- Nu har jag flyttat.

Hej, sa att jag skulle bättra mig på det här med bloggandet men det går inget bra då mitt mobila bredband vägrar fungera och i och med att det är fel på det så har jag inget internet och kan inte skriva inlägg här. Men det ska ordnas med tiden (just nu sitter jag hemma hos mamma vid hennes data..)

Har i alla fall flyttat klart, bara lite små saker som jag tappat bort och måste hämta vet bara inte vart jag ska leta.. Äsch nog om det nu ska jag köpa cigg sen ska jag hem och äta.. hörs.

- Nu bär det av

Jag ska ta tag i det här med bloggningen. Nu när syster och Gabbe åkt hem (dom åkte i morse..) så får jag mera dötid och kanske kan tillbringa några minuter här och där framför datorn.

Imorgon bär flyttlasset av i alla fall, eller en början får se hur mycket jag hinner med. Känns som att jag bara vill ha det gjort så jag kan börja greja och fixa till det som jag vill ha det. Men det får ta den tid det tar. Är ju i alla fall ledig måndag och tisdag och torsdag sen så jobbar jag fem sex dagar i rad så får försöka skynda på så jag kanske kan flytta färdigt till senast torsdag i alla fall (då jobbar jag även onsdag, så en dag faller bort.)

Äsch sak samma. rastlös vet inte om jag ska åka och hälsa på någon (känns ganska korkat då klockan är tio och dom flesta jobbar eller går i skolan i morgon.) ringa någon eller om jag möjligtvis ska ta en dusch.. Får se hur det blir.

Återkommer inom dom närmsta dagarna ;)

- Hjälp mig..

Sitter och sjukt jävla tråkigt har jag. Diskuterar elpriser med syster, riktigt intressant - eller inte!

Vet inte vad jag ska göra, har packat litegrann men det tog slut med tidningar till alla glas/proslinsgrejer och jag orkade inte hämta nya så då blev det inte mer än en kartong packad. Börjar väl närma sig det här med flyttningen också så egentligen så borde jag väl ta och skynda på och packa allt skit som jag inte packat. Men nu börjar det bli jobbigt att packa för jag vet inte vad som jag inte behöver ha inom det närmsta dagarna så då blir det bara att jag skjuter upp det. Äsch nog om det.

Tråkigt har jag ju fortfarande så vet inte vad jag ska göra, någon som har en idé??

- Blev en micro också.

Det blev en Xperia, så nu är det bara att lära om sig på nytt. Även en micro blev det, och det lär nog vara behövligt när jag flyttar, för så roligt är det inte att laga mat.

Har lånat mammas dator så måste skynda mig innan hon kommer tillbaka. hörs .

- Ny telefon, kanske en Xperia.

Sitter och pratar med Mandy i telefonen, väldigt intressant samtal faktiskt, eller inte! Roliga händelser finns det ju!

Ingenting händer, är i starkt behov av en ny telefon och även att fixa ett nytt abonnemang. Och det är ganska precis nu jag behöver det. Får se hur det blir med det här.

Nu ska jag hämta posten!

Jag är en djävel på att sminka. Eller vad ...

p2355_13-08-10 (MMS)

Jag är en djävel på att sminka. Eller vad tycker ni? :)


- Ändrade planer och matlagning.

Jag och Gabbe är duktiga, vi lagar mat som aldrig förr. Har precis förberett middagen. Det blir örtmarinerade kycklingspett inlindade i bacon med potatissallad och en salsasallad. Känner mig riktigt duktig som lägger ner sådan energi på matlagningen, men får väl se om det går att äta också, det enda jag vet med säkerhet som går att äta och som var riktigt gott det var potatissalladen och den var det Gabbe som gjorde.

Ändrade planer inom arbetet, skulle vara ledig idag och i morgon och jobba torsdag och fredag istället så blev jag ledig idag, jobba onsdag och torsdag och ledig fredag - söndag. Men det ska jag absolut inte klaga på för det känns väldigt bra att få vara ledig tre dagar över en helg :)

Nu ska jag läsa tidningen.

- Jag lever.

Skulle bara visa att jag lever.
Sitter på altanen och pratar med syster.
Ledig idag, vaknade tidigt!


- Vänligt men bestämt, Nej tack!

Ger inte med sig. Man kanske skulle sova (?)...

Laga mat först, äta!

Hitta på något kanske.

Camilla tyckte vi skulle hyra film, sitta hos henne och titta.
Inga problem tyckte jag tills det kom fram att hon inte hade någon dvd och att vi i så fall skulle vara tvungna att sitta och trycka framför hennes lilla dator och titta.
Då tackade jag vänligt men bestämt nej!


- Trött, seg, vill sova!

Halva dagen har gått, känner mig sjukt seg. Skulle bara vilja gå och lägga mig och sova. Men det blir inte av eftersom att jag ska sova i natt också vad jag har tänkt. Håller på att tvätta idag med, hoppas på att jag hinner få det färdigt.

har varit och hälsat på Camilla och vovven (Milow som han egentligen heter, men jag tycker vovven är bättre.) och sen skjutsade jag hem Mandy från jobbet. Nu då (?) ja vem vet vad som händer. Inte sova, inte sova en sak som är säker.

- En vovve :)

Kvällen är över. Blev mest bara cola zero så nu har jag druckit så mycket så jag har ont i magen. Typiskt mig att inte känna några gränser. haha Rasmus ska alldeles strax åka hem så då ska jag också packa ihop och gå och lägga mig i min helt obäddade säng och försöka sova. Imorgon ska jag tvätta klart allting till sängen så jag kan fixa nya sängkläder, längtar redan.
Ikväll så blir jag ju tvungen att leta upp massa kuddar så jag kan överleva natten, vill inte direkt blanda rent och smutsigt. Äsch nog om det, alla inglägg som skrivits idag har handlat om mina kuddar och sängkläder. Men det kan ju vara mycket intressant det också.

Var även och hälsade på Camilla en stund. Hon har varit och hämtat en hundvalp, sjukt söt. Så jag blev lite sugen på att också skaffa en, men jag tröttnar ju ganska snart så det är nog ingen idé att skaffa en. Bättre att låna! :)

Äsch nu ska jag packa ihop mina grejer så jag kan gå och lägga mig. God natt

- Kräftor och nytvättade kuddar.

Dagen går men ingenting som händer. Kämpar med att tvätta kuddarna, har lyckats komma upp i tre stycken, det går fort. haha Får väl antagligen fortsätta i morgon med dom andra tre. Härligt att vara ledig, händer ju lite.

Har ju lyckats packa ihop i stort sett hela rummet idag, så nu är det mest bara möblerna kvar. Och andra saker som jag använder dagligen eller ganska ofta.

Resten av kvällen ska tillbringas på altanen. Syrran och Gabbe har köpt kräftor som dom ska äta (själv äter jag inte. då jag fått för mig att det smakar skit.) så då blir det väl att sitta kvar här och vara social eller egentligen så är det väl jag som är mest ute efter att ha sällskap.

Aja nu ska jag vara social, för nu kom Sarah och Andreas på en fika. Hörs .

- Drömmer mig bort.

Håller på att packa ner lite mer onödigt skit som jag ändå inte behöver för tillfället. Tyckte att det lika bra kunde ligga i en kartonger på nedervåningen som att det ska lika och gömma sig längst in i garderoben eller på liknande ställen.

regnet fortsätter ösa ner, har fått runt 40 mm från inatt tills nu. Skulle ju vara trevligare om den svenska sommaren kunde jämna ut sig en aning istället för att först ha en extrem värme i några veckor och sen ska det regna och vara dåligt väder i några veckor..

Så resten av dagen ska jag fortsätta med att tvätta kuddar och senare byta sängkläder, hoppas på att jag lyckas tvätta alla kuddar. Har fixat 2 har fyra kvar så det lär ju ta sin lilla tid. Men under tiden så sitter jag här och kollar utlandsresor och drömmer mig bort, drömma lär jag ju få göra då jag inte har råd att åka någonstans nu i alla fall.







Översta bilden är från Frankrike; Marseille och dom två understa bilderna är från Azorerna.

- Inget klagande

God morgon. Ledig idag, men min köra vän Axa ringde och väckte mig för en timme sedan. Underbart att man aldrig får sova. Men ska inte klaga för då hinner jag kanske med en massa saker idag, som att tvätta och byta sängkläder och tvätta kuddar för det tar tydligen tid enligt mamma.

Ska alldeles strax skjutsa Axa till jobbet så hon slipper bli blöt. För jag har ju turen att pricka in dom regniga dagarna som mina lediga dagar. Fast jag tycker om regn!

- Far och flänger

Gick och la mig vid halv tre, somnade vid fyra halv fem vaknade vid kvart i åtta. Man mår som man förtjänar.
Men hade hur mysigt som helst igår, en extremt speciell kväll, haha eller vad man ska kalla det. allt var kanon tills vi kom till Tierp då blev allting helt konstigt. Men det har ingenting med det här att göra så det struntar vi i nu.

Åkte i alla fall till Gävle;Valbo med Axa och Tobbe i morse för att köpa lite grejer. Blev i alla fall två hallmöbler tills jag flyttar, lite annat smått skit, present till Ronja tills hon fyller år, en extern hårdisk till datorn som jag inte orkar förstå mig på. men det lär jag väl mig med tiden, när jag känner att det börjar bli riktigt akut. Sen blev det hundra andra "nödvändiga" saker som vanligt. Men jag har nog snart det mesta som jag behöver och vill ha.

Sen kom jag hem, satt mig vid datorn och så ringde Camilla och bad om sällskap till Uppsala. Så då var det bara att packa ihop allting och sätta sig i bilen och åka till Uppsala. Där var allting stängt, så det fick bli city gross och sen hämtade vi Jennifer (fosterbarnet i camillas familj.) och åkte hem.

Nu ska jag ringa Ronja sen blir det att duscha och gå och lägga sig och sova igen det man missade i natt. Längtar redan. God natt