid sur och klagar på allt. Kan aldrig vara glad och bara vara snäll och hjälp en om man ber om något. Säger att hon ska göra allt men det händer inte ett skit, längtar till den dagen hon flyttar härifrån så man slipper ha henne i närheten varje dag.

Träffar henne hellre en gång i månaden (max) än varje dag. Skulle vara så skönt att veta att man inte hade henne här. Att man kunde ta kontakt när man själv ville istället för att vara tvungen att ha kontakt på grund av att hon är så nära inpå. Så less på att alltid behöva ställa upp, för att det är såå synd om henne. Men det är fan mer synd om mig som får stå ut med henne .

Bara för att hon känner att hon själv är så bra så betyder inte det att alla andra är sämst, men enligt henne är det så . Hon lyssnar aldrig på vad man säger och drar istället konstiga slutsatser som hon blir skitförbannad över. Även fast ingen har sagt något i närheten ut av det hon blir arg över .

Trött på henne - FLYTTA!!!

Gårdagen

Precis vaknat, trött som fan . Kom hem vid halv tre, tre någon gång inatt - har inte full koll . Alltid lika roligt att träffa dom där människorna, alla är hela galna på olika sätt. Skulle lätt kunna åka dit och bara sätta mig i ett hörn och titta på :) haha Men som vanligt så kommer folk med idiotiska kommentarer som förstör. Och en person förstörde hela skiten - tål han inte .

Fast det var ungefär så det gick till, var inte på topphumör igår, eftersom att jag var så himla trött. Men hade roligt i alla fall :)


Dålig dag kanske

Kan inte klaga på att jag inte har någonting att göra, för det har jag bara jag vill. Men är inte sugen på att göra något. Skulle helst bara vilja sitta inne och dega hela dagen. Men samtidigt så vill jag ut och hitta på något eftersom att det inte händer så speciellt ofta att man gör något nu för tiden . Och man får väl passa på medan man har tid, när man inte har något jobb . För när man har lyckats skaffa det, så är det itne så säkert att man kan göra vad man vill och när man vill.

Pratade med Mandy och hon och Evelina skulle dricka eller nått fast dom inte hade något att dricka, men det blir väl så att jag följer med dom :) blir nog skoj, för dom två har ju tendensen att liva upp stämningen :) haha

Men nu först så ska jag duscha, fixa mig och försöka hitta kläder som jag känner för att ha på mig . fast det är ett problem och det kommer att ta tid, så här har jag inte tid att sitta kvar och nöta .

Duktig

Känner mig så duktig. Vaknade vid åtta i morse, ganska konstigt eftersom att jag somande vid fyra - men pigg var jag i alla fall . Så var jag ute och gick i en timme och efter det så duschade jag, diskade, bakade och dammsög :)

Nu försöker jag hitta en låt som inte verkar finnas :(


Celine Dion - Alone

jobb ??

Dålig fantasi och allt, det har jag i alla fall . Lyckas inte komma på något ställe där jag kan söka jobb. Och kommer jag på något och ringer så finns det inga lediga platser där endå - så egentligen så kan jag lika bra strunta i det känns det som nu i alla fall . Någon som har en idé?? Blir så trött på det här ...

Ring, ring .

Vaknade klockan åtta i morse sur som fan för att det var någon som vägrade lägga på luren, ringer man och ingen svarar efter max 10 signaler så lägger man på.. Men den här personen var inte som alla andra och nötte från det jag vaknade 26 signaler och. Ofta jag skulle få för mig att gå och svara på typ 18 signalen . ÅÅh så jävla sur jag blir, hade planerat att jag skulle sova ut idag men blev inget av med det.

Fick mina kläder jag hade beställt igår och så blev jag sur på grund av det också, även fast man beställer den storleken man har och samma storlek på allt . Så är några grejer stort som fan endel grejer är skitsmått och ingenting är perfekt. Men det skiter jag i för orkar inte hålla på att skicka tillbaka, så det får ligga i garderoben och ruttna som alla andra kläder :)

Igår gjorde jag ganska mycket saker för ovanligheten skull, först var jag och klippte håret - blev kort, men ganska fint. Träffade Mandy och umgicks med henne några timmar, träffade även fia . Sen så följde jag med syster till trafikskolan - roligt att träffa Krister :) han är så rolig . På kvällen så blev det en tur till Ronja där vi tittade på tv, åt kladdkaka med grädde och pratade jobb .

Problem

Man vet inte vad man ska göra . Man försöker hjälpa men vet inte vad man ska göra eller vad man ska säga. Känns som att allt man gör blir fel, även fast det kanske inte är så. Man försöker göra det bättre för personer i sin omgivning genom att visa att man finns men det spelar ingen roll, för man vet inte hur man ska beté sig.

Man ska finnas för alla, man måste ställa upp och ja, det är väl självklart men det blilr bara problem. I alla fall i min umgängeskrets. Träffar man någon mer än den andra blir det bara problem, man försöker göra det bästa av situationen - sen så är det bara att hoppas på det bästa..

Varför ska problem göra så att det uppstår nya hela tiden för . Räcker det inte med ett eller egentligen inte ens ett . men det är max tycker jag men det tycker tydligen inte omgivningen. Vet inte hur man ska beté sig överhuvudtaget.

aupair

Så himla roligt, nu har jag i alla fall sökt jobb - i Norge. 13 stycken, fanns hur många aupair-jobb som helst. Hoppas, hoppas, hoppas !! :)


Smittad .

Känner av halsen som inte klarar av mina andetag - det tjuter och gnisslar vet inte vad det låter som. Och ont gör det med, när man sväljer. Hatar det här, kommer säkert bli sjuk nu. Hoppas att det stannar vid förkyld . Eller egentligen bara vid halsont, men har kommit på att jag redan överstigit det stadiet, just nu hostar jag, har ont i halsen och huvudet och öronen + att jag är snorig. Hatar att vara förkyld.

Känns som jag är riktigt jävla bakfull, men om det ändå var problemet så hade jag mått skitbra - eller inte.

Ska bara påpeka att det är Mandys fel.....

Blev väckt klockan sju i morse av katten som var hungrig, hatar när hon gör sånt väck någon annan för fan...

Fast nu ska jag kolla på tv och sova..

Britney vs. Kevin

Läste någonstans att Kevin Federline vill göra så att Britney Spears inte ska få träffa barnen överhuvudtaget längre. Men hur jävla fel är inte det egentligen, media har gjort så att det är Britney som är den "onda" utav dom två. Att hon knarkar, dricker och göra massa konstiga saker. Men hur snäll och perfekt är Kevin då? Innan dom två träffades så var hon hur "normal" som helst, och då skrev media bara massa skit om honom och hur dåligt det skulle gå för Britney bara för att hon var gift med honom.

Men hur kan han ha lyckats fått vårdnaden utav barnen? Tycker inte att deras barn ska stå ut med honom heller, han är fan inte ett dugg bättre än Britney. Att folk inte kan inse det. Hur mycket skit har inte han bakom sig då? och ofta han är guds bästa barn just nu då, han har säkert hur mycket skit som helst som han håller på med nu men bara det att det inte är viktigt just nu tycker medierna . För nu lägger dom ner all tid dom har på att hitta skit om Britney.

Jag tycker inte om Britney och vill inte att det ska verka som om jag försvarar henne men jag tycker inte om Kevin heller som ni kanske förstår. Och jag fattar inte hur han kan lyckas få allt som har barnen att göra att gå igenom. Han är fan lika dålig som hon är - när ska dom inse??

Kopiera & svara själv.

En liten sammanfattning av året 2007

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja det gjorde jag säkert, men ingenting jag kommer på just nu.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Haha nej, det gör jag aldrig . vet inte ens varför jag ska ha några för egentligen.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej..

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej eller ja, men vi stod inte varandra jättenära, men hon betydde.

5. Vilka länder besökte du?
Haha räknas Åland :)

6. Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008?
Nja jag vet . den va svår

7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
Nej!!

8. Vad var din största framgång 2007?
Största framgång - haha att jag fyllde år . inte vet jag!!

9. Största misstaget?
Ganska många är det nog.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Nää inget speciellt

11. Bästa köpet?
Den va svår, har inte köpt något som är speciellt

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Bensin och cigaretter

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Absolut!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?
Ingen vad jag kommer på nu

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Som vanligt tror jag

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Umgåtts mer med vissa personer.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Umgåtts mindre med vissa peronser ;) haha nää vet inte.

18. Hur tillbringade du julen?
Med familjen och släkten.

19. Blev du kär i år?
Nej eller jo!! ;)

20. Hur många one night stands?
-

21. Favoritprogram på TV?
 Andra Avenyn helt klart

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Jag vet inte .

23. Bästa boken du läste i år?
"Bakom stängda dörrar"

24. Något du önskade dig och fick?
Kanske

25. Något du önskade dig men inte fick?
Kanske de me då

26. Årets bästa film?
Har sett så många bra filmer i år.

27. Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
Inget speciellt antagligen för jag kommer inte ihåg.

28. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja det finns det väl alltid?

29. Hur skulle du beskriva din stil år 2007?
Som vanligt. Mjukisar :)

30. Vad fick dig att må bra?
Mycket

31. Vem saknade du?
 Några stycken

32. De bästa nya människorna du träffade?
Har inte träffat så många nya människor som jag har kontakt med . Men det finns alltid roliga människor som man träffar på .

Meningslöst inlägg

Hade planer på att åka till Mormor och Morfar idag och gratta Morfar -. som fyller år . Men orkar fan inte, eller får se hur det blir ikväll. Men känner mer för att umgås med någon rolig person än att sitta hos Mormor och Morfar med halva släkten, vara trevlig, fika och le . Inte min grej det där :) haha

Dj Crawford - Henrik Larsson (Dagens mest nötta)

Frisören

Fixat tid hos frisören och bara för att jag har gjort det så har jag blivit osäker på hur jag ska klippa. Hade tänkt klippa upp det bara först, men nu vet jag inte längre. Någon som har en idé??


Orka

Jag hatar folk som addar en på msn bara för att . Vad är meningen med det? sitta och skriva med någon man inte känner??

Ofta det är roligt att adda någon man inte känner bara för att sitta och skriva helt oväsentliga saker, som ingen bryr sig om? Nej!!

Blir så less på sånna människor, vad fan tjänar det till? Vill man nu göra så för att skaffa kompisar, bete er normalt då då i stället, för alla är bara allmänt dryga och frågar om totalt sjuka grejer som inte spelar någon som helst roll för den personen..

Orka med dom - Nej!!

Nyårsbilder



Underbara, så jävla roligt vi hade !!

(Mandy du får dina kort någon dag, om det är något du vill ha :)

Dagen efter

Trött som fan har sovit ungefär två timmar i natt, eller i morse var det i och för sig . Men trött är jag .

Var hemma hos Mandy och Henke igår skitkul, fram till 2 ungefär sen dog alla ut, eller Henke och Tobbe gick och la sig i sängen, Axa på hundarnas madrasser och så sov dom. Jag och Mandy därimot gick ut med hundarna i ungefär tre timmar och pratade och skrattade och nyktrade till - skoj skoj .

Ska kolla på film nu, är trött så jag håller på att dö. Hade tänkt duscha men finns nget varmvatten riktigt ännu så får vänta någon timme för att det ska fungera som jag vill att det ska . Blir nog Micke och Molle 2 för min del nu i alla fall.

(Kommer lite bilder inom kort .)