Tisdag


Nu efter ett antal försök så har jag lyckats beställa min telefon :) En Samsung soul .. får se vad man tycker om den då. Har även beställt telefonen till syrran som hon skulle ha en sony ericsson nånting.. Och ett minneskort, inte för att jag vet om jag behöver, men bättre att skaffa ett nu direkt än att försöka hitta på precis det som man ska ha när man insett att man behöver ett. 

Mamma är som vanligt arg över att jag bara behåller mina telefoner som jag köper i ett halvår.. Fast egentligen så förstår jag ju, men tröttnar gör jag fortare än kvickt :P haha

Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig och kolla på tv .

God natt !

Tisdagkväll


Sitter hemma och lyssnar på Agnes - On & on..

 

Och Lady Gaga - Just dance...

 

Väntar på att Idol ska börja, så jag kan kolla på det och sen sova för att vakna upp imorgon och jobba igen .. men bara två dagar sen är det ledig helg igen - skönt . Får se hur det blev med Church street på fredag, eftersom att det blev kris med pengar för alla . Men jag vill verkligen så det är väl bara att tjata så att "folket" ger med sig :)

Nu ska jag slå flugor så jag kan sova i fred sen :/

Hörs .

Tisdag


vaknade tidigt i morse så har hunnit med att göra
mycket - skönt faktiskt .

Skjutsade in mamma till jobbet så att jag fick bilen för mig själv idag.
Och så hem och tillbaka med till tierp med syrran som
skulle lämna massa papper om sjukskrivning.
Sen hem och efter det till Axa och umgås lite med henne .

Nu sitter jag i alla fall hemma, har även varit duktig och
diskat - då våran diskmaskin har gått sönder igen.
Det är typiskt för varje problem som kommer med
den så hittar vi på en bra lösning som fungerar kanon
men då hittar den på nya problem bara men nu
är den helt paj^^ så får köpa en ny inom snar framtid
får jag hoppas på .

Har även städa och plockat lite i mitt rum (behövs verkligen). Har kastat massa blommor (tre stycken!!) som jag har tröttnat på. Kan inte det här med blommor antingen dör dom för att dom inte får något vatten eller så dör dom för att dom får för mycket vatten.. hur ska man veta vad som är rätt eller fel då.. Finns bara en enda blomma som jag har som
överlevt livet hos mig (bilden) och det är jag stolt över :)

Har i alla fall även hunnit påbörja min "önskelista" till jul (ganska tidigt men det är Ronja som vill ha, fick ju ingen förra året så hon tyckte jag skulle vara ute i god tid i år..) men bara påbörjat ...

Men nu ska jag fortsätta plocka lite här inne, innan jag hinner tröttna på det igen ...

Hörs .

Måndagkväll


sitter och väntar på att tiden ska gå så att det blir sent snart . Eller egentligen är det ganska sent (i alla fall för mig) så att min katt blir trött och vill komma in och sova med mig . Men det verkar ju som sagt ta ett tag så får sysselsätta mig ett tag framför datorn istället .

Sitter och funderar på óm jag ska beställa telefonen är såå sugen på att göra det men samtidigt så vill jag vänta till Syrran har bestämt sig, men får se min ork på att vänta har säkert gått över imorgon och telefonen blir beställd i alla fall ;)

ledig imorgon och inbokad hos Axa, får se vad som händer och vad som ska göras. Är ju som jag skrev förut i stort behov av att städa i mitt rum då det börjar se ut som ett bombnedslag här inne. För när jga jobbar så kommer jag hem, kollar på tv, pratar med syster eller sitter vid datorn och då blir det bara så att när jag känner att jag vill sova så kastar jag alla grejer jag har på mig och allt annat också (haha) runt omkring mig helst på golvet ser det ut som . Men ska försöka bättra mig, för fatta mycket tid det går åt till att plocka undan egentligen, och det hade inte behövts om man gjort det ordentligt från början . Nu börjar jag låta som mamma och då tänker jag ge upp det här och gå och ropa på mina katter istället .

Hörs .

Måndag


Vaknade i alla fall en aning piggare än vad jag var igår . Känner att jag skulle behöva städa, men så pigg är jag inte. Och jag har min egen tillåtelese att INTE behöva städa idag eftersom att jag jobbar och ska cykla härifrån om en halvtimme .

Skulle behöva en reflex också, men sånna fanns det tydligen inte här.. Inte där jag letar/har letat i alla fall . Eftersom att det är kolsvart när jag ska cykla hem och jag är rädd att jag ska bli påkörd :) men har ju överlevt två gånger innan utan reflex så får satsa på det idag ocså. Bara jag kommer ihåg att köpa en när jag är någonstans där dom har .

Men nu ska jag kolla om det är någonting "sebart" på tv en stund . Sen ska jag bara fixa håret och sticka .

Hörs .

Söndag


Sitter hemma, kom hem för en halvtimme sen ungefär från jobbet . Och hade planer på att beställa min telefon . Men eftersom att jag ska beställa den samtidigt som syrran ska beställa sin och hon (,mamma & pappa) inte är hemma så blev det -  ingen telefonbeställning idag - får vänta .

nu ska jag ta alvedon och dricka några liter vatten, titta på tv och sova och hoppas på att jag vaknar utan huvudvärk imorgon när jag ska jobba ..

Men först ska jag duscha och det ska göras nu innan jag somnar :)

Hörs .


Lördag


Sitter hemma och väntar på att det ska bli något bra på tv :) Satt och tänkte, att för typ tre år sedan så skulle jag ha panik om det var lördag och jag satt hemma och inte gjorde någonting . Bara tanken på att alla andra kunde ha roligt utan mig -  haha, pinsamt ju ... Nu tycker man istället att det är hur skönt som helst, att få gå och lägga sig tidigt och få sova länge :)

Men men, alla ändrar väl sig och sina vanor ..

Men nu ska jag kolla på Sing a long .

Hörs

Fredagkväll


Galet trött och har funderat i snart två timmar på att gå och lägga mig i sängen istället.. Men det har inte riktigt blivit av men nu är det dax alldeles strax . Orkar knappt hålla upp ögonen verkligen bränner ...

Jobb i morgon känns inte så lockande i och med att jag känner mig helt död just nu, bara att hoppas på att man blivit en aning piggare efter att man sovit .

Skulle även beställa min mobil idag men kom på att jag måste vänta tills jag fått räkningarna på kläderna jag beställt så jag får lite koll på ekonomin igen ..

Sen så har ju pappa hittat en bil också som han tyckte var bra, till och med så jag var lite intresserad och det är ju ganska svårt att få mig intresserad av bilar då jag är extremt kräsen . Men får se hur det blir - roligt lär det bli om det går igenom i alla fall . Men fattas fortfarande några tusen, men det kommer pappa att få den stora äran att lägga ut så länge i så fall :)

men nu ska jag sova .

God natt!

Fredag

har varit vaken i 6 timmar nu .. och dagen är så seg, känns som att klockan skulle vara typ tre eller fyra men inte då !!

har i alla fall fått mina filmer idag.. :) Irene Huss - Guldkalven & Eldsdansen.. Så nu har jag något att sysselsätta mig med några dagar framöver .

Har även funderingar om jag ska köpa en ny telefon, vet fan inte vad som är problemet med min. Man pratar i några minuter med någon sen hör dom inte mig längre även fast både jag och den jag pratar med har full (nästan full) mottagning och det är en aning irriterande .



((Den här funderar jag på - men får se hur det blir..))

Torsdagkväll


fick sluta tidigt idag (tidigare än vanligt). Åkte därifrån vid åtta och var hemma ungefär tio minuter senare.. Skönt !!

Kommer hem och får syn på syrran med största bandaget.. Och hon kan fan aldrig hålla käften. hon har pratat oavbrytet i typ en timme - jobbig jävel .

Har fått mina sista kläder som jag beställt nu i alla fall.. 2 par jeans . Men hade ju tänkt att jobba i ett par av dom.. Men fick problem då ett par är jättesköna och finare än dom andra och därmed vill jag inte jobba i dom. Medan det andra paret är helt osköna och jobbiga och inte lika fina. Men tror även att jag inte kommer orka jobba i dom osköna - dagens i-landsproblem :) haha

Men nu ska jag ut och ringa mandy och se om hon är vaken .

Hörs .

Torsdag


Var in till syrran igår. och hon är ju såå rolig -
det enda hon gjorde en timme som vi var där
ungefär det var att röka. 9 cigaretter på en timme !!
det är fan extremt .

Men får se om hon fick komma hem idag eller
om hon skulle operera sig igen idag..
men det lär väl märkas när jag kommer hem från jobbet .

Fattar inte det var världens minsta hål -
som att man stuckit en nål in i handen
ungefär en halv cm.
och så så stort bandage..

var i alla fall till gränby igår efteråt och
hittade en jacka som jag ville ha :)
jag som aldrig hittar jackor men nu tog det tre
minuter så hittade jag "den rätta"..
Men det märks att inte jag köpt jacka på ett antal år.
Skitdyrt - mamma ba: det får du räkna med ! äsch, 1400 kronor för en jacka ..
Men jag orkade inte bry mig, fick vara grinig med min nya jacka !!

Men nu ska jag hitta min tröja sen ska jag röka .

Hörs ..

Onsdag


Blev inget hämtande av syrran idag heller då hon blev tvingad att stanna ännu en natt för att hon kanske blev tvungen att göra en ny/till operation i morgon igen :/

Men skulle i alla fall in och hälsa på henne idag efter att Mamma slutat jobba och då är det bara att tjata sen så att vi åker till Gränby också !! :)

har varit till Tierp och satt in pengar på kontot med då syrran ringde hem i panik och kom på att hon hade massa räkningar som inte var betalada, och jag hade ju som vanligt alla pengar hemma istället för på kontot .. Men nu är det ordnat och nu ska jag städa klart det sista som blev kvarlämnat efter att jag tvättade mina fönster och bytte gardiner igår ..

Hörs .

Tisdagkväll


Blev inget Uppsala och hämtande av syster då hon blev beordrad av personalen på Akademiska att stanna kvar en natt till.. Men inatt skulle hon få en egen sal inte få sova i korridoren som hon fick göra natten som var :)
men ska in i morgon och hämta henne och springa en runda på Gränby om hon orkar - för det vill jag och även mamma som skulle köpa nya skor.. Själv vill jag ha nya jackor en till vinter och en höstjacka om jag hittar någon.

Fick ett paket idag med bl.a. en höstjacka (trodde det var en vinterjacka när jag beställde). den var skitfin, brun/grå/svart-rutig, satt perfekt . Men... så var den typ 3/4 ärmar - haha så kändes lite onödigt så får hitta på någt annat, nytt istället.

har i alla fall varit duktig, tvättat fönster, tagit ner min gardiner i väntan på att Mamma ska sy klart mina nya som jag ska ha. Och så har jag sorterat tvätt och hängt in i garderoben :)

Men nu väntar jag bara på att Mamma ska prata klart i telefonen och sy klart mina gardiner och sen på att reprisen av Andra Avenyn ska börja så att jag kan sova sen.. Imorgon blir det tidig uppgång - 06.30!! fast jag har inte fått reda på varför jag ska upp så tidigt än, det är Pappa som kom med någon "smart" idé - så det är väl bara att vänta och se .

Hörs !!

Tisdag


Sitter hemma och vaktar telefonen i väntan på att syster ska ringa hem och försöka övertala mig att hämta henne på sjukhuset . Opererade sig i morse vid åtta tror jag det var, sen har vi inte hört något mera, inte jag i alla fall :)

Väntar även och hoppas på att jag ska få mina kläder som jag har beställt. Då jag skulle behöva dom innan torsdag eftersom att jag beställt byxor som jag ska jobba i.. Dom jag har nu råkade jag riva sönder lite grann  igår, eller ena fickan sitter löst nu men blir det kris så får väl mamma den stora äran att sy tillbaka den :)

Men nu ska jag göra något annat ..

Hörs .

Måndagkväll


Var duktig idag och gick till jobbet, fast såklart fanns det en baktanke med det hela och det var att jag då skulle få skjuts hem :) Tur att syster min ställer upp såhär för mig nu när det är kolsvart ute när jag slutar jobba och jag aldrig kommer ihåg att köpa reflexer ...

Men i alla fall så skulle Mamma och syster till Uppsala till något sjukhus för att kolla handen efter att hon hoppade in i ett plommonträd och fick en kvist i handen i Lördags .

Så när jag hade jobbat klart så ringer jag hem, inget svar. Ringer syster, mobilsvar och så ringer jag mamma och äntligen någon som svarar och så fick hon komma och hämta istället. För min olycksdrabbade syster (haha) blev inlagd på sjukhuset i väntan på operation - haha så jävla typiskt henne, det hade kommit vätska i skenskidan eller skidskenan eller vad det hette :S Men egentligen så är det väl inte roligt utan synd om henne, men bara för att det är hon och så typiskt henne och så dum grej som hände så blir det roligt :)

Men i alla fall så har jag beställt två filmer idag - dem två sista Irene Huss-filmerna. Kom på att jag var tvungen eftersom att jag gick med i någon "klubb" och då var jag tvungen att köpa för en viss summa för att inte få betala filmerna jag fick när jag gick med i den. Så då kom jag på att jag skulle göra det idag ...

Men nu ska jag duscha..

Hörs ..

Måndag


Jobba idag, och jag känner mig så pigg på det..

Har inte gjort ett skit, förutom i lördags då vi firade Mandy... Igår gick jag bara och segade hela dán, kollade på Andra Avenyn som hade säsongspremiär ...

Har fått någon jävla fluginvasion i mitt rum.. Varje kväll blir man typ tvungen att gå med flugsmällare och slå sånna där i typ en halvtimme - kanske dax att stänga balkongdörren ;)

Äsch, hörs .

Lördag


Sitter hemma och har "världstråkigt" i väntan på att Mandy ska ringa och tala om att det är "fritt fram".. fast nu börjar jag ledsna på att sitta här.. Men får väl hitta på något skoj här hemma udner tiden, bara det att mamma vill sova och pappa sover nog redan och syrran ska sova snart för att hon ska jobba i morgon .

Så blir väl även problem med skjuts hem om inte annat .. men får väl hoppas på det bästa .

Men nu ska jag sysselsätta mig med något annat .

Hörs .

Fredag


Har varit hemma hos
Ronja och kollade på en
film vi hyrde "The hottie & the nottie" - ganska värdelös egentligen
eftersom att man förstod efter fem minuters tittande vad som skulle hända.
Eller vi satt och gissade och vi gissade rätt på det mesta så :)

var i alla fall inte kvar så länge, eftersom att jag känner att jag är trött
som fan och bara vill sova - fast det är ju ganska vanligt .
Men kanske hjälper om man sover ut två - tre dagar rad
får se hur det blir nu i alla fall får hoppas på det bästa .

Imorgon är det i alla fall planerat party - Jag och Mandy.
Vet inte om det kommer någon mera men vi får väl göra
det bästa av situationen bara haha :)

men nu ska jag ropa på Pishile, bädda sängen och
titta på en film om jag orkar .

hörs i morgon !!

Fredag


Så nu är texten ändrad, datan är lagad eller inte lagad men han har fixat antivirusprogrammet och grejat lite så hela datan skulle bli snabbare (sa han, men det har jag itne märkt något av - men får väl vänta och se)..

Har i alla fall varit och hälsat på Mormor och Morfar idag och pratat en stund med dom, händer ju inte så jätteofta så dom blir ju i alla fall glada när jag kommer :)

Men nu ska jag duscha medan det finns varmvatten .

Hörs .

(nöjd, nu Evelyn - eller fortfarande för litet??)

Torsdag


Nu, efter två timmar sittandes framför datorn och letandes efter ett par jeans som jag ska beställa för att ha att jobba i - nu, har jag hittat dom. Plus massa andra grejer, jeansen jag beställde gick på typ 300 kronor (spelar inte så stor roll, ska ju ändå bara ha dom på jobbet) men sen blev det mera grejer för sammanlagt typ 2000 kronor. och det är inte bra, men det är som vanligt när jag sitter och leker på "fel" sidor :)

Har kommit på att Torsdagar är INGEN bra tv-dag då dom visar Höök på ettan, Lyxfällan på trean och Vem kan slå Filip och Fredrik? på femman - SAMTIDIGT!! och det stör mig som fan eftersom att det är ungefär dom enda programmen som jag överhuvudtaget vill titta på.. Så nu missar man typ 70 % av alla programmen istället bara för att jag zappar hela tiden :P

Men nu ska jag röka sen ska jag kolla på film och sova .

Hörs

(Evelyn, har inte orkat/haft tid att ändra storleken på texten ännu.. Men om jag ska vara ärlig så tycker jag inte texten är så extremt liten. Men ska ändra den för eran skull :) )

Onsdag


Dagen till äta har mest tillbringats med Mandy (som fyller 20 år idag - grattis) . Vi har gjort allt som vi normalt brukar göra då vi umgås (och det är inte varken mycket eller roligt egentligen...) och lite till . Först så var vi i alla fall till Högbergs och hälsa på gamla lärare och snackade skit med dom ett tag, Mandy drack även kaffe som hon (den otacksamma fan..) kastade bort och skyllde på att det var äckligt . Gjorde även massa andra tråkiga grejer, var på systemet och handlade upp lite mer än hälften av mitt presentkort .

Efter några timmar med Mandy så åkte jag i alla fall hem och och gav katterna medicin och grejade och sedan bar det av till Axa för att umgås en stund även med henne innan dagen tog slut som den har gjort nu..

..Så dax att sova, om man lyckas eftersom att kattjäveln^^ är galen...

Hörs - god natt !!

Tisdag




((Enda kortet jag har på oss två tror jag - de "så kallade" födelsedagsbarnen))


Slut på jobbandet för idag och ledig i morgon . Ska bl.a fira Manys födelsedag (även min om man frågar Mandy, eftersom att hon anser att vi fyller 40 år i morgon, alltså 40 år tillsammans. bara det att jag fyllde för två månader sedan)..

Men då kom ju jag på den smarta idén, att om jag fyller år så vill ju jag ha presenter. och eftersom att det bara är Mandy som tycker som hon tycker så är det bara hon som får köpa present till mig - men det lider inte jag av. så om du läser det här nu mandy så förväntar jag mig något riktigt fint, för det är ju inte varje dag två personer fyller 40 år :)

Nu ska jag i alla fall duscha, känner mig lite stressad eftersom att jag ska vakna tidigt på min lediga dag :'( men det är mitt eget fel.

Äsch har inte tid med det här .

Hörs..

Tisdag


Jag älskar att vakna av ljudet av krossande porslin samtidgt som jag känner att jag får jord i ansiktet var 10 sekund ungefär . Eller inte, det är Sten som inte kan låta bli mina saker ... Speciellt klockan halv sjuk på morgonen och man är tvungen att gå upp och mota ut henne ur rummet bara för att hon ska inse att hon ska ge upp. och man vet att man får sova ett x antal timmar till men går man upp ur sängen så kommer man inte kunna somna om - älskar verkligen sånna dagar ...

Imorgon fyller
Mandy 20 år och blir mogen nog att få gå på systemet :P och på torsdag så går min prövotid på körkortet ut :) trevlig vecka det här ...

Men nu ska jag gå ut ...

Hörs

Måndag

Helt ensam hemma . Jag som ville ha sällskap till jag skulle ta cykeln och åka och jobba . pappa vet jag inte var han är, Mamma har åkt och jobbat och syrran har åkt till veterinären med katterna .. men ska åka snart jag med så det är lugnt ändå tror jag ;)

Så hinner inte sitta här egentligen (som vanligt) för nu är det dax att fixa håret och hitta alla kläder jag måste ha ...

Så hörs sen .

Söndag


nu är det sent igen (i alla fall för min del) dax att gå coh lägga sig igen . Funderar i alla fall att kolla på "American pie - naked mile" har sett den ett x antal gåner men har ingen anna jag känner för att se just nu så det lär bli den .

Har varit hos Mandy och Micke en snabbis och lämnat två pizzor som hon så snällt tiggt åt sig . Eller hur man ska säga vi bytte, fyra panelgardiner för min del och 2 pizzor för hennes del . Undrar vilken av oss som gjorde det smarta bytet ?? :)

En snabb update, men nu ska jag sova .

Hörs

Lördagkväll


Kom hem för ca 2 minuter sedan efter att jag varit hos Axa och Tobbe och tillbringat kvällen framför deras tv tittandes på "Superhero movie" tror jag den hette och så åt vi american pan pizza - gott satan !! Filmen var i alla fall totalt överdriven och det hände "roliga" saker hela tiden - men den fick en att skratta ganska mycket i alla fall .

Men nu ska jag kolla på Varg . och sova .

God natt


Lördag


Sitter hemma hos Axa och Tobbe och väntar på att dom ska äta klart.. Så att Tobbe kan flytta bilen så jag kommer härifrån :P haha..

Har städat hela dagen känns det som, lovade mamma att jag skulle hjälpa henne att sätda och som vanligt fick jag ta det jobbigaste . Som gick ut på att tvätta duschväggarna och golvet i badrummet medan hon bytte gardiner, dammade och plockade med hennes papper . Helt orättvist...

Ikväll händer inte ett skit, funderar på att åka och köpa ett paket glass och ligga hemma och kolla på film (Varg!!) och äta daimglass . Men får se, vill även hyra film "Patrik 1,5" den verkar skitbra, men skulle tro att den redan är uthyrd om jag lyckas ta mig någonstans där det finns filmer att hyra . Men får se vad som händer .

Nu ska jag kolla runt lite här innan dom kommer tillbaka ner hit och umgås med mig .

Hörs

12 september - 08


sen mitt förra inlägg som skrevs för ungefär 25 minuter sedan har jag hunnit med massor .. Haha bara massa onödiga saker men det är ända många . Har bråkat med syrran för att hon vägrade gå ut och röka och göra mig sällskap, hon anser att jag inte bryr mig om andra personer då hon "faktiskt behövde sova".. Men hur ofta är jag ledig en helg (?) då borde hon vara snäll och göra mig sällskap även fast klockan är 22.00 och hon ska gå upp klockan 06.30 och åka jobba i morgon - men så tyckte däremot inte hon (ganska elakt av mig egentligen - men jag lider inte)..

Har även lyckats spillt ut ett helt glas juice på bordet i mitt rum och därpå fann bl.a min dator, min mobiltelefon, min digitalkamera, en skiva som jag lånat av syrran och min katt . Och alla dessa "ting" blev drabbade - fast inget gick sönder blev mest bara kladdigt. och det blev mest synd om katten :)

På måndag ska vi tillbaka till veterinären med Pishile - då hon ska ta bort sina stygn som hon fick på magen efter operationen/steriliseringen + att vi ska dit samtidigt med Sten (en annan katt) och göra rent hennes (ja, det är en hon!!) öron..

Men nu ska jag beställa lite kläder, duscha och sen ska jag nog kolla på "Hitta Nemo" igen - helt frälst i den filmen . Har ni inte sett den så måste ni faktiskt göra det :)

Hörs .

12 september - 08


Satt och kollade igenom alla bilder jag hade på datorn . (Smakprov) Dom här bilderna älskar jag, ingen aning om varför, men det är väl minnen det handlar om :)






1. Axa och Ronja - 2. Majken (har bytt namn, men vet inte vad hon heter nu) - 3. Axa - 4. Sten (söt hon var där) - 5. Jag, mandy och Axa på nyår, sjunger karaoke (?) - 6. Mandy och jag på studenten (haha, fan vad vi såg ut) - 7. Axa och Mandy (Ronja syns lite bakom) - 8. Min absoluta favorit Mandy och Axa :)

11 september - 08


var som sagt till tandläkaren idag, hade inga hål :) men däremot så var två av mina visdomständer på g och där har jag svaret på varför jag hade så himla ont för någon dag/vecka sedan . men men det är väl sånt man får tåla ..

blev i alla fall färdig tidigt på jobbet idag så var hemma vid tio över åtta och han kolla på nästan hela idol .

Men nu ska jag ringa ronja eftersom att jag inte fick tag på henne igår när jag ringde, eftersom att hon pratade i telefonen redan .

så hörs i morgon .

11 september - 08


sitter och väntar för att tiden ska närma sig halv ett ungefär så att jag kan åka till tandläkaren för att sedan stressa vidare och börja jobba !! Kände att jag ville ändra tid hos tandläkaren men kom på att jag redan gjort det ett x antal gånger så det är bara att kämpa sig dit så är det ju ändå över sedan .

Igår så blev inte dagen som jag tänkt mig men hade ganska skoj ändå, var ju sysselsatt hela dagen i alla fall :) åkte till Uppsala med Mandy för att hämta Micke.. sprang runt lite på Gränby först, hittade inget skoj . Men sen blev det en "drive in" på Max istället och så blev jag arg för att jag inte fick min smält ost som jag hade beställt och betalat för . Men gick ju ändå även fast jag hade sagt till om att jag INTE ville ha lök och tomat på min maxburgare så fick jag det . Så hoppas dom blev arga när dom hittade alla mina rester utkastade på parkeringen och dom var tvugna att plocka upp det med bara händerna .. Haha . blev såå irriterad .

Men men . nu ska jag fixa mig färdig så jag kan åka sen .

Hörs !!

...


så det börjar bättra sig lite, men lyckas inte hitta/komma på koden till hur man får genomskinlig meny, som jag hde förut - så om någon kan det vore jag tacksam om du kunde säga hur man gör - för jag kommer inte ihåg !! Men lyckades med lite andra saker istället som jag inte ens hade tänkt mig från början.

Men nu ska jag kolla runt en snabbis innan jag drar ut och röker för att jag sedan ska kunna sova gott :P

haha . men vi hörs i morgon då jag ser fram emot min lediga dag :)

9 september - 08


försöker förnya en aning och hade det inte fungerat efter att jag nu hade försökt 35 gånger så hade jag gett upp helt och hållet och suttit och surat halva kvällen istället för att jag har återställt stilmallen och alla mina gamla grejer som jag har fixat är helt och hållet borta, men nu ska jag bygga upp den så gott som det går och ser vad det leder fram till . Det fattades bara ett ynka litet mellanslag för att det skulle fungera men det förstod ju inte jag förän jag hade sllitit av mig varenda hårstrå jag hade på huvudet (inte riktigt).. men nu så är headern på plats i alla fall (Gjord ut av
Mandy) och jag blev ganska nöjd men det ska ändras lite grejer här och där i och med att jag inte tycker om den röd/orangea färgen, teckensnittet och lite andra grejer . men uppdatering kommer .

Hörs .

9 september - 08



Usch nu blev jag irriterad, var helt inställd på att One tree hill säsong 5 hade kommit ut (har läst det någonstans) men så var självfallet inte fallet - får vänta hur länge som helst . I november, slutet av november till och med .. hur ska jag överleva - med att inte få veta vad som händer ?? men det är väl bara att stå ut och vänta .

men nu har jag inte ork faktsi att skriva något mera . så det blir allt för tillfället - klart slut ;)

ETT ÅR SEDAN



Igår var det ett år sedan, ganska precis ett år och en dag sen (på minuten) just nu - sen hon gick bort . Kan inte fatta vad tiden går fort, känns som om det skulle kunna vara förra veckan.. helt sjukt !!  Syrran gör inget annat än att prata om det, vilket gör att man inser att man saknar henne fruktansvärt mycket . Även fast man var arg/besviken på henne nästan hela tiden för saker som hon gjorde, man tyckte att det skulle vara så jävla lätt att bara låta bli - men det tar över ens liv . Hon var en av världens mest underbara när hon visade den sidan (hände inte så ofta i och med att missbruket hade tagit över när jag äntligen lärde känna henne) och det är dom sidorna man tänker på nu !!

SAKNAR DIG !!

www.minneavehline.blogg.se

6 september - 08



Kvällen blev lyckad igår även fast allt verkade vara emot oss .

När vi kom till Tierp så kom Axa på att hon hade glömt sitt pass (så ingen öl för hennes del) ..

Kom fram till tåget - Inställt (fick bli bussen istället och den tar ungefär en timme längre)...

Axa och Tobbe hade inget batteri på sina telefoner och jag var smart nog att glömma min i syrrans bil (utan klockan bl.a.)

Träffade på någon jävla gubbe som vägrade sluta prata med oss, som vi fick stå ut med på hela vägen dit ..

Kom fram och fick vårat bord i alla fall (20.15 ungefär).. Tog två och en halv timme ungefär innan vi var redo att beställa . Men det var det värt - så jävla god mat :) När vi hade beställt och ätit hälften så blir det strömavbrott - haha typiskt .. Men det led vi inte så mycket förutom att jag och Axa sprang till Mc donalds och gick på toa och jag och Tobbe fick springa till bankomaten för att ta ut pengar då deras kortdragare inte fungerade ..

Gick därifrån till tåget och väntar en stund innan vi kan gå på . och vem kommer inte om den där jävla gubben som vi inte blev av med på resan dit.. och nu var han bra mycket fullare än på vägen dit så tyst var han ju inte mer än dom få gånger han kippade efetr luft ..

men kom hem vid 00.00 i alla fall så fick lite sömn ...

Hörs !!

5 september - 08



Stressad som bara den och som vanligt när jag inte har tid så går jag och sätter mig vid datorn (avslappning på något konstigt sätt :P) Axa ringde och frågade om jag skulle med till Church Street Saloon i Gävle och äta mat och dricka nån öl kanske . Och ja, det var hur länge sen som helst jag var dit och dom har världens bästa mat - så det är bara att fixa till sig så gott det går och åka ..

Så nu ska jag fixa till det sista och göra vitlökssmör till resten av familjen som ska äta Oxfilé (gott det med).. Men men .

Hörs !!

4 september - 08



Fan vad duktig jag känner mig, har varit ute och joggat/gått med syster.. Det var meningen att vi skulle jogga (hon har tjatat på att jag ska med) men hon orkade inte längre än typ 300 meter (inte för att skryta men det var hon som inte orkade - tror inte jag hade klarat så jättemycket längre men det var hon som stannade först..) så sen gick vi typ 2 kilometer och så joggade vi sista 300-400 m. som var kvar hem .. Jag är såå stolt över mig själv .

Plus att jag cyklade hem i värsta snöstormen först också (egentligen så var det bara motvind men det kändes som snöstorm, för det var kallt och blåste så mycket att jag började backa om jag slutade trampa) från jobbet och så en paus på 20 minuter och sen ut och motionera med syster .

Har fått mina filmer idag också alldeles perfekt dag som jag fick dom, för hade jag fått dom igår hade jag blivit galen eftersom att vi hade strömavbrott hela natten . så nu ska jag kolla på "one tree hill säsong fyra"...

Hörs .

kate Perry



I KISSED A GIRL



3 september - 08



Så nu är det bara en timme och 45 minuter kvar till strömavbrottet och jag känner att jag skulle vilja somna innan det börjar - känns just nu som att jag skulle klara av det men det får väl märkas och se .

Kollade i alla fall på Idol och blev helt besatt av den nya juryn, dom var bäst !! Deras "bedömningar" av hur folk sjöng och såg ut haha - "du ser ut som italiensk ficktjuv" haha verkligen det man skulle vilja höra !!

Men nu ska jag kämpa på och försöka somna inom en och en halv timme - får se om jag lyckas, skulle vara bra att vara helt utvilad en dag när man ska jobba i alla fall :) - god natt !

3 september - 08 (kväll)



Hemma igen efter att ha varit hos veterinären . Pishile börjar i alla fall vakna till liv nu igen efter att hon blev sövd och opererad - usch stackars katt !!

Sitter och väntar på att Idol ska börja, haha så jävla roligt att titta på när det är auditions sen tröttnar man .

har även varit och inhandlat massa tidningar Solo, vecko Revyn, Bild (eller vad den heter) och en till som jag inte kommer ihåg vad det var . Måste ju ladda upp eftersom att det ska bli strömavbrott klockan 23.30 och vad ska man sysselsätta sig med annars ?? Tänkte köpa en ficklampa också men det får räcka med tända ljus ..

men nu ska jag hämta syster .

Hörs !!

3 september - 08



Känner att jag skulle behöva städa och i alla fall komma igång med tvätten inna klockan blir halv fyra . Då jag ska åka till veterinären med Mamma och Pishile.. Men som vanligt så ska jag "bara" göra just det där innan och den här gången blev det att kolla efter jeans på internet eftersom att jag behöver nya till jobbet . Och sen så hamnade jag här av någon konstig anledning ...

Ikväll har jag inte en aning vad fan man ska göra då det ska vara strömavbrott här mellan klockan 23.30 och 04.30 eller något sånt och det är just den tiden man tittar på tv (inte fram till halv fem men där emellan i alla fall..)  .. Igår skulle jag kolla på "Evan den allsmäktige" som jag köpte för någon vecka sen och så fann det bara  text och tal på Franska och engelska även fast edt står på fodralet att det är textning och tal på svenska ... SÅ IRRITERANDE !! så blev "Little man" istället men den är ju bra den med .

Men nu ska jag börja med städningen .

Hörs sen .

2 september - 08



Blev som sagt en tripp till Valbo idag, handlade mycket onödigt som vanligt . Men det jag skulle ha var ju bokstöd (bara om jag köpte lackhyllor och det gjorde jag..) men dom var skitfula och kostade typ 150 kronor styck, och jag behövde 4 stycken - och 600 spänn för skitfula gröna bokstöd med grodor på kändes ganska onödigt . Så fick bli att leta upp ett par gamla dammiga som jag hade hemma istället - men gick ju bra det med ..

Köpte i alla fall två lackhyllor (en lång och en kort..), "murrstrumpor" (haha, vet inte vad dom heter - men syrran kallar dom för det!!), sen blev det typ kattmat och grejer till middagen så det var inte nå specielt roligt :)

Kom i alla fall hem och tvingade syster att "hjälpa" mig att hålla i och så när jag skulle sätta upp hyllorna men som vanligt så spelar jag blåst och låtsas att jag inte kan så hon tar över allting och jag slipper anstränga mig . Men tror även att om jag skulle göra det själv så skulle det inte bli så bra - men nu är det kanon och jag är nöjd !!

Beställde även lite filmer idag bl.a One tree hill säsong 4 och Hitta Nemo (älskar den filmen) och sen blev det två andra som jag inte vet vad dom hette - eller inte kommer ihåg rättare sagt !!
Beställde även lite gardiner (igår) har lixom blivit som besatt av gardiner . Men så använder jag dom en gång och sen köper jag nya nästa gång jag ska byta - haha !!

Men nu ska jag kolla runt lite, titta på tv och sova !!

HÖrs !!

1 september - 08



Segaste dagen i världshistorien precis som jag förutspådde . Och så klart när det äntligen kommer lite folk så är det mellan halv åtta och åtta (stänger klockan åtta!!)...

I morgon är jag i alla fall ledig, ska till systemet med syster och handla öl till pappa och sedan ska jag och Axa dra en tripp till valbo, hon skulle köpa lackhyllor och eventuellt en spegel . Och den spegeln är stor så det är knappt så att båda vi två får plats på vägen hem - men eftersom att jag kör får Axa ta bussen :) haha Nee då, själv så ska jag investera i två lackhyllor och fyra bokstöd - känner för att göra om lite grann nu - var ett tag sen man ändrade något.. Och det är ju inte det lättaste nu eftersom att hälften av grejerna/möblerna sitter fastskruvade i väggen, endel saker har pappa varit så extremt duktig och typ kilat fast så att dom kommer att få stå på samma ställe tills huset brinner upp eller någon slår sönder hyllan eller huset . Men lite går som sagt fortfarande att ändra på !!

På onsdag är det veterinären som gäller med Pishile . Mamma ringde igår och frågade hur och när vi kunde sterilisera henne och det blev på onsdag - och eftersom att hon redan är med barn så blev det en abort också - usch vad hemskt det låter, men så är det i alla fall .. Och sen är det bara att hoppas på att hon blir snäll igen - för nu är hon elak och fräser och skriker och gnäller oavbrutet ..

men nu ska jag kolla på film och sova .

Hörs !!