Aaarbeeeteee

Fick börja jobba tidigare idag, 14.30 istället för 16.00. Jävligt glad att jag är ledig imorgon för jag är helt förstörd efter gårdagens arbetspass..

Benen skakade när jag kom hem igår och idag kan jag ju inte påstå att det är mycket bättre. Idag har det varit helt okej, inget extremt springande men eftersom att jag var så slut efter igår så var nästan idag värre.

Är som sagt ledig imorgon. Ska bara ta det lugnt och fixa lite smågrejer sen ska jag hänga med Ronja.. Känns som en evighet sen sist vi gjorde något..


Trött och vaken

Internet på telefonen är jättesegt. Kan inte kolla på tv3play som jag hade planer på, inte läsa tidningen, kolla Facebook eller nånting. Är ett jävla under att jag kom in på bloggen. Och inte förän på söndag eller måndag blir det som vanligt igen .. (Har använt upp all "datamängd" som jag har..)

Har i alla fall jobbat, var folk hela tiden, så hade mycket att göra. Sen gick typ alla samtidigt och jag skulle börja städningen och då kom det självklart mera folk.. Typiskt. Men lämnade kvar moppningen till Tessan till imorgon..

Hälsade på Mandy när jag slutade, satt och prata och kolla på tv. Och nu är det bara att ladda för resten av helgen då jag jobbar kväll/natt. Börjar det hela med trubadur imorgon. Kan nog bli en hel del folk, får se!!


Usch, fy fan!!

Legat i soffan hela kvällen. Har klippt och borstat Julius, alla hans jävla tovor..

Och så hittar jag tre fästningar, TRE STYCKEN!! Trodde det skulle dröja några veckor till, men inte då.
Än så länge så var alla på honom, en satt fast mitt på huvudet, en uppe på tassen och en kröp på magen. Usch, äckliga, meningslösa kryp. Snart så har dom börjat krypa på mig också.

Kanske ska lyssna på mamma och ta sån där spruta. Blir väl inget av med det, men jag ska tänka på det i alla fall. Eftersom att jag tydligen är väldigt omtyckt av dom.. Räcker med att jag tittar på gräsmattan så har jag två på mig...


Ser mörkt ut

Jobbat, sällskapat farmor när hon åt mat, hälsat på hos mamma och pappa, betalat räkningar, hängt tvätt..

Har gjort en massa, men ingenting av det jag planerade, men vädret passar inte till att måla. Behöver nog vara lite mer vindstilla!!

Laga mat och äta middag kanske..


Punkt och slut

Har ingentig vettigt att skriva så lägger upp lite bilder istället.


Snabb

Nu krånglar appen igen, så jävla irriterande.
 
har i alla fall varit duktig och oljat trallen på uteplatsen (med axas hjälp) och så har jag påbörjat städningen inne. Tog ett lunchbreak men ska fortsätta nu så jag blir färdig snart och kan duscha:)

Fredagskul

Somnade på soffan. Är typ min värsta mardröm, därför har jag typ alltid alarm på när jag känner att jag håller på att somna. Usch tycker inte om att göra det, men har hänt ganska ofta senaste tiden. Borde kanske ta tag i min dygnsrytm, gå och lägga mig i normal tid på kvällen och gå upp på morgonen:)

Nu har jag i alla fall fått huvudvärk och fryser som fan. Inte bra att sova på dagarna..


Tiden går fort..

...nu har det gått tre veckor sen hon försvann..


Blivit bestulen

Hemma från jobbet. Måste, måste, måste köpa nya skor/tofflor att jobba i, mina fötter dör ju snart. Köpte ett par men dom kan jag inte gå i för att dom är så jävla hårda..

Skulle slänga kartongen som mina utemöbler var i när jag köpte dom. Började riva sönder den igår, men gjorde bara halva och skulle göra resten idag. Men som dom flesta här i närheten vet så var det ju inte det bästa vädret idag (regn och storm..) så jag struntade i det. Nu när jag kom hem från jobbet så var den borta. Så antingen så har den blåst iväg eller så har någon stulit en halv kartong.

Om någon sett den så kan ni ju kontakta mig här på bloggen;)


Städning

Går faktiskt ganska bra med mitt städande idag. Eller fram till nu, var så hungrig så jag var tvungen att laga mat.. Och då fastnade jag framför tvn också:)

Men får göra klart det sista i helgen, nu ska jag bara hänga tvätten så är jag färdig för dagen.

Börjar jobba om typ 1 1/2 timme och orkar inte stressa färdigt med allt:)


Apr. 17, 2013

Imorgon SKA jag fixa här hemma, har skjutit upp det alldeles för länge nu.
Tvätta, byta sängkläder, dammsuga!!

Skulle göra det idag var det tänkt.. Istället så åkte jag och syrran och köpte tårta och hade gofika:)

Resten av kvällen har jag typ bara pratat i telefon och haft huvudvärk. Hatar dagarna då jag måste gå upp vid nio, eftersom att jag aldrig lyckas somna innan klockan två. Får en aning för lite sömn vilket resulterar i extrem huvudvärk..


Min dag

Dagen har gått galet fort, men är väl så när man är sysselsatt hela tiden..

Jag Mandy och Henke tog en sväng till Gävle för att inhandla utemöbler. Blev även en jättestor lykta som var på rea nu (100 kr, kostade egentligen 698 kr) och som sagt utemöbler, en konstrotting-grupp, soffa, 2 stolar/fåtöljer och ett bord:) (kommer bild nån dag framöver.)

Hälsade på hos Ronja och axa på salongen en stund.
Sen kom syrran och elinor och hjälpte mig skruva ihop möblerna. Bjöd på mat och nu ligger jag i soffan och försöker hålla mig vaken, är galet trött..

Jobb imorgon igen; 10-16!!


Apr. 15, 2013

Jobbat, gick därifrån vid halv elva då det var några gubbar som satt kvar och prata och prata och prata och.... Osv.

Sen har jag och Mossi snurrat lite i Tierp, slutade med att vi letade efter posten. När vi äntligen hittade den så gav vi upp. Jag skjutsade hem honom och jag åkte hem!!

Har planer för imorgon . Ska bara hitta sällskap annars får jag hitta på nått annat:)


Väderlek

Jag måste nog vara på topp 10 när det gäller att gnälla på vädret. Men det är ju fan alltid bara skit. Antingen så snöar det, regnar, blåser eller är 100 minusgrader när jag är ledig. Dagarna jag jobbar så är det sol och fint väder.
IRRITERANDE!!

Regnar så in åt helvete nu. Men börjar jobba om 2 timmar.


Blogginlägg

Helt slut i benen.

Var heldött på jobbet hade några bord lite då och då bara, vid halv fem gick Mossi och sola och då blev det kaos istället.. Men vi löste det ganska smidigt ändå:)

Imorgon så blir det till att jobba eftermiddag; 17-22 . Innan det ska jag försöka komma ihåg att ringa tandläkaren och fråga vad fan dom gjort i käften på mig. Ilar ju ibland så det känns som att huvudet ska sprängas, så nått knas har dom ju gjort!!


Finally

Äntligen fungerar appen igen.. Har haft världens tråkigaste dag, samtidigt som jag inte orkat bry mig över att göra nånting åt saken.

Suttit hos mamma och pappa hela dagen nästan och tyckt synd om mig själv och längtat efter att klockan skulle bli "lagligt-att-gå-och-lägga-sig"..

Men vid halv sex var dom bortbjudna på middag så då var det bara för mig att sluta ha tråkigt hemma hos dom och ge mig iväg därifrån. Hamnade i kyrkbyn hos Anna-Lena och Roger.
Tittade när dom åt mat, kom fram till att jag skulle åka hem och baka tills dom kom till mig på fika istället och så fick det bli - morotskaka:)

Vid nio blev det middag och tv-häng för mig själv.. Och nu har jag precis duschat och lagt mig i sängen.

Det jobbigaste nu är att jag inte gjort av med någon som helst energi idag så jag är hur pigg som helst, bara hoppas jag somnar av rastlöshet:)


skit, skit och skit

Skittråkigt, skitmycket och skitlänge. Så jävla värdelös dag. Är så sjukt rastlös och ju längre tiden går ju segare blir jag Vilket resulterar i att jag inte orkar göra nånting heller och det kommer göra att jag blir ännu mera rastlös - inte bara en ond cirkel, det är den ondaste jävla cirkeljäveln jag varit med om.
 
Sitter hemma hos mamma och pappa och det har jag gjort ett bra tag. Händer inte så mycket mer här än vad det gör hemma så egentligen så vet jag inte vad jag gör här. Kanske ska åka hem och duscha istället.

I-landsproblem

Appen vägrar fungera så fick logga in genom safari istället. 
 
Har jobbat hela dagen, sista två timmarna var jag så jävla trött så jag kunde somnat stående på jobbet. 
 
Nu sitter jag hemma i min ensamhet och tittar på nått skit på tv. Hatar att titta på tv på fredagskvällar. Anledning; är bara skit. Det bästa är ju typ let's dance och det tycker jag egentligen är värdelöst, men det får duga. då kom nästa problem. Let's dance är slut och nu är det inte ens något dåligt som visas, nu är det ännu sämre program.
 
är galet rastlös och galet trött. Och känns ju sisådär att gå och lägga sig tidigare på en fredag när man dessutom är ledig på lördagen än man normalt gör när man ska upp och jobba dagen efter på typ en tisdag..
 

2 veckor

Idag var det den lugnaste dagen jag har varit med om på jobbet (tror jag) . Hade bara två bord och kanske 5 avhämtning.

Har gått och småplockat och grejat hela kvällen, inte haft orken att sätta igång nån ordentlig städning.

Får hoppas på lite mer folk imorgon i alla fall:)

Syrran kom och väckte mig i morse vid halv tolv. Hade inte ställt något alarm då jag tog förgivet att jag skulle vakna tidigt eftersom att jag gick och la mig tidigt.. Men fel av mig som vanligt.

2 veckor sen Signe K. Fick för sig att lämna mig idag:(


Punkt och pricka

Intensiv dag, eller inte!

Jobbat 10-16.
Handlat med mamma.
Hängde hos mamma och pappa fram till halv sju.
Till morbror och lämnade post som hamnat fel.
Camilla kom över och fikade - äppelpaj med vaniljsås:)
...och nu håller jag på med middag, körtfärsbiffar med klyftpotatis - mums.

Fick äntligen den efterlängtade deklarationen. Och jag är sååååå nöjd. Nu ska det bli nya utemöbler till sommaren:)


Nytt

Huvudvärken vill inte ge med sig även fast jag tagit Alvedon.

Bytte gardiner och fixade fönstret. Kände för lite förändring så, så fick det bli. Ska väl snart vara duktig och tvätta fönstren med, men tänkte vänta tills det blir lite varmare ute.

Åkte hem till mamma och pappa en stund, åt mat - potatismos och köttbullar. Men det var lika tråkigt där som det är här så jag åkte hem när vi hade ätit..


Lysande

Sitter i soffan med världens huvudvärk, har sovit för lite. Gick och la mig vid två, greja med telefonen till halv fyra och alarmet stod på 9.00 så fick väl bara 5 timmars sömn ungefär, skillnad mot mina 10 timmar (ca.) som jag brukar sova:)

Har i alla fall varit i Gävle/Valbo med moster. Hittade lite smått och gott även idag. Blev bland annat nya byxor till jobbet, tygskor och en ny fönsterlampa. Men nu får det vara slut på shoppandet ett tag.


Fuck it, shit happens

Jobbat, lugn kväll. Har mest pratat och drygat med mossi. Har utfört lite jobb också, men inget överdrivet..

Tänkte titta på the big Bang theory och 2 1/2 men innan jag ska gå och lägga mig. Min älskade tv ska bara leta rätt på lite kanaler först. Kanalsökning is the shit!!

Imorgon, Gävle med moster!


Typ

Camilla ringde och väckte mig vid 10 nångång. Jag vägrade svara men kunde fan inte somna om - störande!!

Ringde upp senare och då blev det bokat med en promenad i stormen. Var ganska skönt, förutom attdet blåste så jävligt bara.

Nu har jag ätit frukost (eller lunch om ni känner för det!!?), hängt lite tvätt och tjänat in lite "vuxenpoäng".

Blir tvtittande nån timme sen ska jag jobba kväll.


Mm

Trött och pigg på samma gång.
Rastlös och har inte orken att göra nånting (sen att klockan snart är mitt i natten är ju en annan femma.)

Äsch tråkiga dag (läs; kväll) ska kolla klart på nån dålig film jag börjat titta på sen ska jag sova.


Bara för att..

Bara för att jag var färdig med alla måsten och sätter mig i soffan och slår på tvn så står det "inga kanaler lagrade". Kanalsökning nu bara att vänta.......

Köpte nya ljusstakar idag (igen)..


Något gott av något ont

Ibland kan det vara bra att Julius "hjälper" till med inredningen här hemma genom att kasta saker i golvet, titta vad som händer när det landar för att sen bli skiträdd av smällen och springa och gömma sig bakom soffan.

Menar då inte att jag tycker det år skitkul att plantera om blommor, köpa nya krukor och dammsuga. Menar mer att då får man inget val, kan inte fortsätta säga "jag dammsuger imorgon" utan man måste göra det direkt.
Om man inte vill ha trampat jordgolv vill säga.

Har i alla fall planterat om blommorna som fick ta värsta smällen, dammsugit, plockat i diskmaskinen, startat en maskin med tvätt och kastat soporna och allt det på 1 1/2 timme.. Så är mer än nöjd med dagens insats.


Älskar katter

Spenderat dagen i Gävle på diverse affärer med Ronja och Rasmus.
Var bland annat in på plantagen och det är väl typ första gången jag inte handlar nånting alls där..

Kommer hem, släpper in Julius och efter att ha tagit ner honom från blombrädan ett x antal gånger så hör jag ett brak . Där gick en blomkruka sönder - aaaaaa jävla katt.

Nu klättrade han upp i ett träd och sitter där uppe och skriker (på hjälp!!) för han kommer inte ner.


:(

Ingen Signe har synts till heller :/ 9 dagar!!


Underbart med mer snö nu

Tanten som spydde ner bilen igår kom till jobbet idag också, hon fick väldigt dåligt samvete efter att jag berätta att hon spytt ner både insida och utsida. Men vad hjälper det mig (?) jag har fortarande spyor på bilen.
Imorgon är det biltvätt som gäller..

Ledig imorgon ska bli Såå skönt. Får se om jag får för mig att göra något vettigt av dagen, håller i alla fall tummarna att det är slutsnöat för i år.


God natt äckliga människor och ni andra

Jag är så jävla arg så jag inte vet om jag ska skratta eller gråta. Hatar fulla, äckliga människor. Människor som inte tar hänsyn och inte kan beté sig för att man dricker för mycket, SLUTA DRICK ALKOHOL OM DU INTE KLARAR AV DET KÄRRING!!

Var en gammal tant, dam eller kärring i alla fall som tydligen drack inte bara en drink för mycket utan typ 20. Blev utdragen från jobbet och la sig för att sova utanför, idiot! Mossi frågade mig om jag kunde skjutsa hem henne så det inte skulle bli några konstigheter. Snäll som jag tydligen (dumt nog) är, så gör jag det.

Säger tydligt och klart; ska du spy säg till så stannar jag. Men nejdå! Var inga problem, kör Max 50 meter och ser i backspegeln att hon hänger ut genom rutan och SPYR!! Tvärnitar och säger åt henne att kliva ur, men då var hon färdig och säger även att ingenting kom på bilen. MEN.. Bullshit när jag kommer tillbaka till jobbet så ser jag att hela utsidan är full med spyor(mysigt) hela handtaget och dörren.
Tar en hink med varmt vatten och kastar för att få bort, då har det fryst och jag får lika mycket vatten på mig själv som det kommer på bilen.

Skulle skjutsa Tessan, Mossi och Sanna till Tessan då Sanna ser att det är spyor I BILEN också.

BLIR SÅ JÄVLA ARG. HATAR FULLA MÄNNISKOR!

Fick inte en krona betalt för att jag skjutsade henne och hennes gubbe hem. Utan fick en nerspydd bil och dras med en äckligt full kärring och en gubbe som satt och tjata om att det var dålig stil av mig att inte köra honom till Bennys först!

Irritation på JÄVLIGT HÖG nivå!


Allt handlar om jobb

Så nu är man hemma efter ett 6-timmarspass. Ligger och halvdöde i soffan i väntan på att det ska bli något sevärt på tvn.

Helgen består av två 10-timmarspass fredag och lördag sen är jag ledig hela söndagen, längtar redan. Är inte riktigt min grej att jobba kväll/natt så det är tur att det inte händer allt för ofta.

Äsch har inget vettigt att skriva . Egentligen så vet jag inte ens varför jag skrev:)


1 vecka senare

Nu har det gått en vecka sedan Signe försvann. Ingen har sett den minsta skymten av henne, inte riktigt min grej att leva i ovisshet:/ men det är väl bara att acceptera verkar det som.

Börjar i alla fall jobba om en timme. Känner mig inte så pepp idag. Men det brukar ändras när jag väl är där.


Ingen Signe - bara Julius

Sitter hos mamma och pappa för ovanligheten skull. Mamma skulle bjuda på middag - entrecote med Klyftpotatis och det säger man ju inte nej till;)

Jobbat mellan 10-16 och så hälsade jag på hos syrran en stund. Mer än så har jag inte hunnit med idag.

Ikväll ska jag på 27-årskalas (tror det är 27, eller ganska säker..) och innan det ska jag försöka hitta något presentliknande. Får se hur det går med det:)


Dålig dag

Precis ätit mat, tacogratäng, blev riktigt gott:)

Jobbade bara mellan 16-18. Var lugnt på jobbet, så städade bara lite innan jag bestämde mig för att ge upp, handla och åka hem istället.

Nu tänkte jag leta på någon film och titta på då tisdagar är dåliga tv-dagar.


Ja nej kanske

Vaknade tidigt och hunnit med massa nödvändigt och mindre nödvändigt.

Blev en promenad med hunden som mamma och pappa är hundvakt till.
Lunch och prat med Ronja.
Städat garderoben och sorterat massa kläder, hängt tvätt osv osv..

Nu ska jag åka och jobba extra några timmar på min lediga dag. Ska bli skönt.


Deppigt

Ingen Signe som synts till ännu:(

Fick som sagt börja jobba vid tre istället för fem idag. Gick finfint efter en ledig helg. Ganska mycket folk, eller aah det var inte direkt kaos. Det var lagom så man var sysselsatt hela tiden.
Ronja var slutkörd efter helgen + att hon hade feber och var hängig. Tyckte lite synd om henne när hon blev "tvingad" att stanna kvar längre .

Istället tänkte jag att jag skulle satsa allt på att bli färdig med allt så hon skulle få det så enkelt som möjligt imorgon. Men gick inte som planert då det aldrig slutade komma folk. Blev att jag lämnade all städning till henne för att Mossi skulle hinna med tåget. Men men, sånt man får ta ibland..

Har i alla fall tillbringat kvällen hos Ronja (Berra😊) och pratat massa strunt, skrattat, fikat gofika, rökt och kollat på en film - Blondie. Jag tröttnade på filmen efter kanske 45 minuter och åkte hem istället.

Imorgon lunchdejt med Ronja - myys:)


Signe k.

Har varit ute och letat efter Signe helt utan någon som helst framgång. Nu börjar hoppet försvinna. Usch vad hemskt :/

Blev en promenad med mamma och hunden som dom är hundvakt åt.

Och nu ska jag alldeles strax åka och jobba. Ska börja tre istället för fem, helt okej då jag ändå inte had något annat planerat..