Onsdag



Kom hem för ungefär tio minuter sen. Packade upp grejerna jag köpte på Ikea, två tallrikar, två skålar, fyra margaritaglas. Köpte även massa vatten på Willys och lösgodis. Så det var dagens shopping:)

Åkte in med bilen till verkstaden vid tolv idag sen så hängde jag med Malin på brorsans tills rosa slutade jobba och då drog vi till Uppsala. Känns som det varit en intensiv dag är helt slut!!

Nu ska jag fortsätta kolla Paradise hotel!


Onsdag

Vaknade vid elva, faktiskt innan larmet ringde. Ungefär 1 minut innan men ändå:)

Ska åka och lämna bilen på lagning sen ska jag hänga med Malin till rosa slutar jobba och då blir det Uppsala.

Just nu står jag hos mamma och pappa, åkte hela vägen hit (2 km) för att ringa till pappa som inte var hemma. 

Tända ljus & Paradise hotel

Duschat och ska alldeles strax slå mig ner i soffan igen, för att kolla Paradise hotel.

Mår fortfarande konstigt så med andra ord så hjälpte det inte så speciellt mycket att jag åt middag. Huvudvärken släppte litegrann men det var allt.

Tända ljus i mörkret:) (inte för att det är så värst mörkt inne men i alla fall.)

Idol och mat

Gjorde ett ryck och fixade sängkläderna, kastade in en maskin med tvätt och lagade mat. Nu sitter jag i soffan igen; väntar på att idol ska börja och äter mat - kyckling med potatis och vitlökssås:)




Tisdag

Usch, mår konstigt. Har huvudvärk och mår allmänt underligt. Tror att jag behöver äta mat, men är inte hungrig . Blodsockret är konstigt idag känner, blir yr när jag reser mig och massa konstiga grejer.

Började jobba vid tio och vaknade i panik alldeles försent. Hade glömt att ställa alarm, så är förvånad att jag överhuvud taget vaknade innan klockan 11, men jag han till jobbet med fem minuters marginal.

Fryser som en idiot. Och sitter med två par byxor, två tröjor, kofta, raggsockor och filt i soffan. Bara halsduk, vantar och mössa som fattas. Underbara svenska sommar (sensommar!).

Funderar på att byta sängkläder och gå och lägga mig tidigt ikväll:)

Middagsgäster

Efter att jag var och satt in pengarna så ringde jag mandy och "tvingade" (frågade!!) om hon kunde sällskapa mig och handla. Sagt och gjort! Henke bjöd in sig själv på middag. 

Blev rostade rotfrukter med fläskfile och bearnaisesås - riktigt gott:)

Efter blev det idol och nu åkte dom hem.

Är bra att få spontanbesök ibland, hade en timme på mig att förbereda maten och då han jag städa och dammsuga också. Känns jävligt skönt, nu ska jag bara hänga tvätten så är jag färdig med alla "måsten".


(Fotograf; Mandy Anglehed)

Ute i friska luften

Sitter ute i blåsten, får passa på medan man är ledig och innan det blir minusgrader:)

Har spenderat dagen med mandy och Isabel och lite med Jejje. 
Efter det så blev det tandläkaren, hände inte så mycket där förutom att jag ska få en kallelse till Uppsala istället för en operation.
Hoppas bara att det blir av den här gången (förra gången blev det inte av)(ganska självklart för då hade jag nog inte gjort det igen, men ni fattar..).

Nu har jag hängt tvätt och plockat ordning lite här hemma. Ska tillbaka till Tierp och sätta in pengar så jag kan betala räkningar. Glömde pengarna hemma sist, typiskt!!




Vänta

Sitter hemma hos mandy. Är galet trött och skulle behöva sova nått dygn känns det som. Har i alla fall ätit mat, men mår dåligt, antagligen på grund av för lite sömn:/

Ska till tandläkaren om 1 1/2 timme så nu är det bara att vänta..

JOBB

Galen dag på jobbet igår, var fullsatt från jag kom till jag gick därifrån i stort sett (14-02) . Men det är roligt när det är mycket att göra. 

Vaknade för en halvtimme sen. Är hungrig, har huvudvärk och benen/fötterna har domnat bort. Ett bevis på att det var mycket igår:/
Känner mig nästan bakfull.

Ska strax åka tillbaka för att köra några timmar till idag, idag blir det bara 7-8 timmar. 

FY FAN FÖR DESSA DJUR

Dax att sova kanske, om jag kan. Har skrämt upp mig själv. Hatar när det börjar bli höst eller sensommar kanske och alla spindlar får för sig att flytta in. Gick in i duschen för att slå på vattnet och när jag vänder mig om så sitter en svart, stor, tjock, äcklig spindel på golvet.

Lyckas få tag i flugsmällaren och slår och slår som att det var en elefant jag skulle slå ihjäl, den var garanterat stendöd och jätteplatt efter första smällen, eller andra. Men man kan aldrig vara säker så blev 50 smällar till, för säkerhet skull.

Och efter det så ser jag spindlar överallt. Fast egentligen så är det inte spindlar, det är skuggor, flugor eller andra konstiga saker. 

Hade blivit så jäkla uppskrämd så jag hoppade till när jag gick förbi spegeln och såg mig själv i ögonvrån. 😂haha 

Inte lätt att vara rädd

Skilda världar

Jobbat, känns i benen. Är riktigt bra dagar/kvällar där nu (tycker jag i alla fall.) Så man får springa en hel del. Hinner inte med allt jag vill och som borde göras. Bara att prioritera.

Kom hem runt 23 och satt mig i soffan med paddan. Ska kolla på Skilda världar - vad hände sen? 

Efter blir det en dusch innan sängen väntar:)

Lunch

Har lagat mat och ska alldeles strax äta, är så jäkla varmt så jag brände mig. Kyckling i jordnötssås med nudlar. 

Försöker få tag på mamma för att kolla om hon kan skjutsa mig till jobbet. Hon son alltid svarar i telefon, men inte idag.

Känns som att det kommer bli en lång helg. Är inställd på att det är fredag idag redan. Plus att jag jobbar natt på lördag och det var ju ett tag sen sist, men det ska bli roligt:)

Nej nu ska jag äta innan maten blir kall istället.

Burr

Sjukt seg dag. Lämnade bilen på verkstaden i morse och var därför tvungen att gå upp senast nio. Jag gick upp kvart över men var på plats halv tio i alla fall. Var galet trött, måste sett ut som ett spöke när jag gick in där:)

Gick till jobbet och hälsade på rosa och sen gick jag till mamma och lånade hennes bil. Åkte hem och la mig på soffan, gjorde allt för att hålla mig vaken men tror att jag somnade till någon minut då och då. 

Vid fyra var det jobbdax, slutade vid halv elva och då var rosa snäll och skjutsade hem mig:)

Nu har jag kollat Paradise hotel och ska bädda ner mig alldeles strax med massa täcken och filtar. Fryser ihjäl i det här höstvädret. 







Bjuder på några bilder från kräftskivan (eller vad det var??!) i lördags:)

Andra bullar

Är hemma hos mandy och Henke. Har tillbringat förmiddagen på jobbet, ätit lunch och bara suttit och hängt. Reza skickade iväg mig och Malin för att köpa fika, så då blev det bullar:)


Är jättetrött och det känns som att jag skulle behöva sova redan nu. Men nej!!


Mandy har varit i farten och tagit selfies med min telefon (igen!) så bjuder på den.

Så ligger det till

Riktigt seg dag idag, satt i löshår på Elinor igårkväll, tippade på 2 1/2 timme men tog 3 1/2 timme. Var länge sedan jag höll på med sånt nu.. Men jag tror det blev bra i alla fall, lät som att hon var nöjd, så då får jag också vara nöjd.

Var i alla fall färdiga vid halv två inatt, sen fick jag för mig att kolla på en film. Så somnade inte förrän vid fem nångång kanske. 

Nu har jag jobbat, slutade egentligen vid 22 men blev inte färdig förrän vid 23 ca så kom hem för bara några minuter sen.

Ska kolla på ett avsnitt av Orange is the new black sen ska jag sova, börjar jobba vid tio igen:)

Nästan klar

Blev lunch på jobbet. Och sen lite prat med rosa. Efteråt bokade jag tid på verkstaden (igen!!) för biljäveln.. 

Åkte hem och fick ett ryck och började städa, men kom på innan jag tog fram dammsugaren att jag måste borsta igenom pälsen på Julius eftersom att han tappar så mycket hår/sliter bort tovor. Så nu är han fluffig och fin och har mycket mindre päls:)

Var jättemycket hår, men på kortet ser det inte ut som nånting alls nästan. 


(Nya kökslampan. Ska bara höja den en bit så man kan se varandra om man sitter på varsin sida av bordet.)

Nu ska jag bara moppa golven så är jag färdig:)

✌️

Spenderade några timmar med mandy och Isabel idag på dan. Efter det så åkte jag till mamma och pappa där Elinor (och syrran) bjöd på mat. För att fira Elinor som fyllde 25 för ett tag sen.


Fick grillspett och tårta:) tack!!:)

Sen kom jag hem och skulle titta på en film på tvn, men efter 30 minuter ca så dog tvn, eller bara den kanalen så jag bestämde mig för att fixa netflix - och så blev det. Så nu har jag kollat klart på filmen och ska gå och lägga mig i sängen.

✌️

I sista stund

Blev bingo med Malin, vann ungefär lika mycket som jag alltid vinner - 0kr (förutom förra veckan då jag plockade hem 1120kr).. Efteråt blev det, traditionsenliga som vi är, Bennys grill med Rosa. Satt bara och pratade och drack Cola Zero.

Kom i alla fall hem och fick för mig att börja mäta vardagsrummet. Blir alltid så less och uttråkad efter ett x antal veckor/månader så jag bestämmer mig alltid för att möblera om. Men när jag hade varit duktig och mätt (brukar alltid annars prova mig fram. Går runt med möblerna i flera timmar ibland innan det blir bra.) och insett att det går att göra som jag vill på ett ungefär så insåg jag att antennkabeln är för kort, fattas flera meter om den inte ska gå rakt genom rummet. Blir ingenting av med min möblering på ett tag med andra ord.

Nu är jag rastlös och vet inte alls vad jag ska göra. 

Städning

Har bytt sängkläder och dammat hela sovrummet. Tvättat två maskiner och lagat mat. Nu ska jag äta sen blir det bilbingo med Malin.

Hela dagen har jag bara segat, gjort ett "ryck" på 10 minuter och tagit paus på en halvtimme. Haha det kallas lagom tempo. Men nu har ju nästan hela dagen gått så nu ger jag upp dagens tanke om att bli färdig med städningen.
Har bytt sängkläder och tvättat och hängt dom gamla och det var det viktigaste:)

Ny vecka

Ledig idag (och två dagar framöver.) så himla skönt och välbehövligt. Är galet trött i benen efter den här helgen. Ska ta tag i hemmet. Byta sängkläder, tvätta, plocka undan och dammsuga.

Men får se hur det blir med allt, har ju ek tendens att skjuta upp allting:):)

IRONI är min bästa vän

Malin gör allt för att jävlas . Vill bara gräva ner mig och gråta.

Är så rädd och ledsen nu, det gör ont.


Fick den här bilden skickad till mig - vet inte om jag ska ta det som ett hot?!?

Bingovinst


Blev 1120kr rikare idag på bingon. Eller jag spelade för 220kr men gick ju ganska bra plus ändå måste jag ju säga:)

Har tillbringat hela dagen med Malin och på kvällen även rosa. Malin skulle hjälpa mig med kökslampan men hon var inte så kunnig som det lät från början. 
Så nu är lampan upphängd fast sladdarna är så långa så skärmarna nästan ligger på bordet haha.

Äsch god natt, jobb hela dagen i morgon.

Torsdag?

Igår var jag i Gävle/Valbo med Malin. Hittade några tröjor på rean och sen hittade jag (äntligen) en ny kökslampa. Har letat överallt men inte hittat någon - så hittade jag en på Ikea.. 

Men jag är inte så teknisk när det gäller lampmontering så den ligger kvar på köksbordet i typ 10 delar fortfarande. I väntan på att någon snäll, kunnig själ vill hjälpa mig:)




Idag åskar det och regnar. Ingen är gladare än mig. 
Håller på att plocka undan här hemma, diskbänken är färdig och tvättmaskinen är i full gång. Men snart ska jag ge upp och dra till Tierp istället.

Tisdag


Jag och katten hänger ute i värmen. Håller på att dö av den här värmen, sen hjälper det ju inte direkt med att det är så jävla kvavt heller. Bara att stå ut.

Slutade jobba vid fyra men åkte inte hem förrän vid sex (vet inte varför!!?) och nu ska jag bara ta det lugnt en stund innan jag ska duscha.

God natt

Inte ett dugg hög luftfuktighet eller, ligger på soffan helt stilla och blir alldeles svettig och fuktig. Usch. Och tydligen ska det bli värre.

Jag skulle vara duktig och gå och lägga mig i skaplig tid. Men sen så ringde jag Malin och klockan sprang fram 1 1/2 timme. Tiden går fort när man har roligt sägs det:)

Nu blir det i alla fall sängen. Så god natt.

Söndag

Har varit en riktigt lugn och skön söndag. Har varvat soffan och utemöblerna hela dagen. 
Inte mått alltför dåligt efter gårdagen, bara lite huvudvärk fast det var nog mest pga lite sömn och för lite vatten (kanske för mycket alkohol också✌️).

Men har hunnit med att tvätta två maskiner också.

Hämtade mandy i Tierp när hon slutade jobba så hon fick hämta bilen som var kvar hos mig från igår. Så passade på att handla också. Var mest ute efter vatten och cigaretter men vattnet var slut och jag blev sugen på glass och massa onyttigheter .. 

Fick schemat för nästa vecka för en stund sen. Är ledig onsdag och torsdag. Sen jobbar jag för fullt resten av dagarna. Underbart:)

Sommarkväll





Vilken jävla kväll/natt. Är helt slut idag. Mår faktiskt bra är bara galet jävla trött. 
Kom hem vid halv fyra tror jag. Men hade galet kul i alla fall:)

Så idag blir det lugnt ska plocka undan lite från igår, tvätta och diska.