uteservering och öl

Riktigt skön dag. Hämtade Malin i Tierp vid ett lunchade en snabbis och handlade innan vi åkte hem till mig så jag kunde påbörja bakandet till Niklas student. Blev två cheesecake idag och ska göra två till imorgon.

Efter det så kom angelica och elinor och hämtade upp oss och så åkte vi till Uppsala. Handlade lite smågrejer och åt sen mat på Churchill arms.  Nu är jag galet mätt och det var sjukt gott.  Malin och elinor däremot avslutade med en cheeseburgare på donken haha.


Jag var den enda som drack öl, men fick njuta av det för mig själv istället :)

på liv och död

Snart någon gång, någon dag framöver hoppas jag att blogg-lusten ska komma tillbaka.  Jobbar nästan varje dag och då händer det inte så ofta något roligt eller spännande som jag kan och vill dela med mig ut av tråkigt nog. Men ska bättra mig.

Idag har jag också jobbat 14-22 och efter det så har jag duschat och hängt i soffan.  Är så trött så jag sitter och nickar till ibland.  Nyss så blev jag i alla fall klarvaken då Manfred skulle hoppa ner från kattställningen och hoppar och gör avstamp i pannan på mig - underbara katt. Haha 

Nu ska jag kolla klart på 112 - på liv och död och sen ska jag sova.  God natt 

Blommor och kor

Första lediga dagen på 13 dagar, galet skönt måste jag erkänna. Försöker "ta tillvara" på den genom att inte slösa bort den på soffan även fast jag är så trött så att soffan lockar något enormt:)

Har i alla fall varit till mamma och pappa, och lekt i deras nya säng, den är ställbar.. Haha väldigt givande 😊

Sen kom mandy och Isabel en stund för att kolla på kossorna och den nya kalven som är typ en dag gammal eller nått.



Och efter det så åkte jag och mamma och köpte blommor och blomjord så nu har jag precis planterat alla blommor.





Nu är det bara att vänta på att dom "växer till sig" lite:)

Tisdag veckan efter förra veckan

Skulle gått upp vid halv nio för att följa med mamma och pappa till Uppsala och hämta deras nya säng. Men istället blev det framskjutet 2 timmar så jag somnade om, riktigt skönt då jag inte lyckades somna förrän vid 3 nångång inatt:/

Nu är i alla fall sängarna hämtade och så har jag och mamma kämpat med att bära in dom. Nu får någon annan i uppdrag att bära upp den på övervåningen och sen montera ihop allting.

Själv ska jag bara ta det lugnt en stund för att sedan åka och jobba några timmar. 

Tisdag

Riktigt skön dag. Vaknade vid halv elva, tänkte ta tag i allt här hemma som jag skulle göra under mina fyra dagars ledighet men som jag självklart skjutit upp till sista dagen. Men det gick inte, började lite här och där men fastnade framför mobilen/ipaden hela tiden - typiskt mig. 
Men jag fixade disken och stoppade i en maskin med tvätt innan jag åkte och hälsade på Ronja och Junia istället.

Pratade en massa och sen tog vi en lång promenad runt halva Tierp. Jag var smart och tog på mig vinterjackan när vi skulle gå så jag höll på att svettas ihjäl när vi gått en bit haha.

Kom hem vid halv sex, och nu äntligen så fick jag lite energi och vilja till att fixa klart här hemma, skönt!!

Så nu ska jag bara fixa middag och ta en dusch sen ska jag spendera kvällen på soffan.



Storhandlat

Har varit i Gävle med Mandy, Heidi och Isabel för att storhandla. Och storhandlat har jag gjort, frysen är proppad, får inte in minsta lilla grejen där nu och det är ju bra:)

Var även in en sväng på Rusta och Plantagen men hittade ingenting förutom kattmat på Rusta.

Nu ska jag bara ta det lugnt, duscha och hänga i soffan.

Mat, mat och så lasagne efter det

...och helt plötsligt hade hela den här dagen (och helgen!!) gått också.

Har varit till mamma och pappa en sväng, skjutsade Angelica och Elinor för att hämta bilen och alla presenter från gårdagen och sen blev det bröllopstårta till frukost:)

Åkte till Tierp med Angelica och Elinor, handlade och så skulle dom äta på brorsans. Själv skulle jag bara ta något litet (en kebabtallrik..) är galet mätt.

Kom hem och slängde ihop en lasagne och nu är det middag om nån timme. Haha


Har haft huvudvärk hela dagen idag med, men den börjar ge med sig lite nu i alla fall. Så ska väl passa på att hänga tvätt och plocka lite medan jag har energi:)

Fruarna Lindahl



Igår gifte sig min syster och hennes Elinor :) var jättefint!! 
För mig blev det en lugn dag/kväll då jag fick världens huvudvärk (för ovanligheten skull) kom hem strax innan tolv och däckade i sängen direkt.

Men jag hade jättetrevligt i vilket fall:)

Grattis till er, fina ni❤️❤️