Ett ljus för Engla





Har vart dåligt med folk idag på jobbet så jag har tillbringat den största tiden till att läsa tidningar.. Halva Aftonbladet och Expressen handlade om Engla - det är rätt!! Vilken jävla idiot, fattar inte hur människor fungerar, vad får han ut av att mörda en stackars oskyldig 10-årog flicka (?) inte ett skit!!! Och att Polisen alltid har bra bortförklaringar och bla bla bla, det är alltid dom som gör fel.
image184
Polisen hade fått in ett tips om att det var 42-åringen som märdade Pernilla i Falun för åtta år sedan men dom hade inte kollat upp det, om dom hade gjort det så hade Engla levt idag. jag tycker att dom ska ha pissdåligt samvete . och istället för att komma med bortförklaringar om att det fanns så många tips så att dom inte hann med att kolla upp just honom så ska dom ta åt sig kritiken och inse vad dom har gjort för misstag, ett stort jävla misstag...

Om det hade varit tvärt om, att man hade gjort på någon höger så att det var en Polis som blev misshandlad, mördad eller något så får man hur stort straff som helst (eftersom att dom är mer värda i sånna fall än vad andra människor är) men nu är det dom som gjort fel ...

jag säger inte att det är polisens fel men dom kunde ha ha sett till att det här aldrig skulle ha hänt!!

Kommentarer
Postat av: Axa

Ja usch det är hemskt :( pappa har ju träffat den där jävla anders eklund som mördade Engla och Pernilla. Pappa borde ha slagit ihjäl han !

2008-04-15 @ 09:04:41
Postat av: Linda

Aah, det skulle han gjort !!! Jag har också träffat han, inte för att jag vet om det själv. Men Morteza sa det igår och då kom jag ihåg det !!!

Postat av: M a n d y

Han bodde i Pilbo. Jobbade ihop med Danne.
Hängde tydligen mycke på macken.
Vidrig jävla gubbjävel. Han ska ha fett me däng.
Grisjävel.
Synd bara att dem isolerar han nu när han åker in.
Om han skulle gå fritt i fängelset hade han inte vart vid liv när dem får höra vad han sitter inne för.
Eller släpp ut han till Sveriges befolkning så ska han få se på faan. Inte ens hans familj vill ha han vid liv.
Han ska torteras den jäveln.

2008-04-15 @ 15:11:00
URL: http://mandya.blogg.se

En kommentar tack:):

Ditt namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (bara jag som ser..):

Bloggadress (eller liknande..):

Nu är det bara att skriva ...

Trackback