31 augusti - 08



Tänkte skriva lite innan jag går och lägger mig, är ju mer trött än normalt idag då det har varit typ halva sveriges befolkning på jobbet och ätit idag - känns så i alla fall, benen värker mer än dom gjort samanlagt alla andra jobbiga dagar :/ Men i morgon blir det lugnt och ingenting att göra där istället och det är ännu värre eftersom att tiden går så jävla sakta då ...

Men sen är jag ledig igen och då ska jag vila/sova hela tiden (känns som att jag vill det just nu i alla fall, även fast jag kommer ångra mig)..

Meningslöst men har inget att skriva om och nu ska jag borsta håret och sova .

Hörs .

30 augusti - 08 (kväll)




Hemma igen nu i alla fall, höll på att frysa ihjäl när jag cyklade hem,
samtidigt som jag var livrädd att jag skulle bli påkörd.
Helt plötsligt på bara några dagar (max en vecka) så har
det blivit skitmörkt ute redan klockan halv nio - nio på kvällen och i
och med det så måste jag skaffa reflexer . Mamma därimot tycker
att jag ska cykla runt med en reflexväst - men nej inte min grej det där tror jag !

Igår var jag hem till Mandy en stund på kvällen och gjorde ingenting,
pratade småkolla llite på Beck (Monstret, tror jag det var)
och sen åkte vi och köpte pizza . Och idag blir det lugnare ändå,
orkar ingenting så ska bara gå och lägga mig och kolla på film - idag blir det
"I see you.com". Har inte en aning om vad det är för film,
men kändes som att den skulle vara bra/rolig i alla fall .

Så aah, vi hörs imorgon eller framöver .

Godnatt

30 augusti - 08



Så nu är ledigheten slut, börjar jobba om en halvtimme och nu sitter jag bara och väntar på att det ska bli dax att ge sig av :/  Och jag känner verkligen att jag inte vill då jag vaknade med huvudvärk . Men det går säkert över under dagen - får hoppas på det i alla fall .

Men uppdaterar bättre sen - hinner inte mer nu .

Hörs !!

29 augusti - 08



Blev ingen uppdatering igår, inte för att jag gjorde något vettigt på hela dagen egentligen.. Känner inte för att uppdatera idag heller då jag inte har en aning om vad jag ska skriva om ..

Börjar ju i alla fall jobba igen i morgon :I Inte direkt vad jag längtar efter.. Kvällen så ska jag sitta hemma och tycka synd om mig själv eller något . Känner inte för at göra något alls. Så ska poppa popcorn och kolla på film (som vanligt!) hela natten eller nått .

men nu ska jag kolla lite jobb innan jag ska börja med middagen .  Hörs !!

27 augusti - 08 (igen)



Så nu är håret färdigt och fint, är faktiskt nöjd bara det att det blev lite kort . Men jag får skylle mig själv då jag inte går till frisören tilräckligt ofta och får slitna hårtoppar och dom måste klippa så mycket så jag börjar klaga - men inte denna gång !! Älskar när håret är nyklippt och färgat så mjukt och härligt !!

Men nu ska jag beställa lite filmer och kolla runt lite - hörs !!

27 augusti - 08



Usch vaknade och gick upp ur sängen klockan 06.45 i morse - inte en vana för min del . Tre timmar tidigare mot när jag brukar vakna och gå upp . Men nu känns det bra, pigg och glad :)

Och om 2 ½ timmar så ska jag till frisören - skoj skoj, även fast jag börjar ångra mig lite grann, men blir säkert bra ändå i slutänden - får man hoppas !!

Men nu ska jag röka med syster - hörs ..

26 augusti - 08



Imorgon händer det, mitt löshår (mitt långa hår) ska ut . Börjar känna av att jag kommer ångra mig eftersom att det inte är så extremt billigt att sätta in . Och mamma kommer bli galen då jag kommer ångra mig inom en månad och sätta in nytt igen - men ska försöka vänta och låta mitt hår vila ett tag nu känns som att det behövs .

Var så lycklig idag att jag skulle få vara ledig imorgon och få sova tills jag vaknade men så kom ju pappa på att han skulle ha skjuts och jag säger "okej" men då säger han att det är klockan sju halv åtta på morgonen och jag hade ju redan sagt att "okej" och det gick INTE att ändra så det är väl bara att pallra^^ sig upp ur den varma sängen dra på sig kläder och köra dessa sex mil fram och tillbaka . Och när man kommer hem är man pigg så då blir det inget sovandes för min del i alla fall :*( men överlever nog får jag hoppas :)

Men nu ska jag röka och äta middag och sen är det duschning som gäller :)

Hörs imorgon .

25 augusti - 08 (kväll)



ÅÅÅh ja ! Efter fem minuters kämpande så har jag äntligen kommit in på "Nytt inlägg" så jag kan skriva ett inlägg innan jag ska gå och kolla på dem två sista avsnitten av One tree hill säsong tre...

Har i alla fall varit med syster till Tierp efter jobbet och köpt mat - hungrig som bara den . Men det gick över fortare än kvickt och nu ångrar jag mig att jag handlade mat ..

Men kändes ändå som att jag gick plus massa pengar när jag köpte hamburgare och ciggaretter . Då jag träffade på Henke och fick pengarna han var skyldig mig sen typ åtta månader tillbaka ..  :) Roligt att träffa på han - förändras kan man ju säga att folk gör .. som en helt annan människa .

Men nu måste jag gå, då jag som vanligt sitter vid mammas data och för en gång skull så får jag väl hålla med om att hon borde ha förtur på datorn då :)

God natt - hörs !!

25 augusti - 08



Känner verkligen av att jag skulle åkt hem ett x antal timmar tidigare igår och sovit . Kom hem vid kvart i tolv eller nått i natt efter att jag hade varit hos Axa och kollat på "The Ringer" med Johnny Knoxville (eller hur det svavas!!) rolig film i alla fall men sent blev det och trött är jag :I

Men man hinner väl antagligen piggna till under dagen - får ju hoppas det i alla fall . Men nu ska jag fixa håret .

Hörs !!

24 augusti - 08 (bilder)


Därefter blev det singstar, lyckades fixa alla delar så att det fungerade som vi ville till slut i alla fall....





...och det övergick till en dans mellan Axa och Jessica :)



På utgång, packade och drog till Ringvallen ...


24 augusti - 08



helt trött i kroppen men inte ett dugg bakis och det känns ju skönt det i alla fall :)

Hade grymt roligt igår hemma hos Jessica och Stoffe men sen vid Ringvallen blev det värdelöst.. Kändes i alla fall som värsta missen att vi cyklade dit - skulle hållt oss kvar hemma hos dom.. Där vi hade roligt i alla fall !! Men blev i alla fall en kväll att minnas för roligt hade jag :)

Men som vanligt så är det ju alltid någon eller något som förstör när man har roligt.. Och igår var det Ringvallen, man kan ju inte klaga för att vi valde själva att åka dit . Men men.. bättre lycka nästa gång !!

Lägger upp lite bilder sen gårdagen lite senare . Nu ska jag hämta tvätten .

Hörs .

Molly Sandén - Hallelujah





Kommer många klipp idag (eller två) men har så extremt roligt så att jag sitter och letar låtar på youtube . Och fan vad duktig hon är !! helt frälst^^


23 augusti -08



Morgon middag kväll


Hemma igen efter mitt arbetspas, har även varit till farmor
och hämtat cykeln jag skulle låna .

Nu ska jag bara duscha och göra mig iordning,
ringa Ronja och sen ska jag bara vänta på att
Axa ringer och säger att "kusten är klar" :)

Nu ska jag bara fixa låten med Bethany Joy
så är jag nöjd för dagen :)
Ringde kusin så han ska ladda hem den.
Eftersom att min data har kraschat och om
jag försöker ladda hem på mammas data så
blir det liv ut av bara helvete och det orkar jag
inte riskera just nu i alla fall ..

Men nu har jag pratat med Ronja så hon kommer hit snart .
så dax att duscha . Hörs !!

23 augusti - 08 (morgon)



Sitter och väntar, känner att jag gick upp för tidigt i morse :/ Det känns som att jag har varit vaken i flera timmar även fast det bara är 1 ½ timme ..

Måste i alla fall investera lite nu igen :S Måste köpa ny laddare plus (kanske) en handsfree . Telefonen har blivit glapp på något sätt så man måste bryta och böja för att laddaren ska komma i rätt läge så att den laddar .

Men har i alla fall hittat min grenadin så nu är dagen räddad och jag ska dricka rosa pantern :) bra bra !!

Men nu ska jag kolla runt lite, lyssna på Bethany och fixa håret - hörs !!

Bethany Joe Lenz - Halo






22 augusti - 08 (kväll)


 


Helt slut, huvudet sprängs vilken sekund som helst . Men jag orkar inte med det just nu.

  •  Ska kolla på One tree hill .
  • Sova .
  • jobba tre timmar .
  • Gå till farmor och hämta en cykel som jag ska låna .
  • hitta min grenadin (så jag kan göra "Rosa pantern") så jag kan tillbringa kvällen med att äta smörgåstårta och dricka favoritdrinken :) (längtar)

Ska på öltält i morgon, ska bli grymt roligt . Länge sen man gjorde något annat än att satt hemma, eller hemma hos någon och spela kort eller kolla på tv (inte för att jag har så mycket emot det, men roligt med lite andra lite ovanligare saker med)..

Men först ska jag som sagt jobba och hitta min grenadin, annars kommer hela kvällen bli försörd :/



 




Med lite grenadin så blir det kanon






Men nu ska jag kolla på One tree hill och sova .

Hörs imorgon - God natt!!


22 augusti - 08 (morgon)



Nu har Mamma fått dammsugning på hjärnan igen och tjatar om att det ska dammsugas oavbrutet . Så inom en månad så måste det dammsugas annars kommer väl hon få en hjärtattack eller något liknande.

men idag blir det inget dammsugande för mig i alla fall och inte resten ut av helgen heller då jag jobbar eller är upptagen med annat . Och det är vad som helst bara jag slipper dammsuga :)

Men nu har jag tiggt åt mig skjuts till jobbet så dax att gå så att jag hinner med .

Hörs !!

21 augusti - 08 (kväll)



Sitter och lyssnar på sten (min kattunge) som springer runt på nedervåningen med en sån där boll som det är plingor i eller vad man ska säga, men när den rullar så låter det fan - speciellt när det är tyst i resten ut av huset . Och just nu väntar jag bara på att pappa ska bli galen och gå upp från soffan och trampa sänder bollen i miljoners miljrader delar . Har lyssnat ganska bra, och han höjer ljudet på tv:n med ungefär 20 sekunders mellanrum bara för att katten är galen . så nu är det bara att vänta och se :)

Måste bara fråga, har gått och tänkt på den här "gåtan" hela dagen (aah, jag vet har inget bättre för mig) men hur fan går det ihop (?) jag kommer då i alla fall inte på något vettigt svar :S så om nån vet så vore jag tacksam för svar..

Tre herrar checkar in på ett hotel, rummet kostar 25kr. De ger piccolon en tia var som springer ner efter växel. Han kommer tillbaks med fem enkroner,, Han får 2kr i dricks och han ger herrarna en krona var.. Alltså har herrarna betalt 9kr var 9*3=27 plus 2kr i dricks blir 29kr .....Vart tog den 30:e vägen..

Men nu ska jag läsa lite bloggar..

Hörs !!

21 augusti - 08 (morgon)



Satt och kollade runt lite på min blogg och ser att det fortfarande är massa smågrejer som måste fixas :/ Mina länkar till exempel. Axa, Ronja och Mandy är länkade . Men Axa använder inte ens sin blogg (får väl se om hon börjar snart igen), Mandy har typ haft tre stycken nya sen hon hade den jag länkat till . Så den enda som stämmer är Ronjas . Ska även ändra lite typsnitt (tror det heter så??)...   Men det får bli en annan gång, för har varken ork, tid eller lust när jag jobbar eftersom att det blir så långa pass ...

Och har kommit på att jag ångrade mig när det gåller att jag bytte dagar med Camilla. Skulle varit ledig hela fredagen egentligen men blev ledig förra söndagen istället . Men så kom jag ju på att jag ville köpa licor 43 och mina arbetstider nu är ju inte dom bästa för att hinna till systemet . Så det blir inget sånt för mig, får nöja mig med vin eller öl istället och inhandla likören till någon anna gång ...

Har inget mer att säga . ska se om jag hinner ändra länkarna istället .

Så hörs !!


20 augusti -08 (kväll)




hemkommen från jobbet, helt slut . Blir mer trött när det inte finns något att göra (som idag) än dom dagarna man är sysselsatt hela dag. Men det är väl antagligen för att man går och segar genom dom dagarna !!

Fått papper av skatteverket idag och som vanligt så fattar jag ingenting av vad dom försöker förmedla i dessa brev . Och varenda gång så ska mamma försöka förklara för mig . och vi blir osams, bara för att jag är för "blåst".. Men asså, det står ju bara trams i papprena och allt som stod visste jag redan efter att mamma hade förklarat allting .. så endast onödiga papper - inte mijövänligt dom där eller.

Blev som jag misstänkte, min lediga helg var inte ledig. jobbar hela fredagen och 11-14 på lördagen . roligt med lediga helger :S

Men nu ska jag kolla på One tree hill (blev den jag valde igår)

Så godnatt . hörs

20 augusti - 08



Helt slut idag, somnaden inte förän halv fyra i morse bara för att jag skulle kolla på några "extra" avsnitt av One tree hill.. Och så vakna klockan 08.30.. Hatar det, och då vaknar jag alltid med huvudvärk så nu är det bara att ta alvedon, fixa håret och sen har jag fått för mig att jag ska äta frukost idag - får se hur det går :)

Orkar inte skriva nå mer så hörs sen ...

19 augusti - 08



Idag har jag i alla fall varit sysselsatt hela dagen !! ganska skönt mot att bara sitta hemma varenda lediga dag man har . Har varit in till banken och satt in lite pengar och hämtat ut skattepengar som jag fått tillbaka :D Sen så var vi (jag och syster) till frisören och beställde tid till oss både . Och jag har äntligen bestämt mig för att ta ut mitt löshår och jag fick medhåll från frissan också .. Så det ska ske den 27:nde (nästa onsdag) då jag även ska toppa mitt "eget" hår och göra lite blonda slingor . Eftersom att jag tröttnat på min bruna hårfärg nu så ska det bli roligt med lite omväxling . Så blond som möjligt ska jag bli (igen!!) men endast med slingor för annars blir det inge bra .

Var i alla fall in till Valbo köpcentrum efter det och kollade runt lite på Ikea, där jag köpte lite ljus och dekorationsstenar (?) och en dörrmatta till pappa (tur att han har mig - haha) Sen så bar det av till Rocks där jag förnyade min "filmsamling" (haha) och köpte - Ps. I love you, Min brors flickvän & den efterlängtade säsong 3 av one tree hill .




Nu senare så har jag inte gjort så mycket, eller jo jag har cyklat för en gång skull (räknar inte de två gånger om dagen då jag cyklar hem och till jobbet) men har i alla fall cyklat hem till Axa där jag mest bara läste vecko revyn, tror även att det var en gammal tidning som legat på samma plats länge då jag upptäckte att den var dammig (Axa om du läser det här, så vill jag bara påpeka att du ska damma på hyllan under vardagsrumsbordet :P)..

Men nu ska jag bara välja vilken av filmerna det blir sen ska jag kolla film hela natten :)

Ha det bra alla !! :) vi hörs !!

18 augusti - 08 (uppdatering)





Så nu är den här dagen slut också . Trött som bara den (...som vanligt....) så ska bara skriva det här kolla runt lite och sen ska jag gå och lägga mig i sängen och titta på en film .

Imorgon, ska jag och syster till banken och sen till Ikea. Har inte en aning om vad vi skulle till Ikea och göra men dit skulle hon i alla fall . Och det är ju lite roligare att sysselsätta sig en dag då man är ledig än att bara sitta hemma och ruttna - som jag har en tendens att göra :D

Har starka funderingar på att göra blonda slingor i håret . men måste bara ta reda på lite fakta när det gäller löshåret först . Då jag måste veta om frisören tycker att jag ska ta ut det, flytta upp det eller låta det vara . Och om det går att färga det. Inte för att jag vill färga det men utifall att det blir någon färg i löshåret .

I helgen så blir det öltält :) skoj skoj. Hade planerat sedan länge att vara ledig hela den här helgen fredag till söndag men planerna ändras lika fort som blinkar . Så nu jobbar jg heldag på fredag (tio timmar) och halvdag (11-14) på lördag.. Eller lördagen är inte riktigt hundra än men känner jag dom rätt så blir det så !! Men min lördagskväll ska inte förstöras för det .

Först tror jag det skulle bli kräftskiva.. jag äter inte kräftor så vet inte riktigt varför jag ska dit mitt under det, men roligare med sällskap än att sitta hemma och dega bara . sen blir det antagligen en cykelfärd till öltältet och det är där problemet uppstår tror jag (!) för jag har ingen cykel . Använder alltid mammas . Men den ska hon ha just då bara för det :S  *sch får ordna det på något sätt - mormor eller farmor har ju alltid sånna dära^^ riktiga kärringcyklar som är perfekta !!

Men nu ska jag kolla på film...

Hörs . god natt

18 augusti - 08



Snart så börjar jobbandet igen, bara en halvtimme kvar ungefär . Ringde i alla fall tandläkaren imorse och bokade ny tid eftersom att min tandläkare var sjuk när jag skule dit sist (i torsdags...) men så som vanligt så får man vänta i en månad innan man kommer dit. Vill ha det avklarat inte bara vänta coh vänta .. den 11 september lixom :S Men men, får väl ta den tiden som finns över !!

hungrig som bara den, för en gång skull så här på morgonen, men bara för att jag vill ha frukost så finns det ingenting hemma som jag vill ha.. Inte för att jag tror att det finns någonting alls som jag skulle vilja ha . men aah i alla fall...

Men nu ska jag fixa håret, så jag kan cykla iväg sen !!

Ha det bra - vi hörs !!

17 augusti - 08 (klipp)




Ofta åtta år lixom?? haha



17 augusti - 08 (uppdatering)





Hemma igen, mätt och belåten efter att jag har varit duktig och lagat middag åt mig själv :)

Har varit hos Axa och så färgade jag hennes hår som tydligen inte blev hundra-procentigt bra.. Fick höra det på telefon så har inte sett det med egna ögon, för jag färgade bara så drog jag därifrån - eftersom att mamma anser att hon har mer rätt till hennes bil än vad jag har :D Men hennes hår ordnar hon nog till med tiden i alla fall..

Har också starka funderingar på att göra något med mitt hår, men det är så svårt när man har löshår, Känner att jag vill färga håret då min hårfärg ser så matt och tråkig ut.. Men efter att jag färgade mitt gamla löshår (..och förstorde det!!) så känner jag att jag inte vill göra samma sak med det som jag har nu . Men får se vad det blir ska in och prata med frisören på tisdag tror jag för då är jag ledig och har lite andra saker jag måste åka in till Tierp och ordna upp .

Men nu ska jag ut och hämta katten och ta en cigg sen ska jag sova.. Klockan är bara 20.20 men det känns som att den skulle vara 04.30 ungefär :S

men vi hörs !!

17 augusti - 08



Så nu har jag designat om bloggen lite, har tråkigt så det blir att sitta och nöta framför datorn i några timmar istället . Men orkade samtidigt inte antränga mig fullt ut så det blev inte något speciellt .

Försöker bara sysselsätta mig för att slippa åka och tanka mammas och/eller pappas bilar .. Det har dom tjatat om hela dagen . men får väl se, orkar väl inte sitta här hela dagen så lämnar jag gården med en bil så måste jag ju tanka . Fast jag slipper i alla fall betala :)

Men nu ska jag ut och röka med syster ..
Hörs !!

17 augusti - 08 *bilder*



Tobbe, Ronja x2, Rasmus (kusin) & Jag ...

(Bilden på mig är knäppt för att jag tyckte om mitt hår just då, för att det var platt och långt men det syns inte ser mer vågigt än platt ut i alla fall)




Satt och rensa digitalkameran, fanns typ 80 bilder men bara några som det fanns någon mening med - eller det finns det väl inte med dom här heller - men roligare än ingenting i alla fall !!

16 augusti - 08 (uppdatering)






None
Hemma igen efter tio timmars arbete eller nio timmar och
25 minuter om jag ska vara exakt  :)

Nu ska jag bara göra mig iordning lite halvt för att dra vidare hem
till Mandy och tillbringa Lördagskvällen med att spela 500 eller
vi är ju på två tusen nu så kanske inte kallas 500 då - hmm,
vem vet??!

Är i alla fall ledig imorgon, trivs med att ha mitt
varannan-dag-schema :) jobba torsdag, ledig fredag,
jobba, idag (Lördag), ledig söndag, jobba måndag osv osv .
haha men det går ju över snart det med !!

Men nu måste jag skynda Mandy blir galen !!






16 augusti - 08



Jag blir sååå irriterad . Varje morgon ställer jag alarmet på fem olika tider mellan ungefär halv åtta och nio . Och då borde jag klara av att INTE försova mig . och ja, jag har aldrig försovit mig !! jo tio minuter eller något sånt men inte så att det har blivit panik.. Men ändå så är det alltid någon som är tvungen att väcka mig för att tala om att jag ska göra de och göra de innan jag åker och jobbar - varför i helvete inte bara skriva en lapp !!

Det är typ som att jag skulle väcka mamma klockan tre på natten för att tala om att hon måste dammsuga någon dag .. det är bara sjukt ! Skriv en lapp, för jag vaknar väl för fan med tiden !

Är så himla less, för tror inte att jag har fått sovit ostört till jag vaknat av att jag varit utsövd på två - tre år . Bara för att hon ALLTID ska tala om saker just när jag sover.. Det är fan sjukt !!

Men nu ska jag diska för de var det hon väckte mig för idag ...

Hörs !!

15 augusti - 08 (musikuppdatering)






Så stolt över mig själv :) haha..
Jag har lyckats, lagt in musik på bloggen nu !! Så nu är det bara att lyssna - även fast det blev två - tre låtar med på spelningslistan som jag inte ville ha med, men jag var för stressad för att komma på hur jag skulle ta bort dom :) haha så det får jag göra någon annan gång när jag har lust, tod och ork !! Som det inte finns något kvar av just idag och inte så ofta annars heller .

Men alltid roligt när man lyckas för en gång skull !!

Men just nu har jag inte tid att göra något nytt då min syster är född agressiv och har fått något utbrott utanför fönstret för att jag vägrar komma ut och sopa golvet eller vad det var !!

Men får väl vara snäll och gå ut eftersom att jag har ignorerat henne i någon timme nu :)

Hörs !!

15 augusti - 08



Har såå himla roligt . Sitter och soretar inlägg och lägger i olika kategorier . Och det tar sånn himla tid eftersom att man måste klicka runt så mycket, borde gå att göra på något enklare sätt än vad jag gör, men eftersom att jag inte är någon datanörd^^ och inte fattar mig på det så himla bra så får det duga. Men nu är jag i alla fall färdig.. Har lagt inläggen i kategorierna Bildinlägg, Klipp (Youtube) & Allmänt..

Ska även försöka göra något nytt på den ( bl.a ta bort klockan eftersom att den går på vintertid, och eventuellt lägga in en ny) ändra lite bakgrunder och grejer kanske.. Får se vad och hur mycket jag orkar . För allt tar ju sådan tid för mig :S haha

Men nu ska jag kolla lite först ...

Tänkte lägga in lite bilder men kom ju på att det inte gick då min data har kraschat och jag behöver hjälp med den . Så har tagit mammas nu , Men det ska nog ordna sig med tiden !!

Hörs !!

Amy Mcdonald - This is the life




Helt kär i den här låten :)



14 augusti - 08



Som vanligt så är dom sakerna som jag köper och lägger ner mycket pengar (mycket för mig) på så blir det bara skit av det i slutändan . Köpte en dator nångång (
här är inlägget om den i alla fall) i mars april och alltså är den ungefär 4 månader säger vi och nu är den helt konstig . den slås av och den gör i stort sett precis som den vill ...

Tänk den dagen jag får för mig att köpa hus eller något liknande skulle inte förvåna mig om det hade rasat ihop precis när jag skrivit på alla papper och skulle flytta in :S

Hade i alla fall skrivit ett inlägg, men det försvann ungefär lika fort som vinden blåste förbi . så nu har jag ingen ork att skriva om allting igen !!!

Men är ledig i morgon, då orkar jag nog uppdater lite grann i alla fall ...

Hörs då!!

9 augusti - 08



Blev en rolig kväll igår . eller hela dagen var ganska skojig . Först så åkte vi till Valbo, jag Axa och Ronja . Handlade inte så mycket, en tvättkorg och sex stycken svarta glas . Och så lite smågrejer .

Sen på kvällen så åkte vi hem till Ronja, spelade lite kort, drack och lyssnade på musik.. Var trevligt, och efter det så bar det av till Gävle och cityfesten med tåg . Där vi träffade massa folk, fortsatte dricka lite öl/cider och grejade .. Msyigt !!

Har även varit på systemet första gången idag - haha . Dröjde bara ungefär en månad innan jag orkade och ville gå dit . Fast egentligen så ville jag inte, det var Tobbe som ville ha sällskap så då blev jag den utvalde . Blev bara en vinare för min del i alla fall ...

Nu så ska Pappa låna datorn för första gången i världshistorien . så men vi hörs !!


7 augusti - 08



Mammas dator är i alla fall segast av alla, såg att den var på så tänkte att jag kunde skriva ett inlägg innan jag ska åka och jobba.. Men det har tagit typ fem minuter innan jag kom fram hit lixom :S

Sista dagen för den här veckan nu.. I morgon ska vi fira Ronja som fyller 18 (hon fyller idag - GRATTIS!!!) och jag och Axa har ju världens bästa fantasi och därmed världens bästa presenter - och många lär det bli !!

Ska in till Gävle och strosa runt på Cityfesten med i morgon, är ju inte så mycket för cityfesten men det kanske blir kul - får väl se !!

Men nu ska jag sminka mig

hörs !!

5 augusti - 08



Var helt inställd på att jobba idag, så la mig tidigt igår för att jag skulle hinna se några avsnitt av One tree hill innan klockan belv morgon igen . Men när jag sett två avsnitt så ringer Camilla och säger att jag är ledig.. Och då var jag ju bara tvungen att kolla på några avsnitt till - så sammanlagt böev det 8 avsnitt och klockan hann bli 03.30 innan jag stängde av tv:n... Och så hade jag ju SÅ KLART glömt att stönga av alarmet på mobilen så blev väckt vid åtta första gången i morse :/ så nu är man ju jättepigg och glad ...

SÅ dagen till ära så ska jag inte göra ett dugg, ska bara sega hela dagen . Titta på tv, sitta vid datorn och så kanske om jag orkar och känner för det - dammsuga !! Men antagligen blir det inget av med det :)

Men nu ska jag kolla runt lite på andra bloggar ..

Hörs !!

4 augusti - 08



Varit till Uppsala idag med Axa, skojigt . Blev en spontangrej, bestämdes igårkväll ... men det är sånt som är roligast, än att man ska hålla på att planera allting .

Hittade lite smågrejer.. Bl.a One tree hill säsong 2 :) och mjukisbyxor.. Sen så blev det en present till Ronja, ganska rolig :) Ska ju vara något mer speciellt när man fyller 18.. Och min fantasi är ju såå bra - eller inte . Men då kom Axa in med lite ideér och så blev det kanon !!

Imorgon börjar jobbandet igen - tre timmar, så är nog inte så farligt . Sen är det onsdag och torsdag och sen är det Cityfesten och firande av Ronja som gäller .

Men nu ska jag beställa lite filmer med syster..

Hörs !!