Fredag, lördag & söndag

I fredags så åkte jag och Malin till Uppsala för att kolla rean. Hittade inte något speciellt, två tröjor och sen var det inget annat jag hittade på själva rean. Var skönt att bara gå runt och kolla även fast det var galet kallt. Och så hade ena klacken på mina stövlar gått sönder så jag gick lixom på sidan av stöveln vilket gjorde att jag hade sjukt ont i hälen/foten när jag kom hem och äntligen kunde ta av mig dom.


Avslutade Uppsala-vistelsen med en fika på Svenssons (stationen). Galet gott och sjukt skönt att få sätta sig ner efter att ha gått runt i flera timmar.

På kvällen så var det middag och julfirande nr två hos mamma och pappa. Tillsammans med farmor, syrran och Elinor (och mamma och pappa såklart..)

Fick pengar av farmor och så fick jag badlakan/handdukar av syrran och Elinor som jag hade önskat mig:)
Vinterväder.

Jobbade 16-02 igår, var längesen jag jobbade natt och det var riktigt roligt. Efter massa strul så kom jag från jobbet vid halv tre kanske nångång och då skjutsade jag Malin till Söderfors innan jag fick komma hem till sängen.

Lyckades komma i säng vid halv fyra ca i alla fall. Och vaknade vid 13.15 idag av alarmet. Hade jag inte haft det på så hade jag nog sovit ett tag till, var riktigt trött vill jag lova.

Men var ju tvungen att vakna till liv eftersom att jag skulle börja jobba igen idag vid 15.00.. Men sånt är livet och nu är den här helgen över:)

Nu har Julius och jag soffhäng. Ska gå och lägga mig alldeles strax✌️

Snug rug

Igår var det julafton (ingen som missat det kan jag tänka mig.).

Började dagen hos mamma och pappa med frukost, gröt och skinkmacka.

Jag och pappa klädde granen, men pappa ledsnade efter ungefär hälften av kulor och glitter. Sen när han skulle flytta granen (till sin rätta plats.) så ramlade ca 10 kulor av, så dom sparkade han in under granen och så var vi färdiga. Haha


Resultatet kunde ju blivit bättre men dom eller i alla fall han var ju nöjd så:)

Åkte till mandy och Henke för att ge lite julklappar till Isabel och sen åkte jag hem och hängde några timmar innan det var dax att bege sig ut i snöstormen igen för lite julfirande.

Tomten kom och jag fick bland annat en..
Snugrug-filt. Så mysig:) fick även pengar. 


Idag när jag vaknade så hade snöstormen blåst vidare och lämnat det här. Usch vad jag inte tycker om snö.

Blir i alla fall en lugn dag i dag, för tillfället sitter jag insnurrad i "snugrugfilten" och tittar på Wallander.

Sammanfattning

Har helt glömt bort att blogga senaste veckan. Har i alla fall jobbat lite och så var jag ledig i helgen. Så i lördags så var jag mandy och Heidi till Churchill arms i Uppsala och åt mat. Var skyldig mandy en middag som hon fick i födelsedagspresent. Eftersom att hon fyllde i september så var det dax nu:)


(Sämst på att ta bilder, när jag väl tar så blir dom mörka eller så blir dom suddiga. Ska nog inte satsa på att bli fotograf i alla fall..)

I söndags så firade jag farmor som fyllde år. Och sen blev det lugnt resten av dagen.

I tisdags. Så jobbade jag 10-16 och sen drog jag, Malin, rosa och Leo till Gävle där vi stressade med att köpa dom sista julklapparna innan vi åkte hem. 
Jag och Malin fortsatt hem till mig för att spela Bingolotto, vann inte ett skit:/
Slog in lite julklappar, skrev rim till pappas julklapp och bara hängde.

Nu är jag ledig tre dagar (en är redan "förbrukad", så har bara två kvar.)


Skadad

När jag vaknade igår så hade jag som ett litet bett på kinden och med tiden så växte det, blev röd/blått och jättevarmt.

Så efter middag i Gävle med rosa och Malin, plus att jag handlade hem lite mat till mig och Julius så blev det en sväng till akuten.

Malin skrämde upp mig och sa att dom antagligen kommer skära upp såret/bollen på kinden men nej tur i oturen så slapp jag det. Istället så kör jag på 10 dagar penicillin. Underbart.




Sovdags



Hängt med Malin och rosa hela dagen. Har klätt julgranen och försökt ta ett fint kort på Julius i sin "juldress", gick sådär måste jag erkänna.

Vid åtta-tiden kom vi på att vi var hungriga och drog till Uppsala och åt på chop chop.

Nu blir det sängen. 

Världens bästa Isabel 1 år

Var så glad igårkväll för att jag hade en sovmorgon att se fram emot i morse. Var så galet trött så jag kunde somna ståendes. Men det gjorde jag inte, istället ringde mamma och meddelade att hennes bil hade gått i pension och att hon behövde skjuts till jobbet i morse.
Så det var bara att ställa klockan på 8.30..

Skjutsade henne och åkte till mandy och Isabel och spenderade några timmar med dom. Åt tårta och kakor och lekte en massa med Isabel som fyller (fyllde, såg att klockan var efter tolv.) 1 år idag - stora tjejen☺️

Åkte hem vid två och la mig på soffan för att vila lite innan det var dax för jobb. Somnade till vid 15.15 ca och alarmet ringde 15.20. Hur underbart är inte det???!!!

Imorgon är jag i alla fall ledig. OCH HAR SOVMORGON! Stänger av all inkommande "trafik" på telefonen. Bara så ni vet:)

God natt

Så ligger det till

Dålig uppdatering, jag vet. Men har ingen inspiration alls till att skriva. 

Hänt sen sist;


Bjöd syrran och Elinor på mat, kasslergratäng med potatismos. I tisdags.

I onsdags så hängde jag med Malin, slutade med att vi hamnade i Gävle. Var först en sväng till Valbo och kollade runt och sen avslutade vi allt med middag på Allstar.

Idag var jag först till tandläkaren och fixade det sista med tanden och allt efter operationen.

Efter det så hämtade jag Malin, så lunchade vi på Kina. 

Sen blev det besiktning av bilen, den gick (typ!!) igenom. Skulle bara byta vindruta men ingen ombesiktning och det är huvudsaken.

Nu på kvällen så firade familjen mamma som fyller år. Var till brorsans och åt mat, var skitgott sen åkte vi till mamma och pappa och åt tårta. Så nu är jag mer än mätt:)

NU BIG BROTHER-FINALEN✌️😊


Julius julklapp

Har precis byggt ihop Julius nya katthylla. Allting såg jättebra ut tills det var dax att skruva dit stegen, den sista delen. Då inser jag att jag satt lådan upp-och-ner vilket gör att jag måste skruva isär hela grejen.

Men det gör jag en annan gång.


Julius tycker om den i alla fall, än så länge :)

Nu blir det skilda världar och soffhäng:)

Kidnappar barn



Jobbade lunch och sen åkte jag och hängde med mandy, Henke och Isabel en stund. Slutade med att jag "kidnappade" Isabel och åkte hem till mamma och pappa och åt nybakade saffransbullar och drack mjölk:)

Resten av kvällen har spenderats i soffan, är så trött så jag fick anstränga mig för att hålla mig vaken. Nu har jag duschat och ska gå och lägga mig. 

Imorgon har jag sovmorgon, ska försöka (eller jag ska!!) vara i Tierp till två ungefär så jag får sällskap av Malin när jag hämtar ut ett paket på Ica. 
Tror (är ganska säker på..) att det är väldigt stort och tungt så behöver bärhjälp:)

Tisdag



Jobbat 10-16 sen drog jag med mig rosa och Malin hem för sällskap medan jag städade skafferiet haha.. Och Malin bjöd på 'gofika'.

Skjutsade tillbaka dom till Tierp och passade på att gå in på jobbet och ge reza en present:)


Ett påskägg med strumpor i:)