storlek extra jättestor






Usch helt döende på grund av att det var en spindel (storlek extra jättestor) på dörren till mitt rum . Och jag gallskriker så att hela familjen kommer och ska rädda mig (tror jag!!) Pappa asgarvar, säger att jag är töntig och går ner igen. Syrran (hon var rädd egentligen!!) skrattade hon med och stod och tittade på . Och mamma var påväg därifrån hon med men hon blev tvingad att ta bort den . Och jag tyckte att hon skulle ta den i ett ben och kasta ut den men det tyckte inte hon då hon tyckte det var onödigt/jobbigt att gå ner och kasta ut en spindel som skulle dö av smällen i backen (??) så han fick dö på plats.. Stackarn, men jag är egoistisk så jag bryr mig inte så värst mycket - huvudsaken den försvann så jag kan sova gott utan mardrömmar ...

Har jobbat, duschat och hälsat på Axa idag plus att jag har uträttat ett ärende (haha, lät bra!!) till Mamma och nu sitter jag och väntar på att Mandy och Micke ska komma hit innan jag ska sova ... eller ska kolla på OC...

Men här säger jag god natt i alla fall !!

övertid



Nyss hemkommen, blev en timmes övertid idag. Var inte så jobbigt - går ganska bra när man inte vet om innan att man ska jobba extra . Känns ju värre att jag ska jobba från och med fredag till nästa torsdag i streck.. men går säkert det med.. Sen har jag pratat ihop tider och grejer med Camilla !! Så det blir nog bra det här till slut ...

Nu sitter jag och väntar på att Andra avenyn-reprisen ska börja och att syrran kommer hem så att jag kan hinna  prata en snabbis med henne innan jag somnar :)

men nu ska jag ringa en samtal innan tv:n börjar ..

Hade hade !!


säsong 4




Klockan är redan 21.00 (lite över!!) och jag måste hinna duscha och städa lite dessutom innan jag kan gå och lägga mig och sova . Jobbigt ! Först av allt ska jag i alla fall med mamma till grannen och mata deras djur som vi skulle fixa den här helgen + i morgon .

Bad Mandy att köpa OC säsong 4 till mig på media markt eftersom att dom skulle dit i helgen. och jag skitlycklig över att jag skulle få den - tog de förgivet :) men så när dom kom dit så var den slutsåld - den sista hade sålts en timme innan dom kom - fan fan fan !!! Jag som tänkte nöta den hela veckan - men får fortsätta på säsong 3 istället som man har sett ett x antal gånger .

men nu ska jag börja städa undan lite ...

lördagskvällen




Lördag igår och jag satt hemma hela dagen . Ganska skönt men ändå tråkigt och inte så vanligt för att vara jag... Men var i alla fall ut på en kortare biltur och skjutsade hem systers "fyllekompisar" - inte ett dugg jobbiga dom eller . haha .

Idag händer det inte så mycket, ska bjuda familjen och Farmor på mat idag - så känner mig riktigt snäll :) Men tiggde åt mig efterrätt av Farmor - Rabarberpaj gottgott^^

Ska även fortsätta mitt tvättande hela dagen för det lär behövas - i alla fall jobbarkläderna .

Har försökt fått tag på Mandy och Ronja halva dagen också men dom verkar inte vilja ha någon mänsklig kontakt idag (haha!!) eftersom att mobilerna inte är påslagna - eller så har dom ingen mottagning.. Men men det kommer väl med tiden

Bilduppdatering


Snäll mot mamma - utan framgång









Allting höll på att bli bättre med mitt humör bland annat och jag bestämde mig för att vara snäll mot mamma och städa och dammsuga men då är ju dammsugaren borta och hon vägrar svarar i telefonen och jag blir galen !!

Bestämde mig för att sätta mig vid datorn istället (igen) och hinner knappt sätta mig innan fanskapet dör av dåligt batteri, eller det var inte dåligt det var helt slut . så då blev jag arg igen och gick ut för att prata med Mormor och Morfar som åkte förbi här, och dom vägrade stanna utan gasade på som vanligt och for förbi - vad fan har jag gjort för att få en sånn här dag???

Men nu är dammsugaren upphittad och laddaren sitter i datorn så det är väl bara att låtsas vara glad ...

jordens undergång





Solen skiner och jag är ledig och borde göra precis det som faller mig in. men det som faller mig in^^ är att sitta ute i solen, lyssna på musik och läsa bloggar. Men eftersom att min (1 månad gamla) dator är fuckedup (!) så fungerar ju knappt hälften av et som jag vill göra .

Någon jävla idiot som inte insett/fattar att han/hon har virus på datorn och sitter och skickar länkar genom mejl och utsätter oss andra stackare för virus. Och jag som är en sånn jävla datahacker har ju precis lärt mig vart off-onknappen sitetr (ungefär - men inte riktigt!) kan ju inte ett skit mer om datorer än nödvändigt .

ARG ARG ARG ARG ARG!!!!!!

mamma har fått för sig att vi ska äta pannkaka och det gör mitt redan så "glada" humör ännu gladare. Hatar pannkaka, vill ha kycklingsallad med pasta .

Mitt liv och jag är påväg mot livets undergång och jag sitter och funderar starkt på vad jag ska göra åt det.

Sätta mig på en humla kanske, så att min psykiska smärta dör ut på grund av den fysiska jag borde få..

Det har gått så jävla långt så att jag fått totalt hjärnsläpp och längtar efter att få jobba (och ja, jag kommer ångra att jag skrivit det) men det stör mig inte ett dugg just nu på grund av den sinnesstämningen jag är i just nu.

mamma hade som tröst att jag kunde sysselsätta mig med att städa istället och jag brukar vilja städa när jag är på pisshumör men nu är det värre än så. Och städning just nu känns inte som någon enkel match utan jordens undergång ungefär .

Pratade med Mandy nyss och det gjorde mig på bättre humör eftersom att hon också var arg ! Hundarna hade stuckit och hon missade bussen. Men efter att vi pratat ett tag tog hon det med en klackspark^^ och mitt liv blev meningslöst och grått igen..

Varför känns allting så mycket bättre när man är två om någonting ?!?

SVARA !!!



image186

(Min header som jag vill lägga in utan att lyckas (gjord av Mandy)..)


Första gången som jag verkligen försöker få tag på en person, och hon inte har mobilen på !! Har alltid det annars, men bara för att jag vill få tag på henne så är den avstängd :/

Blev uppskriven som referens åt en kompis och så ringde dom och skulle prata med mig om henne haha och jag får total minnesförlust och kommer inte på någonting alls att säga - lite roligt!! Men tror dom blev nöjda i alla fall, hon lät ju i alla fall glad under hela samtalet och det ser jag som ett positivt tecken :) Och jag gjorde ju så bra som jag kunde .

Men nu är det dax för lite jobb igen . hörs !!

poppade majskorn






Datan strejkar, internet segar och blogg.se är segast av allt - men ska försöka göra det bästa av situationen.

Sitter och kollar på Top model 9... (reklam just nu).. Sista dagen att jobba den här veckan i morgon, och nästa vecka jobbar jag bara 2 ½ dag istället för 4 dagar - så härligt .

Sista April (Valborg) så ska jag umgås med Axa, Tobbe, Ronja och kanske Basse. Ska bli trevligt.. Dom hade pratat om att dom skulle inviga grillningsperioden - men det har ju jag redan gjort med Mandy och Micke (i fredags).. Inte för att det gick så himla bra, men det var gott i alla fall .

Började med att jag ville ha folie till majs, som jag skulle grilla. Medan Mandy och Micke var och köpte det så skulle jag börja grilla på grillen som Micke hade tänt en timme innan så den hade slocknat nästan helt och jag är ju inte direkt kung/drottning på att tända grillar.. Så det blev inget grillande innan dom kom tillbaka eftersom att jag itne lyckades tända den även fast jag hade försökt typ fem gånger . Men det ordnade Micke på ett försök :)

Sen lade jag på mina majskorn som jag hade lagt i folie och när jag skulle ta bort dom så sprack folien och majsen ramlade ner bland kolen och det började låta som att jag poppade popcorn haha men till slut blev det bra, och vi lyckades i alla fall fullt ut med potatisgratängen :) Den blev jag stolt över ..

Men nu ska jag kolla klart på top model och sen ska jag duscha . god natt.

God morgon...




God morgon!!!

Relativt pigg, sitter bara och väntar på att tiden ska stanna eller sega ihop så jag kan vara hemma nån timme extra, men det kommer ju inte inträffa så aah, börjar jobba om 35 minuter ungefär .

Katten är sjuk och ska bli tvångsförd till veterinären någon dag då hon är i behov ut av det . Stackarn, inte lätt att få barn med massa kompilikationer . Men det bllir nog bra någon gång det där med får man hoppas...

Men nu ska jag ta på mig strumpor, ta en c-vitamin och cykla ... Hörs !!

Tierp - där allt möjligt





Vad ovanligt att det brinner i Tierp. För bara ett tag sen så tände dom ju på allting som kom dom i vägen ungefär. Kyrkan, ungdomsgården, nått skjul i en hästhage och massa andra ställen. 

På nyår så var det någon som skjöt en raket in i ett flerfamiljshus. Typ två eller tre familjer som bodde där - och det brann ner alltihopa. Tror det var två ungdomar som har erkänt det...

Den här gången så är det ett hyreshus. Men det är inte samma person som det var som tände på dom andra ställena eftersom han sitter inspärrad på psyket eller något liknande. Ganska hemskt egentligen, flera familjer som inte har någonstans att bo längre, alla deras saker, fotografier, minnen, kläder allt är borta... Tänk om det skulle hända en själv - usch hemskt !!!

Men vi bor ju ändi Tierp och där är ju allt möjligt :/


Imogen heap



Blev väll inte den bästa (videon) gick inte att ta dem som jag vill ha, så den här får duga..



Hide & seek



Kom på när jag kom hem att jag inte skrivit blogg på några dagar och anledningen är att jag inte har ett skit att skriva om , och det har jag inte nu heller egentligen - men vill skriva i alla fall..

Har i alla fall jobbat hela dagen, Är totalt slut och funderar starkt på att gå och lägga mig och påbörja säsong 3 av Oc.. Men måste först vänta på att tvättmaskinen är färdig och att Andra avenyn (reprisen) börjar, så jag kan kolla på det först!!

Har blivit besatt av Imogen Heap med "Hide and seek" så jävla bra låt. (Ska lägga in den sen)...
Någon som vet något som händer i helgen, börjar bli desperat nu eftersom att Syrran vill att jag ska festa med henne och hennes "nya" kompis Andreas. Och problemet är att jag sa att jag skulle vara med om jag inte hittade på något annat, och jag vill inte vara med :/

Men nu känner jag hur meningslöst det här blev så ska sluta!!

Allting är dåligt idag :)






Sjukt trött, sjukt ont ih uvudet och sjukt tråkigt - finns ingenting att göra . Den bästa sysslesättningen jag har är att tycka synd om mig själv för att jag får sitta här helt själv.

Mamma har tagit bilen också så jag kommer ingenstans, om jag inte får för mig att jag ska gå någonstans och i det tillståndet som jag känner mig nu så orkar jag ändå inte gå längre än till bilen :)

Men jag orkar gå ut och röka, så de ska jag göra så blir jag sysselsatt en stund . Sen ska jag prata med Syster .

Ha det!!!

jobbigaste natten




Jag har aldrig varit så trött som jag är nu i hela mitt liv tror jag. Och jag börjar jobba på 35 minuter, känns verkligen extremt lockande . Kom hem relativt tidigt igår, vid tolv någongång . sen kollade jag på ett avsnitt av OC och sen blev katten helt galen och fick för sig att hon skulle få barn i MIN säng - glöm det. Så då var det bara att packa ihop sängen och bädda åt katten på golvet (utanför mitt rum) och sällskapa henne hela natten.. Men vid halv sex i morse då orkade jag inte längre, och hon hade inte fått några ungar heller . Så då gick jag in och stängde dörren efter mig och la mig och sov .

Två timmar senare skriker Mamma att jag ska vakna och komma och titta på kattungarna - va (?), här har man ställt upp och suttit vaken och sällskapat katten i fem och en halv timme... Kanske nickade^^ till någon gång men det var inte många minuter. Men i alla fall sen när jag har gett upp och slutat sällskapa henne då tar det bara nån timme så har hon klämt ut dom . Lite irriterande ...

Men sen så åt jag i alla fall frukost och tänkte gå och lägga mig och sova - men nej (!) då var kroppen tröttare än huvudet, så jag kände mig helt död men kunde inte hur mycket jag än knep ihop ögonen och låtsades drömma, så somnade jag inte !!!

Nu är det ett sex timmars arbetspass som står framför mig :/ sen ska jag ta det lugnt, umgås med Axa en stund kanske - får se vad som händer !! Men nu ska jag göra mig i ordning i alla fall . Ha det!!!

minnesförlust




Skönt att för en gång skulle sova längre än till klockan 8.00, eftersom att jag har en tendens att vakna runt den tiden även fast jag är ledig ....

Dagen till ära ska jag hjälpa Mamma att städa en stund  nu på förmiddagen sen ska jag dra till Mandy så fort jag är färdig .. Och se om hon är färdig eller behöver hjälp med att städa/byta vatten i akvariet ... får se hur det blir . Det var massa grejer som hon sa att jag skulle sällskapa henne på idag, men jag kommer inte ihåg ett skit .. Men det märks väl när det faller in lixom...

Nu ska jag i alla fall ut och ta min morgoncigg sen blir det ett glas c-vitamin och sen så ska vi städa !!

Karatefylla med mjölk






Morgondagens planer var att dricka lite (lite för min del i alla fall, medan hon tydligen skulle dra till med en karatefylla).. Men sen så fick ju hon för sig att börja käka penicilin och fick tydligen inte dricka alkohol, så det blev väl en afton med mjölk i morgon ... haha.. ska ta och ringa henne och checka vad vi ska gör av kvällen ...

Värsta mardrömmen som kan gå i uppfyllelse gick i uppfyllelse idag, min gamla chef kom in och hälsade på, på jobbet och nej, jag tyckete inte om det och gick och gömde mig så fort jag såg att han kom ... Fast han var ju inte mindre feg för det, utan sprang^^ efter och pratade på som fan.. och jag som vanligt fattade ingenting eftersom att han pratar så pass dålig svenska. Men tror jag listade ut tre meningar som han sa och det är bra för att vara jag... Så ett plus till mig för min snabba tankeförmåga som så snabbt klurade ut vad han sa :)

Men nu ska jag ringa lite, duscha och sen får vi se om det blir en tripp till Alexandra idag eller om det blir någon annan dag...

Bästa humöret




Alltid underbart roligt att få höra saker/se saker man inte anar av den personen man i stort sett minst anar (inte illa menat men du fattar i alla fall, Mandy).. Läste ett inlägg på hennes blogg (
här är den, om ni vill kolla in den..)

Såhär stod det i alla fall..

Linda står mig allra närmst & är den som alltid stått vid min sida då det varit något sen jag flytta hit.
Har alltid försvarat mig & trots dåliga rykten så har hon skitit i dem & ändå vågat visa sig med mig.
Har alltid stått där med armarna öppna då man behövt hjälp.
Men tröst ska man aldrig söka hos henne. Haha. Fast ändå. När man är riktigt ledsen så är inte Linda den som kramar om utan den som muntrar upp & säger "Skit i de, det ordnar sig. Tänk inte på det där"
Det är egentligen mycket bekvämare att höra de än att höra "Ååh, stackars du".
Fast en kram vill man ju ibland ha. Å de krävs alkohol för att få Linda att kramas med mig :)
Nej som sagt. Linda är bra trots allt.

Haha, man kan ju börja undra om hon druckit eller nått, för sådär "puttinuttiga" är inte vi emot varandra.. haha men så kom man ju till slutet av texten då det stod såhär:

Asså. Aa. Linda kommer säkert skratta åt mitt inlägg men haha. Insé. Det är inte varje dag Mandy vaknar på rätt sida & skriver om dig Linda. Bitchjävel.

Då blev allting som vanligt igen - fast lite gladare än innan kanske jag är :)

bara 21.30



Klockan är halv tio (21.30) fast det känns som att den skulle vara halv fem (04.30) och med det ville jag meddela om att jag är sjukt trött och bara skulle vilja somna. Men samtidigt så varken vill jag eller kan jag sova på grund av att jag vill se på tv och några avsnitt av OC.. totalt onödigt i min situation då jag håller på att dö av trötthet - men sånn är jag!!

Just nu sitter jag och kollar på top model.. och fan vilka sjuka människor det finns. dom stör sig på alla småsaker som går att störa sig på t.ex. den förste tog duschen fast den andra hade paxat^^^den, den tredje tycker att den fjärde är sötare.. Några snackar skit om att en har gått ner myckel i vikt, fast den personen inte har gått ner ett enda gram.. och så blir det tjafs för att det är någon som skvallrar osv osv...

Men jag hejjar i alla fall på Heather för hon är sig själv, inte som dom andra som verkar spela en roll om att dom ska vara så jävla mycket bättre än alla andra !!!

men nu ska jag fortsätta kolla sen är det god natt efter OC !!!

Helmut



God morgon alla !!

Har fått en till kattunge nu, eller det var ju några dagar sen (kommer inte ihåg när) men söt var han. Han var svart på huvudet, grå på mitten^^ (alltså typ mitt på ryggen) och vit i bak.. häftig . Syrran har döpt stackarn till Helmut (tror det stavas så!!) sen ska vi bara hoppas på att det är en hankatt annars får vi döpa om han...
 
Trött som fan idag, antagligen bara för att jag var pigg som fan igår, kunde inte somna - låg vaken till fyra halv fem i morse och bara tänkte och hoppades att jag skulle få somna. Och när man gör det så går det hela väldigt mycket bättre ... Men var någon som nötte på hemluren och ringde ett x antal gånger.. Fast jag vägrade svara...

men nu måste jag göra mig iordning om jag ska hinna till jobbet på en halvtimme (till elva).. men hörs !!!

fattar ingenting





jag blir så less, jag fattar ingenting av datorer blir bara massa problem när jag ska börja greja med saker . Skulle försöka lägga in en header men det blev bara ett streck som var olika färger.. och fråga mig inte hur man får ett streck som är i massa olika färger för det kommer jag aldrig mer att lyckas med .

Men ska ge mig på det någon dag då jag har tid, lust, ork och tålamod till det ... och det är alltså inte idag då jag ska duscha, byta tvättmaskin, ringa Mandy och dricka c-vitamin på en halvtimme (ändå sitter jag kvar här och nöter, men det är ett beroende)...

Tror i alla fall att blogg.se har börjat gjort lite förändringar, det var något jag la märke till som var annorlunda, men jag kommer inte ihåg vad det var.. Men i alla fall så kommer jag ihåg att jag tyckte det var bättre som det var innan :) men sånn är jag negativ till nya saker och människor :) haha

men nu ska jag stressa klart denna halvtimme ...

Ett ljus för Engla





Har vart dåligt med folk idag på jobbet så jag har tillbringat den största tiden till att läsa tidningar.. Halva Aftonbladet och Expressen handlade om Engla - det är rätt!! Vilken jävla idiot, fattar inte hur människor fungerar, vad får han ut av att mörda en stackars oskyldig 10-årog flicka (?) inte ett skit!!! Och att Polisen alltid har bra bortförklaringar och bla bla bla, det är alltid dom som gör fel.
image184
Polisen hade fått in ett tips om att det var 42-åringen som märdade Pernilla i Falun för åtta år sedan men dom hade inte kollat upp det, om dom hade gjort det så hade Engla levt idag. jag tycker att dom ska ha pissdåligt samvete . och istället för att komma med bortförklaringar om att det fanns så många tips så att dom inte hann med att kolla upp just honom så ska dom ta åt sig kritiken och inse vad dom har gjort för misstag, ett stort jävla misstag...

Om det hade varit tvärt om, att man hade gjort på någon höger så att det var en Polis som blev misshandlad, mördad eller något så får man hur stort straff som helst (eftersom att dom är mer värda i sånna fall än vad andra människor är) men nu är det dom som gjort fel ...

jag säger inte att det är polisens fel men dom kunde ha ha sett till att det här aldrig skulle ha hänt!!

måndagmorgon



GOD MORGON ALLIHOPA!!!

Måndag igen och dags att återgå till alla vanliga tråkiga/jobbiga sysslor igen . Men dagarna går fort så snart är det torsdag igen och jag är ledig en hel helg ...

Igårkväll var jag till Mandy, känns som att det var evigheter sedan man träffade henne sist, fast det var bara sex dagar innan . Men det var trevligt..

men nu har jag ingenting att skriva, ska dricka ett glas c-vitamin, röka och hämta arbetskläderna .


c-vitamin



Söndag igen och jag hatar söndagar, för då är det måndag dagen efter och jag blir tvingad att jobba och jag hatar att jobba . Mycket jag hatar, mycket jag klagar på men är såå less ..

Idag har det inte hänt ett skit i alla fall, vaknade halv tolv och sen har jag bara ätit mat (lunch) och druckit ett glas c-vitamin (har planerat att jag ska minska chamsen att bli sjuk, så ska börja dricka ett glas c-vitamin varje dag) och nu sitter jag här . det är det enda . Men planerar att hälsa på Mandy om hon får för sig att komma hem snart från Valbo... Ska även tvätta och städa lite idag som jag gör som vanligt på söndagar . Ska även deklarera, inte för att jag vet hur man gör eller någonting men det får mamma förklara om hon orkar och jag orkar lyssna, lyckas väl bli osams där mitt i allt skulle inte förvåna mig :) haha

Men nu ska jag kolla på OC en stund - hörs !!

redan sju timmar





Klockan är halv två och jag har varit vaken ungefär sju timmar. Varför kan jag inte sova när jag ska sova för?? Fast imorse så blev jag väckt, men tänkte att jag skulle sova en stund nu när jag kom hem istället, men det tyckte jag tydligen inte egentligen, för jag somnar inte fast jag är hur trött som helst..

Sitter och väntar på att jag ska få nya kattungar istället :) Tänk min lille plutt (Pishile) ska bli mamma . Haha hon som är sååå omogen, betér sig som hon själv vore en kattunge på 10-12 veckor . Men mognar gör väl alla med tiden .

image183

((Min Melker 2 dagar gammal, ser ut som om jag håller på att klämma sönder honom, men jag lovar han lever  helt oskadd fortfarande - hungrig som fan..))

Melker

Nu har jag hämtat min lille tuss som kom till världen inatt - igår kväll - i morse vet ju ine riktigt när men ungefär i alla fall... Blev i alla fall en jättemörk spräcklig liten Melker  - japp så ska han heta (om det nu är en han, det lär ju märkas med tiden)... Söt var han i alla fall och helt ensam i kullen då den andra var döfödd :'( stackars liten . Men men, sånt som händer . Och vi har ju två kullar till att vänta!! :) (En kattunge alltså)...

Fortfarande inga planer för kvällen, men ska inte göra någon jobbig planerings-måste-sak så det blir väl bara att ta det lugnt någonstans, kolla på tv eller film och aah!! men nu ska jag föra över lite pengar innan jag glömmer det igen ...

Hej då!!

dagens måsten



Nu är dagens "måsten" färdigt. Har varit till Tierp och handlat och satt in pengar . Appropå (stavas?) det sp kom jag på att jag skulle föra över pengar till Camilla också för kryssningen, så är det gjort också..

Kvällen har jag inte en aning om vad som kommer att ske, men någonting blir det väl antagligen som vanligt . Fast inte så sent ska det bli i alla fall eftersom att jag ska med/köra syster till Östhammar klockan 07.00 ungefär imorgonbitti . Får se om jag orkar annars får Mamma köra, men jag vill med för hon ska köra halkbanan och det kan vara ganska intressant plus att det kommer blänka avundsjuka i mina ögon, för det är grymt roligt. Hade man fått och om det inte varit så pass dyrt hade jag gjort den flera gånger . Så är det  roligt är det faktiskt!!

Dagens absolut bästa låt (helt kär) är Leona lewis (tror det stavas så!!) med "Better in time" den är såå underbar. Alltid bra när man vaknar tidigt och kollar på "Vakna med the voice" för dom brukar lyckas spela en och annan bra låt . T.ex. som denna !!

men nu ska jag ut och hämta mina kattungar som jag fick inatt, eller min katt fick :) bara två kullar kvar ..

Hej då!!

tidig morgon

Vaknade 06.35 alldeles precis till att "Vakna med The voice" började . Så jävla konstiga människor dom är där alltså . Till och med så att jag orkade skratta åt deras kommentarer... Blondinbella skulle vara med där nästa vecka, fattar inte att hon kunnat bli så himla stor som har blivit . Jo, jag vet.. Hon är duktig och anstränger sig för allt och alla men vaa!! hon är med överallt det är FÖR mycket !!

Igår gjorde jag ingenting efter att jag slutade jobba, kom hem pratade i telefon halva natten, duschade och kolla på reprisen av "Så ska det låta", och jag blev som besatt av Brolle, han är så jävla duktig !!! Sen blev det ett avsnitt av OC (säsong 2 avsnitt 3 - tror att det är de avsnittet)...

Nu sitter jag bara och väntar på att syster kommer hem snart så att jag kan skjutsa henne så att det är avklarat, men några timmar kvar ... Men nu först ska jag äta frukost (c-vitamin och äpplen)..

bättre

hemma, mätt och belåten och sitter och tittar på "efterlyst"...

Mår i alla fall bättre nu, har käkat alvedon, c-vitamin och sen något annat "hopkok" (låter väl inte så bra om man säger så, men jag vet inte vad det var för något, massa kryddor och sallad typ) som var bra för förkylning bland annat och konstigt nog så mår jag bättre.. Inte bra, men bättre i alla fall...

Nu är jag i alla fall ledig fredag, lördag och söndag! Ska bli härligt, den här veckan har gått sååå fort och det är ju bra ... Men nu ska jag röka kvällsciggen och ringa några samtal och sen ska jag duscha och sova .. Sova tills jag vaknar :) haha

God natt!!

Jag mår sämst






Mår dåligt, dåligt, dåligt! trodde det skulle gå över om jag fick sova några timmar - men tydligen inte . För nu har jag sovit och mår fortfarande sämst . Men får hoppas på att det hjälper att jobba mina timmar, duscha, sova (tidigt) och vakna när jag vaknar (alltså av mig själv och inte av väckarklockan).. Det skulle ju jag behöva är helt slut efter den   här veckan ... Känns som att det har gått onormalt fort (tiden alltså!) samtidigt som den här veckan har segat sig fram bara för att jag aldrig ska få sluta jobba - men nu är det i alla fall bara en enda dag kvar, fast det känns jobbigt det med, men bättre än ingenting !!

Har inte fått räkningen ifrån NetonNet heller, så jag tvingade Mamma att hon ska ringa dit och fråga när den kommer, vill ha den betald någonång så jag vet hur mycket pengar jag har över och om jag har råd att betala kryssningen just nu för tillfället !!

Men nu ska jag ta min morgoncigg - hörs!!!


Trodde det var vår - men tydligen inte










Äntligen så kom jag in på bloggen, hade hoppats på att dom skulle fixa bloggen lite bättre i alla fall - men tydligen inte !!!

Men men nog om det, kan ju berätta att jag stör mig något oerhört på Sveriges jävla väder. Först försvinner all snö, det blir varmt, solen skiner, blommorna börjar växa och det blir varmt och vårväder och sen så blir det en helomvändning - och snöstorm . Och ja, jag brukar överdriva men den här gången gjorde jag fan inte det ..

Men nu orkar jag inte med det här . hörs !!

storm åt fel håll





Idag vaknade jag för tidigt känns det som. Klockan är bara halv tio och jag har hunnit hur mycket som helst . Har kollat på tv avsnitt av Oc, duschat, tvättat klart det sista och ätit frukost (som jag normalt aldrig gör)..

Lagom arg över vädret också, eftersom att jag får motvind när jag ska cykla till jobbet :( och det är inte bara lite motvind heller det är storm åt fel håll...

Börjar bli sjuk tror jag, snorig, ont i halsen och hostar hela tiden. Men när det gäller mig så har det en tendens att gå över precis när det har börjat - så jag räknar med att vara helt återställd inom tre, fyra dagar :)

Men nu ska jag fixa håret lite.. Hej då !!

betalning kvar !!





Nu är allt bokat, bara betalningen kvar. som jag funderade på att göra idag men ångrade mig då jag kom på att jag inte betalat datorn än och att jag har förträngt hur mycket den kostar och för att jag inte fått någon räkning ännu :/ men jag har tid på mig när det gäller kryssningen i alla fall. Blev mycket billigare än vad jag trodde - och det är ju alltid bra att ha pengar över till annat :)

Har lyckats fått tag på Mandy idag, så var dit en snabbis efter jobbet för att säga hej till henne och hennes sköldpadda . men fiskarna hon hade var både fula och äckliga. usch ryser bara jag tänker på dem ...

Snart börjar Andra avenyn och sen ska jag sova, härligt härligt . Fick hjälp av Mandy med Bitcomet, så nu vet jag hur det fungerar också, men segt är det och jag kommer aldrig lyckas få hem låten... Eller nångång kanske - får väl vänta och se . Men nu ska jag kolla på tv - god natt!!

helt omöjligt



Helt omöjligt, är bara att vänta till man fyllt på mobilen och kan ringa henne. Är aldrig inne, haha... Försökte få tag på Mandy, men lyckas aldrig.. Men men sånt är livet !!

Söndagen är seg, har varit hos Axa - ute och gått med henne sen så åkte vi en snabbis till Ronja och hälsade på Axa lämnade en bok och nu sitter jag här och hade hoppats att Mandy skulle svarat i telefonen men neej!! så får väl fortsätta städa och tvätta ett tag till och se om hon hör av sig ..

Men nu ska jag kolla runt lite på bloggar .. Men hörs!!

lördag och söndag



Sitter hemma hos Axa, hon pluggar, Tobbe bygger och jag sitter här och har stora funderingar på att åka hem och fortsätta med mina söndagsbestyr^^ som består ut av att tvätta och städa...

Gårdagen tillbringades också här i Ullfors, då jag kom hit vid tio, halv elva på morgonen och åkte hem vid halv tolv på .. Hjälpte till att städa, rensa ur massa skit ... Massa roliga saker som Tobbe tyckte var "bra att ha kvar" typ som gamla kartoner till mobiltelefoner, fick-knivar och jag vet inte allt .. haha Men vi fick honom till att kasta det mesta i alla fall..

Sen resten av dagen, så var vi en stund till Ronja, körde lite singstar och drack en öl (det blev bara en, för det fanns inget mera. Inte för att jag ville ha mera men aah!)..

Nu ska jag tydligen skjutsa Axa till Tierp och lämna grejer till Ronja.. så hej då!!

våren är här på riktigt :)





Härligt, känns verkligen av att det börjar bli vår:) Massa blommor i rabatterna/dikena och fåglar och sol och grejer härligt, när man kan börja vara ute längre på kvällarna och bara sitta ute, grilla och ta det lugnt . Hoppas bara att det håller i sig, så det inte blir kallt som fan igen eller att det börjar regna eller något sånt surt .

men nu ska jag till Axa och tillbringa resten av kvällen där skulle jag tro.. får väl se hur det blir !!!

Ha en bra fredagkväll :)

Silja Line



image182
Alltid bekymmer när man tycker att allting håller på att ordna upp sig. Nu så är resan (studentkryssning) fixad har bara lite saker kvar att bestämma (typ frukostbuffé eller tacosbuffé??) och sen ska det sista betalas. Sen så!! Men jag vet fortfarande inte vilken buffé jag vill ha, men antagligen blir det tacos eftersom att vi inte kommer att vara så pigga och vakna när frukosten serveras... men då så uppstod ju problemet med legitimation, men det borde också hinna ordnas innan båten går... Fick reda på idag också att det är Silja Line...


Ikväll blir det i alla fall Kinamat - mumma!! Fast har beslutsångest om vad jag vill ha, det enda jag kommit fram till är räkchips och det kan man inte leva på enligt Mamma :( men hon har kanske rätt, så det blir väl kyckling med curry eller någonting också :)

Men nu ska jag spela spel eller något för mig själv - Hörs!!

Sovmorgon ??




Så typiskt, när man för en gång skulle har sovmorgon och får sova hur länge man vill, då är det någon som ringer eller skickar meddelande så att man vaknar. I detta fall ett meddelande, och jag är för nyfiken för att vända mig om och somna om, är tvungen att läsa och om det  behövs så lär jag svara också vilket gör att jag hunnit vakna till liv och då är det omöjligt att somna om :/ Så klockan nio var jag pigg och vaken på min lediga dag, då jag skulle sova bort halva dagen som jag hade räknat med - men nej!!

Kom på mer saker som jag är tvungen att göra idag :) är tvungen att leta upp C och lämna pengar till henne för studentkryssningen som jag ska med på. Tog ju studenten förra året men då blev det ingen studentkryssning, vet inte varför men har hört på håll att skolan jag gick på avstängd av någon anledning men det behöver ju inte vara hela sanningen - men vem vet!?? Men i alla fall så åker jag i år istället med årets studenter och några andra - men det blir säkert bra :)

men nu ska jag göra mig iordning, mitt hår är en katastrof så det lär ta tid att få det att ligga som jag vill ha det :/

snabbast i världen




Nu är jag nyduschad, härligt. men aah, låten kusinen skickade har inte kommit än.. Så jävla segt. Har tagit typ 35 minuter och det är 1050 kb av 4545 kb kvar.. Haha pinsamt snabb data man har, men går väl inte att hoppas på för mycket när man har flera datorer på samma uppkoppling (eller vad det heter!!, är inte så insatt i datorer och sånt dära)..

Men i alla fall sitter och velar om jag ska kolla på Oc säsong 1 (eller fortsätta kolla på den) eller om jag ska kolla studio 54, eller vad den heter. Det var någon film som Mandy lurade (?!) på mig, hon sa att den va bra så får väl hoppas på att hon har rätt. Men grejen är ju att JAG VET att Oc är bra (tycker jag i alla fall!) och då behöver jag inte anstränga mig att byta film och hålla på om studio 54 inte uppfyller mina förväntningar..

Aah, kom ju på en grej till (RONJA!! det här är till dig).. När jag äntligen fick tag på dig eller du på mig men så dog ju batteriet i stället, så jag hoppas du ringer mig i morgon. Det mest jobbiga var ju att jag var mitt i en mening när det bröts och jag lovar att jag fortsatte att prata i två-tre minuter innan jag kopplade att du inte var där . haha Lite egotrippad man måste vara, pratar oavbrutet, märker inte ens att du inte var kvar.. Men lite roligt var det ju.. Stod där och tröck telefonen mot örat och pratade med ingen annan än mig själv :)

Haha men nu ska jag kolla på Oc som jag valde att kolla på... är ju bara 530 kb kvar på låten, så om tio minuter (asgarv) hoppas jag på att kunna stänga av datorn...

GOD NATT!!


Får göra vad jag vill :)






Imorgon ska det blir storstädning (eller jag ska göra rent min katt).. Hon är totalt skabbig och behöver en dusch och lite annan rengöring.. För snart ska det bli barn och då måste hon vara ren och fin . haha rolig jag!!

Är ledig i alla fall så jag får göra precis det som faller mig in. Ska sova halva dagen först sen ska jag till Swedbank och ta ut pengar och efter det så bär det av till Nordea för att sätta in pengar och sen och sen och sen vet jag inte..

Axa har i alla fall kommit fram till att det är "hennes tur" (haha) att få umgås med mig i morgon, bara för att jag var med Mandy och Ronja förra fredagen. Hon tyckte jag skulle skriva det i min kalender - att hon hade bokat mig.. Men tror jag borde komma ihåg det ändå!! För annars blir hon nog arg - och det vill vi ju inte riskera :)

Håller på att få en låt av min snälla^^ kusin, som jag har blivit helt besatt ut av (alltså låten inte min kusin) Alannah Myles med Black velvet :) Men det går ju inte direkt med raketfart, internet är segare än vanligt och det är bara att vänta och vänta och hoppas på att den inte dör innan man fått hela låten (innan den laddat klart!)

Men kan ju duscha under tiden, och japp det ska jag. Ska bli så härligt !!!

Hej då så länge...

(((Föresten någon som funderat på att fixa en design åt mig???)))

Avreagera



Blir så förbannat jävla less, har haft datorn i en timme (på ett ungefär) och håller redan på att slå sönder den. Fast det är jag för smart för att göra, för jag har inte råd att köpa ännu en till så den här får duga i vilket fall som helst - även fast den gör så jag får utbrott och blir röd i ansiktet och sprutar rök genom både näsan och öronen.

Och för det andra, min jävla telefonjävel eller det är inte telefonen det är Parlino (skaffa aldrig det, bara skit. Dom gör så jävla bra reklam med deras stammande gula tomtar som säger att allt är så billigt och bra och att man måste skaffa Parlino - men det är inte sanningen) kontantkort... Varje gång man ska ringa eller man väntar samtal så försvinner mottagningen - spårlöst jävla försvunnen och den kommer inte tillbaka förän man inte behöver den längre. Och sen när någon försöker ringa så går det inte fram även fast man har mottagning (full mottagning!!). Sms tar en månad att komma fram (och jag överdrev bara ytterst lite..).. Så jävla less nu, dom ringde till och med därifrån för att fråga massa shit och dom skulle skicka hem massa med nya kontantkort i början av veckan. Och jag vet inte om jag är ensam om det, men jag tycker INTE att torsdag är början av veckan - eller jag har ju inte fått dom än så får jag dom i morgon. då är det ju något fel på personalen också som inte vet vad "början av veckan" betyder.

ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG ARG!!!!!!!!!!!!!!


någon som kan hjälpa?





Jag har kommit på att jag oxå vill ha en "egen" design. Eller eftersom att jag inte har program och inte är speciellt duktig på att göra sånt där så kanske det inte blir min egen men vill ändå ha något som ingen annan har. Så nu ska jag börja leta efter någon som kan, om det är någon som läser och kan och vill hjälpa så vore jag tacksam.

Helt slut nu i alla fall, fick jobba över idag också. Jobbigt, när klockan är åtta vill man ju bara hem inte vara kvar och jobba.. Eftersom att man längtat hela dagen från det att man kom, att man ska få åka hem :) Men i morgon är det i alla fall sista dagen :) härligt!!

Men nu ska jag fortsätta installera lite smått och gott här så att datan fungerar som jag vill att den ska fungera :)

God morgon


Trodde det skulle vara sol och varmt väder idag också, men tydligen så är det inte så. Ser mer ut som att det regnar eller ska börja regna vilken minut som helst. Lovar det kommer säkert börja när jag cyklar sånn tur som jag brukar ha :)

Trött som fan, låg vaken och installerade grejer på datorn halva natten (fram till halv tolv) och sen så kollade jag på två avsnitt av Oc säsong 1 (dom avsnitten när Oliver börjar, dom avsnitten är dom bästa i den säsongen)...

Men nu ska jag ner och äta frukost och vakna till liv...

första april



Första april idag, dagen då det är tillåtet att luras :) men tyvärr så har jag varken blivit lurad (vad jag vet) eller lurat någon. Hade värsta planen att lura Pappa men för att det skulle fungera så var jag tvungen att ringa hem hit för att prata med honom (från jobbet) men det var så mycket folk hela dagen på jobbet så jag hann aldrig och då blev det inget "lur"... Och bara för att det var så mycket folk så blev jag tvungen att jobba över, eller inte tvungen men kändes ju inte helt rätt att lämna M själv med hur mycket folk som helst, bara för att jag slutar klockan åtta, så jag var snäll och stannade till halv nio ungefär.. Sen var det bara att cykla hem och det var jobbigt utav bara helvete...

När jag kom hem så hade datorn kommit, så nu har hela kvällen gått åt till at installera allting smo ska installeras. nu är allting installerat och internet fixat så nu är jag nöjd :)

Men nu ska jag till tvättmaskinen, ropa på katten och ringa ett samtal innan jag ska sova!!


komiskt

Ganska komiskt det här, först stänger dom ner hela bloggen så man inte kan göra något annat än att bara vänta och vänta. Och sen så fungerar det inte som det ska så då återgår allting till det gamla/normala....

Men nu fungerar ju i alla fall bloggen... Och det är ju alltid trevligt.. SÅ att man har något att göra under dagarna, förutom då jag jobbar som jag gör nio timmar om dagen.

Hoppas på att få hem datorn idag...