- Han t.o.m med en stund framför tvn.

Nu har jag gjort allting som jag hade planerat idag, bakat, hälsat på Farmor och duschat. Ska lägga mig i sängen och kolla på ett avsnitt av One tree hill innan jag börjar göra mig i ordning för kvällen.

Har även ringt mamma för att hon ska hämta ut ett paket åt mig, perfekt! Blir en överraskning om vad det är för något för jag kommer inte ihåg vad jag har beställt, men nått roligt tycker jag att det ska vara i alla fall. Hoppas, håller tummarna! Kanske nått att ha på sig ikväll, äsch det märks. Nu är det OTH som gäller i alla fall.

- Till slut så får man erkänna att man är vaken.

God morgon. Efter pappas alla försök att väcka mig på olika sätt, eller egentligen var det väl inte menat direkt att väcka mig. Men när han ställer frågor och anser att han ska få ett svar så då är det ju bara att svara och hoppas på att man somnar om. Men sista gången var det lite jobbigare att somna om eftersom att jag var tvungen att flytta bilen och då orkade jag inte gå och bädda ner mig i sängen igen så nu sitter jag här.

Ska alldeles strax börja baka åt mamma, som jag egentligen skulle ha gjort igår men gårdagen gick ingenting att göra för jag var helt förstörd och orkade ingenting. Efter det blir det en sväng till Farmor och sen ska jag väl duscha. Mycket som ska göras. Men återkommer sennare så jag kommer igång med allt jag ska göra.

- Bara en tanke.

Fortfarande sjukt trött, men nu är det dax att bege sig till sängen så nu behöver jag inte gnälla något mer idag. Imorgon blir det först och främst en lång sovmorgon, så alla som hade tänkt ringa och väcka mig kan ju ringa någon annan istället, för jag stänger av ljud, vibration och lägger mobilen i garderoben eller nått så det är ingen idé att ens försöka, prova tidigast klockan elva för att ha en möjlighet till kontakt med mig. Är det viktigt får ni komma hit och väcka mig, men då ska det fan i mig vara viktigt också, för jag behöver sömn.

Ska ju orka med morgondagen också, även fast den antagligen kommer bli relativt lugn. Blir grillning i Ullfors hos Axa och Tobbe. sen blir det väl lite spel eller något kanske. Får se hur kvällen utvecklar sig. Nu ska jag borsta tänderna och sen blir det sängen - god natt!

- Nästan en middagslur

Har nästan sovit middag eller vad man kallar det, eller jag tror att jag somnade någon minut. Men det är hemskt att sova på dagarna tycker jag i alla fall för min del då jag normalt har sånna problem att somna på kvällarna, blir ju inte direkt lättare av att jag sover på dagarna. Just därför var jag tvungen att resa mig ur sängen nu.

Ska skynda mig att ringa mamma så hon köper sallad åt mig.

- God morgon

God morgon ..  Usch känns som att huvudet ska sprängas snart, har väl sovit i fyra och en halv timme ungefär skulle behöva minst lika lång tid till.

Inte det finaste vädret idag heller, det regnar! Jobbigt allting blev då!

- Telefonjack? Nej tack!

Nu är jag hemma sitter och kollar ikapp allting som vanligt. Borde väl gå och lägga mig snart eftersom att det antagligen blir en tidig morgon i morgon då Teliagubben kommer hit igen och ska kolla på telefonen/telefonjacket. Måste ju kolla i mitt rum också då jag också fick den stora äran att ha ett jack i mitt rum (som typ aldrig har använts, förutom när syrran hade det gär rummet.). Men i alla fall så har dom en tendens att komma klockan åtta på morgonen så då är det väl bara för mig att kliva upp, ta en morgonpromenad kanske. Var ju ett tag sedan.



Sen ska jag hinna med, eller jag ska träffa Axa också. Känns som evigheter sedan vi träffades. Men nu är det bestämt, så i morgon ska vi träffas i alla fall en stund då hon hade en massa annat inplanerat också, det var klippningar och ett möte om något jobb i sommar. Aja nog om det. Nu väntar min säng, med nya söngkläder underbart! God natt


- London, here we come.



Nu har vi hittat två enkelbiljetter till London den 14 juni, som vi letat efter i typ en timme om inte mera.

Så landar i London vid 12-tiden på dán sen så kommer det gå undan, Frankrike, Italien är bestämt. Dom länderna som vi ska åka till på "nervägen" sen blir det väl några stopp på vägen hem antar jag. För annars lär vi ju dö i dom där tågen. haha Kul ska det bli i alla fall.

Men nu är det en cigarett som gäller och sen blir det nya Wallander..


- Fick på posten







Här är böckerna som jag fick hem från Adlibris idag. Sysselsatt i några år framöver eftersom att jag inte läser så mycket så lär det ju ta tid. Men nu ska jag till Camilla och försöka hitta en billig Londonresa, får se hur det går med den saken.

Är färdig med städningen nu, har till och med torkat golven och bytt sängkläder :)


- Det mesta från Uppsala idag



Köpte glaskrukorna idag, innehållet köpte jag på Äntligen hemma mässan i Lördags.



....



Och filmer, men det har blivit ett beroende. Har säkert 25 filmer som jag inte hunnit se än. men det kommer.









inte bästa bilden kanske, men katterna störde. Men fick med mönstret i alla fall. Riktigt häftigt tycker jag :)

- försöka med det omöjliga

Ska prova på att göra det i stort sett omöjliga, sätta mig vid datorn, skriva ett inlägg och sen fortsätta med undanplockning av alla grejer som jag lagt på hög lite här och där i mitt rum.

Blev lite småsaker inhandlade i Uppsala, dock inga Converse. Jag vill ha röda med smal/tunn sula men hittade inga. Eller hittade två par i storlek 36 och 37 och tyvärr så har man en aning för stora fötter för att komma i dom.
Men blev ju lite annat smått och gott, bl.a ett linne och en cardigan av nå slag, lite filmer, vaser mm. Visar bilder på det senare. Men nu ska jag vara duktig och fortsätta.

Håller på att laga mat. Allt för att slipp...

resize_p1737_28- (MMS)

Håller på att laga mat. Allt för att slippa dammsuga. Hämtade broschyrer till min och Camillas tågluffning i Uppsala. Skriver senare


- Soligt väder idag också

God morgon. Börjar morgonen med lite lätt .ressande. Men nu är jag färdig med allt som skulle göras innan jag skjutsar mamma till jobbet för att sedan hämta Camilla och åka till Uppsala.

Ska kolla om jag hittar Converse men det vet man aldrig, kan ju hitta andra saker som jag vill ha istället :) haha


- Sjukt mycket blod.

Sitter i handduken på en stol framför datorn, när min bösta vän katten Lars bestämmer sig för att han ska vara på bordet. Alltså tar han sats för att hoppa upp på bordet och antagligen så var det tänkt att ta ett avstamp på mitt ben men han missbedömer avståndet  och ramlar ner och i paniken som han antagligen får så fäller han ut klorna och åker ner längs mitt ben med klorna intryckt i benet. och med det vill jag bara meddela att jag är nyduschad och mitt ena ben är rött av blod.

Så nu ska jag gå och duscha. Hörs i morgon istället. God natt!

- Så gör vi

Nu är jag hemma, avslutade dagen hos Camilla. Tittade på film; Trubbel i paradiset. Har sett den förut men dom hade hyrt den så jag bjöd in mig själv att få titta på den igen. Är ju ganska bra så då går det ju an.

Ska ta en snabbdusch. Så skriver mer senare (antar jag!)

Första morgonen jag inte börjar vid datorn...

resize_p0954_27- (MMS)

Första morgonen jag inte börjar vid datorn. Kände att jag hellre gick ut och satt mig i solen. Härligt! Får passa på för jag börjar jobba om en timme.


- Allting slutar fungera snart känns det som.

vet inte vad jag håller på med. Är så jävla stressad att jag mår illa. Har ingenting att stressa om, ska ju gå och lägga mig alldeles strax. Även fast det varit såhär i stort sett hela dagen. Det kliar i hela kroppen, eller hur man nu ska uttrycka sig. Fingrarna är helt extrema vet snart inte vad jag ska ta mig till. Känns som att jag kommer kräkas snart.

Helst av allt skulle jag bara vilja göra något, ut och gå men vet också att om jag inte kommer gå och lägga mig snart så blir morgondagen helt förstörd på grund av sömnbrist. Händerna skakar, kan ju tro att jag har abstinens på grund av något. Bara hoppas på att det kommer vara bra i morgon.

Annars har ju dagen varit kanon, har varit hur pigg som helst. Allt har flytit på jättebra och sen vid halv fem, fem tiden så började jag känna oro. Äsch är väl ingenting egentligen. Har ju varken något att oroa mig för eller stressa för.

Men nu ska jag gå och lägga mig och kolla på tv och försöka slappna av så kanske det blir bättre. Hörs i morgon, god natt!

- Tågluffning var det.

Jobbat hela dagen. Åkte till Kyrkbyn till kusinerna efteråt och satt och pratade och var ut och gick en stund med moster och hunden (Domi..).
Efter det blev det en sväng förbi Camilla för en cigarett hade jag tänkt mig, men hon hade tänkt sig planering av 'luffningen' i sommar. och så blev det, en massa planering eller önskemål och några cigaretter,men nu är jag hemma. Och det enda vi kommit fram till är att om det går åt helvete och vi blir fast i något konstigt land så finns det en plan B. Om inte mamma och pappa är snälla och lånar ut pengar. Men vad det är för plan ska jag nog inte gå in för extremt på. haha
Roligt kommer det nog att bli i alla fall.

- Tågluffa vs. Gotland

Allting som verkar planeras för min del (och Camillas) blir förändrat. Oftast på grund av Camilla . Först Madeira men det är förståeligt, plus att vi antagligen inte hade fått flyga iväg i alla fall på grund av vulkanutbrottet. Men nu verkar det som att det inte blir något Gotland i sommar heller.
Istället så verkar det bli tågluffning i Europa, låter ju lockande men det är ju så sjukt dyrt. Börja spara pengar och planera lite kanske.

Vi får tydligen åka på ungdomsbiljetter ännu så det är därför man ska passa på att göra det nu och inte om några år och det är ju samma pris att åka till Gotland nu som att åka om några år. Men får se är faktiskt sugen på att tågluffa, vad det nu innebär. Är ju inte så himla roligt att åka tåg men man får ju gå av tåget ibland också. Tydligen så åker vi tåg varannan natt. Aja har inte tagit reda på så himla mycket fakta. Får fixa det. Men nu ska jag fixa håret sen ska jag möta upp Camilla för en cigarett innan jag ska börja jobba.


- Det blir bättre, jag lovar.

Så nu har jag kollat klart allting. Kom även på att jag måste betala räkningar så det har jag också fixat. Nu ska jag bara borsta tänderna sen ska jag gå och lägga mig och kolla på OTH.

Hörs i morgon, ska försöka lägga upp lite bilder också någon dag från senaste veckan/dagarna.

- Ska bara kolla klart

Nu är söndagen i stort sett över också, hela den här veckan har gått så extremt fort. Men har ju jobbat fyra av sju dagar också. Två dagar att jobba nästa vecka, i morgon och på tisdag sen är jag ledig resterande dagar. Skönt!

Ska bli en tidig kväll idag, då jag inte lyckades somna förän vid halv fem i morse och sen kunde jag ju inte snooza längre än vad jag gjorde (till kvart i tio.) för då hade jag väl kommit försent till jobbet istället. Men fick ju några timmars sömn, ungefär fem timmar mindre än normalt men bättre än ingenting. Klarade ju av att jobba nio timmar i streck så. Därmed en tidig kväll, ska bara kolla klart alla bloggar och titta vad som hänt i Sverige under dagen.

- Frukost på jobbet.

Börjar känna mig lite stressad, hade planer på att gå till jobbet idag. men dom planerna ändrades ganska snabbt när jag vaknade av alarmet i morse och insåg att jag var dödligt trött och inte orkade mycket annat än att somna om tio minuter till, och tio till osv och helt plötsligt så var klockan kvart i tio. Så då var det bara att springa och försöka fixa allting.

Och nu sitter jag här och är irriterad över att jag varken hinner gå till jobbet eller äta frukost, men det bästa med att jobba på restaurang är väl att det alltid finns något att äta. Så det får bli en frukost där istället.

- Japp det gör vi.

det är alltid något som krånglar med internet här hemma, vanligtvis så är det blogg.se men inte idag, idag är det Facebook. Irriterande kan jag lova.
Men spelar egentligen inte så extremt stor roll, ska ändå gå och lägga mig nu. Eller jag funderar på att gå och duscha men har redan gjort det en gång idag. Så den här gången vill jag duscha bara för att. Men får se hur det blir. Ska börja med att gå ut och röka och ringa Camilla ..

men vi hörs i morgon skulle jag tro.

- Får ju inte välja vad man ska ärva.

Fick sällskap av Ronja till affären. Eftersom att jag inte kan handla själv.. Vet inte varför, är väl någon fixidé som jag har, det värsta mamma vet med mig. Att jag inte klarar någonting själv enligt henne. Men jag löser det ju alltid på något sätt..

Blev i alla fall kattmat som planerat och sen blev det Lördagsmys till mig själv, ostbågar och Brämhults juice. Underbart gott! Så nu blir det ostbågar och juice och körslaget skulle jag tro eller så blir det One tree hill. Lugn kväll ska det bli i alla fall så jag orkar med att jobba i morgon. Har ju fortfarande huvudvärk efter att jag åkt i Tobbes bil. Tål inte Wonderbaum (stavs?, doftgranar..) när det luktar starkt känns som att huvudet ska sprängas efter ett tag. En bra egenskap som jag antagligen fått av mamma, endel saker har man turen att ärva :) haha


- Har hänt, händer, ska hända.

Nu har jag kommit hem från Kista.
Ganska kul att springa runt och kolla på alla saker.
Mycket fint som finns.
Tobbe plockade på sig ett kilo gratisgodis ungefär.
Jag vågade itne så blev inte så mycket för mig.
Det jag hade åt pappa upp på två minuter.

Har börjat med maten och nu väntar jag på att den ska bli färdig.
Lär dröja ett tag.
Måste åka och handla.
Vill ha sällskap, någon?

- Äntligen hemma.

God morgon.
Börja dagen med att bli väckt, av Axa. Pratade en stund. Gick ut och rökte och sen ringde jag henne igen och kom fram till att dom skulle till Kistamässan på Äntligen hemma mässan och att jag skulle med. Så nu är det bara att stressa.
Irriterande att jag är hungrig, för det verkar inte som att jag hinner med att äta frukost. Men får se ska bara platta håret så är jag färdig för avfärd. Fast jag skriver inlägget under tiden som jag springer runt och gör allting, så nu är jag helt färdig.

Så nu ska jag kolla om det finns något ätbart. Hörs senare.


- God natt!

Nu är jag hemma, har kollat allting (bloggar, facebook etc.) som jag misast under dagen då jag har arbetat. Så nu har jag hunnit ikapp.

Blev en lugn kväll; spelade spel och så blev det två "körningar" så fick vara snäll och ställa upp skjutsa lite. Men fick ju sällskap av Ronja så det gick ju kanon. Bara jag har sällskap så går det mesta. haha..

Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på att det blir bra väder imorgon. För det är alltid dåligt väder när jag är ledig...

- Hej igen alla.

hemma för en snabbdusch och byte av kläder.
Och nu ska jag vidare till Tierp och hälsa på Ronja!
Får se vad som händer i kväll, ska nog bli ganska lugnt då jag inte är sugen på att parta gärnet.
Men först ska jag ringa Ronja och kolla om hennes syster skulle ha skjuts in till Tierp.

Hörs.

- God morgon

God morgon.
Vaknade ganska tidigt idag (halv nio) av att mamma behövde skjuts eller hämtning rättare sagt. Hon skulle lämna bilen på lagning och behövde skjuts hem. Så det var bara att agera snällt och kliva upp ur sängen och hämta henne.
Fast var ganska skönt, för då han jag vakna till liv och blev till och med hungrig så han med att äta frukost också. Och nu väntar jag på att klockan ska bli lite mer så jag kan åka och jobba hela den här fredagen.

Får se vad som händer och sker ikväll, tror det blir ganska lugnt men man vet ju aldrig.


- Sängen kallar.

Så nu äntligen ska jag gå och lägga mig. Hade ju tänkt gå och lägga mig för typ en timme sen men så fastnade jag vid datorn för ovanligheten skull. Men lär ju sova mina x antal timmar så jag orkar med morgondagens arbete. Kanske blir mycket folk, är ju ändå fredag så man vet ju inte.

Men hörs i morgon ! God natt!

- Blommiga gummistövlar.

Nu är den här dagen slut också, imorgon är det arbete som gäller. Nu väntar jag bara på att Mandy och Micke ska komma och hämta filmer som är deras plus att Mandy skulle låna One tree hill säsong två av mig. Sen kan jag gå och duscha och sen gå och lägga mig, ska bli skönt även fast jag inte är ett dugg trött för tillfället så behöver jag min sömn, som dom flesta vet. :)

Får hoppas på att det är sista snön som kommit för den här vintern. För nu har det slutat snöat och det slutade väl på ungefär två decimeter blötsnö, bara plaskar om fötterna när man vistas utomhus. Har till och med gått så långt så jag har plockat fram mina blommiga gummistövlar som jag haft på mig när jag vart ute och rökt.

- Härligt


Nu har jag ledsnat, vad ska jag göra?
så jävla less på det här vädret och att sitta inne en hel dag till.


- Dagens låt.

Så jävla bra den är, Jason Derulo - In my head :)


- Blir inte mycket bättre verkar det som.

Väntar på att det ska sluta snöa men det verkar inte som att det ska inträffa, inte idag i alla fall.
Så kommer väl att få fortsätta tillbringa dagen med att ligga i sängen och kolla på One tree hill.



Men jag ska även försöka ta mig tid och tvätta en maskin till idag.
Så jag inte har så himla mycket tvätt nästa gång jag får för mig att tvätta.
Bara det att jag på någon höger inte lyckas med tvättningen längre,
eller kläderna blir rena
bara det att det blir vatten i hela badrummet efter att jag har tvättat, mystiskt.


- Ljust ut, nej kan jag lova att det inte gör.

Bara för att lämna gården så åkte jag till mamma på hennes jobb och åt frukost. Kanske inte den bästa frukosten men jag hittade ingenting hemma som jag ville ha; hamburgare blev det i alla fall.

Snön fortsätter vräka ner och det ser inte som att våren har planer på att komma över huvudtaget i år, men får se hur det blir, ser ju inte ljust ut i alla fall. Så istället för att tillbringa dagen utomhus, hade planer på att gå ut och gå och sen städa bilen, så blir det att tillbringa den framför tvn idag också. Allting förändrades när jag vaknade och insåg att det kommit en decimeter snö och det ska tydligen komma några decimeter till. Gud vad härligt.

- Irriterande allting är.

Här tar jag mig mod att ringa tandläkaren, är ju inte rädd för tandläkaren men jag hatar att ringa samtal till sånna ställen. Där jag inte känner personen som jag ringer till. Men ringde gjorde jag i alla fall. men dom hade inga tider så det är bara att fortsätta ringa och terra dom. Gud vad underbart allting är idag. Fan varför vaknade jag för?

Är det inte underbart att allt som man ser...

resize_p1055_22- (MMS)

Är det inte underbart att allt som man ser är täckt av snö; igen! Jag trodde det här var slut för den här gången, att vintern var över. Men ack så fel man kan ha.


- Snön är tillbaka


Nu snöar det och det har det nog gjort ett tag.
Det är vitt överallt.
Precis när allt har försvunnit då ska man börja om från början.
Typiskt!


- Nu är det god natt

Blev en snabbdusch också. Sen har jag smörjt in ansiktet och hoppas på att alla mina torra "partier" ska försvinna någongång för annars kommer jag vara alldeles fläckig i sommar om ag lyckas få lite färg i ansiktet.

men nu ska jag ge upp för den här dagen, har ställt mobilen på ringning i morgon och hoppas på att det fungerar så att jg vaknar någongång .

- Handlat hela dagen

Nu har jag beställt, blev typ tio böcker. Tur att jag läser så mycket som jag gör. Sen jag slutade skolan så har jag läst två böcker, och det är ju inte ens en bok om året i genomsnitt. Men men får se kommer ju ha några på lager så då behöver jag ju inte köpa några nya böcker på några år.

Blev även en liten beställning av kläder tidigare idag, men det visar jag när det kommer hem. Inte för att jag exakt kommer ihåg vad det var heller, för minnet är ju inte det bästa eller jo det är bra men kort (eller vad man brukar säga!)..

Men nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig. Huvudvärken kanske släpper och jag kanske, bara kanske är på en aning bättre humör i morgon. Kan ju alltid hoppas - God natt!

- Massa böcker

Vilken tråkig dag har inte hänt ett dugg. Mår inget bra vet inte vad jag ska göra. Får panik över att jag ska jobba i helgen, jag vill inte! Har inte jobbat en helg på flera veckor så egentligen så är det inte ens synd om mig men jag vill inte i alla fall.

Vill ha en bok, funderar starkt på att göra en beställning från Adlibris, med massa böcker. Egentligen så läser jag kanppt men när jag väl får för mig att läsa så finns det ju aldrig några böcker. Så därför tänkte jag göra en beställning med några böcker så att jag har ett lager :)

- Vad ska jag ta mig till?

Känner mig helt deppig. Måste vara på grund av vädret och för att jag är så jävla trött. vet inte vad jag ska göra, måste ju på något sätt lyckas sova bort min trötthet och vara pigg. Av tio dagar så är jag sjukligt trött minst sju av dom, lite jobbigt. Även fast jag börjat vänja mig vid det så är det jobbigt, samma med huvudvärken också blivit en vanesak, underbart!

Hela den här dagen har gått och jag har inte lämnat huset mer än dom gångerna jag varit ute och rökt. Annars har jag tillbringat dagen mest framför tvn (lite vid datorn också.) och kollat på One tree hill. Är ju inte bästa vädret för att tillbringa utomhus heller, regnar och snöar om vartannat och så blåser det och är bara 2+ för tillfället. Jag vill att det ska bli vår på riktigt nu snart.

Har tröttnat på allt!

-

Det snöar ute, är det inte underbart???!


- Om inte allt hade hänt så hade vi varit på Madeira just precis nu!

Vakna och kom på att idag skulle jag och Camilla ha åkt till Madeira om inte hon hade fått jobb. Och sen vet man ju inte hur det hade blivit i alla fall på grund av alla omständigheter. Men om inte något av det hade hänt så hade vi klivit av planet på Madeirra för ungefär 45 minuter sen (skulle jag tro..) och haft det soligt och varmt.
Istället så sitter jag inne, hemma i Sverige och blir irriterad över att det bara är 5+ och storm ute. Att det aldrig kan bli vår, det här börja irritera mig som tusan.






- God natt

Åkte till Camilla efter jobbet och grillade lite och sen spelade vi spel (Hanna var också där..) blev några skratt. haha

Ledig onsdag och torsdag ska försöka hinna med allt som jag inte han med förra veckan när jag var ledig. Får se hur det blir.

Ingenting att skriva (bloggtorka, eller vad kallas det??) har haft noll inspiration dom senaste dagarna . ska försöka fixa till det. men blir inte mer än såhär idag i alla fall..

- Blir svart snart

Blev en lång dag. Känns som att jag jobbat i ungefär 20 timmar eller nått, har inte hänt ett skit har suttit och räknat sekunder, nästan i alla fall. Har väl försökt kommit på saker att göra, men man har ju lärt sig allt nu så det går ju så fort att göra allt.

Blev en sväng till Örbyhus för att hämta hanna efter jobbet. Eftersom att jag ville ha sällskap av Camilla till Tierp så fick jag den stora äran att hämta Hanna också.

Äsch ögonen fungerar inte längre, måste få sova god natt!

- Väntar..

Sitter och väntar på att klockan ska bli så pass mycket så det är dax att åka till jobbet. Känner att huvudvärken kommer att komma tillbaka idag, men får hoppas på att jag känner fel.

Katten är uttråkad och gör allt som han inte ska göra, han förstör allt och då menar jag verkligen allt. Anledningen, han får inte gå ut för att han sticker och jag har varken tid, ork eller lust att springa och jaga honom. Speciellt nu när jag knappt har hunnit vakna. Även fast jag gick upp ur sängen för en och en halv timme sen så har jag inte vaknat till i i huvudet ännu. Jobbigt!

- Jag som aldrig brukar bli rädd, nu var jag helt vettskrämd.

Helt sjuk film, klart en av dom bästa jag sett! Men så jävla äckligt, rös genom hela kroppen. Visste inte om man skulle titta eller blunda, hålla för öronen eller lyssna, skratta eller gråta. Usch, men samtidigt så älskar jag ju sånna filmer kan ju inte låta bli att titta fast jag helst skulle vilja gömma mig under täcket och hålla för öronen.
Vet inte om man vågar röra sig. Man blev verkligen helt paralyserad av den, kunde inte sluta titta. Jag är helt inne i den fortfarande. Tur att jag inte är en sån person som lider av mardrömmar för då hade jag inte överlevt den här natten. Helt sjukt!





Har ni inte sett den så måse ni göra det. Det är en film som man absolut inte får missa.

Nej nu måste jag gå och lägga mig ska ju upp och jobba imorgon igen.


- Paranormal activity

Väntar på att Camilla ska ringa och meddela att hon är färdig med allt. Så är det bara att åka dit och så blir det att kolla på film "Paranormal Activity", ska tydligen vara jävligt bra. Så får väl hoppas på det. Älskar sånna filmer :)

Men först måste jag hitta Lars (katten) som mamma släppte ut och slarvade bort eller vad man ska säga, borta är han i alla fall det är ett som är säkert.

- Social kanske man ska vara.

Har varit en stund hos Camilla, åkte med Erik och Connie och åt mat. Blev filé mingong till frukost/lunch, aldrig fel haha. Händer inte ett skit idag. Nu kom Rasmus i alla fall så ska väl kanske sällskapa honom när han byter däck på mammas bil.

Hörs senare.

- Och idag är det sol.

Hej!
Sitter och väntar på att mamma ska komma hem så jag får skjuts till Camilla för att hämta bilen. Enligt henne när jag pratade med henne så skulle hon komma hem vid halv ett men alla kan ju inte ha stenkoll på klockan.

under tiden så har jag letat efter katten (Lars!) eftersom att han rymde och vägrade lyssna när jag ropade på honom. Men till slut efter att jag ropat och letat i 45 minuter så reagerade han och fattade att han skulle komma.

- Roligt har jag haft det i alla fall.

Hemma, ögonen kämpar jag för att orka hålla öppna. Ska gå och lägga mig men var bara tvungen att kolla allt på datorn så det stod rätt till :D

Ladda telefonen och ställa ringning så jag inte sover bort hela morgondagen, är ju sista dagen jag är ledig den här helgen, eller ja det är ju sista dagen på helgen så kan ju inte klaga. Jobbar måndag och tisdag sen är jag ledig två dagar igen och jobbar fredag och söndag (ledig lördag.) det är nästa veckas schema, tror jag i alla fall.

Blev en helkväll hos Camilla med Erik, Camilla och Frutte (och Ylva en stund, Camillas mamma.) har haft grymt roligt, tack allihopa. Men hände en massa skit på slutet så jag insåg att det var dax för mig att åka hem. Så nu sitter jag här efter att jag väckt tobbe och fått honom att köra hem mig.

Nu är det dax för laddning av telefonen och sen blir det sängen. God natt!


- Så ser det ut för stunden.

Stormen är här! eller vad man ska kalla det (?) blåser i stort sett storm

regnar och haglar om vartannat

..och åskar!

Typiskt svenskt sommarväder så ska väl inte klaga allt för mycket.


- Nej men vad ovanligt!

Vaknade upp på strålande humör. Hjälpte mamma att städa, bland annat tvätta fönster gick som det gick. Hon tvättade inte om dom som hon gjorde sist jag skulle hjälpa henne i alla fall.
Åkte till Camilla och vi plus Erik åkte till Tierp och handlade och greja. Nu är jag hemma och huvudet håller på att sprängas.

AAAAAHHH!! Orkar inte.

- Jag tänkte fel.

Sitter fortfarande kvar gick tillbaka och läste några gamla inlägg och såg att det snöade förra året på den här dagen och jag som tycker att vintern var ovanligt lång i år. Men tydligen inte, bara ovanligt mycket snö kanske!

Aja, sova var det - god natt!


- Håller tummarna.

Borsta tänderna och krypa ner i sängen kanske.
Har sjukt ont i benen.

Blev en ganska meningslös kväll,
åkte bara runt och kom fram till att
det var bättre för, på den gamla goda tiden
för ungefär fem till sju år sedan. haha När man var ung :)

Men nu ska jag gå och lägga mig,
god natt!

Håller tummarna för sol i morgon.


- Meningslöst att läsa.

Sitter fortfarande hemma, är inte så stressad jag eller. haha. fast jag sitter för tillfället och väntar på att skivan ska bli färdig så jag kan åka. Camilla väntar väl antar jag, fast hon ska väl byta om hon med. Nog om det.

Håller på att fördröjer tiden, därför jag skriver om egentligen ingenting. Äsch går ju inte fortare för att jag sitter här. Har ändå ingenting att skriva, hörs i morgon istället.

- allt i ett

Så nu har jag jobbat klart för idag och den här veckan med dessutom. Har hämtat bilen som nu är lagad och ska fungera som vanligt helt utan problem och så har jag tagit en snabbdusch.

resten av kvällen (?) ja, ringa Camilla ska dit senare men vet inte när för hon ska räkfrossa med sin mamma först. haha själv ska jag bränna en skiva.

- Man vet aldrig vad som händer nästa minut.

Satt och grejade i min ensamhet, blev en ny header. Är ju ingen höjdare på att fixa, har heller inga bra program att fixa i så får bli lite enklare . Men huvudsaken jag är nöjd, tycker jag!

Har duschat så nu ska jag gå och lägga mig och kolla på One tree hill, hoppas på att jag somnar i tid så jag orkar med att jobba i morgon.

Just det Camilla frågade om Rättvik, så lär bli en sväng förbi Rättviks marknaden i år också. Trevligt. Får se är ju ett tag kvar och jag vet fortfarande inte hur mycket bilen kostar. Jobbigt!

Nu ska jag gå och lägga mig hörs . God natt

- Knakade till

Kollat färdigt ska förflytta mig till vardagsrummet och kolla på Sveriges värsta bilförare. Börjar känna av att jag är trött. Hoppas bara att jag slipper värken i axeln i morgon, det knakade till idag när jag flyttade mina vinterdäck till bilen så får se vad som händer inom det området.

Aja ska börja med en cigarett i alla fall.


- Jag fixade allt.

Han städa klart hela övervåningen (dammsugit också..) tvätta bilen plus att jag bakade en sockerkaka. SÅ nu blir det inte mer än så idag, ska bosätta mig framför tv:n när jag tröttnat på datorn. Eller ska duscha också, blev lagom smutsig när jag tvättade bilen, älskar lera. haha

Sitter inne och väntar på att det ska börja regna ordentligt någon gång så att det klarnar upp till i morgon. eller det spelar mindre roll eftersom att jag jobbar i morgon, men än så länge så har jag inte hunnit tröttna på solen och längtar efter regn som jag normalt brukar göra den här årstiden. Allting är bara oerhört utdraget i år.

Ska kolla på förra veckans avsnitt av Bella & Tyra show nu i alla fall.

- Dammsuga kanske.

Usch nu har jag ledsnat får se hur det blir med allt det här. Har ju bara dammsugningen kvar i mitt rum sen så är jag klar med den delen i alla fall. Ska även städa resten av övervåningen för att inte mamma ska bli grinig. Jag vill inte mer!


- Gårdagen

Här är några bilder från min och Mandys promenad igår (och Nemos.)
















- Någon som lånat kanske?

Håller på att sätda och greja. och det är grymt varmt inne.. jobbigt! Men räknar med att hinna klart det mesta i alla fall, ka ta ett break och äta frukost/lunch och kolla på reprisen av Andra avenyn om en halvtimme sen är det bara fortsätta. Ska även försöka hinna med att städa bilen och tvätta av vinterdäcken innan dagen är slut.

Just det, plockade ordning på alla filmer (igen..) och kom på att Patrik 1,5 är försvunnen, fast det har den varit ett tag. Är det någon som läser här som har lånat den kanske?
Irriterande att jag glömt bort vem det är som lånat den, men den kommer väl fram med tiden får man hoppas.

Nu ska jag fixa lite småsaker innan det är lunchrast, haha.

- The ugly truth

På tjugo trappsteg så lyckades jag trampa på två stycken sånna där nålar som man har på en anslagstavla. Jag älskar när mina katter har dåligt att göra. Antingen plocka ner dom och kasta dom på golvet så man trampar in dom och håller på att dö av smärta (gånger två, då jag gjorde det två gånger.) eller så river dom tapeterna eller blommorna, lovely!

Skjutsat hem Evelina och Mandy efter våran Fia med knuff-match som jag vann. Planerna var att spela kubb men bestämde oss för att titta på film istället men jag och Evelina hade sett filmen (The ugly truth) innan men tyckte vi skulle se den ändå då den är grymt bra. Medan Mandy och Evelyn som inte hade sett den pratade första tjugo minuterna så då gav vi upp och spelade spel istället..

Men nu blir det sängen för min del. Måste borsta tänderna mer än ordentligt, jag har tandvärk. Hatar tandvärk.

Fia med knuff maraton hos evelyn med mandy...

resize_p2226_14- (MMS)

Fia med knuff maraton hos evelyn med mandy och evelina och evelyn då så klart. Och jag vann :)


- stressad

Nu är jag hemma igen. Ska strax börja laga mat!

Blev en utedag med Mandy och Nemo först.. sen hämtade vi Evelyn och därefter Evelina och så åt vi på Brorsans, gott gott. Äsch lär skynda mig mamma är stressad, lovade ju att fixa middagen idag. Röka först kanske.

Kan inte klaga på värmen heller. :) härligt:)

resize_p1230_14- (MMS)

Kan inte klaga på värmen heller. :) härligt:)


- Troll :)

Klarblå himmel ute helt underbart. Plus att jag är ledig, brukar ju alltid lyckas pricka in att jobba dom dagarna som det är fint väder, men inte idag.

Ska plocka undan det värsta i mitt rum sen ska jag åka och hälsa på Mandy en stund innan jag måste åka och handla. Måste även platta håret. Sen jag klippte av det så är jag tvungen att platta efter varje dusch.. haha ser ju ut som ett troll annars :)

- Får se om det fungerar.

Blev första inlägget idag, har skrivit två inlägg tidigare innan jag cyklade till jobbet med internet gör ju lite som det själv vill. Fungerar aldrig när jag vill att det ska fungera. Irriterande.

Är ju inte tillräckligt kunnig för att fixa det själv heller så det är bara att stå ut. Ledig i morgon och på torsdag. Så nu ska det städas, eller inte nu utan imorgon och på torsdag. Nu ska det sovas och det är nu! Eller One tree hill blir det :) God natt.

- I väntan på mamma

Jag skulle gå och lägga mig. Skulle bara säga en sak till mamma innan, väntar och väntar. Hon har pratat i telefon i en halvtimme nu. Jag kunde ju ha storstädat hela huset under tiden men nu är det försent, haha hade inte gjort det i vilket fall men jag hade ju kunnat gjort det eftersom att hon pratar oavbrytet i telefonen.

Får sysselsätta mig med hennes dator under tiden istället. Inte så kul men vad ska jag göra? Sova så jag har ork att cykla till jobbet i morgon kanske..

- Våren är här och cykeln avdammad

Jobbat hela dagen, lämnade bilen till grannen så den blir lagad någongång. Och så har jag plockat fram mammas cykel och dammat av den, för nu är våren här. Och i morgon ska det cyklas till jobbet, härligt? Nej! Jag hatar att cykla eller gå till jobbet för då måste man bege sig tidigare än vad man brukar och det är jobbigt.

Mamma var till veterinären med Lars (enligt mamma så hette han Eddy??) för att kolla svansen. Han hade en böld efter ett slagsmål, stackars min Lars. Så nu ska jag avsluta här och ge Stackars Lars lite mat istället.

- Dagens.

Erkänner att jag är sämst på att knäppa kort. Men det är ju någorlunda i alla fall så man ser vad det föreställer . Dom två första är likadana, bara färgerna som skiljer. och den tredje är en hallonröd tröja, ganska enkla alla tre.






- Något nytt...

Blev några nya saker i Uppsala också. Ska visa dom alldeles strax, måste mata katten innan han tappar rösten.


- Jag är vinnaren igen

Hemma, sitter och stör mig på en fluga som surrar. Ser den inte men hör den. HATAR flugor.

Spelade Bingolotto med Axa och Tobbe och jag drog vinstlotten av våra tre lotter. Vann 100 kronor. Känns riktigt bra, ökar ju lite på kontot i alla fall :) haha lär ju behövas i dessa tider.

Nu är det time att mata katten och sen blir det sängen - god natt!

Blev en sväng till gränby i Uppsala med ax...

resize_p1729_11- (MMS)

Blev en sväng till gränby i Uppsala med axa och tobbe. Påväg hem nu. Ikväll blir det bingolotto i hopp om att vinna pengar som vanligt:) haha


- Städmani, men inte jag!

Dåligt med batteri i telefonen igen och hittar inte laddaren. Inte för att laddaren hjälper så extremt mycket då katten har bitit av den halvt om halvt och den har blivit glapp. Men bättre än ingenting är det i alla fall.

Mamma har städmani och håller på att städa hela huset och jag försöker gömma mig, men det funkar inte så bra. Får se hur det här kommer utveckla sig, är inte sugen på att städa.

- Ganska enkelt, men bara kanske.

Ska gå och lägga mig. Väntar bara på att sista låten ska bli färdig sen har jag gjort mitt för dagen.
Ska försöka vakna relativt tidigt imorgon så jag somnar någongång i morgonkväll igen. Har ju ändrat dyngsrytmen en aning nu när jag varit ledig så mycket som jag har varit. Men ska försöka ordna tillbaka det igen. Är väl inte så extremt svårt egentligen men man vet ju inte, är ju skönt att sova länge på morgonen, eller i alla fall tills man vaknar av sig själv för då spelar det ingen roll om det är åtta eller tolv.

Resten av morgondagen ska tillägnas åt min tvättkorg och så ska jag försöka hitta på något annat skoj också men det får vi se hur det blir med den saken. Nu ska jag borsta tänderna i alla fall - god natt!

- Arbetslös

Sitter och laddar hem Rolandz alla låtar från senaste skivan. Tar sin lilla tid, men snart är det gjort. Tur att jag är snäll och ställer upp :)

Vet inte vad som händer, har varit så lugnt hela helgen så jag nästan längtar efter att få jobba lite eller träffa en massa folk. Imorgon ska jag försöka fixa något möte med någon. haha Blir alltid så när syrran och Gabbe är hemma, passar lixom på att umgås med dom då eftersom att man inte träffas så himla ofta. Men nu blir det väl ett uppehåll från dom två fram till sommarlovet eller arbetslösheten eller vad man ska kalla det för börjar för Gabbe. haha


- Blev en Max :)

Blev en spontantripp till Uppsala. Övertalade syrran att köra så jag och rasmus (och Gabbe.) fick äta på Max. Gott var det i alla fall.

Ska till grannen och säga Grattis om en halvtimme cirkus sen bilr det väl tvn resten av kvällen. Lugn helg så himla skönt.

Gabbe in action. Sen blir det att frossa ...

resize_p1322_10- (MMS)

Gabbe in action. Sen blir det att frossa i kakor det är ju ändå lördag:)


- Åter igen och igen och ännu en gång

God morgon. Sov länge idag, till elva ungefär. Och nej, det var inte skönt. Vaknade och kände mig riktigt jävla bakfull. Med huvudvärk! Usch det värsta som finns, att vakna med huvudvärk, inte kul!

Internet har gett upp också så nu sitter jag vid Gabbes dator bara för att skriva här. Medasn hon håller på att baka Knäckkakor som hon lovat pappa att baka innan dom ska åka hem.

Ska försöka mig på en lugn dag idag också och hoppas på att jag mår bättre på måndag igen då det börjas med dom vanliga arbetsveckorna igen. Bara tre dagar som ska arbetas den kommande veckan men det är ju som vanligt..
ska försöka skriva mer senare om jag lyckas fixa internet (datakunnig som jag är, haha) annars blir det Gabbes eller mammas dator om det blir något vem vet. Har ju även mobilen.

- Vet inte hur, men borta är den.

Lugn fredag. Kvällen har gått åt till massa spel och en väldig massa tv-tittande. Gör ingenting huvudvärken har precis gått över eller den gjorde det för ett tag sen och nu känns det som att den sakta men säkert är påväg tillbaka. Har tröttnat på den.
Kommer väl antagligen fortsätta i detta lugna tempo, med datorn och tvn.

Mamma pratade om att jag måste beställa tid hos tandläkaren också. Lyckades ju bita av eller vad man nu gör när det lossnar (stavas?) en bit av tanden (?).. Och jag hatar tandläkaren, inget illa menat för jag har ingenting emot den egentligen bara så extremt jobbigt att ta sig dit. Eftersom att jag jämt lyckas få dessa tider mellan klockan sju och åtta på morgonen. Och det är min sovtid. Ingen som förstår sig på det verkar det som. Så det är anledningen till detta hat!

Sitter och spelar "den glada mytomanen" ri...

resize_p1531_09- (MMS)

Sitter och spelar "den glada mytomanen" riktigt roligt:)


- Winner takes it all

Nyduschat, riktigt härligt.
Har spelat monopol halva morgonen/dagen. Slutade med att jag vann och det gjorde jag stort. Är så nöjd över min insats haha.

Resten av dagen ska tillbringas inomhus precis som jag trodde. Det regnar. Är less. Antingen snö dygnet runt eller regn och mulet. Vill ha riktig vår/sommar och en massa sol.
Lite sugen på en resa till sommaren, får se hur det blir annars blir det till hösten. Men enda anledningen till att jag kollar på resor nu är på grund av vädret och det kommer antagligen bli sommar i Sverige i år med :)

- På andras bekostnad

Ska skjutsa axa till jobbet alldeles strax. Sen har jag inte en aning om vad som händer. Vädret blev ju som jag hade tänkt mig; dåligt! Så kommer väl bli att man tillbringar hela dagen inomhus idag..



Efter att ha rivit ner två hyllor i min garderob så hittade hon äntligen sin plats. Endel har det bra på andras bekostnad.

Men nu ska jag åka till Axa. hörs


- Nionde april

God morgon.
Vaknade för en och en halv timme sen. Inte likt mig att vakna innan klockan åtta. Men skulle komma nån gubbe och laga telefonen så då förvarnade mamma mig eftersom att jag har telefonjack i mitt rum också. Aja vaken är jag i alla fall även fast jag skulle vilja sova någon timme till. Men nu är det försent.

Stör mig på vädret, igår var det typ 15+ ute, idag är det mulet och kommer antagligen börja regna vilken minut som helst. Fast vem vet sånt där kan ju slå om ganska fort så får väl hoppas på det, för jag vill ha sol!

- The hills

Då internet krånglar så blir det inte så många inlägg. Har försökt komma in på bloggen tre gånger tidigare idag helt utan framgång. Men nu har jag lyckats i alla fall.

Blev en sväng till Valbo idag i alla fall. Hittade inget speciellt alls. Blev två första säsongerna av The hills som jag har kollat på ett bra tag men inte köpt, men nu har jag gjort det också.
Nu på kvällen så har Rasmus och Hallén varit här, så vi har mest pratat bort kvällen istället för att spela monopol (jag, angelica och gabbe.) som det var tänkt. Men gick ju lika bra utan.

Kan summeras med att dagen har varit helt lugn, inga händelser och nu ska jag gå och lägga mig. Ska skjutsa Axa till jobbet i morgon till elva. så får väl passa på att sova så många timmar jag hinner.


- God natt allihopa

Syrran och Gabbe kom hem så jag fick min efterlängtade ciggarett. Egentligen så kunde jag väl gått ut innan men det orkade jag inte, får vänta när jag vet att jag har röksällskap för en gång skull.

Är sjukt trött känns som att jag kommer ramla av stolen vilken minut som helst. Men innan jag gör det så ska jag försöka hinna till sängen :) ska bara dricka vatten först för jag mår dåligt. (ovanligt?!!!)

Hörs i morgon istället.. (ledig resten av veckan, härligt)

- Återkommer

skrev ett inlägg i morse och klickade på spara & publicera innan jag sprang ut för att åka till jobbet. men ingenting hände för det publicerades inte .. aja, sånt som händer.

 

Åkte till Camilla efter jobbet och kollade på Anna Anka och Andra avenyn. Är ju ledig resten av veckan.

 

Juste ska ringa Axa innan hon hinner somna.


- Luktar fan och låter helvete

Väntar på att syrran ska duscha klart så jag kan borsta tänderna och gå och lägga mig.

Har fruktansvärt ont i benet (knät.) vet inte vad jag har gjort. Brukar få ont när jag är ute och går eller sånna grejer. Men har inte gjort något konstigt idag. Eller är det för att jag varit ledig en vecka och börjat jobba idag. vem vet? Ont gör det i alla fall.

Jobba i morgon med, sen blir det tv hela kvällen. Får väl sitta och lyssna på pappa när han åker runt på sin moppe. Den har stått orörd i 30 år och nu helt plötsligt så får han för sig att fixa den. Och den låter förjävligt och luktar helvete. Inte normalt, en försenad femtioårskris (om det finns kris vid femtio??)..

aja nu ska jag borsta tänderna. God natt

- Jag stal dom

Axa la upp bilderna på mitt hår. Då jag inte lyckades att knäppa egna kort på mig själv där man såg hur håret ser ut så stal jag dom här två från henne.

 



är i alla fall väldigt väldigt nöjd :)


- Banktjänsteman

Ska gå och lägga mig. Köpte monopol när vi var till citygross så har suttit och spelat det halva kvällen, eller hela kanske beroende hur man räknar. Själv var jag värdelös och lite för köpglad så jag åkte ut ganska fort. Fick sitta med som "bank" sen istället. Snällt!

Har ju inte direkt varit så värst fint väder idag. Hade ju tänkt gå ut och gå men blev ingenting av när det är nollgradigt och när det snöar lite hela tiden. Usch har ledsnat, det är fan april nu! Nu borde solen vara framme varje dag och det borde minst vara 10+ varje dag. men det kommer väl.

Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig så jag orkar med att jobba två dagar. Har ju inte jobbat sen i tisdags så det var ju ett tag sen :)

God natt

Blev en snabbis till city gross för att ha...

resize_p1536_05- (MMS)

Blev en snabbis till city gross för att handla lite smågrejer. Bland annat spel då vi tröttnat på alfapet. Snart är vi hemma i alla fall!


- Snön är tillbaka

God morgon. Snön har kommit tillbaka. Eller inte mycket men det snöar ute och jag vill inte mer. har ledsnat.

Nu ska vi till morbror och fira han som fyller år idag. Sen har jag inte en aning får se vad dagen bjuder på. Får passa på, för imorgon är det jobb likaså på onsdag.

- Bingolotto

Har grillat och ätit så nu är jag mätt och belåten. Sitter och väntar på att Bingolotto ska börja, trodde att det började klockan sju men började inte förän halv åtta. Jag och Gabbe ska spela och vinna pengar i alla fall :)

resten av tiden den här dagen har jag inte gjort så mycket alls. Var/är så himla trött sen gårdagen. Blev ganska sent. Plus att jag satt klockan på tidigt bara för att jag skulle kunna somna utan problem ikväll så jag vaknar till jobbet i morgon. Men så ringde dem från jobbet och sa att jag skulle vara ledig i morgon med och jobba tisdag och onsdag istället för måndag och tisdag.

Aja nog om ingenting. Röka kanske!

- God natt

Helt trött i huvudet.
Behöver sova.
Förstår inte, sover ju jämt.
Imorgon ska jag vakna tidigt.
Måste börja vänja mig.
Jag vill sova.
Jobba måndag och tisdag.
Ögonen svider.
Är sjukt mätt efter Church street.
Nu ska jag sova.


- En tråkig vårdag

Inte bästa uppdatering. Har ingen inspiration till att skriva. Idag kan jag ju skylla på vädret då det har varit jättefint väder med solsken och 10-15 plusgrader. Även fast det börjar lägga sig lite nu. Igår däremot så har jag inte aning om vad jag ska skylla på, vädret var ju inte det bästa i alla fall.

Blir bilder på ingenting istället, enjoy:



Jag, syrran och Gabbe skulle köpa lösgodis till mamma och pappa. Tänkte köpa ett av dom största påskäggen men dom var slut i hela tierp så det blev en tiolitershink full med godis och kakor istället. haha kommer räcka i ett halvår; minst.



Gabbe, som älskar att vara med på kort.



och Angelica som gör allt för att hon ska få vara med.

- Uttråkad

God morgon, eller vad man skaäga. Har ju varit vaken en stund då katten rev allting (eller det som överlevde förra rensningen) från mitt fönster igen vid halv nio i morse. Jag älskar att vakna på det sättet.

Var en snabbis och handla med mamma i Tierp och nu sitter jag här uttråkad som vanligt.

- Småsaker

hemma, har en konflikt eller vad man nu ska kalla det för med katten (Lars.) han äter på datorn. Tuggar på kanterna så den blir alldeles ripig. Brukar inte gnälla på att han gör sånna småsaker . Istället tog jag ner honom på golvet och då klättrar han upp på benen och det gör så jävla galet ont för han är tung. Tvåkilosklump som klättrar upp längs benen med hjälp av klorna. Äsch ska ändå gå och lägga mig nu.

Får se hur det blir med allt i morgon, mycket som jag vill och tänker och funderar över om eller hur och när jag ska hinna med och göra. Vänta och se; God natt!

- Hon slukades för vargen

Varför är alla så negativa, alla är trötta eller så svarar dom inte i telefon. Men jag ska inte klaga då jag oftast är likadan. men nu har det ordnat sig. Camilla, Jag, Katrin och Robin och det är torsdag kan det bli mycket bättre??haha

Camillas största bekymmer, man får inte röka där (hos katrin och robin). Nej, det får man inte men det kan ju inte vara något stort problem för henne då hon har slutat rökt. haha

- Jättejättenöjd

Hemma, försökte knäppa kort på håret men det är inte det lättaste att göra själv. Så får se om Axa lägger upp bilderna hon knäppte på håret på sin blogg. Annars får jag fortsätta försöka fixa bilder. Är i alla fall jättenöjd. Trodde inte att det skulle bli så bra som det blev om jag ska vara helt ärlig.

Katterna har varit duktiga och rivit halva mitt rum medan jag varit borta, fönstret är helt rensat och det ligger stenar, en krossad vad, en plastblomma (eller plastgräs) som är helt sönder på golvet. Riktigt skoj att komma hem och städa. Men ska börja med att hänga tvätt.


Sitter kvar hos axa eller på hennes prakt...

Sitter kvar hos axa eller på hennes praktik. Håret är helt blont och mycket kortare men jag är nöjd. En helt ny förändring . Väntar på att den mörka nyansen under luggen på sidan ska verka färdigt sen är jag färdig. blir Kinamat sen:)