Midsommarafton

Glad midsommar, själv så skulle jag vilja bädda ner mig i min varma säng ett tag till. Men det är bara att åka hem till mamma och pappa i det här underbart fina vädret.

Nu ska jag leta på vinterjackan och sen ska jag åka :)

rabarbersaft

Hållt igång hela dagen och nu ska jag bara kasta sopor och moppa golvet så är jag färdig. 

Har bytt sängkläder, dammat, och rensat och ja typ allt. Har även tvättat fem maskiner med tvätt, fattar inte hur jag kan få så mycket tvätt.

Passade även på att koka rabarbersaft som står för att svalna för tillfället, men jag kunde inte låta bli, så har druckit varm saft men det gick bra det med:) 

Nu ska jag göra ett sista ryck så jag blir färdig:)


energi

Från ingenstans fick jag massor med energi så nu är vardagsrummet ommöblerat, dammat och fixat.ska bara dammsuga och bära tillbaka bordet så är jag färdig.

Kastade ut min gröna smutsiga matta så den har julius legat på i flera timmar nu. Nöjd som bara den:)


Snart blir det att packa in Manfred i buren, hämta mandy och Isabel och åka till veterinären för kastrering. 


måndag och ny vecka

Börjar jobba om en timme. Har haft fullt upp sen jag klev ur sängen, har tvättat en maskin och sen varit till Tierp och handlat med mamma. Självklart på typ alla affärer som finns. 

Imorgon och onsdag är jag i alla fall ledig och ska ta tag i mitt hem som ser ut som ett bombnedslag, hinner inte riktigt med att städa när jag har jobbhelg och förra veckan så hade jag varken tid eller lust. Men det är enkelt att röra till och stöka ner :)

Ska även till veterinären och kastrera Manfred imorgon. 

Så sysselsättning kommer jag att ha :)

Jobb och jobb

Vilken jäkla dag, jobbat 11-23 och suttit sammanlagt 10-15 minuter har så ont i benen så jag inte vet om jag ska sitta eller stå haha.
Har varit mer än fullt upp hela dagen med andra ord.

Imorgon är det söndag och sista dagen på helgen (nähä??!!) och jag längtar redan tills den är slut. Hatar att jobba söndagar, har alltid gjort och kommer nog göra ett bra tag till. Skönt att sluta tidigare i morgon i alla fall, stänger ju 21 så borde bli färdig en aning tidigare:)

Nu har jag precis duschat och ska alldeles strax lägga mig i sängen och sova några timmar innan nästa arbetspass börjar.

tandläkaren

Precis varit hos tandläkaren, så nu dröjer det (förhoppningsvis)  ett halvår till nästa gång:)

Ska åka till jobbet alldeles strax och spendera resten av kvällen där..

bilbingo

Gick upp vid nio imorgon eller ja jag snoozade fram till typ halv tio var så jävla trött. Gick och la mig skapligt men kunde inte sova så låg och kollade på Youtube-klipp fram till tre halv fyra.

Åkte i alla fall in till akademiska med mamma och syrran då mamma skulle träffa läkaren där. Och sen avslutade vi med mat på chopchop.  Så jäkla gott:)

Väl hemma så började jag rensa i mitt allt-i-allo-skåp jag har i köket och sen bytte jag sängkläder.  Mandy och Isabel kom förbi en sväng också.

Avslutade kvällen med årets första bilbingo och jag vann 700 kronor så jag är mer än nöjd:) 

Nu blir det att se klart The big bang theory och sen sova så... God natt 


studentfirande

Slutade klockan 16 igår, ledig idag och imorgon och börjar inte förrän 16 på torsdag, det kallas långledig i mina ögon:)

Idag har i alla fall min kusin, Niklas, tagit studenten så har kollat när han plus alla andra studenter tågade runt i Tierp och sprang ut sjungandes från skolan. Känns som att det bara är några veckor sen jag själv gjorde det men efter lite räknande så kom jag fram till att det var åtta år sedan, ÅTTA (8!!!!) ÅR SEN, helt galet va fort tiden har gått. 

Efteråt blev det massa god mat, åt så jag mådde dåligt haha.

Nu på eftermiddagen/kvällen så var jag och mandy och hälsade på Ronja och junia (och lite rasmus haha..)

Kom hem precis, har hängt tvätt och nu ska jag sjunka ner i soffan:)