-


TRÅKIGT! Sova, röka, ??


- Blir aldrig som man tänkt sig.

Hade så himla mycket som jag hade tänkt göra idag, egentligen inget viktigt men tänkte få det överstökat istället för att skjuta upp det som jag alltid gör annars. För så kul är det inte att tvätta, städa, packa och diska, så då tänkte jag att idag fixar jag det punkt slut.

Började med att diska (check!) gick upp för att hämta tvätten, men packade färdigt en kartong istället och då, precis då hittade jag en bok; "Snälla pappa,nej!" tog den och gick och satt mig på altan (kllockan var tre.) vid halv sex reagerar jag på att jag börjar bli hungrig. My good! Fan då hade hela den här dagen också gått då och egentligen inget vettigt gjort istället så har jag läst årets första bok och det redan i maj (tänkte skriva januari!).. Fast jag har ett kapitel kvar det får jag ta imorgon eller nått. För nu ska resten av den här dagen tillbringas framför Ugly Betty säsong tre :)

- Planerna var annorlunda

Sov mycket längre än vad jag hade tänkt. ställde klockan/mobilen på nio för att jag skulle hinna göra allt som jag behöver göra idag. Men glömde ställa in på vilken dag det skulle ringa så istället för nio så vaknade jag vid halv elva. Och det är inte bra. Blir bara trött. Orkar inte.

Ska försöka göra ett ryck och städa lite, diska och tvätta. Får se hur det går.

- Jag är avundsjuk

Hemma efter en massa skjutsande hit och dit. Sitter och myser med Lars-Edgar (Katten!) och funderar på vad jag ska kolla på istället för OTH, vilka bekymmer man kan ha alltså; det kallas I-landsproblem skulle jag vilja uttrycka mig :)

Axas löshår är isatt (åkte till Ronja och kikade och sen blev resten av hela dagen spenderad med Axa och Tobbe.) och det blev grymt fint det också, precis som Ronjas. Speciellt Axas hårfärg, den blev såå fin. Jag är avundsjuk jag vill också. Fast egentligen så trivs jag mycket bättre med kort hår än med långt men jag tycker om känslan att ha långt löshår. Men den här gången så ska jag inte. Har inte råd dessutom!

Men nu blir det sängen. God natt

- Gårdagen

Till ronja igår, Axa var också där. För att fixa Ronjas löshår, färga Axas hår plus att jag tiggde till mig en ny toning av min effekt i luggen/underhåret vet inte vad jag ska kalla det.



Eftersom att Ronja satt in löshåret med microringar och Axa aldrig gjort det så blev jag försökskanin.



Sen var det allvar.



Färdigt! Här ser håret helt underligt ut, konstiga färger och helt tovigt. Men så var inte fallet. Det var klart det finaste och mest verklighetstrogna (säger man så?) löshåret jag sett. Sjukt snyggt med färger och allting.



Tydligen så ville hon inte visa ansiktet, trött kanske.



Färgern på min effekt. riktigt nöjd :)


- Matt Nathanson - Wedding dress

från näst sista avsnittet av OTH på säsong sex, så fin :)


- Kick ass.

God morgon. Har varit vaken ett tag men legat kvar i sängen och kolla på sista avsnitten av OTH. Så nu är det bara att vänta på att nästa säsong kommer ut på box.

Kom hem vid tjugo i tre eller nått i natt, inte llikt mig. Men fastnade framför en film; Kick ass. helt klart värd att se, så himla sjuk humor i den asså. Och jag har ju ganska dålig humor så det var en film i min smak!



Regnet öser ner ute, blir så jävla instängd för att jag inte vet vad jag ska göra inomhus. Även fast jag annars också har en tendens att vara inomhus. Men nu när man är tvingad så vet man inte vad man ska göra. Ska packa lite i alla fall och se om jag kan städa litegrann.

- Just det.

Sitter och pratar med Bergqvist i telefonen, länge sedan! Ska alldeles strax åka dit. Ska bara göra min plikt och slänga in ett inlägg här :P

Jobbat hela dagen, sjukt mycket folk. Äckligt jobbigt har det varit har sprungit hela dagen. men det är härligt på sitt sätt det med, för då går ju tiden en aning fortare. Men nu kom jag på att jag lär åka, blev stressad . haha

- Jag tror det spökar.

God morgon! Vaknade helt utan problem vid kvart i nio i morse. Måste ligga någonting i att jag (även fast jag varit ledig) har ställt klockan och gått upp på morgonen. Men det är ju skönt att vakna av sig själv och inte av mobilen varje morgon.

Igår kväll var planerna samma som vanligt; kolla på OTH. Hade två avsnitt kvar tror jag (på alla säsonger som jag har..). Men så var dvd-dosan borta. Störande! Letade i sängen, under sängen, tog ur alla kuddar och täcken som jag har i sängen och skakade och överallt där den kunde vara men den fanns inte. Jag vet ju att jag alltid lägger den under kudden när jag har stängt av dvdn på kvällen men den här gången så låg den inte där. Så då var det bara att kolla på tv, och det finns ju aldrig något att kolla på. Men sen vid halv sju någongång i morse då känner jag något i sängen och det var den där jävla dosan, hur fan kom den dit?? som jag kämpade och letade igårkväll, jag tömde ju hela sängen den ska inte kunna vara där. Sjukt, jag tror det spökar!

Tur är i alla fall att man vaknar upp och ser hur städat det är :)




- Inhandlat.





Här är skorna jag köpte.. Riktigt sköna och fina, hoppas bara att det blir sommarväder någongång så dom kan användas.



Hittade den här på Lindex, det är långt, typ till knäna sånt gillas.



Även den här hittade jag på Lindex, fick inte fram färgen på bilden men den är typ neongul (reflexgul, vad kallar man det??)



Så här ser ärmarna ut, en av anledningarna till att jag köpte den. Var ju även billigt.



Blev två linnen från Cubus, bara för att jag i stort sett alltid använder linnen och mina linnen som jag älskar från Vero moda finns inte kvar så då är det bara att hitta något nytt. Köpte även ett i gult.



En 'oversize'-tröja från Lindex.

Men nu blir det sängen för min del. Jobbet kallar i morgon igen. Dom här två lediga dagarna har gåt sjukt fort, tur att jag är ledig helgen också. Så jag får vila :)


- Shopping, shopping och lite mer shopping.

Har varit hemma en timme ungefär. Gud sjukligt trött för tillfället, har varit en extremt lång dag men har haft roligt.

Blev lite småsaker tills jag flyttar, så som handdukar, disktrasor etc. Sen blev det ett par skor och lite kläder, nästan så jag har ångest nu. Skulle ju inte göra av med några pengar innan resan. Men det är svårt när det kommit in så mycket fint nu till våren/sommaren så man kan ju inte låta bli riktigt, inte jag i alla fall. (Kommer bilder alldeles strax.)

Men nu ska jag inte köpa någonting, okej med mat och cigg och allt sånt men det räknar jag inte ens som att köpa. haha

Kom hem och har packat ner alla skor (som jag vet att jag inte kommer använda på ett tag som stövlar och andra skor med skaft och några med jättehöga klackar som jag knappt kan titta på utan att vicka omkull.) och lite annat smått och gott och det ser helt hemskt ut på mitt rum med alla grejer som är slängda överallt och alla kartonger som står upptravade i hörnen. Ska se om jag orkar visa er hur det ser ut, men det får bli i morgon eller nått i så fall.

Kika in alldeles strax så kommer bilderna på kläderna:)

- Hittar den inte.

God morgon.

Sitter och letar musik på Youtube. men hittar inte den låten som jag vill ha så jag ger upp. Istället så ska jag sminka och fixa håret så fort som möjligt och sen blir det frukost.

Skriver mer senare när jag kommer hem från stan.

- Text; snabbt & enkelt.

Tänkte skriva "Jag vet att jag är sämst på att uppdatera". Men det är jag ju inte så varför skriva. Jag vet många som är mycket sämre, vilket ger mig en aning mindre panik/ångest över detta bloggande. Men har knäppt jättemycket bilder i dag på allt och ingenting; med mobilen. Fel ljus ute så man ser inte vad det föreställer så istället fick det bli en text här. Men det skadar ju inte, finns ju en morgondag också. Då ska jag försöka komma ihåg kameran.

Dagen i sin helhet, snabbt och enkelt;

Jag gick upp kvart i åtta och jag är inte ens trött 
Katten är kastrerad
Tvätten är tvättad men ohängd
Mandys hund (Nemo) blev jätte arg
Evelyn tål, enligt mina beräkningar inte myggor/myggbett
Köpt vitlökssmör är bland det äckligaste jag ätit på år och dár
Min kattunge som jag ska ta när jag flyttar ser ut att kunna bli långhårig (myyys)
.. och tjock är den också

Och i morgon ska jag också vakna tidigt. Mycket som ska hända och ske. Dax att hänga tvätt.

I solen hos evelyn.

resize_p1243_26- (MMS)

I solen hos evelyn.


- Bra att han inte vet vad som komma skall.

Jobbat hela dagen, åka hem och packa har jag alltid (varenda dag) som planering för avslut på dagen. Men som vanligt så blir det aldrig så, eller igår blev de det till slut. Men i alla fall, idag blev det först en sväng till Camilla och sen åkte jag vidare till Mandy där jag tiggde åt mig mat. Och satt och lyssnade på händelserna som sker runt om i världen och lilla Tierp.

Alltså inget speciellt alls. Sova tidigt idag för i morgon så ska jag vakna med tuppen. Senast halv nio måste jag lämna gården och ha katten packad. För då bär det av till veterinären för kastrering; stackarn. Men han lider inte, inte än i alla fall för han sitter och verkar ha det så bra så. Äsch nu ska jag gå och lägga mig. Hörs och ses.

- Till min syster Angelica.

MAJ:

26:e Ledig
27:e Ledig

28:e Jobbar
29:e Ledig
30:e Ledig

31:a Jobbar


JUNI:

1:a Jobbar
2:a Ledig
3:e Ledig

4:e Då har jag inte tid med dig även fast jag är ledig.
5:e Ledig
6:e Jobbar
7:e Jobbar
8:e Ledig
9:e Ledig
10:e Ledig

11:e Jobbar
12:e Jobbar
13:e Jobbar
14:e till typ den 23:e eller 24:e så är jag utomlands och har varken råd eller tid att prata med dig.

Sen när jag är hemma då enligt mina planeringar så ska du också vara här i Tierp så då kan vi prata face to face istället.

(Alltså, dom dagarna som är markerade med fetstil är dom dagarna jag sitter hemma osh väntar på att du ska ringa. Det börjar från och med i morgon, fast först ska jag till veterinären...Just det ring på kvällen för det är oftast då jag har tråkigt.)


- Snäll, det är jag det!

Sitter hos Camilla. Skulle åka hit och ta en cigg för att sedan åka hem och packa lite och inte göra ett dugg. Istället så sitter jag här och väntar på att Camilla duschar för att sedan skjutsa henne till Tierp, är jag snäll eller jag är snäll??

Egentligen så tänkte jag inte skjutsa men blev illa tvungen då mamma glömde köpa kattmat och jag ska åka och gör det istället, plus att Camilla (som tack för skjutsen!) får fixa banankartonger till mig :) haha

Men nu ska jag stressa på henne lite.

- Hopkastat.

har precis ätit en sen middag. Eller blir alltid sen middag när jag har jobbat, i alla fall dom dagarna som jag orkar äta.

Ingen händelse idag, har ju jobbat så det är bara det gamla vanliga. Hade funderingar på att packa lite smått, kommer ju ingenstans, vet inte vad jag kan packa ner och som jag är säker på att jag klarar mig utan. svårt! Men det ser ut som ett bombnedslag och jag skulle vilja få lite ordning. Får se hur det blir med det hela

Sängen lockar ju också.. hmm, funderar^^, inte orkar jag skriva här i alla fall.

Ska försöka bättra mig och fixa lite bilder även så kanske det blir lite roligare att kika in här. Ingen inspiration och heller inga bilder. God natt!

- Utkast (?)

Har blivit sämst på att uppdatera här på bloggen. Men det känns som att det automatiskt blir så på sommaren. Man har lixom ingen lust att gå in och sätta sig vid datorn när det är 25+ ute och solen skiner.

men men, ni får nöja er med som det är.

Hade i alla fall bestämt mig att jag skulle gå och lägga mig tidigt men istället så blev det att jag åkte och kollade hos Erik och kom inte hem förän nu. Så istället för en tidig lugn kväll så blev det en sen och stressig kväll. Blir sjukt stressad av att komma hem såhär pass sent när jag ska upp och jobba.

God natt!


- Händelselös dag

Jobbat hela dagen, har varit ganska skönt faktiskt. Mycket att göra så dagen gick fort.

Efteråt blev det en sväng till Ullfors och kolla på /hjälpa till med deras packning. Alltså en ganska händelselös dag. Ingenting att rapportera om. Så nu blir det sängen och OTH för min del.

Får se om det blir någon packning i morgon..

- Sally & Donna.

Har inte suttit vid datorn på hela dagen (därav mobilinläggen.) har varit alldeles för varmt för att orka ta sig tid att sätta sig.

Har inte hänt så mycket egentligen, har varit in på marknade i Tierp lika tråkigt som alltid, men det är ju en tradition så det är bara att åka dit. Och man vet ju aldrig någongång så kan det ju faktiskt komma något nytt..
Sen har jag mest varit hemma och hjälpt mamma och grejat här hemma. Eller var till Tierp och agerade chaufför åt Mandy och min kusin; Niklas.

Hälsat på mina mysiga kissemissar; Sally och Donna! Har till och med kommit fram till vem som är vem nu, eller Mandy gjorde men jag höll med.

Nu blir det en dusch. sen vettefan vad som händer. Sängen kanske. Jobb i morgon, hoppas på vinterväder, fast utan snö och minusgrader. Haha det är lixom det som är vinter men aah inte så varmt som det varit idag blir så jobbigt då. Äsch vi hörs.

Klarblå himmel. Glass och en cigarett i so...

resize_p1612_20- (MMS)

Klarblå himmel. Glass och en cigarett i solen hos mandy.


Helt sjukt varmt. Inge dag för att sitta v...

resize_p1400_20- (MMS)

Helt sjukt varmt. Inge dag för att sitta vid datorn istället sitter man ute och smälter bort. sitter i solen med mina vita ben och trycker:)


- Jag, en hatisk tonåring.

Hela den här dagen så har jag haft planer på att packa. Har inte gått som planerat och jag har inte packat ett skit, tur att man är ute i god tid och inte behöver känna stress. Undrar om jag orkar bo i den flyttkaos som jag ordnat i mitt rum med kartonger, påsar, väskor, kläder och grejer över hela golvet, på bordet, i fönstret och alla andra grejer där det går att ha grejer.

Men i alla fall, istället för att packa så hittade jag en gammal skokartong med gamla brev, dagböcker, foton etc i (Japp, jag är/var en jävel på att samla på allt som gick att spara.). Så den här dagen har jag inte gjort så mycket annat än att läsa gamla dagböcker och brev. Och jag måste ju erkänna att jag var en ganska hatisk tonåring. När jag var typ 15, 16 någonting så hatade jag något/någon ny nästan varje. Bästa var ju i alla fall:

(Förlåt Angelica.) Hatar min äckliga syster för att hon ätit upp mina persikor. Har förfinat den meningen lite nu kan jag lova, för den rätta meningen om jag skulle skriva den här skulle jag med stor sannolikhet bli avstängd. Men förstår någon meningen med detta hat, haha att jag tillägnade henne en hel sida i en av mina dagböcker bara för att jag var så sjukt förbannad för att hon åt mina persikor. Länge sen jag skrattade så mycket som jag gjort idag, och för det mesta så har jag skrattat för mig själv.
Men Mandy har också varit med på ett hörn och lyssnat och skrattat åt det hon fått höra av mig. Tur att inte hon tar illa upp (hoppas jag!) för allt elakt jag skrivit om henne. Har sagt det till henne idag, men samtidigt så var det ju flera år sedan. Men hade ju även skrivit på en sida; Mandy (fanns flera namn på listan..) är en av dom som gör mig sjukt glad!!

Helt underbart att läsa och se vad man gjort under uppväxten. Trodde inte att jag va så agressiv som jag var bara. Men det kanske bara var de gångerna jag skrev dagbok, har inte en aning. Arg var jag i alla fall för det mesta i alla fall.

Men nu ska jag sova. Ha det bäst! God natt


- Soffletande.

Hemma efter en tripp till Örbyhus möbelaffär med Mandy och Evelyn. Hittade ingen soffa som jag fastnade för i alla fall, men däremot lite andra grejer. Bland annat en hylla/bänk . Precis sånn som jag har tänkt mig att ha i hallen. Inte så faligt dyr heller, typ 1500 kronor rimligt.

Hade dessutom en divansova ungefär sån modell som jag vill ha med nedsatt pris (50%). Så nu kostade den typ 5400 kronor eller nått, men det var gräslig färg så inte en chans att jag vill ha den. Och skulle man välja en annan färg så ölade priset ganska rejält, fattade inte om det var 8500 eller 10500, men billigt var det inte i alla fall, så håller mig till Chilli :)

- Banankartonger

Hemma igen, har varit till Tierp och träffat camilla en stund. Tvingade henne (eller egentligen så gjorde hon det frivilligt) att hämta banankartonger till mig. För alla kartonger jag har fixat är så himla små så man får inte plats med nånting i dom. Men nu så har jag fyra banankartonger i alla fall, så nu är det bara att kolla igenom allting och se vad som går att packa och inte.

Idag är det jobbigt väder, det är inte sol men det är sjukt varmt och kvavt. Blir ju svettig av ingenting. Jobbigt!

- Jag älskar.

Har ingen fantasi, vet inte vad jag skriva. Så tänkte 'jag lägger upp lite bilder'. Tömde kameran och insåg att det bara var bilder från förra lördag när jag följde med mamma på något hästutsläpp. Så det får bli hästbilder, tur att jag älskar hästar!










- Noll plus noll

Regnar ute, är det inte typiskt att det ska bli dåligt väder bara för att det varit kanon när jag jobbat och nu ska jag vara ledig. Kan aldrig lita på Sveriges väder.

Håller i alla fall på att packa lite smått, går igenom massa ställen där jag förvarat allt skit som jag aldrig använt och kanske behöver när jag flyttar. Men helt sjukt mycket grejer i alla fall.

Ingen inspiration till det här i alla fall. Sova länge i morgon. Härligt!

- Röka bort irritationen.

Jag börjar bli så jävla less på det här internet som vi har här hemma. Det är alltid problem med det. Fungerar aldrig på morgonen (nästan aldrig i alla fall!) och på kvällarna är det segt. Irriterad. Ska röka.

- Tiden går fort när man har roligt.

Helt plötsligt så var klockan tio över tio. trodde att den var typ kvart i nio ungefär. Men fel hade jag. Har kollat igenom massa garderober som vi har som förvaring för att se vad som finns bland alla mina "bra att ha saker" som jag fått eller köpt lite då och då med årens gång. Har under tiden även lyckats fått någonting (vet inte vad men det kan vara en tavla, en stekspade eller ett järnrör som var ihåligt) i pannan så jag började blöda och det vägrar sluta. Kan ju inte direkt sätta dit ett plåster så det är bara att vänta ut det hela.

Men har kommit fram till att jag har sjukt mycket grejer i alla fall, även fast 80 % är helt meningslösa saker. Men det mesta har jag ju fått av typ mormor och farmor så det är ju gamla grejer som man måste vara rädd om. Hatar saker som man inte vågar använda utifall dom skulle gå sönder, vad ska man ha dom till då egentligen? Nej, så jag kom fram till att sånna grejer får ligga kvar här hemma och blir det kris och jag kommer på att jag absolut måste ha en teservice (stavas?) från 50-talet eller en prydnadskudde med röda renar på så då är det ju bara att åka hem och hämta den. Än så länge så känner jag ju inte direkt något starkt sug efter just dom grejerna i alla fall.

Men nu ska jag röka och gå ut och kolla om vi har en kartong, för jag är helt inne på att packa för tillfället. Jobbigt att det är typ två månader minst tills jag ska flytta. haha.

- Sjuttonde maj

God morgon.
Solen skiner och det är sommarvärme idag också.
Jag som hade hoppats på lite kallare väder och eventuellt regn idag,
för det är skönaste vädret att jobba i för annars blir det så himla varmt.
Men det är ju bara att stå ut.


- Sorg & nyfödd.

Min lille misse dog idag, vet inte vad som hände men helt plötsligt efter att ha varit "hängig" i stort sett hela dagen så andades han inte längre. Tussen min!! Men men antagligen så var det väl något medfött eller nått eftersom att han bara var typ fyra dagar gammal eller nå sånt.

Har i alla fall hittat en ny kattunge som jag ska ha nu, låter helt störd. Första katten dör och jag åker och letar upp en ny direkt. Men jag vill ju verkligen ha en katt när jag flyttar och då måste man ligga i om man ska hitta någon som man vill ha. Och ja, jag har hittat en som är född idag!! Den är i stort sett helt vit med lite svart/gråa prickar på ryggen. Vet inte ens om det är en tjej eller kille. Men får vänta och se, tror i alla fall att det är en tjej.

Nu ska jag duscha och sen blir det sängen, i morgon börjar arbetsveckan igen; måndag, tisdag, fredag och söndag som gäller den här veckan.

29 dagar kvar, sen bär det av!

- Svensk sommar??

Ettårskalaset är överstökat (!) och nu väntar middagen.

Lugn dag ingenting som händer.

Värmen är extrem.
Eller det är inte varmt det är bara konstig (jobbig) luft och man blir svettigt.
Ska man kalla den svenska sommaren underbar?
Men ska inte börja klaga redan.
För hur länge har man inte väntat på denna underbara svenska sommaren?


- Ettårskalas

God morgon. Sov länge idag, men eftersom jag sov lite i går så var det inte så svårt att sova till kvart över elva idag, inga problem.

Försöker få tag på syster helt utan framgång, irriterande att hon aldrig kan svara i telefonen speciellt när det för en gång skull är något som jag vill. Annars ringer jag ju bara för att jag har tråkigt. Men det är väl bara att vänta och se om hon ringer tillbaka.

Ettårskalas står på dagens schema. resten är oplanerat.

- Jag fick mig en tankeställare.

Idag har jag bästa anledingen till att inte ha uppdaterat bloggen; det har varit typ den första sommardagen. Eller har kanske varit någon tidigare men då har jag jobbat. Idag har det i alla fall varit mellan 20 och 25+ i skuggan, förstå hur härligt.

Började i alla fall dagen med att kolla på hästarna som skulle få komma ut i sommarvärmen dom också och springa och äta gräs och leka med sina vänner. Gick inget vidare då hästarna blev helt till sig och stack genom stketet, usch det var länge sedan jag var så rädd. Tycker itne om hästar, dom är för stora och klumpiga för min smak. Tycker om katter dom är smartare!

Resten av dagen tillbringades i Ullfors hos Axa och Tobbe, blev krocket (jag vann en gång, kom sist en gång och tvåa en gång. ganska bra för att vara dom första gångerna jag spelat i hela mitt liv som jag minns i alla fall...), Boul och det var ganska tråkigt, kasta massa tunga bollar/klot och se vem som kom närmast (?) .. Blev massa prat och packning hemma hos dom i alla fall. Börjar ju bli stressad angående flytten. När dom börjar, jag kanske också borde börja. Men samtidigt så känns det som att jag ska vänta tills jag kommer hem. Äsch allting är så himla tajt i sommar får se vad som händer och sker jobbar ju hela tiden förutom dom två veckorna jag är bortrest.

Äsch hörs i morgon istället. God natt!

- Jag älskar hästar

Hemma igen, länge sedan jag var ute så här sent, ett starkt tecken på att man börjar bli gammal. Eller??
Hände inte så mycket, jag och Camilla satt på altanen halva kvällen och pratade. Fick sällskap av; Erik, Anders, Connie, Angelica, Linus och Ylva. Men det varade inte, folket tröttnade och lämnade oss. Istället så blev det att åka och tanka bilen, äta mat osv.

Lagom fredagkväll. Imorgon ska jag sova och det länge. Sen pratade mamma nånting om några hästar som hon skulle åka och titta på, och tydligen så skulle jag med som sällskap. Det är ju tur att jag älskar hästar!!

Men först nu blir det sängen. God natt

- Postivt vs. Negativt

NEGATIVT: Inte min dag. det stör mig att horoskopen alltid slår in när det är något negativt och aldrig när det är något positivt. Idag stog det att jag skulle få problem som skulle göra att min ekonomi inte blir som jag har hoppats på eller något liknande. Och så åker jag hem från jobbet och helt plötslligt så börjar det låta som att bilen ska sprängas i luften. INTE BRA! IRRITERANDE SATAN!!!

POSITIVT: Jag har en katt, den är svart, jätteliten och skriker bara man tittar på den. JÄTTESÖÖÖT! Men den har inget namn. Och jag har värdelös fantasi för tillfället. Någon som har någon idé??


- Förvirring i huvudet.

Hemma, farligt trött. Sjukt långdragen film (har inte ens sett färdigt den, såg typ halva nu!) och jag hade planer på att duscha men det får bli i morgon för jag orkar inte mer idag. Istället ska jag gå och lägga mig och kolla på OTH tills jag somnar.

Usch det känns som att det är Lördag, och jag vet inte varför. Brukar bli konstigt i mitt huvud när jag jobbar söndagar och det gjorde jag ju i söndags, och det är väl anledningen att det känns som en lördag i dag. Plus att det är röd dag i dag och då blir det väl lite annorlunda eftersom att ingen människa jobbar (förutom Camilla då!!)..

Äsch nog om den här förvirringen, nu ska jag springa till sängen. God natt!


- Funny people

Tråkar, har tråkigt! Väntar på att Camilla ska bli färdig så blir det att titta på film hos henne ikväll; Funny people. Innan dess, ja vad ska man göra. Jag är sjukt uttråkad plus att jag har huvudvärk. Fantasilös!

- Soffan, riktigt fin :)

Jag tror att det här är soffan som jag vill, den är ganska exakt den som jag vill ha i alla fall. Men det får ju som sagt bli lite senare. För först av allt så ligger ju Europaresan som jag och Camilla ska på om en månad. Och jag kan ju bara tänka mig att det går åt ganska mycket pengar då med boende och mat och antagligen allt annat som man vill ha. Det är i alla fall bra att man ska bära med sig allting man handlar och kanske får en gräns när man inte orkar bära längre haha. Annars så ser jag inget bra med det över huvudtaget. Förstå vad jobbigt att gå och bära omkring på en stor, ful jävla ryggsäk dygnet runt. Nej, inte direkt i min klass...




























Jag tror att det här är soffan


- Bara så att alla vet :)

Hemma från Uppsala, blev ingen soffa köpt men däremot så hittade jag flera fina som jag kan tänka mig och som inte var allt för dyra. Trodde Chilli var en dyr affär men det fanns ju allt för alla prisklasser. Så nu är det bara att vänta tills man kommit hem från Europatrippen och se hur mycket pengar det finns kvar. Inte det roligaste att snåla när man är ute och reser heller.

Men bara så att alla vet så fyller jag år snart, och pengar är ju aldrig fel.

Har i alla fall köpt massa smågrejer som lär behövas på Ikea, plus att jag köpte en kaffebryggare. Jag som inte ens dricker kaffe, fast tydligen så är man tvungen att ha kaffebryggare i alla fall. Kanske ska vara snäll och bjuda på det nångång.

Och ja... Regna skulle det ju göra idag men såklart att det börjar regna när jag redan varit i Uppsala. Ville ju ha regn för att få komma dit tillsammans med mamma men nu har jag ju redan varit dit fast utan henne. Men gick ju lika bra i alla fall.

Äsch nu ropar hon på hjälp.


- Blev som jag ville, fast inte som jag hade tänkt.

God morgon.
Blev inget regn idag och alltså följde inte mamma till stan för att leta soffa. Istället så fick jag med mig Axa och Tobbe. Så om typ en kvart eller nått så ska jag åka och hämta dom. Får se hur långt jag har kommit då. Har i alla fall hunnit byta kläder, vilket är ett stort plus. Eftersom att mamma alltid klagar på mina kläder jag springer runt i hemma, hon blir lixom nervös för att jag ska ha dom på mig "bland folk". Mjukisbyxor! Så hemskt är det inte, men tydligen för vissa.

Aja, har dom inte på mig längre i alla fall. Nu ska jag bara göra så att jag ser lite vaken ut i alla fall, för idag ser jag sjukt trött ut fast jag är inte ett dugg trött. Vilket är härligt. Men nu är det dax att sätta fart.

- Alltid roligare borta.

Varför är det roligare att städa åt andra. Fast då menar jag inte direkt åt mamma för det blir ju lika mycket åt mig eftersom att jag bor här lika mycket men jag menar hemma hos någon annan.
Kom ju fram till igår att det behövdes dammas hemma hos Camilla, sagt och gjort så blev det städning eller jag dammade, hemma hos Camilla så nu är hyllorna glänsande fina.
Tänk om det var lika roligt att städa hemma, fan vad rent jag hade haft det.

verkar inte bli något regn i morgon, tråkigt. Enda gången jag ville ha regn. Jag som verkligen höll mina tummar. men man vet ju aldrig.

Nu blir det FB sen sängen . så god natt!

- Strömförande dator.

Har efter att min data slutade fungera (internet..) i mitt rum flyttat ut min dator på hallen. Den står nu på ett skrivbord bredvid syrrans gamla hårdisk. Och den ger stötar, varje gång man rör den. Eller inte en sån stöt som man kan få för att det lixom är elekriskt (stavas?) i luften utan den verkligen är helt strömförande, eftersom att hela armen känns som att den ska typ dö (haha kom inte på vad jag skulle skriva.) men det är i vilket fall livsfarligt att sitta här. Så hittar ni mig livslös vid skrivbordet i hallen så skyll på hårdisken för den medför livsfara..

Äsch det var inte vad jag tänkte komma fram till med det här inlägget. Hade tänkt lägga ut ett youtubeklipp eller rättare sagt en låt. Men medan jag höll på att greja så råkade jag nudda hårdisken och började vibrera.





Det blev två, men helt underbara låtar :)


- Ingenting

Tydligen så gick det inget bra att mobilblogga idag, så det här fick bli första inlägget idag. Men men..

Har i alla fall varit hos Mandy och hälsat på, även Evelyn var där. Pratade massa, handlade och tankade bilen. Nu är jag hemma, hoppas på att maten är färdig snart så jag får mat för jag är hungrig.

Fortsätta till Camilla och vara där resten av kvällen. Ingenting händer, ingenting att skriva om.

- Ska bara meddela att jag inte har något att skriva om.

Tydligen så är det inte meningen att jag ska skriva blogg idag, skrev ett inlägg i morse innan jobbet men internet krånglade och det publicerades inte så det blev ingenting av med det eftersom att jag inte han skriva ett nytt. Efter jobbet och efter min och Camillas promenad (Japp, blev en runda idag med !!) så skulle jag skriva ett nytt inlägg men det gick inte heller för Camillas data är gammal och seg. Men nu är det tredje gången gillt, så det är bara att hålla tummarna.

Händer eller har inte hänt någonting alls idag ändå så egentligen så har jag ju ändå ingenting vettigt att skriva. Får hoppas på något bättre i morgon, för då har jag hela dagen på mig att tänka; ledig!

Så vi hörs då i stället. God natt!

- Falska leenden

Helt slut i hela kroppen, känner mig stel som en nittioåring ungefär. Inte för att jag vet hur stela dom är egentligen men stel är jag i alla fall. Vänsterarmen pulserar oavbrutet och huvudet dunkar, kan det vara en förkylning på gång kanske. Att aldrig mina förkylningar bryter ut ordentligt, istället får jag stå ut med att ha ont lite här och var nästan hela tiden. Känns nästan som att jag hellre blir sjuk ordentligt i några dagar och sen vara frisk än att jag ska gå runt och vara smådålig hela tiden.

Så nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på att värken har gett med sig till morgondagen, är så himla jobbigt att jobba och vara trevlig när man inte mår bra. Men som tur är så är jag än jävel på att ge falska leenden, haha fast jag gör det på ett snällt sätt :)

- Regn vill jag ha!

Då hoppas vi på regn på Torsdag, enda dagen jag verkligen vill ha regn. Så håll tummarna.

Det var ända sättet att få med mamma till stan, om det regnade så det är bara att hålla tummarna för jag vill kolla på soffor.. Även fast det är miljontals saker som jag behöver tills jag flyttar så är det ändå soffan som är viktigast.

- En soffa måste jag ha.

Kom på igårkväll att jag måste ha en soffa om jag ska flytta. Och eftersom att det är färdigt nu att jag ska flytta så måste jag ju ha en soffa. Så nu håller jag på att leta efter en sån, inte det lättaste eftersom att det är en så pass dyr möbel och jag inte har överflödigt med pengar. Men har hittat två stycken fina som jag ska fundera lite på, eller diskutera lite med mamma om, men hon pratar i telefon och har gjort det en kvart nu så det är bara att vara snäll och vänta.

- Ändrade planer

Nu äntligen så lämnade folket huset, eller äntligen och äntligen jag led inte så värst mycket. Var grannarna som var här och så skulle jag hjälpa pappa att kolla lite grejer på datorn när dom hade åkt så det tog sin lilla tid. Nu ska jag bara snabbt kolla igenom dagens händelser på internet. Sen blir det sängen, blev ändrade planer så det blev till att jobba i morgon med.

- Försök till uppfostran.

God morgon alla!
Vaknade klockan sju i morse av att mamma skällde på katten, ofta han fattar då? Nej!!! Men inte lyckades jag somna om i alla fall även fast jag låg kvar i sängen och verkligen försökte somna om. Men vid nio då gav jag upp, kändes inte så meningsfullt att somna då när jag ändå skulle gå upp.

Känner att jag skulle vilja vara hemma idag också, men så blir det inte. Får vara snäll och jobba idag, eller snäll det är väl bara att följa schemat så får jag vara ledig i morgon istället. Just för tillfället så är det en varannandagsjobb. Fast det har jag alltid tyckt om..

- Tummen ur arslet.

Så nu har jag tagit tummen ur arslet och duschat. Känner mig så mycket piggare nu, ganska irriterande egentligen. Ska börja att duscha på morgonen i stället, för det är ju den tiden på dygnet man behöver bli pigg. Nu skulle jag egentligen vilja vara så pass trött så jag somnade direkt när jag la mig i sängen, men det lär ju inte inträffa. Är inte ett dugg trött just för tillfället. Men jag ska ändå gå och lägga mig. Ska bara bestämma mig om jag ska kolla på OTH eller om jag ska kolla på Yrrol! eller något annat som går på tv. Lär bestämmas snart, men nu säger jag hej då, i alla fall för den här dagen.

God natt!

- Skor är mitt liv

Har fortfarande inte kommit till duschen har fastnat på Dinsko´s hemsida, dom har också massor av jättefina skor som jag vill, vill, vill ha! Tur att inte internetbanken fungerar som den ska idag för annars hade jag varit tio par skor rikare och några tusen fattigare. Irriterande att man alltid hittar saker (den här gången massor av skor.) när man egentligen inte har råd. Men när man har pengar och verkligen vill hitta något då hittar man då ta mig fan ingenting som man vill ha, är det inte typiskt. Men nu ska jag sluta kolla på skor, i alla fall för idag. För nu ska jag röka sen ska jag ta en snabbdusch.








- Bästa barnbarnet, det är jag!

Blev en sväng till mormor och morfar med mamma. var ju ett tag sen jag var dit. Dom bor lixom typ fyra kilometer bort och jag hälsar på max fem gånger om året, bästa barnbarnet ever. haha

Nu ska jag bara kolla runt lite på datorn sen blir det att duscha och gå och lägga mig skulle jag tro, söndag i morgon och då är det jobb som gäller för min del. Inte så sugen på att jobba just för tillfället i alla fall, men har inte så mycket val så det är väl bara att pallra sig upp ur sängen och åka dit.

Skriver kanske senare.

- Shoppaholic

Satt och leta efter Ballerinaskor eller/och gladiatorsandaler till sommaren. Hittade några som jag tyckte var fina och som jag kan tänka mig. Men som vanligt så hittade jag några andra också. Orkade bara kolla på Skopunkten, så alla skor (Bilder) är från deras hemsida. Men nu är det bara att hålla hårt i pengarna, får se hur det går med den saken :) Så får vänta, och sen har jag ju kommit på att man inte ska beställa skor, i alla fall inte jag eftersom att jag är ganska kräsen på hur dom sitter på foten. Aja. Drömma kan man ju alltid.

Ballerina från Skopunkten.com



Ballerina från Skopunkten.com



Sandalett från Skopunkten.com



Sandalett från Skopunkten.com

Sandal från Skopunkten.com



Pumps från Skopunkten.com


Sandal från Skopunkten.com

- Snabb update

Bilen är städad, tvätten är tvättad och ja vad mer, jo skohyllan är monterad. Nu ska jag bara vika tvätten sen är jag klar med allt som skulle göras idag.

Väntar på mamma för tillfället, ska åka till Tierp och handla. Men först skulle hon göra massa saker som vanligt. Så får se när det blir av.

om 37 dagar går flyget till London.

- PANIK!

Känns verkligen att jag är ledig idag, har inte gjort ett skit. Eller har hjälpt mamma att städa lite men det räknas inte. fast snart tänkte jag gå ut och städa bilen litegrann, behövs kan jag lova. Det är typ centimeter med damm på instrumentpanelen (eller vad det heter.). Ska göra så det blir lite bättre än innan i alla fall.

Allting närmar sig, och det med stormsteg känns det som. Får smått panik över allting.

- Slutet gott....

Hemkommen från Mandy och Micke. Länge sedan jag tillbringade en fredagkväll med Mandy, men det gick ju bra det också. Har inte gjort så mycket, mest pratat och så spelade vi fotboll en stund i kolsvarta mörkret med Nemo. annars gick kvällen ut på att Mandy tjatade om att hon ville låna One tree hill. Och till slut gav jag med mig och erkände att jag hade den med mig, så hon blev nöjd i alla fall; slutet gott allting gott!

Ska försöka sova extra många timmar i natt och hoppas att jag lyckas sova på rätt sätt (hur det nu är.) så jag slipper ha ont i axeln i morgon med. Eller vem vet kanske inte alls beror på att jag sovit konstigt, men ont har jag haft i alla fall, hela dagen lång.

Allt från mig, idag i alla fall. Over & out.

- Jag lovar.

Vad ska man göra en dag som denna då ?
Någon som har nån idé?
Börjar med en cigarett i alla fall.
Plus att jag är törstig också, gud vad allting blev jobbigt.


- God morgon Fredag!

God morgon. Vaknade med världens smärta i axeln, har sovit på något konstigt sätt i natt, får se om det går över under dagen, får hoppas på det! Sen när jg äntligen hade pallrat mig upp ur sängen och slutat tänkt klagande på axeln så ringde mamma och hade panik. Haha, hennes bil hade stannat och hon skulle vara hos frisören typ 5 min senare så då var det bara att kasta på sig kläderna, leta upp bilnycklarna och åka iväg, hämta henne och skjutsa henne till Tierp.

Nu sitter jag här igen, och skulle behöva få tag på Pappa, men det är ju i stort sett omöjligt så det projektet får man väl lägga ner. För han är inte hemma och anser att mobiltelefonen är till för honom att ringa från inte till för någon annan att ringa till. Så får väl hoppas på att han kommer hem inom en kvart! Men nu ska jag borsta tänderna.

- Lars hängde sig, en stund!

Oj, vad klockan är mycket. Blir så jävla stressad när jag inser det och dessutom ska jobba dagen efter.
Men men, har ju hunnit med det jag skulle göra idag, (eller inte tvättat färdigt och dammsugit men det är inte världsviktigt, så det struntade jag i.) har fixat schema inför sommaren, Juni och Juli! Det är härligt att ha det fixat så slipper man tänka mer på det, plus att jag var snäll och följde med Rasmus till Mandy och Micke så Micke fick kolla på Saaben.

(Var tvungen att rädda Lars (katten) som lyckades på något underligt sätt att trassla in sig i linorna på torkställningen, jag tror han höll på att dö som han lät stackarn!)



Gammal bild, men det är ju i alla fall Lars!

Blev även en dubbelmiddag idag, började med tacos hemma och sen blev det lite kinamat i Tierp med Mallan och Axa, gott var det i alla fall speciellt räkchipsen :)

Nu ska jag borsta tänderna så jag kommer i säng någongång får ju panik av att sitta vid datorn och se klockan röra sig sakta men säkert framåt.


- Middagsplaner

Ingen aning om vad jag ska göra till middag,
fantasin lär sätta fart nu så det blir någon middag idag.
Någon som har nån idé??


- Händer inte någonting.

Kan väl inte direkt säga 'God morgon', men det är ju ändå första inlägget, fastnade vid tvn i några timmar. Händer ju ändå inget roligt idag, hade planer på att dammsuga mitt rum. Prova på att göra det när jag har tid istället för när jag måste men det blir inget av med det verkar det som. Har i alla fall lyckats tvätta en maskin med tvätt så kan ju inte klaga på att jag inte gjort nånting i alla fall, även fast det bara tog en minut av min tid så har jag ändå gjort det. Resten av dagen så har det ju som sagt varit tv-tittande för min del.

- Schemaläggning.

Hemma igen, blev något konstigt med det tidigare inlägget märkte jag. Men men sånt som kan hända.

Blev en långpromenad idag, eller vad man nu ska kalla det. Blev några kilometer längre än vad vi har gått dom andra dagarna. Men det var skönt.
Efteråt blev det Anna Anka, och hade ju planer på att se Andra avenyn i morgon men det lär ju antagligen inte bli någonting av med det. Kom ju på att det är torsdag och jag egentligen skulle behöva fixa schema inför sommaren, eller det beror ju helt och hållet på Malin och Alexandra (säger aldrig Alexandra men tydligen så skriver jag det i alla fall, Axa menade jag!!)  om dom har tid med det i morgon eller om dom har andra planer inplanerade, får se hur det blir ska kolla upp det där i morgon.

- titta-på-tv-dag

Tydligen så blev inte det här inlägget publicerat förän några timmar senare, men den rätta tiden är i alla fall 19.15 ungefär.


Hade tänkt strunta i promenaden ikväll bara för att onsdagar är ju min titta-på-tv-dag, men Camilla lyckas alltid greja till det så att hon får som hon vill. Så det fick bli en promenad och sen så blir det Anna anka som hon så snällt spelar in åt mig. I morgon blir det promenad och Andra avenyn, eftersom att det orkar vi inte titta på ikväll. Alltså titta på båda så får ta ett program om dagen.

Men nu ska jag försöka hitta mina skor som jag varit så duktig och slarvat bort. Kan ju vara härligt att gå i walkingskor när man är ute och går. Bara det att dom är så extremt jävla fula. Men är väl ingen som kollar på dem när jag är ute och går här på landet.


- Regn, sol, regn, sol osv.

Har precis kommit hem, sitter och letar efter lite grejer på internet men lyckas då inte. Men jag får fortsätta kolla på det där senare, är ju inte direkt livsviktigt.

Nu ringde Evelyn och jag ska tydligen dit och spela spel med henne (Fia med knuff), får se hur det blir med den saken, då vi har olika regler. Men dit ska jag i alla fall och det ska jag nu. Ska bara kolla så det finns potatis först för det fick jag i uppdrag av mamma.

- God morgon.

God morgon.
har kommit in i det gamla vanliga nu, när man jobbar så vaknar man helst tio minuter innan arbetstiden börjar även fast jag brukar försöka gå upp en timme innan. Men sen som idag när jag är ledig så vaknar man innan klockan nio helt utan problem.

Har suttit och diskuterat med mamma och pappa halva morgonen. Mamma är på min sida i det här i alla fall. Pappa vet jag inte, han kanske menar väl i alla fall även fast han inte verkar tro att jag klarar något alls utan att han ska hjälpa till. Men det kan fungera och jag hoppas att det gör det också. Mer får ni veta i framtiden, beroende på vad som kommer att hända.

Nu ska jag ringa syrran, jag har tråkigt.

- efteråt är det skönt.

Kommit hem, hunnit med att träffa Mandy i fem minuter när hon kom hit och bytte OTH-box från tvåan till trean.

Har även varit duktig och varit ute och gått (idag igen..) känner mig riktigt duktig nu har varit ute och gått några kilometer, vet inte exakt hur långt det är men kanske fyra fem kilometer i alla fall, tre kvällar i rad nu. Får se hur länge det håller i sig, men får väl hoppas på att det blir ett tag. Kanske är jobbigt just när man går, speciellt när man går med Camilla och hon tjatar hela, hela tiden om att jag ska gå fortare, men det är så skönt när man har gått klart..

Ska gå och lägga mig nu, i morgon ska jag försöka hinna med alla hundra saker som jag har skjutit upp. Fast först ska jag försöka få katten att bli trött och så ska jag städa efter honom också. Han har rivit ner all tvätt från två torkställningar, vickat ner två blommor från fönstret och just nu sitter han och biter på massa sladdar.

(Angelica, vill du ha en dator med hela sladdar så lär du komma och hämta din dator snart)


- Bingolotto letar efter mig.

Blev en kvällspromenad med Camilla idag (igen.) faktiskt riktigt skönt att gå en runda när jag slutat jobba. Men istället så blir jag stressad när jag kommer hem, för jag måste hinna med alla saker som jag normalt gör på tre timmar, fast nu ska dom göras på en timme ungefär eller så får jag helt enkelt vara vaken längre.

Tydligen så hade det ringt någon från Bingolotto (!) och frågat efter mig. Tycker det låter skumt, varför skulle dom ringa mig från Bingolotto och ofta dom ringer på en Måndag?? aja, jag fattar inte. Kanske har en bil innestående utan att veta om det och nu försöker dom bli av med den, vem vet? Kan ju alltid hoppas. Underligt är det i alla fall..

Men nu ska jag gå och lägga mig. God natt!

- Glömde bort onsdagen

Hemma efter promenaden, eller har varit hemma ett tag också. Fixade lite mat när jag kom hem så nu är jag mätt och belåten. Ska gå och lägga mig och kolla på tv resten av kvällen och hoppas på att jag håller mig vaken så pass länge så jag hinner se reprisen av Andra avenyn. Missade det i onsdags eftersom att jag råkade glömma bort att det var onsdag, fick för mig att det var tisdag. Men men tur att det går repriser på allt man vill se.

Men ska börj med en snabbdusch. så hörs i morgon istället. God natt

- Promenad som avslut.

Sitter hemma hos Camilla och väntar på att hon ska bli färdig (hon byter om!) så ska vi ut och gå. Blir en bra avslutning på helgen tycker jag. Bara det att jag skulle vilja ha middag först. Men det blir det nog ingenting av med, får hoppas på att det har ökat något i kylskåpet tills jag kommit hem. Men det lär ju aldrig hända. haha

Nu ska vi gå..

- Camilla är en ängel

Lyckades få Camilla att åka och handla åt mig nu efter att hon slutat jobbat. Skönt, för då slipper jag åka och handla. Var ju egentligen bara kattmat som behövdes och nu är det ordnat för några dagar framöver.

Så alldeles strax blir det att åka till Camilla hämta kattmat och betala. Plus att jag ska försöka orka/komma ihåg att ta hem skohyllan som jag har hos henne. Innan dess så ska jag försöka hitta halstabletter och hoppas på att min hals blir bättre till i morgon då det är jobb som gäller (plus tisdagen.). Värsta som finns är att jobba och känna sig lite sjuk dvs. halsont, hostig, huvudvärk etc. Men men, tror inte att min hals gör så stor skada...


- Äntligen..

Nu äntligen efter många försök och allt möjligt så har vi lyckats fått igång internet på min dator. Fattade inte riktigt vad som var konstigt men det funkar i alla fall och det är huvudsaken. För en timme sen var jag helt inställd på att åka till Uppsala eller Gävle och köpa en ny dator, även fast jag egentligen inte har råd. Men som tur var så struntade jag i det.

istället så ska jag väl försöka ta mig in till Tierp och handla lite smågrejer. Nu slåss katterna (igen) så nu ska det avstyras. hörs senare.

Det ser mer ut som sommar än vad det är, d...

resize_p1441_02- (MMS)

Det ser mer ut som sommar än vad det är, det blåser nästan storm och det är kallt. Blev en tur och retur till Uppsala. Nu har jag ätit lunch och snart blir det att titta på film. Allt för att jag inte har Internet, så jävla irriterande!


- Klarblå himmel

God morgon.

Beslagtagit mammas dator som vanligt, bara för att få en möjlighet att skriva ett inlägg här.
Klarblå himmel ute, ser skönt ut så ska alldeles strax starta en maskin med tvätt sen ska jag gå ut. Vänta och se om det blir en sväng till stan med Axa och Tobbe eller hur de blir, för i så fall så måste jag göra någonting åt mitt hår för det är hemskt.

Men börja med tvätten kanske. Hörs .

- Irriterande

Tänkte skriva ett inlägg till innan jag letar på katten, stänger av datorn och går och lägger mig.

Men det går inget bra för det ringer på hemtelefonen oavbrytet, först tre gångerna så sa dom ingenting och nu när det var någon i andra änden så fungerar ju inte telefonen så man hör inte vad dom säger. Ååh vad irriterad jag blir. Jag som skulle sova och det ända jag hörde nu när det ringde var "Dom vill åka hem!". PAPPA! Han blev hämtad här för några timmar sen har tydligen kommit på att han ska hämtas just precis prick nu. så nu är det bara att åka. God natt!

- Någon som kan??

Mitt internet fungerar inte ännu, mamma och jag har hållt på att greja och klickat oss fram till massa konstiga saker utan att det hjälpt ett dugg. Så om det är någon kunnig person som är bra på att förklara så kan den personen gärna få förklara för mig vad som är fel och vad man ska göra åt saken? Kan tyvärr inte svara på några frågor då jag själv inte fattar någonting. Tur att det finns fler datorer i huset annars hade jag fått abstinens..

Kommit hem nu i alla fall, trevligt så länge det varade. Men kände att det skulle bli skönt att komma hem och lägga sig så det blev en tidig kväll för mig. Nu ska jag kolla FB. Hörs .

- Här är kläderna.



Fick ta bilderna som fanns på deras hemsida eftersom att min data vägrar acceptera internet. Så fick sätta mig vid mammas dator. Men men, dålig uppdatering idag beror alltså först och främst på internet och inte på mig. Men jag är också lite delaktig i det. Nu blir det i alla fall att åka till Camilla för att jag vill ha sällskap och där fanns det folk. haha Skriver mer senare eller ikväll.


- Myskväll..

Sista inlägget jag skrevs publicerades inte och sen slutade internet fungera. Men nu är jag hemma efter kvällen tillsammans med Axa, Tobbe och Maria (en stund.) och nu fungerar det igen efter några minuters problemlösning.

Lugn kväll, blev massa mat, sjukt mycket mat. Men det är som vanligt när jag och Axa planerar, jag lovar att det hade räckt utan problem till minst fem stycken till. Och sen blev det spel och efter det singstar för mig och Axa och sängen för Tobbe. Men nu är jag hemma, lagom trött! Ska gå och lägga mig efter att jag har borstat tänderna och kolla på OTH som vanligt. Hörs i morgon, då ska jag visa kläderna jag fick idag också.