Panik

Blir galen, först kändes allting så himla skönt på nå sätt. Men nu har jag börjat inse vad man går miste om, vad en sån sak kan föra med sig..

Fan vet inte vad jag ska ta mig till, får fan panik över vad jag ska ta mig till ..

Tack till alla som försöker hjälpa iaf:)


Bankärenden

Inte det lättaste att ringa och lyckas prata med en människa på Nordea. Efter att kämpat i telefonkö i tjugo minuter gav jag upp eftersom att dom sa varannan minut att "ditt samtal väntas ta emot inom 2 minuter" skitsnack!

Ringde nått annat nr och då sa dom att deras telefontjänst var ur funktion..

Så nu skiter jag i mötet jag har bokat, och byter antagligen bank också då jag kommer att skämmas om jag ska gå tillbaka till Nordea haha..


In Sweden we call it..

..snöskor:)


Naken

Söt!!


Nakenkatt

Sitter i bilen och väntar på att Julius ska bli färdig! Tog med mig Mandy som sällskap men hon pratar mest bara i telefon ...

Blev en shoppingtur på Ica, frukost och en bok. Bra att ha böcker sen när man blir för uttråkad av att vara hemma...

Jobba resten av dagen sen då - underbart är kort!!


Före..

Snart ska min Julius bli nakenkatt...


Fina skor:)

Sjukt trött, extrem huvudvärk (antagligen pga att jag är så trött) sätter jag mig ner så somnar jag inom några minuter så därför försöker jag städa i och damma lite istället! Tvätten är tvättad, disken är diskad, allt är undanplockat och skorna är fina och på sin plats igen:)


Sommar:)


Inte ett dugg irriterande

Vad har man för val när bröstrosten är för liten..


Mat och papper

Lär få någon ordning på den här avdelningen också!!


- Händer mycket men inget viktigt

Blev en sväng till stan idag också, idag med Linda och Rasmus. Hittade lite smått och gott (visar senare..)..

Nu ska jag försöka hinna plocka undan, dammsuga och laga/äta mat innan nio då Rasmus, Linda och Gabbe kommer för att kolla på Big brother..

Emo

Haft "finbesök" av Rasmus och Linda!!


- Rensning av garderob

Gårdagen hann jag med en massa. veterinären, hämta paket och stan med gabbe på dagen.

Sen blev det en fika på Royal med mandy, Alex och Alex kusin (som jag totalt glömt bort namnet på nu.) Och efter det så skjutsade jag Mandy till Karlholm som jag insett nu är sjukt långt bort från allting; man bara åker och åker längre och längre ut i skogen och helt plötsligt så ligger Karlholm där. Äsch blev i alla fall en lugn kväll..

Idag ska jag försöka rensa/städa min garderob och komma fram till någon vettig lösning för mina kläder och skor. Så får se hur det här slutar, antingen blir det bra eller så kommer det vara ett berg av kläder, skor och allt annat som finns i där i hallen. Tur att jag har en dag till ledig utifall att jag inte orkar färdigt idag.


Dagens sjukaste

Va som sagt till veterinären idag, tog med mig gabbe som sällskap då hon är lite mer social än Julius!

Åkte iaf hemifrån vid halv då jag skulle vara där prick och räknade med att hinna med en rökpaus när jag hämtade gabbe!

Julius är alltid lös i bilen när vi åker dit så även idag! Så hemma vid gabbe så kliver jag ur bilen för att röka men låter den fortfarande vara på, efter två minuter så hör jag "klick" och katten har alltså låst bilen ! PANIK !! Nyckeln sitter i bilen tillsammans med Julius som precis låst dörren!! Haha

Löste sig tillslut i alla fall då mamma fick åka och leta rätt på en extranyckel och vi kom endast fem minuter försent till veterinären :)


Sneakpeak

Beställt och fått hem lite nytt ! Visar bättre bilder i framtiden när jag fått ordning på det hela:)


- tror så mycket.

Har precis pratat med Ronja i telefonen, vi hade mycket intressant att prata om; Kackerlackor, råttor och bajs har varit dagens samtalsämnen .

Signe ligger i fönsret och plockar ur blomjord ur blomkrukorna som hon sedan äter och/eller slänger på golvet medan Julius tror att han kan springa på väggarna utan framgång. det enda som händer är att mina tapeter rivs ner. Underbart med djur ibland.

Kollar på Walk the line på sjuan och väntar på att tvättmaskinen ska bli färdig innan jag går och lägger mig.

Får jag följa med?

Suttit framför tvn och halvsovit sen jag kom hem från jobbet för tre timmar sen.. Men nu ska jag ge upp och gå och lägga mig i sängen istället!

Kollade på "får vi följa med?" med Filip och fredrik och måste säga att det var ganska underhållande då dom två inte verkar ha några begränsningar alls - helt sjuka !

Men men nog om min intressanta tv-kväll nu ska jag sova ! God natt


Vad ska man säga ?


En ny..

Köpte ny parfym igår den luktar skitgott!


Ont om tid

Kallas det lat när man tar på sig en strumpa och så tar man på sig den andra och den går sönder, och istället för att ta av sig den första så tar man bara en annan på den andra foten!??!


Eckerö

Har inte gått nå bra att blogga från mobilen ett tag men nu verkar det funka igen..

Blev en sväng med eckerö idag med Hasse, Bettan, Mandy och Henrik!
Och innan det (vid nio imorse) så var jag till tandläkaren så är skapligt trött nu!!

Sova kanske!??


Fotboll, födelsedagsfirande & frysta fingrar!

Hunnit med en massa grejer idag, bjöd syrran och gabbe på lunch och sen åkte vi och kollade när Rasmus m.fl spelade fotboll - blev kvar på det i några timmar!

Avslutade dagen med att hämta Ronja och åka till Sofie och fira att hon fyller år imorgon! Så blev lite smörgåstårta, melodifestivalen och soffhäng med Mattias, Sofie, Ronja och sofies familj + alla katter och hundar!

Nu ska jag klä på mig raggsockor, mjukisar och tjocktröja, leta reda på alla filtar jag har sen ska jag bädda ner mig i sängen - jag fryser något extremt ..


Behöver värme

Vad ska man säga???


Dagens bästa

Axa: Gud va ful hon va när hon grina!
Ronja: ofta det finns någon som grinar snyggt då?!
Micke: eeh jo hon den blonda i "sailor moon"...


Dålig dag

Efter sammanlagt 2 timmars sömn ungefär så är det bara att bege sig till Tierp.

Ingen bra dag idag, för lite sömn och för mycket snö.


Mandys och jag

Nu ska jag och mandys tillbringa resten av kvällen i soffan med en film och en skål med brända popcorn!! Tur hon har mig som är så snäll och bjuder henne på det:)


Puts väck

Har hunnit med massa onödigt idag på min lediga dag:)

Gick upp vid halv nio i morse, och den timmen jag missade i sömn känns nu kan jag lova... Åkte sedan en sväng till Uppsala med mamma och köpte två presenter till två människor (smart, jag vet!!)

Va sen en sväng till Ronja och hälsa på henne på salongen..

Och nu har jag bokat tid hos axa för att plocka ut löshåret och som jag längtar:)