Söndagsunderhållning

Sov till halv två idag - det behövdes kan jag ju säga! Kom hem vid halv tre, sen stack kattungen och jag tyckte för synd om honom för att låta han vara ute hela natten, då jag vet vilken tönt han är. 
Då fanns det inga fler alternativ än att leta, ropa och vänta. Strax före fem så kom han i alla fall:)

Har plockat in alla utemöbler och påbörjat städningen hemma.

Nu håller jag på att riva tapeter. Har redan fått blåsor på tummarna. Kul söndagssyssla:)
 

Bra dag = glad Linda

Riktigt härlig dag att jobba. Även fast jag inte mår 100 så flöt allt på riktigt bra. 

Galet mycket folk på kvällen/natten då vi hade trubadur och mossi skulle ta avsked då han ska sluta om en månad.

Innan jobbet så skjutsade jag syrran som skulle lämna bilen på service och sen var jag hem till Anders och kollade på en byrå/skänk som jag bestämde mig för att jag ville ha:) 
Sen fick jag skjutsa tillbaka syrran till bilen då den var färdig.
Så har haft fullt upp idag:)

Nu ska jag duscha sen ska jag sova ..

Bjuder på den här bilden på Mossi ..

Frisören

Före.

Efter.

Snabbis


Sitter på salongen och väntar på att mandy ska bli färdig för då är det min tur.

Planen var att jag skulle åka och kolla på en byrå innan klockan tre men det blev ingenting av med den saken - ikväll kanske.

Japp

Klarade av arbetsdagen galant. Mår hur bra som helst, är bara den här jäkla hostan som sätter "käppar i hjulen".. 
Var lugnt och skönt fram till klockan 19.00 så då han jag städa och fylla på/förbereda en hel del. 
Sen kom allt folk och gick i lagom tid så jag han med kvällsstädningen i bra tid också. En bra arbetsdag alltså:)

Imorgon ska jag försöka hinna med en massa saker då jag har en ledig dag. Tänker inte säga att jag måste göra nånting för man vet aldrig hur man mår när man vaknar eller vad man är på för humör så det är bättre att säga att det är bra om jag hinner med så mycket som möjligt.

Ska bland annat försöka få igång mina gamla datorer då jag vill få tag på alla bilder så jag kan lägga in dom på en extern hårddisk istället. Får se hur det blir/går med den saken.

Nu ska jag kolla sista minuterna på breaking News iaf:)

Röstbesvär

Börjar jobba om ungefär en timme och längtar redan till imorgon när jag är ledig. Har så sjukt ont i halsen, känns som rösten är påväg bort och det är ju inte det lättaste att jobba där jag jobbar utan röst:/

Hade tydligen glömt bort att hämta posten på typ en vecka, fanns mycket roligt där:) det var säkert 5 kilo reklam och sånt skit.

Nu blir det till att vila en stund innan det är dax att åka. Har gjort allt det "viktiga" idag, tvättat en maskin och hängt, plockat i och ur diskmaskinen, betalat räkningar och slängt sopor. Det får räcka för idag..

Dagen


Hade turen att få smörgåstårta när vi var hos mormor och städade. Eller ja, jag diskade oavbrytet i typ två timmar. Mina händer såg ut som russin:)


Sen efter städningen så blev det kantarellplockning med Angelica och Camilla. Hittade massor - det jag hittade idag har jag inte hittat sammanlagt de andra gångerna jag varit ut i år. 

Men eftersom att jag fortfarande är förkyld och framförallt hostig så tog det ganska bra på krafterna.

Nu blir det en dusch, har precis ätit sen ska jag ligga på soffan hela kvällen. 

Japp

Varit vaken sen halv nio, kan fan inte sova längre. Kanske är positivt jag vet inte, men det är jobbigt att inte kunna sova på grund av att man hostar.

Fullspäckat schema idag. Mamma ska komma och hämta mig klockan 10.00 (alltså för 5 minuter sen) så ska vi till mormor och städa. Brukar köra ordentlig storstädningen där typ 2 gånger om året.

Sen ska jag plocka svamp med syrran och Camilla om hon får följa med för Angelica:)

Plus att jag är kattvakt eller jag ska mata mandy och hennes katt någon gång mitt på dagen också.

Ikväll blir det lugnt i alla fall.. Eftersom att förkylningen inte vill släppa ordentligt och jag ska jobba hela dagen imorgon så måste jag vila för att orka.

Over n' out

Fredagsmys

Kvällen tillbringas i Tierp med och hos axa. Maten står i ugnen - baconlindad kycklingfilé, vitlöksbröd och potatisskruvar. 
Titta på idol och äta mat och godis är väl typ vad kvällen ska gå ut på - myys:)


 

Andfådd

Är så sjukt rastlös men gör jag något ansträngande (räcker med att gå fem meter..) så börjar jag hosta.

Bestämde mig i alla fall för att åka och hälsa på hos mamma och pappa då mamma också är förkyld och har tråkigt.

Men hon var skittråkig så jag sitter själv på altanen och löser korsord och läser hemmets veckotidning . 


Sjuk eller frisk

Mår lite bättre idag, är inte lika seg. Men har fortfarande en extrem huvudvärk, hostar, nyser och snorar om vartannat.

Imorgon ska jag jobba i alla fall. Är bara sex timmar sen är jag ju ledig hela lördagen så hinner väl vila upp mig lite till söndagen får jag hoppas på.

Då jag inte orkade göra nånting annat än att ligga på soffan igår så har jag i alla fall varit duktig och plockat i diskmaskinen och slängt i en maskin med tvätt. Lär ju inte bli så mycket mer idag heller men det är ju nånting i alla fall.

Det regnar ute så jag lider ju inte direkt av att ligga inne på soffan:) katterna vägrar också gå ut, dom har tagit sängen...

Uppdate

Mamma var snäll och handlade till mig. Är helt slut så själv orkar jag inte mycket annat än att titta på tv. Till och med det är jobbigt.

Är galet hungrig och sugen på köttfärssås men har som sagt ingen ork och då blir det ingen mat gjord.

Är glad över att jag sjukskrev mig från jobbet idag i alla fall, för jag mår fan sämre idag än vad jag gjorde igår. 
Kanske beror på att jag bara sovit en timme inatt då jag hostat hela jävla natten. 
Har lyckats somna en stund då och då på soffan. 

Förkyld

Fy fan nu har förkylningen brutit ut ordentligt. Snorig, hostar, huvudvärk, nyser hela tiden och allmänt stel i kroppen.  Fryser som en tok, så sitter i soffan med onepiecen och två filtar. 

Tog ledigt från jobbet imorgon. Insåg att jag inte skulle orka med att vara där. Jobbade ju idag 16-22 och jag gjorde ju inte så värst mycket mer än vad jag måste göra. Ändå var jag helt slut redan klockan åtta.

Hostar så det känns som att revbenen ska gå av. Hoppas på att jag inte hostar inatt så jag får sova i alla fall.

Död åt halsont

Känns som att jag börjar bli sjuk "på riktigt" så jävla seg, ont i huvudet och halsen och hostar och snorar hela jävla tiden. Usch vad jag inte orkar med det här.

Var hem till mamma och pappa en stund - tittade på när dom åt middag . 
Var tvungen att åka dit då jag alltid glömmer att köpa hem Alvedon så fick ta där + att mamma var snäll och köpte hem cigg till mig:)
Det är när man mår så här, med halsont och hosta som man har starka funderingar på att sluta röka men det blir lixom aldrig av..

 Är för trött för att göra något vettigt. Skulle ju behöva göra så mycket men livet går ju inte åt helvete för att jag skjuter upp dammsugningen ännu en gång:)


Ska duscha och sen ska jag tillbringa resten av kvällen i soffan med Ossian.

Härliga måndag

Min hals tar död på mig, vaknade av att den var värre än vanligt - känns som att det "sitter fast" något. Irriterande. Så nu ska jag tydligen bli förkyld, känns inte som att jag vill det och inte har jag tid heller fast det har man väl aldrig.

Var med mandy till barnmorskan och sen lunchade vi med Ronja - som jag har saknat henne när hon var i Turkiet.

Skulle behöva göra så mycket men har ingen ork alls. Så ligger i soffan och hostar och väntar in huvudvärken som jag känner är på väg.

Fotboll

Härligt med en ledig dag. Även fast jag börjar tycka att det är mer och mer okej att jobba nätterna på jobbet . Har jobbat 16-02 både fredag och lördag så idag har jag mest bara tagit det lugnt.
Kollat på tv, tvingade mamma att följa med och handla för att jag var sugen på glass och sen har vi (jag och mamma.) varit och tittat när ullfors spelade match (och förlorade med 1-3) och så har jag tittat ännu mer på tv:)

Är ledig imorgon igen så kanske blir att man gör nånting mer än att bara sitta hemma då:)




Fästingar

Jag tycker inte om den nya bloggappen. Men man vänjer sig väl antagligen.

Ledig idag, mest hållt mig hemma, varvat soffan och gräsmattan och nött telefonen så batteriet har tagit slut två gånger - så kul har jag haft det:)

Vid sextiden så fick jag med mig axa på kantarellplockning i alla fall, hittade inte så värst mycket men men för inte mig nått.

Sen så var jag och handlade med mamma och nu har jag precis ätit -kycklingwraps. 

Det värsta med att vara i skogen måste ju vara fästningarna. En lyckades sätta sig på halsen och två har jag plockat som krupit på armen. Äckliga djur.

Nu ska jag i alla fall duscha bort dom:)

Mat

Varit och shoppat lite med Camilla idag eller jag köpte BARA ett kakfat (med tre våningar) medan Camilla handlade en jäkla massa..

Nu ligger jag på soffan och kollar på fotboll - Sverige mot Kazakstan. Maten är i ugnen, blev en jävla blandning idag. Tänkte att det skulle bli klyftpotatis med kycklingfilé och bernasiesås men ångrade mig efter att jag satt in potatisen i ugnen så gjorde flygande Jacob eller vad det heter, utan banan. 

Får se hur den blandningen blir:)

Huvudvärken är i alla fall extrem. Haft mycket huvudvärk den sista tiden:/

+ att jag saknar Ronja - att ringa henne och prata om allt och ingenting på kvällarna. Men hon fick för sig att åka till Turkiet en vecka ..

Hemma från jobbet

Benet/tassen var hur bra som helst nu när jag kom hem. Så han hade nog bara trampat snett eller nått - haha.

Känns skönt att vara ledig imorgon, har lite saker som jag ska fixa hemma och sen ska jag ut på äventyr med Camilla och kanske Katrin.

Hade funderingar på att fortsätta kliva upp skapligt på morgonen så jag får in en "normal" dygnsrytm men som det känns nu så skiter jag i det. Behöver väl kanske inte sova till 12 som jag ofta gör utan större problem men orkar knappt tänka tanken att kliva upp klockan 9 imorgon också.

Tur att man har det jobb som man har, så jag får sova:)

Nu blir det tvn, väntar på att idolreprisen ska börja vid tolv!!

Ossian

Var till veterinären vid elva, fick sällskap av mandy. Ossian hade panik, då han varken tycker om att vara instängd eller att åka bil.

Så kom vi hem, allting var frid och fröjd och jag satt mig i soffan. Efter en halvtimme så gick jag ut. Då kommer Ossian och skriker och haltar. Då har han gjort illa sig, känns som att man kommer bli mer stamkund än vad man redan är hos veterinären. 
Men ska vänta och se hur det blir med benet/tassen, kanske inte är så allvarligt egentligen..

Men nu är det dax att åka och jobba igen. På återseende 


 

Måndag

God morgon. Inte varje dag som jag är vaken den här tiden - speciellt då jag inte börjar jobba förrän vid 16.

Men var tvungen att få tag på veterinären . Så vid elva ska jag vara där och vaccinera Ossian.

Nu sitter jag ute i solen och försöker hålla mig vaken - lättare sagt än gjort. 


God natt

Lugnaste dagen på länge - välbehövligt:)

Vaknade av klockan 12.30 (så lär väl få problem att somna nu istället..) åt frukost/lunch och sen åkte jag till mamma och pappa och tillbringade hela dagen där.

Kom hem vid 20.00 och tittade på tv till elva sen hade jag planerat att ta en dusch och gå och lägga mig.
Men istället fick jag åka till jobbet och hjälpa dom med en grej med kassan. Men det gick fort så var hemma vid halv tolv igen och nu ligger jag i sängen..

Försöka sova kanske:)


Nöjd med kvällen

Har haft världens mysigaste kväll med Camilla och Katrin. Ätit trerätters (Camilla stod för förrätten, jag för varmrätten och Katrin för efterrätten.), pratat gamla minnen, skrattat, druckit vin/drinkar och bara haft det mys.

Anledningen till att vi träffades bara vi är att för 10 år sedan så kom vi på att vi skulle skriva brev om var vi trodde att vi var i livet om fem år, och så skrev man om varandra. Fem år senare (för fem år sen alltså) så öppnade vi de här breven och läste igenom och så skrev vi nya som vi öppnade idag. Så nu har vi skrivit nya igen som ska öppnas om fem år igen..

Är en så jävla kul grej som jag är ganska nöjd över att vi började med när vi var 14/15 år. En bra anledning att, var vi än befinner oss, boka in en träff var femte år..

Har planerat in att vi ska tatuera oss. Jag har inte en aning om vad eller var jag vill placera tatueringen men tatuera mig ska jag för att jag vill:)

Även en ullareds-resa har börjats planerats..

Nu blir det sängen.. Hörs imorgon.


Stressad

Stressad, fattar inte varför jag sa klockan sex och inte typ sju. Har hundra saker kvar att göra innan Camilla och Katrin kommer och det är typ 50 minuter kvar.

Men var tvungen att ta en rökpaus:)

Ska börja med att duscha, sen ska jag bara göra klart maten, plocka in tvätten som torkat och ungefär 95 saker till. Får se om jag hinner:)


Torsdag

Lyckades bli helt färdig med städningen. Har till och med dammsugit och moppat golvet. Tvätten är färdig och upphängd på tork.

Nu sitter jag i Tierp och väntar på att mamma ska sluta jobba så ska vi åka och handla. Sen tänker jag tigga mat hos dom, har bara ätit en risifrutti idag så mår illa av hunger + att jag har huvudvärk - men jag får skylla mig själv.

. Slut


Akut

Blev en akuttid hos veterinären i morse med Julius. Han hade en infektion i kroppen och 40,9 i feber så han fick febernedsättande och antibiotika så nu är det bara att hoppas på att han blir piggare.

Nu ska jag försöka ta tag i städandet, ska damma, tvätta, dammsuga och torka golven och jag MÅSTE bli färdig idag. Känner mig inte ett dugg stressad.

Klockan fyra ska jag åka och kolla på en byrå och vid fem så ska jag och mamma åka och handla..

Men först så ska jag äta - är galet hungrig..


Mat

För första gången på väldigt länge så känner jag att jag skulle kunnat jobba någon/några timmar till. Eller anledningen är väl lite att jag är på städhumör och det var lugnt på jobbet och då blir det städning istället.

Kom hem för 20 minuter sen ungefär, har hämtat posten, hängt tvätt, plockat i och ur diskmaskinen och lagat mat.. Känner mig ganska flitig för tillfället:)

Men nu blir det breaking News med Filip & Fredrik:) som jag längtat - älskar dom:) sen blir det idolreprisen och en dusch efter det om jag orkar.

Maten väntar:) ser kanske inte så gott ut men det är det;)


Blött och kallt

Dax att åka och jobba igen. Fryser ihjäl, var tvungen att ta på mig en blöt arbetströja eftersom att jag skulle vara duktig och tvätta. Men kollade inte innan att jag hade någon ren/torr tröja så fick bli en blöt, nytvättad istället.

På återseende


Jobbigt

Precis efter jag publicerat det förra inlägget så kom mamma. Så istället för soffhäng följde jag med hem till dom för att äta mat och lösa korsord.. Perfekt söndagssyssla:)

Nu sitter jag i alla fall hemma igen, huvudvärken vill inte ge med sig och jag är galet trött i kroppen. Skulle vilja göra massa saker med vet inte om jag orkar.


Söndag

Ledig idag, sjukt skönt. Ska inte göra ett dugg vettigt.. Hade hoppats på att det skulle regna hela dagen men det är väl bara att hålla tummarna på att det börjar snart.

Kom inte hem förrän vid halv tre inatt, tror seriöst inte att det varit sån kaos nån gång när jag jobbat natt som det var igår.

Men tur att en del människor är totalt sjuka i huvudet så man får skratta i alla fall. Kvällen gick jävligt fort på grund av det!!

Men nu ska jag lägga mig på soffan och hoppas på att jag vaknar till liv och att huvudvärken släpper..