- Sommar :)

det är sommar idag med, ska sysselsätta mig hela dagen i solen.. Och hoppas på att det ger resultat i att jag blir brun :)

- Man ska väl inte klaga??

God morgon!!

Somnade sent igår (vid halv två..) och vaknade tidigt i morse (klockan åtta..) och jag är hur trött som helst. Ska stå ut att jobba tio timmar i värmen idag igen; det är sjukt så himla varmt det är där inne.. Men är ledig i morgon igen sen är det bara tre dagar att jobba den veckan så ska ju inte klaga egentligen, för lite måste jag ju jobba !!

LindaAnnaEriksson

- Beslutet är taget

Så nu har jag duschat, och det var det bästa beslutet jag tagit idag; fan vad skönt det var! Nu ska jag bara hitta nya kläder och sen ska jag ut och äta mat..

LindaAnnaEriksson

- Aaaaaj!!!

Jag vill inte ha sol nu längre, jag har ont!! Vad ska man ta sig till??

- Anledningen är sommaren

Blir sena inlägg nu för tiden, men det är sommar och det är väldigt bra förklaring till anledningen att det är så ..

Jobbat hela dagen, var inte så hemskt som jag hade föreställt mig; trodde ju att det skulle vara 90 graders värme och inte ett dugg att göra men jag hade fel. Var skönt inne där, med alla fönster och dörrar öppna som gjorde att det fläktade och så fanns det saker att göra precis hela tiden. Så det gick bra..

Efter jobbet blev det i alla fall en "spela-kort-turnering" med syrran och Gabbe; och tror som vanligt att jag vann mest - jag är en kung på kort i alla fall om jag väljer motståndarna . haha

Nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon .

LindaAnnaEriksson

- Brunbränd (?) skulle inte tro det!

Blev en sen kvaäll, även en tidig morgon. Även fast jag varit vaken i typ 14, 15 timmar så känns det som att jag vaknade nyss; är ju lika trött nu som när jag klev upp imorse. Men men, ska ändå bara duscha och sen ska jag lägga mig och kolla klart på sista avsnitten på Ugly Betty säsong två..

Har lyckats bränt mig idag med, har kämpat i flera veckor (fast utan sol då för det mesta..) med att bli lite brun, eller få lite färg i alla fall. Men det har ju som säkert dom flesta vet inte fungerat sådär jättebra. Men idag har jag pressat och jag har istället för att bli brun bränt sönder hela ryggen så nu svider det oavbrutet, jobbigt jobbigt !!

Men nu ska jag gå och duscha, innan jag somnar här på golvet .

LindaAnnaEriksson

- Kan det bli bättre?

Nu är det sommar och sol, kan inte bli så mycket bättre; för jag är ledig !!

- Dagen

Blev ett sent inlägg idag, men det är sommar ute och varmt så kan ju inte spendera dagarna framför datan när jag kan vara ute i solen och få lite färg :)

Har i alla fall hunnit med litegrann idag; rensat ogräs, alltid lika tråkigt men måste ju bevisa för pappa speciellt att jag sköter om mina blommor . haha

Blev lite kubb och brännbollsspelande med Evelina, Evelyn, Mandy, Tessan och Erik. Mitt lag vann; Evelyn, Tessan och jag (på kubb..) på brännbollen däremot så har jag inte en aning, men tror ju inte att jag vann i alla fall ..

Nu ska jag lägga mig i sängen och dricka vatten, är grymt törstig.. jobb igen imorgon !!

LindaAnnaEriksson

- Trerätters

Precis kommit hem, eller för tio minuter sen typ men det är nästan precis!

Åkte till Axa och Tobbe vid halv sex, jag och Axa gjorde mat; Axa gjorde Ost och skinkpaj medan jag bakade bröd - värsta hemmafruarna.. Sen blev det till att äta trerätters, började med grillat (nägot kött, gott var det i alla fall..) och klyftpotatis efter det blev det Axas paj och sen chips framför nya Wallander. Mätt eller sjukt mätt för tillfället, känns som att jag inte behöver äta på en vecka.. Men får se hur det blir med den saken...

Men nu måste jag nog lämna datan, "råkade" sätta mig vid mammas data eftersom att den stod på och min låg uppochnervänd på bordet helt utan batteri ..

Men men, god natt!!

LindaAnnaEriksson

- Dagen efter

God morgon !

Vaknade pigg och glad idag, solen sken och det var varmt ute för en gång skull - härligt härligt!!

Sitter ute på altanen, i skuggan och försöker lära Gabbe Facebook. Men kan ju tycka att jag inte är den bästa läraren då jag kanppt kan stället själv . haha

Ska snart till Tierp och handla, sen blir det Wallander och Ost&skink-paj med Axa och Tobbe .. Axa utnyttjar mig genom att åka och handla, jag tycker hon borde ta bussen. Men för att vara snäll så får hon följa med när vi ska dit, och eftersom att hon bjöd mig på mat så kan jag ju inte säga nej :)

Haha.. Hörs !!

LindaAnnaEriksson

- Orderutdelning

Sitter hemma hos Malin; Malin fönar håret, Tobbe ligger i soffan och läser tidningen, Axa delar ut order till Ronja (fast det gör jag med!!) och Ronja lyder order.. haha

Lövsta ikväll, börjar bli helt opepp till det hära men jag ska satsa så det blir en rolig kväll ikväll med, för det är ju som sagt inte ofta jag kan hålla igång två dagar rad.

Socialtajm^^ nu.

LindaAnnaEriksson

- Bilderna


Malin & Jag

Andreas, däckad (eller har precis vaknat till liv igen..) i badkaret

Rasmus, kusin!

På bilden; Jag, Niklas, Sarah & Rasmus

Sarah, Niklas & Rasmus

Fredrik och Rasmus; pusskalas

Rasmus & Kalle; fortsättning

Sarah & Rasmus

..Orkar inte ladda upp fler bilder nu, får se kanske fixar några till senare eller imorgon eller nått..


LindaAnnaEriksson

- Fiftyfifty

Riktigt glad idag, hur kul som helst igår.. Länge sedan jag hade så himla roligt! Och idag mår jag inte ens lite dåligt.. Det är bra, jävligt bra! Ikväll fortsätter festandet fast får se hur det blir/går med det, då det inte rikitigt är min grej att köra "två-dagars" men men, brukar vara ganska roligt där ändå. Även fast jag inte varit på Lövsta på typ två, tre år!

Försöker ladda upp bilderna sedan gårdagen här och på Facebook men det går inte sådär jättebra..

Resten av eftermiddagen ska spenderas fiftyfifty mellan tv:n och solen :)

LindaAnnaEriksson

- Midsommarafton

Nu har dagen börjat :) haha, ska gå och lägga mig och sova en kvart eller nått, kolla på Ugly Betty tror jag det blir!

Har varit till Tierp och hämtat min krans; den var jättefin! Syrran fick även för sig att vi skulle köpa en blombukett till mamma, så det är också gjort :)

Men men, hörs senare .

- God natt

Fryser sjukt mycket är alldeles blöt . Och nu ska jag duscha så jag blir varm och sen ska jag sova. Har suttit ute och pratat i några timmar och det blir man ju inte varmare av direkt då det är iskallt ute .

Imorgon (idag!) är det midsommar - skojskoj!!

LindaAnnaEriksson

- Nu får det fan fungera

Så nu är det fjärde gången jag skriver idag. Och den här gången måste det fungera för nu har jag min data. Det var Tobbes data som inte fungerade så som jag ville att den skulle göra så istället för att publicera inläggen så blev dom sparade i utkast, och när inläggen blir sparade i utkast så raderas ju halva inlägget . Och jag blev mer och mer arg för varje gång så tillslut så gav jag upp...

Men men dagen har varit fylld av saker som har gjorts, men jag har glömt att göra det viktigaste; att tvätta mina arbetströjor så nu har jag inga rena sånna istället men får klara mig med en "halvsmutsig" kan ändå inte göra något åt saken just nu för nu är det försent!!

Har i alla fall varit till Tierp och handlat åt Farmor, sen blev det till att åka till Axa och sätta igång med hårfärgning (så nu är jag brunett..) blev inte riktigt så som jag hade tänkt och hoppats men det blev bra i alla fall - nöjd är jag och det är huvudsaken! Efter det blev det en snabbvisit hemma och sen vidare till Valbo - Gävle - City Gross...

Allt från mig .

LindaAnnaEriksson


- Borta för alltid

Tänkte jag skulle hinna skriva ett inlägg idag (igår?), men blev några minuter försent. Har suttit på altanen med Syrran och Gabbe och förfrusit... Jag och Gabbe har kämpat med mitt löshår, men nu är det borta i alla fall. Så nu är mitt hår extremt tråkigt, blont, kort och tunnt !! Usch, fast imorgon (idag?) ska jag till axa (om jag hinner...) och fixa det, färgning står på schemat..

Annat planerat också men det ska vi inte skriva om här just nu i alla fall..

God natt..

LindaAnnaEriksson

- Fem par nya skor :)



Dom här skorna är från, Eurosko. Resten är från Skopunkten.










Allt från mig idag, nu är det Big Brother som gäller för min del!!


LindaAnnaEriksson.

- Nu kommer alla bilder



Vet inte när den här bilden är knäppt!!




Här är korten (typ dom enda också..) på Ronja när hon hade skolavlutning och bal och jag hade fixat hennes hår.

Resten av korten är på mig när Gabbe hade fixat den extremt snygga sminkningen på mig.. Ganska häftigt men inte riktigt jag !!







LindaAnnaEriksson

(bilderna på skorna kommer alldeles strax..)



- Snart så kommer dem..

Håller på att plocka undan i mitt rum, ser ut som - jag vet inte vad! Grejer överallt, mest skor. Efter att jag köpt fem par nya idag (lägger ut bilder snart..) men har ju tusen andra saker som inte ligger på sin plats heller :(

Just för tillfället så håller jag ju som sagt på att plocka undan, samtidigt som jag pratar med Malin i telefon och så tittar jag på kameran så ska lägga in lite bilder alldeles strax ska bara hitta sladden och ringa mandy först .

LindaAnnaEriksson

- Jag vill duscha

God morgon!

Är så himla trött, men det går verkligen inte att sova. Så frågar mamma (innan jag kliver upp ur sängen) om jag kan duscha nu, hon svarar ja och kliver själv in !! Irriterad, därför sitter jag här - jag väntar på duschen..

Blir Uppsala idag, ingenting som behövs men vill kolla runt lite. Var länge sedan jag var i Uppsala...

LindaAnnaEriksson

- Krigsmålning

Sitter hemma hos Axa och väntar på att hon ska bjuda på räkmackor :) haha..

Har krigsmålning, eller vad det kallas (?) runt ögonen. Lägger ut bild senare då inte bluetoothen (stavas?) fungerar på deras dator...

Men blev bara en snabbis här, för nu ska jag vara social :)

LindaAnnaEriksson

- Min dag är räddad

Varför går det inte att kolla besökare som man har på bloggen ?? Någon som vet??

Jobbat hela dagen, huvudvärk, trött och allmänt less på att jobba (men nu är det bara en dag kvar, sen är jag ledig en hel dag!!).. Sen när jag kom hem så hade syrran kommit och min dag blev räddad, inte på grund av angelica utan för att hon hade köpt Ben & Jerry-glass till mig :) haha elaka jag!!

Resten av kvällen tillbringas framför Ugly Betty med en Ben & Jerry i handen eller i munnen kanske :S

LindaAnnaEriksson

- Det kallar jag sommar

Vaknade helt av mig själv i morse, klockan sju! och det var hur skönt som helst, att veta att man kunde ligga kvar i sängen nästan hur länge man ville. Inte för att det kändes så speciellt lockande att över-huvud-taget kliva upp ur sängen idag då det inte är något kanonväder direkt. Men gick i alla fall upp vid halv nio nångång..

Sen blev det till att jobba hela dagen, och efter det så åkte vi till Ronja (kusin..) och åt tårta; gräddtårta med sura jordgubbar - det kallar jag sommar :P

Men nu ska jag ta och bädda ner mig i sängen och kolla på Big brother ..

LindaAnnaEriksson

- Stressrelaterat

Så nu är dagen avklarad. Jobbade tre timmar (11-14) åkte till kusin, Ronja och fixade håret och smink på henne till hennes bal. Efter det så åkte jag till Kyrkan och kollade på deras avslutning och sen så har jag stressat fram helt utan anledning och det har resluterat i en extrem huvudvärk som vägrar ge med sig...

Så nu alldeles strax ska jag gå och lägga mig, och dricka massvis med vatten och hoppas på att det är bättre i morgon i alla fall..

LindaAnnaEriksson

- Vart är sommaren??

Tydligen så är det bestämt sen länge att det inte kommer bli någon fin sommar med massa sol det här året. Det regnar minst en halvtimme om dagen och så är det max femton grader.. Jag vill ha sommar snart!!

Har försovit mig så jag är lagom stressad, och då kommer mamma på den smarta idén att vi ska åka lite tidigare . Får se hur det här går..

LindaAnnaEriksson

- Heja Sverige!!!

Hemma, tillbringade Sverige-matchen i Ullfors hemma hos Axa och Tobbe och deras inneboende Malin :) Riktigt trevligt, och alltid roligt att titta när Sverige vinner, även fast jag trodde att dom skulle vinna med fem eller sex noll, men bättre än ingenting så man ska ju inte klaga!

Sitter och läser lite bloggar och kollar runt om det har uppdaterats någonting sen i morse... Sen blir det lite Ugly Betty (har lyckats kommit in i andra säsongen nu..) eller Big brother, lutar mot det sistnämda..

Imorgon är det en stressig dag, har ju kommit på att jag inte fått reda på alla klockslag som skulle vara bra att veta just nu. T.ex när hon ska vara färdig med hår och smink och allt annat och vara på plats vid Kyrkan i Tierp - men får se hur det blir..

Nu ska jag fortsätta med mitt i alla fall ...

LindaAnnaEriksson

- NEJ!!

Inte min dag idag, allt är åt helvete.
Jag vill inte att det ska regna, vill härifrån.. 
Jag vill ut och gå men känner inte för det nu när det regnar ..
Fan ska man göra. 
Ska bli så jävla skönt att jobba imorgon och slippa vara hemma.....
 


- Camilla, jag & hunden

Har precis kommit hem efter en promenad med Camilla och Sassa (hunden...) hur skönt som helst, var evigheter sedan sist!! Och nu närmast så är det en maskin med tvätt som ska hängas och efter det blir det sängen. Måste vila dom här dagarna som man är ledig så man orkar med allt jobb efter..

Har i alla fall hunnit med det viktigaste idag; att tvätta jobbartröjorna! Sen har det blivt lite städning. Imorgon så måste jag städa resten och börja fundera och packa ner alla grejer jag måste ha på torsdag då jag ska fixa håret på Ronja till hennes bal. Kan ju vara bra att ha en svag aning om vad man ska göra och hur man ska göra det ..

men nu måste tvätten hängas ..

LindaAnnaEriksson

- Mycket på kort tid

Har pratat med Mandy i telefon i en timme och en timme innan det haha. Ska hämta henne vid bussen, så ska försöka hinna städa lite innan eftersom att mamma har fått för sig att jag måste städa och det går alltid bättre under stress,för då hinner jag lixom inte hitta på massa andra saker under tiden - så får se hur det går idag!!

Ska även hinna med att laga mat innan kvart över fem, då jag ska hämta mamma! Aah får se hur det här går. Älskar verkligen att vara ledig (eller inte!!) man får aldrig bara ha en dag då man gör exakt som man själv vill och inte göra något värdelöst, som att städa, tvätta, laga mat etc.. Men men bara att stå ut.

Nu ska jag börja i alla fall .

LindaAnnaEriksson


- Redan förstörd

Varför vaknar man tidigt när man är ledig och när man jobbar så är det sjukt jobbigt att ens tänka tanken på att lämna sängen?? Vaknade vid kvart över sex i morse och det gick inte att somna om, försökte verkligen! Men till slut somnade jag men, två minuter senare så ringde telefonen och så var jag vaken igen - är det inte typiskt!

Så även fast jag kunde sova hur länge jag ville idag så gick det inte och nu är jag fortfarande sjukt trött fast jag inte gjort ett skit idag, i stort sett! Har bara varit till Tierp - banken - hem!!

LindaAnnaEriksson

- Äsch, de va inget!

Nu har jag duschat och fan vad härligt det var! Känns som att det var hur länge sen som helst, men det är bara för att jag ska vara ledig och vet att jag inte blir "flottig" av all matos imorgon igen.. Och nu är det bara håret som ska borstas sen är jag färdig för att lägga mig i sängen och kolla på Big brother :)

Äsch kommer inte på något att skriva...

LindaAnnaEriksson

- Jag vill ha sol!

hemma, blev ett tidigt slut på arbetsdagen (var hemma vid kvart över åtta..) och det är skönt! Skulle ut och gå med Camilla hade jag tänkt mig, men hon hade blivit försenad i sina dags-sysslor så det blev ingen promenad och känner inte för att gå själv! Får bli imorgon istället, och ikväll så blir det Sims, en dusch och tidigt i sängen!!

Så skönt att få sova ut i morgon, bara lite måsaker som jag måste göra .. Hoppas på sol :)

LindaAnnaEriksson

- Sista dagen

Sista dagen att jobba i streck nu, känns skönt att få vara ledig dom här två dagarna (Tisdag och Onsdag.). Börjar få ont i ryggen så får se om det hinner gå över under tiden, skulle ju inte kännas fel om det gjorde det i alla fall ... Och att få sova, det ser jag fram emot mest :) Fan vad jag klagar!!!

Hoppas bara att dagen går fort, och att man har något att göra hela dagen...

LindaAnnaEriksson

- Ett meddelande

Ska bara meddela att jag ska gå och sova..
haha nödvändigt att skriva här,
men det är sanningen //God natt!!


- Cookie Dough

Fick mitt Sims idag, så nu kommer mina dagar att gå ut på att jobba och spela Sims - tråkigt liv (!) DATANÖRD!!

Sitter för tillfället och väntar på att det ska installeras, eller det håller på att installerar. Under tiden så roar jag mig med att äta Ben&Jerry- Cookie Dough, klart den godaste Ben&Jerry-glassen jag provat än så länge :)

Dagen har tillbringats på arbetet i sällskap av Alexandra, har varit riktigt trevligt!! Imorgon och på Söndag så är det Malin som är den lyckligt lottade att få sällskapa mig :)

Nu ska jag fortsätta med installeringen och hjälpa mamma byta färgpatron på skrivaren, för hon är helt svart för tillfället..

LindaAnnaEriksson


- Storm

Sitter och tittar ut och funderar på om jag verkligen ska gå ut idag. Tyvärr så har jag ju inget val då jag ska jobba och måste vara där inom 50 minuter. Men känner hur det tar emot, typ fem plusgrader och storm, inget regn i alla fall. Fast det kommer nog snart det också skulle jag tro, ser lite så ut i alla fall, stackars dom som tar studenten idag !!!

Men läsa tidningen kanske ;)

LindaAnnaEriksson

- Snoozade bort hela morgonen

God morgon! Snoozade i en timme i morse, så är lite stressad för tillfället. Fast det behöver jag inte egentligen...

Ska försöka fixa håret så att jag kan ha det uppsatt utan att det tovar sig idag, men vet inte direkt hur.. Resten av dagen (..och veckan.) är det jobb som gäller, ganska skönt då det regnar och bara är 8 plusgrader ute.

Men nu ska jag fortsätta med håret .

LindaAnnaEriksson

- ...säger god natt

Fattar inte varför dagarna ska gå så himla fort bara för att man är ledig. Känns ju nästan, tidsmässigt som att jag kom hem från jobbet för en timme sen men har ju inte jobbat sen i Måndags.

Jag har i alla fall beställt Sims 3, ska bli "simsnörd" nu till sommaren, perfekt (!) istället för att vara ute i solen. Smart tänkt Linda. Men det är i alla fall försent för att ändra sig, även fast jag redan har börjat att göra det. Men det kan säkert vara roligt..

Just för tillfället sitter jag och nöter Mahjong Titans för tillfället, helt värdelöst spel och jag blir helt stressad men kan inte sluta spela. Blir som ett beroende.

Men nu ska jag typ borsta tänderna och gå och lägga mig i min iskalla säng och kolla på tv och planera att somna tidigt .

LindaAnnaEriksson - säger God natt

- Avreagerar mig

Ringde Telia kundtjänst för att fråga om en faktura jag fick därifrån men vaaa!! Dom är fan extrema, när jag kom fram så sa dom "du är plats 13 i turordning, väntetiden beräknas ta ungefär 9 minuter" okej tänkte jag, kanske man får räkna med så jag fortsatt att sitta och vänta. Efter några minuter så sa dom samma sak, jag fortsatt att vänta och sen efter ytterligare 10 minuter så säger dom "Du är plats 22 i turordningen, väntetiden beräknas vara ungefär 19 minuter" VAAA? får endel människor som ringer förtur eller. Blir så jävla arg orkar inte sitta och vänta när endel människor tydligen få gå före kön...

LindaAnnaEriksson

- Sitta-framför-tv:n-dag

Vaknade nyss, var iskallt i mitt rum då jag alltid har balkongsdörren öppen på sommren och när det är kallt ute så kan det ju inte blir så mycket annat än kallt inne. Och översvämning också då det spöregnade inatt; syns på golvet :)

Känner att det inte är någon dag att vara ute i "friska luften", mer en dag att sitta framför tv:n.. Får se hur det blir .

Ska i alla fall ut och äta frukost .

LindaAnnaEriksson

- Hämnden

En dag i Valbo/Gävle med Evelyn. Hittade i alla fall allt jag var dit för att hitta, tre presenter och en almanacka. Bra jobbigt Linda!!!

Just nu försöker jag få tag på Camilla för att kolla om hon är sugen på att titta på film med mig, blev två nya idag; "Wallander - Hämnden" och "Bröllopsduellen". Men men hon vägrar svara. Ska ringa och kolla sen vad hon håller på med. Men först ska jag packa upp allting..

LindaAnnaEriksson

- Inte klaga

Nyduschad och känner mig som ny :) haha.

har hört på ryktesvägar att det ska regna imorgon, är det inte typiskt bara för att man ska vara ledig. Har varit hur varmt som helst söndag och måndag då jag har jobbat. Speciellt i söndags då det var 32 grader i skuggan här.. Men ska väl inte klaga, satt och kollade på kort. Bilden nedan är för 4 månader sen . Burrrr..

Nu är det bigbrother och time att borsta håret .

LindaAnnaEriksson


- Presentinhandling

hemma, blev en sen dag från jobbet idag med. Var tvungen att vänta på att allt var färdigt så jag fick nycklarna innan jag kunde ta cykeln och trampa hem.. Ska alldeles strax duscha  och jag hoppas och håller tummarna på att håret inte blir som det alltid brukar bli när jag duschar; massa tovor och grejs som gör sjukt ont att reda ut..

I morgon så har jag lurat med Evelyn till Valbo . Ska handla lite presenter, hoppas bara på att jag hittar till alla jag ska ha :)

men nu är det duschen som gäller .

LindaAnnaEriksson